marți, 6 mai 2014

STARILE CONSTIINTEI


7-dimensiuni-constiintaSa aveti o relatie personala cu Corpul vostru de energie
 
Incepand discursul meu astazi, vreau sa precizez ca este important ca tot ceea ce va spun sa rapotati la voi si sa nu va ganditi ca este vorba de ceva aflat in afara voastra. De exemplu, daca vorbesc despre observator, nu cred ca este ceva aflat acolo afara. Sunteti deja un observator. Observati in viata voastra de zi cu zi. Astfel, cu adevarat va spun sa dati atentie acelei parti a constiintei voastre, acea parte din voi care observa. Prin urmare, as dori ca tot ce va spun sa raportati la voi insiva.
Cand vorbesc despre Sursa, nu vobesc despre Sursa aflata undeva in afara voastra, ci de o Sursa din interiorul vostru. Voi sunteti Sursa in manifestare limitata. Sursa voastra interioara este deja intr-un loc al perfectiunii, un loc al desavarsirii. Toate calitatile ei sunt deja in voi, asadar, vorbesc despre voi si despre ce se afla deja in interiorul vostru, iar Dumnezeul despre care vorbim este in interiorul vostru. Tot ceea ce  vine din Univers, vine din acea Sursa care este, de asemenea, in interiorul vostru. Prin urmare, doresc sa aveti o relatie personala cu tot ceea ce va spun.
Martorul sufera transformari
In timpul celor 40 de zile din 1978 am vorbit despre faptul ca in constiinta mea a avut loc o transformare – o foarte puternica transformare. Iar martorul despre care va vorbesc a fost o parte majora a aceleia. Martorul a suferit multe schimbari; Fiinta mea ca martor a suferit transformari. Am putut sa incep sa percep diferitele corpuri ale Fiintei mele: am inceput sa simt ca nu sunt corpul fizic; ca posed un corp de energie; si ca exista o Sursa profund in interiorul meu, care da energie tuturor acestor corpuri. Toata informatia pe care v-o dau se refera la ceea ce se afla in interiorul vostru.
Asa cum va spuneam, tot ce a pornit din constiinta este energie. Energia si constiinta constituie Universul. Constiinta fiind Sursa, iar energia fiind ceea ce iese din Sursa: energie subtila, energie grosiera. Toate formele de energie pe care le vedeti in Univers au plecat din acel spatiu.
Corpul de energie subtila conduce corpul fizic
Daca vorbesc despre corpul fizic spunand: “acesta este corpul meu fizic”, sunt sigur ca va puteti identifica cu corpul fizic. Dar cand spun: ”Stiu ca acesta este un corp in care traiesc”. Este nevoie sa ajungem la aceasta constienta si anume “acela este ceva in care traiesc”. Este o distinctie importanta.
Corpul meu subtil din interior conduce corpul fizic cu puterea lui subtila. Daca incepeti sa deveniti mai atenti, puteti efectiv sa simtiti ca aveti un corp de energie subtila care poate conduce corpul fizic. Acel corp subtil are putere mentala, putere emotionala, putere vitala, putere sexuala, puterea de a stabili legatura cu pamantul, puterea de a se conecta la Sursa. Acestea sunt puteri in Fiinta voastra si acestea au loc la nivelul de energie subtila. Asadar, vi s-a dat un corp fizic care inseamna energie grosiera. Are viata proprie, diferita de sufletul vostru.
Propria-constiinta-sau-cursa-sobolanuluiSa va cunoasteti si sa va apreciati corpul fizic
Fiecare celula in acest corp are o viata proprie. Poate sa traiasca in exteriorul corpului. Fiecare organ, care este o colectie de celule, poate sa traiasca in afara corpului vostru. Poate fi dat altei persoane. Are o existenta independenta de suflet. Astfel, intregul vostru corp fizic condus de puterea lui genetica, si trilioanele lui de celule, au identitate proprie. Cu cat deveniti mai constienti de Fiinta voastra interioara, cu atat mai mult veti simti acest lucru.
Aceea a fost o experienta distincta dupa experienta mea de 40 de zile. A existat acolo si inainte, dar  nu in toata plinatatea. Aceasta permite o relatie minunata cu corpul fizic. Cand intelegeti ca acesta este ceva ce v-a fost daruit, si puteti sa-l simtiti ca atare, atunci il veti aprecia ceva mai mult. De exemplu, daca vi se da un vehicul scump, construit minunat, il veti aprecia cu atat mai mult, cand intelegeti ca il meritati. Asa imi tratez eu corpul fizic – cu cea mai mare iubire, respect si apreciere.
Corpul subtil
Corpul de energie subtila este un corp important pe care trebuie sa-l cunoastem. Este important de stiut unde stocam informatiile din vietile prin care am trecut – intr-un alt depozit sau corp in interiorul nostru. Totusi, astazi  o sa va prezint o alta dimensiune a acestui lucru. Am vorbit despre fiecare dintre aceste corpuri:
Corpul fizic, de energie grosiera
              ♣ Corpul de energie subtila dinamic – acesta este corpul cu chakre
              ♣  Corpul cauzal – un corp de energie subtila fina.
Corpul cauzal este locul unde este stocata intreaga informatie. Este si un corp de energie. Informatiile sunt stocate intr-un camp de energie.
Energia se raporteaza la Starile de Constiinta
Stim ca informatiile se transmit prin energie. Astfel avem unde radio – sau imaginile care vin pe calea undelor. Aceste corpuri de energie aduc o experienta distincta a diferitelor stari de constiinta.  Este important sa intelegem acest lucru, si aceasta este experienta voastra. Prin urmare, voi face referire la experienta voastra de zi cu zi. Experienta voastra in stare de trezie este diferita de experienta voastra in timpul visului si este diferita de experienta de somn profund. Starea de trezie, de vis, de somn profund sunt experiente pe care le avem in fiecare zi. Uneori nu le dam atentie si ar trebui s-o facem pentru a le folosi bine.
Starea Fizica de Trezie
Starea de trezie implica corpul fizic si simturile fizice. Deci, toate acestea din jurul meu sunt ceea ce vad in stare de trezie. Astfel experimentez eu lumea mea in starea de trezie. Vad culori in lumea mea fizica; simt substante si aud lucruri in lumea fizica; miros si gust lucrurile din lumea fizica.  Acest lucru imi da un fel de constiinta a lumii mele. Ori de cate ori ma intrupez, sunt in aceasta experienta a simturilor.
Starea de vis are propria ei realitate
Dar cum ar fi daca as experimenta doar corpul meu de energie subtila? Cum ar fi constiinta ? Ar fi ca in starea de trezie? Daca nu as mai avea acest corp, dar as avea corpul meu interior, cum ar fi aceasta experienta? In ce stare de constiinta m-as afla? Ce culori as percepe? Ce fel de experienta ar fi ? Este exact ceea ce aveti in timpul visului.
Cand va aflati in starea de vis, deoarece starea de trezie este mai lunga, am fi tentati sa credem ca starea de vis este o stare neimportanta deoarece starea de trezie este predominanta. Dar starea de vis are si ea realitatea ei, la fel ca si starea de trezie. In intelepciunea straveche a Indiei, starea de trezie se numeste Jaagrat si este o stare de constiinta pe care o experimentati. Starea de somn se numeste Swapna si este o stare de constiinta. Aceea este starea in care corpul vostru de energie actioneaza.
Corpul energetic are puterea gandului
 
tuturor-prietenilor-fa-ti-griji-pentru-constiinta_b1c3adba165628Observati cum corpul vostru energetic are puterea gandului. Corpul vostru energetic are putere emotionala; corpul vostru energetic are putere vitala; corpul vostru energetic poate sa manifeste putere sexuala; corpul vostru energetic poate sa se impamanteze in corpul fizic. Are capacitatea de a se impamanta. Are capacitatea de a se conecta cu Sursa. De aceea, in visele voastre gandurile sunt pline de viata, emotiile sunt reale.  Miscarea vitalitatii si zborul si lupta sunt toate reale in vis, deoarece corpul vostru energetic lucreaza in vis si voi experimentati acea lume. Cu toate acestea nu-i dati prea multa importanta, dar unele culturi fac acest lucru.
De fapt, in timpul celor 40 de zile in 1978 am avut niste experiente fenomenale in acea stare, asadar, stiu cat de importanta este aceasta stare. Si, de asemenea, in aceasta viata conexiunea cu alta lume a existat in acea stare si continua sa fie in acea stare. Toate experientele pe care le-am avut cu oameni care au plecat din aceasta lume, s-au petrecut  in acea lume. Nu in aceasta stare fizica, ci in acea stare. Cad in aceasta stare si pot sa ma conectez cu lumea aceea. E uimitor !
Gandurile va influenteaza visele
Pentru cei dintre voi care ati avut experiente de acest fel, sa stiti ca visam lucruri care urmeaza sa se intample sau aveti vizite din partea ghizilor, yoghinilor si sfintilor. Sunteti binecuvantati de ei si sunteti sfatuiti de ei. Vedeti realitatea acestei stari. Are o realitate intr-o alta dimensiune. Prin urmare, toate gandurile pe care le ganditi va vin in visele voastre. De aceea, cand visati, pare totul atat de real. In acelasi fel, corpul fizic  este condus de simturi, acel corp interior pe care il numim corpul subtil activ, de asemenea numit corpul astral are suprasimturi. Nu chiar ca si corpul fizic, dar are simturi legate de chakre.
In starea de vis, de asemenea, aveti experiente de a vedea lucruri, de a gusta lucruri si de a face lucruri ca cele din lumea fizica. Dar este diferit pentru ca chakrele sunt asociate cu toate simturile voastre fizice. Acea stare are suprasimturi, asa ca va puteti imagina fascinatia corpului vostru energetic. De aceea, cand ganditi lucruri rele in minte, chiar daca acestea nu sunt manifestate in lumea fizica, ele au o realitate in cealalta lume. Toate lucrurile negative  pe care le ascundeti in voi, pe care nu le spuneti altora, efectiv creeaza o realitate intr-o alta lume. De aceea ele va influenteaza visele.
Incepeti procesul de curatire
Cu cat puteti mai mult sa va controlati gandirea in lumea fizica, cu atat vor fi mai diferite visele voastre. Asa ca atunci cand incepeti un proces de transformare si curatire in lumea fizica, incepeti sa vedeti aceleasi rezultate in lumea de vis. Cand faceti incercari in aceasta lume pentru a va transforma, pentru a va purifica si dezvolta, vedeti rezultatele si in lumea subtila.
Dualitatea in Lumea Subtila
 
Locul sau corpul in care stocam informatiile se numeste corp cauzal. Acesta are de asemenea starea proprie de constiinta. Ori de cate ori va aflati acolo in corpul cauzal, cand corpul subtil este activ, dupa catva timp pleaca sa se odihneasca, pentru ca in acest Univers activitatea si odihna sunt gemene. Amintiti-va ca si lumea subtila are dualitate: ganduri pozitive si negative. Are activitate si odihna. Are dualitatea ambelor stari. Astfel, dupa un timp, corpul subtil are nevoie de odihna. Cand o face, se odihneste intr-o stare care se numeste de somn profund.
In acea stare de somn profund nu exista nici o stare de constiinta. Corpul subtil nu este activ. Gandurile nu sunt active. Emotiile nu sunt active. In acel spatiu, prin urmare,  pare sa nu fie nimic. Nici o activitate. Nici o miscare. Prin urmare, somn profund care aduce odihna.
ganduri-fataConcluzii
Exista multe implicatii legate de ceea ce va spun. In sfarsit, starea finala este atunci cand corpul subtil se dizolva; cand nu mai exista ganduri si emotii. Dar acest lucru este undeva departe inainte in acest joc.
Cand toate dorintele corpului subtil au fost indeplinite, atunci acesta nu mai are nici o nevoie de a dori sa faca ceva. Se duce atunci la contopirea finala, care va fi exact ca atunci cand intrati intr-o stare de somn profund. Dar campul lui cauzal va fi curat. Nu se va culca intr-un corp cauzal care-l va face sa se trezeasca din nou din cauza dorintelor.
Cand sunteti mai constienti de aceste stari de constiinta, sunteti mai constienti de ceea ce inseamna sa va conectati cu alte dimensiuni care exista in lumea subtila. Atunci sunteti mai constienti de puterea gandurilor pe care le depozitati, si de viata pe care o vor avea  in alta dimensiune. De asemenea, gandurile si emotiile voastre pozitive au mare putere in spatiul interior – cealalta dimensiune. Atrageti alte fiinte care sa va ghideze in cealalta dimensiune.
Acestea sunt cele trei stari pe care le experimentam in mod normal zilnic.
Autor- Sri Vasudeva

Sursa: http://astrodeva.wordpress.com/

Jos de pe crucea cosmica! In loc de horoscopul lunii MAI

Cu mic cu mare, energia crucii cosmice din aprilie 2014 produce efecte pe toata durata lunii mai sub forma de foc incrucisat. Si, cum fiecare dintre noi are in astrograma natala o bucatica din toate celelalte zodiile, luna aceasta influentele se resimt indiferent de zodia in care suntem nascuti. Sunt patru mari directii ale acestei luni si fiecare, in functie de experienta de viata, ajunge intr-unul din colturi. Sau, dupa caz, da din colt in colt pana nimereste usa.

1. Cedeaza controlul!

La o consultatie am fost foarte ingrijorat cand o domnisoara mi-a spus ca s-a despartit de iubitul ei. Am exclamat pe loc: „Sfinte! Si acum pe cine mai controlezi?”. Avem tendinta de a lua decizii cu capul, de a pune mintea inaintea inimii. Scenariile pe care le facem sunt dintre cele mai fanteziste, cautam argumente rationale pentru lucruri ce nu au valoare decat daca sunt traite, nicidecum gandite! Asa ca lasa mintea in pace, prieten drag! Expresia „Esti cu capul!” e de maxima actualitate. Daca nu mai poti respira de ganduri, intra repede in rugaciune, mediteaza, cauta grupuri in care sa fii, discuta, fa terapie! Cu cat incercam sa tinem in frau toate detaliile vietii noaste, cu atat ne dam cu capul de ziduri. Asteapta, ai rabdare, crede ca va fi bine! Lasa lucrurile sa se intample de la sine, fara sa crezi ca stii tu cum e mai bine sa fie! Daca nu iese, ia-o cum ti-o da viata! Accepta!

2. Traieste realitatea, pune mana pe ea!



Lumea simturilor e bine sa fie pusa la loc de cinste luna aceasta. Prin vaz, miros, auz, pipait si gust simtim ca suntem vii. Asa ca fii in lumea pe care o ai la indemana, in lumea care este, nu in cea care zici tu ca ar trebui sa fie! Nu te mai intreba „Ce-ar fi fost daca...”. Poate n-ai vazut ca lucrurile au evoluat intre timp, ca sunt in continua schimbare si ca ai ajuns in alta parte. Bucura-te de aici si acum! Simte pamantul sub picioare! Topaie, sari, joaca, danseaza, atinge, mangaie! Uita-te la ce ai sub nas, in fata ochilor, langa tine! Ni se pare uneori ca ce e departe e mult mai tentant si mai valoros decat ceea ce e aproape. Prefera aproapele si lasa departele! Schimba ochelarii de distanta cu cei de aproape!


3. Iubeste-l pe Bau Bau!

Suntem masochisti de fel, dar acum parca mai mult decat oricand. Da, ne place suferinta, fie ca recunoastem sau nu. Ce-ar fi viata fara acel condiment care te ustura ca o raie, pana in calaie, vorba cantecului?! Avem implementata foarte adanc acea convingere ca, daca un lucru e obtinut prea usor, nu-l meritam sau nu merita sa-l apreciem. Probabil cea mai mare frica a acestei primaveri astrologice este FRICA DE FERICIRE! Da, nu ne e frica sa fim tristi, suparati, disperati. Sunt stari cu care ne-am obisnuit deja. E mai greu sa primesti de-a gata o doza mare de iubire, de bucurie, de splendoare! Nimic nu sperie mai tare decat o inima deschisa care te copleseste! Crede ca meriti! Da-ti voie sa te bucuri! Daca fericirea iti face „Bau”si te sperii, asculta repede piesa „nu mi-e frica de Bau Bau”!

4. ACUM e timpul!

Daca te straduiesti sa schimbi ceva si nu-ti iese, nu te mai chinui, te consumi degeaba! Dar daca e ceva ce tine de tine, nu mai amana o clipa! A te lasa luat de val inseamna a nu te mai opune! Uneori avem impresia ca unele lucruri trebuie sa ni se intample peste cativa ani! Timpul se accelereaza, la fel si experientele de viata, in decurs de cateva zile se poate intampla in viata noastra un fenomen de intensitate pentru care, alta data, aveam nevoie de cateva luni. Avem de acceptat ca viitorul vine spre noi cu viteza fulgeratoare. Daca ne proiectam ceva abia peste nu stiu cat timp si vine acum sansa, dar o ratam, inseamna ca alegem sa nu alegem. Cautam parca motive sa ne simtim vinovati mai tarziu. Peste cativa ani vom vedea ce-am avut si ce-am pierdut. Dar va fi prea tarziu. Nu mai e valabil sloganul „Mai bine mai tarziu decat niciodata!”. Impulsurile cosmice functioneaza pe principiul „Mai bine acum decat mai tarziu, pentru ca mai tarziu nu va fi niciodata!”. Daca o usa nu se deschide, probabil nu e pentru tine. Dar daca e deschisa, fa pasul! Intra cu inima deschisa si nu mai intoarce capul!

Pour les connaisseurs, in traducere astrologica, pentru interpretarea de mai sus, avem in mai trigon Soare-Pluto (4 mai), opozitie Soare-Saturn (10 mai), opozitie Venus-Marte (11 mai), careu Mercur-Neptun (11 mai), careu Venu-Pluto (14 mai), careu Venus-Jupiter (18 mai), trigon Jupiter-Saturn (24 mai), conjunctie Venus-Nodul Sud (27 mai), careu Soare-Neptun (28 mai), trigon Soare-Marte (31 mai).

Revenirea lui Marte in mers direct din 20 mai incolo ne usureaza traiectoria. Pana pe 20, avem sanse mai mari sa orbecaim pe carari ratacitoare. Din 20 mai incolo devenim mai constienti de sine, mai prezenti si mai fermi.

Cedeaza controlul!
Traieste realitatea, pune mana pe ea!
Iubeste-l pe Bau Bau!
ACUM e timpul! 



Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

RECLAMA - IASI - “PE ARIPILE INGERILOR” – 10.05.2014



IASI - “PE ARIPILE INGERILOR” – 10.05.2014

Dragii mei,

Va anunt ca sambata, 10.05.2014, intentionez sa sustin un curs “Pe Aripile Ingerilor” in Iasi.
Detalii suplimentare pot fi gasite la linkul de mai jos:


Inscrierile se vor face la adresa:


Pretul cursului este de 100 lei / persoana dar o parte importanta din bani se va intoarce sub forma a diverse surprize placute.

Adresa de sustinere va fi comunicata prin e-mail persoanelor participante.


Va asteptam cu mult drag!

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

Siguri de REUSITA!!!

De Lauren Gorgo, 24 aprilie 2014 (ii multumim Anei Nicolai, pentru traducere)
printesa de cristal
Salutare, Cei Care Ganditi cu Inima!
Ieri a venit un alt mesaj neasteptat, de la liga natiunilor galactice (membrii de rang inalt al consiliului fiecarui sistem stelar) si, desi rareori impartasesc aceste transmisiuni exact asa cum vin, am simtit ca aceasta ar trebui sa ramana nealterata de interpretarea mea, asa ca am postat-o asa cum e.
In principiu, tocmai mi s-a spus ca, de ieri… si cred ca din momentul in care Crucea Cosmica cardinala a devenit exacta… ne aflam in zona in care suntem SIGURI de REUSITA! Chiar daca, referitor la procesul de reinnoire fizica, mai avem un pic de indurat, din cate aflu, tocmai am „depasit” ultimul moment hotarator, necesar sa ne aduca pe deplin in unitate.
Daca acest lucru e exact, atunci, potrivit intalnirii mele cea mai recenta cu liga consiliilor, in curand va trebui sa incepem – sau deja am inceput – procesul de reumplere. In ceea ce ma priveste, nu simt o reumplere, dupa niciun standard… de fapt, simt exact contrariul… dar, din fericire, unele persoane din comunitate deja incep sa asiste la aceasta parte a transformarii, in ele insele, aproape in sens literal.
Pe langa asta, de la mult mai multi dintre voi, care au primit perceptii profunde sau indrumare, am aflat ca realmente au facut schimb de modele si ca acum sunt aliniati cu planul lor divin! Si eu am primit un mesaj clar, intr-un vis din 22 aprilie, ca noul meu model e pregatit, moment in care arhitectul meu a intrerupt scena din vis, pentru a-mi da un set cu totul nou de planuri, pentru „casa” mea. Chiar daca, in viata reala, lucrez la aceste planuri de renovare de luni, poate chiar ani, de zile (!)… el a considerat ca e important sa-mi spuna: „nu, aceeeesta e noul plan dupa care vom lucra acum”. Destept tip.
Indiferent ce simtim acum, unirea sacra a inceput in mod clar si suntem deja oameni schimbati. Dar, potrivit celor din consilii, aceste schimbari urmeaza sa devina mai reale si, in functie de gradul nostru de confort legat de eliberare, pentru voi aceasta perioada este ori foarte eliberatoare, ori posibil instabila.
Credeti-ma, aceste energii (cardinale) inseamna ca e de lucru si, drept urmare, in momentul de fata unii sunt efectiv zgaltaiti pana in strafunduri, fiind dupa cate s-ar parea smulsi de pe cruce, agatandu-se cu disperare de ea, din frica, sau dand drumul la ceea ce-i invechit. Daca va cramponati in vreun fel, de frica ca puterea voastra interioara nu va poate sustine acum, rezistenta va va produce multa suferinta.
Oricare ar fi lucrul de care nu va puteti lipsi, va asigur ca va puteti lipsi de el. Pe masura ce „trecem” in cealalta parte, singurul lucru pe care-l putem lua cu noi este IUBIREA noastra. Daca va luptati, sapati adanc si eliberati-va, la nivelul cel mai fundamental al fiintei voastre, si va promit ca va veti intalni creatorul… adica, Sinele vostru real.
Asadar, fara alte formalitati… va prezint mesajul de la liga natiunilor galactice:
„Salutari, purtatori ai luminii, cei care aduceti noul inceput. Venim ca o colectivitate divina, legiunea consiilor membrilor de cel mai inalt rang, din toate natiunile galactice. Va intampinam in pacea UNItatii.
Iata ca va aducem vesti bune. Dar mai intai se cuvine sa va felicitam si sa facem o plecaciune in fata fiecarui suflet care citeste aceste randuri.
Suntem nespus de incantati, asa ca e de datoria noastra sa impartasim acest mesaj asteptat, cu voi, fiintele intergalactice de pe Pamant. Fiecare dintre voi, care citeste aceste randuri, este un membru dintr-o natiune celesta foarte glorioasa si distinsa, dintr-un sistem stelar, si v-ati reunit pentru a ajuta la ridicarea vălului de pe Pamant, dezvaluindu-va adevarata natura, de dumnezei creatori.
Venim astazi nu doar in spiritul datoriei, ci si cu un sentiment predominant de mandrie, pentru ceea ce ati infaptuit… ceea ce am infaptuit impreuna, prin legatura noastra eterna cu fiecare dintre voi, ca frati si surori galactice ale noastre, de lumina.
Pana in acest moment ati fost total cufundati – poate chiar scufundati – in grandoarea planului cosmic, care, uneori, a parut a fi irealizabil. Totusi, iata-va stand acum, cu un picior de cealalta parte a suferintei, iar noi va intampinam, asa cum ar face familia. Iubirea si respectul pe care le simtim si le impartasim cu voi ar putea umple volume intregi de carti, dar noi stam aici, in mare parte uimiti de ceea ce a fost infaptuit, atat in lume, cat si in culisele ei. Va rugam sa ne spuneti.
Iubiti luptatori, sunteti siguri de reusita…. si o spunem in toate sensurile posibile ale cuvantului.
Unii dintre voi simt atat de acut aceasta finalitate, incat e greu de exprimat in cuvinte – si intelegem asta. Totodata, ne dam seama ca unii dintre voi continua sa ajunga la aceasta noua constienta – intelegem si acest lucru. Dar, mai ales, ceea ce vrem ca voi sa consolidati este sentimentul de finalizare, care acum este in mana voastra si nu la indemana voastra.
Punctul de desavarsire la care ne-am referit in conversatiile trecute a fost atins, v-ati rupt legaturile cu iluzia si nu mai sunteti cine ati obisnuit sa fiti, si totusi sunteti TOT ceea ce ati fost dintotdeauna.
Momentele din fata voastra – pasii mici ce va conduc la urmatoarea infuzie de lumina – vor incepe sa aduca noutatea despre care am vorbit, dezvaluind natura Divinitatii voastre.
Ceea ce a fost realizat este atat de coplesitor de vast si de cuprinzator, incat putem doar sa mentionan in treacat elementele de baza a ceea ce se va arata cu adevarat, in timp, in receptaculul realitatii voastre – holograma personala de creatie.
Deocamdata, va aducem vesti bune despre ceea ce urmeaza, despre lucrurile la care va puteti astepta in continuare, in aceasta dezvaluire mistica a propriului Soare interior.”
NOTA: Stiu ca multi dintre voi ati simtit recent durere intensa in plexul solar… si cred ca informatiile ce urmeaza ar putea explica cauza. Liga consiliilor mi-a impartasit ca Soarele interior a fost trezit in decembrie (2013)… am scris despre asta aici… si ca gradul in care plexul nostru solar este liber si deschis determina cat de multa putere sufleteasca putem autogenera. Daca constatati ca inca va mai luptati cu reclamarea puterii voastre ca Dumnezeu, e posibil ca recenta infuzie de lumina sa fi provocat disconfort in aceasta zona, iar infuzia urmatoare ar putea face si ea acelasi lucru.
Ideea este ca ardem multa zgura si implanturi miasmice ale identitatii inferioare, care ne iau din putere, asa ca aceste schimbari sunt necesare, pentru a ne inapoia la divinitatea noastra. Focul poate fi foarte intens… el este realmente resimtit ca si caldura, valuri arzatoare ce par sa radieze din zona centrala/inimii (care acum e simtita ca o chakra unificata a inimii-puterii)… chiar am citit ca o persoana din comunitate a simtit, fizic, miros de fum. Nu ma surprinde. Aceasta caldura intensa este „focul nostru creator”, care se intensifica serios. Acest lucru poate provoca de asemenea transpiratii nocturne, maini si picioare fierbinti si/sau care transpira, drept urmare a energiei Christice ce ne activeaza capacitatile superioare de vindecare si ne permite sa ne impamantam total in pamant, ca fiinte umane desavarsite, autorealizate si suverane.
„Intr-adevar, Soarele vostru a fost stimulat! Dar stralucirea lui creste cu fiecare clipa ce trece si, desi la inceput a fost doar o mica scanteie de lumina, puterea, lumina si efervescenta ei va creste foarte repede. Caci ceea ce observati in interiorul vostru reprezinta sistemul de inteligenta autogenerator, pe care biologia voastra il cunoaste foarte bine, dar pe care sistemele voastre de control mental l-a tinut ascuns, in cotloanele intunecate ale capacitatilor voastre inconstiente.
Dar nu mai e cazul, deoarece ati activat punerea in libertate a puterii creatoare sacre a corpului, insasi partea din voi necesara pentru autovindecarea voastra si, in unele cazuri, pentru vindecarea celorlalti. Da, unii dintre voi vor dori sa utilizeze acesti noi lujeri ai lui Dumnezeu, pentru a fi de folos celor care sufera, pentru a-i elibera pe cei bolnavi si pentru a-i vindeca pe cei schiloditi. Si da, unii dintre voi vor alege sa foloseasca aceste noi daruri, ca instrumente de predare… dar toti aveti inauntrul vostru aceste aptitudini, ca parte integranta a biologiei noului om.
Un alt lucru pe care am vrea sa-l clarificam, pentru aceste vremuri foarte speciale din viata voastra, ca Dumnezei ce se trezesc, este ca sunteti deopotriva creatorii si cei creati.
Ajungeti la un nivel de constiinta in care e posibil ca liniile de demarcatie dintre voi si lumea din jurul vostru sa se estompeze… acest lucru e normal si de asteptat. Nu va temeti de pierderea granitelor din jurul a ceea ce voi considerati ca va contine SINELE si aflati ca acum sunteti pur si simplu cufundati in TOTALITATEA tuturor lucrurilor.
Asta nu vrea sa spuna ca veti uita de voi insiva, caci evident ca nu e cazul. In schimb, veti dobandi perspectiva unitatii tuturor lucrurilor, in timp ce, concomitent, va intelegeti pe voi insiva ca fiind Dumnezeu, jucand insa rolul unui dumnezeu. Acesta e lucrul la care ne referim, atunci cand spunem ca sunteti deopotriva creatorul SI cei creati si, in curand, veti intelege mai deplin aceste cuvinte.
Intre timp, va facem sugestia de a deveni relaxati in starea de fericire, caci vor fi momente in care e posibil ca sentimentele de extaz spiritual sa va copleseasca. In acele momente, cand Soarele vostru interior incepe sa straluceasca mai puternic, corpul vostru fizic va incepe sa se ajusteze in mod radical, pentru a satisface cerintele unei bucurii atat de intense.
Acest proces va veni in valuri si vi se va parea ca fiecare val aduce cu el un nou dar de bucurie. Va dorim sa folositi aceasta perioada sacra pentru a FI, pentru a simti totalitatea fiecarui val, intr-un mod foarte plenar, foarte total, inaintea valului urmator, caci ati dobandit foarte multa valoare, al carei fundament doar Sursa insasi il poate desavarsi.
Pe masura ce aceste valuri se revarsa peste voi, veti incepe sa observati un efect de usurare, o crestere a vibratiei, pe care o veti simti ca e mai durabila ca in trecut.
Aceasta pulsatie de radianta vine din propria Sursa interioara de lumina. Este energia vindecatoare din scanteia lui Dumnezeu, existenta in fiecare dintre voi… suverana in puterea ei, si totusi blanda si hranitoare… si veti incepe sa va simtiti de parca ati pulsa de lumina solara. Pentru o clipa, s-ar putea chiar sa va intrebati daca SUNTETI cu adevarat lumina… si bineinteles ca raspunsul este da!
Sentimentul acestei lumini va fi radical diferit de tot ce ati simtit pana acum, va fi o descoperire, strat dupa strat, de placere senzoriala cuplata cu incetarea simultana a suferintei. Acesta e rezultatul faptului de a ajunge la punctul final al liniei temporale a dualitatii, ce a initiat punctul de inceput al experientei unitatii voastre, pe pamant si in persoana.
De aceea v-am spus de multe ori ca, in realitate, sunteti sori ai lui Dumnezeu… caci in mod sigur aceasta experienta a raiului pe pamant aduce zorii noii zile. Doar ca aceasta noua zi, acest nou Soare, va rasari din fiecare dintre voi, ca avatari oficiali ai lui Christos cel inviat.
Ceea ce se afla in fata voastra reprezinta doar un moment scurt, in comparatie cu ceea ce va asteapta. Suntem familiile voastre stelare, fratii si surorile voastre intru Christos, si asteptam plini de speranta sa vina asupra voastra urmatoarea infuzie de lumina. Pana atunci, ramas bun, voi, Dumnezei ai celui Prea Inalt.”
Sursa: editura foryou
http://daniilgaucan.wordpress.com/

https://www.youtube.com/watch?v=2jZCKQPivpg

Black Knight, satelitul extraterestru

Satelitul Black Knight este un obiect misterios care înconjoară Pământul, ce are o origine necunoscută şi care poate fi, eventual, de origine extraterestră. Povestea sa spune că el se află chiar acum pe orbită în jurul Pământului şi că datează de 13.000 de ani. Similar cu cele mai multe poveşti despre fenomene ciudate, legenda satelitului Black Knight începe cu Nicola Tesla. Se spune că acesta a recepţionat, în mod repetat, un semnal radio în anul 1899 despre care credea că provine din spaţiu, după cum a declarat într-o conferinţă. În anii 1920, radioamatorii au reuşit să recepţioneze acelaşi semnal. Apoi, oamenii de ştiinţă din Oslo, Norvegia, care experimentau transmisiile radio pe unde scurte în spaţiu au descoperit, în anul 1928, ecouri întârziate denumite Long Delay Echoes (LDEs), un fenomen care nu era înţeles în totalitate şi care constă în recepţia unor ecouri la câteva secunde după începutul transmisiei radio. O aparentă explicaţie a fenomenului a apărut în cele din urmă în anul 1954 atunci când unele reviste (inclusiv St Louis Post Dispatch şi San Francisco Examiner) au comunicat un anunţ din partea US Air Force în care se spunea că au fost descoperiţi doi sateliţi care se aflau pe orbită în jurul Pământului, într-o perioadă în care nicio naţiune nu avea încă posibilitatea de a le lansa. Se părea că Black Knight ar fi fost identificat din mai multe surse şi, de asemenea, ar fi fost confirmat de către US Air Force. Din anii 1960, atât ​​Statele Unite, cât şi Uniunea Sovietică au sateliţi pe orbită. Dar în data de 11 februarie 1960, ziarele anunţau peste tot o veste alarmantă cum că altcineva ar avea, de asemenea, un obiect aflat pe o orbită în jurul Pământului. Pe un ecran radar proiectat de către US Navy pentru a detecta sateliţii de spionaj inamici, a apărut ceva ce a fost descris ca fiind un obiect întunecat aflat pe o orbită în jurul Pământului. Nu era nici al americanilor şi nici al sovieticilor. A doua zi, ziarele au prezentat mai multe informaţii. Obiectul misterios orbita la circa 79 grade în afara ecuatorului şi nu la 90 de grade, ceea ce ar fi corespuns unei orbite polare. Orbita sa era, de asemenea, extrem de excentrică, având un apogeu de 1,728, km dar un perigeu de numai 216 km. Obiectul realiza o orbită completă după 104,5 minute. La momentul respectiv, marina urmărea un obiect ce provenea de la un satelit lansat anterior, mai exact o jumătate din capsula satelitului ce avea o lungime puţin mai mică de 6 metri. Discoverer VIII a fost lansat în data de 20 noiembrie 1959 şi a reprezentat o piatră de hotar în vederea lansării unui om în spaţiu şi a recuperării acestuia într-o capsulă paraşutată. Lansarea satelitului a avut loc conform planului stabilit, dar misiunea sa de a evacua capsula de 136 kg pe care o conţinea nu a mers atât de bine. Carcasa capsulei s-a desprins aşa cum a fost planificat, dar capsula în sine a rătăcit pe o orbită oarecum similară cu cea a obiectului misterios şi în cele din urmă ea a fost declarată pierdută. Marina urmărea o parte din carcasa satelitului care efectua o orbită după 103 minute la 80 de grade deasupra ecuatorului, având un apogeu de 950 km şi un perigeu de 187 km. Obiectul Black Knight avea o orbită similară, dar nu identică cu aceasta.

Ulterior, în anul 1963, astronautul Gordon Cooper a declarat că a văzut un OZN verzui atunci când parcurgea orbita cu numărul 15 la bordul misiunii spaţiale Mercury 9. Această misiune a fost urmărită pe ecranele radar de aproximativ 100 de persoane din cadrul Muchea Tracking Station a NASA aflată lângă Perth, Australia. O explicaţie oficială a acestor declaraţii a apărut mai târziu şi în aceasta s-a afirmat că o parte din echipamentele electronice au funcţionat cu întreruperi ceea ce a cauzat apariţia unei cantităţi mari de CO2 care i-ar fi produs halucinaţii lui Gordon Cooper. Existenţa lui Black Knight părea să fie incontestabilă. În anul 1973, cercetătorul scoţian Duncan Lunan a dorit să confirme într-un mod categoric existenţa lui Black Knight. El s-a întors la datele oamenilor de ştiinţă norvegieni cu privire la fenomenul LDE şi le-a analizat din nou. Lunan a descoperit, după decodarea semnalelor recepţionate, că acestea reprezentau o hartă stelară ce indica totodată direcţia către Epsilon Boötis, o stea dublă aflată în constelaţia Boötes. Orice ar fi fost Black Knight, acesta părea să transmită o invitaţie din partea oamenilor din Epsilon Boötis. Această invitaţie ar fi fost transmisă în urmă cu 12.600 ani, în conformitate cu cercetările efectuate de Lunan. Ultima dovadă privind existenţa lui Black Knight a apărut în anul 1998 atunci când naveta spaţială Endeavor a efectuat primul său zbor spre Staţia Spaţială Internaţională având indicativul STS-88. Astronauţii aflaţi la bordul lui Endeavor au obţinut mai multe fotografii ale obiectului ciudat care au fost făcute publice pe site-ul NASA. Dar foarte curând toate fotografiile au dispărut. Ele au reapărut ceva timp mai târziu, având adrese URL noi şi diferite descrieri în care se arata că în toate acestea se observă bucăţi de moloz sau resturi spaţiale. Fotografiile erau de o înaltă calitate şi ele arătau, fără urmă de îndoială, un anumit tip de vehicul spaţial. Cam atât se cunoaşte în prezent despre Black Knight. Noi ştim cum arată, de unde a venit, când a venit, care este scopul său (un fel de ambasador) şi el a fost confirmat de mulţi martori de încredere din cadrul programului spaţial. Şi atunci de ce nimeni nu ştie despre el şi de ce nu recunoaşte NASA existenţa sa?


Sursa articol : http://www.2012en.ro/2014/05/black-knight-satelitul-extraterestru/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FaMYX+%282012+Era+Noastra%29 | Magazin Cultural Ştiinţific


https://www.youtube.com/watch?v=lT4Vq32zlDs

Când iubeşti cu adevărat, Dumnezeu se exprimă prin tine! Nu tu iubeşti, ci Dumnezeu iubeşte prin tine!

iubire fara conditiiIubirea este o tornadă care mătură totul în cale. De aceea, este mai inteligent nu să te opui, ci să cooperezi cu ea, atunci când apare în viaţa ta. Nu mă refer la iubirea siropoasă, ameţită sau bleagă, ci la iubirea adevărată, sălbatică, crudă, primejdioasă, riscantă, spontană, curgătoare, vie.Această iubire este dincolo de lege, de reguli, de norme, de convenţii sociale rezonabile sau absurde. Este dincolo de aşteptări raţionale şi modele prescrise de comportament, dincolo de normalitatea îndrăgită de statisticieni, doctori şi psihologi. Iubirea este libertate. La această iubire mă voi referi în continuare. Fiind singura energie care există cu adevărat, iubirea este foarte dorită. Arată-mi o singură persoană care nu doreşte să fie iubită! Nu există aşa ceva!! Toţi oamenii aspiră, visează, tânjesc după iubire şi când, în sfârşit, par a o avea, depun eforturi ca să o controleze.
Doar că aici este o mică problemă. Următoarea: iubirea nu suportă să fie controlată; începe să se retragă, se teleportează, se evaporă, dispare, pleacă. Şi chiar dacă încerci să o controlezi nu vei reuşi. E ca şi cum ai încerca să controlezi o tornadă de gradul IV. Înţeleg prin control manipulările conştiente şi inconştiente la care oamenii recurg pentru a se asigura că primesc sau vor continua sa primeascǎ iubirea de care au nevoie. Totul începe, evident, în copilărie, când iubirea parentalǎ nu existǎ din abundenţă. Copilul dezvoltă spontan strategii de marketing şi PR pentru a se asigura cǎ primeşte bunul cel mai de preţ. Unul dintre aspectele cele mai interesante ale iubirii este acesta: nu este inclusǎ în dovezile, gesturile sau acţiunile materiale. Le poate însoţi, e devărat, însă nu e întotdeauna acolo. Un copil poate primi jucăriile cele mai scumpe şi niciun fel de iubire Cheltuind sume exorbitante pe jucarii, părinţii nu fac decât să-şi reducă propria culpabilitate. Un alt copil se poate simţi, extrem de iubit, deși primește jucǎrii modeste. Ceva mai târziu o femeie primește bijuterii, vacanțe, maşini, rochii costisitoare. Cu toate acestea nu se simte iubită. Ea suferă în tăcere, dincolo de privirile presei (deci este o vedetă sau partenera unei figuri publice). Cea mai bună prietenǎ, uneori un terapeut îi cunoaște drama.
Un alt aspect interesant al iubirii, pe care îl voi analiza mai departe, este gradul de permisivitate socialǎ. Am fost fascinat să descopăr cum iubirea  nu e permisă decât în anumite forme, contexte şi modalitǎți. Examinând aceste interdicţii, am aflat cǎ iubirea este periculoasă, în sensul că pune în pericol societatea, o tulbură, o zgâlţâie din temelii. Societatea a inventat reguli pentru a menţine iubirea sub control. Dacă nu respecţi interdictia, ştii ce face societatea? Bineînţeles că ştii! Te condamnă indirect. Cine sunt aceşti oameni? Mintea de psiholog îmi spune aşa: “Aceste persoane sunt oameni nefericiţi”. Iar eu întreb: “De ce sunt nefericiţi?” Iar ea răspunde: “Pentru că nu se simt iubiţi. Din acest motiv nu pot suporta fericirea aproapelui lor”. Altfel spus, capra vecinului trebuie sǎ moarǎ, nicidecum să trăiască şi să dea mai mult lapte. Dacǎ ai deja o parteneră nu ai voie să îmbrăţişezi o altă femeie, să o mângâi sau să o săruţi. Se pare eă iubirea trebuie oprită, limitată, închisă în perimetre speciale. E criminal periculos, care trebuie păzit 24 de ore din 24. Pentru aceasta, societatea şi-a dezvoltat numeroşi “ochi”, camere video ingenios amplasate pentru a te surprinde când faci un pas greşit. Este clar cǎ Iubirea este ceva primejdios pentru societate, altfel nu ar fi elaborat acest păienjeniş de instituţii, proceduri, coduri de comportament.
Și dacă ar fi invers? Dacă, de fapt, aceste reguli şi noime ar fi criminale, în sensul de nesănatoase dezechilibranle, toxice? Dacă cel mai înţelept lucru cu putinţă ar fi să-ţi exprimi afecțiunea pe care o simţi pentru soţul tău, pentru copilul tau şi pentru … colegul tău de serviciu, un bărbat inteligent şi amuzant, cu care te simţi foarte relaxată! Dacǎ ar sănătos să fii tandru şl cald cu prietena… prietenei tale fǎră ca asta să însemne că înşeli pe cineva?
Corpurile noastre sunt vii şi pentru că totul circulǎ prin ele pentru cǎ se produc schimburi, deplasări, transformǎri. Când ceva stagnează, nu se mişcă, apare imediat boala. Trebuie chemat doctorul. Cum ar fi dacă sângele ar spune: “Voi circula prin ficat, însă sub nicio formǎ nu voi iriga pancreasul”. E absurd? Şi interdicţiile sociale în materie de iubiți nu sunt la fel de absurde? De ce nu ar valabil pentru suflet ceea ce e valabil pentru corp? Când energia iubirii nu mai radiazǎ, cand e oprita circulaţia, ce se întâmplă cu sufletul? O să-ţi spun: sufletul se îmbolnăveşte, se ofileşte, devine anemic, subnutrit, slab, vulnerabil. Societatea, însă, a inventat un mecanism uluitor pentru aceste cazuri. Ea numeşte un fenomen experimentat de majoritate ca normal.
Prin acest truc, nevroza socială este echivalentă cu normalitatea, pe când oamenii cu adevărat sănătoşi par dezadaptaţi, rebeli, pericole pentru ordinea socială. Iubirea este obstrucţionată, faultată, i se pun mereu piedici. Ce faci dacă o placi pe femeia de lângă tine şi ea te place, de asemenea (dar are un partener)? Te prefaci că nu te interesează. Începi să minţi. La fel face şi ea. Şi asta în ce scop? Pentru a proteja vulnerabilitatea unui om nesigur (partenerul), căruia îi lipseşte încrederea că ar putea găsi oricând o altă parteneră. Pentru a-ţi proteja propria vulnerabilitate la critici şi respingere socială. Evaluează atent şi spune-mi dacă merită preţul. Spune-mi dacă ceea ce câştigi (aprobare socială liniştea de suprafaţă a unei relaţii) contrabalansează ceea ce pierzi (autenticitate, viaţă în adevăr, radiaţia în exterior a unor sentimente frumoase). Oare de ce trebuie să ascunzi sau să maschezi ceva aşa de frumos, aprecierea, admiraţia, bucuria pe care ţi-o trezeşte o altă fiinţǎ? Comuniunea, împărtăşirea, rezonanţa profundă sunt aspecte magice ale vieţii de ce trebuie limitate la o singură persoană? Cui foloseşte aceasta închistare şi lipsă de orizont? De ce să nu te bucuri de aceste momente minunate, când ele se întâmplă, după care să le laşi să se dizolve pentru a te deschide pentru altele ?
Din alt punct de vedere, cum crezi că au ajuns alții (partenerii, familia, prietenii, grupul social) să aibă control pe sentimentele tale şi libera exprimare? Ți se pare că eşti un om liber dacă trăieşti astfel? Mie îmi pari doar o marionetă manevrată de pulsiuni şi de fricile inconştiente ale semenilor tăi. Cineva mi-a spus, referindu-se la o altă carte (Despre iubirea neposesivă şi exuberantă) cǎ ideile de acolo sunt foarte frumoase, dar nu pot aplica în lumea reală (adică sunt utopice!). Totuşi, ce numim lume reală? O lume mustind de frică, invidie, posesivitate, gelozie, dominație, narcisism, dependentă? Tu ai numi aşa ceva viaţǎ? Dacă ai fi pe undeva în Cer, ai face cerere pentru a te naşte pe Pământ şi a trăi aşa ceva? Eu cred că am făcut o astfel de cerere şi mă întreb acum ce-o fi fost în capul meu. Oare sunt masochist? N-aş fi putut alege altă planetă din altă galaxie? E ca şi cum, în concediu fiind, aş solicita unei agenţii de turism locuri în sudul Libanului, la o pensiune Hezbollah.
Cine are de pierdut într-o lume mai iubitoare mai liberă, mai lipsită de prejudecăţi, mai spontană, mai conectată la senzaţii şi emoţii tandre? Toţi cei care sunt focalizați, pe profit, care muncesc nu pentru bucuria de a face un anumit lucru, ci pentru beneficiile materiale pe care acel lucru le generează. Marele adversar al profitului este iubirea, deoarece iubirea nu pare a fi profitabilă. Când iubirea creşte, vânzările scad! Oamenii cumpără mai puţin deoarece nevoia de înlocuitori scade. E firesc când încep să iubească şi să se simtă iubiţi nu mai există goluri pe care să le umple cu haine de firmă, maşini, telefoane mobile, case, dulciuri, excursii exotice.
Iubirea are adversari puternici, bine echipaţi. Ei folosesc instrumente de ultimă generaţie pentru a ispiti şi cuvinte simandicoase pentru a convinge. Astfel, companiile pun accent pe valori, misiune nivel de performanţă, leadership, randament, rezultate, atingerea obiectivelor. Ce se găseşte dincolo de aceste cuvinte mari, respectabile? Dincolo sau în spatele lor sunt oameni. Oamenii au temeri, nelinişti, îngrijorări, complexe, frustrări, vise reprimate. Oameni prinşi într-o competiţie și o goană bizară, numind agitaţia lor “dinamsm” şi incapacitatea de a simţi pacea interioară “dorinţǎ de dezvoltare”.
Am senzaţia acută cǎ oamenii au uitat (unu, poate, n-au ştiut niciodată) că a iubi este o mare, o uriaşă plăcere. Iubeşti nu pentru a obţine ceva în schimb, ci pentru a experimenta bucuria. Când iubeşti, tu eşti primul care câştigi, iubirea e binefăcătoare în primul rând pentru tine. Este o energie care circulă prin tine, te curăţă, te purifică, te înalţă, te armonizează, te limpezeşte.
Iubirea este cea mai profitabilă afacere. Când iubeşti, câştigi întotdeauna. Mă refer la iubirea autentică, adică atunci când iubeşti din toată inima. Când iubeşti cu inima îndoită, când iubirea este amestecată cu gelozie, dominaţie, teamă de singurătate sau anxietate de abandon, nu câştigi nici tu, nici celălalt. Când iubeşti cu adevărat nu ai cum să fii divizat, este o contradicţie în termeni. E ca şi cum ai spune că cercul are coifuri. Nu are! Doar mintea ta are, pentru că nu s-a armonizat suficient.
Iubirea autentică te face frumos, atrăgător, apt pentru a fi iubit. N-ai observat?Oamenii care iubesc sunt foarte frumoşi. Ceva radiază din fiinţa lor, iubirea pe care o emană îi face atrăgători. Cum ai putea să fii atras de un om neiubitor, din care nu emană nimic? Nu ai cum! EI este gol, o fântână fără apă, la care nu vine nimeni să bea, pentru că nu are ce. Iubirea înseamnă abundenţă, dăruire, împărtăşire, generozitate. Iubirea nu este meschină! Iubirea nu face calcule contabile, adunări şi scăderi. În iubire nu există datorii, reeşalonări, compensări de plăţi.
Iubirea oferă şi uită că a oferit! Iubirea nu are memorie. Dacă o întrebi, te întreabă la rândul ei: “Am făcut eu asta? Când oare?” Iubirii îi lipseşte această conştiinţă de sine. Un om care iubeşte nu stǎ să evalueze: “Acum sunt iubitor”. Iubirea este acţiune spontană, cu o minte nedivizată. Este curgerea minunată a unui fluviu pe marginea căruia nu stă nimeni care să facă ordine.
Cred că aceasta este caracteristică distinctivă a iubirii pure. În Iubirea adevărată nu mai există EU! De aceea nici nu cred că un om poate iubi un alt om (sau altă fiinţă). Un om, cel mult, poate ridica barierele din calea iubirii, dându-i voie să se manifeste prin el. Când tragi jaluzelele şi în camera ta intră lumină, nu tu creezi lumina. Lumină vine de la Soare şi tu doar îi dai voie să intre în casa ta.
Tot aşa cum lumina vine de la Soare, cred că Iubirea vine de la Dumnezeu. Asta înseamnă că atunci când iubeşti cu adevărat, Dumnezeu se exprimă prin tine! Nu tu iubeşti, ci Dumnezeu iubeşte prin tine.
Cine câştigă aici? Câştigi tu pentru că ai imensul privilegiu de a fi străbătut de iubirea de Dumnezeu. Câştigă celălalt, la care ajunge iubirea lui Dumnezeu.Şi, de ce nu, câştigă şi Dumnezeu, care are şansa să se exprime în lumea materiei pentru a o înnobila.
De aceea cred că doi oameni care se iubesc sau un om care iubeşte un alt om sau altă vietate sunt temporar în contact cu Conştiinţa lui Dumnezeu, pe care nu mi-o închipui altfel decât infinit de iubitoare. De aceea i-aş încuraja la nesfârşit pe oameni să-şi permită să iubească şi să-şi exprime iubirea, să identifice toate obstacolele şi prostiile sociale (prejudecăţi, norme, false valori morale sau religioase) care stau în calea iubirii şi să le înlăture pentru a se bucura de singurul medicament care îi face cu adevărat sănătoşi, elaborat după o reţetă secretă din farmacia divină.
Când sunt pătrunse de iubire, relaţiile de cuplu devin relaţii terapeutice. Cei doi parteneri se vindecă de o parte din rănile copilăriei, învaţa generozitatea, descoperă şi învaţă să accepte diferențele.
Ce te faci, însă, într-o relaţie, atunci când nu iubeşti din tot sufletul? Negociezi, te târguieşti, transformi relaţia în business. Oferi cu inima strânsǎ, pui condiţii, stabileşti termene limitǎ. În aceşti parametrii economici este imposibil ca relaţia să prospere.
Când are ceva de oferit, iubirea oferă din toată inima și nu se mai uită înapoi pentru a face măsurători. Ce a fost a fost. Iubirea nu întoarce capul pentru a face socoteli. Nu are studii de contabilitate, nici de istorie, nici de arheologie. Ea există şi se manifestă acum. Mâine s-ar putea să nu mai fie aici. Bucuria de acum este unicǎ și irepetabilă. Mâine va dispărea sau va fi mai mare sau va fi altfel. Acest lucru nu este important. Important este să fii conectat la bucuria de acum, să o exprimi fără teamă, fără condiţii, complet. Experimentată astfel, iubirea este o forţă colosală.
Adrian Nuţă – Infinitul mic iubindu-l pe cel Mare
Sursa:  http://drumuricatretine.wordpress.com/