luni, 6 ianuarie 2014

O SUGESTIE PENTRU 2014

DE LA ADAMA


 (5 ian.2014; channeler: Selene Aswell )

Preaiubiților, bine ați venit acasă! Urarea mea este plină de bucuria ocazionată de trezirea foarte multora dintre voi, ceea ce echivalează cu un nivel de conștiință mai ridicat și o conștientizare din ce în ce mai profundă și mai cuprinzătoare.
Acest Nou An vă deschide noi căi, noi ferestre care vă vor ajuta să valorificați mai bine vasta voastră experiență acumulată de-a lungul vecurilor. Noua voastră stare vă va ajuta să vă previzionați mai bine viitorul și să vă folosiți mai bine INTENȚIONAREA.
Îmi permiteți să vă fac câteva sugestii?
De ce nu ați utiliza această perioadă și pentru a vă concentra asupra creșterii și aprofundării „Iubirii de sine”?  Am ales această indicație având în vedere faptul că iubirea de sine schimbă cel mai inteligent viața voastră, iar noi am putea demara mai ușor acțiunile de într-ajutorare a omenirii. Aceasta face parte din INTENȚIA NOSTRĂ DIVINĂ, în ceea ce privește viața de la suprafața planetei noastre comune, Pământ. Întrebarea pe care trebuie să v-o adresați în forul vostru interior este nu dacă doriți să vă iubiți pe voi înșivă ci CUM ar trebui s-o faceți!

Ce ar trebui făcut pentru ca sentimentul iubirii de sine să aibă impact asupra evoluției voastre și pentru elevarea conștiinței? Pare complicat dar răspunsul este foarte simplu : LUAȚI ȘI VALORIFICAȚI STAREA DE PAUZĂ! Cereți minții voastre ca, măcar din când în când, pentru câteva minute, să ia o pauză, să se deconecteze de la ceea ce vă înconjoară și să închidă poarta prin care intră gândurile. 
Bineînțeles, cunosc că este mult mai ușor de zis decât de făcut. Dar este la îndemâna oricui să facă acest exercițiu de voință. Vă garantez că vă va „ieși” tot așa cum sunt sigur că nu de la prima încercare. 
Totul este să vrei și să te apuci de treabă, adică să-ți rezervi în fiecare zi o pauză (măcar o pauză), dacă se poate la aceeași oră și să te izolezi într-un spațiu unde să nu fii deranjat. 
Fă câteva respirații profunde, închide ochii și nu mai da curs manifestării gândurilor de orice fel ți-ar solicita atenția.
Este bine ca pe timpul acestei meditații să-ți ții mâna (n.m. dreaptă) cu palma în dreptul inimii. Conectează-te cu ochii minții la inimă și declară-i: „Te iubesc!” apoi, fă o declarație inimii tale, sinelui tău interior, cu conținutul care-ți vine atunci în minte. Pot fi expresii simple precum: „Ești frumoasă, ești sănătoasă și eu sunt în deplin acord cu ceea ce vrei și hotărăști tu” sau „Am deplină încredere în alegerile tale!”
Încheie cu: „Te iubesc!„
Respiră adâncca și cum ai bea ceva care ți-a făcut mare plăcere. Apoia reven-o la prezentreconectează-te cu viața ta

Minutele acestea de pauză sunt extrem de importante pentru starea ta de bine și pentru relevarea sinelui. 
EU SUNT Adama și vă mulțumesc! 


SURSA: http://lightworkers.org
 

 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu