vineri, 28 februarie 2014

SECRETE ASCUNSE PENTRU A FI FERICITI SI A INVATA SA NE CONSTRUIM O VIATA ARMONIOASA SI PROSPERA - CURS BUCURESTI 09.03.2014

DACA privim cu maxima obiectivitate elementele Lumii simturilor, renuntand la ORICE preconceptii si IDEI de predestinare, noi tipare se pot Contura Dincolo de Cele trasate de preoti si de ceilalti lideri spirituali, IAR aceste noi tipare pot fi utilizate a scris o prezice si a manipula evenimentele.
DACA esti de cadru cu aceaste IDEI si VREI sa Afli mai MULTE, poate sa Afli anumite secreta, o Parte poate SAU Mai Mult zgomot Istoria ascunsa a omenirii, sa inveti sa Intri in Legatura cu Sufletul tau, sa te cunosti asa cu esti tu, Materialul invelisul fara, sa iti intelegi trecutul si sa iti construiesti Viitorul în Prezent, atunci te invit sa participi la cursul pe de îngrijire il Voi tine duminica 09.03.2014 la Bucuresti.

Detalii Despre curs aici:





http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA

Da, Tu AI dintâi putea fi cel.
Tu Poti fi cel mai bun.
Tu Poti fi King Kong lovindute-n Piept.

Tu ai putea Învinge Lumea.
Tu ai putea Învinge Razboiul.
Tu ai putea vorbi cu dumnezeu, du-te si bate la Statele Unite ale Americii Lui.

Tu Poti SA-TI arunci mainele in sus.
Tu Poti fi Ceasul.
Tu Poti mutații Munții
Tu Poti Pietrele de pulverizare.
Tu Poti fi ONU Maestru.
Nu aștepta for Noroc.
dedica si o SA POTI SA te gasesti.

Stați în Hala faimei.
Si Lumea o SA-TI STIE Ștampila.
PENTRU CA arzi cu ce-o mai strălucitoare flacără.
Si Lumea o SA-TI STIE Ștampila.
si tu o SA FII pe pereții DIN hala faimei.

Tu ai putea fuziona la distanta.
Tu ai putea alerga mile.
Tu ai putea fuziona directe Prin IAD cu zâmbet ONU.

Tu ai putea fi Erou al ONU.
Tu ai putea Castiga Aurul.
întrecând TOATE grijă recordurile se credeau ca Nu VOR fi intrecute vreodata.

Fa-o a scris oamenii tai.
Fa-o din pretul Mandria ta.
Nu o POTI SA STII DACA NICI MACAR Nu o sa incerci.

Fa-o PENTRU TARA ta.
Fa-o a scris Ștampila tau.
a scris ca va fi o zi ...

cand tu O sa stai in hala faimei.
Si Lumea o SA-TI STIE Ștampila.
PENTRU CA arzi cu ce-o mai strălucitoare Flacara.
Si Lumea o SA-TI STIE Ștampila.
si tu o SA FII pe pereții DIN hala faimei.

campion ONU Fii, Fii campion al ONU, campion ne FII, Fii campion ne

Pe pereții DIN hala faimei.

FITI Studenți.
FITI Profesori.
FITI politicieni.
FITI predicatori.

FITI credincioși.
fiti lideri.
FITI astronauți.
FITI campioni.
fiti adevarati căutători.

FITI Studenți.
FITI Profesori.
FITI politicieni.
FITI predicatori.

FITI credincioși.
fiti lideri.
FITI astronauți.
FITI campioni.

stand în hala faimei.
Si Lumea o SA-TI STIE Ștampila.
PENTRU CA arzi cu ce-o mai strălucitoare Flacara.
Si Lumea o SA-TI STIE Ștampila.
Si Tu O sa FII pe pereții DIN Hala faimei.

(Tu Poti fi ONU campion)
Tu AI putea Fi dintâi cel.
(Tu Poti fi ONU campion)
Tu Poti fi cel mai bun.
(Tu Poti fi ONU campion)
Tu Poti fi King Kong lovindute-n Piept.

(Tu Poti fi ONU campion)
Tu ai putea invinge Lumea.
(Tu Poti fi ONU campion)
Tu ai putea Învinge Razboiul.
(Tu Poti fi ONU campion)
Tu ai putea vorbi cu dumnezeu, du-te si bate -i la Statele Unite ale Americii.

(Tu Poti fi ONU campion)
Tu Poti SA-TI arunci mâinile sus.
(Tu Poti fi ONU campion)
Tu Poti fi Ceasul.
(Tu Poti fi ONU campion)
Tu Poti Muta Munții.
(Tu Poti fi ONU campion)
Tu Poti Pietrele de pulverizare.

(Tu Poti fi ONU campion)
Tu Poti fi Maestru al ONU.
(Tu Poti fi ONU campion)
Nu aștepta for Noroc.
(Tu Poti fi ONU campion)
dedica SI O sa te gasesti.
(fi Tu Poti ne campion)

stau în Hala faimeï.


Versuri de la: http://www.versuri.ro/ 

Posibilitati la Luna Noua in Pesti, 1 martie 2014. O noua viziune






Luna noua in Pesti marcheaza debutul lunii martie si al primaverii, deschizand un nou ciclu de transformare si elevare a constiintei colective. Luna Noua, adica intalnirea celor doua luminarii, are loc sambata 1 martie la ora 10 (ora Romaniei), la gradul 10:39 in semnul Pestilor. Este plasata in casa a XI-a astrologica a hartii momentului, iar ascendentul se afla in Taur.
Aceasta Luna noua dezvolta o energie magica, este un moment excelent pentru un nou inceput, fiind sustinuta de Kiron prin conjunctie, de Pluto (Capricorn) prin sextil si prin trigon de Jupiter (Rac). Asadar, poate fi un moment profund revelator, cu deschidere imensa spre cunoasterea superioara, vindecator si purificator. Deschide noi usi in mentalul nostru, mai ales in subconstient, cu scopul de a elibera si vindeca o serie de rani vechi si de a transforma perceptia asupra unor situatii de viata. Este o energie subtila, perceptibila doar de catre cei deschisi, receptivi, pregatiti sa se bazeze pe intuitie si pe mesajele care vin acum in forme greu de inteles cu mintea logica. E ca un curent energetic care pare sa ne poarte in noi directii fara ca noi sa putem controla procesul, de aceea e important sa fim fini observatori si doar sa ne ghidam pasii delicat si cu blandete, dupa cum ne indeamna intuitia.
Putem avea senzatia ca ne scufundam intr-o baie de emotii, de aici neclaritatea, confuzia, pendularea intre diverse optiuni si directii. Unii oameni vor simti ca au ajuns la capatul puterilor in a suporta un cadru toxic de viata, si vor fi tentati sa se inece in plangeri fara de sfarsit, victimizare si chiar agresivitate indreptata in primul rand spre propria persoana. Acestia e important sa inteleaga ce se intampla, de fapt, acum. E vorba despre un proces de purificare si detoxifiere, posibil doar prin confruntarea cu propriile emotii si frici. De aceea, e un moment potrivit pentru inceperea unor demersuri de transformare personala constienta, asumata, parcurgand pasii in ordinea potrivita si cu rabdare.
Putem merge mai departe si putem pasi intr-o cu totul alta realitate, mai sanatoasa si benefica, daca recunoastem atitudinea, gandurile, inhibitiile, temerile care ne tin pe loc, si suntem pregatiti sa le eliberam si transformam. Putem fi alchimistii propriei lumi interioare si exterioare, cultivand iubirea neconditionata, compasiunea, empatia.Sa nu uitam ca semnul Pestilor este prin definitie unul spiritual, deci aceasta luna noua este una spirituala. De fapt totul e spiritual, insa acum putem deveni constienti de natura noastra spirituala si sa ne asumam o cale in acest sens. Energia Lunii noi ne indeamna sa renuntam la granite si limitari, spre a ne cufunda in oceanul infinit datator de credinta, cu detasarea de lumesc si apropierea de divinul din noi si de Dumnezeu asa cum il percepe si intelege fiecare, cu iubire universala si neconditionata.
Acesta este marele beneficiu al acestei Luni noi: trecerea la un alt nivel de constiinta, la o alta maniera de a iubi si crea. Acum putem ierta mai usor, putem manifesta compasiune si generozitate fata de cei din jur. De fapt, tot freamatul nostru interior din ultimele luni si din aceste zile parca-si cunoaste acum momentul maxim iar acesta se manifesta printr-o dorinta acuta de capatare a unei noi viziuni. O viziune obtinuta prin transcenderea iluziilor in care am plutit, legat de anumite medii si relatii care mai mult ne-au daunat decat ne-au ajutat. Avem nevoie de o alta perspectiva, mai sanatoasa, mai potrivita.
Acum ne putem trezi blocati de propriile credinte rigide si e timpul sa le flexibilizam, sa nu mai tinem cu dintii de "adevaruri" vechi si in mare parte valabile pentru altii poate, sau pentru etape trecute. Prin urmare, acum e momentul sa ne uitam la filozofia noastra de viata, poate chiar de natura religioasa, si sa stabilim care este adevarul cel mai aproape de fiinta noastra, pe care-l simtim ca fiind potrivit. Sa alegem in ce si in cine credem, aceasta este sarcina noastra acum.
Mai ales ca, fiind vorba de casa protectorilor, prietenilor, proiectelor, aspiratiilor, grupurilor, acum e posibil ca dualitatea Pestilor sa ne ajute, in loc sa ne incurce, in vederea aflarii cine ne sunt prieteni si protectori dezinteresati. Pe de o parte, vom afla care relatii sunt fragile si bazate pe compromis, iar pe de alta parte, putem primi sprijin si inspiratie neasteptate, in forme inedite si traduse prin gesturi de o iubire si o generozitate inimaginabile. Vin daruri neasteptate prin oameni minunati, vin mesaje. De aceea, sa fim atenti la tot ce apare.
Insa ziua de 1 martie este speciala, nu numai datorita aspectului de Luna Noua si inceputului de primavara, ci si datorita altor evenimente astrolgice cu care coincid. In dimineata zilei de 1 martie, Mercur isi incheie perioada de mers aparent retrograd in Varsator, ramanand insa in ciclul retrogradarii pana pe 20 martie. Stafeta ii este predata lui Marte aflat in Balanta, care in dupa-amiaza zilei de 1 martie intra in mers aparent retrograd, pana pe 20 mai.
Retrogradarea planetei Marte nu face decat sa continue si sa completeze un tablou mai amplu astral (anul a inceput cu Marte in Balanta- semn relational, Venus- stapanul Balantei- retrograda in Capricorn, apoi Destinul a intrat in Balanta, iar acum Marte retrogradeaza in acest semn), cu accent pus pe relatii. Este, intr-adevar, un an relational, in care stelele au devenit niste reflectoare indreptate spre toate relatiile, de orice natura, din viata noastra. Asadar, iata ca din nou avem treaba, si anume de facut curatenie in relatii. Si nu putem construi armonios o relatie, daca mai intai nu punem ordine in interiorul nostru.
Aspectele lui Marte nu sunt foarte "prietenoase", planeta aflandu-se in conjunctie cu Destinul si formand un careu in T cu Venus si cu Luna neagra prin cuadraturi. Asadar, relatiile cer atentie la detalii, unele dintre ele ajung intr-un punct de urgenta, in care lucrurile nu mai pot fi taraganate si e nevoie sa fie luate masuri. E nevoie de reevaluare atenta si, pe cat posibil, fara judecati, a tuturor aliantelor si parteneriatelor, a casniciei. Unele relatii se cer asezate pe alte baze, pe o noua directie, prin eliberarea frustrarilor acumulate, printr-o viziune constructiva, impartasire sincera si onesta, recunoastere a propriilor neglijente si greseli, asumare a responsabilitatii in ce priveste situatia prezenta. Altele e nevoie sa fie lamurite si chiar incheiate definitiv.
Aici intra si contractele si toate formele legale de parteneriat si colaborare, care fie trec intr-o alta structura, fie sunt triate si o parte incheiate.
In aceste zile, e important sa fim gijulii cu noi si cu cei din jur, pentru ca suntem cu totii hipersensibili si usor de ranit. Sa alegem un mod delicat de a ne rosti adevarul, pe cat posibil. Si sa ne protejam de energia "joasa" cu care unii oameni ne inconjoara, prin plangerile sau chiar agresivitatea cu care dau peste noi. Fiind atat de sensibili si emotionali, tindem sa ne confundam cu ceilalti, cu problemele lor, cu starea lor de spirit. Asadar, sa empatizam pastrand o oarecare doza de detasare si lasand responsabilitatea la sursa. Pe de alta parte, sa rezistam tentatiei de a astepta ca cineva sa ne salveze, sa ne dea ceva ce nu e pregatit, sa ne asculte cu forta sau sa raspunda intr-un fel anume cererilor si plangerilor noastre.
Sensibilitatea accentuata poate fi sublimata in creatie artistica, dispunand acum de o potentare a creativitatii. Asadar, orice implicare intr-un proces de creatie nu numai ca ne ajuta sa ne pastram echilibrul emotional, dar ne si poate revela o serie de raspunsuri si directii noi.
E bine sa fim cat mai rezervati, sa ne acordam spatiu si timp personal, pentru a ne putea ingriji de propria fiinta, de nevoile interioare care acum sunt stringente.
Rugaciunea, meditatia sau orice practica spirituala cu care rezonam si simtim ca e potrivita poate sa ne ajute foarte mult acum. Apoi, putem folosi uleiuri esentiale (de lavanda de exemplu) pentru relaxare (in apa de baie, pentru masaj sau aromaterapie). Daca aveti si rezonati cu ideea, puteti purta un cristal (ametist) purificat in prealabil. Muzica are efect terapeutic si este, de asemenea, utila.
Fiind Luna noua, vitalitatea poate fi scazuta, tocmai pentru a sustine calatoria interioara. Apa este vehiculul emotiilor, asa ca e indicat sa bem suficienta apa (constient, cu inghitituri mici), si sa facem bai relaxante cu sare de mare si/sau uleiuri esentiale.
Si, nu in ultimul rand, sa nu uitam ca acum este disponibila pentru noi o energie magica, energia Lunii noi. Un timp numai bun de a planta semintele noii realitati pe care o dorim, sub forma de intentii si dorinte care sunt in acord cu ce simtim.
Luna Noua cu Inspiratie, Claritate si Miracole!
Nicoleta Svârlefus

Sursa imagine: www.nomadicsonglines.com

Articol preluat http://astrocafe.ro/

Trecutul, prezentul si viitorul exista toate deodata – dezvaluind secretele fizicii cuantice






Odata cu descoperirea legaturii cruciale, in acelasi timp neasteptate, dintre spatiu si timp, Einstein a inteles ca aceste doua lucruri nu mai pot fi privite ca fiind separate. Ele sunt interconectate, formand asa numitul continuum (impletire) spatiu – timp, vazut ca un vector spatial cvadri-dimensional. Deodata, el a realizat ceva incredibil, si anume faptul ca perceptia noastra asupra trecutului, prezentului si viitorului si diferentele extraordinare dintre ele pot fi doar o iluzie.
“Diferenta dintre trecut, prezent si viitor este numai o iluzie al naibii de persistenta”, a declarat el.
La inceput, el nu a fost in mod deosebit incantat de ideea unificarii sptiului si a timpului si a respins ideea geometrie cvadri-dimensionale propuse de catre Hermann Minkowski, ca fiind o pedanterie “inutila”, insa in cele din urma a acceptat ideea si la fel ar trebui sa facem si noi.
Dupa cum a declarat Arthur Schopenhauer “cel mai insignifiant prezent are asupra celui mai semnificativ trecut avantajul realitatii”, iar o asemenea credinta nu poate fi inlaturata usor. In mod natural, aceasta iluzie – intelegerea noastra in legatura cu trecutul, prezentul si viitorul – este foarte convingatoare pentru noi, insa este tot o iluzie cu care traim in fiecare zi, in fiecare moment, in mod continuu. Cu sute de ani in urma St. Augustine of Hippo, unul dintre cei mai de seama ganditori, a fost preocupat cu fenomenul spatiului si al timpului.
“Cum pot exista trecutul si viitorul, cand trecutul nu mai exista iar viitorul nu a venit inca?”, a intrebat el.
In mod esential, ne punem si noi aceiasi intrebare astazi. “In legatura cu prezentul, daca ar fi mereu numai prezent si acesta nu s-ar misca pentru a deveni trecut, atunci nu ar mai fi vorba despre timp, ci despre eternitate”.
Marea majoritate a oamenilor sunt convinsi ca realitatea inseamna evenimente ce au loc in momentul prezent. Este credinta noastra fundamentala, de cand eram copii, pentru ca nu putem intelege decat realitatea momentului prezent. Divizam timpul in trecut, prezent si viitor si acest lucru este esential pentru experimentarea realitatii – realitatea noastra – in orice sens, spune Paul Davies, profesor de Natural Philosophy la University of Adelaide, Australia.
Insa ce se intampla daca perceptia noastra asupra spatiului si a timpului pur si simplu ne pacaleste?
Multe dintre lucrurile pe care credeam ca le stiam in legatura cu Universul nostru – faptul ca trecutul a avut deja loc si ca viitorul va veni, ca spatiul este numai un vid gol, ca Universul nostru este singurul Univers care exista – ar putea fi gresite, spune faimosul fizician Brian Greene. In viata de zi cu zi, noi experimentam timpul ca pe o curgere continua. Insa ar putea fi benefic sa privim timpul ca pe o serie de stop-cadre, sau momente, iar fiecare eveniment poate fi gandit ca pe o desfacere a unui moment, dupa moment, dupa moment.
Si “daca ne imaginam aceste momente, sau stop-cadre, le aliniem, fiecare moment aici pe Pamant, fiecare moment al orbitei Pamantului in jurul Soarelui si fiecare moment din intregul Univers, am vedea fiecare eveniment care a avut loc vreodata sau care va avea loc vreodata, de la nasterea Universului la Big Bang, acum 14 miliarde de ani, pana la formarea stelelor din galaxia Calea Lactee, la crearea Pamantului, acum 4,5 miliarde de ani, la epoza dinozaurilor, chiar si la evenimentele ce au loc pe Pamant in zilele noastre, cum ar fi eu stand la birou si lucrand”, explica Greene.
Nu aveti un sentiment ciudat ca exista cineva acolo care este extrem de avansat din punct de vedere tehnologic si poate observa toate aceste momente (stop-cadre) din intregul Univers avand loc in mod simultan? (nota: as spune ca are un alt nivel de constiinta, nu tehnologie… sau tehnologie sufleteasca :). Si atunci cand luam in considerare conceptul simplu dar esential al lui “acum”, incepem sa intelegem ca atat trecutul cat si viitorul trebuie sa fie reale, pentru ca ele ar putea fi un acum al vostru, care inseamna trecut, prezent si viitor – si sunt toate la fel de reale si toate exista. Si mai mult decat atat, ele exista toate deodata.
Sursa: Noulpamant.ro
Imagine: katieber11.edublogs.org

Articol preluat de pe http://astrocafe.ro/

Predictiile pentru 2014 ale unui cunoscut astrolog canadian: anul 2014 va fi anul revolutiilor, accidentelor si protestelor

2014 astrologieAnul 2014 va fi mult mai schimbator decat anul 2013. De ce? Datorita astrologiei. Planetele se aliniaza intr-o mare cruce cardinala intre planetele Uranus (declansatorul de revolutii, de libertate si creatorul de noi tehnologii) si Pluto (stapanul mortii, secretelor, controlului, renasterii, energiei nucleare). Aceste doua planete, Uranus si Pluto, au creat revolutiile din anii 60 si acum mergem pe acelasi trend.
De la mijlocul lunii aprilie pana la sfarsitul ei, cele doua planete se aliniaza cel mai strans. Aprilie va fi o luna foarte nebuna in intreaga lume: prabusiri de avioane, accidente mari, proteste masive la nivel mondial… tot iadul va erupe. Vor avea loc mari blocade civile, mari greve internationale. Oameni vor participa la mari mitinguri protestand impotriva corporatiilor-gigant. Mai multe scandaluri bancare internationale vor aduce schimbari majore in toate sistemele bancare dupa luna iulie 2014. S-ar putea sa avem un nou val de inchidere a bancilor in lume, asa cum am mai avut anii anteriori.
Multi oameni vor deveni suprasaturati de calculatoare si tehnologie si vor intoarce spatele la “high tech”. De aceea, cererea de tehnologie informatica va scadea in 2014, oamenii incercand sa se orienteze mai mult catre natural.
In 2014, ceva se va intampla si cu actualul papa. Multi crestini fundamentalisti vor fi in total dezacord cu vederile mai liberale ale papei si vor incepe sa-l denunte pe papa Francisc.
Tot in 2014, apa va fi o problema majora in lume, la fel ca si alimentele. De asemenea, milioane de oameni din intreaga lume vor protesta impotriva alimentelor modificate genetic, impotriva Monsanto. Multe din culturile agricole Monsanto vor fi distruse in mod intentionat de catre protestari; vor fi arestari in masa.
Cat priveste vremea, 2014 va debuta cu o vreme foarte rece şi cu ninsori abundente in toata America de Nord, Europa si Orientul Mijlociu. La sfarsitul verii, va fi o caldura extrema, care va crea seceta si incendii forestiere. Natura se va dezlantui si din punct de vedere al dezastrelor: vor fi cutremure majore la nivel mondial (de peste 8 grade pe Richter) in zone precum Indonezia, China, India, America Centrala (Guatemala), California. In Statele Unite vor fi inundatii masive pe toata coasta de est, in care vor pieri mii de oameni.
Sa vedem cateva predictii ale unor tari si zone din lume in anul 2014:
* Canada: premierul actual Harper va fi demis sau isi va prezenta demisia.
* Siria: va fi sfarsitul regimului lui Bashar al Assad.
* China: vor fi proteste majore. Vor exista presiuni din partea lumii pentru a opri livrarile de produse ieftine. China va face o mare schimbare in directia sa in 2015.
* Rusia: la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor exista probleme tehnologice si unele accidente nefericite. Exista riscuri ridicate de atacuri teroriste si proteste.
* Uniunea Europeana: problemele sale se vor inrautati in 2014. Vor exista noi revolte si proteste in Grecia si Spania.
* Israel: va ataca militar Libanul sau Siria in august sau septembrie.
* Ungaria: sfarsitul democratiei.
* SUA: economia sa se va scufunda si mai mult in 2014. Mai multe orase isi vor declara falimentul, somajul va creste, iar cetatenii vor fi mai nelinistititi. Va exista mai multa supraveghere din partea guvernului american.
Datorita schimbarii polilor Soarelui, mai multe milioane de oameni de pe Pamant vor avea diferite simptome (insomnie, eruptii cutanate, dureri de cap, vertij). Vor aparea vechile boli ale omenirii, ca lepra, TBC-ul. Metode alternative de vindecare vor fi dezvoltate din ce in ce mai mult de catre companiile farmaceutice.
In anul 2014, muzica va fi mai sentimentala, mai emotionala si mai “muzicala”. Vor aparea mai putine melodii pop-dance, rap, hip – hop, iar emotiile muzicale vor fi mai autentice.
(Articol adoptat dupa site-ul taratarot.com)
Articol preluat de pe http://www.almeea.com/