vineri, 9 mai 2014

Proiectul Persefona: Oamenii de stiinta britanici construiesc o 'arca spatiala de locuit'' pentru a salva omenirea



O imagina o unei nave spatiale de locuit realizata de Adam Benton, de îngrijire includ o constructie'' deschisa'', expusa la ONU cu motor / soare nuclear în interior.

Oamenii de stiinta britanici lucreaza la o arca spatiala capabila sa salveze omenirea in cazul unei catastrofe globale, chiar daca nici unul dintre ei nu va trai pentru a o vedea lansata. Dintre cei 13 oameni de stiinta implicati, sase membrii sunt ai echipei britanice, iar restul sunt din SUA, Italia si Olanda.





Scopul declarat este acela de a investiga ''tehnologii vii'', care ar putea ajuta in ''contextul arhitecturii unei nave locuibile, care poate raspunde si evolua in functie de necesitatile locuitorilor sai''.Aceasta viziune se refera la o ambarcatiune capabila sa sustina cateva mii de persoane pentru mai multe generatii, in timp ce nava se deplaseaza spre o planeta capabila sa sustina viata.






Ideea este ca ambarcatiunea sa se poata autosustina, formand un ecosistem care va include unele dintre procesele vazute pe Pamant pentru generarea de lumina, aer, hrana si gravitate, folosind cele mai bune elemente de tehnologie moderna. Cheia pentru acest efort va fi dezvoltarea de biocarburanti si sol artificial. Sursa:http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/04/28/project-persephone-space-ark_n_5224741.html?just_reloaded=1


Sursa: http://ufosandalienlife.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu