marți, 25 martie 2014

360 de Grade cu Alina Badic (25.03.2014)

Va prezentam astazi o alta emisiune TV din genul alternativ, ezoteric, dezvoltare personala, samd aflata de mai mult timp in spatiul mass media.
Probabil ca majoritatea dintre voi stiti deja de aceasta emisiune pe care si noi am mai mentionat-o pe blog uneori, dar nu i-am dedicat un articol separat deoarece multe dintre emisiuni vorbesc despre astrologie, sunt dedicate unor figuri ale crestinismului ortodox sau numerologiei, subiecte cu care noi nu prea rezonam.
Desi nu toate emisiunile ne plac, dorim sa-i dedicam totusi articolul de astazi si sa o felicitam pe Alina Badic pentru perseverenta si rezistenta de a modera aceasta emisiune de atata timp.

''Emisiunea este structurată în două părți. În prima oră, sunt abordate, alături de diverși specialiști, cele mai importante teme ale săptămânii care tocmai se încheie (domeniile preponderente sunt social, economic, financiar si politic). În cea de-a doua oră, se ating teme privind diferite probleme de sănătate, metode clasice sau alternative de tratament pentru multe afecțiuni, nutriție, detoxifiere, dezvoltare personală. Emisiunea oferă telespectatorilor ocazia de a afla un răspuns la întrebarea: “Mă îndrept, oare, în direcția corectă?” „360°” dă această direcţie, de la care fiecare să poată apoi să-și analizeze propriile trăiri și gânduri.''

SURSA: http://www.b1.ro/emisiuni/read/360.html
In completare va invitam sa cititi articolul urmator: 

Alina Bădic (emisiunea ”360 de grade”, B 1 TV), EXCLUSIV pentruMediaddict.ro
”Ar trebui să tratăm cu mai mult respect ideea de luptă între bine și rău”

Emisiunea poate fi vazuta in direct Sambata de la ora 13 la B1TV, iar inregistari puteti gasi pe youtube sa pe site-ul b1tv.
VEDETI AICI O MICA LISTA DE EMISIUNI CARE NI S-AU PARUT MAI INTERESANTE:

Vizionati lista de redare aici:
http://fymaaa.blogspot.ro/2014/03/360-de-grade-cu-alina-badic-25032014.html


https://www.youtube.com/watch?list=PL9tF3Bm0bxv3kHeQNBQwRrj2NK9SCZJM0&v=18Piznmt0YA


Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/2014/03/360-de-grade-cu-alina-badic-25032014.html

Cea mai mare ameninţare la adresa României!

carneCît de alterate sînt instituţiile statului, dacă a trebuit să intervină S.R.I. pentru anihilarea unei reţele de trafic cu tone de carne stricată şi evaziune fiscală, sprijinită, potrivit declaraţiei procurorilor, de lucrători de la Protecţia Consumatorului şi din Poliţia de Frontieră! Denumirea corectă a „Protecţiei Consumatorului este, de fapt, „Protecţia Infractorilor”. Reiau o întrebare mai veche: în ce ţară din Europa, domnule Prim Ministru, cetăţenii sînt păcăliţi să consume resturile de la masa Occidentului şi să plătească de trei ori, cu arcanul,  servicii de care nu toţi au nevoie? Vorbind aici despre taxa radio-tv, încasată abuziv prin factura de energie.

Ce treabă are „Electrica-distribuţie” cu Televiziunea Naţională? Domnule Prim, ajunge cu batjocorirea românilor! Chiar de se plînge românul la A.N.P.C., tot nimic nu rezolvă. Fărădelegea are putere de lege. A.N.P.C. există, aşa, pentru diversiune, ca să se spună că, iată, e cineva acolo care veghează, pe salarii fabuloase, şi-i apără pe consumatori. Da, de unde? Îi protejează pe făptaşi. Cu o lună în urmă, Germania a livrat marcheturilor din Ţară, prin intermediul unor firme româneşti, tone de mezeluri expirate. Aţi văzut pe cineva cu cătuşe la mîini pentru subminarea sănătăţii şi a siguranţei naţionale! Nu. Iată, acum, cu ajutorul S.R.I,  au fost găsite 115  tone de carne de porc expirată în judeţele Braşov şi Mehedinţi. Termenul de valabilitate expirase din vara lui 2013. Dragi români, fugiţi de carnea şi de mezelurile supermarcheturilor cum fuge diavolul de tămîie! Altfel, vă achiziţionaţi moartea pe banii dumneavoastră.
O strategie bine gîndită este pusă în practică de olimpienii piramidei de Putere. În linia întîi se află  firmele de distribuţie a cărnii de porc stricată, apoi, presa, cumpărată şi ea, lansează ştirea unei invazii a gripei porcine, iar companiile farmaceutice, cu vaccinul din care ies aburi calzi, aşteaptă la colţ intrarea pe piaţă. La fel s-a întîmplat şi cu gripa aviară. Fiecare şi-a primit comisionul gras pentru diversiune şi acţiune, fără să ia în calcul pagubele produse ţăranilor români prin uciderea premeditată a zeci de mii de păsări sănătoase. De 24 de ani sîntem sabotaţi cu gripe porcine, aviare, ţînţari, căpuşe, boala vacii nebune, vaccinuri periculoase, medicamente şi alimente burduşite cu substanţe cancerigene.
România este sabotată din interior şi din afară, pentru că instituţiile de ordine şi control iau cina cu mafia autohtonă şi externă. „Protecţia Consumatorului” a devenit o hală ticsită cu neamurile clasei politice! La fel şi droaia de instituţii de control, cu înalţii lor funcţionari, capabili doar să-şi negocieze şpaga cu firmele reclamate de românii păgubiţi. Altfel nu-mi explic cum, sub ochii lor, carnea pe care alte ţări trebuia s-o arunce la tomberon, este adusă şi vîndută ca „nouă” în România, pentru ca „sursa” să nu mai cheltuiască cu distrugerea ei. Başca, profitul. România a devenit raiul escrocilor şi samsarilor occidentali, care şi-au dat mîna cu autorităţile române. Fiţi pe pace! Nimeni de la Inspecţia sanitară sau de la Inspecţia economică nu v-a ajunge după gratii.
Cine a învăţat sluga hoaţă? Aţi ghicit! Guvernanţii. Aceştia încurajează hoţia prin atitudine tovărăşească faţă de hoţi, faţă de hoţii din ei înşişi, prin legi parafate în apărarea lor şi prin amnistierea  infractorilor. Au fost înfiinţate zeci de instituţii şi autorităţi naţionale de control, evaluare şi supraveghere, noi ministere de adăpostit tovarăşii de hoţie, dar la un Minister al Siguranţei Naţionale nu s-au gîndit, lipsa siguranţei naţionale fiind cea mai mare ameninţare la adresa României. Hoţii autohtoni au avut ca model chiar unele oficialităţi ale instituţiilor Uniunii Europene. Dacă ne gîndim doar la Cristine Lagarde, şeful F.M.I, acuzată de complicitate la fals şi deturnare de fonduri publice (ar fi furnizat 1 milion de dolari unui susţinător al fostului preşedinte Sarkozy, bani a căror provenienţă este necunoscută) şi la cel mai nou exemplu, vicepreşedintele Băncii Europene de Investiţii, Magdalena Alvarez, implicată în deturnarea de fonduri destinate unui program social. Potrivit presei, suma deturnată ar putea depăşi 140 de milioane de euro. Auziţi cu ce sume se joacă netrebnicii ăştia, în timp ce unor popoare ale Europei integrate, considerate a fi lumea a treia, li se serveşte austeritate, sclavie, dezbinare şi sărăcie!
Hrana şi sănătatea populaţiei sînt o problemă de siguranţă naţională, deci şi de competenţa S.R.I. La fel cum ar trebui să fie manifestaţiile extremiştilor maghiari, ai membrilor şi simpatizanţilor „Partidului Jobbik”, privatizările frauduloase, Pungeşti şi R.M.G.C. Ei nu sînt plătiţi doar ca să urmărească adversarii preşedintelui sau ai primului ministru. Eu cred că instituţia are deja lista cu membrii Jobbik, prezenţi pe teritoriul României (nume, prenume, semne particulare, stare civilă, grupa sanguină). În mod sigur îşi face datoria, însă deciziile le iau alţii, nu întotdeauna în beneficiul statului şi al românilor. Presa scrie că S.R.I. avea unele informaţii de la începutul lui 2013 despre reţeaua care aducea carnea stricată în România. Asta înseamnă că, de peste un an de zile, deşi autorităţile plătite să vegheze la sănătatea populaţiei cunoşteau problema, am fost  supravegheaţi să mestecăm bine carnea alterată din import. Explicabil atunci de ce tot mai mulţi sînt interesaţi să-şi extindă afacerea pompelor funebre, avînd în vedere dosarul mitei în care sînt implicaţi cîţiva poliţişti, angajaţi ai SMURD, ai ambulanţei şi patroni de pompe funebre, care primeau cîte 700 de lei pentru fiecare deces semnalat. Pînă şi morţii au devenit o afacere rentabilă pentru mafioţi.
Autor: Maria Diana Popescu
http://gandeste.org/

Fericirea este un obicei – cultiv-o!

fericireEmoțiile au un corespondent energetic, și așa cum sunetul produs de o tubă este diferit de cel produs de un flaut, vibrația energetică a unei emoții diferă de cea a unei alte emoții. Atunci când experimentăm o stare de fericire, noi emitem vibrația corespondentă a acestei emoții, iar Universul ne răspunde oferindu-ne din ce în ce mai multă fericire. În mod similar, dacă experimentăm o stare de descurajare, noi emitem vibrația corespondentă a acestei emoții, fapt care ne determină să atragem în viața noastră oameni pesimiști și evenimente neplăcute. Acesta este principalul motiv pentru care trebuie să cultivăm emoțiile pozitive.
Noi atragem către noi la fel ca un magnet situațiile și indivizii care corespund vibrațiilor pe care le emitem, respectiv emoțiilor pe care le simțim. Altfel spus, noi avem capacitatea de a atrage în viața noastră circumstanțele pe care ni le dorim și oamenii în compania cărora preferăm să fim, ducând astfel o viață de vis, prin cultivarea unei atitudini pozitive de spirit.
Dacă vei cultiva mai frecvent emoțiile pozitive, este posibil să constați că încă mai atragi în viața ta oameni ale căror vibrații nu mai corespund celor pe care le emiți tu. Acest lucru se datorează faptului că acești oameni sunt receptivi la bucuria, încrederea în sine și pasiunea ta, dorindu-și să simtă la rândul lor aceste emoții. In schimb, tu nu vei mai fi atras de ei, pentru că energia lor nu mai vibrează la unison cu a ta. Tot ce îți mai rămâne de făcut în acest caz este să continui să îți cultivi emoțiile pozitive sperând că aceștia își vor alinia vibrațiile la cele ale sentimentelor tale, devenind la rândul lor fericiți, plini de încredere în sine și de pasiune. Reacția lor poate fi diferită. Unii dintre ei pot reacționa favorabil la emoțiile pozitive pe care le receptează din partea ta, în timp ce alții se pot îndepărta de tine, preferând să își păstreze negativitatea.
Reprimarea emoțiilor
Un motiv care te poate face să îți ignori o emoție este că de-a lungul copilăriei tale ai primit mesajul că nu este oportun să simți așa ceva. De aceea, ai învățat să îți reprimi rapid acest sentiment și să îți ocupi mintea cu altceva, astfel încât să nu te mai gândești la el. Foarte mulți oameni (îndeosebi femeile) au fost învățați că nu trebuie să simtă mânia sau competitivitatea. Bărbaților li se spune că nu trebuie să se simtă vulnerabili. Uneori, copiii primesc mesajul clar că trebuie să își ascundă încrederea în sine pentru ca oamenii să nu creadă că sunt obraznici sau aroganți. Alții învață de mici că liniștea și calmul sunt „plictisitoare”. Ei învață astfel că agitația emoțională este ceva bun, iar după ce cresc sunt atât de obișnuiți cu dramele pe care și le provoacă singuri încât nu mai pot savura experiența minunată a liniștii.
Oricare ar fi motivul care te-a convins cândva să îți reprimi sentimentele, dacă încă mai ai acest obicei este vital să renunți la el. Toate emoțiile – inclusiv cele distructive – pot fi instrumente utile care te pot ajuta să îți îndeplinești destinul. De aceea, trebuie să le experimentezi. Dacă îți vei face obiceiul de a observa chiar și cele mai subtile nuanțe ale iritării și ale nefericirii, tu vei face practic primul pas către descoperirea emoțiilor tale, care te va ajuta să iei decizia conștientă dacă dorești să le dai curs sau nu, să le amplifici sau să înveți lecția pe care ți-o transmit și să le dizolvi în iubire. De aceea, ori de câte ori experimentezi un moment de răgaz (de pildă, atunci când aștepți la semafor), întreabă-te: „Ce se întâmplă? De ce mă simt supărat?”
Dacă nu îți dai imediat seama care este răspunsul, unul din motive ar putea fi acela că mintea ta conștientă nu a fost atentă la factorul care te-a iritat. În schimb, mintea ta subconștientă a evaluat atât de rapid situația prin care ai trecut încât corpul tău fizic ți-a creat instantaneu o senzație de disconfort. Dacă te vei obișnui să fii curios în legătură cu emoțiile tale, vei începe să descoperi din ce în ce mai ușor mesajele transmise de ele.
Emoțiile sunt niște indicatori
Atunci când nu te simți în largul tău, dar nu știi de ce, nu trebuie să privești cu neîncredere ceea ce percepi. Mai bine întreabă-te: „Oare de ce nu mă simt în largul meu?” Să zicem că în adâncurile conștiinței tale nu simți că meriți să te bucuri de viață. De aceea, dacă mintea ta subconștientă descoperă un motiv care îi justifică această convingere, ea te face să simți efectiv că nu meriți să te bucuri de viață.
De regulă, oamenii își justifică singuri sentimentele negative convinși fiind că acestea au și părțile lor bune. De pildă, atunci când te simți deprimat nu mai ești tentat să îți asumi riscuri și să încerci lucruri noi, ferindu-te astfel de situațiile neplăcute, și implicit de confruntarea cu teama de eșec sau de necunoscut. Din păcate, riscurile și schimbările nu pot fi evitate, întrucât fac parte integrantă din însăși natura vieții. De aceea, este mult mai bine să accepți această realitate și să îți cultivi emoțiile pozitive pentru a reduce intensitatea dezamăgirii și a fricii de dificultăți.
Atunci când te simți deprimat, este foarte eficient să îți cultivi în mod deliberat o stare de bucurie, chiar dacă începi de la ceva foarte mărunt. De pildă, te poți bucura pentru că astăzi este o zi însorită și frumoasă. Chiar dacă lucrezi într-un birou, poți savura cele câteva pauze de câteva minute în care te poți plimba sub razele soarelui. La fel, bucură-te că poți privi pe fereastră cum înmuguresc copacii sau cum înfloresc florile. Optează în mod deliberat pentru a vedea lucrurile care îți fac plăcere și nu mai cultiva gândurile care îți alimentează tristețea.
Un alt motiv care poate conduce la depresie este vinovăția. De multe ori, atunci când îți moare cineva drag, te simți rușinat de faptul că îți vezi de viață. Nu ți se pare normal ca tu să fii fericit când persoana iubită a dispărut. Dacă te-ai gândi însă la ce ți-ar dori această persoană, ți-ai da seama că aceasta nu ar prefera nicio clipă ca tu să te scufunzi în suferință. De altfel, sufletul ei știe că îi ești loial și că îl iubești sincer. De aceea, nu trebuie să-i dovedești acest lucru cramponându-te de tristețea ta. Cea mai frumoasă manieră de a-i onora pe cei dragi constă în a îmbrățișa viața.
Așa cum spuneam, cândva am făcut greșeala să cred că trebuie să fiu într-o stare de spirit pozitivă în fiecare moment al fiecărei zile. Mai târziu am înțeles că un obiectiv mult mai realist ar fi să îmi propun să trec la o stare de spirit pozitivă de îndată ce îmi dau seama că alunec către negativitate. Am realizat astfel că cu cât rămân mai mult într-o stare de spirit pozitivă, cu atât mai deplin este succesul meu, orice aș face. Entuziasmul, creativitatea, bucuria și iubirea ne fac să fim buni la orice: să fim un părinte mai bun, un copil mai bun, un prieten, un șef sau un angajat, un cetățean și un om mai bun. Noi avem la dispoziție resurse infinite, asociate cu emoțiile pozitive pe care le controlăm prin intermediul Panoului de Comandă al Destinului Personal, amplificându-le volumul ori de câte ori acesta tinde să scadă în intensitate.
Merită să faci în fiecare zi efortul de a-ți crea noi obișnuințe emoționale, mai pozitive. Procesul nu diferă prea mult de exercițiile fizice. Chiar dacă începi cu o simplă întindere după ce ai stat prea mult în fața calculatorului sau a televizorului, îți dai imediat seama că te simți mai bine și îți dorești să faci mai mult. După cum spunea cândva scriitorul Elbert Hubbard: „Fericirea este un obicei – cultiv-o!
Peggy McColl –    Schimbarea destinului personal
Sursa: http://drumuricatretine.wordpress.com/

CLIMA: manifestări și perspective

Savantii vorbesc despre „capriciile” vremii din ultimii ani si despre modificarea climei la nivel planetar

 
Oare astfel de nori, ca cel din imaginea de mai sus, pot fi consideraţi „naturali”? Aceasta în ciuda tratatului semnat în anul 1978, prin care mai marii lumii se angajau că nu vor folosi tehnologia care influenţează vremea pentru a lupta împotriva duşmanilor. Probabil au uitat să includă şi umanitatea în acel tratat.
La simpozionul internaţional desfăşurat la Ghent, în Belgia, între 28-30 mai, 2010, savanţii au declarat în mod tranșant că „manipularea climei prin modificarea norilor Cyrrus nu reprezintă nicio farsă şi nicio teorie a conspiraţiei”. Dimpotrivă, este o realitate pe deplin operaţională în ultimii 60 de ani.
Tehnologia a avansat, astfel încât acum marile puteri, ce deţin aceste secrete de manipulare a vremii şi chiar a climei, au capacitatea să orienteze foarte precis acţiunea lor.
 
Într-un emisiune la postul american de televiziune CBS, fizicianul Michio Kaku a vorbit tocmai despre astfel de experimente, care sunt foarte asemănătoare ca efecte cu ceea ce se obţine acţionând instalaţiile HAARP din Alaska. Influenţarea vremii pare să acţioneze în acelaşi mod, prin trimiterea în atmosferă a unor raze laser şi a nanoparticulelor. Mai apoi, savantul a făcut o scurtă istorie a acţiunii de modificare a vremii în ultimii zeci de ani, însă staff-ul emisiunii s-a grăbit să-l întrerupă, îndemnându-l pe fizician să afirme că această acţiune a guvernelor este doar presupusa şi nu sigură.
 Într-un studiu recent publicat în revistă Proceedings of the National Academy, profesorul Wolf Kasparian afirma că razele laser îndreptate în atmosferă creează canale de plasmă fierbinte, care duc mai apoi la formarea cristalelor de gheaţă.
Din nefericire, ignoranța populaţiei este enormă, astfel încât foarte puţini oameni sunt conştienţi de acţiunile din umbră ale guvernelor şi, ca urmare, ei sunt convinşi că astfel de programe secrete nu există. În ciuda unor munţi de dovezi puse la dispoziţie de-a lungul timpului de diferite persoane care au luat parte direct la astfel de programe şi care mai apoi au decis că trebuie să vorbească despre aceste lucruri, modificarea vremii este încă un subiect tabu, care multora li se pare nebunesc. Mass-media este de asemenea complice la cenzura instituita de guverne asupra acestui subiect.
 

 
SURSA: http://www.edituradaksha.ro
http://spirituletern.blogspot.ro/

RECLAMA - ATELIERE

3 angelsVa invit pe 29 martie de la ora 12.00sa pornim intr-o calatorie initiatica alaturi de Ingeri. Ii vom cunoaste pe toti 16 pe rand si apoi vom lucra cu fiecare primindu-ne darurile, vindecandu-ne, aducandu-ne echilibru, raspunsuri, pace interioara.
De aceasta data intalnirea va fi una de aproximativ 4 ore, o puteti numi si Initiere daca doriti insa eu prefer sa ii spun o calatorie plina cu daruri si Lumina.
Veti face cunostinta cu energia fiecarui Inalt Inger, va veti intalni cu fiecare in parte si va veti primi darurile si raspunsurile de care aveti nevoie. Va fi o calatorie transformatoare, plina de Iubire ce va va deschide un nou drum catre voi insiva, catre lucurul cu Ingerii. In limita timpului voi da si cate un mesaj personalizat pentru fiecare participant cu ajutorul cardurilor oracol cu ingeri.
Mai multe detalii despre ingeri in sectiunea Terapia cu ingeri a blogului.
Contributia voastra este tip donatie cu un minim de 30 de lei sugerat pentru acoperirea costurilor.
Locul : Scoala Ferdinand 64, Bd. Garii Obor nr 16. http://www.bucurestilive.ro/Scoala-cu-clasele-I-VIII-nr-64-Ferdinand-I.htm?md=3&itm=1055890094 -o harta pentru orientare.
Inscrierile le puteti face fie pe facebook in privat, fie la email anka.lavinia@gmail.com. Ma puteti suna pentru intrebari la 0767282904.


Sursa: http://ankalavinia.wordpress.com/ateliere/