marți, 29 aprilie 2014

CONFERINTA 17 MAI 2014 - ACTIVAREA PORTALULUI ALINIAMENTULUI PLEIADEAN - CONECTAREA SI ARMONIZAREA ENERGIILOR INTERIOARE SI EXTERIOARE



Dragii mei cautatori de lumina si adevar,

Dupa toate evenimentele religioase, astrale si astrologice pe care le-am trait in luna aprilie, ne indreptam acum catre un alt eveniment care va activa Portalul Pleiadean in data de 17 mai 2014, care ne va activa energiile  de transformare in oameni - ingeri.

Este momentul sa aruncam mastile fricii, vinovatiei si ignorantei si sa ne descoperi pe noi cei adevarati, cei creati de Dumnezeu Creatorul.

Este momentul sa ne recunoastem capacitatile de creatori ai propriei realitati. Este momentul sa invatam sa ne conectam si sa armonizam energiile din interiorul si exteriorul nostru, pentru a redescoperi lumea.



De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 17 aprilie 2014, in Bucuresti, la Conferinta - ACTIVAREA PORTALULUI ALINIAMENTULUI PLEIADEAN  -  CONECTAREA SI ARMONIZAREA ENERGIILOR INTERIOARE SI EXTERIOARE.

Tematica intalnirii este urmatoarea:

1.RUGACIUNE INCEPATOARE

2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)





3.  Zeita Primordiala si primii colonizatori ai Terrei au revenit in Romania
 Meditatie de activarea de coduri/chei/ - conexiuni la cunoasterea ancestrala/informatii  si dezvoltarea/constientizarea Programului Divin Personal
Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)

4. Noua Scoala Pamant in contextul trecerii la 4D si N Dimesnsional

a)  Conectarea la adevaratul nostru potential/creativitate si eliberarea de programele/structurile mostenite sau induse din Constientul/Subconstientul colectiv;


Meditatie: spargerea blocajelor de orice fel, programe induse negative in dezvoltarea creativitatii, abundentei, starii de fericire interioara, a legaturii cu Divinitatea. 



b) Generatia Copiilor Multidimensionali - cum ii ajutam la adaptarea la 3D si dezvoltarea lor armonioasa in perspectiva si rolul lor in Ascensiunea Pamantului. 


Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)


5 Cauzele nefericirii -. identificarea cauzelor nefericirii, Metode de inlaturare a acestor Cauze / Cele 5 legaminte ale intelepciunii

Meditatia dobandirii fericirii.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

6. Instrumentele transformarii interioare - lupta imotriva propriului
Ego/ Transformarea spirituala/ Noduri si Semne/ Forme ale transformarii spirituale: Adevar, Iubire, Libertate.

Meditatia pentru armonizare energiilor.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)




 7. BAZELE CONFEDERATIEI GALACTICE DIN MUNTII BUCEGI SI CIVILIZATIA SUMERIANA

Bazele Confederației Galactice și cele Sumeriene au fost folosite și de Daci, în special de Preoții și Inițiații din acea vreme. Acum vom reface împreună acele conexiuni și printr-o scurtă meditație ne vom activa puterea de comunicare cu reprezentanții Confederației Galactice și cele Sumeriene din acele locuri. Aceste baze nu sunt decât porți de legătură cu dimensiunile în care ei ființează și lucrează pentru ajutorul dat nouă întru trezirea noastră de acum. 

Coordonator: Gheorghe Vişu,membru activ al Asociatia SPIRITUL DACIEI


Este Posibil sa participe si Ashtara Tristar administrator al blogului CALEA Aurie http://tristar77.blogspot.ro.




Seminarul va avea loc intre orele 10:00-14:30, 17.05.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:
sfatuitoarea@gmail.com
Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 20 roni.


La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va face terapie si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecauia.

Va asteptam cu mare drag!





https://www.youtube.com/watch?v=rjBsQ9SygnE

Luna Noua in zodia Taurului


barca
Pe data de 29 aprilie, vom avea conjunctie Soare-Luna in zodia Taurului, semn al valorilor, traditiilor, conservatorismului si a nevoii de stabilitate emotionala si materiala. Luna Noua este considerata un moment ideal pentru a incepe diferite demersuri, pentru a porni la drum, pentru a pune bazele unor relatii stabile, de suflet.
Soarele in Taur pune accent pe valorificarea potentialului fizic pentru a dobandi stabilitatea materiala, Luna in Taur scoate la suprafata nevoile sufletului. Acum, Soarele si Luna vor actiona impreună, in mod concentrat, rezultand o incarcatura energetica deosebita, ce poate fi folosita pentru indeplinirea scopurilor propuse.
Zodia Taurului cere maturitate, seriozitate, rabdare si peseverenta, nimic nu se obtine usor pe acest sector, ci doar prin eforturi deosebite, ce vor constitui baza sau temelia unor structuri solide, indestructibile. Fiind un semn karmic, dupa ce se vor asimila lectiile de viata legate de valorile sufletesti si cele materiale dobandite prin munca, efort, corectitudine si onestitate, se poate sadi si cladi, conform necesitatilor reale, interioare.
Luna Noua in Taur va deschide noi capitole de viata, in concordanta cu adevaratele valori ale vietii, punand capat la tot ceea ce blocheaza evolutia spirituala. Fiind o eclipsa inelara de Soare, in apropierea Nodului Sud, cu conotatii karmice, accentul se va pune pe sinceritatea cu care fiecare individ si-a inteles adevaratele nevoi sufletesti.
Sursa: Editura Enmar
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Eclipsa de Soare inelară

Prima eclipsă de Soare este inelară și se produce la 29 aprilie (09:15, ora României). Ea este vizibilă la sud de Oceanul Indian, Australia și Antarctica.
Prima eclipsă de Soare care va putea fi observată de pe teritoriul țării noastre se va produce la 20 martie 2015 și va fi o eclipsă totală, care din România se va putea observa ca o eclipsă parțială. Ea se va produce în jurul amiezii.
O eclipsă de Soare se produce întotdeauna la Lună Nouă (LN), deci când Soarele este conjunct cu Luna.
O eclipsă inelară de Soare se produce atunci când lungimea axei conului de umbră al Lunii este mai mică decât distanța Pământ-Lună, vârful conului de umbră fiind situat între două corpuri. Pentru punctele terestre aflate în domeniul delimitat de prelungirea conului de umbră, va avea loc o eclipsă inelară de Soare, din aceste puncte fiind vizibil un inel periferic al Soarelui.
Soarele și Luna sunt aliniate perfect cu Pământul, diametrul aparent al Lunii este mai mic decât al Soarelui; Luna fiind destul de departe de Pământ în această zi, nu va putea obtura întreaga lumină a Soarelui trimisă spre pământ. Din Soare se va vedea doar marginea în formă de inel strălucitor ce înconjoară Luna întunecată.
Eclipsele de Soare pot fi de trei tipuri: parțiale, inelare și totale. Avem cam o eclipsă totală la 40 de ani, vizibilă din aceeași regiune de pe pământ. Cele parțiale sunt mai dese și se produc atunci când Luna trece peste discul Soarelui, neacoperidu-l complet.
În secolul trecut, au avut loc 70 de eclipse, care s-au produs, în medie, o dată la 18 luni, și din care puține au putut fi observate cu atenție, deoarece majoritatea nu au fost vizibile decât de pe mare sau din regiuni greu accesibile, precum Antarctica sau Groenlanda.
Ultima eclipsă totală de Soare a mileniului trecut, vizibilă și în România, a avut loc la 11 august 1999, durata maximă a eclipsei totale vizibile dintr-un punct fiind de 2 minute și 23 de secunde.
De-a lungul timpului au fost luni în care s-au produs chiar 3 eclipse (ultima dată fiind în iulie 2000).
Mileniul al treilea a debutat cu prima eclipsă totală de Soare, la 21 iunie 2001, vizibilă în Africa australă, cu banda de totalitate în Angola și Madagascar. Pentru următorii 35 de ani, astronomii au prognozat 27 de eclipse totale de Soare.
Eclipsa este un fenomen natural cunoscut de mii de ani. Există consemnări ale eclipselor cu cel puțin 4.000 de ani înainte de Hristos. Primele observații serioase au fost făcute în urmă cu două milenii și jumătate de babilonieni, apoi astronomul grec Ptolemeu a elaborat, către anul 150 al erei noastre, veritabile calcule.
În vechile culturi, când avea loc o eclipsă, oamenii spuneau că soarele sau luna au fost înghițite de balaur sau de dragon. Dispariția Soarelui în plină zi era identificată cu cele mai teribile evenimente, ca de exemplu moartea unui mare conducător, declanșarea sau întreruperea unui război.
În Grecia antică, cei ce îndrăzneau să spună că eclipsa se produce prin interpunerea Lunii sau a Pământului erau arși de vii. Se credea că eclipsa se datora puterii unor formule magice. Aztecii posteau de frică în timpul eclipsei, femeile se flagelau, iar fetele își luau sânge din braț. În India, se spunea că, la eclipsă, un demon își întinde ghearele negre peste aștri, vrând să-i smulgă.
Chinezii credeau, pe vremuri, că eclipsele sunt pricinuite de un geniu al răului, care acoperă Soarele cu mâna dreaptă și Luna cu mâna stângă. Și francezii credeau că eclipsele sunt semne prevestitoare de rău. Marea eclipsă din 1033 a fost socotită ca o premoniție a morții regelui Robert, iar cea din 1074, ca o prezicere a conspirației lorzilor Catesby si Percy din Anglia. În antichitate armatele refuzau să lupte din cauza unei eclipse.
Eclipsa totală de Soare a fost socotită dintotdeauna un fenomen perturbator și a fost interpretată ca factor malefic, prevestitor de evenimente cu consecințe inimaginabile în destinul oamenilor. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Sursa: http://www.financiarul.ro/

ECLIPSA DE SOARE IN TAUR SI ZODIILE- 29 APRILIE 2014

taur 1
O Eclipsa de Soare este o “ LUNA NOUA SPECIALA “ DATORITA aspectului cu axa Nodurilor Lunare, de aceea evenimentele aduse de o eclipsa au “ o calitate karmica, predestinata “.Toate eclipsele aduc un timp al schimbarii dar o schimbare semnificativa ce va corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. Aceasta Eclipsa de Soare se formeaza cu ajutorul Nodului Sud in Berbec.
Nodul Sud vorbeste despre trecut, calea pe care trebuie sa mergem nu mai exista. Prin urmare, aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata. Este un mesaj astral care ne cere sa dam deoparte ceea ce nu ne mai serveste, poate fi o relatie, un loc de munca, un prieten, o casnicie, casa, tara, o invatatura. Evenimentele care au loc in apropierea unei Eclipse sunt indicii importante legate de ceea ce va trebui sa ne preocupe in lunile ce vor urma. Eclipsele sunt un ajutor astral important care ne forteaza sa iesim din tiparele unui obicei vechi astfel incat sa mergem mai departe, sa ne indeplinim scopul in viata.
La nivel personal,  Eclipsa de Soare poate avea un impact deosebit daca face un aspect de conjunctie cu o planeta din harta natala, a venit timpul pentru ceva nou in acord deplin cu destinul fiecaruia.
Toata lumea are gradul 9 Taur in harta lor natala dar cei care vor simti cu adevarat influenta Eclipsei  de Soare vor fi cei cu planete, axe, noduri in termen de 5 grade in conjunctie ( 4 -14 grade Taur ), opozitie ( 4- 14 grade Scorpion ) , careu ( 4-14 grade Varsator si Leu ) cu aceasta Eclipsa. Conjunctiile arata ca o parte a vietii se modifica in acord cu destinul fiecaruia. Opozitiile arata provocari care vin din exterior, de la anumite persoane. Careurile aduc provocari care pun accentul pe ceea ce sunteti  cu adevarat, pe auto-dezvoltare.
Simbolul Sabian al gradului 9 Taur, gradul Eclipsei de Soare :” Un pom de Craciun incarcat cu daruri si lumanari aprinse”. Este fabulos acest simbol care accentueaza ceea ce scriam in articolul precedent:” Aceasta Eclipsa de Soare de mana cu Hefaistos si sprijinita benefic de Jupiter, Pluto, Neptun ne spune  clar ca vom primi un cadou benefic destinului nostru”. Pomul de Craciun este un simbol al Sfintei Treimi, este Pomul lui Dumnezeu, este pomul vietii, arborele fertilizator. Pomul de Craciun simbolizeaza nasterea si nemurirea, este pomul vietii ca un simbol al lui Christos iar lumanarile aprinse il reprezinta pe Christos insusi ca fiind Lumina Lumii. In prezenta acestei lumini sfinte, fiecare cadou  agatat in pomul vietii are pe el un nume iar acuma vedem acest lucru. Este un simbol sabian ce promite un dar iar lumina divina ne conduce catre acest dar.
Daca Eclipsa face aspect cu Soarele atunci se asteapta sfarsitul unei perioade si trecerea la ceva nou iar acest lucru se vede cel mai bine in casa astrologica unde este Soarele dar si casa astrologica care incepe in semnul Leului.Atentie la sanatate, la relatia cu anumite autoritati. Este un timp al unor decizii importante , creste sentimentul de vanitate, atrageti atentia asupra voastra, urmeaza o perioada in care puteti invata mai multe despre cum trebuie sa va afirmati , atentie mare totusi la cum va folositi “stralucirea personala “. Soarele simbolizeaza barbatii, persoane importante , asta inseamna ca pot aparea in viata voastra aceste persoane ce va pot fi de un real ajutor.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Luna aduce sfarsitul unui obicei vechi , a unui mod de a experimenta viata oferind alte experiente in casa astrologica in care aveti semnul Racului. Pot aparea probleme de sanatate ale mamei, sorei, cineva apropiat voua.Pot aparea schimbari importante in viata voastra, trebuie sa va pregatiti  pentru anumite modificatri , schimbari importante , totusi lucrurile sunt susceptibile de a fi instabile. Femeile  pot juca un rol important in viata voastra. Utilizata pozitiv, aceasta eclipsa aduce modificari pe care in timp le vei simti benefice pentru voi.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Mercur natal –o gandire veche ,o interpretare gresita pot fi indepartate aducand noutati in casele astrologica conduse de Gemeni si Fecioara.Urmeaza o perioada in care comunicarea, calatoriile scurte, vecinii, rudele mai tinere devin o parte importanta in viata voastra , in bine sau in rau.
Eclipsa de Soare in conjunctie cu Venus aduce sfarsitul unei relatii vechi, a unui  mod de a relationa , a unui mod de a pune in valoare un talent nativ. Eclipsa de soare este o luna noua speciala si ca orice luna noua ceva “nou “ trebuie sa se intample in legatura cu domeniul de viata energizat sau cu planeta atinsa dar si cu casele astrologice in care apare semnul Taurului si Balantei. Cum Venus reprezinta dragostea, banii, arta, frumusete, aceasta Eclipsa poate inflori un talent artistic, poate aduce o noua dragoste, poate aduce bani, valori benefice viitorului.
Daca Eclipsa este  in conjunctie cu Jupiter , atunci puteti da deoparte o viziune veche , o credinta care nu va mai este utila , universul acuma va ajuta sa dezvoltati o noua viziune asupra domeniilor in care aveti Sagetatorul si Pestii in harta natala . Puteti cunoaste persoane care va pot fi adevarati ghizi aducand astfel o schimbare radicala , benefica in viata voastra, puteti trece intr-o pozitie mai inalta , puteti deveni constienti de puterea universului, a credintei. Cum Jupiter reprezinta extinderea, abundenta, calatorii, educatie, credinta, aceasta Eclipsa poate fi ” un sac ” plin cu tot ceea ce aveti nevoie, puteti calatori mai mult, puteti merge la scoala, deveniti interesati de noi  domenii spirituale.
Daca Eclipsa afecteaza planeta Marte , un conflict vechi se poate termina , puteti deveni mai nervosi, puteti fi fortati sa va folositi in alt mod energia , pot aparera alte experiente in casele conduse de Berbec si Scorpion.Cum Marte reprezinta energia investita in satisfacerea dorintelor, aceasta Eclipsa va energizeaza, va poate aduce o noua relatie de dragoste, va puteti implica in multe activitati care sa va satisfaca placerile, intersul personal.
Eclipsa de soare in conjunctie cu Saturn arata ca o importanta responsabilitate, obligatie sau frica pot fi eliminate in aceasta perioada. Deoarece Saturn este guvernatorul casei naturale a Capricornului , se poate spune ca acestea au legatura cu acest domeniu din viata voastra. Cum Saturn reprezinta cariera, afaceri, statutul social dar si piedici, limitari, aceasta Eclipsa poate vorbi despre o noua cariera , schimbarea statutului social.
O Eclipsa de Soare face lumina in “partile intunecate “ dintr-un domeniu  cheie din viata noastra punandu-ne sa redescoperim un alt mod de a aborda acel domeniu, asta in functie de casa astrologica din harta natala activata.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare  este mai précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.
BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Eclipsa de Soare in casa II energizeaza tot ce inseamna probleme financiare, valoare personala. Urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Puteti decide sa aveti un al doilea loc de munca care sa va mai aduca un castig financiar, puteti sa faceti achizitii importante. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 si dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti valorile, banii. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pierderile au legatura cu tot ceea ce ati facut in trecut pentru a castiga bani dar prin metode neortodoxe. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec  poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele financiare in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa de Soare in casa I aduce destule experiente in viata voastra ce va vor ajuta la descoperirea a ceea ce sunteti cu adevarat dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele talente ascunse ce pot fi dezvoltate si folosite  eficient. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 si dureaza trei ani, pana in 2015. Din aceasta serie de Eclipse, aceasta Eclipsa inelara este a doua in semnul vostru, astralul va intinde covorul rosu pentru noi inceputuri sortite. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti valorile personale dar si relationale. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec  poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Eclipsa  de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe vindecarea trecutului, pe iertare si sfarsitul unei suferinte, a unei relatii. Evenimentele pot fi oarecum insotite de un sentiment mistic, puteti fi ghidati, puteti avea revelatii neasteptate care sa va ajute sa inchideti  un capitol greu din viata voastra dar care se poate dovedi a fi un pas important catre ceva nou.
Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti  compasiunea, sacrificiul vostru in favoarea celuilalt, serviciul, credinta, sanatatea voastra.
Este un accent deosebit asupra legaturilor secrete, informatii secrete, proiecte, legaturi vechi care va fac rau. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti  relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor de prietenie sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa  de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a  avansa in cariera sau de a va schimba directia in viata. Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale .
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul carierei, familiei sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor dragi, familiei voastre,  puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate,  “iubirea de departe “poate sa va gaseasca.  Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea , moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi,  unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile.
Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul cunoasterii, strainatatii sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor din jurul vostru,  puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Eclipsa  de Soare in casa VIII poate accentua grijile financiare, nevoia de impunere a puterii personale. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testamente sunt puternic energizate in bine sau in rau. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat, asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, incredere, sunt destul de incercate. Este un timp in care se pot rupe contracte datorita pierderii increderii, responsabilitatii, se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, dependenta de banii partenerului, asociatului. Puteti avea oportunitati financiare, puteti decide ca numele jocului iubirii are in definitie mintea, trupul si sufletul partenerului. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul asocierilor, banilor veniti din alta parte, mosteniri sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa de Soare in casa VII poate energiza experientele legate de modul in care relationati cu ceilalti. Este de fapt un test major al scopurilor unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce inseamna un parteneriat, a scopului unui parteneriat. Atentie la problemele legate de lege. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Acest concert astral va indeamna sa va orientati catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor, casniciei, asocierilor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa de Soare in casa VI energizeaza fluctuatiile la locul de munca, schimbari ale locului de munca, modificari ale programului de munca, schimbari de sefi, un mai mare interes fata de sanatate si intretinerea sanatatii. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte sau pasi inapoi, putem vorbi de crestere personala, o crestere ce inseamna de fapt transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Pot aparea si anumite crize in stransa legatura cu modificarile de la locul de munca ce pot afecta si sanatatea. Mesajul eclipsei in casa VI are o legatura directa cu “transformarea voastra”, transformare ce se face adesea prin schimbare, suferinta, rabdare si rezistenta. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti locul de munca, colegii,  serviciul pentru cei din jur, sanatatea, compasiunea, iertarea, responsabilitatile voastre. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre, a modului in care va ingrijiti corpul fizic dar si mintea si spiritul. Acest concert astral va indeamna sa alegeti pentru urmatoarea perioada motto-ul “ o minte sanatoasa intr-un corp sanatos”. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, rutinei zilnice, sanatatii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa  de Soare in casa V energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care va aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente si actiuni riscante ce  activeaza emotiile voastre, apare dorinta de aventura, dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia va pot conduce la rezultate foarte bune. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Este o Eclipsa ce  poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu fac parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul iubirii, copiilor, creativitatii voastre  sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa  de Soare in casa IV energizeaza tot ceea ce inseamna familie, radacinile familiei, resedinta, afaceri imobiliare. Putem vorbi de o atentie mai mare fata de familie, cariera, o implicare mai profunda in viata parintilor, afaceri imobiliare ce pot cunoaste salturi sau anumite pierderi. Sunt posibile imbunatatiri a locului in care locuiti, putem vorbi si de schimbari de resedinta sau un punct final pentru lucrurile care treneaza in viata voastra. Experientele aduse de energia eclipsei in aceasta casa au o legatura directa cu tot ce inseamna integrare si stabilizare in cadrul unui camin, familie, radacinile unei familii, pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara.  Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei , caminului sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor apropiate, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. . Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa  de Soare in casa III energizeaza toate formele de comunicare, poate perturba sau repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu  tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Taur –Scorpion inceputa in anul 2012 ce  dureaza trei ani, pana in 2015. De-a lungul acestor trei ani, sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si crestere spirituala, cum va folositi cunostintele accumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptateprin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o  idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul comunicarii, fratilor, rudelor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care s unteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. . Cu asteroidul 2212 Hefaistos in fuziune cu Eclipsa de Soare, puteti primi anumite daruri care sa va creasca puterea personala.
Adriana Tudosa

Sursa: http://adriana-astro.com/

Horoscop 29 aprilie 2014 – Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personala

berbec Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va influenteaza sectorul financiar, al afacerilor in general, unde in saptamanile urmatoare veti lua niste decizii importante. Va stabiliti obiective financiare realiste si veti avea succes.

TAUR
taur Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in semnul vostru zodiacal va indeamna sa va reinventati si sa va prezentati cunoscutilor si necunoscutilor intr-o cu totul alta lumina, foarte puternica. Stabiliti-va clar obiectivele si le veti atinge.

GEMENI
gemeni Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur marcheaza o perioada in care trebuie sa va relaxati si sa lasati sa treaca toate nemultumirile. Trebuie sa va gasiti locul, chiar daca este un mediu total nou. Va trebuie pace in minte.

RAC
rac Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va curata calea spre noi inceputuri, va pozitioneaza clar in grupul de care apartineti, va da un rol important in reteaua de prieteni si parteneri. Mai multe conexiuni, mai multe sanse de castig.

LEU
leu Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va asigura un loc important in societate si va duce mai aproape de realizarea scopurilor profesionale. Relatiile cu sefii, cu figurile de autoritate, se imbunatatesc, influentand benefic castigul.

FECIOARA
fecioara Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur influenteaza sectorul spiritual. Veti avea experiente dincolo de ceea ce ati trait pana acum, dupa ce o rupeti de tot cu trecutul. Va asteapta calatorii si veti avea de invatat pentru o noua profesie.

BALANTA
balanta Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur influenteaza major sectorul intimitatii. Este vremea sa deveniti puternici, sa incercati experiente noi, sa va faceti noi contacte. Energia pozitiva se manifesta si in chestiunile financiare.

SCORPION
scorpion Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va aduce excelenta pe planul iubirii si pe plan financiar, ce v-ati putea dori mai mult! O puternica energie in sectorul parteneriatului va transforma in parteneri magnetici.

SAGETATOR
sagetator Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va influenteaza sectorul muncii si al sanatatii! Puteti forta acest sector sa dea rezultate excelente si se vor ivi circumstante. Urmeaza o perioada buna si pentru initiativele casnice.

CAPRICORN
capricorn Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va revigoreaza sectorul romantic, al creativitatii, cu rezultate imediate asupra copiilor. Urmeaza o perioada pasionala, un timp de celebrari, de voiebuna. Si o vreme de schimbari pozitive.

VARSATOR
varsator Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur va pregateste pentru progres, dar numai daca renuntati la ceva pe care v-ati incapatanat sa pastrati, desi nu v-a adus niciun folos. Reorganizare si planuri de anvergura pentru viitor.

PESTI
pesti Horoscop 29 aprilie 2014   Eclipsa de Soare in Taur, mari schimbari de natura personalaEclipsa de Soare in Taur favorizeaza noi contacte si studierea unui nou domeniu. Fie ca va extindeti, fie ca o cotiti in alta directie, cariera va avea de castigat. Se pot ivi afaceri benefice in transport si in energii regenerabile.


Sursa: www.enational.ro

Eclipsa de Soare – In ochiul furtunii (29 aprilie 2014)

triunghi]
Furtuna – Crucea cosmica pe semne cardinale
Este liniste. Doar o boare de aer la inceput. Si apoi, din senin, ceva se schimba. O frunza e dusa de curent. Praf care incepe sa se ridice. Ramurile copacilor se misca in ritmul vantului. Lumina scade. Oamenii grabesc pasul, pentru a ajunge mai repede acolo unde isi doresc.
Vantul creste in intensitate. Frunzele si praful sunt ridicate in aer si prinse in adevarate vartejuri. Copacii se indoaie. Aerul devine irespirabil. Oamenii abia se mai pot tine pe picioare. Cauta adapost pentru a nu fi luati pe sus.
E data alarma generala. Toata lumea e panicata. Oare ma va afecta si pe mine? Oare furtuna va lovi si casa mea? Trebuie sa ma ascund intr-o cladire sau sa ma sui in masina si sa ma duc intr-o regiune mai sigura?
Si apoi se dezlantuie furtuna…
Regiunea, casele, oamenii si vietile lor vor suferi mari schimbari, vor fi pusi in fata unor decizii, vor tine piept fortelor naturii.
Ochiul furtunii – Eclipsa de Soare in Taur
In mjlocul furtunii exista un loc magic. Explicabil din punct de vedere stiintific prin circulatia curentilor de aer. Magic pentru cei care se nimeresc acolo, pentru ca nu simt efectele distructive ale naturii scapate de sub control. Pe cata nebunie e in jur, pe atat de liniste e in acel punct. Ce fenomen extraordinar: un calm perfect creat de vuietul din jur! Cei ce nimeresc exact in ochiul furtunii sunt norocosi: sunt la adapost. Si pot urmari pe viu un fenomen meteorologic deosebit. Vor trai si vor povesti toata viata de acum inainte aceasta experienta prin care au trecut.
Din punct de vedere astrologic, Eclipsa de Soare in contextul crucii cosmice pe semne cardinale din 29 aprilie 2014 se aseamana cu metafora ochiului furtunii.
Furtuna este crucea cosmica pe semne cardinale care isi face simtite efectele de mai bine de o luna incoace.
Asa cum o furtuna afecteaza o anumita regiune, un anumit teritoriu, tot asa si aceste tranzite astrologice au afectat anumite persoane, si anume cei cu o amprenta in astrograma personala pe semne cardinale: Berbec, Rac, Balanta, Capricorn. Mai concret, centrul furtunii are ca si corespondenta gradele astrologice 8 – 18 ale acestor zodii (miezul furtunii fiind gradul 13). Cei afectati au simtit cu siguranta efectele in aceasta luna. In functie de planetele natale si de casele tranzitate, presiunea s-a pus la nivel mental, decizional, afectiv, emotional, etc. S-a tot discutat si putem observa deja ce ne-a adus aceasta perioada in viata noastra, cum ne-a “luat pe sus” furtuna.
Eclipsa de Soare e ochiul furtunii.
E parte din furtuna, din aceasta perioada, dar e altceva, e de alta factura decat crucea cosmica pe semne cardinale. Din punct de vedere astrologic e greu de integrat si de corelat notiunea de Eclipsa de Soare in contextul crucii cosmice pe semne cardinale. Uitandu-ne la metafora “ochiul furtunii”, lucrurile capata sens. E momentul de calm intr-o nebunie generala.
Ce este o Eclipsa de Soare?
Soarele si Luna se intalnesc (conjunctie, Luna Noua), iar Luna se interpune perfect intre Pamant si Soare, astfel incat ii acopera acestuia din urma stralucirea, ii “blocheaza razele”.
Eclipsa de Soare din 29 aprilie 2014 are loc la gradul 8 Taur, semn de pamant, fix. Sunt aduse in prim plan valorile si resursele personale, este accentuat simtul securitatii.
Alaturi de Soare si Luna este Mercur, la gradul 12 Taur, in sextil cu Jupiter in Rac si in trigon cu Pluto in Capricorn. Este momentul sa constientizam care dintre aceste valori de mai sus sunt importante pentru noi, pe ce punem pret in viata noastra, de ce avem nevoie in mod concret pentru a ne gasi linistea.
Observam ca mult comentata cruce cosmica pe semne cardinale reliefeaza axele Berbec-Balanta si Rac-Capricorn, deci acolo e furtuna. Axa Berbec –Balanta ramane pe tensiune, desi punctul de maxim este deocamdata depasit.
Insa Soarele, Luna si Mercur sunt in Taur si mediaza axa Rac-Capricorn. Deci Eclipsa e ochiul furtunii.
Avem linistea si calmul pe pamant: Eclipsa trigon Pluto in Capricorn.
Avem capacitatea de a intelege si de a aprecia la adevarata valoare acest moment: Mercur trigon Pluto in Capricorn, sextil Jupiter in Rac.
Avem momentul de magie sau atingerea divina: Eclisa sextil Neptun.
Ne este frica de Eclipsa? Da.
Este un sentiment normal. Ne este frica de un lucru pe care nu-l intelegem foarte bine, de ceva necunoscut. Soarele ramane fara lumina in miezul zilei. Suntem in mijlocul furtunii in definitiv.
Ar trebui sa ne fie frica de Eclipsa? Nu.
Odata ce intelegem fenomenul astronomic, stim ca lumina va reveni. Meteorologic, stim ca suntem norocosi ca desi suntem prinsi de furtuna, suntem in ochiul ei, protejati. Astrologic, e timpul sa realizam ca acum putem vedea clar lucrurile intr-o anumita directie, ca trebuie sa valorificam sansa pe care ne-o ofera viata acum.
La ce se refera aceasta sansa? Putem intelege si rezolva, media, in mod practic conflictul adus de opozitia Jupiter – Pluto de mai bine de un an in viata noastra. La nivel concret, individual, concluziile pot fi trase doar in functie de astrograma natala personala. Uitati-va in primul rand ce case si ce planete personale afecteaza aceasta opozitie in tranzit. Acolo e problema care trebuie rezolvata. Furtuna. Apoi vedeti exact in ce casa este si ce planeta natala afecteaza Eclipsa. Acolo e sansa de rezolvare. Ochiul Furtunii.
Fiti atenti la urmatorul lucru: asa cum o furtuna nu afecteaza decat o regiune, tot asa aceasta opozitie nu afecteaza decat pe cei direct vizati de acest tranzit. Mai mult, ochiul furtunii, efectele Eclipsei, sansa, se va vedea in mod concret la persoanele care au in astrograma natala o planeta personala la gradele 5 – 10 Taur. Doar aceste persoane sunt propriu-zis in ochiul furtunii, acesti oameni vor fi marcati in mod direct de efectele acestei eclipse. Pentru ceilalti e doar o sansa de a nuanta alte aspecte, de a intelege anumite lucruri despre viata lor, dar la un nivel mai general.
Cu totii trebuie sa ne dam seama acum ce e cu adevarat valoros in viata noastra, cei vizati in mod direct de Eclipsa insa pot crea ei insisi aceasta valoare!
http://daniilgaucan.wordpress.com/