joi, 17 aprilie 2014

O piramida din perioada Jurasicului a fost descoperita in Ucraina


Ca o ironie a ceea ce se petrece în prezent în Ucraina şi în special în peninsula Crimeei, un savant ucrainean anunţă descoperirea celei mai vechi piramide din lume, exact pe teritoriul Crimeei, despre care afirmă că a fost construită în perioada Jurasicului (acum 201,3 – 145 milioane de ani).

Aşa după cum relatează postul de televiziune ICTV, descoperirea a fost făcută accidental de către omul de ştiinţă Vitali Anatolevici Goh, în timp ce acesta (împreună cu echipa lui de cercetare) urmărea să găsească surse de apă prin intermediul unor metode alternative. Absenţa apei pure, potabile, pare să fie o problemă spinoasă în Crimeea. El a descoperit astfel o piramidă gigantică îngropată în sol, a cărei înălţime este de 45 de metri, iar lungimea laturii de 72 de metri. Goh afirmă că piramida a fost construită în aceeaşi perioadă cu existenţa dinozaurilor pe Pământ.



Piramida din Crimeea este tronconică, întocmai ca piramidele mayașe, dar se aseamănă mai mult cu piramidele egiptene. În interior ea este goală, însă sub fundaţia ei s-a descopeit o mumie aparţinând unei fiinţe de origine necunoscută. Goh declară: „Sub fundaţia piramidei am descoperit o mumie a unei fiinţe de mici dimensiuni, măsurând 1,3-1,4 metri, cu o coroană pe cap. De asemenea, există o cameră de rezonanţă a unui aşa-numit Sfinx.’’

Fireşte, nu se ştie cine a construit piramida. Varful ei este la 9 metri sub suprafaţa solului. La excavarea ce a fost începută doar cu forţa braţelor, au început să apară felurite incidente stranii, care inițial au împiedicat pătrunderea în interiorul piramidei dincolo de adâncimea de 38 de metri. În consecinţă, baza piramidei nu a fost atinsă. S-a constatat însă că piramida a fost construită în proporțiile secţiunii de aur (1:1,6).
Grupul de cercetători conduşi de Vitali Goh au început curând să caute în vecinătate şi alte asemenea piramide. Au descoperit astfel încă 6 construcţii sub pământ, care s-au dovedit a fi aşezate într-o anumită ordine. Prima piramidă este la baza mării, în apropiere de Foros; a doua este plasată în zona Balaklava, iar a treia se afla lângă capul Fiolent; a patra piramidă este lângă staţia Sevastopol – Tovarniy, a cincea este chiar cea descoperită iniţial, care a fost descrisă mai sus, şi care se afla plasată în apropiere de autostrada Kamishovoe. Mai există încă alte două piramide la o anumită depărtare de aceste locaţii, pe un teren părăsit.

Astfel, între Sevastopol şi Foros au fost descoperite şapte piramide. În vara anului 2001, piramidele din Crimeea au fost investigate de mai mulţi savanţi din lumea întreagă. Prin investigarea cu mijloace tehnice superioare, au fost descoperite alte 37 de astfel de construcţii. 28 dintre acestea formează un romb uriaş, în mijlocul căruia se afla o piramidă înaltă de 56 de metri.

Misterele legate de aceste piramide sunt încă numeroase, însă unele concluzii sunt clare şi recunoscute de toţi savanţii: aceste construcții au fost realizate de o civilizaţie foarte avansată tehnologic şi ele au servit unor ţeluri de transmisie energetică foarte intensă. Nivelurile energetice din interiorul lor este extraordinar de ridicat. Cu toate acestea, mass-media aşterne în continuare o tăcere penibilă asupra unor descoperiri de acest gen, care au puterea de a da peste cap toată „istoria’’ umanităţii şi a planetei noastre, aşa cum ne-a fost ea oferită de ştiinţa modernă...


SURSA:  http://www.edituradaksha.ro

http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/

MATRICEA SI TENTACULELE EI- Partea a III-a





Adevarul iese incet, dar sigur la iveala si sterge tot ceea a creat Maestrii Papusari, toata aceasta iluzie. Stiti de ce? Pentru ca lumea se trezeste si nu mai accepta manipularea lor, oamenii isi accepta adevarata lor identitate de fiinte venite din alte lumi aduse din toate “colturile galaxiei” pentru a trezi Constiiinta Christica, din fiecare suflet pe aceasta planeta dominata de creatia intunericului.

Fiindca am atins aceasta latura a identitatii noastre, am sa fac cunoscuta, repet, pentru cei care inca nu s-au trezit la realitate, existenta vietii inteligente, dincolo de frotierele acestei planete albastre.

 Vorbeam despre serviciile secrete si misiunea lor in partea a doua si reiteram in cateva randuri, despre scopul misiuniilor pe acesta planeta. Structurile lor s-au inchegat atunci cand Papusarii si-au dat seama ca iluzia lor este in pericol, fapt ce atragea trezirea Umanitatii si adanca lor manipulare asupra vietii oamenilor, era demascata. Au infiintat aceste servicii si au inceput sa stearga toate urmele prezentei si interactiunii extraterestre cu Umanitatea.

Au facut tot ce le-a stat in puteri pentru ca marele lor secret sa nu ajunga in lumina Adevarului, s-au pretat la toate trucurile posibile. In tot acest timp lumea zugravita de ei, hranea mentalul colectiv cu iluzia faptului ca, suntem singura rasa inteligenta din Univers, si alimentau in mod continuu minciuna acesta cu concursul unora dintre oameni de stiinta.

Dovezi ale existentei extraterestre si ale vizitelor continue avute pe planeta, au existat, exista, insa datorita gradului de manipulare si control al constiintei comune, unii dintre noi, nu putem accepta realitatea acestor incontestabile dovezi.  Unii dintre voi nu veti crede, nici cand veti fi pusi in fata faptului, sa intalniti cu privirea pe cer, o astfel de nava, sau sa va intalniti direct fata in fata cu un reprezentant al lor.

Daca facem un exercitiu de imaginatie, poate unii il veti intalni si ca sa va convingeti, il veti ciupi de mana sau il veti trage de cap sa-i dati masca jos, pentru ca “al naiba circar, aici s-a trezit sa dea reprezentatie?”

Vreau sa va linistesc in privinta infatisarii lor in fata voastra, caci, nu se va intampla asta, pentru ca sunt mai inteligenti decat vrea Guvernul nostru sa ateste, chiar mai avansati si evoluati decat “buricul universului”- omul.
Ei stiu foarte bine cam in ce marje de rezistenta a impactului emotional se situaza psihicul de masa si datorita inteligentei lor, nu fac asta pana in momentul in care se vor asigura ca oamenii vor reactiona pasnic si normal la infatisarea lor in public.

E la mintea cocosului ca nu putem fi noi singurii in Univers si ca, viata continua si dincolo de acesta planeta sub multe forme si idei.

Ascunderea existentei civilizatiilor extraterestre si a vietii inteligente, este cel mai mare secret al acestor Cabalisti si s-au folosit de banii si energia lor negativa pentru a mentine la nesfarsit aceasta iluzie.

Existenta vietii extraterestre pune sub un mare semn de intrebare, toata acesta matrice a vietii terestre, mai ales sistemele de credinta si religiile Cabaliste, care au interpretat si disimulat de-a lungul multor ani, adevaratele invataturi care puteau duce pe culmile evolutiei, umanitatea.

Sistemele de credinta si religiile inventate de acesti Papusari, nu au facut decat sa distorsioneze perceptia omului despre el insusi si despre adevarata sa origine.

Inventarea unui Dumnezeu care sa fie cautat in afara fiintei umane, a cantarit mult in “economia” stabilitatii fiintei umane pe fagasurile adevaratei spiritualitati.

Revenind la iluzia pe care au inoculat-o cu brio, voi incerca sa subliniez cateva instrumente de control. 

Plecand de la premisa ca banul este principala masura de control, in jurul energiei lui se vor desfasura toate prerogativele vietii in iluzie, pentru ca viata a devenit o “afacere” si aceasta afacere implica robia fiintelor si vlaguirea plenetei de resursele sale naturale. Ideile conform carora, planeta nu poate sustine un numar atat de mare de locuitori sau ca, resursele in ceea ce priveste hrana si apa sunt pe calea epuizarii, au dat “aripi” acestei masinarii de control sa mentina si sa cheltuie multe resurse din sanul planetei, mentinandu-le statutul de lideri care se ingrijesc si gasesc solutii la “problemele” umanitatii, in general.

Mai nou vor sa para ca nu se mai inteleg unii cu altii si vor sa-si extraga fiecare gazul din pamant folosind metode care otravesc panza freatica si natura, distrug viul sub toate aspectele lui. Ati ghicit, vor sa ne imputineze!

Taxele si impozitele care se colecteaza la nivel de buget de stat sunt niste sume colosale, care ar putea pune “pe picioare” nivelul de trai, daca ar fi folosite corect pentru bunastarea tuturor.

Ei bine, aceste impozite si taxe sunt din start menite sa te deposedeze de rodul muncii tale si de putinul pe care societatea ti-l ofera in calitate de individ.

Cine are garantia ca sumele colectate din aceste taxe si impozite sunt transparente??? Cine are garantia ca sunt cheltuite corect??? Cine dintre oamenii de rand, poate verifica transparenta acestor sume??? Nimeni! Suntem obligati sa credem ca nu mai sunt bani la buget si ca situatia e roza… Nu vedeti oameni buni ca ne-au mintit si ne-au furat vietile cu acceptul nostru? Pana cand veti continua unii dintre voi sa credeti ca ei chiar va reprezinta?

Conform unor surse credibile, au furat de la noi, de la Umanitate, circa 90 % din fructul muncii noastre, iar balanta inclina clar in favoarea bogatiei lor. Sunt foarte multe exemplele care intregesc tabloul final, jocul de puzzle, insa acest joc necesita ca oamenii sa se tezeasca la realitate si sa nu mai accepte sa se hraneasca cu iluzia lor.

CE-I DE FACUT???

Sa se trezeasca si sa ia atitudine impotriva acestei masinarii de control. A-si constientiza puterea si a o manifesta ca un intreg, ar face sa clacheze, sa se ruineze aceasta iluzie indusa viclean, pentru ca nu ar mai avea cine sa o sustina. Papausarii nu muncesc! 

Daca am spune ferm ca nu mai dorim sa muncim pentru ei si ca nu mai sustinem sistemul lor corrupt, care ne ruineaza vietile, noi am ruina vietile lor si am rasturna balanta in favoarea intregului, nu a celor putini, egoisti si infatuati, care nu dau doi bani pe noi si pe viata noastra. 

Vreau sa intelegeti ca eu aici nu judec pe nimeni, ci doar constat Adevarul. Acesta iese in fata, insa lasitatea si frica unora dintre oameni face ca iluzia sa continue in detrimentul adevaratei vieti.

Nu trebuie sa moara nimeni pentru a schimba “conducerea” planetei si totul se poate desfasura in conditii de calm si securitate. Boicotul formelor de sclavie si refuzul de a munci pentru ei, sunt cai prin care se pot redresa rapid lucrurile, insa totul depinde de intreg. Noi suntem intregul si datoria noastra este sa facem cunoscut Adevarul, celor care nu il pot vedea si simti.

Suntem ajutati, ghidati si sprijiniti in drumul nostru de catre adevaratul Dumnezeu, cel al Iubirii si Armoniei Universale si de catre fratii si surorile noastre din afara acestei planete, din alte taramuri ale constiintei si fiintarii.

Planeta Terra este o scoala in care fiecare suflet care doreste sa experiementeze “fructele” dualitatii si jocul pe care dualitatea il “framanta” si il pune sub forma de mister si provocare, ne pune in fata faptului sa scrutam realitatile si identitatile sufletului.

Tot ceea ce se intampla pe acesta planeta este spre a favoriza trezirea la adevarata origine divina a oamenilor. Trezirea la realitate aduce cu sine clar-viziunea acestor piese de puzzle si imaginea de ansamblu a vietii la adevaratele ei conotatii. S-au intamplat toate astea pentru ca de acolo din “sanul” iubirii, noi am vrut experimentam si opusul acesteia cat si implicatiile, pentru a intelege Creatia per ansamblu si pentru a trece in “cufarul” nostru cu “trofee” ale intelepciunii si aceasta experienta.

Noi suntem iubire si am pus tot acest joc in scena pentru a ne reaminti esenta noastra divina. Incercati sa nu judecati “asprimea” vietii pe pamant, ci cautati intelesurile profunde ale experientei, nu judecati actorii si pe voi insiva pentru ca ati pus impreuna in scena teatrul vietii, pentru ca totul este sublim.

Incercati pe cat posibil sa fiti modele de iubire sub diferite aspecte pentru a trezi inimile celorlalti, pentru a inchega legaturile noastre de suflet in adevarata realitate a Spiritului.
Dumnezeu este Iubire si noi toti suntem fiii si fiicele Lui/Ei, care ne bucuram de Creatia Parintilor nostrii.

Fata lumii este oglinda interiorului vostru, evadati in adevarata realitate si treziti-va din vis, pentru a trai Adevarul inimii, Adevarul Iubirii.
Noi suntem Iubire!, Noi suntem Unul!
Cristian-Gabriel Voicu

Sursa: http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/

Turmericul (curcuma), un super-condiment

Istoria turmericului
Turmericul, cunoscut sub denumirea latina de “curcuma longa”, este o planta cultivata inca din perioade stravechi (aproape 4 milenii) in tinuturile Indiei de azi, ca si in alte parti ale Asiei mici.
Curcuma era recunoscuta pentru proprietatile curative, fiind folosita ca medicament, cu dovezi clare in vechile documente si tratate ale medicinei naturiste indiene (scrierile medicale Ayurveda si sistemul Unani). Curcuma nu necesita un proces complicat de sinteza, si era un medicament comun, cu multiple aplicatii terapeutice, in special sub forma de unguent extern pentru boli de piele (arsuri, leziuni, etc).
Condimentul curcuma se diferentiaza datorita culorii galben-aurii, fiind denumit si “sofran indian”. Condimentul a fost raspandit, prin comert, din India in toate partile Asiei de Est, dar si in sud, in Africa.
Specificul turmericului
Raspandirea in diferite regiuni ale lumii a diversificat si procesul de cultivare, aparand peste 130 de specii de curcuma, diferite nu doar din punct de vedere a regiunii de cultivare, dar si cat priveste aspectul si coloratura plantei si a florilor acesteia.
Dupa procesul de fierbere a plantei (pentru a inlatura mirosul specific si nivelul de amidon), rizomul (portiunea subterana si carnoasa a curcumei), este uscat si macinat, producand o pudra aurie cu gust putin amar-dulceag, condimentul recunoscut si folosit in intreaga lume.

Turmericul, un super-condiment

Condimentul TurmericDiversele scrieri si tratate medicale ale traditiei indiene au laudat, pe buna dreptate, beneficiile curcumei pentru sanatate si alimentatie.
100g de curcuma contine:
- grasimi: 10g, dintre care 3g grasimi saturate
- vitamine: B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, K
- 0 colesterol
- minerale: sodiu (10mg), fier (47,4mg), potasiu (2500mg),
- proteine: 8g
- fibre dietetice: 21g
- zaharuri: 3g
- carbohidrati: 69g
- acizi: acid ascorbic (50mg), acid omega-3 si acid linoleic (2,5%)
Beneficiile turmericului pentru sanatate
Curcuma a fost folosita din vremuri stravechi pentru a trata diverse boli. In prezent, cercetarea medicala incearca sa evidentieze influenta turmericului asupra anumitor boli.
a) Curcuma, puternic anti-inflamator
Turmericul are in compozitia sa puternici agenti anti-inflamatori, printre care curcumin, pigmentul galben-auriu, fara factor toxic pentru organism. Agentul curcumin amelioreaza simptomele inflamatiilor si reumatitelor la nivel celular.
b) Curcuma, potential anti-cancerigen
Acizii antioxidanti prezenti in turmenic ajuta la protejarea celulelor sanatoase de distrugerea sau mutatiile ADN-ului celular, care ar putea duce la aparitia cancerului. Curcuminul ajuta la distrugera celulelor mutagene (potential canceroase), impiedicand raspandirea lor in corp.
c) Curcuma, un excelent detoxifiant
Turmenicul poate ajuta la detoxifierea organismului, eliminand multe dintre efectele toxice simtite de organism. Curcuminul ajuta la imbunatatirea functiilor ficatului si a rinichilor si, prin urmare, scade riscul aparitiei problemelor renale si intestinale.
d) Curcuma, zero colesterol
Turmericul este folosit pentru a condimenta traditionalul indian “curry”, dar si alte mancaruri pe baza de peste, carne, legume. Condimentul contine fibre benefice dar zero colesterol si poate fi eficient in procesul de slabire sau mentinere a unei diete sanatoase.
e) Curcuma, agent cardiovascular
Curcuminul si vitamina B6 din turmeric sunt agentii antioxidanti care protejeaza peretii vaselor de sange care transporta sangele in toate zonele organismului.
Prevenirea problemelor de oxidare a sangelui scade riscul aparitiei atacului de cord si a altor accidente vasculare.
f) Alte posibile beneficii
Exista studii care incearca sa aprofundeze eficienta turmericului in lupta cu boala Alzheimer, in special cu privire la interactiunea dintre agentul curcumin si activitatea celulor cerebrale afectate de simptomele bolii. Nu exista inca dovezi concludente.
Efecte secundare
Turmericul contine fibre, si consumul in exces ar putea provoca probleme digestive, probleme intestinale, greata, diaree.
Condimentul nu este recomandat persoanelor care au piatra la rinichi, probleme ale vezicii biliare.
In aceeasi masura, nu este recomandata consumarea condimentului pentru femeile insarcinate. Totusi, se poate cauta parerea unui medic specialist, care sa ofere explicatii cu privire la interactiunea turmericului asupra sanatatii fatului.
Concluzie
Turmericul sau curcuma este considerat un super-condiment, putand schimba si imbunatati alimentatia ta. Ai acest condiment in bucataria ta?

Sursa: http://www.pro-sanatate.com/

Loboda

Familia “Atriplex” contine peste 100 de specii, dintre care doar cateva pot fi cultivate si consumate de catre om.
Membra a subfamiliei “Chenopodiaceae”, loboda este o planta care tolereaza atat caldura cat si temperatura rece, spre deosebire de spanac.
Istoria lobodei
Frunze violete de LobodaDiversele tipuri de loboda au fost cultivate si consumate de catre vechile culturi mezolitice. Vechiul Testament mentioneaza (in cartea lui Iob, 30:4) ca cei exclusi din randurile membrilor triburilor si expulzati in regiuni aride obisnuiau sa “caute” in regiunile aride si sa consume un tip de loboda (Atriplex Halimus).
Loboda a fost denumita generic “Atriplex” de catre Pliniu cel Batran (23-79), dar el descria si evidentia consumul in alimentatie al plantei denumita ulterior “Atriplex Hortensis” (loboda de gradina).
In general, istoricii si naturalistii vechi mentioneaza cultivarea frecventa a lobodei in regiunile mediteraneene, in tinuturile Asiei, in Americi (mentionat de John Lawson in 1714).
De asemenea, loboda era folosita si ca element decorativ, datorita culorilor frunzelor.
Loboda, specific culinar
Frunzele de loboda (rosii, verzi, albe, violet) sunt folosite, in bucataria romaneasca, in diverse tipuri de salate, ciorbe si supe, borsuri, placinte, etc.
Compozitia lobodei
100g de loboda asigura corpului necesarul de vitamine, nutrienti si minerale:
- carbohidrati: 56g
- fibre: 11g
- proteine: 17g
- minerale: mangan (10mg), magneziu (500mg), fier (10mg), cupru (2mg), fosfor (150mg), calciu (2000mg), potasiu (800mg).
- vitamine: A, B1, B2, B3, B6, C, K
Dupa cum observi, loboda asigura un nivel ridicat de calciu, proteine, potasiu, magneziu. Concentratia de calciu este asemanatoare nivelului de calciu oferit de spanac¹.
Beneficii pentru sanatate
Antocianinul, flavonoid-pigment care da culoarea rosie, violet sau albastru frunzelor de loboda, este in agent cu proprietati analgezice, ameliorand efectele inflamatiilor si durerilor aparute in sistemul periferic si nervos, protejand structura si functionarea celulelor neuronale.
Loboda este si un puternic diuretic, care creste cantitatea si nivelul de aciditate al urinei. Ca diuretic, loboda poate fi folosita de catre persoanele care sufera de anumite probleme la rinichi, ciroza a ficatului, hipertensiune.
Semintele de loboda au fost folosita (amestecate cu vin, otet, mustar) si camedicament vomitiv, pentru a induce procesul de voma care poate ajuta organismul sa elimine anumite substante inainte sa fie absorbite.
Din planta lobodei pot fi preparate balsamuri, uleiuri si unguente pentru uz extern, pentru a trata regiunile inflamate, regiunile corpului care si-au pierdut elasticitatea (scleroze), regiuni ale corpului care s-au intarit sau in care s-a acumulat sange. Unguentele pe baza de loboda ajuta la hidratarea pielii, scade senzatia de mancarime a pielii.
Sucul de loboda poate fi folosit pentru a trata inflamatiile si posibilele tumori aparute in gat.
Toate mineralele, vitaminele si nutrientii prezenti in loboda:
  • ajuta si intaresc sistemul imunitar si buna functionare a organelor interne
  • asigura buna circulatie a sangelui (si purificarea de elementele toxice) si a hormonilor
  • curata rinichii si vezica biliara de toxine
  • faciliteaza o digestie eficienta, rapida
  • ofera organismului nivelul de energie necesar pentru a functiona
Efecte secundare
Loboda este un fals adiuvant pentru persoanele cu tulburari de alimentatie (bulimie, anorexie, etc) care doresc sa slabeasca. Consumul exagerat, ca si folosirea semintelor de loboda ca ‘vomitiv’ pot avea consecinte serioase asupra sanatatii.
Femeile insarcinate si cele care alapteaza trebuie sa caute parerile unui medic specialist, inainte de a consuma loboda, in special cu privire la interactiunea lobodei cu anumite medicamente folosite.
Concluzie
Loboda este o planta cunoscuta si apreciata in bucataria romaneasca, si pe buna dreptate ofera multe beneficii pentru sanatatea ta.
Consuma loboda, in special in sezonul de primavara.

Sursa: http://www.pro-sanatate.com/

PUTEREA RUGĂCIUNII

 Fenomenele „mistice" cum erau denumite pana de curand, 
au suport stiintific dat de ultimele cercetari in domeniu. Tot mai multi cercetatori din intreaga lume, s-au axat in ultimul timp pe experiente si cercetari specifice.

        Oamenii pot să se  vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din  Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul  "material" al acestui fenomen divin..[1]
 
          "O rugăciune este un remediu puternic", spune Valeri  Slezin, şeful Laboratorului de Neuropsihofiziologi e al  Institutului de Cercetare şi Dezvoltare Psihoneurologică Bekhterev din Petersburg.  
          "Rugăciunea nu numai că reglează toate procesele din organismul uman, dar ea repară şi structura grav afectată a conştiinţei."[2]
           Profesorul Slezin a  făcut ceva de necrezut - a  masurat puterea rugăciunii. El a înregistrat electro-encefalogramele unor călugări în timp ce se rugau  şi a captat un fenomen neobişnuit - "stingerea"  completă a cortexului cerebral.
            Această stare poate fi observată numai la bebeluşii de trei luni, atunci când se află lângă  mamele lor, în siguranţă absolută. Pe masură ce persoana creşte, această senzaţie de siguranţă dispare, activitatea creierului creşte şi acest ritm al biocurenţilor cerebrali devine rar, numai în timpul somnului profund sau al rugăciunii, aşa după cum a dovedit omul de ştiinţă. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscută "trezie uşoară în rugăciune" şi  a dovedit ca are o importanţă vitală pentru orice persoană.
           Este un fapt cunoscut că bolile sunt cauzate mai ales de situaţii negative şi afronturi care ne rămân înfipte în minte. În timpul rugăciunii însă, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibilă atât vindecarea psihică şi morală cât şi cea fizică. Slujbele bisericeşti  ajută şi ele la ameliorarea sănătăţii.
Inginera şi electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la  Laboratorul de Tehnologie Medicală şi Biologică a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sănătăţii unor enoriaşi înainte şi după slujbă. A rezultat că slujba în  biserică normalizeaza tensiunea şi valorile analizei sângelui. Se pare că rugăciunile pot să neutralizeze chiar şi radiaţiile. Se ştie că după explozia de la Cernobîl, instrumentele de masură pentru radiaţii au arătat valori care depăşeau capacitatea de măsurare a  instrumentului. În apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail, însă, aflată la patru km de reactoare, valoarea  radiaţiilor era normală.
          Oamenii de ştiinţă din Petersburg au confirmat, cu ajutorul experimentelor efectuate, că apa sfinţită, semnul Crucii şi bătutul clopotelor pot să aibă, de asemenea,  proprietăţi vindecătoare. De aceea, în Rusia, clopotele bat întotdeauna în cursul epidemiilor.
            Ultrasunetele emise de clopotele care bat omoară viruşii de gripă, hepatită şi tifos.
            Proteinele viruşilor se încovoaie şi nu mai poartă infecţia, a spus A.  Malakovskaia.
Semnul crucii are un efect şi mai semnificativ: omoară  microbii patogeni (bacilul de colon şi stafilococi) nu  numai în apa de la robinet, ci şi în râuri şi lacuri. Este chiar mai eficient decât aparatele moderne de dezinfecţie cu  radiaţie magnetică.
          Laboratorul ştiinţific al Institutului de Medicină Industrială şi Navală a analizat apa înainte şi după sfinţire.
             A rezultat că dacă se citeşte rugăciunea Tatăl Nostru şi se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentraţia bacteriilor dăunătoare va fi de o sută de ori mai mică. Radiaţia electromagnetică dă rezultate mult inferioare. Astfel, recomandările Ortodoxe de a binecuvânta orice mâncare sau băutură nu au numai o valoare spirituală ci şi una  preventivă.
        Apa sfinţită nu este  numai purificată, ci ea îşi schimbă şi structura,  devine  inofensivă şi poate să vindece. Aceasta se  poate dovedi cu aparate speciale.
         Spectrograful indică o densitate optică mai mare a apei sfinţite, ca şi cum aceasta ar fi înţeles sensul rugăciunilor şi l-ar fi păstrat.
         Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca..
         Singura  limită este că vindecă numai pe cei credincioşi.
        "Apa "distinge" nivelul de credinţă al  oamenilor", spune A. Malenkovskaia. Atunci când un preot sfinţeşte apa, densitatea optică este de 2,5 ori mai  mare, atunci când sfinţirea este efectuată de o persoană credincioasă laică, numai de 1,5 ori mai mare, dar cu un om botezat şi necredincios, fără cruce la gât, schimbările au fost nesemnificative.
        (Tradus din rusă în engleză de Julia  Bulighina
        Trad.din engleză în română Cristina M. C1999-2009 "Pravda Ru"
           
De fapt, după cum se va vedea, au fost capabili să măsoare unele efecte, dovedind cu mijloacele ştiinţifice  actuale ceea ce Sfinţii Părinţi ştiu, prin experinţă, de 2000 de ani, dar "mecanismul" , fiind  divin, nu poate fi explicat în termeni omeneşti. 
Această putere vindecătoare pe plan fizic, moral şi spiritual a rugăciunii Tatăl Nostru  şi a rugăciunii, în  general, spusă cu credinţă, am vazut-o cu ochii mei în  programul 12 Paşi pentru Alcoolici Anonimi şi Al-Anon  (pentru familii afectate de alcoolism).
       Oameni care erau la un pas de moarte sau pacienţi în spitale de boli mentale au suferit transformări miraculoase. Nu numai că le-a dispărut obsesia alcoolului, dar au ajuns să aibă o sănătate perfectă.
Pentru a-şi menţine această stare, ei continuă să se roage, să practice cei 12 Paşi şi să se abţină de la orice substanţă cu prorpietăţi psihotrope, inclusiv anestezia la dentist. Părintele  Ortodox Melethios Weber, în cartea sa "Doisprezece Paşi de Transformare" (Twelve Steps of Transformation) explică bazele ortodoxe ale programului, care are efecte pozitive şi asupra neortodocşilor, cu condiţia să aibă credinţă în Dumnezeu.(N. T.)
 
            Am deosebita rugăminte la dumneavoastră, să multiplicaţi prezenta şi să o oferiţi cunoscuţilor şi chiar necunoscuţilor.
         Sa fie azi pace inlauntru tau! 
Ai incredere ca esti acolo unde îți este locul, și unde e nevoie de tine. Nu uita de posibilitatile infinite care se nasc din credinta in tine si in ceilalti.
Foloseste darurile pe care le primesti, care iti sunt date, si dă in countinuare altora dragostea pe care o primesti.
Fii multumit de felul in care esti tu, asa cum esti.
Lasa aceasta intelepciune sa patrunda adinc, până in maduva oaselor si daruieste sufletului tau cantec, muzica, dans, rugaciune si libertatea de a iubi.
Asta este posibil pentru noi toti."


(primit pe net; C.M.)

Sursa: http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/

Coborârea lui Christos: Reumplere Deplina

fain
Lauren Gorgo-12 aprilie 2014
Este un lucru confirmat… Invierea doare. Ca o NASTERE.
In ceea ce ma priveste, de la echinoctiu ma simt ametita, dar acum chiar si cei din jurul meu – care, de obicei, nu sunt afectati – au brusc probleme. Acestora, eu le spun: „bun venit, confratii mei oameni… bun venit in durerea intensa a evolutiei biologice si mutatiei celulare”.
In momentul de fata se produc foarte multe schimbari insondabile in corpul nostru fizic si, desi acest lucru se petrece de multi ani… acum suntem intr-un moment decisiv, de a supravietui disconfortului. In mod categoric, in fiecare zi puteti sa va simtiti (si poate chiar sa aratati) ca si cand ati fi suferit un accident de masina, dar totul e bine. De fapt, s-ar putea sa vreti sa va ganditi sa evitati toate oglinzile si aparatele foto, pana in iunie… rastignirea NU e placuta.
Am presimtirea ca dupa Luna Plina/eclipsa de Luna e posibil ca intensitatea sa scada un pic, dar categoric ca nu am incredere in ea si in mod sigur nu ma bazez pe ea. Deocamdata… e necesar sa stam cuminti, sa punem un picior inaintea celuilalt si sa ramanem in ochiul furtunii, pana cand trece si suntem in siguranta, de partea cealalta. Si, pentru numele lui Christos (la modul propriu), nu lasati mintea rationala sa va spuna nimic despre ceea ce vi se intampla. Ea nu stie nimic si in mod sigur va incerca sa va convinga de toate scenariile cele mai proaste.
In mijlocul acestei incordari ce se acumuleaza… si singurul motiv pentru care m-am dat jos din pat, ca sa scriu acest material… recent, am fost convocata la o intalnire importanta, cu ambasadorii de prim rang din fiecare consiliu galactic, din fiecare constelatie importanta din Calea Lactee. Am fost rugata sa iau parte la aceasta ‘teleconferinta’, pentru a putea impartasi un mesaj miscator cu privire la evenimentele apropiate si pentru a confirma, in principiu, ca suntem in mijlocul a ceva extraordinar.
Unul dintre primele lucruri pe care l-am auzit si pe care il speram este ca intram in perioada de reumplere deplina:
Cand spunem reumplere, ne referim in sens textual, deoarece corpul va fi reumplut cu forta vitala, cu vitalitatea emisa din propriul vostru Soare central… a carui radianta va va lumina noul corp fizic uman. – Consiliul Galactic
In mod interesant, ultima oara cand am auzit cuvintele „reumplere deplina” a fost in iulie 2013, chiar inainte de Steaua (portalul stelar) lui David – activarea Merkabei, via cele doua mari sextile (am scris despre aceasta in articolul Activarea Corpului de Lumina).
Din cate inteleg, Corpul nostru de Lumina a fost activat in acel moment si, de atunci, ne construim vehicolul Merkaba. Si aflu ca acum… pana prin mai… suntem gata sa-l aducem acasa, cum spun ei.
Cei mareti
Zilele ce vin sunt pline de schimbari pentru toti, dar, indeosebi pentru liderii IUBIRII, aceasta va fi o perioada de schimbari extraordinare.
Ne intrupam divinitatea si asta e o actiune mareata si virtuoasa… insemnand ca doar cei mareti au realizat-o… desi, de obicei, fara corpul fizic. Mi se spune ca pana in acest moment foarte putini au putut face inaltarea/coborarea, in timp ce se aflau in corp fizic si aceasta e cauza entuziasmului si anticiparii din lumile superioare, in acest moment.
Ne pregatim sa-l intalnim pe Dumnezeul launtric.
„Dragi detinatori ai luminii, ceea ce avem de impartasit cu voi este cu mult mai vast decat putem exprima, caci in mod sigur nu exista cuvinte care sa exprime momentul in care va intalniti Dumnezeul.”
De buna seama, acest lucru va insemna lucruri diferite pentru fiecare dintre noi, dar ceea ce Consiliul doreste sa clarifice in timpul acestei perioade este ca, indiferent de procesul personal de descoperire, toti suntem aici impreuna, trezindu-ne ca O SINGURA masa de oameni, sub lumina unirii cu DUMNEZEU. Iar acest lucru e mai mult decat remarcabil… mai mult decat atat, el nu a mai fost realizat astfel, niciodata pana acum.
Cei din Consiliu spun asta deoarece se pare ca unii dintre noi au o genealogie in calitatea de maestri autentici, dar unii dintre noi traiesc acest lucru pentru prima oara.
„Cand spunem ‘cei mareti’, ne referim la cei care au venit inaintea voastra, dar care, in multe cazuri, au revenit DREPT voi. Da, unii dintre cei care citesc aceste randuri isi vor descoperi in curand descendenta ca maestri anteriori, iar altii dintre voi ajung la acest stadiu pentru prima oara, in timp ce sunt in corp fizic.”
Imi dau seama ca printre voi se afla cei care sunt deja profund constienti de descendenta lor, asa ca e posibil sa nu fiti total surprinsi de ceea ce apare… dar sunt mult mai multe lucruri pe care, pana acum, nu le stim/ni le amintim si pe care le vom sti/ni le vom aminti in curand. Pe masura ce ne unim cu monada noastra, descoperim lucruri despre trecutul nostru, care au o mare semnificatie pentru noi si care ne vor influenta in special aceasta incarnare.
Acest proces de descoperire/reamintire/revelare a fost deosebit de predominant de la echinoctiul din septembrie 2013 si, in momentul in care aceste revelatii ajung la voi, simtiti intr-un fel ca ele sunt foarte logice… si inclusiv mie mi-au fost prezentate cateva informatii revelatoare despre trecutul meu, care au o mare importanta in aceasta viata si care, in final, imi vor servi in moduri pe care, fara indoiala, nu le-am anticipat in zilele ce au urmat.
Si desi, la un nivel sau altul, acest lucru se intampla intr-adevar tuturor, indeosebi celor care isi asuma un rol mai activ in conducere, Consiliul ne aminteste ca lumina nu are nume sau rang, ci doar particularitate…
„Spunem asta deoarece unii dintre voi vor fi informati despre incarnarile trecute, intr-o forma sau alta, atunci cand vor conduce grupuri de oameni spre lumina… dar in acest moment de rascruce si via inaltare in masa… toti cei care revin la lumina conduc, ca lumina. Aici nu exista discrepanta intre nivelurile de cunoastere, ci doar diferente in exprimarea acestei cunoasteri.”
Acest lucru ar trebui sa prijeluiasca pentru unii conversatii interesante la cina.
Intruparea
Zilele care vin sunt pline de evenimente foarte importante pentru toti… fiecare, in felul lui unic, dar colectiv, in sensul ca toata lumea va fi afectata de magnitudinea totala a fortelor cosmice, in aceasta luna.
Ca atare, cei aflati in fata vor face pasi uriasi in directia intruparii modelului Christic.
In februarie, Consiliul a spus ca eliberarea de constrangerea biologica e la orizont… ca procesul de transferare, despre care au vorbit in trecut, va incepe sa ia avant in martie si ca cei care si-au incheiat cerintele karmice vor incepe in curand procesul de inviere.
Potrivit Surselor mele, acel moment e acum.
„Acum, iar urechilor voastre umane le-ar putea suna banal, insa dorim sa va ganditi o clipa ca acest moment este cel la care a trebuit sa conduca totul si din care sa se dezvolte totul.
Intelegem ca, pana in prezent, primejdiile acestei calatorii au depasit cu mult bucuriile… dar noi va spunem ca primejdiile, nesiguranta vor disparea in curand… se vor dezintegra in curand, in lumina pura a divinitatii voastre ce infloreste.
Pentru ca lucrurile sa fie clare, trecem de la genetica de carbon la cea cristalina, iar aceasta transmutare a necesitat un proces indelungat de „dezvaluire” a geneticii noastre de baza, pentru a alchimiza procesul pe care multi il numesc inviere, dar pe care pleiadienii il numesc reinnoire. Asa cum au mentionat inainte, ei prefera sa numeasca acest proces reinnoire deoarece ne transformam in ceva cu totul nou si nu ne intoarcem la – sau nu refacem – ceva vechi.
Ei spun ca aceste cuvinte, reinnoire si reumplere deplina, descriu mai exact procesul care are loc in corpul nostru fizic… si mai spun ca procesul de reinnoire incepe de fapt cu reumplerea deplina, insemnand ca trupul nostru va trece mai intai printr-un proces specific si unic de revitalizare.
Voi explica mai mult despre ce inteleg eu ca inseamna acest lucru, mai jos…
Sfarsitul SFARSITULUI
In raportul anterior, atunci cand m-am referit la Crucea Cosmica cardinala, de care ne mai despart doar cateva zile, si la faptul ca fiecare planeta implicata ajunge la un unghi exact, de 13 grade, am mentionat ca: 13 (codul Christic) inseamna ca e de lucru… ca este un numar pe care putem conta, pentru schimbari importante si, in situatia de fata, el pare a fi final… adevaratul sfarsit al sfarsitului/inceput al inceputului.
Ei bine, trebuie ca eram aproape de un raspuns, deoarece la intalnirea de mai deunazi cu supraveghetorii galactici, mi s-a spus ca:
„Se apropie momentul de incheiere. Este sfarsitul calatoriei de initiere prin intermediul calitatii de discipol si inceputul vietii voastre, in adevarul deplin al cunoasterii voastre. Eliberarea de suferinta umana se apropie si in curand va veti intalni sinele etern, sinele vostru Dumnezeu, Sinele vostru real, asa cum noi stim ca sunteti.”
Inainte sa se intample asta, se pare ca vom fi purtati printr-o serie de evenimente similare cu ceea ce am trait pana acum in calatoria noastra… mi se spune ca va fi atat un proces de finalizare a planului nostru de nastere 3D, cat si o eliberare de modelul biologic care l-a gazduit.
Ei spun ca acest lucru va incepe in momentul – sau in preajma – Lunii Pline (sangerii) si a eclipsei de Luna.
Ei ma roaga sa fiu foarte sigura de asta, deoarece apropierea punctului final e cea care va vesti eliberarea noastra totala de dualitate, pe masura ce ultima si cea mai densa parte a sistemului e aliniata cu Dumnezeu. Si chiar daca n-avem nicio idee despre cum va arata acest lucru, ei mai asigura ca nu e un eveniment dramatic, dupa niciun standard, ci mai mult o intelegere unitara si foarte naturala… ceea ce ei numesc o deschidere catre cunoasterea pe care am avut-o mereu in adancul fiintei noastre.
Schimbul de tipar
Mai aflu ca, pe masura ce ne unim cu divinitatea noastra, in constienta intregului nostru adevar, va exista acel moment despre care am auzit de atat de mult timp, in care trecem efectiv de la modelul 3D la cel 5D (Christic)… desi, in realitate, Cele Sapte Surori au spus in trecut ca este vorba mai mult de o absorbire a tiparului cauzal, decat de o separare de el.
Oricum ar fi, eliberarea noastra de modelul 3D se desfasoara de ceea ce pare a fi de-o vesnicie, intrucat frecventele fotonice au activat/descarcat codurile necesare in matricea (ADN-ul) noastra cristalina…. cu alte cuvinte, nu e ceva nou pentru noi, dar ar putea parea nou, deoarece este iminenta o finalizare.
In acest moment… in care incepem sa facem schimb de tipare… vom incepe sa simtim ca forta noastra vitala isi pune in libertate puterea vindecatoare. Mi s-a explicat ca, dintr-o perspectiva biochimica, acest aflux de forta vitala este de fapt rezultatul faptului ca tubul pranic ni se extinde, pentru a cuprinde o mai mare parte din fiinta noastra, putand fi asemuit cu bateria noului nostru om, in care vom fi capabili sa autogeneram energie, din centrifuga noastra de campuri contrarotitoare (Merkaba), alimentata din reteaua cristalina si cea terestra.
Ei spun ca, la nivel fizic, acest aflux de vitalitate se va traduce ca reumplere si ca reumplerea este printre primele evenimente din seria evenimentelor biologice, deoarece aceasta este energia de baza si fundamentala, necesara pentru a ne sustine in timp ce trecem de la matricea de carbon la matricea de lumina a ADN-ului cristalin.
Procesul este super stiintific si totusi foarte natural… si chiar daca, din cauza oboselii, pot intelege foarte putin cateva dintre conceptele ce-mi sunt prezentate, niciunul dintre ele nu conteaza cu adevarat. Ne sunt date aceste informatii doar ca o confirmare a faptului ca, in realitate, inimaginabilul se intampla, astfel ca sa nu il confundam cu ceea ce mintea-creierul ar putea incerca sa ne convinga: ca intram intr-o alta tura de purificari karmice. Karma e foarte caracteristica anului 2013.
„Nu vrem sa va simtiti de parca ati fi un strain fata de voi insiva sau de biologia voastra… ci dimpotriva, vrem ca voi sa acceptati aceasta intalnire cu Sursa ca pe CEA mai naturala parte a faptului de a fi OM, deoarece, in realitate, chiar este. Acesta e lucrul pentru care corpul vostru a fost conceput in mod perfect si genial, inainte de cadere.”
Odata ce suntem total eliberati de tiparul 3D – biologia de-generarii – corpul nostru poate incepe in acel moment sa se alinieze mai fara efort cu modelul original al re-generarii, ce se afla in noul sau, ar trebui sa spun, „adevaratul” nostru tipar biologic uman.
Consiliile spun ca aceasta schimbare este un eveniment simultan, care deja se desfasoara… ca in prezent corpul nostru e stimulat, cum s-ar spune, pregatindu-ne sa ne unim divinitatea cu fizicalitatea. Pe masura ce se produce acest lucru, energia fizica a corpului nostru pamantesc se va uni cu energia corpului nostru divin… desi s-ar putea spune ca inima noastra fizica se va uni cu inima galaxiei noastre.
De asemenea, mi se arata ca aceasta fuziune a materiei cu antimateria, a marginitului cu nemarginitul, va produce un fel de reactie chimica si alchimica, similara cu felul in care ne imaginam big-bang-ul, doar ca aceasta va avea loc in biocampul uman, la nivel subatomic. Dupa care, vom fi eliberati de cauzalitate (suferinta) si vom fi total cufundati in unitate.
Si, evident, toate acestea sunt declansate de eclipsa de Luna… pe care consiliile o numesc primul eveniment ce trebuie sa aiba loc in procesul de innoire… si ne va conduce direct la evenimentul Crucea Cosmica cardinala/Duminica Pastelui/Invierea lui Christos. Si inca cum.
„Este momentul adevarului, rezolvarea finala a trecutului.”
E foarte greu sa vezi, sa intelegi sau sa crezi un lucru, atunci cand treci prin el, dar, pe baza dovezilor coplesitoare, atat in interior, cat si in afara, trebuie sa spun… si totusi, niciodata nu voi putea spune: Asta.se.intampla. (Daca nu, va rog sa nu-mi spuneti, pentru ca nu vreau sa stiu.)
Pregatiti-va sa va intalniti creatorul!
Traducere: Ana Nicolai
Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/