vineri, 31 octombrie 2014

Horoscop Urania - Săptămâna 1 – 7 noiembrie! Luna Plină în Scorpion pe 7 noiembrie


Săptămână obișnuită, fără evenimente astrologice majore, fără piedici astrale foarte mari, dar, totuși, nu tocmai ușor de suportat.

Mai întâi din cauza tranzitelor propriu-zise ale Soarelui prin registrul, metaforic vorbind, al „morții”, al sfârșitului, al coborârii sevelor vitale în adâncul pământului. Se sfârșește domnia zeiței Demeter și începe domnia Persefonei. Este un pasaj astral încărcat de tristețe sau de îngrijorare. Unii se vor simți chiar depresivi în această perioadă. Datele astrale împing spre reflecții asupra vieții și rosturilor unor atașamente sau ambiții. Multe dintre ele li se vor părea, unora, vanități sau vise deșarte. Este momentul necesar pentru curățarea de lucruri grele, neplăcute gândului sau sufletului și păgubitoare trupului. Dar asta nu echivalează cu o curățare de toxine, ci cu o punere a gândurilor într-o ordine necesară pentru a se putea acționa mai departe. Mai poate fi vorba de împăcare, de întoarcere la cele sfinte, de cântărire lucidă a propriilor fapte și, în final, de acceptarea unor renunțări fără de care nu se poate. Amintiri, idei, ambalări inutile, toate trebuie aruncate peste bordul corabiei sufletului: o încarcă prea tare, o pun în pericol. Ruperea de trecut nu înseamnă abandonarea unor activități și proiecte utile, demne de respect. Înseamnă doar alungarea unor sentimente (cel mai adesea niște „fixații”) care îl pot bloca, la un moment dat, și pe cel mai determinat adult să acționeze în beneficiul personal.


Citeste horoscopul pentru fiecare zodie aici:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/horoscop-urania-saptamana-1-7-noiembrie-luna-plina-in-scorpion-pe-7-noiembrie-512792.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu