miercuri, 23 aprilie 2014

ECLIPSA DE SOARE IN TAUR-29 APRILIE 2014 ORA 09:15, ORA ROMANIEI –“ Ci adunati-va comori in cer, unde nici molia, nici rugina nu le strica, unde furii nu le sapa si nu le fura. “

astro_2gw_425_eclipsa_de_soare_in_taur.18442.51096
Hrisos a Inviat!Aceasta Sarbatoare sa va aduca lumina in suflet.
In astrologie, eclipsele sunt configuratii astrale puternice ce prevestesc inceputuri, evenimente memorabile atat la nivel personal cat si la nivel de societate. Toate eclipsele vorbesc despre schimbari dar schimbari in acord cu destinul fiecaruia.
Eclipsa de Soare ( inceputuri sortite) are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Soarele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri, uneori aceste inceputuri pot fi radicale, apare o directie noua, o experienta inscrisa cu litere sortite in cartea vietii fiecaruia. Eclipsa de Soare din 29 aprilie 2014 este o Eclipsa inelara , asta inseamna ca Soarele si Luna sunt aliniate perfect cu Pamantul,  diametrul aparent al Lunii este mai mic decat al Soarelui, Luna fiind destul de departe de Pamant in aceasta zi, nu va putea obtura intreaga lumina a Soarelui trimisa spre pamant, din Soare se va vedea doar marginea in forma de inel stralucitar ce inconjoara Luna intunecata. Aceasta Eclipsa este vizibila in Australia, Antarctica si sudul Oceanului Indian.
imagine
ECLIPSA  INELARA DIN  29 aprilie 2014 are loc cu Soarele si Luna pe  gradul 8:52 Taur in apropierea Nodului Sud Lunar in Berbec pe gradul 28:25.
O Eclipsa de Soare asociata cu Nodul Sud lunar (pedeapsa in viata sau daruri , bonusuri din trecut, repetitii, obisnuinta) poate aduce un fel de criza in domeniul de viata energizat in  scopul de a elimina lucrurile, oamenii care nu ne mai sunt de folos pentru viitor, restabilind astfel un echilibru sanatos necesar evolutiei. Nodul Sud al Lunii oglindeste o zona de vulnerabilitate iar evenimentele legate de Noduri par adesea a fi oarecum sortite, karmice, neputand fi evitate. Luna se disipa la Nodul Sud Lunar, obisnuinta se stabileste la polul sud prin automatism si repetitie, arata munca care a fost facuta, realizarea binecunoscuta, rutina dusa deja prin timp, greselile comise . Astfel Nodul Sud Lunar care sustine aceasta eclipsa accentueaza locurile in care trebuie sa facem anumite  compromisuri daca dorim ascensiunea catre spiritualitate, indica intalnirile karmice care trebuiesc rezolvate pentru a ajunge la un mod de viata lipsit de razbunari personale, de furii reprimate, de resentimente care blocheaza capacitatea de a privi alte orizonturi si de a trai in seninatate. Nodul Sud este locul in care indiferent de ce facem, are un ton ciudat al unei repetitii iar Eclipsa asociata cu Nodul Sud poate corespunde cu o separare de cineva, de sabloane vechi emotionale care nu fac decat sa devitalizeze, sa adanceasca lipsa de incredere, insecuritatea. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Sud Lunar este in mod traditional asociata cu pierderi si sacrificii dar poate fi interpretata si ca o eliberare fortata de oameni, lucruri, experiente care ne tin in umbra. Suntem chemati, suntem condusi sa ne eliberam de obiceiurile, trasaturile care pun un accent prea mare pe securitatea venusiana, pe senzualitate , pe relatii materialiste, pe bani, valori materiale , actiuni precipitate, egoism si care nu lasa loc de profunzime, care blocheaza accesul catre  echilibrarea sufletului prin valorile spirituale.
taur
Taurul este un semn fascinant fiind o constelatie foarte, foarte, foarte veche cunoscuta din timpuri imemoriale. Taurul este cel de-al doilea semn al zodiacului, este un semn care ne vorbeste despra ceea ce putem face prin noi insine, ce valori durabile putem construi. Taurul concepe, stabileste, ingrijeste si fructifica o idee, un ban, o bucata de pamant, o relatie. Acest semn ajuta la achizitionarea si consolidarea bogatiei prin cultivarea tuturor resurselor disponibile dar in acord deplin cu divinul. Lipsa colaborarii cu divinul poate transforma acest semn in ceva ce vrea sa posede, detina, controleze, critice, devoreze, indiferent de ceea ce este in jurul lui. Taurii prospera, infloresc cand inteleg ca pot sa ofere din timpul lor, din resursele lor personale ( timp, dragoste, talente, bani, indiferent ce) celorlalti , sa-i ajute pe ceilalti sa intelega notiunea de securitate fizica, materiala, spirituala. Ca un semn de pamant, Taurul vorbeste despre realitati, lucruri tangibile, nu tolereaza falsurile ci iubeste originalul. Din punct de vedere ezoteric, Taurul este semnul cel mai legat de transformarea dorintei personale in aspiratie spirituala ceea ce va conduce in timp la deschiderea celui de-al treilea ochi( ochi de bou) iar iluminarea inunda viata lui.
Luna in Taur este in exaltare si induce  incredere, emotii calde, perseverenta, bunatate, rabdare, stabilitate, siguranta dar si rigiditate. Este o energie ce creste interesul pentru bani si dragoste, amplifica romantismul iar sentimentele calde ofera protectie pentru cei din jur dar si pentru interesele proprii. La nivel de suflet, luna arata de obicei care modele trebuiesc depasite sau transformate daca vrem sa avansam spiritual. Aceasta lupta pentru a depasi tendintele negative relevate de luna  este “ crucea “ ce o purtam iar acuma aceasta cruce ne cere sa re-evaluam sistemul de valori.
eclipsa de soare

Concentrarea pe dobandirea doar a valorilor materiala, neglijarea dezvoltarii propriei creativitati, dorinta de a poseda lucruri, oameni fara a le permite celor dragi libertatea de a explora viata in termenii lor, sacrificarea propriilor impulsuri creative pe altarul satisfacerii nevoilor celorlati, nu pot decat intari legatura cu pamantul blocand astfel accesul la valorile adevarate, valorile spirituale.
Energia Eclipsei de Soare in Taur in conjunctie cu Nodul Sud ne cere sa lasam deoparte trecutul, securitatea falsa, amagirea, relatiile materialiste, frumusetea brutala, exterioara, dorinta de a poseda valori fara “ valoare”   iar pentru asta, Mercur in Taur ( minte calma, incapatanata, rabdatoare) devine mesagerul  acestui moment astral prin aspectul de conjunctie care se formeaza . Mercur in Taur nu se grabeste, se gandeste la toate, ne invata sa ascultam intentiile acestui moment prin savurarea unui cuvant, prin pipairea unei idei, a unui om, a unei imagini, prin gust, miros, prin poezia care ne atinge sufletul. Aici, Mercur fredoneaza mesajul astral iar noi trebuie sa scriem cuvintele acestei melodii. Mercur in Taur gusta viata prin cuvinte, digera fiecare detaliu inainte de a lua o hotarare. Inteligent, logic, liberal, perseverant, bogat, practic, bine cititi si aratos, Mercur in Taur  va avea tot timpul un stil distinct in modul de a-si face treaba, finisajul operei lui atinge sufletul. Frumusetea este o latura importanta a lui Mercur in Taur care pe langa un corp bine construit si sexy, da o pozite inalta, faima, fericire prin copii, frati si surori.
Cu Mercur in Taur ( minte calma, lenta, hotarata) in conjunctie cu Eclipsa de Soare in Taur, avem de partea noastra un magician  care ne ajuta sa facem lucrurile incet si bine, sa luam deciziile cele mai bune deoarece vom simti, intui ce trebuie sa facem. Suntem fortati sa golim un domeniu din viata noastra pentru a putea primi ceva nou, benefic destinului nostru.
Eclipsa de Soare in  casa XI arata o necesitate urgenta de a imprima un ton mai idealist existentei noastre bazat pe cautarea adevarului, extinderea increderii in relatiile sociale, in noua comunitate, este un destin creator al oamenilor, societatii modelat de maini curajoase si minti vizionare, este o energie imensa, puternica,  necesara evolutiei, libertatii  spirituale si creative. Aceasta Eclipsa in casa XI vorbeste despre “ forma “ unei noi cunoasteri, revolutionare, umanitare, universale, aduce capacitatea de a asimila informatiile si cunostintele extrem de profund, forta de patrundere intuitiva, extinderea proceselor rationale dincolo de barierele spatiului si timpului.
Eclipsa de Soare in Taur face un  sextil cu Neptun in Pesti, este un pod benefic construit peste apa ( emotii, sensibilitate) dar cu o anumita masura de mister, iluzie. Aici, Neptun ne amageste de multe ori cu vise care nu se pot realiza in timp ignorand situatia reala de aceea, ar trebui sa ne intoarcem la Mercur care ne spune ca atentia, rabdarea, munca grea ne ajuta sa  ajungem la destinatia dorita, sa trecem  peste podul care face parte din destinul nostru, sa aliniem mintea noastra si perceptiile noastre nu numai cu vointa noastra ci si cu Vointa Divina.
De fapt, aceasta Eclipsa de Soare devine mediatoarea aspectului de opozitie dintre Jupiter in Rac in casa I si Pluto retrograd in casa VII.
Jupiter in Rac in opozitie cu Pluto in Capricorn este o lupta astrala ce aduce dorinte nestapanite, aroganta, minte corupta, aici, puterea face legea indiferent de mijloacele folosite. Acest aspect aduce experiente periculoase,  tot ce tine de noroc, familie, expansiune, calatorii, relatii, casnicii, partener de viata, banii celuilalt, probleme legate de taxe, asigurari, afaceri pot cunoaste fel de fel de blocaje. Dar Eclipsa de Soare ne spune prin mesajul ei ca nu este totul pierdut, prin aspectele bune cu Jupiter si Pluto, exista un gram de protectie astrala, suntem ajutati sa gasim solutii clare si facile unor probleme relationale, intuitia este  bonusul acestei perioade.
Asteroidul 2212 Hephaistos da un ton inedit acestei Eclipse de Soare, mitologia este reinviata, modelul cosmic al vietii acestui zeu genial isi pune amprenta puternica asupra vietii noastre .
hefaistos
In mitologia greaca, Hefaistos este Zeul mestesugurilor, este artizanul, fierarul, sculptorul, activitatea vucanica. El a facut parte din Consiliul celor doisprezece Guvernatori care prezidau  afacerile tuturor divinitatilor de pe Muntele Olimp si din alta parte. El a obtinut aceasta pozitie datorita inteligentei lui ridicate si capacitatii lui innascute de a “ stapani si modela focul”. Desi mama lui a fost Hera –regina Zeilor, el s-a nascut schiop si urat  dar foarte puternic si inteligent. Dupa nastere, Hefaistos a fost aruncat de Hera de pe muntele Olimp dar fiind nemuritor el a supravietuit caderii dar picioarele lui s-au rupt definitiv. Dar datorita mintii lui geniale el se intoarce pe muntele olimp la ordinele lui Zeus, tatal lui si ii este data de sotie Afrodita-Venus. Dar Aprodita chiar daca a fost sotia lui a continuat povestea ei de iubire cu Ares-Marte. Cand Hefaistos a aflat de infidelitatea lui Venus, a construit o plasa magica de aur in care i-a prins pe indragostiti pentru a-i arata tuturor zeilor .
moreaueuropa_and_the_bull
El a creat adevarate bijuterii pentru zei, a modelat fulgerele si sceptrul lui Zeus, scutul lui Athena, sagetile lui Eros, carul  zeului soare Helios. Pentru pamanteni, este de amintit armura invincibila a lui Ahile facuta la cerera mamei Tethis care stia ca destinul nu poate fi ocolit dar Hefaiastos i-a zis ca trebuie facut orice pentru a lupta pentru supravietuire.
Printre operele de arta,  cele mai renumite au fost frumosul colier al Harmoniei, coroana lui Ariadne dar capodopera lui ramane Pandora( toate darurile)-prima femeie modelata din lut de catre Hefaistos si trimisa pe pamant. Talentat, amabil si generos( el a facut daruri pretioase la toti zeii, chiar si la cei care s-au purtat urat cu el), Hefaistos a fost in cele din urma placut de toti olimpienii dar el nu s-a implicat prea mult in treburile lor, el nu a fost foarte gregar  prin natura lui interioara si a preferat sa-si petreaca timpul in atelierul lui, sa lase genialitatea lui sa-si puna amprenta asupra celor din jurul lui.In ciuda respingerii lui de catre parinti, a aspectului fizic distorsionat, urat  si schiop, chiar si atunci cand a fost tradat de sotia lui Afrodita, Hefaisos nu s-a considerat o victima, umilinta nu face parte din viata lui. Ca o figura arhetipala, amprenta energiei lui Hefaistos in acest moment astral sortit ne spune ca a sosit momentul  sa dam deoparte tot ceea ce ne face sa actionam in numele ego-ului si sa ne folosim forta interioara, inteligenta practica in creerea unor lucruri de valoare, creatia geniala nu a fost niciodata in slujba propriului eu ci in numele celor din jur, in numele celor care au nevoie  de  un “ instrument “ necesar cresterii puterii lor pentru realizarea destinului lor.
Chiar daca mama lui l-a respins, chiar daca ea a fost insensibila la starea lui,  el a ales sa fie altfel decat mama lui, a ales sa isi construiasca o personalitate generoasa, sa  inteleaga foarte bine suferintele celorlalti ( Prometeu, Thetis, Hercules ). Hefaistos a fost salvat de doua zane sau spirite  care simbolizeaza feminitatea  sau un spirit cald , iubitor, hranitor , prezent in orice situatie buna sau rea. “Tot raul este spre bine” este proverbul acestui moment care ne spune ca ceea ce este pierdut nu putea sub nici o forma sa ne ajute sa ne dezvoltam iar ceea ce castigam in urma acestei pierderi ne ajuta sa ne punem in lumina creativitatea geniala. In viata lui Hefaisos este prezent si Kedalion, o figura masculina care il invata despre utilizarea focului, munca, viata si sex, statornicie si loialitate. Dincolo de “ mama si tata “, important este ceea ce este in interiorul nostru, ceea ce este construit de-a lungul incarnarilor noastre pe pamant iar acuma ni se spune ca trebuie sa refacem aceasta legatura cu talentele  noastre care zac in seiful sufletului iar acest lucru poate fi hranit prin astrologie, relatii, iubire, copii, protectori astrali, un inger, o carte ( Eclipsa in casa XI). Povestea lui Hefaistos face parte din viata noastra, este un tipar cosmic intalnit in viata multor copii fortati sa creasca fara parintii lor biologici, in viata multor oameni cu sufletul ranit, dar ceea ce este important aici, este motivul pentru care fiecare isi doreste sa devina un erou, sa arate lumii ce poate el sa faca. Hefaistos a devenit puternic dar fara dorinta de a fi dominator, el a continuat sa munceasca, sa fie fidel talentului lui genial, sa isi continue activitatea de servire a celorlalti  dar fara a deveni victima lor, el a primit respectul cuvenit genialitatii lui.
Daca ne intoarcem iarasi la mitul lui Hefaistos, chiar si aruncat de mama lui , el a fost in stare sa construiasca un tron frumos pe care l-a trimis cadou mamei lui. In momentul in care mama lui s-a asezat pe tron ea nu a mai putut sa se ridice de pe el, nici chiar Zeus nu a putut sa o ajute. Toti Olimpienii l-au rugat pe Hefaistos sa o elibereze pe mama lui dar raspunsul lui a fost destul de sec,”eu nu am mama” si totusi el a creat aceasta minunatie pentru mama lui absenta.
Aceasta Eclipsa pune un accent deosebit si pe o pierdere, obiceiuri nocive(nodul sud) de care vrem in continuare sa fim legati, golul din suflet poate lucra ca o incapacitate de a ne dezvolta, iubi in continuare dar trebuie sa intelegem ca “ tronul ridicat in cer” nu corespunde realitatii prezente. Ne tine legati de comportamente si sentimente searbade, fara continut chiar daca stim ca realitatea demonstreaza contrariul. Potrivit mitului doar Dionysos( betia, extazul)  a reusit sa-l aduca pe Hefaisos pe muntele olimp ca sa o elibereze pe mama lui de pe tron dar totusi, Hefaistos nu a fot suficient de beat pentru a face ceea ce i s-a cerut fara a impune o conditie de-a lui. El a cerut ca frumoasa Afrodita sa devina sotia lui in schimbul eliberarii mamei lui. Aceasta casnicie nu a fost nici fericita, nici de succes.
Aceasta Eclipsa formata de Nodul Sud in Berbec( actiuni precipitate in trecut) ne intreaba ce alegeri inconstiente am facut in trecut doar din dorinta de a umple un gol in suflet  sau ca o compensatie pentru o pierdere. Un gol in suflet, o pierdere nu trebuiesc reparate prin extreme, prin alegerea inconstienta a unui partener care nu este o solutie corecta deoarece ramanem in continuare  blocati, chiar mitul ne spune acest lucru, relatia nu poate fi de success, este doar o iluzie ca un gol al sufletului poate fi umplut de orice si trebuie sa intelegem ca ceea ce poate umple un gol trebuie sa fie din acelasi aluat, din suflet pentru suflet.
Respingerea, separarea fac parte din mesajul acestui moment astral, trecutul este reinviat de aceste alegeri pripite lipsite de sentimente autentice atentionandu-ne ca soaptele sufletul  trebuiesc ascultate ca o epifanie. 
Revenind iarasi la mit, exista o versiune in care Hefaisos a cerut mana Athenei Pallas dar ea l-a refuzat, Hefaistos a fost cel care a creat ciocanul care a deschis capul lui Zeus pentru a permite Athenei sa se nasca. Se spune ca el a asteptat-o pana cand a crescut ca sa-i ceara mana  dar ea l-a respins categoric. Totusi, pe un vas descoperit in 1937, Athena este portretizata ca se uita cu caldura la Hefaistos  iar un copil intinde bratele lui mici catre ei ceea ce ii bucura foarte mult.Amandoi Zeii au fost mai aproape de pamanteni  decat ceilalti Olimpieni,  amandoi au  adus pe pamant mestesugurile, au invatat oamenii  sa isi foloseasca puterea creativa. Copilul lor nu este un rod al iubirii ci un rod al unui parteneriat iar viata ne spune ca multe relatii sunt de fapt parteneriate bazate pe orice altceva, iubirea este care lipseste. Casatoria reusita a lui Hefaistos a fost cu Aglae, una dintre cele trei gratii, aici, golul lui sufletesc si-a gasit “petecul” .
Acest moment astral scrie pe cer povestea lui Hefaistos si solutia la pierderile, golurile sufletului nostru. Exista in noi forte interioare care ne ajuta sa supravietuim tuturor experientelor vietii  iar acuma  le putem activa si folosi pentru a umple nevoile noastre actuale dar mai presus de toate, cu  iubire, bunavointa , empatie fata de “ acel loc vatamat “ din noi, doar asa putem primi leacul. Hefaistos este un suport astral important in aceste zile, el a facut intotdeauna ceea ce trebuia facut dar cu multa caldura, sustinere morala si psihica, el este intotdeauna gata sa ajute pe oricine ii cere ajutorul.
‘Cere si ti se va da “ este indemnul biblic in acord deplin cu aceasta energie a lui Hefaistos care ne invata in acelasi timp sa luptam  pentru crezurile noastre, pentru sufletul nostru indiferent de ceea ce a  putut goli un pic din noi, din sufletul nostru.  Indiferent de alegerile lui gresite, Hefaistos a continuat sa creeze lucruri frumoase, sufletul lui a “ ars” putin cate putin in fiecare opera de arta  si ca un revers al medaliei, a devenit din ce in ce mai puternic , opera lui traieste si astazi modeland multe destine. Picioarele lui rupte arata clar ca venim aici pe pamant dar sprijinul nostru in descoperirea menirii noastre spirituale, a scopului  sufletului nostru, ramane Cerul dar fara munca neobosita, creatiile noastre  raman rutine efemere.
Asa cum in mit el striga” Tata Zeus si ceilalti Zei veniti si vedeti ceea ce este ridicol si crud in casnicia mea “, aceasta eclipsa aduce in lumina relatiile secrete, adulterele, afla lumea de ele iar amantul poate fi provocat de sot sa plateasca daune morale.
Este un moment astral ce aduce in lumina adevarul, minciuna, recunoaste puterea celui drept, corect care va alege sa-i  elibereze pe “prizioneri”, eliberandu-se astfel de amintirile dureroase din trecut, eliberandu-se de posiblitatea retrairii  unei istorii dureroase capabila sa-i aminteasca de imperfectiunea lui. Doar asa ne putem elibera de un trecut vulnerabil iar forta interioara  va fi ghidata in prezent, in crearea unor lucruri frumoase, durabile pentru cei din jur, pentru oricine are nevoie de un dar frumos. Daca vom continua sa ramanem atasati de trecut, putem priva pe ceilalti de serviciile noastre atat de necesara.
Aceasta Eclipsa de Soare de mana cu Hefaistos si sprijinita benefic de Jupiter, Pluto, Neptun ne spune  clar ca vom primi un cadou benefic destinului nostru. Hefaistos a fost generos cu toti indiferent de ceea ce a primit in schimb, deci suntem invitatii acestui Zeu generos ce  ne spune ca indiferent de greutatile vietii  noi trebuie sa luptam pentru ea si asemeni lui Achile care a primit in dar de la el scutul protector si noi vom primi un dar care ne va proteja in continuare. Daca mergem mai departe, vedem ca simbolul sabian al gradului 8 Taur, gradul energizat de Hefaistos este “ O sanie trasa fara zapada” , greu de miscat aceasta sanie dar acuma beneficiem de o zapada astrala care face sanie sa se miste si sa curga in directia benefica noua. Mergem intr-o sanie trasa de Hefaistos, cel care a creat tot timpul bijuterii geniale iar acuma creeaza “ o zapada invizibila “  pe care sa lunece in sfarsit “ sania destinului nostru”.
Cerul pune un accent deosebit pe valoare , pe “ artistul din noi” indiferent daca vorbim de sculptura, simfonie, pictura, calculatoare, mecanica, astrolgie, guvern, esoterism, pamant.“Scopul scuza mijloacele “ nu face parte din viata lui Hefaistos, scopul lui a fost sa materializeze lucruri de valoare  care au sporit puterea Zeilor dar si a pamantenilor. Acuma, Hefaistos  creaza pentru fiecare dintre noi “ un obiect valoros “ capabil sa ne creasca puterea, sa ne ajute sa luptam pentru evolutia noastra. Ritmul “ciocanului divin’ este ritmul adus de sufletul nostru in aceasta incarnare, acuma, aceasta Eclipsa de mana cu Hefaisos ne repeta in surdina acest ritm, unii il vor auzi, descoperindu-si astfel scopul sufletului  vazut ca o anticipare a experientelor sufletului astfel incat sa-si atinga potentialul spiritual.Cei care sunt talentati gasesc intotdeauna un sprijin important in “ vocea acestui asteroid”, iar acuma Hefaistos accentueaza acest lucru.” Ciocanul divin”  ciopleste sufletul nostru in scopul de a a deveni mai buni decat suntem.
In harta mea natala, Hefaistos este in conjunctie cu Luna si Soarele in Taur iar Venus in Rac este in conjunctie stransa cu Vulcan( Hefaistos) ceea ce arata o inclinatie speciala pentru ezoterism. Aici, laboratorul lui Hefaistos este Cerul iar modelarea mesajelor stelelor constituie  un pas important catre misiunea mea spirituala.
Caracteristicile drumului meu catre  astrologie implica: ambitie, indurarea unor situatii jenante, pierderi sufletesti, dorinta de a nu renunta in fata piedicilor, efort continuu. Hefaistos (Vulcan ) este atat un catalizator  cat si o functie de iluminare care ma ajuta prin eforturi considerabile sa ajung la esenta mesajului stelelor. Nu este un drum usor dar exact ca in povestea mitologica a lui Hefaistos, va veni un timp in care efortul meu va trebui recunoscut si apreciat ca atare.
Aceasta Eclipsa de Soare ne conecteaza cu scopul sufletului nostru, in exterior nu exista nici un indiciu de putere sau abilitati deosebite, totul este acuns in interior  iar acuma multi pot schimba lumea prin recunoasterea talentelor lor, in special pentru cei nascuti  in preajma zilei de 29 sau cei care au planete in jurul gradelelor 8, 9 Taur.
Eclipsele se repeta pe acelasi grad zodiacal la fiecare 19 ani, daca una dintre planetele din harta natala este “ energizata ” de catre aceasta eclipsa  de soare, puteti merge in trecut pentru a vedea ce schimbari profunde au fost in viata voastra. Evenimentele care au loc in preajma unei eclipse sunt indicii pretioase pentru problemele de care trebuie sa ne ocupam in urmatoarea perioada de timp, ne ajuta sa iesim din tiparele vechi  pentru a ne indeplini scopul vietii noastre. In cazul in care Eclipsa este in conjunctie stransa cu Soarele natal ( chiar de ziua de nastere), atunci,  o schimbare majora va interveni in viata voastra.
Pentru editarea unei carti cu asteroizii studiati de mine am nevoie de sprijinul vostru, orice donatie este un pas mic catre materializarea acestei carti. Va multumesc .
Adriana Tudosa

Sursa: http://adriana-astro.com/

Un comentariu:

  1. Buna Ziua sunt zodia Taur nascut pe 29 aprilie 1991 intre orele 9:15- 9:30 exact la ora eclipsei ce efecte pozitive sau negative va avea asupra mea?

    RăspundețiȘtergere