luni, 6 ianuarie 2014

06.01.2014 – LUMINA SI IZBANDA – UN CRACIUN CUM SE CUVINE




Dragii mei,

Iata ca suntem azi intr-o zi mare, a coborarii Sfantului Duh, peste toate apele de pe Pamant, urmata maine de ziua Sfantului Ioan Botezatorul.
La nivel fizic, in toata aceasta perioada de sarbatori, lumina a fost peste intuneric, prin frumusetea aranjamentelor de luminite ce au existat in toate orasele si nu in ultimul rand la foarte multe case, chiar si la sate. Am calatorit ceva prin tara in aceasta perioada si am ramas placut impresionata de aceste imagini.
La nivel energetic insa, sunteti multi cei ce stiti la fel de bine ca si mine, ca s-a incercat cu disperare si s-a recurs la orice actiune posibila, astfel incat intunericul sa dea navala peste lumina. S-a intamplat inainte de Craciun, in zilele de Craciun, in noaptea de Anul Nou si in zilele ce i-au urmat. S-a intamplat fara noima, fara limita si fara cap as completa eu.
Ca sa ii permita intunericului sa iasa la suprafata din toate ungherele, Divinitatea a cerut lucratorilor in lumina sa isi vada de familii si de sarbatori, sa priveasca doar ca niste observatori ce se intampla. A parut ca lucratorii in intuneric isi pot face de cap in voie, dar stiti cum este vorba: “Aparentele inseala.”
S-au vazut multe simboluri prin astral ale anumitor organizatii si multe actiuni si ritualuri ce s-au facut, folosind ca element de baza cercul si asezarea in cerc. S-a vazut mult imaginea scarabeului, care chiar daca la egipteni era si un simbol al Soarelui, aici a fost utilizat in varianta negativa. Cei ce au participat la toate astea stiu mai bine daca e asa sau nu, dar eu nu am nici un dubiu. Nu este intamplator probabil ca am fost ghidata sa scriu ultimul articol al anului trecut despre Piramida Luminii Celeste. Exista un mare adevar in afirmatia ca in aceste timpuri sunt intrupati pe toata planeta dar mai ales pe teritoriul Romaniei, cei mai mari maestri, lucratori in lumina ai Egiptului antic cu cei mai mari maestri lucratori in intuneric ai aceluiasi Egipt. Traim niste vremuri ale unor confruntari finale.
Evident ca toate aceste lucrari nu au ramas fara rezultat. Au generat mai ales celor mai senzitivi si in special copiiilor, stari de disconfort, dureri in anumite zone, dar mai ales la nivelul picioarelor si in dreptul rinichilor. Nu mai discutam de starea de spirit. Au venit si Energiile Inalte specifice acestor zile, de care prietenii nostri se tem dupa cum se vede din ce in ce mai tare. Au mai fost niste energii de alta natura, rele pentru noi, dar permise de catre Divinitate, dar despre asta voi vorbi mai pe larg cand va veni timpul, nu acum. Astfel, s-a creat un soi de amalgam energetic si mai mult decat atat.
Tocmai din aceste considerente, dupa o perioada de vacanta binemeritata, chem lucratorii in lumina, la actiunea:

“UN CRACIUN CUM SE CUVINE”

Cum in aceste zile de Craciun ar fi trebuit sa se petreaca niste lucruri speciale si frumoase, din punct de vedere energetic, dar acest lucru nu a mai fost posibil, din motivele mai sus numite, nu-I nimic, ne mutam cu decembrie in ianuarie si ne propunem sa avem iar Craciun pe 25 ianuarie si daca nici atunci nu ne iese treaba, il mutam in februarie si o vom tine asa pana vom reusi. De ce Craciun si nu alta sarbatoare? Pentru ca in acele zile s-a nascut Mantuitorul nostru si asta este ceea ce sarbatorim: venirea Sa pe Pamant. Sa nu uitam ca energiile universale, in continua crestere, intaresc fortele Luminii cu fiecare zi care trece, facandu-le munca din ce in ce mai usoara si se intampla exact invers pentru cei ce se situeaza inca de cealalta parte a baricadei. Dar nu e nici o problema, e ca la partidele politice. Cand vezi ca nu te mai afli in tabara triumfatoare, te poti muta in partea cealalta. Bunul Dumnezeu ii primeste pe toti fii rataciti cu bratele deschise.
Iata ce propunere am: Incepand de azi, in fiecare zi a lunii ianuarie, vom stabili o afirmatie a zilei. Va rog pe fiecare dintre cei ce simtiti sa luati parte la program, sa va rugati si sa cereti Divinitatii ghidare, in sensul de a primi de Sus, tipuri de afirmatii ce ar fi bine sa le spunem impreuna. Daca doriti, imi puteti trimite e-mailuri si in acest fel, punand laolalta mesajele primite de la fiecare, vom stabili afirmatia zilei. Aceasta va fi publicata pe blog in fiecare seara, pentru ziua ce urmeaza.
In ziua respectiva, la ora 21 (aleasa pe principiul 3x7) ne vom aseza cu spatele la un colt al camerei, stand pe un scaun sau in picioare, asa cum am indicat in articolul “Pastila universala – Vindeca-ti viata” si vom rosti afirmatia de 21 de ori. Daca exista vreo zi in care nu putem fizic face asta, ne putem vizualiza energetic intr-un colt al camerei noastre. Va functiona si asa. 
Dupa aceea, propun sa ne vizualizam intr-un cerc imens ce inconjoara planeta, format din mii si mii de oameni tinandu-se de maini, printre care si fiecare dintre noi, iar din inimile noastre vizualizam cum pornesc cordoane de lumina catre inima Mamei Pamant. Ne rotim apoi catre stanga noastra si dam turul planetei de trei ori. Ne oprim dupa ce am facut cele trei ture, in locul din care am plecat si rostim afirmatia inca de 3 ori.
In acest fel vom face atat o programare a corpului psihic individual, cat si a celui planetar.
Propun sa incepem azi, 06.01.2013, cu urmatoarea afirmatie:

“Suntem toti UNUL.
  Nici o actiune intunecata nu poate perturba viata noastra luminata.”

Am ales aceasta afirmatie tocmai gandindu-ma la faptul ca fratii nostri, deja obosititi de atata actiune in perioada de sarbatori, vor fi nevoiti sa continue, nu au de ales, pentru ca altfel, toata munca de pana acum ar considera ei ca va fi fost in zadar. Dar afirmatia in sine rostita de cei participanti la program, va anula inca de la inceput tot ce vor intreprinde de acum incolo, astfel incat, pana la urma, devenim ce programam: Suntem toti UNUL.
Daca nu o tineti minte, va recomand sa o scrieti pe hartie.
Pentru cei ce veti lua la cunostinta mai tarziu de acest program si simtiti nevoia, puteti face de unii singuri afirmatiile din zilele in care nu ati stiut despre asta. O puteti face in orice moment doriti si puteti lucra pe mai multe afirmatii intr-o zi, cu o pauza de 2-3 ore intre afirmatii, pentru implementare, astfel incat sa puteti recupera.

Si nu uitati:


Mai presus decat orice este Pacea lui Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu