joi, 28 august 2014

"LUNA DE FOC" SE INCHEIE IN CURAND. CE ESTE PE CALE SA INCEAPA IN SEPTEMBRIE?




Dragii mei,

M-am hotarat sa scriu acest material in urma a doua vise pe care le-am avut in ultimele doua nopti. In ambele urma sa vina razboiul. In primul vis eu plecam sa ma pun la adapost, in al doilea vedeam deja scenele de lupta.
Am stat mult si am meditat ce anume au vrut ingerii sa imi transmita cu aceste vise si o concluzie a fost evidenta: urmeaza o schimbare, caci asta insemna razboiul. 



In timpul meditatiei de astazi, ingerii mi-au spus sa va transmit si voua acest mesaj, caci visele mele nu imi erau doar mie adresate, ci erau pentru noi toti.
Ei au vrut sa ne transmita ca in curand vor veni peste noi o serie de evenimente care ne vor face sa ne simtim ca si cum participam la un razboi. Este vorba despre schimbari atat in plan personal, cat si in plan general.
Fiecare din noi trebuie sa se astepte la evenimente menite sa il faca sa realizeze ce anume mai are de schimbat in sine si mai ales sa inteleaga, care este calea pentru a se redescoperi pe sine, pentru a-l descoperi pe Dumnezeu in interiorul lui. 


Poate aceste cuvinte va suna ciudat sau invechit, dar din pacate sau din fericire este singura cale pe care o avem de urmat si care ne va ajuta din septembrie incolo, pe parcursul catorva ani, cand vom intelege cu adevarat ceea ce Iisus Hristos a incercat sa ne invete si anume ca ADEVARUL, IERTAREA SI IUBIREA sunt singurele unelte si mecanisme care ajuta OMUL sa scape din Visul urat in care traieste si sa devina stapanul propriei Realitati, transformandu-si viata in Rai.
ADEVARUL propovaduit de Iisus Histos nu se refera doar la a nu minti, ci se refera la a fi sincer cu tine insuti si a recunoaste ca in mintea ta s-au instalat niste probleme, niste "valori" ale lumii in care traim si care nu au nici o legatura cu noi si cu eul nostru interior, ca aceste "valori" ne-au creat niste programe mentale care ne fac rau si ne indeparteaza de la calea pe care noi o avem de urmat aici pe Pamant.
Acest ADEVAR ne va conduce la concluzia ca noi trebuie sa renuntam la orice sentiment de neiertare, ura si vinovatie si sa invatam ca doar IUBIREA este cea care trebuie sa ne calauzeasca viata .




Exact aceste motive m-au facut sa inteleg de ce dragii mei Ingerasi m-au sfatuit sa sustin sambata CONFERINTA "IUBIREA - ARMA UNIVERSALA SAU SECRETUL FERICIRII".


Mai multe detalii despre conferinta gasiti aici:

Pe plan general, dupa aceasta luna vor urma o serie de evenimente care vor schimba lumea asa cum o stim noi, care se vor intinde pe parcursul a mai multi ani. Poate unii dintre dvs. vor sa continue sa nege ceea ce este evident si sa adopte in continuare tactica strutului, dar oricat de mult si-ar ingropa capul in pamant, schimbarea paradigmei tot va veni. 



Sunt sanse extrem de mari ca razboiul din Ucraina sa se extinda si sa cuprinda statele din jur, iar rolul nostru de stat - granita NATO ne va propulsa in interiorul conflictului foarte repede.
De asemenea, in utima perioada, sunt tot mai mari eforturile celor care doresc autonomia unor regiuni, prin separarea lor de tarile -mama. Vezi referendumul din septembrie de separare a Scotiei de Marea Britanie, care, daca va reusi in demersul ei, va crea un precedent, care poate aprinde fitilul independentei tuturor regiunilor, care doresc autonomia: Tara Bascilor si Catalonia in Spania, Flandra in Belgia, regiunile nordice in Italia si nu in ultimul rand Harghita, Covasna si Mures in Romania. 


Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar este deosebit de important sa intelegem ca schimbarea lumii asa cum o stim a inceput deja. Cum se va petrece ea, cat de dure si rele vor fi evenimentele pe care le presupune aceasta schimbare, raman in sarcina noastra, caci Dumnezeu ne-a incredintat un secret care incepe sa fie dezvaluit si demonstrat stiintific in zilele noastre : NOI, PRIN PUTEREA MINTII NOASTRE, DESCOPERIND IUBIREA DIN INTERIORUL NOSTRU, PUTEM SCHIMBA LUMEA, INFLUENTAND IN BINE PE CEI DIN JURUL NOSTRU, RIDICANDU-LE VIBRATIILE SI AJUTANDU-I PE FIECARE DIN EI SA ISI DESCOPERE DUMNEZEUL INTERIOR, VINDECANDU-SI CORPUL EMMOTIONAL. 




 Noul film de la HeartMath ne ofera o perspectiva clara si profunda asupra rolului vital al inimii in Viata de zi cu zi si cum energia personala ne influenteaza relatiile cu ceialalti si deasemenea afecteaza constiinta globala.
Ni se arata prin animatii deosebit de frumoase si clare partea nevazuta, neconstientizata (de majoritatea oamenilor) a interactiunilor umane - cum interactionam energetic cu unii cu altii - indiferent ca o percepem sau nu - energia noastra exista si influenteaza tot ceea ce ne inconjoara.

Tu cum interactionezi cu oamenii zi de zi ?






https://www.youtube.com/watch?v=PjYCF6Vlph8

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu