duminică, 15 decembrie 2013

Cele cinci ritualuri tibetane impotriva imbatranirii



Împotriva batranetii trebuie sa luptam ca si cum ar fi o boala !


Faptul ca suntem inconjurati de o aura si ca suntem hraniti prin energia universala este acum dovedit stiintific, prin fotografia kirliana. S-a demonstrat, de asemenea, ca aura unui tanar arata altfel decat aura unui batran, a unui om sanatos altfel decat cea a unui bolnav. Aceasta energie universala influenteaza functiile sistemului endocrin. Hormonii produsi de aceste glande regleaza toate functiile corpului.


Studii si cercetari au scos la iveala suficiente dovezi convingatoare care sa confirme faptul ca procesul de imbolnavire este controlat de hormoni. Se pare ca, odata cu instalarea pubertatii, in organism isi face aparitia un hormon ce conduce la degradarea organismului. Acest hormon al degradarii influenteaza capacitatea celulelor de a folosi ceilalti hormoni secretati de hipofiza, cum ar fi, de exemplu, hormonul de crestere. Ca urmare, celulele si organele noastre se uzeaza cu timpul, pentru ca, in cele din urma, sa moara. Cu alte cuvinte, procesul de imbatranire pare iminent.


Energia universala are rolul de a bloca "hormonul degradarii" si de a aduce la normal producerea de hormoni de catre sistemul endocrin. Daca se obtine acest efect, celulele corpului se pot inmulti si dezvolta asa cum faceau cand eram copii. Putem chiar vedea si simti cum devenim "mai tineri". 


Ca sa fiti de acord cu aceasta teorie si sa-i simtiti beneficiile, doua lucruri sunt foarte importante: sa constientizati ca sunteti un om minunat, deosebit, si ca puteti strapunge cu privirea dincolo de idei si convingeri limitate si, in al doilea rand, trebuie sa fiti constienti ca meritati ca dorintele voastre cele mai profunde sa se implineasca si, intre ele, si aceasta dorinta de a obtine o noua tinerete si o noua vitalitate. 


Cei care se simt nedemni in adancul inimii lor, cei nesiguri, sunt cei care nu au avut prea des recompense din partea vietii. Daca sunteti multumiti de propria voastra persoana si stiti ca meritati tot ce e mai bun din ceea ce va poate oferi viata, atunci se poate spune ca va iubiti pe voi insiva. Acest lucru va da dreptul sa va simtiti bine asa cum sunteti, ceea ce face ca procesul de intinerire sa fie in mod considerabil accelerat. Cei care nu se plac pe ei insisi sau nu se considera capabili de o asemenea performanta poarta o grea povara, care accelereaza permanent efectele imbatranirii si afecteaza starea de sanatate, si asa precara.


Peste tot in lume si-a simtit facuta prezenta un suflu metafizic, iar oamenii au inceput sa fie preocupati de descoperirea acestor secrete. Multi si-au dat seama ca noi suntem marele camp de antrenament al acestor secrete - ceea ce se intampla in propriul nostru organism oglindeste intreaga lume. Microcosmosul nostru este reflectarea in mic a macrocosmosului pe care doar il intuim. Pe masura ce oamenii au urmarit, cu deznadejde, cursul implacabil al nasterii, al imbatranirii si al mortii, a crescut in ei dorinta de a cauta o iesire din acest tipar. De ce imbatranim, de ce celulele noastre nu se regenereaza la nesfartit, de ce organismul se degradeaza, ajungand in cele din urma la moarte ?


Toti sfintii si marii maestri spirituali stiau raspunsul. Ştiau ca el se afla in schimbare, in trecerea de la forma la lipsa de forma, stiau ca aceste doua stari ale existentei se influenteaza reciproc, pentru a mentine viata. 


Energii nevazute stau la baza tuturor lucrurilor si a dezvoltarii lor. Exista numeroase mijloace de a amplifica acest flux de energie care circula pe langa si prin corpul fizic, material, in asa fel incat intreaga retea a organismului sa intinereasca.


Exista o cale de scapare, a existat mereu ! Batranetea nu inseamna neaparat sfarsitul, nu reprezinta in niciun caz o consecinta implacabila a trecerii prin viata. Este pur si simplu o repercursiune a retragerii noastre din corpul fizic. Daca nu invatam sa intram in contact cu subconstientul nostru, acesta nu realizeaza potentialul lui de "organism luminos".


Odata constientizata aceasta capacitate de organism luminos condus de legi cosmice mai inalte, imperceptibile deocamdata, convingerea eronata conform careia omul nu poate impiedica degradarea organismului, va disparea. Ştiinta a facut progrese in acest sens. Geneticienii au descoperit ca spirala noastra de ADN creaza sistemul care copiaza fiecare celula. Asta poate insemna ca celulele, atunci cand mor, sunt inlocuite cu altele noi, intr-un proces permanent, intr-o succesiune a perfectionarii genetice. 


