joi, 13 martie 2014

Ne afecteaza sanatatea campul electromagnetic?


antene - tabără electromagnetic - sfatulparintilor.ro - foter_com

Campul electromagnetic (CEM) sunt undele emise de dispozitivele cu SAU fara brad DIN Casa Noastra, de la Computere, la telefoane mobile. Oamenii Nu pot Vedea SAU simti aceste frecvente, Insa elemente EXISTA. În documentarul de mai Jos - rezonanta - sunt prezentate efectele negativ ale CEM asupra organismului Uman.


Efecte ale negativ Campului electromagnetic

MULTE Studii au SCO-uri la iveala faptul ca pot Telefoanele mobile cancer genuri. Alte Studii au aratat cca expunerea excesiva a Copiilor la frecventele campului electromagnetic pot genuri leucemie. Incertitudinea planeaza inca asupra acestor Studii intrucat Telefoanele mobile fac Parte DIN Viata Noastra de aproximativ 20 de ani, IAR cca astfel de Cercetari sa uf extrem de precis Este nevoie de multi ani de Studii.

În documentarul prezentat mai Jos se Arata cca Glanda pineala reactioneaza la frecventele CEM, similară cu reactia la MICROUNDE si Lumina. În somnului Timpul, Ochii transmisie glandei pineale semnalul ca Este Intuneric, IAR aceasta trasmite semnalul de producere a melatoninei. DACA în camera Este telefon mobil ONU, pot Ochii transmite mesajul de "Lumina" si astfel Nu se mai produc melatonina.

Melatonina Este o substanta de ingrijire induce Somnul, Insa sunt si rolul de antioxidant, FOARTE Puternic în eliminarea radicalilor liberi. DACA CEM poate conducă în la Acumularea de radicali liberi din organism, în timp Acelasi opreste organismul sa se apere Singur.

În documentar, specialistii analizeaza si disparitia ALBINELOR, Fenomenul fiind puroi pe seama Dezvoltarii tehnologiei Moderne si un campului electromagnetic generat de dispozitivele electrice si Electronice. Cum albinele sunt elementul Cheie în Plantelor polenizarea, Viitorul alimentar ar putea fi în Pericol, potrivit documentarului rezonanta.


Ce putem fata?

Cum utilizarea multora DINTRE aparatele Moderne a devenit indispensabila, cel mai bun Lucru pe îngrijire il putem fata Este limitarea utilizarii Lor. Cand vorbim la mobil sa vorbitor functia folosim SAU SISTEMUL hands-free. De asemenea, în dormitor n-ar trebui sa existe niciun Aparat (telefon, Televizor, calculator, laptop etc), pasa sa interfereze cu Somnul.
Este indi sa locuiesti Nu SAU SA Nu ai, Biroul în preajma unor cladiri de îngrijire au antene de Telefonie mobil.

Experiment: Cum ar Arata Lumea DACA am Vedea radiatiile telefonului mobil

Artistul vizual Nickolay Lamm un Realizat o serie de ilustratii de ingrijire redau imaginea Lumii în cazul în îngrijire am putea Vedea undele Wi-Fi. Lamm o Fost ajutat de doi Profesori, ingineri în Domeniul electronici si computerelor, de la Univesitatea Illinois, Chicago.
radiatii mobilradiatii mobil
VEZI mai MULTE foto  aici .


Documentarul rezonanta

http://www.youtube.com/watch?v=-6n-fIHGia8
Surse: colectiv-evolution.com, huffingtonpost.com, www.youtube.com

Sursa: sfatulparintilor.ro

11 Curiozitati despre Floarea Vietii, cea mai intalnita forma din Univers

Tot CEEA CE EXISTA in Univers Este geometrie, IAR Creația Este la randul EI geometrie. Din Cele mai vechi Timpuri, oamenii au cunoscut Floarea Vietii, ca model al creatiei.

Geometria sacra  poate fi descrisa cca ONU Sistem de Credinte pasă atribuie o Valoare religioasa SAU Culturala, a scris MULTE EXISTA de ingrijire Forme in spatiu si timp.
Potrivit acestui Sistem de Valori, aceste Forme de îngrijire stau la Baza existentei, TREBUIE percepute ca Sacre, de Vreme ce, o contemplare o asemenea forma, inseamna o originea contemplare a CE EXISTA tot CEEA. Studiind natura acestor Forme si relatia Lor Una cu Cealalta, îngrijire CEI studiaza geometria sacra patrund in Științifică adancimea, filosofica, psihologica, estetica si Mistica a legilor Universului.
1.  Floarea Vietii Este Ștampila unei figuri geometrice pasă Este CompUSA DIN Cercuri Egale, suprapuse, de îngrijire formeaza ne model sub forma unei flori. Cea mai comuna reprezentare Este asemanatoare cu structura unui Multe hexagon, inconjurat de ONU cerc larg.
Floarea Vietii
Floarea Vietii - Structure cu 19 Cercuri si 36 de ArcuriSursa  Wikimedia.com
2.  În cultura New Age, Floarea Vietii Este considerata o Avea inteles ONU profunda spiritual reprezentand ONU simbol al iluminarii din pretul aceia grijă studiaza sacralitatea.
3.  Floarea Vietii se continua ONU simbol apare grijă secrete desenand 13 Cercuri. Facand Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Lucru, obtinem model sacru al ONU, Sursa a tot CEEA CE EXISTA de ingrijire si Este denumit - Fructul Vietii. Fructul Vietii se continua 13 informale Sisteme, fiecare explicand ONU aspect alt colab realitatii. Aceasta structura ne da Informatii cu Privirea la tot CEEA EXISTA ce, de la Corpul Uman, la galaxii. Pornind de la aceasta structura, putem sa crem ORICE structura moleculara si celulara ORICE structura de ingrijire EXISTA în Univers.
Floarea Vietii, Fructul Vietii
Floarea Vietii, Fructul Vietiiwww.tokenrock.com
4.  Floarea Vietii se continua MULTE DINTRE legile Matematice si geometrice pe îngrijire le gasim Peste tot în Univers. Floarea Completa Contine TOATE figurile geometrice platonice (tetraedru, cub, octaedru, dodecaedru, icosaedru), îngrijire structureaza Lumea inconjuratoarea asa cum o cunoastem.
5.  Floarea Vietii Este simbolul geometriei sacre. "Totul sa nascut DIN Gandul Creatorului, creand o structura de îngrijire sa multiplicat la infinit si de ingrijire Este Baza un CE EXISTA tot CEEA".
Floarea Vietii - Biserica de lemn DIN Lozna, Judetul Salaj (construita in ANUL 1813); Sursa  Wikipedia
6.  Tot CEEA CE EXISTA in Univers Provine DIN Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at model.
7.  Floarea Vietii Este Baza in muzica, a scris cca distantele DINTRE SFERE sunt identice cu distantele DINTRE tonuri si semitonuri.

Floarea vIteii -  Desen de Leonardo da Vinci
8.  Structure celulara Este Identica cu Floarea Vietii, într-o Treia Faza a diviziunii embrionare.
. 9  Templul lui Osiris DIN Abydos - Egipt continua drumul cel mai vechi exemplu al Florii Vietii. Alte Exemplu EXISTA în cultura Feniciana, Indiana, Asiatica si in Estul Mijlociu, de asemenea, în Arta Medievala.
Floarea Vietii - Templul lui Osiris
Foto: Floarea Vietii - Templul lui Osiris;  foto Wikimedia
10.  În Renaștere, Leonardo da Vinci a studiat Floarea Vietii si proprietatile vânzare Matematice.
11 . Dupa ce au purtat amulete în forma florii Vietii, oamenii au raportat Schimbari in structura Lor interioara - batai mai rapide ale Inimii, profetice visuri, iluzii, viziunea realitatii asa cum Este si eliberarea de Frici indelungate.

http://www.youtube.com/watch?v=_pt-5LLP6dM
Foto homepage: Shutterstock.com,  Floarea Vietii, geometrie sacra

Sursa:  www.garbo.ro