duminică, 10 august 2014

ZECE sfaturi care te vor ajuta sa-ti cresti vibratiile



Toate gandurile si sentimentele tale reprezinta o forma de energie, iar aceasta energie este o vibratie. Invatand cum iti poti creste vibratiile, iti poti schimba viata in moduri pe care nu le credeai pana acum ca fiind posibile. Iata zece sugestii care te vor ajuta sa-ti cresti vibratia:

10. Discutiile profunde

conversatii profunde
Discutiile profunde pe care le poti avea cu un prieten apropiat, spre deosebire de micile discutii ce au loc in viata de zi cu zi, au puterea de a schimba natura realitatii dumneavoastra. Care sunt scopurile si visele tale care te motiveaza? Care crezi ca este natura realitatii? Suntem fiinte spirituale care au o experienta umana? Astfel de subiecte profunde te pot ajuta sa-ti cresti vibratia.

9. Infrunta-ti frica

frica
Frica este emotia negativa ce ne retine sa ne aflam in mod constant intr-o stare de dragoste si fericire. Tot frica este emotia care nu ne permite sa ne deschidem in fata posibilitatilor nelimitate. Ti-e frica de intaltime? Raspunsul pentru tine este parasutismul sau saritura cu coarda elastica. Iti este frica sa vorbesti in public? Recita un poem in fata unei audeiente mari. Vei incepe sa realizezi ca frica este mult mai infricosatoare decat este situatia in sine. Dupa aceea, vei fi uimit de sentimentul de usurare care-si va face aparitia. Frica nu exista, este falsa.

8. Respira

respiratie
Aseaza-te pe spate si respira din ce in ce mai profund, mai complet si mai relaxat. Respiratia profunda are un efect extraordinar asupra sistemului nervos si te va ajuta sa elimini stresul pe care-l acumulezi in viata de zi cu zi. O vibratie calma este o vibratie inalta.

7. Controleaza-ti viata

control
Realizeaza ca deti mai mult control asupra vietii tale decat ai fi crezut. Nu esti o victima a circumstantelor, a trecutului tau, a educatiei familiei tale, a traumatismelor pe care le-ai suferit sau orice alt argument pe care l-ai putea scoate la iveala. Realizeaza acest simplu fapt. In multe traditii acest aspect este denumit “responsabilitate completa”. Nimeni nu este responsabilul starii tale din acest moment. Acesta nu este un blestem, ci o binecuvantare pentru ca  te face sa constientizezi puterea de care dispui.

6. Exercitii fizice

running woman
Exercitiile fizice au puterea de a va ridica vibratiile. Miscarea promoveaza vibratiile pozitive. Cu cat veti face mai multa miscare, vibratiile voastre vor deveni mai puternice. Cu cat va veti simti mai fericit, cu atat mai multe experiente placute veti atrage in viata dumneavoastra.

5. Evita barfele si evita sa te plangi

two young girls gossiping
Prin practicarea acestor doua obiceiuri vibratia ta energetica scade. Intreaba-te: “Oare lucrurile despre care vorbesc ma ajuta sa atrag in viata mea lucrurile pe care mi le doresc?”. In cazul in care raspunsul este negativ, inceteaza sa mai discuti despre acele lucruri si gaseste modalitati prin care te poti bucura de viata.


4. Fa ceva pentru altcineva

daruire
Oferindu-i ceva unei alte persoane vei putea sa-ti schimbi modul de a gandi, de la “nu am indeajuns” la “am mai mult decat indeajuns incat pot sa le ofer si celorlalte persoane”. Abundenta este o vibratie inalta.


3. Mediteaza

meditatie
Aseaza-te intr-o pozitie confortabilia, inchide ochii si urmareste-ti respiratia. De mult prea multe ori ne aflam intr-o fuga continua, dupa ce nici macar noi insine nu ne mai putem da seama cu certitudine. Meditatia ne ajuta sa ne calmam spiritul si ne ajuta sa ne regasim pacea interioara. Zece minute de practicare a meditatiei zilnic iti poate schimba viata pentru totdeauna.

2. Recunostinta

recunostinta
Creaza-ti o lista cu toate lucrurile si aspectele vietii tale pentru care esti recunoscator. Astfel, vibratiile tale se vor schimba, iar tu, te vei concentra pe ceea ce ai in viata ta, nu pe ceea ce iti lipseste. Exista mult mai multe aspecte in viata ta pentru care poti sa fii recunoscator decat iti poti imagina. Recunostinta este o atitudine.

1. Apreciaza

natura
Gaseste ceva frumos ce poate fi apreciat! Frumusetea se afla peste tot in jurul nostru, dar se ascunde de privirile noastre deghizandu-se in aspectele marunte ale vieti, de exemplu roua diminetii  sau cerul instelat. Apreciaza-ti viata pentru lucrurile pe care le are de oferit.

Sursa: http://www.e-dimineata.ro/

Un comentariu: