marți, 8 aprilie 2014

VATICANUL PREGĂTEȘTE POPULAȚIA PENTRU ÎNTÂLNIREA CU EXTRATEREȘTRII

"José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican susține că religia nu vede niciun conflict între a crede în Dumnezeu și existența vieții extraterestre. Acesta a susținut în cadrul conferinței că "așa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, așa este posibil ca Universul să fie împânzit cu numeroase forme de viață, unele mult mai inteligente decât noi".
Sursa:http://www.dcnews.ro/teoria-care-cont...
Sursa prezentării: http://inspatelescenei2012.blogspot.r...
Muzica: "Terre Celeste" Michel Pepe






https://www.youtube.com/watch?v=yz2X8Izq9nE

IMPACA-TE CU TOATA LUMEA


MEDITATION_FOR_MEN.6755706_largeNu putem sa ne regasim si sa ne mentinem pacea inimii noastre atata timp cat noi inca tinem resentimente si ranchiuna unii impotriva altora, iar numai o intelegere deplina a rolului fiecarui om si fiecarei experiente a vietii noastre ne va putea vindeca cu adevarat de toata judecata pe care o purtam celorlalti. 
Este necesar sa intelegem ca suntem cu totii in acest joc al vietii si fiecare dintre noi parcurge aceasta calatorie avand un singur si unic scop: acela de a se redescoperi pe Sine. Acest proces nu este intotdeauna usor si de multe ori scoate la iveala rani adanci nevindecate, reactii inconstiente, stari confuze si poate de multe ori descurajatoare. Ele par nedreptati numai atunci cand luam personal toate aceste experiente.
Insa, daca am privi pentru o clipa mai profund decat o facem de obicei, constientizam ca toate acestea ne ajung in cale cu un scop si intotdeauna scopul este acela al vindecarii si al reamintirii a Ceea Ce Suntem Noi cu Adevarat. Cand realizam acest lucru, vom constientiza ca nu avem de ce sa ne intoarcem impotriva celorlalti si nici de ce sa purtam resentimente, pentru ca fiecare om si fiecare circumstanta in care ne-am gasit unii cu altii, nu au facut decat sa ne faciliteze mediul cel mai potrivit pentru ceea ce era de constientizat si vindecat din fiecare.
Omul care a nascut in noi anumite reactii sau dureri nu ne este un dusman, ci poate cel mai bun prieten si cel mai mare invatator, deoarece experienta cu acesta ne ofera posibilitatea unei inalte constientizari si eliberari. A ne razvrati impotriva lui nu facem decat sa cream si mai multa durere si separare, neinvatand nici lectia pe care acea experienta a avut-o pentru noi. Cu cat ne razvratim mai mult impotriva a ceea ce traim, cu atat mai multa durere ne cauzam si cu atat mai mult ne indepartam de pacea inimii noastre. Insa, cu cat primim cu mai multa seninatate si cu inima deschisa o experienta, oricat de tulburatoare ar putea aparea ea, fara insa a ne razvrati impotriva vietii sau impotriva celuilalt, atunci ne oferim ocazia sa ne reintoarcem inauntrul fiintei noastre si sa ne facem pace cu tot ceea ce este de facut pace. Revenind in interiorul nostru de fiecare data o reactie egotica rasare, este cel mai bun mod de a vindeca situatia respectiva si de a crea armonie intre noi si ceilalti.
balance
A ne impaca cu toata lumea si a cauta intotdeauna o cale a armoniei intre noi, indiferent de circumstantele pe care le-am avut de parcurs impreuna, este modul in care ne oferim sansa reamintirii celor mai importante lectii, privind un pic dincolo de aparentele sub care toate se petrec.

Dincolo de ceea ce se vede exista o lume in care violenta, durerea si separarea nu exista. In acel loc e liniste si pace. Cand ne reamintim de acel loc, ne reamintim sa nu mai luam atat de personal tot ceea ce se petrece in aceasta viata, ci doar sa vedem mesajul subtil pe care o experienta il are pentru noi.  Dincolo de carcasutele diferite care ascund diamantul interior, suntem cu totii la fel si suntem cu totii Unul. Reamintindu-ne ca fiecare dintre noi avem de parcurs exact acelasi drum spre Noi Insine, si acest drum nu este intotdeauna usor, atunci ne amintim sa avem mai multa intelegere, blandete, rabdare si compasiune unii cu altii. Ne reamintim ca in procesul eliberarii de suferinta, uneori suferinta poate iesi la iveala in moduri foarte dureroase pentru toti cei implicati. Dar daca vedem care este rolul acesteia, incetam sa mai luam personal comportamentul celuilalt si sa vedem in fiecare reactie a sa doar o noua ocazie de vindecare si constientizare pentru amandoi.
Iubirea si intelegerea noastra, a unora fata de altii, poate chiar in momentele in care iubirea si capacitatea noastra de a putea fi intelegatori ne sunt puse la indoiala, atunci ne vom oferi ocazia ca inimile noastre sa fie transformate pe deplin, iar pacea si intelegerea spirituala sa ni se reveleze instantaneu.
Sugestia de astazi este sa incepi sa te impaci cu toata lumea, chiar si cu persoanele care consideri ca ti-au facut cel mai mare rau. Ofera-ti cateva clipe de introspectie si decide sa vezi dintr-o alta perspectiva experienta pe care ati avut-o impreuna. Renunta sa mai ramai in postura de victima si decide sa privesti care este mesajul pe care acea situatie a avut sa ti-l ofere si priveste cu iubire si blandete persoana implicata in situatia data. Empatizeaza putin cu ea si incearca sa intelegi de unde privea ea lumea in acel moment si care erau zbaterile ei interioare. Nu incerca sa gasesti vinovati pentru ceea ce s-a intamplat, ci doar fii dispus/a sa vezi lectiile pe care fiecare dintre voi le-ati avut de reamintit prin intermediul experientei respective. Si fa tot acest proces cu inima deschisa si cu multa iubire, fara judecata si fara vinovatie.
benefits-of-meditation
Decide sa gasesti o cale a armoniei intre tine si toata lumea care ti-a provocat vreodata o durere atat de mare, incat inima ta acum e impietrita. Topeste aceste bariere prin iubire si fa pace cu toata lumea. Binecuvanteaza-i pe toti cei care ti-au trecut pragul vietii tale si doreste-le tot bine din lume.
E momentul sa faci pace. E momentul sa dai drumul tuturor resentimentelor si judecatilor. E momentul sa-ti vindeci inima si sa renunti la vinovatia pe care ai pus-o deasupra celorlalti.
Acum e momentul sa faci toate acestea.
Nu mai lasa sa treaca nicio clipa in care sa fii suparat/a pe cineva. Nu aceasta este calea spre pacea inimii noastre. Supararea si razvratirea nu reprezinta solutii pentru armonia dintre noi. E momentul sa fim dispusi sa ne privim cu iubire si cu intelegere unii pe altii si sa ne stam aproape.
Nu uita: suntem cu totii in acelasi joc.
Ai rabdare si iubire pentru omul care se zbate acum in suferinta, asa cum si tu ai nevoie la randul tau de aceeasi iubire si rabdare din partea celorlalti atunci cand tu insuti te zbati in suferinta. Suntem cu totii frati si surori. Intregul Univers ne e casa si familie. E momentul sa ne comportam ca atare.
Pace tie, suflet drag!
Autor-Tania Tita
Articol preluat de pe http://astrodeva.wordpress.com/

Oficial: “Nu avem nevoie de Organisme Modificate Genetic la nivel mondial pentru a aborda problema foametei


Directorul general al FAO, Jose Graziano da Silva, răspunde cu ‘da’ şi cu ‘nu’ utilizării de organisme modificate genetic, ‘nu’ în sensul că nu este nevoie de acestea pentru a aborda problema foametei, şi ‘da’ în sensul că avem nevoie de toate tehnologiile disponibile pentru a produce hrană în viitor.
‘Nu în sensul cu nu avem nevoie de OMG la nivel mondial pentru a aborda problema foametei. Există suficientă tehnologie disponibilă, mai ales din Africa, în America Latină, care ar putea să crească producţia de alimente. Africa are nevoie de o revoluţie verde şi nu de mai multe OMG în momentul de faţă. Seminţele pe care le folosesc în momentul de faţă acolo sunt seminţe pe care le folosesc de 40-50 de ani, înaintea revoluţiei verzi. Deci există posibilităţi de îmbunătăţire a producţiei folosind aceste tehnologii’, a declarat Jose Graziano da Silva, întrebat de jurnalişti cu privire la utilizarea de organisme modificate genetic.
Şeful FAO a spus că răspunsul este şi ‘da’ în sensul că impactul schimbărilor climatice asupra producţiei de alimente este mult mai puternic decât putem să prevedem în momentul de faţă.
‘Am văzut efectul în unele zone afectate, am trăit 6 ani în Chile şi am văzut care este impactul acestui lucru în acele zone. Acum în nordul ţării nu au nici apă potabilă pentru oraşe. Importă apă cu navele din Sud. Deci răspunsul este şi da în sensul că avem nevoie de toate tehnologiile disponibile pentru a produce hrană în viitor. Nu putem să evităm niciuna dintre aceste posibilităţi pentru a creşte producţia de hrană în viitor. Mai ales că nu ştim care va fi impactul asupra zonelor şi soiurilor tradiţionale şi convenţionale’, a declarat Jose Graziano da Silva.
De asemenea, acesta a subliniat faptul că utilizarea OMG este mult mai largă decât se crede şi că nu trebuie să ne pripim să tragem nişte concluzii.
‘În general vorbim de OMG cu referire la seminţe însă nouă nu ne place monopolul seminţelor de la Monsanto, acesta nu le place fermierilor. Aşadar seminţele modificate genetic sunt doar o mică parte din aplicaţiile OMG-urilor. Se folosesc OMG-uri şi la producerea de vaccinuri. Vaccinurile pentru oameni, pentru cai conţin organisme modificate genetic. Există şi plante modificate genetic care pot fi utilizate pentru producţia de vaccinuri. Aşadar nu trebuie să ne pripim să tragem nişte concluzii’, a explicat Jose Graziano da Silva.
La rândul său, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin a spus că ministerul se va pronunţa punctual, de fiecare dată când va fi nevoie, dar numai după ce se va consulta cu toţi specialiştii şi fermierii implicaţi în agricultură.
‘În privinţa Organismelor Modificate Genetic vom emite un punct de vedere, ca minister, după consultarea specialiştilor, a Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice, a fermierilor, fie că sunt încadraţi în categoria ferme de familie, sau sunt fermieri mai mari, punctual, de fiecare dată când se va solicita ca un anumit produs modificat genetic să o fie introdus în cultură şi după ce va fi obţinut avizul instituţiei europene care se ocupă de siguranţa alimentară instituţiei numită EFSA (Agenţia Europeana pentru Siguranţa Alimentară EFSA – n.r.)’, a declarat Daniel Constantin. 

Sursa:  Capital.ro
http://2blackjack1.wordpress.com/

Eclipsa de Lună- demers evolutiv spiritual

Nodurile Lunare sunt puncte de intersecție dintre Ecliptică („drumul” parcurs de către planete) și orbita Lunii. Există două puncte de intersecție complementare: Nodul Lunar Nord și Nodul Lunar Sud. De a lungul timpului acestea au primit diverse denumiri: Capul și Coada Dragonului, axa celor două puncte fiind reprezentată silueta Dragonului, Rahu- Nodul Nord, Ketu-Nodul Sud

Din punct de vedere astrologic eclipsele de definesc ca o conjuncție dintre Lună, și unul dintre punctele de intersecție. Eclipsele se produc doar în perioadele  de Luna Plină (Luna opoziție Soare) sau de Lună Nouă (Luna conjuncție Soare). Conjuncția Luminariilor (Luna și Soarele) crează contextul favorabil formării Eclipsei de Soare, iar opoziția Luminariilor-Eclipsa de Lună.

Eclipsa de Lună din data de 15 Aprilie 2014 se identifică cu conjuncția Lunii cu Nodul Lunar Nord și opoziția cu Soarele. Semnul care susține aceste manifestări astrale este Balanța.  Prima eclipsă a acestui an are loc la ora 10:43 (ora României), iar Ascendentul momentului pică în Rac. Soarele se află la gradul 25°16’ în semnul Berbecului făcând opoziție cu Luna la gradul 25°16’ în semnul Balanței. Cele două Luminarii se apropie de axa Nodurilor Lunare: Nodul Lunar Nord fiind plasat la  28°23’ în Balanță, iar Nodul Lunar Sud la 28°23’ în Berbec.

Eclipsele de Lună se caracterizează prin interiorizarea energiei și raportarea la Sine mai mult ca niciodată. Acestă caracteristică este potențată de plasarea Ascendentului în Rac, domiciliul Lunii. Cea mai puternică planetă a hărții (almutenul) este Venus, iar Eclipsa este găzduită de casa a V-a, bucuria lui Venus. Prin urmare implicațiile venusiene au o mare pondere. Situația se echilibrează prin prezența lui Saturn retrograd în casa a V-a care inhibă energiile, iar stăpânul acestei case (Marte) este de asemenea afectat (aflat în Balanță-detriment și primind aspecte conflictuale de la Jupiter și Pluton-prin careuri- și opoziție cu Uranus și implicit cu domiciliul său diurn-Berbec).

Eclipsa de Lună reprezintă manifestarea conștiinței interioare însă acesta este caracterizată prin incapacitatea de control. Acest moment aduce cu sine impulsul necesar pentru ca Eul interior să se poată exterioriza, însă odată expansiunea acestuia conștientul devine și mai limitat. Fenomenul aduce la lumină tenebrele subconștientului.

Dacă suntem atenți și receptivi putem sintetiza mesajele Universului folosind informația în ajutorul nostru. Eclipsa de Lună potențează cunoașterea inițiatică și amplifică capacitățile extrasenzoriale.
Însă trebuie să avem mare atenție la dozarea stării în care Eul interior se manifestă în voie deoarece putem cădea foarte ușor în dezechilibru. 

Contextul astral în care se petrece acest fenomen este destul de dur, având în vedere configurație Crucii Cosmice ce se perfecționează. Acestă configurație implică casele unghiulare: I-IV-VII-X, punctele importante ale unei astrograme.

În perioada de influență a eclipsei este de preferat să ne cultivăm partea interioară a nostră, să acordăm atenție și aspectelor care nu se văd. Acțiunile ne vor fi ghidate de subconștient, deci este foarte important să înțelegem cauza ce a condus la impuls.

Acestă eclipsă vizează contextul familial. Ascendentul în Rac, încununat de un punct al Crucii Cosmice, Jupiter ne forțează să ne extindem nivelul de înțelegere, să depășim bariere impuse de diverse concepții și astfel să înțelegem corect toate aspectele. De asemenea de face referire la trecut atât prin prezența Ascendentului în Rac cât și prin apropierea Soarelui de Nodul Lunar Sud. Este necesar să ne conștientizăm acțiunile trecute care ne-au adus în acest moment. Jupiter este cel care ne îndeamnă să realizăm o analiză imparțială a trecutului astfel încât să ne putem da seama dacă am progresat sau nu. Nodul Lunar Nord face referire la acțiunile ce au persistat influențând negativ procesul evolutiv, referindu-se în principal la atașamente.

Luna în semnul Balanței și în casa V face apel la resursele noastre creative pentru a contrabalansa trecutul astfel încât să ajungem măcar la o constantă dacă nu putem înregistra un progres. Marte pe cuspida casei V este dispus să ne ofere resurse de energie dar acestea sunt limitate, având în vedere că Balanța nu îi permite să acționeze în felul propriu. Deci va trebui să folosim programele și procesele casei V pentru a echilibra situația. Va trebui să facem apel la forța noastră creatoare și să identificăm aspectele pozitive ale evenimentelor. Este momentul să realizăm un bilanț între trecut și prezent, iar apoi să acționăm în conformitate cu rezultatul, atenție pentru că atmosfera astrală nu prea acceptă supraestimări.

Pentru a descrie și din altă perspectivă Eclipsa de Lună am făcut o etalare de Tarot. Mesajul general al acestui fenomen este dată de Cavalerul de Monede, Cavalerul de Bâte, Regele de Spade. Iar Opt de Cupe arată influența la nivel individual și Marea Preoteasă la nivel colectiv.

Etalarea de bază Cavaler de Monede-Cavaler de Bâte-Rege de Spade arată un demers evolutiv. În primă fază nu se înregistrează un progres major însă se poate evidenția dobândirea altor caractere de la Monede la Bâte. Cavalerul de Monede arată concepția materialistă dominantă , în care individul se axează pe un singur domeniu, investind toate resursele iar pe celelalte le neglijează. Este de apreciat perseverența și echilibrul său. Cartea caracterizează trecutul în care viziunea era brută însă era o perioadă stabilă. Însă din dorința de mai mult individul a fost nevoit să găsească alte metode de a acționa, astfel a conștientizat existența altor priorități. Cavalerul de Monede ne impune o contabilizare strictă a acțiunilor astfel încât să cunoaștem exact ce efecte au avut. El este cel care ține evidența clară, el este un reper ce ne ajută să apreciem modul nostru de evoluție. În conformitate cu datele furnizate de Cavalerul de Monede ne aflăm în momentul în care trebuie să acționăm, fie pentru e remedia fie pentru a înregistra un progres mai mare. Între Cavalerul de Monede și cel de Bâte nu este o compatibilitate extraordinară ei fiind mai de grabă neutri însă schimbarea energiilor modifică circumstanțele și prioritățile. Cavalerul de Bâte este stadiul de mijloc al evoluției, stadiul în care prezentul ne forțează să interacționăm în conformitate cu acțiunile trecute. Dacă vom cădea în patima extazului și astfel să ne supraestimăm condiția vom fi nevoiți să parcurgem procesul invers, însă dacă alegem să ne concentrăm pe prezent și să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a consolida toate planurile existențiale atunci vom avea acces la următorul nivel-Regele de Spade.

Cavalerul de Bâte și Regele de Spade se află într-o relație armonică, Regele fructificând demersurile Cavalerului. Regele de Spade reprezintă controlul conștient asupra acțiunilor cât și asumarea responsabilității. Acest ultim stadiu al evoluției aduce cu sine capacitatea de a ne dirija singuri cursul vieții fără fim constrânși de efectele negative ale manifestărilor din trecut. Prin urmare acestă carte ne aduce la nivelul în care putem discerne în mod obiectiv ceea ce ne este de folos, ea reprezintă experiența și maturitatea ce facilitează ascensiunea.

La nivel personal efectele Eclipse de Lună sunt reprezentate de cartea Opt de Cupe. Acestă carte arată necesitatea de a acorda atenție planului spiritual. Trebuie să ne desprindem de puternicele legături create cu lumea materială și să ne extindem orizontul astfel încât să percepem și alte necesitați, în afară de cele materiale. Eclipsa de Lună reprezintă un moment de eliberare spirituală. Fiecare va avea de trecut prin metamorfoze, iar în funcție de deschiderea sa spre nou va ajunge să înțeleagă lucruri ce depășesc sfera concretă. Pentru uni ruperea de planul  material este o despărțire groaznică, se simt incompleți și vulnerabili. Este momentul eliberării spirituale!





Iar efectele acestui fenomen la nivel colectiv se identifică cu arcana majoră: Marea Preoteasă. Dacă la nivel individual va avea loc o trezire spirituală, la nivel macro vom avea parte de o atenție mai mare ce este acordată planului spiritual. Marea Preoteasă este cea care deține toate secretele lumii, iar cine este dispus să le cunoască trebuie să se detașeze de material. Acestă carte reprezintă înțelepciunea superioară, înțelepciune ce depășește barierele contingentului. Este momentul să conștientizăm și să înțelegem!









O Eclipsă Lunară revelatoare și inspirată vă doresc!
Ne găsiți pe Facebook, la adresa: www.facebook.com/AstroParanormal

Sursa: http://astroparanormal.blogspot.ro/

MESAJ DE LA “STEAUA NORDULUI”



MESAJ DE LA “STEAUA NORDULUI”

Dragi prieteni,

Exista expuse pe multe bloguri si site-uri, si circula chiar pe e-mailuri, doua articole referitoare la datele de 15 aprilie si 23-24 aprilie, primul cu luna sangeranda si al doilea privind crucea cosmica.
Sunt informatii ce prevad transformari importante la nivel planetar, pe care nu imi propun sa le comentez in vreun fel.
Tot ce doresc sa fac acum este sa completez toate acestea cu o informatie suplimentara.
Vineri dupa-amiza, 04.04.2014, am primit semnale puternice din spatiu. Intrand in conexiune am inteles ca „stau de vorba” cu un echipaj component al Federatiei Galactice, provenind din sistemul ‚Stelei Nordului”. Avand in vedere ca nu am mai avut o comunicare cu cineva provenind din Federatie, de nici nu imi mai aduc aminte cand, le-am cerut o multime de dovezi spre a ma convinge ca sunt cei ce spun ca sunt. Raspunsul a fost pozitiv in cazul tuturor cererilor si drept urmare le-am comunicat ca sunt pregatita sa preiau transmisia. A fost in forma combinata, vizuala si telepatica. Percepeam si la nivel de auz, un fel de vuiete, pe care le percepusem si inainte de a intra efectiv in comunicare.
Iata ce informatie am primit.
Joi, 10 aprilie si sa nu ma intrebati de ce, dar nu mi-a trecut prin cap sa aflu si ora, planeta noastra va trece printr-un portal.
Mi s-a aratat initial un triunghi auriu in pozitie cu varful in sus, dupa care el s-a rotit la 90 de grade, in pozitie culcata si s-a transformat in ceva precum undele circulare create de o piatra aruncata in apa. A aparut in partea de dedesubt imaginea Terrei, dupa care am vazut cum aceasta se inalta si trece prin centrul cercurilor concentrice, ajungand ulterior deasupra lor.
Mi s-a transmis apoi ca acesta este un eveniment de mare bine pentru planeta, iar gandindu-ne la faptul ca cei din sistemul „Stelei Nordului” se ocupa la nivelul planetei noastre cu ghidari si actiuni in sensul cresterii nivelului de cunoastre si de intelepciune, in sensul trezirii spirituale, probabil ca in aceasta maniera se va manifesta aceasta trecere, altfel nu vad rostul pentru care tocmai ei au facut cunoscuta aceasta informatie.
De cate ori am avut viziuni referitoare la trecerea printr-un portal, tot timpul am vazut aceasta actiune pe orizontala, ca si cum ai intra pe o usa, dintr-o camera in alta. A fost pentru prima oara vineri, cand am vazut lucrul acesta intr-o forma de trecere pe verticala. Pe undeva, cam aceeasi idee de salt important in constiinta este subliniata si in cele doua articole mai sus amintite.
Pornisem initial cu gandul sa mai scriu despre cateva lucruri dar pentru moment ma opresc aici, urandu-va:


Toate cele bune!

sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

Perspectivele Romaniei in contextul schimbarilor planetare




Informatii obtinute prin channeling de la ,,sferele de lumina" - entitati din 12D

Sferele de Lumina:

Salutari, noi suntem Sferele de lumina. Este o mare placere sa petrecem acest timp cu tine astazi. Am primit intrebarile tale in avans si le-am contemplat. Cu toate acestea, te incurajam pentru binele acestui medium si acestei inregistrari sa pui intrebarile intr-o maniera secventiala. Prima ta intrebare, si noi vom parafraza iar tu ne vei spune daca am inteles corect, este ca doresti sa cunosti gradul de acuratete a materialului actual venit prin channeling privind rolul pe care il va juca Romania in timpul schimbarilor planetare ce se petrec. Spunem ca schimbarile se petrec deoarece, asa cum stii, nu vorbim de viitor ci chiar de prezent. Schimbarile se petrec pe masura ce noi purtam aceasta discutie.

Vom elabora asupra multiplelor invataturi care sunt date privind Romania precum si ceea ce se va petrece in aceasta tara in anii ce urmeaza. Noi, desigur, ca orice fiinte suverane din acest Univers, citim energiile ca si fluctuatii in continuumul constiintei, si, ca urmare, citim iminenta vibratiei compozite a entitatilor ce exista in forma umana pe Pamant.

Datorita Liberului Arbitru, predictiile noastre precum si predictiile oricaror alte fiinte suverane din Univers, pot avea un grad de aproximatie. Ca urmare, vom elabora numai ceea ce apare in linia temporala dominanta a Romaniei si ne vom acorda la acele entitati, atat in forma umana cat si in alte dimensiuni, care sunt jucatori cheie in ceea ce priveste viitorul Romaniei.

Ne vom referi mai intai la energiile lui Sananda si Maitreya. Energiile lui Sananda sunt reprezentate de sufletul pe care il cunoasteti sub numele de Iisus Christos, un invatator al filozofiilor vestice iar sufletul pe care il cunoasteti sub numele de Maitreya, reprezinta un invatator al filozofiilor estice.

Ambele entitati lucreaza cu multipli mediumi in spatiul romanesc, atat in stare de constienta cat si in transa. Printre anumite distorsiuni datorate inabilitatii mediumilor aflati in transa sau constienti de a primi informatia corect, speram sa elucidam contradictiile anumitor profetii.

Aceste mediumuri primesc informatii precum ca Romania va juca un rol cheie in anii ce urmeaza. Perceptia noastra este ca informatia este corecta. Cu toate acestea, Romania nu este speciala in sensul pe care il considera mintea dominata de ego. Romania este unica in pozitia pe care o are, avand in vest tari ale caror guverne au un mare potential de a deveni instabile in anii ce urmeaza si, multi dintre locuitorii acestor tari vestice, vor migra catre tarile pe care le cunoasteti sub numele de Polonia, Ungaria , Serbia, Ucraina si desigur Romania.

Mai avem de asemenea in relativa apropiere si tarile estice Turciei, care includ Orientul Mijlociu. Vor fi locuitori ai acestor zone ce vor migra in directia Turciei si, prin Marea Neagra, catre Bulgaria, Romania, si diverse provincii rusesti. Ca urmare, veti avea migratii atat din est cat si din vest in zona Europei de Est si a zonei rusesti de sud vest. Va exista astfel o confluenta de energii estice si vestice.

Desigur ca, din punct de vedere economic, nu veti fi capabili sa integrati un numar mare de emigranti. Ca urmare, unii din cei ce vor intra in spatiul romanesc nu vor putea sa se intretina (valabil si in tarile din jur), datorita si vibratiilor in crestere ale planetei.

Cu toate acestea, vor fi si aceia care vin cu scop precis in spatiul romanesc deoarece sunt calauziti de ghizii si aspectele lor inalte, Maitreya si Sananda, arhangheli, ingeri, de a veni in aceasta zona, stiind ca aici va fi un loc propice Iluminarii (vestul, nordul si centrul Romaniei). Deci, ei vor veni calauziti, din ambele directii, est si vest. Vom avea asadar o confluenta de energii stabilindu-se in nord, nord - vest si centrul Romaniei (precum si in Serbia, Ucraina si alte zone adiacente). Zona temporala aferenta acestei migratii este cuprinsa undeva intre 2009-2015 in cel mai probabil scenariu la timpul prezent.

Vor fi in principal doua tipuri de instabilitati ce vor genera aceasta migratie spre zonele amintite din Romania :

a) instabilitatea unor tari occidentale precum Marea Britanie, Franta, Italia, Spania, Germania, Olanda si alte cateva zone. Cauzele vor fi multiple:

- altitudinea scazuta a unora din aceste tari, aproape de nivelul marii in contextul schimbarilor climatice
- infiltratii ale anumitor energii in UE, cu efecte de instabilitate ale valutei europene

b) cea mai dramatica instabilitate: Orientul Mijlociu: se escaladeaza razboiul intre tari precum Israel, Iran, Arabia Saudita, Irak, Siria si alte zone care probabil isi vor schimba numele in anii ce urmeaza.

Aceste zone, incluzand ceea ce numiti Palestina, vor pierde din populatie datorita razboiului, refugiatii migrand spre Turcia si alte tari. Acestia nu vor fi insa bine primiti de guvernul si armata turca, si vor continua migratia spre Romania si alte tari adiacente, asadar veti avea si aceasta influenta.

Am detaliat aici scenariul general cel mai probabil privind confluenta energiilor estice si vestice in Romania. Recunoastem faptul ca ai intrebari specifice de natura spirituala pe care te rugam sa le pui in continuare..

Intrebare: Exista un puternic sistem de credinta in Romania privind existenta unor civilizatii avansate pe acest teritoriu in vechime, care au lasat tehnologii avansate, arhive, tunele hiperdimensionale conectand Romania de Egipt si de alte zone, ce vor fi descoperite in curand si vor duce la mari avansuri tehnologice si revelatii privind istoria planetei. As dori sa cunosc punctul vostru de vedere.

Sferele de Lumina:

Da. Examinam liniile temporale ale acestei regiuni precum si inregistrarile AKASHA privind Romania si sufletele incarnate aici pentru o perioada de vreme.. Ne uitam in urma cu 10 milioane de ani in timpul civilizatiei numite Pangeea si progresam catre civilizatiile Lemuriei, Atlantidei si altele mai putin cunoscute.

Vedem cateva ocazii in care diferite rase stelare au interactionat cu suflete din teritoriul romanesc. Bineinteles ca atunci acest teritoriu nu se numea asa (si geografia era diferita), dar, intreaga regiune aferenta in prezent Marii Negre si Marii Mediterane a avut puncte de acces pentru multe civilizatii, unele dintre care au impartasit tehnologii avansate.

Exista de asemenea un portal catre ceea ce numim Pamantul Interior (in dimensiunea eterica a planetei) in care este o civilizatie aflata la multi kilometri sub suprafata Pamantului (nota baronm: in termeni stiintifici acceptati, deoarece vorbim de dimensiuni diferite, juxtapuse) in dimensiunile eterice interioare, cunoscuta sub diverse nume, printre care Shamballa, Poseida, Telos si altele.

Aceasta reprezinta o zona interioara a unei civilizatii mai putin cunoscute si mai putin mediatizate. Cu toate acestea, ea continua sa existe sub aceasta regiune. Au fost diversi emisari ai civilizatiei subpamantene ce au urcat la suprafata planetei in Corpurile lor Eterice de Lumina, interactionand cu vizionarii, clarvazatorii si misticii civilizatiei umane de la suprafata, in aceasta regiune. Deci, au fost invataturi privind diverse tehnologii, care au fost date la diverse intervale de timp locuitorilor de la suprafata, fie de catre ET, fie de catre membrii civilizatiei Pamantului Interior.

Artifacte ale acestor dispozitive tehnologice pot fi gasite in multe zone ale Romaniei si ale tarilor adiacente. Multe sunt ingropate adanc in pamant. Cateva pot fi escavate si gasite. Cand spunem asta, ne uitam la zona Muntilor Carpati, in Moldova, in Transilvania si alte cateva zone (nota baronm: deci, mai putin in zona sudica a tarii). Toate aceste arii contin urme ale diverselor tehnologii aduse pe Pamant de diferite rase stelare in perioada, 10.000.000 BC - 100.000 BC. Au existat in zona cateva civilizatii si in perioada Lemuriei si Atlantisului, de dimensiune mai mica si de vibratie mai mica, separat de continentele cunoscute ca Lemuria si Atlantis.

Aceasta zona geografica a fost foarte diferita atunci fata de acum, asa cum iti poti imagina (nota baronm:am avut acum o luna o viziune in care am putut vedea zona Buzaului, unde ma duc eu la tara, modificandu-se radical intr-o succesiune temporala rapida. Timpul trecea rapid in viziunea mea si am depus eforturi sa mentin memoria imaginilor. Dealurile si-au schimbat infatisarea, am vazut diverse ferme cu animale ciudate. Totul se schimba si arata altfel).

Marea Caspica si Marea Neagra erau orientate diferit, o parte din muntii vostri si-au modificat forma datorita deplasarilor placilor tectonice, ati avut inundatii si diverse dezastre naturale. Acestea au acoperit in mare parte urmele acestor civilizatii. In unele cazuri a fost vorba de razboi, implicand folosirea tehnologiei avansate.

Nu a existat o prezenta nucleara in istoria acestei zone, deci nu veti gasi reziduuri radioactive ale unor tehnologii nucleare. Au existat insa dispozitive radionice, dezvoltate in diverse perioade de rasele stelare. Unele au fost implicate in razboaie,folosind Pamantul ca un camp de lupta. Conflictele nu au implicat in mod direct locuitorii de la suprafata Pamantului din aceasta zona (rasa pleiadiana adamica).

Dupa cum poti vedea, este o istorie destul de complicata si complexa. Cu toate acestea, noi confirmam ceea ce se spune. Au fost diverse tehnologii folosite aici. Au existat Scoli ale Misterelor pentru cei care au dorit sa atinga stari avansate de constienta si constiinta spirituala, in diverse perioade de timp, in aceasta zona temporala de 10. mil de ani. Au fost de asemenea si diverse fenomene de distrugere, asa cum am detaliat anterior.

Cat priveste tunelurile subterane, noi le vedem numai ca portaluri si conexiuni eterice, nu vedem tuneluri fizice conectand Romania de Egipt sau orice zona din partea cealalta a Marii Negre (nota baronm: si in cartile lui Radu Cinamar, tunelurile apar ca fiind de vibratie diferita de cea fizica, deci, viziunea lui este bine orientata). Aceste tehnologii (tuneluri fizice subterane de mari dimensiuni) nu au fost dezvoltate aici conform perceptiei noastre si conform inregistrarilor AKASHA.

Taramurile eterice sunt foarte diferite de cele fizice, timpul si spatiul fiind cu totul altfel acolo. Exista multe portaluri si gauri de vierme ce permit diverselor entitati sa calatoreasca dintr-o locatie in alta cu relativa usurinta atunci cand sunt in corpurile eterice de Lumina. Pamantul Eteric are aceste portaluri geometrice situate de-a lungul multor zone de uscat si de mare, deci, astfel de informatii privind tuneluri interioare se refera la taramul eteric.

Intrebare: au fost deja descoperite o parte din aceste tehnologii de catre lucratorii de lumina romani sau agentii ale puterii?

Da, la acest moment, multe dintre tehnologiile aduse pe Pamant in diverse perioade sunt redescoperite, cea mai eficienta metoda fiind transmisia directa de informatie, receptata prin clarviziune. Primiti scheme si diagrame de dispozitive precum cele bazate pe tehnologia Punctului Zero si alte tehnologii. Pe langa acestea, artifacte care sugereaza existenta acestor dispozitive sunt de asemenea descoperite, indicand faptul ca au fost folosite pe Pamant in trecut.

Cea mai semnificativa revelatie in ceea ce se desfasoara acum in Romania sunt oamenii de stiinta cu orientare spirituala ce sunt capabili sa inteleaga diagramele, schemele si viziunile care le sunt transmise de diverse rase stelare. Ei sunt de asemenea capabili sa adune resursele materiale necesare pentru a construi si opera aceste dispozitive. Aceasta nu se intampla numai in Romania, bineinteles, exista multe alte locuri pe Pamant unde au loc procese similare. Ai cumva intrebari specifice privind aceste "noi" tehnologii ?

Da, as dori sa stiu daca in zona Romaniei au fost facute deja descoperiri privind aceste noi tehnologii sau asta se va intampla in anii urmatori ?

Constientizam faptul ca exista cel putin 6 oameni de stiinta cu orientare spirituala in Romania care lucreaza activ in domeniul dispozitivelor ce folosesc energie spirituala. Unii dintre ei au primit informatiile prin materiale venite prin channeling precum si revelatie directa, in vreme ce altii au descoperit artifacte sau tablite, precum si diverse documente istorice, care ii asista in intelegerea modului cum sunt create asemenea dispozitive. Vedem 6 entitati ce apar a fi de gen masculin lucrand la dezvoltarea dispozitivelor ce folosesc energie spirituala.

Intrebare: As dori sa stiu ce factiuni ET, ale Confederatiei Galactice, lucreaza predominant in zona Romaneasca, nivelul lor evolutiv si agenda.

Organizatia numita in mod comun Confederatia Galactica consista in peste 1000 de sisteme stelare in aceasta zona a Galaxiei. In zona Pamantului lucreaza multe factiuni ale Confederatiei, unele fiind focalizate in zona Romaneasca deoarece percep rolul acestei regiuni in confluenta energiilor estice si vestice. Cunosc de asemenea potentialul acestei zone pentru construirea unor Orase de Lumina (zona centrala si nordica a Romaniei).

Aceste factiuni isi asista in mod activ mediumii in cultivarea informatiilor ce ilustreaza cele spuse mai sus. Asa cum am mentionat mai devreme, vor fi suflete (mai ales din vest) ce vor fi dirijate sa vina in Romania pentru a contribui la crearea Centrelor de Lumina. Ai o intrebare specifica in acest sens ?

Da, am citit unele materiale in care mesaje primite prin channeling sugereaza ca Bucurestiul va fi un centru principal de Lumina. Eu ma indoiesc de acest lucru iar mesajele respective imi apar ca fiind de vibratie 4D (benevolenta) dar nu foarte corecte. As dori sa cunosc punctul vostru de vedere.

Noi nu vedem zona Bucurestiului ca fiind un centru principal de Lumina. Orasul nu se afla intr-o zona care este subiectul campurilor energetice inalte. El se afla in centrul unei energii mixte, Lumina - Intuneric, centrul guvernamental, care este in termenii vostri 75% Intuneric si 25% Lumina. Mai degraba, noi vedem zona aflata la 200-300 km NV de Bucuresti (nota baronm: judetul Alba, Alba Iulia?) ca fiind o zona favorizata de energii pentru construirea unor Centre de Lumina. In acest sens, am spune ca informatia de care vorbesti nu prezinta acuratete.

Intrebare: Tot despre Centrele de Lumina... vor fi construite separat sau se vor baza pe orasele existente. Intreb asta deoarece mi se pare practic imposibil sa construiesti o comunitate spirituala in orasele din Romania, asa cum sunt ele acum ...

Vor fi Centre de lumina ce nu vor avea nimic in comun cu orasele existente 3D. Pe masura ce Schimbarile Planetare se accelereaza, cele mai multe suflete din orasele 3D isi vor parasi corpurile. Centrele de Lumina se vor stabili in zona generala a acestor orase dar nu exact in aceeasi locatie. Centrele de Lumina se vor situa in munti, in vai in care este posibila agricultura si in zone unde prezenta militara este minima.

In unele cazuri, pe masura ce Schimbarile Planetare continua, este posibila folosirea unor cladiri si infrastructuri ale oraselor 3D de catre noile Centre ale Luminii. Centrele Luminii vor fi 4D, deci, vor fi inca subiectul instinctului de supravietuire al locuitorilor lor. Ei vor creste hrana organica in sere si infrastructuri asemanatoare. Daca exista un oras 3D abandonat ce are infrastructura necesara, ce poate fi folosita de Lucratorii de Lumina, va exista o interferenta minima a fortelor 3D datorita diferentei de vibratie a Lucratorilor de Lumina 4D si 5D fata de locuitorii care ar mai fi in orasele 3D. Noi estimam ca 80% din sufletele ce locuiesc in orasele 3D din Centrul Romaniei (dar nu numai acolo) isi vor parasi corpurile fizice pana in anul 2030, ceea ce va implica anumite actiuni ale Lucratorilor de Lumina (nota baronm: cred ca Sferele se refera la actiuni umanitare).



Perspective globale si personale

Dragi cititori, in insemnarea de astazi, Sferele de Lumina vor vorbi despre unele aspecte ce tin de potentialul unui conflict global, dar, am inclus si raspunsul la o intrebare personala. Am facut aceasta in ideea ca, daca cititi jurnalul de fata, este poate util sa stiti ceva si depre rolul meu aici, mai ales ca este posibil sa ne intalnim in urmatorii ani intr-un context cu totul diferit de cel de acum. Va mai exista un singur mesaj in seria de fata, in care am sa fac rezumatul informatiilor ce mi-au parvenit de la Sfere in legatura cu evolutia procesului ascensiunii.

Intrebare: Vedeti un potential mare pentru un al 3-lea razboi mondial ?

Da, dar repetam, noi aici vorbim despre probabilitati. Exista din estimarile noastre o probabilitate de 80% ca o conflagratie in Orientul mijlociu intre diverse tari din acea regiune sa atraga atentia si interventia majoritatii tarilor mai dezvoltate, incluzand Rusia, China, SUA, India precum si alte tari. Dupa cum stii (nota baronm: revedeti mesajele Sferelor privind 2012, in mesajele mai vechi de pe acest blog), nu va exista un razboi nuclear deoarece aceasta optiune nu este permisa. Confederatia Galactica a pus deja la punct un sistem foarte performant de monitorizare. Orice dispozitiv nuclear ce este programat sa detoneze intr-o zona locuita va fi neutralizat.

Aceasta este valabil si pentru armele electro-magnetice si chimice (de scara larga). Deci, un conflict terestru conventional si unul aerian de nivel mediu va fi permis in Orientul Mijlociu. Un numar mare de refugiati va incerca sa intre in Romania si tarile adiacente dar nu vor avea succes (in numar mare). Acest conflict global pare ca se va intinde pana undeva in 2015. Estimarea noastra este ca aproximativ 100 mil. de suflete isi vor parasi trupurile fizice in acest conflict, ceea ce este un numar moderat fata de numarul de suflete ce va parasi planeta din cauza incompatibilitatii de vibratie (prin caderea sistemului imunitar).

Intrebare: As dori sa imi spuneti cum vedeti rolul meu in ceea ce se va intampla pe planeta.

Da, rolul tau care este deja clarificat, e in principal de a aduce componenta practica si impamantare multiplelor invataturi spirituale ce sunt date in Romania si in tarile adiacente. Tu vei asigura o metoda de discernamant si echilibru in ceea ce se intampla. Ca urmare, vei transmite invataturi unor multiple grupuri de suflete, pasi concreti prin care pot intra in contact cu natura lor superioara (Supra Eu), fie ca asta va insemna tehnici de vindecare, yoga, meditatii.

Vei asista diverse Comunitati de Lumina sa se stabileasca si sa se dezvolte armonios, in ciuda unor conditii economice dificile (datorate schimbarilor de pe planeta). Tu vei mentine un nivel practic spre deosebire de multi mediumi ce primesc informatia dar nu sunt capabili sa o impamanteze in realitatea fizica (nota baronm: sa faca informatia utilizabila efectiv).

Vei fi capabil sa separi informatia ce nu este impamantata de cea care este intr-adevar utilizabila, pentru oamenii ce avanseaza de la 3D la 4D. Te vedem de asemenea ca un invatator al Ascensiunii, pentru sufletele ce sunt gata sa treaca de la 4D la 5D, ajutandu-le la crearea unui mediu potrivit pentru initierea tranzitiei la Corpul Cristalin de Lumina, prin invataturi de Geometrie Sacra, procedee mistice samanice si multe alte aspecte ale adevarurilor spirituale si metafizice.

Vei mai putea aborda de asemenea si domeniul stiintific, in zona dispozitivelor ce interfateaza energia eterica cu mediul fizic, cum ar fi cele in care este aplicata tehnologia Punctului Zero (campul electromagnetic nul). Deci, vedem un camp foarte larg de actiune pentru tine in viitorul ce poate fi prevazut.

Concluzii

Dragi cititori,

In mesajul de astazi am sa fac un rezumat al ultimei parti a dialogului meu cu Sferele de Lumina privind Romania si procesul Ascensiunii. Desigur ca voi ilustra ideile ce au relevanta pentru cat mai multi, lasand deoparte anumite amanunte personale.

Dupa acest mesaj voi continua insa sa ilustrez multe din invataturile lor, combinate cu ceea ce stiu sau intuiesc si eu. In opinia mea, Sferele de Lumina sunt printre cele mai coerente si energizante surse de informatie pe care le-am intalnit iar nivelul lor de vibratie (pentru a comunica cu noi, ei coboara o parte din ei de la 12D la 7D) le permite sa strapunga bariera de frecvente ce inconjoara planeta (voi reveni in alt mesaj cu descrierea diverselor bariere de frecventa amplasate in jurul Pamantului) astfel incat distorsiunile sa fie minimizate (nimeni nu poate pretinde in conditiile actuale acuratete 100%).

Desigur, repet, nimeni nu este obligat sa creada ceea ce scriu aici, nimeni nu trebuie sa urmeze pe nimeni. Informatiile de aici au scopul de a largi perspectiva sufletului pentru a porni propria cercetare a Adevarului si, cel mai important, a stabili conexiunea stabila si clara cu Divinitatea din Interior, acolo unde exista raspunsuri la toate intrebarile.

1. Vortexuri energetice in Romania

Am rugat Sferele de Lumina sa indice zonele generale in care exista vortexuri energetice de putere semnificativa in Romania.

Raspunsul lor a fost: Avem vortexuri de nivel semnificativ (mediu in comparatie cu mega vortexurile existente pe plan mondial in cateva locuri) in zona Muntilor Carpati, in Transilvania si in Maramures (nu intamplator, aceste zone descriu aria cea mai favorabila stabilirii Comunitatilor de Lumina). Mai avem vortexuri de putere mai mica in zona Moldovei si in zona de granita cu Serbia si Ungaria.

Zona de Centru - Nord - Vest a Romaniei va fi "Gradina Maicii Domnului" pentru Comunitatile de Lumina. Aici vin si vor veni transmisii puternice de energie Celesta pentru a sprijini formarea comunitatilor spirituale 4D si ascensiunii 5D. Sferele prevad un "exod" spiritual al Lucratorilor de Lumina spre zona mentionata mai sus, intr-un interval temporal cuprins aproximativ intre 2009-2015. Nu este vorba numai de Lucratori de Lumina romani ci si din alte tari, cu precadere vestice, ce vor primi calauzire superioara sa vina aici.

As dori sa adaug, ca raspuns la un comentariu, ca aceasta nu inseamna ca nu pot fi Comunitati de Lumina si in Moldova, Muntenia sau Oltenia. Dar inseamna ca nu vor fi conditii atat de prielnice precum in centrul-nordul-vestul tarii. Nu trebuie sa uitam ca, aceste comunitati 4D nu vor fi de la inceput invizibile haosului 3D si vor trebui sprijinite in acest sens, inclusiv prin alegerea zonelor favorabile.

Nu am intrat in amanunte privind locatia exacta a vortexurilor deoarece ar fi cerut foarte mult timp si resurse.

2. Rolul Romaniei (zonei romanesti)

Aici ma refer la sistemul de credinta precum ca Romania are rol conducator in transformarea spirituala a planetei. Nu este un secret ca eu consider acest sistem de credinta o distorsiune a unui fapt care este real: Romania are un rol foarte important, dar nu conducator la nivel planetar. Nici o tara/regiune nu are un asemenea rol. Transformarea spirituala este o chestiune de colaborare si impartasire.

Sferele de Lumina mentioneaza ca entitatile ET ce lucreaza cu Romania sunt in mare parte entitati de Lumina, benevolente, care, desigur, se pricep unele mai bine decat altele sa transmita informatiile. In afara de aceasta, intervin si distorsiunile aferente ego-ului (care este prezent in fiecare dintre noi) mediumilor romani. Mediumii romani sunt in cea mai mare parte suflete Luminoase si doresc sa ajute.

Sunt insa influente ale subconstientului personal si mai ales colectiv romanesc ce au tendinta uneori sa ia unele invataturi literal si sa deformeze un pic realitatea. Sper ca mesajele Sferelor referitoare la Romania sa fie o confirmare a rolului important al tarii noastre si, in acelasi timp, o eliberare de responsabilitatea apasatoare a "liderului" spiritual ca sistem de credinta al spiritualitatii romanesti, astfel incat sa ne facem cu totii treaba cat mai bine in ograda noastra si apoi sa radiem Lumina si in jur.

Preluat de pe blogul Iluzia realitatii


Drum drept spre Lumina !


Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Horoscop 7-13 Aprilie - Rac- Se hotărăşte soarta ta sau a cuiva drag. Ac...

Horoscopul săptămânal de Duminică seara pentru perioada 7-13 Aprilie 2014- Ce dezastre, amenințări și pericole ne pândesc







https://www.youtube.com/watch?v=oWF8PGFRW4w

ÎNĂLȚAREA ÎN IUBIRE

"Eu vorbesc de alt tip de iubire. Aceasta nu se încheia într-o relaţie de prietenie, ci începe printr-o asemenea relaţie. Ea începe în tăcere, în luciditate. Această iubire este propria voastră creaţie, deci nu este oarbă. O asemenea iubire poate dura de-a pururi, devenind din ce în ce mai profundă. Sensibilitatea ei este imensă. Cel care practică acest tip de iubire simte nevoia partenerului înainte ca acesta să înceapă să vorbească. [...] aceşti oameni nu mai trebuiau să îşi vorbească. Totul se desfăşura prin sincronicitate. Dacă persoanei iubite îi era sete, la fel trebuie să-ţi fie şi ţie. Transferul de idei şi senzaţii se produce instantaneu. Cuvintele nu mai sunt necesare. Jocul energiilor este direct; nu mai are nevoie de limbaj."
Autor Osho
Postat de Solarris 
Sursa
http://drumuricatretine.wordpress.com...
Muzica: "Innocence" Giovanni Marradi








https://www.youtube.com/watch?v=pnww7lDLjdI

UN MARE EVENIMENT

"NOTA channelerului: din ceea ce simt și văd, evenimentele vor începe pe data de 15 aprilie si vor continua pe tot parcursul lunilor sângerânde (?!), până în anul următor, și dincolo de el. Faptul că am ajuns la un punct de cotitură, va face să fim martorii unor schimbări rapide și neașteptate. Schimbări s-au produs și până acum dar, în viitorul imediat, ele vor fi puternic accelerate. 
Majoritatea cotloanelor și sectoarelor încă întunecate, vor fi puternic luminate și vor fi scoase la suprafață toate faptele bazate pe vechile energii, energiile întunecate. Peste tot se va face curățenie și peste tot se vor aduce lucrurile în echilibru. Unele vor fi complet distruse sau anihilate, altele vor fi reconstruite din temelii. Din ce în ce mai multe „scurgeri" vor ajunge în sursele de informare, pentru ca lumea să cunoască ce se întâmplă și care sunt baricadele care au fost înlăturate de Lumina dreptății și adevărului. 
Autor Anna Merkaba
Traducere și postare Constantin Mihăilescu (C. M.)
Sursa: http://spirituletern.blogspot.ro/2014...








https://www.youtube.com/watch?v=Pg9EKPw8MJQ


RENUNȚAȚI LA TOT CE ESTE ÎN VOI... LIPSIT DE IUBIRE

"Calea către casă, garantată și divin asigurată de către mereu-iubitorul vostru Tată, este prin eliberare, prin completa eliberare a tot ceea ce nu este de la Dumnezeu. Aceasta este sarcina în care sunteți acum pe deplin angajați, iar eșecul nu este nici o opțiune, nici o posibilitate. Voi sunteți ființe de Iubire care se întorc la conștientizarea acestei stări divine minunate".
Fratele vostru iubitor, Iisus.
Prin John Smallman
Traducere și postare Monica Poka
Sursa: http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogsp...
Muzica: "Anahata Love Manifestation"











https://www.youtube.com/watch?v=BKal7vfVBe4

RECLAMA - Seminar Pitesti-12 Aprilie 2014

sirius
Sambata 12 Aprilie 2014, voi fi prezent la Pitesti.Voi sustine un seminar cu tema “Simptomele Ascensiunii in Corpul Fizic“.Seminarul se va desfasura pe durata a trei ore, dupa care voi face terapii individuale.
La sfarsitul seminarului, voi coordona o meditatie de impamantare si de curatare a energiilor.Aceasta meditatie am coordonat-o si la :Tg.Mures, Constanta si Iasi.
Inscrierile se fac la adresa de mail: gaucand@yahoo.com
Taxa, atat pentru seminar cat si pentru terapiile individuale, este de tip Donatie.
Va astept cu drag!!!
Dan Gaucan

SURSA: http://daniilgaucan.wordpress.com/