joi, 27 februarie 2014

O misterioasa inregistrare video facuta de NASA asupra planetei Saturn reveleaza un nor avand o uluitoare forma hexagonala, ce este mai mare decat planeta noastra


  Evenimente deosebite şi chiar epocale au loc în prezent pe Terra, dar se pare că în egală măsură ele se petrec şi în întregul nostru sistem solar. În ultimii ani, sonda spaţială Cassini, trimisă de NASA pentru a explora şi cerceta planeta Saturn, a transmis informaţii foarte valoroase despre această planetă. În anul 2007 sonda a transmis fotografia unui hexagon ciudat, de dimensiuni colosale, care se rotea în jurul polului nord al lui Saturn. Pentru detalii suplimentare se poate vizita site-ul NASA, care oferă anumite explicaţii asupra acestui fenomen unic în sistemul nostru solar: 
http://www.nasa.gov/mission_pages/cassini/media/cassini-20070327.html

Hexagonul respectiv este de fapt o masă uriaşă de nori structurată după această formă şi depășește cu mult dimensiunea planetei noastre. Kevin Baines, expert la Jet PropulsionLaboratory al NASA, Pasadena, California şi totodată membru în echipa de analiză spectroscopică în infraroşu a datelor transmise de sonda Cassini, a spus: „N-am mai văzut nimic de acest gen până acum pe nicio altă planetă. În atmosfera densă a lui Saturn, unde domină formaţiunile circulare şi celulele de convecţie noroase, o astfel de formă hexagonală aproape perfectă, în mişcare, este ceea ce ne-am aştepta să vedem cel mai puţin. Şi totuşi, ea este acolo, uimindu-ne profund.” 

Hexagonul are o grosime pe verticală de aproximativ 95 km şi o lungime uluitoare de aproape 25 000 km, ceea ce înseamnă că în interiorul lui ar putea încăpea, practic, patru planete Pământ! Desigur, întreaga structură pare a fi nenaturală, deoarece norii niciodată nu formează structuri hexagonale atât de regulate, pentru ca mai apoi să le menţină la fel şi să le facă să se rotească fără a-şi modifica deloc forma! Aşa ceva nu poate fi în niciun caz explicat ca fiind ceva natural.

Surpriza nu se opreşte însă aici. Studiindu-se mai îndeaproape fotografia publicată de NASA, s-a putut observa că în interiorul hexagonului, chiar în centrul său, se află forma unei piramide cu trei fețe, iar în interiorul piramidei se poate vedea forma „ochiului atoatevăzător”. Din nou, în interiorul acestui ochi se observă o piramidă inversată, plus două alte cercuri concentrice ce o încadrează. Iată mai jos schiţa aproximativă a acestei structuri extrem de ciudate de pe planeta Saturn:



Mike Adams, editor pe site-ul NaturalNews.com, face paralela acestei structuri cu simbolul arhicunoscut al „ochiului atoatevăzător” şi al piramidei, aflat pe bancnota dolarului american:



Faptele sunt clare şi evidente, din datele transmise chiar de NASA: pe Saturn se găseşte un hexagon format din nori groşi, care se roteşte în jurul polului nord al planetei. În interiorul acestui hexagon se află un triunghi (piramidă), iar în interiorul triunghiului se află două cercuri concentrice, ce seamănă foarte mult cu un ochi uman. Această structură se aseamănă foarte mult cu simbolul cunoscut de pe bancnota americană.
Până în prezent, misterul a rămas neclarificat.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Dovada ca istoria despre care ni se spune este o minciuna

http://www.youtube.com/watch?v=EeocSYQ5GnY
Videoclip clipul în de mai Jos se PREZINTA DOUĂ cranii alungite pasa au aparținut unor ființe umaneș craniile au INCA Parul  intact . Unul DINTRE elemente un apartinut unei femei, IAR celălalt unui Multe baiat, probabilitate Copilul EI. Ambele cranii au Fost Bine prezervate version Mediul USCAT SI Fierbinte al deșertului. Informa țiile prezentate version Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, sunt filme tot atâtea dovezi a scris o înțelege CA Planeta Noastră o Fost vizitată DIN Timpuri imemoriale de Alte civilizații extraterestre. Manipularea si minciuna, Combinate cu prostia si IGNORANTA maselor de Oameni au contribuit INSA la perpetuarea unei IDEI păguboase si profunda Despre false "originea" Noastră cca

 ființe Umane, precum si Despre "evoluția" Noastră ca specie umana.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Echipa "Prepare For Change" - Informare despre închiderea sistemului bancar

text preluat de la http://burebista2012.blogspot.ro/2014/02/echipa-prepare-for-change-informare.htmlDe ceva vreme am scris in articolele mele frecvent si constant despre Resetarea Financiara Globala. Atat pentru informarea de fond, cat si ca pe o avertizare pozitiva referitor la ce trebuie sa facem, cum sa informam rudele, cunoscutii, etc.

Cred ca acest proces este acum iminent. Mai jos voi posta un material video in limba engleza si apoi transcriptul tradus de mine pentru a informa oamenii in cel mai larg mod posibil.

Incercati sa printati si sa dati acest material oamenilor sau prin e-mail pentru a se informa si la randul lor sa-i informeze pe altii. Acest eveniment nu este "Evenimentul". Face parte din planul pregatirii lui.

Trebuie sa-l traim calmi si pozitivi [increzatori - nota AIM], pentru ca el va fi inceputul transformarilor pozitive pe care multi dintre noi le asteptam de multa vreme. Pe cat posibil sa ne implicam la momentul respectiv, cum putem fiecare pentru a linisti macar lumea si a ajuta acolo unde este nevoie.

Daca aveti timp, mai recititi articolele mele traduse de pe blogul lui Cobra referitoare la Eveniment. Sunt la eticheta "Cobra", pentru o clarificare a ceea ce se va intampla si cum sa actionam.

Iata materialul :

http://www.youtube.com/watch?v=eGWq7mi0Vfo
Traducerea :

S-a dat aceasta scurta informare, astfel încât să puteţi înţelege ceea ce se întâmplă acum în ceea ce priveşte închiderea sistemului bancar. Sperăm că vă va ajuta să menţineti calmul şi pacea din comunitatea dvs. în această scurtă perioadă de schimbare. Noi, de asemenea, vă vom încuraja pentru a sprijini pe cei din poziţii de responsabilitate pentru a ajuta la menţinerea status quo-ului în ceea ce priveşte necesităţile vitale ale comunităţii locale.

Speram ca distributia de alimente, apă, electricitate, internet, benzina, transport şi servicii de telefonie nu vor fi întrerupte cand acest sistem bancar se va intrerupe pentru a fi schimbat . In plus, acest lider al comunitatii a fost creat pentru a vă ajuta să înţelegeţi ceea ce transpare în întreaga lume în acest moment. Persoana sau persoanele care va ofera aceste scurte informatii fac parte dintr-o reţea la nivel mondial, care sunt dedicate pentru o tranziţie paşnică la un sistem financiar transparent pentru sistemul nostru bancar la nivel mondial.

Pe cine reprezentam si cine este in spatele acestui proces

Grupul nostru este format din persoane inteligente, conştiente, din toate segmentele societăţii şi sunt dedicate pentru o schimbare non-violenta. Am fost conştienţi de ceea ce acum transpare de la persoane-cheie din organizaţiile militare si serviciilor secrete din lume. 

Membri de rang inalt din infrastructura politica din lume sunt, de asemenea, în sprijinul acestor titluri executorii legale. Acesti patrioţi loiali din forţele CIA, NSA, FBI, militare, serifi, poliţie, au omologii din întreaga lume implicati într-un proces simultan de a inlatura infractorii financiari.

Pentru a rezuma, există forţe mari internaţionale operative multijurisdictional, care au descoperit aceasta corupţie pe scară largă în arenele financiare şi politice şi se iau acum măsuri legale pentru a pune capăt acestui comportament criminal. Unii lideri din agenţiile regionale şi naţionale de aplicare a legii şi forţele de poliţie sunt conştienţi de ceea ce are loc acum la fel de bine. 

Noi anticipam, de asemenea, prezenţa militară să fie desfăşurata în oraşe pentru a ajuta la menţinerea ordinii si păcii. Anticipam emisiuni în reţeaua radio de difuzare de urgenţă pentru a explica situaţia foarte curând, dacă acestea nu au început inca, dupa ce au primit acest document.

Ce se intampla si de ce sunt bancile inchise

Ce se întâmplă în acest moment este o Resetare Financiara necesara, a sistemului bancar central la nivel mondial. Din păcate, acest lucru necesita închiderea fiecarui computer legat la băncile centrale. Acest lucru va lăsa întreaga planetă, fără acces la numerar, ATM-uri, carduri de credit sau de pe pieţele bursiere.

Nu va fi nici o monedă disponibilă decât ceea ce este deja în circulaţie pentru o perioadă de maximum două săptămâni. Intenţia şi planurile acestor agenţii legale responsabile este pentru un scenariu mai bun, adica de 3-5 zile in care sistemul bancar sa fie deconectat. 

Cu toate acestea, cu atât de multe variabile în joc, timpul exact care va dura pentru ca această schimbare în realitate sa aiba loc, este necunoscut în acest moment. Această lipsă de bani în rândul populaţiei din lume, în mod clar ar putea crea unele dificultăţi în diverse locaţii, unii pot intra in panica pentru ca nu pot accesa banii lor prin canalele normale.

Rolul vostru vital in acest proces

Este vital conducerea dumneavoastră să menţină o reţea deschisă, onestă şi transparentă de comunicare cu cei din comunitatea voastra şi acei lideri comunitari, care poate nu vor şti ce se întâmplă sau să poată primi această informare în timp util . 

Una dintre cele mai importante acţiuni este de a monitoriza forţele de ordine locale, care nu sunt conştiente de acest eveniment. Ei pot vedea confuzia oamenilor şi greseala aceasta poate duce la o reactie naturala la fel de ostila sau potenţial violenta. Cerem ca mai presus de toate aceste forţe să rămână vigilenta proactiva şi să se abţină de la violenţă.

Sugestii importante pentru mentinerea pacii si schimbarii armonioase

Cerem companiilor de alimente şi apă şi grupurilor comunitare locale să fie încurajate să servească populaţia dacă aceste închideri bancare conduc la întreruperi pentru prea mult timp, în oricare dintre următoarele domenii : transport, hrană, apă, reţea electrică, turnuri de telefonie mobila, internet, televiziune, servicii de urgenţă, spitale şi orice altă reţea vitala care ar putea fi afectata.

Cum stim ca asta se va intampla acum ?

Grupul nostru a fost contactat şi am fost rugat să acţionam ca o reţea de informare şi de infrastructură pentru a vă sprijini în sarcinile desemnate oricare ar fi ele. Dacă sunteţi un primar sau un director al unei companii de distributie a apei sau a energiei, sperăm ca responsabilităţile şi serviciile dumneavoastră să rămână neîntrerupte în timp ce băncile sunt închise. 

Cerem de asemenea, a va oferi sprijinul necesităţilor de infrastructura pentru cei care cer ajutorul dumneavoastră, comunităţile locale, cum ar fi cantine, scoli, sau de distribuţie a apei pentru cei care au nevoie. Cerem ca spitalele şi serviciile de urgenţă să acorde prioritate şi sprijin pentru a proteja si informa populatia.

De ce se intampla aceasta ?

Din păcate, au existat abuzuri penale în cadrul sistemelor bancare din lume, inclusiv Federal Reserve de mai mulţi ani. Aceste persoane au corupt multe aspecte ale infrastructurii politice a lumii iar lăcomia şi setea lor de putere a dejucat procesul democratic şi a făcut mult rău ecosistemelor şi relaţiilor noastre sociale.

Dovezi vor fi prezentate publicului

Dovada este în curs de a fi dezvaluita si indică un sistem de fraudă financiară şi corupţie, care a dus la furtul instituţionalizat de trilioane de dolari castigati cu greu in lume. Acest lucru acum se incheie iar dovezile şi punerea sub acuzare, precum si arestarea celor responsabili a început. Aceste persoane implicate în această conspiraţie sunt criminali foarte puternici şi conectati politic. Acestia au fost avertizati în mod repetat să respecte legile din ţările lor, dar unii dintre ei au refuzat.

Este timpul sa actionam

Acest refuz de a se conforma cu legea acum, a forţat închiderea băncilor centrale care afectează în prezent întregul sistemul bancar mondial. Este necesară această acţiune radicală pentru a aplica legea şi este în prezent în curs de implementare printr-o acţiune coordonată printr-o forţă de poliţie din întreaga lume. 

Motivul pentru care acest lucru nu a fost făcut prin alertarea populaţiei în prealabil, este deoarece criminalii responsabili controleaza mass-media globala şi au stabilit cenzori la nivel mondial. Un poliţist nu spune un criminal ca va fi arestat, pentru ca el va fugi.

Liderii puternici vor cădea

Această operaţiune de înşelătorie bancara a inclus unele figuri publice foarte puternice care, atunci când vor fi dezvaluite, vor soca cel mai probabil, mulţi oameni. Aceasta nu este o lovitură de stat militară sau ceva negativ. De fapt, simţim ca acest lucru va permite existenta unui sistem mai cinstit de guvernare, care va găsi sprijin la nivel mondial, astfel ca adevarul va fi dezvaluit publicului în săptămânile ce vor urma.

Dreptul dvs. de a pune la indoiala toate acestea este natural

Noi înţelegem ca puteti să nu fiti conştienţi sau de acord cu această informaţie care este prezentata aici, dar vă rugăm să luati în considerare faptul că aceasta scurta informare a fost creată la 29 septembrie 2013. Acest lucru ar trebui să ajute si să acţioneze ca o dovadă a ceea ce are loc acum si a fost cunoscut de noi, cei care am creat acest document în prealabil. 

Vrem în continuare să reiteram că acest lucru nu este o lovitură de stat militară şi nu există niciun motiv de panică şi frică. Fie ca ne crezi sau nu cu privire la natura acestui eveniment la nivel mondial, vă rugăm să faceţi totul pentru a facilita calm şi pace în comunităţile voastre cât mai eficient posibil.

In concluzie

Vă cerem să vă păstraţi o minte deschisă la acest document şi noi te vom sprijini în poziţia dumneavoastră de responsabilitate şi putere ca un lider de comunitate. Vă rugăm să constientizati că această tranziţie este destinata a fi doar pentru o perioadă scurtă de timp. Vi se va cere să gânditi la nivel local şi nu să aşteptati instrucţiuni de la nivelele centrale pentru ca anumite canale de comunicare pot fi perturbate.

Va rugam sa studiati acest document şi, dacă este posibil, a clarifica ceea ce se întâmplă şi a împărtăşi aceste idei in comunitatea voastra.

De asemenea, avem un site web (www.prepareforchange.net), în cazul în care puteţi accesa link-uri către articole şi dovezi că ceea ce se spune a fost în proces de durata. Noi vă vom încuraja să te educi prin intermediul acestor link-uri. 

Dacă reţeaua internet rămâne deschisă în timpul închiderii băncilor aceste link-uri va va ajuta să înţelegeţi mai mult. În cazul în care internetul cade vă rugăm să interacţionati cu cei care au facut public acest document.


Cu respect, 
echipa "Prepare For Change" - prepareforchange.net

sursa (engleză) : 2012thebigpicture.wordpress.com
roaim.net.tf/

Doze mari de vitamina C anihilează cancerul

traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM) după articolul de la NaturalNews
Dezvăluiri uluitoare: cercetări medicale foarte recente despre forţa de luptă a vitaminei C împotriva cancerului au fost publicate în revista Science Translational Medicine. O echipă de cercetători de la Universitatea din Kansas au testat efectele vitaminei C administrată în doze foarte mari sub formă de injecţii intravenoase pe un grup de pacienţi umani, şi au descoperit astfel că ea distruge celulele canceroase, lăsând intacte celulele sănătoase.

Folosind cercetări mai vechi realizate încă din anii 1970 de către Linus Pauling (un chimist de la Universitatea Statului Oregon, care astăzi este recunoscut ca cel mai activ promotor al terapiei cu vitamina C), noile studii americane au constat în injecţii cu doze foarte mari de vitamina C. Testele s-au desfăşurat atât în condiţii de laborator (folosindu-se celule ovariene umane), pe şoareci dar şi direct pe un grup de 22 de subiecţi umani.

Testele au arătat rezultate neaşteptat de favorabile în toate cele 3 modele, mai exact faptul că vitamina C a distrus complet celulele canceroase ovariene, lăsându-le intacte pe cele sănătoase.

Beneficiile tratamentului cu doze foarte mari de vitamina C au fost observate, de asemenea, comparându-le cu efectele chimioterapiei (tratament convenţional susţinut din bugetul public) care însă distruge toate celulele, inclusiv pe cele sănătoase, ajungându-se, în unele cazuri, chiar la moartea pacientului.

"Pacienţii caută alternative sigure şi ieftine pentru a se vindeca de cancer", afirmă dr. Jeanne Drisko, co-autor al studiului. "Vitamina C administrată prin injectii intravenoase are acest potenţial, conform primelor rezultate clinice din aceste cercetări".

Medicii şi chimiştii admit că sunt necesare mai multe teste pentru a se studia efectele administrării de vitamina C în doze foarte mari intravenos, dar că aceste cercetări nu vor fi realizate deoarece marile companii farmaceutice nu pot să patenteze vitaminele (pentru a scoate profituri financiare uriaşe).

Următoarea etapă în aceste studii ar fi aplicarea aceluiaşi tratament la o scară foarte mare de pacienţi umani, pentru a vedea în ce fel efectele benefice din primele studii pot fi obţinute mai departe. Dacă rezultatele uluitoare se vor confirma, atunci popularizarea tratamentului s-ar face de la sine.

Surprinzător (pentru unii), este extrem de posibil ca această etapă atât de necesară să nu aibă loc niciodată. Motivul, recunoaşte echipa de cercetători, este că astfel de teste la scară largă necesită eforturi financiare uriaşe care în mod tradiţional vin din partea marilor companii farmaceutice mondiale. 



Aceste companii farmaceutice nu au însă nici-un interes să promoveze tratamente eficiente bazate pe substanţe complet naturale şi ieftine, pentru că şi-ar ruina propriile afaceri care le aduc profituri imense de miliarde de dolari anual producând substanţe anti-cancerose folosite în tratamentele convenţionale.

"Deoarece vitamina C nu are nici-un fel de potenţial de a fi patentată pe numele vreunei companii farmaceutice, dezvoltarea unei producţii ieftine de vitamină C nu este agreeată de companiile farmaceutice", spune Qi Chen, autorul acestui nou studiu. "Noi credem că a sosit timpul ca toate laboratoarele şi agenţiile de cercetare medicală din întreaga lume să realizeze studii clinice extinse şi meticuloase cu acest tratament intravenos de vitamina C".

Răspunsul industriei medicale convenţionale la astfel de descoperiri şi la altele similare a fost constant de-a lungul timpului, şi anume au trimis în derizoriu de fiecare dată efectele lor benefice, aşa cum era de aşteptat.

Cum ar putea ele să explice cele câteva decenii de traumatizare a tuturor pacienţilor cu cancer care au fost şi încă sunt supuşi chinurilor chimioterapiei, iradierii şi chirurgiei, toate cu rezultate minime, ignorând cu bună ştiinţă tratamentele alternative complet naturale şi eficiente cum ar fi administrarea de vitamina C? 

Această perspectivă este greu de "digerat" de către puternica industrie farmaceutică mondială ce obţine profituri inimaginabile de pe urma suferinţei pacientilor care sunt "ţinuţi captivi" într-un sistem de "sănătate" care nu are nimic de-a face cu morala. Această industrie profitoare preferă să ignore cu desăvârşire şi să ridiculizeze astfel de descoperiri revoluţionare, în loc să îşi aducă aşteptata contribuţie la însănătoşirea oamenilor.

"Ascorbatul (vitamina C) este asimilat în mod diferit atunci când este administrat oral, faţă de administrarea intravenoasă", scrie Heidi Ledford pentru prestigioasa revistă Nature. Industria farmaceutică mondiala amestecă toate aceste deosebiri, datorate efectelor diferite ale vitaminei C care ajunge în corp pe căi distincte, aducând în derizoriu dezbaterea pe acest subiect.

"Dozele orale de vitamina C acţionează doar ca antioxidanţi, protejând celulele de atacul compuşilor reactivi care conţin oxigen. Dar vitamina C administrată intravenos poate avea un efect opus contribuind la formarea în mod natural a unui compus binecunoscut: peroxidul de hidrogen (H2O2). Celulele canceroase nu se pot apăra în faţa atacului unor astfel de compuşi oxigenaţi".



Sursele folosite în acest articol:

nature.com

bbc.co.uk

lpi.oregonstate.edu

science.naturalnews.com

roaim.co.nr

Antropolog american dovedeste ca istoria umanitatii este contrafacuta


Dovezile ce au fost adunate în ultimele decenii de arheologi şi antropologi despre civilizații umane foarte evoluate, care au trăit în negurile antichităţii, cu mult înainte de Epoca Glaciară, demonstrează de asemenea că nivelul tehnologic atins de acele civilizaţii de pe planeta noastră era foarte înalt.
Antropologul american Semir Osmanagich, fondator al Parcului Arheologic din Bosnia şi totodată cel care a promovat la nivel mondial uluitoarele piramide din Bosnia, declară că se află în posesia unor dovezi ştiinţifice irefutabile care atestă existenţa unor civilizaţii antice ce depășesc cu mult chiar și civilizația noastră actuală. Ca urmare a acestor evidențe, istoria omenirii, aşa cum a fost ea predată şi înţeleasă până în prezent, va trebui schimbată din temelii. Examinarea vârstei feluritelor structuri descoperite în diferite zone ale globului revelează cu claritate faptul că ele au fost construite de către civilizaţii foarte avansate în urmă cu mai bine de 29 000 de ani. Bazându-se în special pe descoperirile epocale realizate în situl arheologic din Bosnia – care actualmente este cel mai activ din lume -, dr. Semir Osmanagich prezintă lumii întregi rezultatele testelor cu carbon asupra unor eşantioane materiale organice, prelevate din acea zonă a uriaşelor piramide din Bosnia. Testele au fost efectuate în unul dintre cele mai prestigioase laboratoare de profil din lume (Laboratorul Radiocarbon din Kiev, Ucraina) şi atestă faptul că vechimea acestor eşantioane este de 29 400 de ani, cu o toleranţă în plus sau în minus de 400 de ani. S-a putut de asemenea constata că oamenii care au construit acele piramide cunoşteau foarte bine secretele frecvențelor energetice, ceea ce le-a permis să folosească resursele naturale (pământ etc.) pentru a edifica nişte construcţii uriaşe, la o scară ce nu a fost încă atinsă pe planeta noastră până în prezent. Dovezile arată cu claritate că piramidele au fost construite în scopul de a servi ca dispozitive energetice foarte puternice, perfect aliniate cu reţeaua energetică a planetei noastre, asigurând astfel energie atât pentru vindecare, cât şi pentru felurite alte activităţi.
În afară de piramidele din Bosnia, zidul de piatră Rockwall din Texas (America) reprezintă de asemenea un mister extraordinar, pe care arheologii şi oamenii de ştiinţă sunt incapabili deocamdată să-l rezolve. Rockwall reprezintă o construcţie magnifică din piatră, în statul american Texas, ce are un diametru de aproximativ 18 kilometri şi înălţimea unei clădiri cu şapte etaje. Zidul a fost construit în urmă cu mai bine de 20 000 de ani şi este acoperit în întregime cu pământ. Fireşte, problema pe care oamenii de ştiinţa caută să o rezolve este: cine a construit acea magnifică lucrare şi în ce scop. Noile descoperiri despre civilizaţiile din antichitate au aprins tot mai mult interesul față de aceste aspecte și mai ales față de adevăratele origini ale speciei umane. Au fost realizate astfel unele producţii TV remarcabile, cum ar fi serialul National Geographic: 100 Greatest Mysteries Revealed- Ancient Civilisations Unearthed.
Cartea lui Michael Cremo, Forbidden Archeology, reprezintă şi ea un vârf de lance în domeniu, afirmând că ştiinţa şi cunoaşterea unor civilizaţii umane extrem de vechi au fost în mod deliberat ignorate, deoarece ele contraveneau ideilor şi curentului modern de gândire despre originile omului. Cartea a fost considerată una dintre cele mai puternice lovituri împotriva dogmatismului ştiinţific actual, fiind apreciată la superlativ de sute de ziarişti şi chiar de către unii cercetători de avangardă. 
http://www.youtube.com/watch?v=pbfRopzXYNA

SURSA:AIM
http://secretegalactie.blogspot.ro/

OZN-urile stationeaza in continuare pe orbita Soarelui