vineri, 11 aprilie 2014

Adevarul despre companiile farmaceutice – cum ne-au inselat ele si conspiratia cancerului



In articolele mele precedente am mentionat de multe ori, ca tot ceea ce inseamna activitatea si proiectele de productie pe termen lung ale companiilor farmaceutice au ca scop reducerea populatiei, adica cresterea imbolnavirii populatiei si a mortalitatii, inclusiv infantile.
Absolventi ai multor institutii de invatamant de elita au fost racolati in societatea secreta ,,Skull and Bones” si apoi ei activeaza in medicina, guvern si-n diverse sectoare ale industriei indeplinind agenda cabalei. J.F.Kennedy ne avertiza despre aceasta : ,,…ei sunt nemilosi si brutali..”.

Rasfoind ,,Protocoalele Inteleptilor Sionului” se ,,recomanda” utilizarea violentei asupra populatiei ca o necesitate, astfel incat populatia sa inteleaga si sa raspunda precum se doreste. Suntem tradati peste tot, in aer ( chemtrails), in apa ( fluorurarea sau impurificarea ei ), hrana ( chimizarea si distrugerea enzimelor vii), iar acum siguranta sau proiectarea subiectiva a medicamentelor.

Este nevoie de oameni bolnavi pentru a creste profitul companiilor farmaceutice occidentale si clinicilor private, este nevoie de razboi si conflicte pentru a creste profitul companiilor din industria de armament, avem nevoie de crime si violenta civica pentru a tine populatia intr-o continua stare de frica, teama si stress, avem nevoie de somaj pentru ca oamenii sa umble ca disperatii dupa un loc de munca prost platit si stresant ca nu cumva sa aiba timp de cautari spirituale si descoperirea propriei fiinte.
Profiturile combinate pentru cele zece companii farmaceutice din topul Fortune 500, de 35,9 miliarde de dolari, a fost mai mare decat profitul celor 490 de intreprinderi puse impreuna de 33,7 miliarde de dolari, in 2002. In ultimele doua decenii companiile farmaceutice s-au departat mult de obiectivul de a produce medicamente utile oamenilor. Acum nu sunt altceva decat o masina de marketing pentru a vinde medicamente pentru beneficii dubioase, folosind bogatia si puterea lor pentru a coopta sau corupe orice institutie care le-ar sta in cale din mediul politic, guvernamental, centre universitare medicale si profesiei medicale in sine.

Comercializarea si coruptia in cercetarea clinica a inceput odata cu alegerea presedintelui Ronald Reagan din 1980. Un nou set de legi a fost dat care au incurajat si permis universitatilor si intreprinderilor mici la descoperiri si brevete de cercetare sponsorizate de Institutul National de Sanatate. Cercetarea platita de catre public pentru a servi publicul a devenit instantaneu un bun privat si vandabil – unul care produce si vinde medicamente de 200 miliarde de dolari anual ..!!!

Aceasta cercetare si productie a avut efecte speciale. Astfel rezultatele clinice negative la primele implementari asupra subiectilor sunt fie denaturate fie anulate sub presiunea sau uneori amenintarea cercetatorilor, ori chiar a institutelor in sine prin taierea fondurilor. De aici putem merge mai departe la mituirea autoritatii medicale a oricarui stat de pe planeta pentru distributia in masa a produselor lor care nu sunt altceva decat moarte in masa.

In ultimul timp patrunderea industriei farmaceutice in mediile universitare medicale a fost tot mai mare, chiar din anii primari ai studentilor eminenti, oferindu-le burse sau alte beneficii materiale sau profesionale, pentru a-si pregati din timp cadrele care sa duca mai departe politica lor de exterminare a populatiei globului in mod pervers si ascuns. Ca ei isi dau sau nu seama de asta, prea putin conteaza, daca au intrat in sistem nu mai au scapare. Ori discreditati si condamnati la o viata austera, ori morti prin sinucidere, sau accident rutier.

Aceleași companii, de asemenea, petrec foarte mult pentru a face lobby guvernelor. În conformitate cu Angell, cercetarea farmaceutica si producatorii Americii, asociații profesionale din industria farmaceutica din SUA au "cel mai mare lobby de la Washington", care în 2002 au angajat 675 grupuri de interese (inclusiv 26 de foști membri ai Congresului), la un cost de mai mult de 91 milioane dolari. Rezultatul a fost o creștere peste medie a profiturilor întreprinderilor în timpul administrațiilor atât republicane cat si democrate.

Marile companii farmaceutice au ,,o iesire meschina” fata de cercetarea inovatoare. Acestea cumpara descoperiri care ies pe portile institutelor stiintifice si universitati, acordand finantare prin agentii din fonduri publice, iar apoi sunt cele care beneficiaza de producerea si vanzarea noului medicament.
In esenta companiile Big Farma sunt companii de productie si comercializare in masa a produselor farmaceutice.

Solutiile pentru aceasta situatie ar fi : controlul medicamentelor in prima faza, reabilitarea FDA( Agentia Federala a Alimentelor si Medicamentelor, n.a.), supravegherea cercetarii clinicilor Big Farma, reducerea abuzurilor privind obtinerea patentelor, scoaterea Big Farma din invatamantul medical, situatiile financiare ale companiilor sa fie transparente, astfel incat sa se vada clar costurile de cercetare fata de cele de marketing, impunerea controlului preturilor si liniilor directoare.
Tentaculele corporatiste sunt asa de mult impletite in modul nostru de a fi si-n constiinta oamenilor, incat este foarte greu se schimbi ceva pe ici pe colo. Trebuie totul ras, desfiintat si luata alta cale.

Daca tu sau cineva drag este diagnosticat cu cancer, este în interesul dumneavoastră să luati în considerare un al doilea aviz, departe de curentul principal al industriei de cancer. Oncologii vor insista și chiar cer acceptarea imediată a chirurgiei, radioterapiei si / sau chimioterapie. Ei te vor speria mai mult decât esti deja, cu tot felul de povești de groază și chiar vă amenință cu a nu fi de acord cu alte terapii sau sfaturi decat cu opinia avizata de catre industria cancerului. Acest lucru se datorează faptului că ei știu sau au auzit ca exista alternative la tratamentul lor foarte scump, toxic care, în cele mai multe cazuri distruge sănătatea și reduce durata de viață.

Luați în considerare această declarație scrisă de fostul presedinte al American Chemical Society, Alan C. Nixon: "Este de neînțeles pentru mine cum medicii pot ignora dovezi clare că chimioterapia face mult mai mult rau decat bine."
,,Sondaje și chestionare arată că trei medici din patru (75 la sută) ar refuza chimioterapia pentru ei înșiși, din cauza ineficacității sale împotriva bolii și efectele sale devastatoare asupra întregului organism uman " afirmă Dr. Tullio Simoncini, medic oncolog din Roma, care foloseste bicarbonat de sodiu ( s-a vrut interzicerea comercializarii lui in Romania de catre UE ,n.a.) în loc de chimioterapie pentru rata sa mare de vindecare a cancerului.

Dr. Simoncini folosește adesea tehnici chirurgicale pentru a insera cateterul care se aplică în mod direct cu o combinație de bicarbonat de sodiu cu glucoză zonei afectate. Aceasta este operația. Glucoza este momeala pentru ca celulele canceroase sa se deschida larg pentru mediul foarte alcalin dat de bicarbonatul de sodiu. Acest efect de alcalinizare extremă brusca inundă celulele canceroase cu oxigen și le ucide lasand in acelasi timp celulele sanatoase intacte.

Cu zeci de ani în urmă, laureat al Premiului Nobel, Otto Warburg a descoperit ca celulele canceroase supravietuiesc datorita fermentilor de glucoza, dar mor cu oxigen. Desigur, descoperirea lui Warburg nu este parte a formării unității medicale, deoarece el nu era medic. In tratamentul cancerului trebuie exclus definitiv din alimentatie zaharul si carnea precum tot ce este toxic, acidulat, prelucrat industrial. Ori formarea medicilor oncologi nu integreaza si nutritia sanatoasa pacientilor.

După aproape un secol de dominatie a industriei de cancer și mai multe decenii dupa declararea razboiului impotriva cancerului, in ce postura ne aflam? Miliarde de dolari și ani de cercetare al companiilor farmaceutice au dus la a face cancerul mai raspandit ca oricand in istoria omenirii si pacienti carora le este grabita moartea !

S-a dezvoltat  o adevarata industrie in jurul acestei boli. Miliarde de dolari cheltuiti din veniturile publice pentru angajatii companiilor farmaceutice, clinicilor de stat si private, producatorii de echipamente si aparatura medicala, spitale si medici. Si cu toate acestea nu exista vindecare in masa pentru cancer. In schimb vindecarile prin terapii alternative eficiente si cu preturi minime sunt barfite, suprimate si dezaprobate de catre institutiile publice de sanatate si de catre mass-media care beneficiaza de veniturile din publicitate al mafiei medicale.


John D. Rockefeller a finanțat creșterea și dominația medicinei alopate față de toate celelalte forme. El a fost preocupat de asta cu mizele sale uriașe financiare în petrol ( multe produse farmaceutice sunt bazate pe petrol ) și industria farmaceutică, mai degrabă decât de sănătatea publică. La urma urmei, John D. Rockefeller a spus odată, "Concurența este un păcat." În mod ironic, el a folosit homeopatia exclusiv pentru sine și familia sa.

Alternative

Aceste afirmatii nu sunt un act de acuzare completă a tuturor din medicina alopata. Și alopata ar fi prima alegere pentru un picior rupt, sau atunci când este vorba de leziuni externe sau traumatisme interne bruște. Dar terapiile holistice naturale sunt mai potrivite pentru vindecarea bolilor, acestea nu au efecte secundare si actioneaza asupra cauzei bolii.

Cand vine vorba de a vindeca boli sau de îmbunătățirea stării de sănătate in masă, sistemele medicale sunt dogmatice si nu va permite nici o altă perspectivă. Există un efort concertat de ceea ce a fost numit Mafia Medicala pentru a elimina toate celelalte căi de atac care s-au dovedit extrem de eficiente împotriva bolilor, în special a cancerului.

Industria cancerului suprima dovezi copleșitoare empirice și de laborator de tratamente alternative, naturale. Apoi, ei mint despre toate astea. Ca exemplu evidentele bicarbonatului de sodiu si alimentatia Raw Vegana.

Percepția publică comuna este că curele naturale alternative sunt escrocherie, și numai Big Pharma și administratorii AMA de otrăvuri Big Pharma vă poate ajuta dacă aveți cancer. Se pare că există o combinație de factori implicați în această duplicitate. Factorii majori dintre ele sunt lăcomia și ignoranța voită, pe care majoritatea oncologilor o folosesc pentru a-si proteja licențele și cariera lor.

Daca un medic incearca din credinta proprie si tratamente alternative pe care le recomanda pacientilor, risca sa fie aruncat afara din sistem, marginalizat si defaimat public.

Toti bolnavii de cancer ar trebui sa uite de tratamentul alopat si sa aiba in vedere urmatoarele :

Dieta – strict vegetariana cu sucuri de legume si fructe si totul cat mai proaspat si natural.
Stilul de viata – cat mai echilibrat intr-un mediu plin de afectiune si iubire cu gandire pozitiva.
H
Modificarile hormonale – sa pastram corpul cu un Ph cat mai alcalin posibil ; inlaturarea alimentelor si bauturilor acide si care ar creea aciditate in organism ( celula canceroasa se dezvolta intr-un mediu acid, dar moare in prezenta oxigenului si mediului alcalin).

A se avea in vedere tratarea intregului complex corp – suflet – minte, avand in vedere ca, cancerul este boala karmica si a aparut ca o scadere a nivelului nostru de vibratie, este un semnal ca trebuie sa ne schimbam total viata, modul de gandire, de perceptie, sa renuntam la prejudecati, resentimente vechi si emotii negative.

Ca si terapii alternative ce exista in prezent sunt : terapia Gerson , terapia Breuss , terapia Burzynski , regimul Oshawa , terapia cu canabis , bicarbonatul de sodiu, terapia Young, terapia Tamarei Lebedeva, vitamina B12 ( care se gaseste in samburii de caise si mere ), etc.

Mai multe info despre vindecarea cancerului aici : http://www.winningcancer.com/txt/should-you-trust-your-oncologist/
http://www.apricotsfromgod.info/chemotherapyreport.html 
http://www.420magazine.com/forums/methods-use-rso-rick-simpson-oil/204363-how-dose-correctly-using-rick-simpson-concentrated-cannabis-oil.html 
  …si multe altele. 
Trebuie sa existe deschidere mentala si spirituala si se poate iesi din aceasta boala complet transformat, cu o alta viziune asupra vietii si lumii.

             http://alignlife.com/

       Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.it/

Cele 10 CAPCANE pe care ni le intinde creierul

Creierul uman este un mecansim complex, miraculos, dar de multe ori, modul cum il folosim, poate transforma creierul nostru, in cel mai mare dusman.

1. 'Nu eu sunt, tu esti.'
De multe ori, mintea ne face sa credem ca nu suntem fericiti din cauza a ceva. Din cauza sotului, din cauza parintilor, sau a altei persoane din viata noastra. Aruncam invinuiri in jur, fara sa ne gandim deloc. De fapt, chiar noi insine suntem cei responsabili pentru vietile noastre si nu cei din jur. Trebuie sa invatam sa ne asumam responsabilitatea pentru sentimentele noastre, pentru situatia in care sunte. A ne asuma responsabilitatea pentru ceea ce simtim, fara a-i mai invinui pe ceilalti, este primul pas catre fericirea adevarata.
2. Daca as fi avut…
Mintile noastre reusesc sa ne pacaleasca ca vom fi fericiti cand vom ajunge intr-un anume punct, atunci cand vom arata intr-un anume fel, atunci cand vom avea un anume job, sau orice altceva.
Nimic nu este mai gresit decat a ne conditiona fericirea in felul acesta. Da, atunci cand atingem anumite tinte, ne vom simti fericiti, dar doar pe moment. Cei care isi doresc un confort emotional care sa fie de mai lunga durata, trebuie sa constientizeze ca dorintele sunt un suvoi nesfarsit, pe care nu il vom opri niciodata si ca nu doar indeplinirea lor ne va face fericiti.

Cele 10 CAPCANE pe care ni le intinde creierul
Foto: Shutterstock.com; creier, minte
3. Imi plac lucrurile exact asa cum sunt si nu vreau sa se schimbe niciodata
A crede asa ceva este ca si cand ti-ai da voie in cadere libera. Viata este o calatorie cu schimbari constante. Pe unele le putem controla si pe altele nu. A rezista schimbarilor sau a incerca sa controlezi schimbarile care survin in viata este auto-distructiv. Din pacate, noi oamenii care ne dorim perfectiunea, nu suntem echipati cu astfel de notiuni care sa ne defineasca lumea ca ansamblu de transformari. Schimbarea este normala, este naturala. A fi adaptabili este foarte important pentru starea noastra generala de bine.

4. Daca nu mi s-a intamplat pana acum, nu mi se va intampla niciodata
Mintile noastre sunt descurajate si deziluzionate chiar atunci cand succesul se afla dupa colt. Perseverenta este insa, foarte importanta pentru a obtine fericirea. Nu iti lasa mintea sa te pacaleasca ca sa renunti! Nu stii niciodata care sunt darurile zilei de maine. Poate, pentru a-ti indeplini un vis, nu iti mai trebuie decat o zi.

5. Voi evita lucrurile pe care nu imi place sa le fac
Mintile noastre incearca sa ne pacaleasca si de fiecare data, incercam sa ocolim lucrurile care sunt mai dificile. Totusi, chiar practica o demonstreaza, acel ceva care cere cea mai multa stradanie, ne ofera si cea mai mare recompensa, dar si posibilitatea de a evolua. De ce sa amanam? Procrastinarea, evitarea lucrurilor care nu ne plac, nu ne aduc prea multe beneficii. Este mai bine sa „atacam” cele mai dificile treburi, iar rezolvarea lor ne aduce multe satisfactii.
6. Lumea este un loc infricosator si mi se poate intampla ceva rau
Mintile noastre ne spun ca sunt multe lucruri pe care nu le putem noi controla. Frica este o emotie puternica pe care creierele noastre o fiolosesc pentru a lua ceea ce este mai bun din noi. Trebuie sa avem incredere in bine si ca nimic rau nu ni se poate intampla.

7. Ma voi decide atunci cand voi sti sigur ce vreau sa fac
Cand ne gandim prea mult asupra fiecarei decizii te impiedica sa evoluezi. Sa analizam riscurile si avantajele, sa facem un plan sunt aspecte importante, dar nimic nu se intampla pana cand nu intram cu adevarat iun actiune.
Rareori avem cu adevarat toate detaliile unei probleme, astfel incat sa putem sa stabilim de la inceput fiecare pas si fiecare actiune pe care o vom intreprinde. Cel mai bine este sa nu mai amanam si sa actionam! Iar nici esecul nu inseamna sfarsitul lumii. „Fiecare adveristate, fiecare esec, fiecare durere in piept poarta cu sine un beneficiu egal daca nu, chiar mai mare.” - Napoleon Hill.
Foto: Shutterstock.com; vis, cer, ideal
8. Stiu ca ar trebui, dar…
Mintile noastre incearca sa ascunda efectele obiceiurilor negative si de aceea cauta tot felul de scuze. Aceasta este foarte cunoscuta mai ales atunci cand vine vorba despre probleme de sanatate. De exemplu, ati auzit de multe ori persoane care spun: „Stiu ca nu ar trebui sa mai fumez, dat ma ajuta sa imi mentin greutatea”. Dar nu iti mai lasa mintea sa iti joace astfel de feste!
9. Visurile devin realitate doar pentru cei care au noroc
Mintile noastre ne pacalesc uneori ca am fi victimele soartei. Ne fac sa credem ca „nimic bun nu mi se intampla”. Ceea ce creierul nostru crediteaza ca fiind norocul altora, inseamna de fapt ani de munca si pregatire pentru ei. Crezi in visul tau, urmeaza-l cu toata inima si vei fi surprins/a de cat noroc poti sa ai! „Cred cu tarie in noroc si am descoperit ca munca persistenta aduce din ce in ce mai mult.”- Thomas Jefferson
10. Nu pot
Mintile noastre ne fac sa credem ca nu vom reusi niciodata. De exemplu, ai auzit adesea: „Nu voi reusi sa invat niciodata sa invat acest lucru. Sunt prea batran.” Sau… „Nu pot sa merg in acel loc, nu am destui bani.” Sa nu cazi niciodata in aceasta capcana. Suntem plini de potential, chiar daca circumstantele adauga un anume grad de dificultate. Dar adevarul e ca putem, putem sa avem tot ce ne dorim si sa indeplinim fiacare vis! Henry Ford spunea: „Ceea ce crezi de obicei ca poti sau ca nu poti este de obicei adevarat.”

Sursa: www.garbo.ro

Absolut FASCINANT: Cum sa-ti descoperi radacinile genealogice, personalitatea si destinul prin PODOMANTIE!

Esti curios sa afli care iti este descendenta reala si care este mostenirea genetica lasata de stramosii tai? Priveste-ti cu atentie piciorul si descopera care sunt radacinile tale genealogice!

Te invitam sa faci acest test vizual care circula pe internet si despre care se spune ca are la baza studii efectuate de mai multe centre medicale specializate in istoria umanitatii. Foarte probabil ca nu-ti cunosti arborele genealogic pana la punctul sau de plecare… Esti insa curios sa afli care iti este descendenta cu adevarat? Te provocam sa faci acest test si sa-ti privesti cu atentie piciorul! Prin intermediul acestui test vei descoperi care sunt radacinile tale genealogice si care este mostenirea genetica pe care ti-au lasat-o stramosii tai pornind de la tipul de picior pe care il ai.

Tipologia picioarelor iti dezvaluie mostenirea genealogica straveche

In functie de forma degetelor de la picior si felul in care sunt dispuse acestea unele fata de altele, exista 5 tipologii genetice: cea araba (egipteana), cea romana, cea greceasca, cea germanica si cea celtica. Atentie insa! Nu stim insa daca acest test a fost demonstrat stiintific asa ca va invitam sa nu il tratati cu seriozitate, ci ca pe un test de amuzament.Ti-ai studiat bine piciorul si ai aflat carei tipologii ii apartii :)? Te invitam atunci si sa patrunzi in tainele unei arte absolut fascinante si oarecum necunoscute, avand insa o traditie si o istorie bogata in Persia antica: PODOMANTIA (arta ghicitului in talpa picioarelor).

Tu carei tipologii ii apartii? Araba (Egipteana), Romana, Greceasca, Germanica sau Celtica?

Arta citirii piciorului este cunoscuta si in traditia chinezeasca a citirii diverselor parti ale corpului, dar mai ales in traditia Persiei stravechi (Iranul de astazi), fiind cunoscuta sub numele de podomantie (arta ghicitului in talpa piciorului). Conform acestei artei, mai putin cunoscuta decat chiromantia, insa poate chiar mai interesanta decat aceasta, forma si marimea degetelor de la picioare prezinta anumite semnificatii. Totodata, liniile de pe suprafata talpii, dar si forma si marimea acesteia pot dezvalui lucruri inedite despre personalitatea si destinul tau.
Cand oamenii sunt depresivi isi pun toata greutatea pe partea din fata a picioarelor lor, spune Jane Sheehan, specialist in reflexofolofie si autor a cartii “Let’s read our feet”, pentru telegraph.co.uk. Suficient de interesant incat sa va atragem atentia, nu? “Imaginati-va ca avem 26 de oase si 3000 de terminatii nervoase in talpa piciorului, trebuie ca se intampla multe acolo… ”afirma specialistul.
Conform reflexologului Jane Sheehan, un deget mic foarte mic denota o natura copilaroasa, ludica, iar un deget mic care se inclina la un anumit unghi tradeaza o personalitate nonconformista ce nu se supune conventiilor. Mai mult, abilitatea de a-ti misca degetul mic tradeaza un temperament agitat, dornic de schimbare, in opinia autoarei.
Daca degetele tale de la picioare au o forma usor ascutita – acest lucru arata o fire cheltuitoare, dar si dezechilibru. Iti place sa traiesti pe picior mare, insa nu manifesti acelasi entuziasm si atunci cand vine vorba de eforturi si munca multa. Vei reusi cu greu in viata si nu prin fortele proprii. Daca in schimb degetele tale sunt rotunde in varf – acest lucru tradeaza o fire emotionala, capabila de empatie si emotii puternice. La polul opus, degetele care au o forma mai patratoasa inspre varf trateaza o fire mai pragmatica si mai rationala.
Totodata, un deget indoit de la picior poate denota o puternica constientizare a propriilor ganduri, dar si teama de esec si tendinta de a da inapoi in fata responsabilitatilor. In cazul in care unul din degete este inclinat catre degetul mare – acest fapt tradeaza tendinta cuiva de a se agata de trecut. Daca in schimb unul din degete este inclinat catre degetul mic – acest lucru tradeaza o persoana care traieste in si pentru viitor. Degetele incovoiate denota ele un caracter servil, dar si tendinta de a face pe plac celorlalti si de a se preface, ascunzandu-si adevaratele ganduri. Conform expertului Jane Sheehan, ai o natura sentimentala si nostalgica daca cel de-al doilea deget de la piciorul stang este inclinat catre degetul mare.
In medicina traditionala chinezeasca, despre cei care pasesc apasat, calcand mai mult in interior, se spune ca sunt persoane introvertite, avand tendinta de a se retrage in ei insisi. Iubesc stabilitatea si se tem de riscuri si de schimbari.
Picioarele (labele) carnoase si netede sunt considerate a fi drept semn de prosperitate si bogatie. Fie ca faci parte dintr-o familie sus-pusa, fie vei deveni bogat pe parcursul vietii.podomantie
Un picior mare, lung (avand un numar mare al piciorului) indica un caracter de “supravietuitor”. Ai capacitatea de a face fata problemelor si obstacolelor cu care te lovesti in viata, dar si de a gestiona oamenii dificili. Esti hotarat si sigur pe tine si nu te dat batut cu una cu doua. Ai calitati de lider si reusesti sa te impui intr-un fel sau altul.
In cazul in care cel de-al doilea deget de la picior este mai mare decat degetul mare, conform interpretarilor chinezesti, esti o persoana joviala si prietenoasa. Ai un suflet bun si esti vazut cu ochi buni de ceilalti fiindca esti o persoana saritoare.

Podomantia, arta persana a citirii talpei piciorului

Iata ce semnificatii energetice poarta degetele de la picior in functie de marimea si forma degetelor de la picior:
- un deget gros, lat indica in general o energie puternica
-un deget scurt indica o energie care este tinuta in frau si este exprimata cu greu.
-un deget rotund semnaleaza sensibilitatea si diplomatie.
-un deget ascutit arata o energie care este descatusata brusc, iar apoi este tinuta iar sub control
-un deget ortogonal indica o energie care este exprimata asa cum ar fi normal
-un deget care are forma de spatula tradeaza o abundenta de energie, exprimata intr-un mod puternic
Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca, in traditia iraniana, fiecare deget al piciorului este asociat cu o anumita zona din corp si cu o chakra fizica. Prin urmare:
-degetului mare ii corespunde chakra gatului 
-celui de-al doilea deget de la picior ii corespunde chakra inimii
-degetului mijlociu ii corespunde chakra plexului solar
-celui de-al patrulea deget ii corespunde chakra abdomenului inferior 
-celui de-a cincilea deget ii corespunde chakra vintrelor.
In acelasi timp, fiecarui deget de la picior ii este asociat un anumit inteles si o anumita semnificatie. Merita retinut faptul ca semnificatiile degetelor de la piciorul stang difera de cele de la piciorul drept.
Este important si sa tineti cont de faptul ca, atunci cand un anumit deget este in mod evident mai scurt decat celelalt inseamna ca intampinati dificultati in a va exprima trasatura respectiva

Iata care sunt semnificatiile degetelor de la piciorul drept:

- degetul mare – reprezinta starea de multumire si bucurie
- al doilea deget – reprezinta aspiratiile, nazuintele
-degetul mijlociu – reprezinta capacitatea de a lupta
-al patrulea deget – reprezinta relatia cu cei din jur
-degetul mic - reprezinta teama


Iata care sunt si semnificatiile degetelor de la piciorul stang:

- degetul mare – reprezinta tristetea, durerea
- al doilea deget – reprezinta sentimentele, emotiile
-degetul mijlociu – reprezinta agerimea, inventivitatea, creativitatea
-al patrulea deget – reprezinta afectiunea, dragostea
-degetul mic - reprezinta increderea
Primul si cel de-al doilea deget sunt insa cele mai importante atunci cand vine vorba de citirea personalitatii si a viitorului, iar forma si marimea lor sunt indicii pretioase ale caracteristicilor unei persoane. Astfel:
Degetul mare lung = spirit de afaceri, abilitatea de a se imbogati
Degetul mare rotund = agerime a mintii, inteligenta
Degetul mare mic = preocupare exagerata pentru propriile interese, dezinteres pentru ceilalti
Degetul mare de marime medie = spirit generos, caracter pe care te poti baza
Totodata, daca ai tot timpul probleme cu degetul mare de la picior si prezinti dureri la nivelul lui – acest lucru poate reflecta anumite dureri din trecut care iti afecteaza si astazi prezentul intr-un mod negative.
Daca degetul mare este oarecum distantat de celelalte degete de la picioare – poate fi un indiciu al unei personalitati mai circumspecte, care isi dezvaluie cu greu celor din jur sentimentele si emotiile.

Cel de-al doilea deget de la picior

Daca in schimb cel de-al doilea deget este gros si voluminos – iata un semn ca vei dobandi abundenta materiala dupa perioada de tinerete.
Daca cel de-al doilea deget este mai scurt decat degetul mare – acest lucru denota castiguri mediiDaca cel de-al doilea deget este mai lung decat celelalte degete, chiar si decat cel mare – arata o personalitate vizionara, care le insufla celorlalti incredere in fortele proprii. Tii insa la propriile opinii si iti place sa domini si sa ai ultimul cuvant in anumite chestiuni. Conform expertului Jane Sheehan, daca cel de-al doilea deget este cel mai lung atunci inseamna ca ai calitati de lider, dar si tendinta de a conduce. “Faraonii Egiptului antic si dinastiile roiala hawaiene aveau cu totii cel de-al doilea deget lung”, spune specialistul reflexolog pentru www.telegraph.co.uk.
“Al doilea deget arata ce vrei in viata. Dc primesti ceea ce iti doresti, degetul tau va atinge podeaua. Daca nu sau exista o distantare mai mare intre el si al treilea deget… atunci inseamna ca incerci sa te separi de emotiile tale”, adauga aceasta.
Podomantia romaneasca are si ea anomite conotatii. Spre exemplu, daca o persoana are cel de-al doilea deget mai mare decat degetul mare se crede ca persoana respectiva va ramane vaduva sau va parasi aceasta lumea inainte persoanei pe care o iubeste/sotului/ partenerului de viata.
Mai mult, conform site-ului Selena Powers, inaltimea arcului piciorului tradeaza si ea personalitatea. Prin urmare, cei care au o talpa a piciorului mult arcuita sunt persoane intelectuale si idealiste, invatand sa fie independente si autosuficiente de la o varsta timpurie. O talpa a piciorului putin arcuita sau aproape deloc indica o persoana practica, realista, careia ii place sa stie ca se poate baza in multi situatii pe ceilalti.
.

https://www.youtube.com/watch?v=zZ0_x-6TK98

Sursa: http://www.garbo.ro/

Scapa de tulburari digestive cu enzime naturale si extracte din plante



Nutritionistii atrag atentia ca alimentele moderne sunt atat de diferite fata de alimentele naturale traditionale incat nu pot fi „recunoscute” si prelucrate corect de corpul nostru. Enzimele noastre digestive 'nu stiu' sa descompuna alimentele industrializate, care nu au fost consumate de stramosii nostri.

Nutritionistii atrag atentia ca alimentele moderne sunt atat de diferite fata de alimentele naturale traditionale incat nu pot fi „recunoscute” si prelucrate corect de corpul nostru. Enzimele noastre digestive „nu stiu” sa descompuna alimentele industrializate, care nu au fost consumate de stramosii nostri. In plus, omul modern vine in contact cu mii de toxine provenite din: alimentatie necorespunzatoare, fumat, alcool, medicamente, sedentarism, stres si anxietate. Iata de ce tulburarile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam.
Solutia vine din natura: enzimele active derivate din ciuperca Aspergillus si extractele din plante: radacina de ghintura galbena, radacina de papadie, extract uscat din fructe de armurariu, radacina de ginseng siberian ajuta la buna functionare a digestiei si favorizeaza starea generala de bine.

Scapa de tulburari digestive cu enzime naturale si extracte din plante

Digestia este una dintre cele mai importante functii fiziologice a organismului. Prin procesul de digestie, substantele nutritive din alimente ajung in mediul intern: sange, limfa, celule. Cand digestia se desfasoara corect, alimentul hraneste intreaga fiziologie a organismului. Practic, in societatea actuala, digestia corecta este greu de realizat.

Omul modern vine astazi in contact cu mii de toxine provenite din: alimentatie necorespunzatoare, fumat, alcool, medicamente, sedentarism, stres si anxietate. Sistemul digestiv este vulnerabil la acesti factori nocivi si astfel apar tulburarile de digestie.

Stresul si functia digestiva

Stresul este constant in viata noastra. Intregul organism este dependent de starea de spirit, iar sistemul digestiv este si el afectat in situatii tensionate. Exista o relatie complexa intre sistemul digestiv si creier. Atunci cand creierul este supus factorilor de stres, acest lucru provoaca dezechilibre hormonale si perturba sistemul digestiv. Putem simti aceste efecte pe propria piele.
Cand suntem stresati, ne confruntam cu: batai rapide ale inimii, cresterea tensiunii arteriale, lipsa poftei de mancare sau dimpotriva cresterea apetitului, mai ales pentru alimente bogate in calorii si dezechilibrate nutritional. Stresul poate provoca, pe termen scurt, dureri sau arsuri la stomac, greata, varsaturi, iar pe termen lung se poate ajunge la sindrom de colon iritabil, ulcer. Totodata, o digestie necorespunzatoare provoaca la randul ei stres organismului, intrandu-se astfel intr-un cerc vicios.

Enzimele digestive „nu stiu” sa prelucreze alimentele moderne

Nutritionistii atrag atentia ca alimentele moderne sunt atat de diferite fata de alimentele naturale traditionale incat nu pot fi „recunoscute” si prelucrate corect de corpul nostru. Enzimele noastre digestive „nu stiu” sa descompuna alimentele industrializate, care nu au fost consumate de stramosii nostri. Intre hrana naturala si genomul uman exista o relatie de compatibilitate stabilita in mii de ani.
In prezent, organismul uman nu este adaptat noilor alimente industrializate, rafinate si dezechilibrate nutritional. Iata de ce alimentatia moderna cauzeaza tot felul de neplaceri digestive, care se fac simtite din pricina scaderii activitatii enzimelor digestive: senzatie de greutate in stomac, intoleranta alimentara (greata dupa mese), balonare abdominala, constipatie sau diaree, respiratie urat mirositoare, eructatii, reflux gastroesofagian, lipsa de energie.

Enzime active naturale si extracte din plante pentru o digestie buna

Natura ne pune la dispozitie o serie de enzime digestive si extracte din plante care participa activ la digestie si la starea generala de bine. Enzimele accelereaza procesul de digestie. Cu cat enzimele sunt mai active, cu atat digestia este mai rapida, iar starea organismului e mai buna. Enzimele sunt produse in sistemul digestiv si pot fi suplimentate prin consumul de alimente crude (fructe si legume).
Cantitatea insuficienta de enzime poate fi compensata si prin utilizarea suplimentara de enzime digestive naturale. O categorie foarte eficienta de enzime naturale sunt cele derivate din ciuperca Aspergillus. Actiunea lor este consolidata de extracte din plante: radacina de ghintura galbena, radacina de papadie, extract uscat din fructe de armurariu, radacina de ginseng siberian. Aceste substante vegetale au efect adaptogen, ajutand organismul sa faca fata stresului si sa-si restabileasca echilibrul. Iata cum actioneaza sinergic enzimele naturale si extractele din plante.

Substante active Efectul substantelor active

Complex de enzime din ciuperca Aspergillus - Aceste enzime cu spectru larg descompun in mod eficient substantele nutritive: proteine (proteaza), grasimi (lipaza), carbohidrati (amilaza), lactoza, (lactaza) si fibre (celulaza).
Extract uscat din fructe de armurariu - Armurariul este una dintre cele mai folosite plante in fitoterapie pentru imbunatatirea digestiei. Silimarina, principala substanta activa din compozitia fructelor de armurariu, protejeaza celulele hepatice de factori toxici si ajuta la functionarea normala a stomacului.
Radacina de ghintura galbena - Ghintura galbena contine substante amare (gentiopicrina, amarogentina si gentianina), care ajuta la functionarea normala a stomacului şi a colecistului, contribuind astfel la buna functionare a digestiei.
Radacina de papadie - Papadia este utilizata in mod traditional pentru a ajuta la obtinerea unei secretii biliare normale, pentru eliberarea tractului pancreatic si pentru protejarea celulelor hepatice. In plus, este un foarte bun detoxifiant al ficatului si al intregului organism.

Radacina de ginseng siberian - Ginsengul siberian are efect adaptogen: ajuta organismul sa faca fata stresului, reduce starile de oboseala si extenuare. Contribuie la intarirea sistemului imunitar si sprijina ficatul sa se adapteze la efectele nocive ale factorilor daunatori si sa-si mentina functia sa normala.
Gastroval forte de la GTS Solution este un preparat original, cu enzime naturale si extracte din plante, care nu numai ca ajuta la buna functionare a digestiei, dar are, de asemenea, si efect adaptogen.
Sursa: www.garbo.ro
Foto homepage: Extract plante, Shutterstock

Cele 10 porunci cardinale ale Stimei de Sine



In cartea "A Cure for the Common Life: The Cardinal Rules of Self-Esteem", Catherine Cardinal ne face cunoscute 10 reguli pentru a ne creste autostima si a invata sa ne iubim mai mult. Chiar functioneaza atunci cand ne aflam intr-un moment mai prost al vietii noastre si nu stam prea bine la capitolul "stima de sine"!

  1. Ai incredere in corpul tau in toate zilele vietii tale.
  2. Sa nu te intovarasesti cu oameni care te fac sa te simti rau cu privire la propria persoana.
  3. Sa incetezi sa mai incerci a da un inteles unui comportament nebunesc.
  4. Sa nu iti pierzi timpul in compania celor mai disfunctionali decat tine.
  5. Ai intotdeauna permisiunea sa spui “NU”, sa te razgandesti sau sa-ti exprimi adevaratele sentimente.
  6. Ce nu este drept pentru tine nu este drept nici pentru aproapele tau.
  7. Sa nu daruiesti dincolo de propria capacitate.
  8. Ce gandeste aproapele tau de tine nu conteaza.
  9. Oriunde iti este arta, acolo iti este de asemenea si societatea.
  10. Ar trebui sa-ti spui propriile rugaciuni in toate zilele vietii tale.
Foto homepage: Iubire de sine, Shutterstock
Foto int: Acceptare de sine, Shutterstock

Sursa: www.garbo.ro