marți, 14 ianuarie 2014

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!



Mai multi oameni de stiinta apar intr-un documentar revolutionar care incearca sa explice una din legile care stau la baza universului nostru si anume legea rezonantei. Daca dorim ceva - cum functioneaza aceasta lege si ce ar trebui facut pentru a avea succes in implinirea acestei dorinte? Care sunt dovezile stiintifice ale puterii gandurilor, sentimentelor si viziunilor noastre?

"Poti avea tot ce este bun, divin si armonios, daca poti realiza cat de mult iti afecteaza fiecare gand, viata. Tot ce e bun, divin si armonios este posibil. Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini. Esti o fiinta extraordinara, cand iti vei da seama de asta?"
Veti afla toate acestea dintr-un documentar fascinant care vorbeste despre minunea de a exista si de a fi conectati la aceasta lume, dar mai ales care ne arata cat de fericiti am putea fi, doar daca ne dorim din inima, acest lucru. “Noi toti avem puterea de a ne transforma vietile”, ne arata acest film. El este disponibil cu subtitrare in limba romana pe canalul YouTube.

Regizorul filmului este omul de televiziune si scriitorul german Pierre Franckh. El a intervievat pe parcursul unui an, mai multi oameni de stiinta pentru a afla care este conexiunea dintre sentimente, corpul uman si Univers. Filmul si-a propus sa conecteze lumea spirituala si pe cea stiintifica, descoperirile din cercetare de astazi, venind sa confirme teorii spirituale orientale enuntate din vremuri vechi.

'Legea rezonantei', de Pierre Franch, cu subtitrare in limba romana

Sugestie: Cel mai bun moment al zilei pentru vizionarea acestui documentar este seara, cand puteti lasa calmul sa va cuprinda.

Am extras pentru voi mai multe citate din acest film, ca stimul pentru vizionare:

Suntem adevaratii creatori ai propriului destin.
Gandurile noastre genereaza ele insele propriul lor camp energetic.

ADN-ul uman influenteaza lumea din jurul nostru.
Fizica moderna arata ca la baza a tot ceea ce exista se afla un camp cuantic care uneste totul, format din suma tuturor posibilitatilor. Prin intermediul acestui camp suntem mereu in legatura cu toti si toate, ca suntem sau nu, constienti de aceasta.
Tot ceea ce gandim, clipa de clipa, este transmis instantaneu unui camp cosmic de energie care interactioneaza cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Iar totul interactioneaza cu noi.
Daca tu crezi ca te asteapta o relatie de iubire profunda, o bogatie spirituala si abundenta exterioara, atunci exact aceasta se va produce in viata ta.
Sentimentele umane care izvorasc din inima datorita convingerilor noastre, modifica ADN-ul in mod direct iar acesta influenteaza atomii. Legea rezonantei
Emotiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN. (…) Cand suntem furiosi sau avem o stare dizarmonioasa ne simtim deconectati de la fluxul miraculos al vietii. Chiar asa si este, dar atentie: chiar noi insine ne izolam prin propriile noastre ganduri si sentimente.
Atunci cand traim anumite stari cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar si stari negative ca manie, ura, suparare, gelozie, noi influentam direct structura AND-ului nostru iar aceste modificari se propaga in trupul nostru, cat si in afara noastra, pe distante extraordinar de mari. Datorita campului cuantic, influentand tot ceea ce exista in aceasta lume.
Tot ceea ce se petrece in lumea inconjuratoare are o cauza, iar aceasta cauza suntem chiar noi, gandurile, sentimentele si convingerile noastre.
Noi suntem creatorii propriului nostru Univers, al propriului destin.
Dorinta sincera de a reusi e o metoda foarte buna de a ne reprograma propriile coduri genetice pe care le transmitem mereu spre exterior si prin intermediul carora receptam apoi informatiile.
Prin intermediul gandurilor noastre putem influenta materia.
Tot ceea ce iti doresti bun, divin si armonios, poti obtine. Cel mai important este sa iti gasesti propriul drum.
Transforma-ti locuinta inim intr-un loc intim care iti da putere.
Deseori ne inconjuram de oameni care ne “otravesc” cu indoielile lor.
Ramai in preajma oamenilor care iti daruiesc respect, recunoastere si incredere de sine. Fa ca implinirea dorintelor tale sa devina realitate.
Esti o fiinta extraordinara, cand iti vei da seama de asta?
Vindecarea nu functioneaza asa cum am fost invatati la scoala. Trupul nu se vindeca folosind substante chimice. Se vindeca prin declansarea unor energii benefice care exista in Macrocosmos.
Cand suntem sanatosi, de fapt suntem in armonie cu Totul. Suntem in armonie cu Natura suntem in stare de rezonanta oculta cu Sanatatea. Cand suntem bolnavi, am pierdut acest echilibru.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti intrebi trupul ce este in neregula. El iti va spune foarte precis ce este de facut.
Tot ce e bun, divin si armonios este posibil. Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini…
In documentar apar oamenii de stiinta: Dr. Bruce H. Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo, Prof. Dr. Fritz A. Popp, Lynn McTaggart Bärbel Mohr, Prof. Dr. James Hurtak, Dr. Masaru Emoto, dr. Eric Pearl, prof. dr. Hans-Peter Dürr, Dr. James L. Oschman, Dr. John Hinwood, Dr. James M. Sigafoose, Patricia Atanas, Dr. Peter Bancel, Renée Coltson, dr. Desiree Hurtak, Anna Rocker, Isabelle de Fallois, Michaela Merten, Julia Franckh, Fantuzzi, Lionel Wharton si Max Alberti.
V-am putut face cunoscut acest film datorita paginii de Facebook Exista Viata dupa doliu, care a popularizat acest film.


Sursa: www.garbo.ro

Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!



Este un fapt cunoscut acela ca tot ceea ce ne inconjoara este energie... Dintr-o perspectiva spirituala, totul porneste dintr-o sursa de energie care inseamna constiinta pura, Dumnezeu. Dintr-o perspectiva stiintifica, toata lumea materiala este formata din atomi, chiar si noi si aerul din jurul nostru.

Din ce sunt formati atomii?

Protoni (cu incarcatura electrica pozitiva), Neutroni (fara incarcatura) si Electroni (cu incarcatura electrica negativa). Deci, daca toul este format din atomi in tot universul nostru, inseamna ca totul este energie...
Gandurile noastre produc de asemenea o vibratie electrica care este in mod continuu eliberata in univers impreuna cu dorintele noastre.
In termeni simpli, aceasta inseamna ca, daca tu continui mereu sa ai ganduri negative sau distructive in legatura cu tine insuti, cu situatia ta din prezent si cu ceilalti oameni sau lucruri, creezi sentimente si emeotii negative, care conduc catre actiuni si obiceiuri negative, care creeaza mai multe energii negative si situatii care vor reveni mereu in viata ta; mereu si mereu... De aceea aceasta teorie este denumita Legea Atractiei, pentru ca atragi in viata ta ceea ce gandesti in mod predominant.
Legea Atractiei, Legea Rezonantei
Acelasi lucru se aplica si in legatura cu gandurile tale pozitive. Cu cat actionezi mai mult din dragoste, recunostinta, rabdare, blandete si intelegere, cu atat mai mult vei atrage aceste lucruri in viata ta.
Tot ceea ce trebuie sa stii in legatura cu Legea Atractiei este aceea ca tu esti singurul creator al lumii tale. Tot ceea ce este in acest moment in viata ta (bun sau rau) este aici fiindca tu l-ai atras spre manifestare, constient sau... din pacate nu. Fiindca multe salasuiesc in subconstientul nostru, dominandu-ne uneori, fara ca noi sa realizam. De aceea este important sa ne incercam sa ne autocunoastem cat mai profund posibil.
Pentru unii oameni este greu sa recunoasca dintr-o data acest fapt, dar cand incepi sa realizezi si incepi sa folosesti gandurile intr-un sens pozitiv, vei observa ca viata ta se va schimba in mai bine.


Primul pas este acela sa incepi sa recunosti gandurile pe care le tii in mintea ta. Incearca sa intelegi de ce ai anumite ganduri negative (daca le ai) si incearca sa te intorci cat mai mult in urma ta, pentru a identifica de unde vin aceste ganduri. Facand acest lucru, iti izolezi gandurile si devii mult mai constient si responsabil, mai constiincios cu privire la ceea ce se petrece zi de zi in mintea ta.
Puneti intrebari ca „Ce trebuie sa fac ca sa incerc sa nu mai am acest gand? Cum pot sa ii dau o turnura pozitiva?” Etc.
Univers, Legea Atractiei
Foto Shutterstock.com - univers, legea atractiei
Atunci cand devii mult mai constient de gandurile tale, incepi sa iti recastigi controlul asupra mintii tale. Aceasta inseamna ca esti capabil sa te auto-conditionezi, sa te gandesti doar la lucrurile din viata ta pe care le iubesti, care iti fac placere si pentru care esti recunoscatoare. Pot fi lucruri simple ca faptul ca esti in viata, faptul de a lua o gura de aer proaspat, ca privesti natura, etc.
Stabileste-ti tinte!
Sa iti stabilesti tinte este unul dintre cele mai importante aspecte ale legii atractiei si criteriu de baza pentru a atrage ceea ce iti doresti in viata ta. Punandu-ti tinte solide, concrete in minte, imediat vei pune in miscare toate fortele naturii si ale universului.

Dar mai intai...


1. Accepta ceea ce ai obtinut pana acum, creind prin intermediul mintii tale, al gandurilor tale.
2. Fii mult mai constient/a de gandurile tale.
3. Pune-ti intrebari cu privire la gandurile tale negative si la perceptiile tale negative, atunci cand se ivesc.
4. Cauta lectia pe care o ai de invatat si turnura pozitiva dintr-o situatie „negativa”.
5. Conditioneaza-ti mintea sa se gandeasca la lucrurile care iti plac cel mai tare, pentru care esti recunoscatoare si pe care le gasesti frumoase.



Nu ai observat ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, cum ar fi un anume tip de masina si daca te gandesti tot timpul la acel lucru, incepi sa observi acel lucru peste-tot? Oriunde vei merge, il vei observa asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Acesta este nivelul de baza al legii atractiei.
Legea Atractiei
Imaginatie - Legea Atractiei


Esti precum un radar, odata ce iti stabilesti un plan in minte, energia ta incepe sa transmita un semnal. Oridecateori apare ceva care sa te ajute sa iti indeplinesti sau sa te indrepti catre scopul tau, sau care apare in raza ta de vedere, este captat de radarul tau interior. Vei incepe sa observi diverse oportunitati care ti se vor prezenta, pentru ca tu sa iti atingi scopul.
Tintele sunt foarte importante pentru ca tu sa fii focusat si motivat in acea directie.

Vizualizarea

Cu un scop solid si bine definit mental, acum poti incepe sa il vizualizei. Vizualizarea este foarte importanta si este o unealta foarte eficienta care te ajuta sa iti focusezi mintea si sa iti solidifici dorinta si, cu repetitie regulata a acestei imagini, ea se va stampa in subconstientul tau foarte curand.


Imagineaza-ti o scena si construieste in jurul ei – cum ar arata situatia ideala? Unde s-ar putea desfasura aceasta? Poarta-te ca si cand deja ai acest lucru. Poarta-te ca si cand el este deja realitate!

Cum ar fi sa simti ceea ce iti doresti?

Simte-l si aminteste-ti ca simtindu-l in orice clipa, il vizualizezi.

Ce ai face in acest moment?

Unde ai fi in acest moment?

De ce fel de oameni ai fi inconjurata?

Cum ar suna conversatiile pe care le ai cu acesti oameni?

Incearca sa vizualizezi cat mai mult ceea ce iti doresti.

Poti face acest lucru oriunde iti doresti. Aseaza-te pe spate, inchide ochii, ia-ti cateva guri de aer adanci si incepe sa vizualizezi ceea ce vrei sa ti se intample. Cele mai bune momente pentru a vizualiza sunt intotdeauna dimineata inainte sa te ridici din pat si seara, atunci cand te asezi in pat.

• Afirmatia

Incepe sa fii constient de ceea ce spui despre tine insuti, ceea ce inseamna un nou control al gandurilor si mintii tale.
Mai jos sunt cateva exemple de ganduri pozitive foarte puternice:


1. Sunt un succes in tot ceea ce fac.
2. Sunt in deplinatatea controlului energiei din corpul meu si pot indrepta acea energie catre ceea ce imi doresc.
3. Banii vin la mine cu usurinta, din mai multe surse si regulat.
4. Pot sa obtin orice imi propun, pentru ca imi reaccesez puterea si intelepciunea cu care am venit pe aceasta lume.
5. Nu sunt corpul meu, ci o constiinta care salasuieste inauntru. De aceea, sunt in conexiune cu toti si tot ceea ce ma inconjoara.

Foto Shutterstock.com - Drum

Detaseaza-te de drum

Acum ca ti-ai stabilit niste tinte, ai creat afirmatii si ai inceput sa actionezi ca sa iti indeplinesti scopul, urmatorul pas este acela de a avea incredere deplina ca iti vei atinge idealul, dar in niciun caz nu te atasa de drum.


Aceasta inseamna sa nu fii prea in atasament fata de anumite idei, dar sa ai incredere ca iti vei atinge scopul.
De exemplu, daca iti doresti un nou job si esti chemata la un interviu. Ti-ai stabilit ce fel de job iti doresti, ai inceput sa faci afirmatii in legatura cu acel job, dar totusi nu obtii acel job din cine stie ce motiv. Fiind atasat de drum, tvei incepe sa te intrebi „De ce nu a mers?”, „Chiar functioneaza chestia asta?”... in felul acesta ajungi sa scurtcircuitezi legatura cu legea atractiei.
Modul corect prin care poti vedea aceasta ar fi sa spui: „Ok, atunci nu a fost sa fie”, „Ma astepta o oportunitate mai buna despre care subconstientul meu imi spune ca trebuie sa pastrez o deschidere.” si „Exista mult mai multe oportunitati in aceasta industrie pentru care sunt potrivit si am incredere in toate abilitatile mele in acest domeniu, este doar o chestiune de timp.”...


Recunostinta

Recunostinta face de asemenea parte din Legea atractiei dar este de asemenea o parte importanta a sentimentului de a te simti fericit si sanatos in general.
Ia-ti timp, cat mai mult posibil, ca sa te gandesti la toate lucrurile pentru care esti recunoscatoare in aceasta lume.


Sursa: www.garbo.ro

7 metode pentru a iesi dintr-un blocaj energetic

Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Este foarte posibil sa te afli in ceea ce se cheama 'blocaj energetic''. Cum ne ajutam atunci cand suntem intr-o astfel de situatie? Alina Neagu ne arata cum sa ne vindecam spiritual si sa invingem blocajul energetic.

de Alina Neagu, expert Garbo
Ti se pare uneori ca viata nu-ti mai apartine si te simti spectatorul trist al propriei existente? Ai trait vreodata senzatia ca te invarti in cerc, repetitiv si obsedant, fara energie, fara satisfactie? Este foarte posibil sa te afli in ceea ce se cheama ''blocaj energetic''. Cum ne ajutam atunci cand suntem intr-o astfel de situatie? Iata o sursa de inspiratie.

Cum sa te vindeci spiritual si sa iesi dintr-un blocaj energetic

Uneori, daca nu ne invadeaza total viata, problemele pot duce in mod indirect la evolutie spirituala, in sensul dobandirii intelepciunii si compasiunii pentru altii. Acest lucru se poate intampla daca ne aducem aminte ca viata este un amestec de circumstante, atat bune cat si rele si ca exista multi altii care se confrunta cu situatii similare, poate mult mai complexe decat ale noastre.

blocaj energetic, vindecare spirituala
Foto: Meditatie via Shutterstock
  1. Recunoaste problema si durerea ta. Nu fugi de problema, ci experimenteaz-o pe deplin. Abia dupa ce ai inteles-o perfect si ai acceptat-o, abia atunci esti in masura in masura sa scapi de ea.
  2. Intelege ca durerea -, impreuna cu placerea - este un aspect fundamental al acestei lumi in care traim: este o afacere la pachet - au venit impreuna.
  3. Intelege ca o multime de oameni inaintea ta s-au simtit la fel de rau, daca nu mult mai rau, decat tine confruntandu-se cu exact aceeasi problema.
  4. Incearca sa empatizezi cu acei oameni care s-au confruntat cu o situatie similara si au rezolvat-o cu succes.
  5. Organizeaza o sedinta de meditatie in care iti poti imagina problema care iese din inima ta ca fum negru si gros, peste care sufli bunavointa, iubire si intelepciune- treptat, aceste sentimente vor risipi fumul si-l vor transforma intr-o lumina alba si placuta.
  6. Odata ce fumul negru a fost eliberat si risipit, acest lucru ar trebui sa conduca la o stare de bucurie si clarificare a situatiei- poate chiar aflarea solutiei. In cazul in care doresti, poti coordona aceasta vizualizare cu respiratia. Respira problema si inspira pace si fericire. Inspiri, numeri pana la cinci, expiri.
  7. Continua acest exercitiu pana cand ai un sentiment de revigorare. Este o practica minunata si poate ajuta la regasirea echilibrului interior. Si nu-ti face griji, aceasta tehnica nu are nici un fel de contraindicatii.
Sursa: http://www.garbo.ro

Viziuni din viitor: Cum va arata omenirea in 4011?

Alina Neagu, expert Garbo, ne impartaseste o viziune fascinanta legata de viitorul omenirii in 4011, dar si de probabilitatea unui cutremur in Romania.

Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com
Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a blogului despreparanormal.blogspot.com.alina neagu - Normal despre Paranormal
Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

In articolul de fata, Alina ne prezinta o parte din viziunea ei legata de viitorul omenirii:

Cutremur? Cand?

Dupa cutremurele succesive care au avut loc in Italia, ma cauta tot mai multi oameni care ma intreaba cand va fi unul si la noi. Am spus de multe ori ca am avut viziunea unui cutremur asemanator celui din ’77. L-am pozitionat ca timp undeva, spre 2016-2017. Un aspect ciudat al viziunii mele este acela ca, acest "cataclism" era, cumva, anuntat. Nu erau masini pe strada, nu erau oameni...toti erau ascunsi intr-un fel de "adaposturi". cutremurCei pe care i-am vazut erau cativa ratacti, adica, incalcau- cu buna stiinta- un "avertisment general", de a nu fi pe strazi. Am vazut cutremurul "in cascada"...si imaginile de dupa. Sunt convinsa ca vom trai cutremure mai mici si medii inainte de acesta. Poate ca omenirea va face un salt si vom putea reactiona mai bine in astfel de situatii. Dar, mai ales, conform viziunii mele, sper din tot sufletul ca vom avea sisteme de avertizare.
Din pacate, nu doar cutremurele ne ameninta. Planeta se transforma si fenomenele meteorologice vor fi extreme. Terra ne forteaza sa devenim mai buni, apasand butonul „erase” pe stalpii de sustinere ai civilizatiei noastre.
Nu-mi face bine sa ma gandesc la asta si nici voua sa va incarcati cu asa ceva. Ce va fi, va fi...si nimeni nu va putea sa impiedice. Fiecare dintre noi are un ceas care bate pret de o vreme. Daca se va opri la acest cataclism, nu ne ramane decat sa traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.
Iata catre ce ne indreptam, dragii mei:
”Pamantul era impartit in orase ” bune” si in orase „rele”. Orasele bune erau mai multe decat cele rele. De fapt, cele rele erau cateva. Cele bune luptau pentru salvarea „ecosistemului planetar”. De fapt, pamantenii erau foarte putini. Aproximativ 10% din populatia actuala - aceeasi calauza raspundea aproape instantaneu gandurilor mele. Mare parte din continentele existente astazi nu mai erau. Nici paduri, nici animale... Terra nu mai era planeta albastra, era cenusiu-maronie cu regiuni verzi si albastre, dar foarte putine. Orasele erau inchise, semanau cu niste cetati semisferice si nu comunicau intre ele...adica nu existau cai ferate, aeroporturi, etc.viitor omenire
Oamenii...
Ei bine, absolut toti oamenii unui oras locuiau in aceeasi casa! O casa uriasa care adapostea toate nevoile acelei societati- educationale, distractive, etc

Erau toti imbracati ciudat. Adica, purtau un fel de costum din piele, asemanatoare dermului uman dar cumva metalic. Era un fel de haina buletin-detector. Adica iti trada orice stare. Daca erai furios se colora in roz, daca erai flamand, in verde-albastrui, etc. Oamenii nu mai minteau, nu mai pozau in ceea ce nu erau pentru ca nu mai aveau cum. Calauza a avut bunavointa sa-mi arate un urmas de-al meu. Sentimentul a fost unic. Eram emotionata si coplesita de iubire; il simteam pe acest om al viitorului „din sangele meu”; imi apartinea cumva - era un barbat cu o varsta nedefinita, raspandea bunatate, un fel de preot -invatat care lupta pentru salvarea „ecosistemului” planetar. Cuvantul lupta avea un alt inteles pentru omenire in anul 40111. „Lupta” consta in strategii de convingere si atragere a oamenilor din orasele rele catre cele bune. Atata tot. Asta era lupta, nimic altceva.”
de Alina Neagu, autor revista Normal despre Paranormal si Expert Garbo
Mai multe detalii despre abonarea la revista Normal despre Paranormal, puteti gasi pe blogul Alinei: http://despreparanormal.blogspot.ro/
Foto homepage, interior 2 si 3: Sxc.hu

Sursa: www.garbo.ro

Universul si iubirea: Care este legatura dintre fizica cuantica si iubire?

Fizica cuantica este stiinta moderna care incearca sa ne explice ca lumea este un TOT. Un tot care este interconectat prin intermediul iubirii.

Fizica cuantica este stiinta moderna care incearca sa ne explice ca lumea este un TOT. Un tot care este interconectat prin intermediul iubirii. Fizica cuantica spune ca energia este iubire. Vibratia energiei si energia magnetica sunt iubirea care face posibila crearea realitatii, prin intermediul constiintei...

Suntem in legatura cu toti si toate

Univers

„Universul, privit ca un TOT, nu este o caracteristica centrala a experientei mistice, ci si una dintre cele mai importante revletaii ale fizicii moderne. Este cea mai importanta descoperire din istoria stiintei.” - Henry Stapp, cercetator in domeniul fizicii cuantice.
„Cunoscuta sub numele de mecanica cuantica, aceasta ramura a fizicii moderne incearca sa faca lumina in microuniversul particulelor elementare, construind teorii care sa explice comportamentul electronilor si al celorlalte particule elementare.
Cunoscuta sub numele de mecanica cuantica, aceasta ramura a fizicii moderne incearca sa desluseasca legile lumii subatomice, construind teorii care sa explice comportamentul electronilor si al celorlalte constituente fundamentale ale materiei. (...). Universul subatomic are mecanisme care scapa in parte intelegerii umane, iar cand se supune totusi teoriilor fizicienilor, o face intr-un mod contraintuitiv, paradoxal, ce ii lasa perplecsi pe filozofii moderni ai stiintei". (http://www.scientia.ro)

Suntem in legatura cu Universul. Suntem iubire

Fizica moderna arata ca la baza a tot ceea ce exista se afla un camp cuantic care uneste totul, format din suma tuturor posibilitatilor. Prin intermediul acestui camp suntem mereu in legatura cu toti si toate, ca suntem sau nu, constienti de aceasta.

Este vorba despre o energie care este magnetica si care vibreaza tot timpul. Tot ceea ce exista vibreaza. Inclusiv gandurile noastre vibreaza. „Experientele noastre sunt intotdeauna un raspuns la vibratiile pe care le transmitem in Univers. Experientele din viata ta sunt mereu o reflectie a gandurilor tale. Asadar, daca vrei sa iti schimbi experientele, schimba-ti gandurile si vibreaza la un nivel diferit.

Totul incepe de la un gand. Gandul tau creeaza realitatea, dar fiecare gand vibreaza la un nivel diferit. Ceea ce misticii ne spuneau acum mii de ani este demonstrat astazi de fizica cuantica. In momentul cand reusesti sa magnetizezi la acelasi nivel cu dorinta ta, acLa baza a tot ceea ce exista se afla un camp cuanticeasta se transforma in realitate fizica.
Asa se intampla totul... Pentru ca noi sa vibram in ritm cu Universul, e nevoie doar de ganduri pozitive, pline de iubire. Le eliberam, iar ele construiesc o realitate benefica pentru noi si pentru toate organismele vii. Fiecare dintre noi are in jur de 70.000 de ganduri pe zi, iar aceste ganduri produc consecinte. „Energia emisa de gandurile noastre isi cauta apoi, in drumul ei, o alta energie cu care sa vibreze la unison, dupa principiul „ceea ce se aseamana se aduna”. Fiecare gand, indiferent ca este bun sau rau, declanseaza un proces de rezonanta. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gandurilor noastre va fi atras automat in viata noastra”. (Sursa - 3 descoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vietii noastre)
foto: tomt6788

Ce este Iubirea?

Majoritatea dintre noi credem ca dragostea este doar o emotie. Dar de fapt, dragostea reflecta un mod de a fi. Aceasta stare a fiintei este mentinuta intr-un camp cunatic.
Tot ceea ce gandim, clipa de clipa, este transmis instantaneu unui camp cosmic de energie care interactioneaza cu tot ceea ce exista in jurul nostru. Iar totul interactioneaza cu noi. Daca tu crezi ca te asteapta o relatie de iubire profunda, o bogatie spirituala si abundenta exterioara, atunci exact aceasta se va produce in viata ta. Sentimentele umane care izvorasc din inima datorita convingerilor noastre, modifica ADN-ul in mod direct iar acesta influenteaza atomii. Faptul ca ADN-ul se schimba in functie de energiile pe care le transmitem Universului este o alta descoperire majora a stiintei de astazi.
Ne putem gandi la cateva momente din vietile noastre personale pentru a ne da seama in ce mod se manifesta iubirea, cum pozitivitatea noastra influenteaza in bine:
De exemplu, o planta ingrijita cu dragoste si atentie va creste cu mult mai viguroasa. Un nou nascut care este mangaiat cu iubire raspunde acestui sentiment care il invaluie, datorita legaturii care exista intre copii si parinti. Iar acest copil va creste mult mai bine decat un copil care nu a avut parte de iubire. Chiar si un obiect de care avem grija, de exemplu masina personala , „raspunde” in acelasi mod, fara sa se strice si sa ne lase balta mereu.
Aceasta conexiune intrinseca intre toate, fie ca este vorba despre oameni, organisme vii sau obiecte, ne face sa raspundem cu dragoste sau fara dragoste, atunci cand ea nu este oferita. Pana ca fizica cuantica sa ne explice aceasta interconectivitate, intuiam doar ca ceva leaga obiectele, plantele si animalele, dar nu stiam cum si nici de ce.Ce este iubirea?
Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite acele alegeri cuantice care se vor manifesta la potentialul lor maxim. Atunci cand traim anumite stari cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar si stari negative ca manie, ura, suparare, gelozie, noi influentam direct structura AND-ului nostru, iar aceste modificari se propaga in trupul nostru, cat si in afara noastra, pe distante extraordinar de mari. Datorita campului cuantic, influentand tot ceea ce exista in aceasta lume.
Iar inima, dupa cum au descoperit cercetatorii de la Institute of HeartMath, este un fel de interfata care transforma toate emotiile si convingerile noastre in energii electromagnetice.
Stiinta de acum ne arata ca experientele pe care le avem prin intermediul campului cunatic sunt rezultatul constiintei. Alegerile pe care le facem in mod constient ne pot ajuta sa atingem o stare cuantica stabila si orice deznodamant poate deveni realitate, in functie de alegerile pe care le facem.
Dar ca sa atingem aceasta stare de fiintare stabila, e nevoie de iubirea neconditionata... Starea de iubire neconditionata este mediul ideal care permite aparitia celor mai bune posibilitati in viata noastra. Oricare ar fi deznodamantul, trebuie sa il intampinam cu iubire.
Sursa: www.garbo.ro

Puterea cuantica din TINE! Esti minte, spirit si trup

Oare mai este un mister ca 'realitatea' este de fapt multiplicata in miliarde de experiente, tot atatea cati oameni sunt pe pamant? Ai trairi si te intrebi cum e posibil ca persoana de langa tine sa decodifice in cu totul si cu totul alt mod lumea inconjuratoare, sa dea alte intelesuri pentru ceea ce pare o realitate palpabila.

Din fericire, descoperirile ultimilor cativa zeci de ani de stiinta ne ajuta sa intelegem mai bine lumea aceasta complexa, care in fapt, nu este decat o mare de energie care se trasnforma in infinite moduri. Laureatii Premiului Nobel de anul acesta au aratat ca, fara indoiala, lumea fizica este o mare de energie care straluceste si este farimitata in milisecunde, la nesfarsit.
Nimic nu este solid. Aceasta este lumea fizicii cuantice. Fizicienii de astazi au demonstrat ca gandurile sunt acea forma de energie care tine strans acest camp de energie aflata in perpetuua miscare si care apare sub forma obiectelor pe care le vedem. Lumea ar fi un fluid care se construieste in mod constant prin influenta gandurilor noastre individuale si colective.
Higgs si Englert au primit Premiul Nobel 2013 in Fizica pentru descoperirea Bosonului Higgs - "Particula lui Dumnezeu” Bosonul Higgs, este un nou pas inspre intelegerea existentei. Aceasta particula elementara teoretizata inca din anul 1964, dar descoperita in 14 martie 2013 demonstreaza existenat uui camp denumit Campul Higgs.
Foto: Depositphotos
Ceea ce gandim este cu adevarat o iluzie, aproape ca o magie. Din fericire am inceput sa intelegem cum functioneaza aceasta iluzie si cum o putem manipula. Din ce este facut corpul nostru? Noua sisteme: Sistemul Circulator, Digestiv, Endocrin, Muscular, Nervos, Reproductiv, Respirator, Scheletic si Urinar. Din ce sunt formate acestea? Tesuturi si organe… Acestea, la randul lor sunt formate din Celule. Din ce sunt formate celulele? Molecule. Moleculele din ce sunt formate? Din atomi. Din ce sunt formati atomii? Particule sub-atomice. Iar particulele sub-atomice (bosonul Higgs)?... ENERGIE. Acesta este raspunsul.
Universul ar fi guvernat de reguli extrem de simple care insa deturnate, dau nastere materiei. Suntem cu totii energie pura care se manifesta in cea mai frumoasa si inteligenta configuratie. Energia care se transforma constant si pe care avem puterea de a o controla prin intermediul mintilor noastre puternice.
De ce vedem o persoana si nu un cluster de energie? Putem sa asemuim experienta cu aceea a vizionarii unui film care este o colectie de 24 de frameuri pe secunda. Fiecare frame este separat de un gol pe care nu il percepem datorita vitezei de derulare, astfel ochii nostri au impresia ca vad o miscare continua.
Avem la indemana 5 simturi care ne ajuta sa decodam ceea ce este in jurul nostru (vederea, sunetul, atingerea, mirosul, si gustul). Fiecare dintre aceste simturi ne ajuta sa decodam intr-un anume spectru – de exemplu, cateii aud o gama de sunete diferite de cele pe care le auzim noi.
Astfel, setul nostru de simturi percepe o mare de enrgie, dintr-un punct de vedere limitat si in baza acestui punct de vedere limitat, ne ajuta sa ne formulam o imagine. Care… nu este completa, nu este clara, ci doar o interpretare.
Toate interpretarile noastre sunt bazate pe o harta interna a realitatii cu care suntem doatati si nu neaparat chiar adevarul adevarat. Harta noastra este rezultatul vietii noastre personale si a experientelor colective. 
Gandurile noastre sunt in legatura cu aceasta energie invizibila si determina ceea ce energia formuleaza. In adevaratul sens al cuvantului, gandurile tale transforma universul, particula cu particula pentru a crea viata ta fizica.

Priveste in jur. Tot ceea ce traiesti a inceput cu o idee, o idee care mai apoi s-a materializat, a fost impartasita si a primit forma, pana cand a capatat forma unui obiect care s-a materializat prin mai multi pasi. Tu, pur si simplu ai devenit ceea ce ai gandit cel mai mult despre tine.
Viata ta este ceea ce ti-ai imaginat si ai crezut cel mai mult. Lumea este in mod efectiv oglinda ta, ce iti da voie sa experimentezi in plan fizic ceea ce tu crezi ca este adevarat… pana cand te decizi sa schimbi acel adevar.
Foto Shutterstock.com; univers, fiinta

Daca te-ai putea privi la un microscop si ai putea sa conduci un experiment, ai putea sa vezi ca esti un cluster de energie aflata in perpetuua miscare, in forma unor electroni, neutroni, protoni si asa mai departe. 
Asa este totul din jurul nostru. Fizica cuantica ne spune ca actul de a observa un obiect este ceea ce cauzeaza prezenta sa acolo, modul cum se prezinta si cum il vedem. Un obiect nu poate exista independent de observatorul sau! Si, dupa cum poti vedea, observatia ta, atentia ta cu privire la ceva, intentia ta cauzeaza existenta acelui obiect. Este demonstrat stiintific acest fapt.

ESTI MIINTE, SPIRIT SI TRUP

Lumea ta este formata din spirit, minte si trup. Fiecare dintre acestea are o functie unica pentru fiecare dintre noi. Ceea ce vezi prin intermediul ochilor si experimentezi prin intermediul trupului este lumea fizica, pe care o putem denumi trup. Trupul este efectul unei cauze. Aceasta cauza este gandul.
Trupul nu poate sa creeze. El poate doar sa experimenteze… ceea ce este o functie unica. Gandul nu poate experimenta… el poate sa creeze, sa interpreteze. Are nevoie de o lume a relativitatii (lumea fizica, trupul) ca sa se poata experimenta pe el insusi. Spiritul este Tot ceea ce este, este ceea ce da viata Gandului si Trupului.
Corpul nu are puterea de a crea, chiar daca ne da iluzia ca asa ar sta lucrurile si este o iluzie care cauzeaza multe frustrari, cand de fapt trupul este doar un efect ce nu are puterea de a determina sau de a crea. 
Cheia cu privire la aceste informatii autentificate de stiinta contemporana este cum invatam sa vedem universul altfel decat pana acum incercand sa manifestam si sa influentam realitatea din jurul nostru pentru a trai ceea ce ne dorim cu adevarat.

Sursa: www.garbo.ro

O calatorie spirituala, dincolo de trup

Chiar in acest moment, inchide ochii. Si condu-ti atentia catre interior. De la periferia fiintei catre Centrul Fiintei. De la suprafata catre Adancime. Chiar acum, constientizeaza Viata din trupul tau. Viata din corpul fizic. Constientizeaza Ceea Ce Sustine existenta trupului. Esti Insasi Viata.

un material de Catalin Manea, expert Garbo

O CALATORIE SPIRITUALA, DINCOLO DE TRUP

Toate aparentele dispar cand privesti in Nevazut, caci doar ceea ce este etern poate fi vazut acolo unde temporarul nu se vede. Vine o clipa in care dansul de suprafata se opreste, pentru a face loc Nemiscarii Totale. Vine o vreme in care tot ceea ce se poate vedea, se retrage de pe scena de suprafata, pentru a face loc Misterului din Culisele Existentei.
Nu este interzis sa vedem Ceea Ce Suntem, dar ne incapatanam sa privim doar ceea ce nu suntem. Insa, nu este nicio problema. Totul face parte din calatoria de Intoarcere la Sine. Vedem ceea ce suntem pregatiti sa vedem. Insa, cine este acest privitor care nu poate vedea dincolo de ceea ce nu este pregatit sa vada?
calatorie spirituala
Foto Calatorie via Shutterstock
Privirea ta te conduce pe cararea existentei. Insa, cine esti tu? Cine este acest privitor si care este natura sa? E adevarat: ne concentram prea mult pe ceea ce privim si tocmai de aceea uitam de Ceea Ce Sustine existenta privirii. Analizam obsesiv privitorul, iar asta nu ne lasa sa vedem dincolo de cel ce priveste.
Ceea ce este temporar are darul de a seduce mintea aflata in cautare de sens. Insa, cautatorul va gasi cu adevarat ceea ce cauta atunci cand isi va cerceta natura, caci nicio iluzie nu mai poate persista atunci cand natura ei va iesi la suprafata. Cand cautatorul va patrunde in propria sa natura, cautarea va lua sfarsit, deoarece el se va contopi in Ceea Ce Este El Cu Adevarat.
Acesta este sfarsitul cautatorului: intoarcerea la Ceea Ce Nu Poate Fi Determinat. Cand cautatorul spiritual constientizeaza faptul ca nu poate localiza Ceea Ce Cauta, atunci el gaseste cu adevarat Ceea Ce niciodata nu a fost separat de el: Unicul Sine. Cand cautatorul realizeaza ca, de fapt, ceea ce cauta nu este un obiect, atunci el se contopeste in Unicul Subiect al Existentei: Esenta Fara De Forma.
Cel ce priveste la suprafata nu poate merge in adancime, caci privirea il mentine blocat in valurile lumii create. Materia este o haina care imbraca Ceea Ce Sustine existenta ei. Forma care devine constienta de Ceea Ce Sustine existenta formei, se elibereaza de identificarea cu forma, traind in continuare (si) in lumea formelor. Aceasta este binecuvantarea: forma sa paseasca in materie, in pasi de spirit.
De fapt, aceasta este chemarea si mesajul central al oricarei culturi si viziuni spirituale: Intoarcerea la Esenta. De la forma, la Ceea Ce Sustine existenta formei. De la ceea ce se vede, la Nevazutul care sustine existenta vazutului. De la vibratie, la Sursa vibratiei. De la sunet, la Liniste.
Chiar in acest moment, inchide ochii. Si condu-ti atentia catre interior. De la periferia fiintei, catre Centrul Fiintei. De la suprafata, catre Adancime. Chiar acum, constientizeaza Viata din trupul tau. Viata din corpul fizic. Constientizeaza Ceea Ce Sustine existenta trupului. Constientizeaza Viata fara de care trupul tau nu ar exista. Si priveste cu atentie aceste doua cuvinte: Trupul Tau. Cine esti Tu? Trupul, sau cel ce beneficiaza de un trup? Esti Insasi Viata. Si te exprimi printr-un trup uman. E Liniste Acum...


Cele mai puternice 39 de previziuni pentru anul 2014

2014Iata cum apare anul 2014 in (pre)viziunea unora dintre cei mai cunoscuti clarvazatori si mediumi ai contemporaneitatii:

Previziunile pentru 2014 ale Grupului de Dezvoltare Extrasenzoriala din Denver

Grupul de Dezvoltare Extrasenzoriala din Denver (Denver Psychic Development Group) este unul din cele mai mari grupuri de acest gen din lume. In cadrul sau, a devenit deja o traditie publicarea de previziuni pentru noul an. Iata cateva dintre previziunile pentru 2014:
Foto 2014 via Shutterstock
Regina Elisabeta nu va mai domni in Marea Britanie. Englezii il vor pierde pe printul Filip in 2014, eveniment ce ar putea atrage dupa sine abdicarea reginei.
Vor fi cutremure in Vestul Mijlociu al Statelor Unite ale Americii. Drept consecinta, fluviul Mississippi ar putea sa-si schimbe cursul.
Un cutremur va avea loc in Carolina de Nord 12-16 mai 2014. Epicentrul sau va fi in Oakland si va masura aproape 8 grade pe scara Richter.
Casa Operei din Sydney va fi afectata de un dezastru natural.
Proiectile din Coreea de Nord vor lovi o parte rurala a Japoniei. Nu exista pagube majore, insa lumea se aliaza din nou impotriva Coreei de Nord.
In India Centrala si de Est vor avea loc inundatii masive care vor ucide multi oameni.

NASA dezvaluie informatii care arata ca exista viata actuala pe Marte.
Haiti va fi grav afectata consecutiv de doua dezastre naturale care vor decima populatia.
Mai multe previziuni ale Denver Psychic Development Group puteti citi AICI:

Previziunile lui Nikki pentru 2014


Nikki este o clarvazatoare din Toronto, cu numeroase aparitii televizate si previziuni aparute in publicatii mari precum The sun, The Toronto Sun, The US Tabloid. Printre previziunile sale de anul trecut care s-au adeverit se numara si prabusirea meteoritului in Rusia, revoltele din Egipt, eruptia vulcanului Etna, moartea lui Hugo Chavez, a lui Paul Walker si a lui Nelson Mandela, incendiile din Australia. Iata cateva din previziunile lui Nikki pentru 2014:
Atac terorist asupra Empire State Building.
Un meteorit loveste SUA.
Un cutremur mare in regiunea Marii Caraibilor. Cutremur in Japonia. Cutremur in Iran.
Casatorie pentru Oprah, sarcina pentru Rihanna, si mai mult scandal in jurul lui Tom Cruise. Beyonce va anunta o alta sarcina, iar Angelina Jolie trebuie sa aiba grija de sanatatea ei.
Contaminarea apei in orase mari.
Probleme in Liban, Beirutul in flacari.
Probleme in jurul piramidelor din Egipt. S-ar putea cufunda.
Rascoala in Turcia.
Pericol in ceea ce il priveste pe Barak Obama si pe prima doamna Michelle.
Scandal sexual in Washington.
Inundatii masive in Romania si Ungaria.
Un mare dezastru in Marea Adriatica.
Un razboi civil in SUA.
Probleme legate de campurile magnetice ale pamantului.
Un atac asupra Vaticanului si al Papei.
Coreea de Nord va ataca Coreea de Sud.
Mai multe previziuni by Nikki AICI

Previziuni 2014 by Sidney Friedman

Sidney Friedman este un cunoscut clarvazator care se mandreste ca a prezis unele din cele mai importante evenimente ale lumii din ultimii 15 ani. Iata cateva dintre previziunile sale pentru 2014:
Se anunta o colaborare majora intre China si Statele Unite ale Americii, o fiziune a resurselor.
Pippa Middleton isi va anunta logodna.
Printul Will si Kate fac un anunt legat de nasterea unui alt copil. Cel de-al doilea copil va fi fetita.
Va ninge in Florida.
Mai mult previziuni by Sidney Friedman AICI

Previziunile pentru 2014 ale lui Cheri Mancuso

Cheri Mancuso se bucura de o reputatie deosebita in domeniul metafizicii, fiind cunoscuta drept un excelent medium. Este coautoarea cartii “Coldspring" si a colaborat cu politia din New York si Los Angeles pentru a rezolva cazuri de omucideri si disparitii. Iata cateva din previziunile sale pentru 2014:
Alegerile din noiembrie 2014 din America vor fi in favoarea Republicanilor in ceea ce priveste Senatul si Casa Reprezentativilor.
Argintul va fi noul aur. Pretul argintului va incepe sa creasca intr-un ritm uimitor in primavara 2014.
Pana in 2015, va creste numarul revoltelor din Orientul Mijlociu, in special in Egipt si Siria.

Mai multe previziuni by Cheri Mancuso poti citi AICI

Predictiile lui Judy Hevenly pentru 2014

Judy Hevenly este un medium din Los Angeles, autor si lector international. Iata care sunt cateva din previziunile sale pentru 2014:
Hillary Clinton isi anunta candidatura pentru presedintie la jumatatea anului 2014.
O schimbare la conducere in Africa de Sud, un presedinte cu valori similare celor ale lui Nelson Mandela.
Ultimul an de domnie al reginei Elisabeta.
Papa Francisc va fi spitalizat pentru infectie la plamani.
In ceea ce priveste cercetarea medicala, o descoperire revolutionara in tratamentul infarctului.
Sarcina pentru Chelsea Clinton. Va avea un baietel.
Toata lumea se asteapta ca Brazilia sa castige Cupa Mondiala la Fotbal, insa nu va invinge echipa germana.
Poti citi mai multe din previziunile sale AICI
Sursa: www.garbo.ro