marți, 8 iulie 2014

Machu Picchu. Peru. Dezlegarea enigmelor, misterelor incifrate in acest loc sacru al Pamantului, ar rescrie ISTORIA TERREI. Dar... "umanitatea" nu doreste sa afle adevarul!


Machu Picchu: Misterele incase din piatra.
Vizionati cat mai repede posibil 
DOCUMENTARUL VIDEO,
cu subtitrare in limba romana. 
[Pana nu apuca sa-l stearga... "baietii"!]
 
MACHU PICCHU,  oraşul pierdut al incaşilor, construit la 2 700 m altitudine, într-o regiune izolată, la care nu se poate ajunge decât pe o cărare abruptă ce şerpuieşte pornind dintr-o vale. In adancul Anzilor se afla misterioase ruine incase. Timp de patru secole au stat abandonate pe acest platou muntos, tipicul oras pierdut in jungla. Redescoperit in 1911, acest sit arheologic nu cuprindea scrieri sau inscriptii care sa ofere informatii privind istoria sa.

 De aproape un secol, orasul raspunde cu sfidare cercetatorilor care incearca sa afle motivul construirii sale. O echipa de cercetatori internationali formata din arhelologi, ingineri si cercetatori colaboreaza pentru a pune cap la cap indiciile oferite de ruina. Impreuna, scot la lumina noi morminte uluitoare si descopera complexitatea si ingenolizitatea ingineresaca a sitului, apropiindu-se tot mai mult de dezlegarea misterelor de la  Machu Piccu.

Articol original: NG: Locuri celebre-10-Machu Picchu (2012) - Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Documentare Online

DOCUMENTAR VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=OGCp2D8eSlY
jvjjh

Sursa: http://romaniamegalitica.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu