marți, 14 ianuarie 2014

2014, Anul Universal al lui 7: Multe divorturi, schimbari si cautari de sine!

2014 este anul universal al lui 7, un an cu un impact decisiv asupra evolutiei constiintei colective, dar si cu o puternica energie spirituala.

Sursa: Garbo.ro
Din punct de vedere numerologic, 2014 = 2+0+1+4 = 7. Asadar, 2014 este anul universal al lui 7, un an cu un impact decisiv asupra evolutiei constiintei colective, dar si cu o puternica energie spirituala.


Mai aproape de Dumnezeu, de natura si de noi insine

Aceasta energie spirituala va fi transfigurata sub forma intelepciunii, a mesajelor, a fenomenelor metafizice, a unei nevoi mai accentuate de a intra in conexiune cu Divinitatea. 2014 va fi anul in care oamenii se vor conecta mai mult la sufletele lor, dar si la natura. Prin urmare, in acest an, activitatile ecologice, cele precum rugaciunea, meditatia, yoga, petrecerea timpului in natura vor avea o influenta pozitiva asupra oamenilor.
Foto: Planeta Pamant via Shutterstock, Copyright by Aleksandar Mijatovic

Per ansamblu, 2014 va fi mai mult un an al introspectiei (cei care nu si-au gasit inca sensul vietii vor porni in cautarea unor raspunsuri), un an in care oamenii isi vor apara mai mult interesele in ceea ce priveste natura. Va fi evidenta dorinta oamenilor de a cunoaste mai bine lumea in care traiesc si de a o proteja. Va creste interesul pentru activitatile ecologice, pentru cele de conservare a mediului inconjurator, pentru agricultura ecologica. Infrastructura si ceea ce tine de apa vor fi in centrul preocuparilor umane. Totodata, se anunta progrese in lumea medicinei, a stiintei si a matematicii, dar si descoperiri semnificative.


2014 - Anul universal al lui 7

7 este unul dintre cele mai spirituale numere, un numar despre care se spune ca face legatura intre rai si pamant, fiind numarul creatiei si al relatiei dintre uman si Divinitate. 7 este numarul celui aflat in Cautare, al misticului, al celui care trebuie sa-si gaseasca propria cale si sa-si urmeze propriul adevar. Un simbol al unitatii, 7 aduce cu sine o nevoie aparte de a ne aduce mai aproape unul de celalalt. 7 mizeaza pe cuvinte cheie precum auto-analiza, concentrare, intelegerea unor adevaruri profunde ale vietii. La polul opus, aspectele negative ale acestui numar sunt reprezentate de:
-o sensibilitate sporita a elementului emotional
-sentimentul de singuratate si de oboseala

-inclinatia catre depresie si lipsa de speranta
-tendinta de revolta si rebeliune
- stare de neliniste
Pe de alta parte, numarul 7 este asociat in tarot cu doua carti si anume: Caleasca si Turnul Caleasca presupune gasirea unui anumit echilibru intre planul material si spiritual, dar si intre cel metal si emotional. Turnul in schimb este o carte ce face referire la evenimente neprevizibile, la nenorociri sau catastrofe subite ce au adesea drept consecinta intelepciunea, dar si o putere de intelegere superioara.

Influentat de energia lui 7, 2014 va fi un an surprinzator si interesant, poate chiar neobisnuit. El aduce cu sine transformare, schimbare, surpriza, consolidare. Uneori va parea ca realitatea este total diferita de ceea ce se vede la suprafata. S-ar putea in repetate randuri sa ai sentimentul ca lucrurile nu sunt deloc ceea ce par a fi si sa fii usor frustrat ca adevarul nu se afla la vedere. Surprizele nu sunt intotdeauna bune, iar schimbarile nu sunt intotdeauna rele. Marile schimbari economice din acest an pot atrage dupa el si schimbari politice.


2014: Schimbare, Calatorii, Divorturi, dar si Descoperire de Sine

2014
Ca orice an, 2014 are influentele lui benefice, dar si pe cele mai putin benefice. Sunt incurajate extremele, dar in acelasi timp devenim mai constienti de natura distructiva a lucrurilor. Invatati sa directionati aceasta energie prin modalitati pozitive, cu efecte benefice pentru toata lumea.

Pe plan politic si institutional, in 2014 sunt posibile schimbari si rasturnari de situatii subite. Unele aduc speranta si sunt benefice, insa altele provoaca violenta si disperare. In anumite cazuri, extremistii pot incerca sa isi dovedeasca superioritatea. Consecinte? Oamenii se vor uni si mai mult la nivel global intru sustinerea pacii, a cooperarii globale si a unei guvernari eficiente.
Cum va fi resimtita influenta lui 2014 pe plan personal? Printr-o invitatie la actiune, printr-o invitatie la redescoperirea altor perspective ale vietii. 2014 te va ajuta sa iti pui mai mult in valoare potentialul si sa vezi oportunitatile noi care iti ies in cale. Alaturi de schimbari, 2014 aduce si noi experiente, planuri legate de calatorii, dar si un spirit competitiv mai puternic. Se intampla ca de multe ori aceste calatorii sa fie drumuri catre sine.

Divorturile si despartirile nu sunt putine in acest an. Va recomandam ca inainte de a forta anumite lucruri in a se intampla sau nu, sa va pastrati luciditatea emotionala. Relaxati-va cand simtiti ca nu mai puteti si interactionati cu ceilalti prin prisma bunavointei si a intelegerii. 
Foto: 2014, Drum via Shutterstock

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu