duminică, 10 august 2014

ITI PERMITI SA NU-TI PERMITI?

50881663-wdove


p513Gandesti si spui des “nu-mi permit”?
Nu-mi permit inseamna “nu-mi dau voie”. Si daca tu nu-ti permiti, cum sa-ti permita altii? Nici macar Universul nu-ti poate permite, nu-ti poate darui, nu-ti poate aduce ceva, daca tu nu-i dai acordul, nu-i permiti. El iti permite din oficiu, orice. Inclusiv lipsurile.
Cand spui ca nu-ti permiti, ceea ce nu-ti permiti este sa fii, sa ai sau sa faci ce-ti doresti. Nu-ti permiti sa primesti, apoi nu-ti permiti sa oferi, ca doar n-ai de unde. Astfel blochezi fluxul energetic firesc. Realitatea iti confirma ca “nu-ti permiti”, iti da dreptate, prin ceea ce se materializeaza in viata ta, prin rezultatele prezente.
b491e-6a00e54f98394d8834014e88f11600970d-800wiApoi, daca in timp ce declari “nu-mi permit”, astepti ca altii sa-ti ofere ceea ce vrei, astepti in zadar. Ceilalti nu pot nici ei sa-ti permita, ei pot cel mult sa-SI permita.
Poate se vor gasi unii oameni dornici sa-ti dea ceea ce ceri, sub pretextul ca nu-ti permiti. Si o vor face un timp. Pana cand va ajunge si la ei mesajul pe care-l transmiti cu atata tarie: “nu-mi permit”, adica “nu merit”. Si oricum, chiar daca primesti ceva ce nu esti convins ca meriti, nu te vei bucura de acel lucru pe deplin, niciodata. Pentru ca, nu-i asa, tu nu-ti permiti.
Hands_of_God_and_AdamDaca tu crezi ca nu-ti permiti aia si aialalta, e ca si cand ai comunica  Universului ca nu vrei, nu poti, nu meriti. Un ceva pe care spui ca nu ti-l permiti este un ceva care “nu e de tine”. Si daca nu e de tine, pentru tine, cum sa vina vreodata?
Daca folosesti deseori scuza “ei bine, ei isi permit”, ei isi vor permite in continuare, conform declaratiei si credintei tale. Asa vei vedea lucrurile mereu: ei pot, eu nu, ei isi permit iar eu nu. Iti permiti acest “lux”? Iti dai seama ca, de fapt, nu-ti permiti sa-ti permiti?
imagesTu hotarasti, prin mesajele transmise, cu gandul, cuvantul si atitudinea, ce vine la tine, ce realitate creezi pentru tine, cat si cum primesti. Ca sa-ti schimbi realitatea, nu e atat de important sa faci nu stiu cate ritualuri, sa impingi lucrurile, sa lupti, sa te plangi, sa ceri insistent, sa pretinzi, sa framanti ganduri obsesiv… E mult mai simplu si atat de puternic: permite-ti sa-ti permiti!
Renuntand la atitudinea saracacioasa, la gandurile mici de auto-sabotaj si victimizare, la umilinta cu pretentii de smerenie si la revolta costumata in justete, creezi spatiu pentru libertate si putere, pentru permisiunea de a-ti crea cu gratie viata!
sursa-aici
http://astrodeva.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu