luni, 17 februarie 2014

EVENIMENT EXTREM DE RAR

Un Eveniment extrem de rar VA Avea loc version Dimineața zilei de joi, 20 martie.  Un asteroid cunoscut sub Ștampila de 163 Erigone VA Trece in fata Stelei strălucitoare Regulus DIN Constelatia Leo, provocând steaua SA dispară.  Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Eveniment VA fi vizibil de-a Lungul unui Multe Traseu de 45 de mile larg si se preconizează SA înceapă la 02:07 EDT.  Umbra asteroidului VA mutații pe o Cale de Sud-Est-la-nord-vest, de îngrijire VA se extinde de la New York la Oswego version statul New York , Si Continua în Nord-Vestul Ontario, Canada.  PENTRU CEI version Centrul de această Cale, vedeta VA rămâne invizibil din pretul de 12 secunde.  (Path ocultarea si Informatii) http://www.seasky.org/ astronomy/astronomy-calendar- 2014 . html 



https://www.youtube.com/watch?v=ev4PJif6uaY



https://www.youtube.com/watch?v=UZZAJsaDaP8




https://www.youtube.com/watch?v=ywAENyB-ne4

Sursa : primit pe mail,
Multumim MB

De ce să ne ferim de zahăr, şi care sunt înlocuitorii naturali?

preluare de la diversificare.ro

Zahărul are o istorie tumultoasă şi continuă să fie un aliment controversat.

"Sarea dulce", cum era numit de cruciaţi, a sosit în Europa o data cu întoarcerea acestora dintr-o campanie în Ţara Sfântă. În secolul al XII-lea, Venetia a început propria producţie de zahăr, pe care un scriitor al vremii îl considera "foarte necesar pentru folosul şi sănătatea omenirii". În America, zahărul a ajuns prin Cristofor Columb, care a primit în dar la o oprire în Insulele Canare, niste butaşi de trestie de zahăr.

Pentru că zahărul a fost foarte scump pâna în secolul XVIII, consumul anual în ţările mai dezvoltate era de 2 kg / persoana / an, apoi, o data cu ieftinirea acestuia, consumul a crecut spectaculos: 38 kg / persoana / an în 1900, iar în prezent, în unele ţări consumul se apropie de 90 kg / persoana / an. Din păcate, la fel de spectaculos a crescut şi numărul cazurilor de obezitate, boli cardio-vasculare şi diabet.

Ce substanţe nutritive conţine zăharul?

Nutriţionistii spun ca în afară de aportul energetic (exprimat în calorii), zahărul nu conţine substanţe nutritive (hrănitoare). Este o "calorie falsă", ca şi alcoolul. Prin rafinare, zahărul (indiferent de culoare), îşi pierde mineralele şi vitaminele naturale, organice. Mai mult decât atât, pentru albirea zahărului, în procesul de rafinare, se foloseşte dioxid de sulf, un aditiv alimentar cunoscut sub denumirea de E 220 (periculos pentru sănătate).

Efectele negative ale zahărului asupra sănătăţii

În primul rând, ar trebui menţionată dependenţa. Zahărul, numit şi "moartea albă", creează dependenţă la fel ca şi drogurile de categorie "grea", cum ar fi heroina. Consumul de zahăr declanşează în creier eliberarea unor substanţe cunoscute sub denumirea opioide, substanţe pe care organismul le eliberează în mod natural pentru a reduce stresul sau durerea. 

Atunci când ne dorim ceva dulce, se activează aceleaşi zone din creier ca şi în cazul dependenţilor atunci când au nevoie de drog. Pentru a demonstra ca zahărul este un drog similar cu opiaceele, oamenii de ştiinţă au administrat unor iubitori de dulciuri un medicament care blochează eliberarea opioidelor. La scurt timp după acest tratament, subiectii nu au mai arătat niciun interes faţă de acestea.

Zahărul este un "hoţ" de substanţe nutritive. Asta pentru că organismul îşi foloseşte resursele proprii pentru a neutraliza zahărul din sânge: calciu, magneziu, crom, cupru, vitaminele B. De aici până la scăderea imunităţii şi cancer nu mai e decât un pas.

În cazul copiilor, situaţia este şi mai delicată. Dependenţa de zahăr poate transforma un copil sănătos şi liniştit într-un copil agitat, nervos, plângăcios, isteric. De asemenea, consumul de zahăr poate cauza copiilor hiperactivitate (şi un fals diagnostic ADHD), crampe, eczeme, poate ridica nivelul adrenalinei, sau poate influenţa negativ hormonii de creştere.

Bineînţeles, în topul afecţiunilor cauzate de consumul de zahăr se numără caria dentară, obezitatea şi diabetul.

Când pot introduce zahărul în alimentaţia copilului meu?

Majoritatea pediatrilor recomandă dulciurile după vârsta de 3 ani. Având însă în vedere efectele negative ale zahărului asupra sănătăţii, ar fi bine să găsiţi un înlocuitor natural şi sănătos pentru acesta.

Înlocuitori naturali ai zaharului:

· Zaharul nerafinat (brut sau negru), extras prin procedee simple din trestia de zahăr, păstrează în compoziţia sa vitamine şi minerale care lipsesc celui rafinat: potasiu, calciu, magneziu, fosfor, sodiu, fier. Zahărul brun se comportă la fel ca şi cel obisnuit în procesul de preparare al dulciurilor, însă are punctul de topire mai jos, face mai puţină spumă şi este mult mai sanatos (mai puţin nociv - nota mea) decât zahărul rafinat. O atenţionare în plus: a nu se confunda zahărul brun (obţinut în unele cazuri prin caramelizarea zahărului alb rafinat), cu zahărul BRUT (care este zahăr nerafinat) - nota mea.







· Mierea de albine neprocesată este singurul aliment care nu se alterează şi este o sursă importanta de vitamine (în special cele din grupa B), minerale şi aminoacizi. Ea însă, nu poate fi consumată de copiii mai mici de 1-2 ani, din cauza riscului contaminării cu spori de botulism.

· Siropul de agave este obţinut din planta cu acelaşi nume originară din Mexic, conţine vitaminele B, C, D, E, calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, seleniu şi crom. Este recomandat şi diabeticilor datorită poziţiei joase pe scara glicemică. În plus, cantitatea de sirop folosită pentru îndulcirea preparatelor este cu un sfert mai mică decât cea de zahăr.

· Siropul de orez se obţine din orez brun prăjit, conţine magneziu, fosfor, mangan, potasiu, zinc.

· Siropul de tapioca (cassava) - rădăcinile de tapioca produc mai multă energie (ca hrana) pe unitatea de teren decât orice altă cultură. Frunzele sale furnizează vitamine şi proteine. Nutriţional, tapioca este comparabilă cu cartoful, numai că aceasta conţine de doua ori mai multe fibre şi are un nivel mai ridicat de potasiu.

· Extractul de ştevie (obţinut dintr-o planta, Stevia Rebaudiana) este de 300 de ori mai dulce decât zahărul, are 0 (zero) calorii şi indice glicemic 0 (zero), putând fi folosit şi de către diabetici.

· Siropul de arţar se obţine prin fierberea sevei copacului. Poate fi folosit ca îndulcitor pentru cafea sau ceai, aducând o savoare catifelată, sau ca topping pentru vafe, clătite, plăcinte, dar se poate folosi şi ca ingredient al unor sosuri pentru diverse preparate culinare.

· Fructele proaspete conţin o proporţie ideală a diferitelor tipuri de zaharuri. Consumul de fructe în orice formă (preferabil crude, sucuri, salate) este o adevărată relaxare pentru organism, deoarece normalizează glicemia, reglează funcţiile pancreasului, rafinează gustul ţi percepţiile olfactive. De asemenea, fructele uscate (stafidele, smochinele, curmalele, caisele şi prunele deshidratate etc.) sunt un excelent înlocuitor al zahărului.

Surse (ro): 

http://www.paradisulverde.com/Alimetatie/Dulciuri/zahar-moartea-alba.html
http://www.desprecopii.com/NewsItem.asp?id=1341
http://sideris.ro/blog/mama-si-copilul/crestere-naturala-bebelusi-copii/indulcitori-alternativi-la-zahar/
http://despremiere.blogspot.com/2009/10/zaharul-la-fel-de-nociv-ca-drogurile.html
http://www.armonianaturii.ro/Zaharul-rafinat-(alb)-cea-mai-dulce-otrava.html*articleID_431-articol
http://ro.wikipedia.org/wiki/Opioide
http://www.nou-nascuti.ro/nutritie/dependenta-de-zahar-la-copil-partea-i.html
http://www.ecolife.ro/articole/alimentatie/zaharul-un-pseudoaliment-daunator.html
http://www.drogheria.ro/Articole/Stevia_indulcitorul_natural-6-187.html
http://sirop-artar.info/

Surse(fr): 

http://www.ateliersante.ch/sucre.htm

Surse(en): 
http://en.wikipedia.org/wiki/Sugar


Articol preluat de pe http://roaim.co.nr/

Apariţia neaşteptată a unui OZN deasupra aeroportului din Bremen

de Mihai Vasilescu
La începutul lunii ianuarie a acestui an, aeroportul din Bremen a fost martorul unei misterioase şi surprinzătoare apariţii a unui OZN care a sistat timp de două ore desfăşurarea traficului aerian.

Bremen, un important oraş industrial în Germania, este cunoscut drept o locaţie semnificativă în ceea ce priveşte dezvoltarea tehnologiei aerospaţiale, atât militare cât şi civile.

În seara zilei de luni, 6 ianuarie 2014, operatorii radar din aeroportul german Bremen au raportat trei apariţii distincte ale unui obiect zburător neidentificat (OZN) pe parcursul a trei ore, în intervalul 18:30 - 21:30, ora locală. Poliţia din Bremen a fost chemată încă de la început, dar încercările de interceptare a OZN-ului nu au avut succes, fiind încheiate în jurul orei 20:45.

Apariţia neaşteptată a OZN-ului a afectat serios circulaţia aeriană. Un zbor în direcţia Frankfurt a fost anulat, un altul care venea de la Munchen a fost redirecţionat spre Hanovra, iar un avion care venea de la Paris a fost nevoit să rămână în aer o lungă perioadă de timp până când a primit permisiunea de a ateriza.

În ultimii ani, au fost raportate numeroase astfel de apariţii ale unor OZN-uri deasupra unor aeroporturi din lume, întrerupând pentru perioade considerabile de timp traficul aerian. Un asemenea incident a avut loc în China în anul 2011, când un OZN a survolat aeroportul internaţional din Hangzhou, determinând anularea sau amânarea zborurilor a peste 2 000 de pasageri. 
Cu acea ocazie, autorităţile au fost nevoite să recunoască adevărul evident al provenienţei extraterestre a respectivului OZN. Numeroşi specialişti în domeniu sunt de părere că incidentul din Bremen se încadrează în acelaşi tipar cu celelalte apariţii OZN din întreaga lume.

Purtătorul de cuvânt al companiei responsabile de controlul traficului aerian german (DFS - Deutsche Flugsicherung) a declarat că obiectul neidentificat care a survolat aeroportul din Bremen "avea lumini normale, roşu şi verde, şi lumini de apropiere pe ambele părţi".

O martoră a evenimentului, Dominique Höber, a relatat că "obiectul zbura la o înălţime între 100 şi 200 de metri şi a trecut pe deasupra casei de patru ori".

Autorităţile au informat că o anchetă cu privire la acest incident este în desfăşurare, pentru "intruziune în spaţiul aerian controlat".

Autorităţile nu vor să admită că a fost un OZN, dar nici nu pot spune clar ce a fost

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bremen a declarat că "încă nu se cunoaşte ce anume era acel obiect neidentificat, dar cu siguranţă el era acolo".

OZN-ul s-a "jucat" cu forţele de ordine astfel că, deşi putea fi observat cu ajutorul unui binoclu din turnul de control al traficului aerian (potrivit publicaţiei Weser Kurier), totuşi, elicopterul poliţiei care a fost trimis pentru a survola zona şi a-l repera, în mod uimitor, nu l-a putut găsi!
Un alt aspect mai puţin cunoscut şi în acelaşi timp misterios este faptul că deşi OZN-ul a apărut pe radarele aeroportului, Siguranta Aeriană Germană şi Aviaţia Militară nu au putut identifica obiectul zburător pe radarele lor.

În presa germană au apărut numeroase supoziţii despre posibilitatea ca obiectul zburător neidentificat să fi fost o dronă sau chiar un model de avion militar în testare.

Ipoteza că acel OZN a fost de fapt o dronă pare cea mai plauzibilă pentru cei care refuză să accepte probabilitatea unei "vizite extraterestre".

Dronele moderne se pot mişca pe cer în toate direcţiile fără a face prea mult zgomot. Având câteva becuri tip led, pot apărea în întuneric destul de impresionante şi mari. Drone de jucărie se găsesc şi în comerţ, la preţuri destul de mici. În acest caz însă nu poate fi vorba despre aşa ceva. 

După datele Siguranţei Aeriene Germane, în acea seară a bătut vântul destul de tare iar dronele comerciale devin greu de controlat chiar şi când vântul este slab. Dacă acel OZN ar fi fost o dronă care se "plimba" peste acoperişurile oraşului Bremen, atunci trebuie să fi fost vorba despre una tehnică sau militară. Totuşi, pentru ca o astfel de dronă să fie folosită în apropierea unui aeroport este obligatoriu să existe aprobare pentru zbor.

Este deci imposibil să fi fost o dronă, având în vedere că poliţia, Siguranţa Aeriană şi Aviaţia Militară germană ar fi descoperit destul de repede adevărul şi astfel nu ar mai fi fost nevoie de sistarea zborurilor aeriene şi nici de nenumărate supoziţii şi declaraţii vagi din partea autorităţilor.

Radio Bremen a primit un indiciu despre posibilitatea ca acel OZN să fi fost un zbor de test militar. Acest fapt însă se poate verifica foarte greu, deoarece majoritatea proiectelor militare sunt strict secrete. Cert este că orașul Bremen reprezintă un reper important pentru industria de armament a Germaniei, iar firma Rheinmetall Defence produce aici drone în scopuri militare. 
Totuşi, este foarte puţin probabil ca această întreprindere să efectueze teste aeriene militare ale unor noi produse deasupra oraşului şi cu atât mai puţin deasupra aeroportului, afectându-i astfel buna funcţionare.

Poliţia germană este de părere, în proporţie de 90%, că ar fi fost vorba despre un elicopter. Totuşi, elicopterele emit un zgomot uşor de identificat iar martorii oculari au declarat că OZN-ul era mai degrabă silenţios în comparaţie cu un elicopter, fiind aproximativ ca un avion de tip Jet.

O altă ipoteză care a fost vehiculată, destul de năucitoare, este că întregul incident ar fi fost inventat de presă. Această ipoteză ar fi, în opinia celor care au propagat-o, susţinută de faptul că autoritățile nu au furnizat deocamdată nicio înregistrare audio sau video a acestei apariţii. 

Însă ca mass-media să fi inventat acest eveniment pentru a-şi creşte audienţa este totuși absurd. Cum rămâne cu sutele de pasageri care au fost nevoiţi să îşi întârzie planurile de călătorie? Dacă ar fi fost doar o alarmă falsă, poliţia ar fi trebuit să se sesizeze de la bun început de această farsă şi nu ar mai fi survolat cerul de deasupra aeroportului timp de două ore.

Singura înregistrare disponibilă deocamdată provine de la un martor ocular, care a postat pe internet un scurt filmuleț.


http://www.youtube.com/watch?v=EXy8j8YEJNA

În ciuda dezinformării practicate de autorităţi, adevărul "vizitelor extraterestre" pe Pământ rămâne acelaşi

Dincolo de încercările de muşamalizare a fenomenului OZN de către autorităţi, existenţa extratereştrilor devine din ce în ce mai vizibilă. Numeroase relatări ale martorilor oculari şi dovezile în imagini prezentate pe internet sunt edificatoare în ceea ce priveşte aparţia din ce în ce mai frecventă a OZN-urilor în apropierea diferitelor oraşe.

De curând, unii oameni politici cum ar fi Dimitri Medvedev, prim-ministrul Rusiei, sau Paul Hallyer, fostul ministru al Apărării din Canada, au avertizat asupra faptului că oamenii nu sunt singurele fiinţe din univers, iar unele rase extraterestre se află de mai mult timp în contact cu marile puteri ale lumii. 

Preluare de la http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=7891


Sursa: http://roaim.de.vu/

Comisia Europeană se înfruptă din banii populaţiei

de Călin Rechea (Bursa)

Credeaţi că vom scăpa doar cu bail-in-ul bancar, stimaţi cititori? Ei bine, nu! Pe fondul lipsei de reacţie a cetăţenilor faţă de măsurile arbitrare adoptate de autorităţile europene şi a lipsei rezultatelor în lupta anticriză, acestea au considerat că sunt necesare noi măsuri.

Agenţia de ştiri Reuters a obţinut un document de lucru al Comisiei Europene, în care se arată că "economiile celor 500 de milioane de cetăţeni pot fi utilizate pentru finanţarea investiţiilor pe termen lung". Totul este justificat, bineînţeles, prin necesitatea stimulării creşterii economice, dar şi prin "acoperirea deficitului de finanţare din partea băncilor". Nicăieri în articolul Reuters nu se aminteşte de un posibil caracter voluntar al măsurilor.

"Criza economică şi financiară a afectat capacitatea sectorului financiar de a canaliza fondurile către economia reală, în special către investiţiile pe termen lung", se arată în documentul CE.

Dar de ce nu îşi îndeplinesc băncile rolul? Deoarece sunt subcapitalizate şi nimeni nu ştie, cu adevărat, dimensiunea portofoliilor de credite neperformante. Mai este, apoi, incertitudinea investitorilor, care nu ştiu ce se va întâmpla nici măcar mâine, în condiţiile unei avalanşe a schimbărilor fiscale şi de altă natură. Şi atunci, cum să treacă la investiţii pe termen lung, când presiunile competitive nu reprezintă decât cea mai mică grijă a lor?



Analiştii de la Pimco, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume, au observat, încă din vara anului 2012, că "un al doilea val al ieşirilor de capital afectează şi nucleul zonei euro". "După o primă fază a crizei, în care investitorii şi-au mutat capitalul de la periferia euro către nucleu, aceştia îşi mută acum fondurile din toată zona euro", se arată în analiza Pimco.

Singura constantă a mediului de afaceri din Europa pare să mai fie doar arbitrariul unor decizii imprevizibile ale autorităţilor, care încă mai sunt convinse că îşi pot planifica minuţios calea ieşirii din criză, pentru a evita orice fel de schimbare fundamentală.

În condiţiile în care depozitele bancare sunt deja "marcate" pentru utilizare în procesul de salvare a băncilor, care sunt sursele spre care şi-a îndreptat atenţia Comisia Europeană? Fondurile de pensii ale cetăţenilor. "Comisia va cere opinia instituţiei de reglementare a pieţei asigurărilor pentru elaborarea unei noi legi", se mai arată în articolul Reuters, al cărei scop este "mobilizarea economiilor din fondurile de pensii pentru finanţările pe termen lung".

Mobilizare! Un cuvânt frumos, încărcat, fără îndoială, de înălţătorul sentiment al patriotismului european, chemat acum la luptă împotriva crizei. Sunt sigur că invidia lui Joseph Goebbels şi a propagandiştilor fostelor regimuri comuniste din Est nu mai cunoaşte margini, mai ales că iluzia democraţiei a fost prelungită în ciuda negării dreptului la referendum.

Pe lângă pregătirea noilor legi, Comisia Europeană va finaliza, până la sfârşitul anului, şi un studiu cu privire la "introducerea unui cont european de economii pentru persoanele fizice, fondurile rezultate fiind investite în firmele mici", după cum mai scrie Reuters.

Oare şi aceste conturi vor fi remunerate tot cu dobânzi apropiate de zero? Autorităţile sunt chiar aşa de oarbe, încât nu văd că principala cauză a decapitalizării şi a deficitului de capital din Europa este tocmai "pedepsirea" economisirii, prin măsurile adoptate de Banca Centrală Europeană?

Dar mai contează toate acestea, când BCE a devenit instituţia atotputernică a Europei? Un articol recent din Financial Times arată că "reacţiile la decizia Curţii Constituţionale a Germaniei subliniază puterea BCE", în condiţiile în care pieţele par să considere că "noua normalitate" poate funcţiona foarte bine şi fără respectarea legilor, în special a clauzelor constituţionale.
Este greu de crezut că miopia autorităţilor ar fi de vină. Mai degrabă, este vorba de interesul primordial al apărării, cu orice preţ, a privilegiilor cu care s-a obişnuit clasa politică europeană.

Afirmaţia este susţinută şi de alte prevederi ale noilor proiecte de lege. Astfel, Comisia Europeană va revizui şi reglementările privind instrumentele financiare rezultate de pe urma securitizării, scopul urmărit fiind "relaxarea definiţiei pentru activele eligibile". Această relaxare nu este decât un nou balon de oxigen oferit instituţiilor financiare, confruntate cu restricţii suplimentare privind lichiditatea activelor din portofolii.

Vă mai amintiţi cum s-a ajuns la criză? Tocmai prin evaluarea deficitară a valorii şi lichidităţii portofoliilor de active bancare, pe fondul politicilor monetare ultrarelaxate promovate de băncile centrale. Cum poate fi interpretată această contradicţie? Oare calea ieşirii din criză este similară cu cea a intrării?

Dar asta nu este tot. Cea mai "bună" parte vine la sfârşitul articolului Reuters: "Comisia va lua în considerare şi adecvarea evaluării activelor pe baza preţului de piaţă, în special pentru investiţiile pe termen lung". Da, aţi citit bine! Realitatea şi valorile stabilite pe piaţă par să nu mai fie "adecvate", iar autorităţile europene propun introducerea unor noi reglementări contabile globale.

Probabil că noile propuneri ale Comisiei Europene îşi vor face loc în presa continentală, mai ales după alegerile din luna mai 2014, dar fără nicio garanţie a unor dezbateri deschise şi obiective. Până atunci trebuie susţinută, cu orice preţ, iluzia redresării economice.

Apoi se va trece, cu viteză maximă, la stabilirea cadrului "legal" de "colectivizare" a ceea ce va mai rămâne din economiile europenilor, iar bunăstarea generalizată va fi marcată de efuziuni populare ale căror ecouri vor reverbera peste milenii. [Noi, românii, cunoaştem prea bine acest "drum", nu-i aşa? - nota AIM]

Eurogroup: "Băncile cu rezultate foarte slabe la testele de stres vor fi închise" [folosind banii de la băncile care încă mai "supravieţuiesc" - nota AIM]

Băncile care vor înregistra rezultate foarte slabe la testele de stres ce vor fi derulate în acest an de Banca Centrală Europeană (BCE) vor trebui închise, a declarat, ieri, Jeroen Dijsselbloem, preşedintele Eurogroup - grupul miniştrilor de finanţe din zona euro.



BCE, care va prelua activitatea de supraveghere bancară în zona euro începând cu luna noiembrie, va evalua starea de sănătate a celor mai mari 130 de bănci din zona euro printr-o analiză amănunţită a calităţii activelor acestora.

Jeroen Dijsselbloem, care este ministrul de finanţe al Olandei, a spus, citat de Reuters: "Sunt foarte mulţumit de ceea ce a afirmat Daniele Nouy (n.r. - preşedintele Mecanismului Unic de Supraveghere), că, în situaţia în care există bănci într-o condiţie proastă, trebuie să le închidem".

Dijsselbloem a subliniat că este important pentru zona euro să-şi pună în ordine rapid băncile întrucât instituţiile de credit sunt cruciale pentru relansarea economică a regiunii. Oficialul Eurogroup a adăugat că instituţiile financiare au început deja să ia măsuri fără să aştepte rezultatele testelor de stres. "Nu ştiu care vor fi rezultatele testelor, însă o bancă raţională nu va aştepta să vadă aceste rezultate, ci se va gândi cum poate soluţiona proactiv problemele. Cred că acest lucru se întâmplă deja în momentul de faţă", a subliniat Dijsselbloem.

Analiza calităţii activelor băncilor face parte din pregătirile pentru punerea la punct a uniunii bancare, care presupune, totodată, un mecanism pentru închiderea băncilor cu probleme şi înfiinţarea unui fond comun pentru acoperirea costurilor apărute ca urmare a lichidării instituţiilor cu probleme. Dar finalizarea uniunii bancare depinde de un acord între Parlamentul European şi guvernele din zona euro cu privire la autoritatea care va decide dacă o bancă trebuie închisă, respectiv cine va suporta costurile.

Închiderea băncilor cu probleme ar urma să fie finanţată cu contribuţii de la băncile ce operează în zona euro. Acesta contribuţii ar urma să ajungă, în zece ani, la o capacitate maximă de 55 de miliarde euro. Dijsselbloem susţine că această sumă este o rezervă suficientă, având în vedere că, înainte ca fondul să plătească pentru închiderea unei bănci, acţionarii, deţinătorii de obligaţiuni şi marii deponenţi ai acesteia vor suporta pierderile.

preluare de la Bursa


Sursa: http://roaim.co.nr/

"Mărturie pe patul de moarte" despre OZN-uri, dată de către un fost oficial CIA în anul 2013

Articol preluat de la  Editura Daksha

dupa o astfel de mărturie Dramatica, ne întrebăm cum ar mai putea oare echipei cineva SA se îndoiască de existența civilizatiilor extraterestre si o NAVELOR spatiale cu grijă membrii acestora se deplasează?



Marturia prezentată version clipul video de mai Jos de o Fost făcută publicații version cadrul evenimentului DIN luna mai 2013, Audiere numit Citizen pe Divulgarea, organizat la Clubul National de Presa DIN Wahington, Eveniment pe de îngrijire Si noi [Editura Daksha - nota AIM] l-am anunțat Si prezentat version Știrile noastre la ACEA Vreme.

Richard Dolan a înregistrat această mărturie pe date de 5 martie 2013. Fostul oficial CIA, pasa dorește SA Ramana anonim, suferă de o afecțiune incurabilă la rinichi, de îngrijire Nu ÎI VA mai lasa Mult timp de trasatura. Simțind CA Informația pe o pasa deține TREBUIE SA FIE făcută PUBLICA SI nemaiavand nimic de Pierdut, el a dat Declaratia DIN Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at clip video.

Fostul oficial pretinde astfel Ca o Servit version cadrul Armatei SUA, apoi a lucrat din pretul CIA, IAR mai tarziu un Facut DIN parte în colectivul US Air Force ce sa ocupat de Proiectul Blue Book. El față precizarea CA Proiectul Blue Book a Fost o mare Frauda. Dolan Il intreaba version Legatura cu Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at aspect: "vreti SA spuneți CA proiectul Blue Book un Fost version întregime contrafăcut SI CA el reprezintă o ficțiune?" "Da."



"Anonimul" a mărturisit de asemenea AR în anii 50, în Urma unei amenințări cu Invazia ce ia Fost adusa la cunoștință președintelui Dwight Eisenhower, el si superiorii lui DIN CIA au Fost admiși SA pătrundă version cadrul bazei secrete Aria 51 DIN Nevada a scris un Aduna Informatii SI AI le prezenta mai apoi Președintelui.  

Acolo, "Anonimul", pretinde Ca o văzut mai MULTE tipuri de Farfurii zburatoare (OZN-uri) de îngrijire au Fost recupera dupa ce s-au prăbușit, incluzând farfuria zburatoare pasa sa prăbușit la Roswell, New Mexic. Mai apoi, el si superiorii lui au Fost Dusi la Baza S-4, situată la sud-vest de Aria 51, s-au întâlnit UNDE cu câteva ființe extraterestre.

Această extraordinara mărturie VA fi inclusa Intr-ne ce documentar VA apărea In curand Embargo sub titlul Adevărul.


Sursa: http://roaim.co.nr/

Biologia şi istoria - un experiment marginalizat

de Radu Olinescu, doctor în biochimie

Un titlu mai explicit pentru ideea noastră ar fi: "Poate fi interpretată (cel puţin parţial) istoria omenirii conform unor legi existente în biologie?". Ori, un astfel de titlu ar declanşa furia (mereu actuală) a celor care neagă evoluţionismul bazat pe ideile lui Charles Darwin.



Conform unei largi părţi a populaţiei de pretutindeni, istoria omenirii, cu toate realizările şi ororile ei, nu are nicio legătură cu legile existente în biologie, în ştiinţă, ca aparţinând domeniului animalic. În plus, istoricii nu cunosc legile biologiei, iar reciproc, pe biologi nu-i interesează istoria omenirii.

Desigur, se cunosc multe încercări aparţinând unor istorici şi filosofi de a găsi în istoria omenirii unele tendinţe, de a explica marile evenimente prin considerente psihologice, geografice sau economice. În această direcție, printre cele mai semnificative studii sunt cele întreprinse de istoricul britanic Arnold Joseph Toynbee. Ca şi în cazul filosofiei, explicaţiile unor gânditori consacrați se aplică doar unora din marile evenimente şi nu pot fi generalizate.

Într-adevăr, istoria omenirii cunoaşte multe evenimente/tendinţe logice, explicabile, dar şi multe iraţionale, de la mici revolte spontane, la războaie nemiloase.

Pe de altă parte, biologia a evoluat enorm, de la observaţiile unor savanţi singuratici (Lamarck, Ch. Darwin), la evoluţionismul ştiinţific, biochimic/genetic. Paradoxal, conflictul între creaţionism şi evoluţionism nu s-a stins ci, din contră, s-a exacerbat, cuprinzând mase mari de oameni. Conform multor sondaje, grupuri extinse din populaţia de pretutindeni preferă creaţionismul sau, dimpotrivă, sunt indiferente.

Surprinzător, la sfârşitul secolului 20, un jurnalist, biolog amator, a descoperit o lege cunoscută de mult, dar neevaluată corespunzător. În 1974, Robert Ardrey a publicat o carte devenită celebră şi de referinţă Imperative teritory ("Teritoriul obligatoriu"), în care arată că majoritatea animalelor, de la reptile până la mamifere se luptă pentru un teritoriu devenit personal, îl marchează chimic, mai ales prin urinat în cazul masculilor. Acest teritoriu constituie locul de vânătoare şi de împerechere şi, desigur, trebuie apărat.

Se aplică acest principiu biologic şi la oameni? Aparent afirmativ. Aşa cum marile turme de ierbivore africane migrează în funcţie de modificările climatice, tot aşa hominizii de tip Neanderthal, dar şi urmaşii lor, Homo sapiens, au migrat în căutarea unor terenuri favorabile, luptând între ei pentru stăpânirea acestora şi împingându-i pe cei slabi spre alte locuri.
Consecinţe evidente ale aplicării principiului teritorial (cum mai este denumit) la oameni sunt răspândirea lor pe tot pământul încă din Paleolitic, dar mai ales năvălirile barbare din mileniul I, cât şi veşnicele războaie de cotropire, stabilirea unor imperii, începând cu cele din Orient (acum 6 - 7.000 de ani). 

Culmea, aplicarea principiului teritorial continuă şi azi cu aceeaşi înverşunare, atât pentru ocuparea unor noi zone de influenţă politică şi economică, dar şi ca mişcare opusă, de independenţă a unor teritorii restrânse având o limbă/religie comună (Scoţia, Kosovo, Corsica, Catalonia etc).

Dacă se poate găsi o explicaţie logică - cum este jefuirea, în stabilirea unor imperii antice, colonii, năvăliri barbare, în schimb, conflictele pentru ocuparea unor stânci, dar mai ales stăpânirea unor teritorii imense, unele neproductive (Siberia, Antartica), războaiele de 30-100 de ani (descendenţă), cele napoleoniene (orgoliu), cele mondiale din sec. 20 au motivaţii controversate sau discutabile, oricum mai mult iraţionale.

În cele ce urmează vom descrie un experiment biologic ce a pornit de la ipoteza existenţei unei mase critice sociale, idee sugerată de mecanismul exploziilor nucleare, ce sunt consecinţa atingerii unei mase critice, dar de combustibil.

În 1968, au avut loc mai multe revolte însemnate ale unor mase de tineri din Los Angeles, New York, dar mai ales Paris, apărute spontan, cu o motivaţie discutabilă. Aceste manifestaţii agresive au rezultat din strângerea unor grupuri cu orientări foarte diferite politic, și declanșarea unei agresivităţi contra establisment-ului/sistemului social sau contra poliţiei ca simbol al societăţii existente. 

Așadar motivaţiile lor nu erau nici socialiste (deşi comuniştii s-au raliat), nici de eliberare contra unei ocupaţii străine, ori revendicări etnice. Cauzele invocate ulterior s-au reflectat în tot felul de sloganuri: ipocrizie socială, lipsa unor locuri de muncă, dorinţa de libertate (??) de exprimare, frustrări sociale, psihice etc.

Toate aceste sloganuri/frustrări des utilizate după al Doilea Război Mondial de către unele mase de tineri au creat o tensiune socială crescândă, favorizând o explozie agresivă declanşată de o motivaţie minoră. Aceste observaţii au determinat pornirea unor cercetări din partea autorităţilor, dar şi a unor instituţii universitare, mai ales din domeniul social şi medical.

Instituţiile de cercetări universitare americane au fost, în cele mai multe ocazii, "vârful de lance" al unor investigaţii îndrăzneţe, datorită spiritului lor pragmatic, deschiderii spre noi idei, cât şi posibilităţilor financiare.

Astfel, la începutul anilor '70, binecunoscutul National Institute of Health (NIH), centrul şi sponsorul principal al cercetării din SUA, localizat în Bethesda, Maryland a organizat următorul experiment biologic, în jurul căruia nu s-a făcut publicitate. 
Au fost selectaţi şase perechi de şoareci de câmp ce atinseseră maturitatea de reproducere şi se aflau în stare de sănătate normală, care au fost închişi într-o cameră etanşă, sterilă, suficient de mare pentru a putea adăposti 5000 de animale. Această incintă termostazată avea camere TV cu circuit închis şi conţinea hrană naturală şi apă la discreţie. Animalele erau astfel lăsate în condiţii ideale, fără pericole.

Conform înregistrărilor TV, de la început, animalele au mâncat pe săturate şi s-au înmulţit cu entuziasm în progresie geometrică. Dar când colonia de şoareci a atins un număr de aproximativ 1000 de indivizi, viteza înmulţirii s-a schimbat spontan, realizându-se în progresie aritmetică, fără alte modificări aparente. Şi totuşi, modificări surprinzătoare ale comportamentului au apărut când colonia de şoareci a ajuns la aproximativ 2000 de exemplare.

Așadar, aceste schimbări au apărut treptat când numărul de exemplare a ajuns la dimensiunile unei mase critice, deşi spaţiul existent putea adăposti mult mai mulți șoareci. Modificările comportamentale au presupus creşterea agresivităţii animalelor tinere, care le-au atacat pe cele bătrâne, dar care s-au atacat și între ele. Animalele tinere au început să le muşte pe cele bătrâne, apoi să le mănânce, în timp ce acestea din urmă intraseră într-o stare de pasivitate sau indiferenţă.

Schimbarea regimului alimentar (deşi exista un surplus de alimente naturale) şi trecerea predominantă la carne a crescut considerabil agresivitatea animalelor tinere, fapt observat şi la oameni, în cazul populaţiilor invadatoare mongole. Această agresivitate este datorată surplusului de aminoacizi, dar şi de produşi catabolici ai proteinelor, respectiv amine cu catenă mare, aldehide şi cetone (...). Surprinzătoare a fost şi pasivitatea animalelor bătrâne, care nu au ripostat la agresivitatea feroce a celor tinere, lăsându-se mâncate.

Şi astfel, prin cumularea mai multor efecte psihice, în paralel cu schimbarea regimului alimentar, fără intervenţia unor contaminări microbiene, colonia de şoareci s-a stins.

Ce interpretări pot fi atribuite acestui experiment impresionant? Probabil că rezultatele surprinzătoare observate în urma acestui experiment biologic au determinat "marginalizarea" sa, adică publicarea doar a unui singur raport cu o circulaţie restrânsă. Într-adevăr, interpretarea rezultatelor obţinute pe şoareci nu poate fi extrapolată ca atare la oameni, ci poate doar să sugereze anumite ipoteze.

Cea mai interesantă şi înfricoşătoare observaţie a fost legată de animalele tinere ce au manifestat o mare agresivitate, în care pot fi implicate cauze biologice (densitate crescută pe teritoriu), dar şi biochimice, prin schimbarea dietei inițiale cu cea carnivoră, ce favorizează ferocitatea. 

Şi la tineretul contemporan predomină dieta de tip fast-food, bogată în proteine, la care se mai adaugă consumul de droguri, diferite frustrări şi dezorientare, cât şi distracţii şi muzică cu texte ce îndeamnă la agresivitate si stimularea instinctelor primare (violenţă şi sex).

Pe de altă parte, pasivitatea animalelor bătrâne ar putea fi corelată cu toleranţa evidentă a oamenilor în vârstă, datorată multor factori biologici, dar mai ales psihici, iar dintre aceștia trebuie subliniată influența exercitată de ipocrizia politicienilor şi presiunea mass-media dornică de senzaţii tari şi scandaluri.

Desigur, pornind de la acest experiment pot fi discutate analogic multe evenimente din viaţa politică. Dar cea mai importantă şi probabil prima justificare a organizării experimentului a fost apariţia unor revolte spontane în rândul tineretului, nejustificate de o motivaţie clară, ci declanşate de evenimente minore. În acest sens, am putea cita revoltele tineretului din ţările arabe din 2012. 
În acest caz, revoltele nu au avut ca scop aparent decât răsturnarea conducătorilor dictatoriali, nici vorbă de revizuirea unui sistem social rigid sau a statutului marginalizat al femeii. De asemenea, nu poate fi implicată foamea sau sărăcia, ca în alte ţări arabe (Somalia, Sudan, Eritreea). 

Revoltele tineretului din ţările arabe, sponsorizate din afară de puteri având interese diferite au apărut pe fundalul atingerii unei "mase critice". Într-adevăr, creşterea demografică în ţările arabe a ajuns la o rată ce o depăşeşte pe cea din India sau ţările africane, printr-o mortalitate infantilă mai mică.

Atât în Tunisia, cât mai ales în Libia, ţări cu regim totalitar, existau facilităţi evidente: impozite reduse, asistenţă socială asigurată etc. Cei revoltaţi, în majoritate şomeri, nu doreau educaţie superioară sau drepturi pentru femei, ci doar schimbarea dictatorilor şi înlocuirea lor cu un regim politic neclar, favorizând fundamentalismul, la fel de autoritar şi mai intolerant. În cazul mai complex al Egiptului, pot fi de asemenea găsite aceleaşi cauze, la care se mai adaugă sărăcia unei mari părţi din populaţie, dar şi Frăţia Musulmană.

Lipsa unor motivaţii clare a acestor revolte este evidentă prin insuccesul rezolvării problemelor semnalate, al frustrărilor şi al inegalităţilor sociale.

Se pot extrage din acest experiment o concluzie practică şi o posibilă interpretare? Având în faţă cazul revoltelor tineretului din ţările arabe, dar şi frământările violente din 1968, se poate concluziona că atunci când într-o zonă/ţară se atinge o "masa critică socială" printr-un număr mare de tineri frustraţi, dezorientaţi, şomeri etc., orice motiv minor sau o intervenţie din afară poate declanşa o mişcare violentă, neorganizată, care poate fi folosită sau monitorizată de partide politice sau ţări străine. Desigur, la succesul sau derularea acestei mişcări violente participă o multitudine de factori sociali locali sau de conjunctură.

Articol preluat din Revista Lumea


Sursa: http://roaim.co.nr/

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 17 februarie 2014


John Key Neaga CA ar fi reptilian ne

 17 Februarie 2014
"Nu sunt ONU si reptilian Nu-mi pot Switch to forma", susține premierul Noii Zeelande





John Key, premierul Noii Zeelande, un Fost nevoit SA Faca o precizare bizară. Politicianul a declarat version mod publice CA Nu Este ONU si reptilian Nu-si poate Change to forma. 
Premierul Noii Zeelande Neaga CA ar fi reptilian ne
Premierul Noii Zeelande Neaga CA ar fi reptilian ne
În Urma unei petiții Publice, premierul Noii Zeelande, John Key, a Fost nevoit SA declara CA Nu Este reptilian SI CA Nu a călătorit niciodata version  spa Tiu, scrie  3news.co.nz .
"Din cate stiu eu, Nu sunt ONU reptilian. Deoarece mi sa puroi aceată Intrebare version mod directe, am Mers Atat medic la ONU, CAT SI la medic veterinar al ONU, IAR amandoi mi-au confirmat CA Nu reptilian ne sunt. N-am puroi niciodata Piciorul Intr-o  nav ă spațială, n-am Fost version Spatiu, IAR limba mea Nu Este exagerat de Lungă ", a declarat version glumă premierul neozeelandez John Key. 
Sursa:  www.realitatea.net


17 februarie 2014  

Președintele Islandei: Am Ales Democrația si drepturile omului, în loc SA FIM sclavii Finanțelor Internationale .  
Pe masura ce SISTEMUL Bancar islandez se prăbușea la Inceputul crizei Economice Mondiale, toata Europa sa aflat sub o imensă PRESIUNE de a accepta măsurile de austeritate Economice VOR îngrijire afecta popoarele timp de mai MULTE generatii. Acestea cu TOATE, mica națiune islandeză un uimit uriașul european alegând Democrația si drepturile omului, Desi se Afla pe Marginea prăpastiei falimentului. Ce ne poate INVATA Islanda Despre puterea Poporului si un legii? Președintele Olafur Grimsson ne oferă raspunsuri tranșante version interviul următor: 

http://www.youtube.com/watch?v=XQx9sKxbj9k


Sursa: http://roaim.co.nr/