Majoritatea oamenilor sunt prizonieri ai propriului lor corp emotional, devenit tiranic, agresat mereu de hibe vechi de sanatate sau de sentimente vechi de ura, de care nu se poate elibera. Daca aceste energii sun blocate, nu avem puterea, in sensul strict al cuvantului, sa ducem o viata echilibrata si fericita. 


Îmbatranirea nu este numai rezultatul proceselor fizico-chimice ce se produc in organism, ci si consecinta faptului ca subconstientul isi pierde indrazneala de a se impotrivi acestor procese, renuntand sa mai caute solutii. Şi nu este vorba numai despre lipsa de indrazneala, ci si despre comoditatea fiintei umane, ce se complace in sistemul obisnuintelor si convenientelor. Frica si indolenta sunt factori ce contribuie la imbatranire. Ne recastigam vitalitatea numai cand trecem peste aceasta lene si aceasta comoditate. Motorul revigorarii este: miscare, si mai ales miscarea spiritului. Dar, ca sa ajungem la miscarea spiritului, trebuie sa incepem de la primul nivel care ne este accesibil si pe care il putem controla mult mai bine in prima faza: miscarea trupului. Energia creata de miscare ne va pune la adapost de stapanirea pe care frica o exercita asupra noastra. 



Exercitiu de curatare a aurei:




Însasi Pamantul ne absoabe si foloseste energia negativa din corp. De aceea este important sa iesim zilnic in natura si sa calcam pe pamantul curat, daca e posibil, cu iarba.


O alta cale eficienta este aceea de a invata sa cunoastem secretele care au fost ascunse atata timp in manastirile calugarilor tibetani. Un ritual energizant este efectuarea zilnica a cinci exercitii fizice care pot reintineri organismul. Aceste exercitii pot fi executate de orice persoana, oricare ar fi starea sanatatii sale si indiferent de varsta pe care o are.


Înca de la executarea primului exercitiu se simte o senzatie de satisfactie, ceea ce ajuta emotional corpul sa se purifice de energia negativa. Respiratia joaca un rol important in aceste exercitii, iar cel ce le executa trebuie sa fie atent sa respire in ritmul corect. Cand respiram, ii permitem organismului sa primeasca Prana curat, ceea ce reprezinta cel mai mare bun al vietii. Cel mai mare obstacol in lupta dusa impotriva imbatranirii este posibilitatea includerii solutiei in viata de zi cu zi, vesnica problema a tuturor fiind lipsa de timp. Cele cinci exercitii tibetane nu iau mult timp si au un efect imediat. Calea intelepciunii tibetane este simplitatea. Corpul spiritual il dirijeaza pe cel fizic cu conditia sa executam aceste ritualuri cu toata concentrarea si convingerea, comunicand in permanenta cu corpul nostru, acordandu-i toata atentia, impunandu-i dorinta noastra de a ne elibera de povara batranetii. Daca interesam organismul prin actiune, capacitatea noastra de a ajunge la nivelul de sanatate 
este solicitata foarte mult si, cand mesajul e inteles de organism, acesta reactioneaza in consecinta, ducand in final la inlaturarea impresiei ca am fi condusi de o implacabila putere exterioara care ne copleseste.



Organismul nu doreste niciodata sa fie batran sau slab.



Energia creata de miscare ne va pune la adapost de stapanirea pe care frica o exercita asupra noastra. Veti vedea ca aceste ritualuri extraordinare va vor duce pe calea propriului eu, trezind la o noua viata atat corpul vostru fizic, cat si cel emotional, mental si spiritual, unindu-le unul cu celalalt, intr-un punct pe care il veti considera centrul propriei fiinte, si asta pentru ca cele 5 exercitii tibetane va vor activa toate chakrele corpului.


Hindusii numesc centrii de energie ai corpului - Chakre.



Chakrele se afla in zona glandelor endocrine, avand pozitii, in parte, schimbate. Fiecare din aceste sapte chakre are o anumita legatura cu una din cele sapte glande importante ale sistemului endocrin, iar functia lor este aceea de a stimula producerea de hormoni ai glandei respective. 


Astfel: prima chakra este legata de glanda suprarenala, a doua de glanda sexuala, a treia (plexul solar) de pancreas, a patra chakra are legatura cu vezica biliara, a cincea e legata de glanda tiroida, a sasea ("al treilea ochi") este in legatura cu hipofiza, situata in partea anterioara a bazei creierului si, a saptea si cea mai de sus chakra, este legata de glanda pineala, situata in partea posterioara a bazei creierului. Chakra glandei pineale (aflata in legatura cu crestetul capului) are o importanta deosebita asupra conexiunii energetice a corpului cu cosmosul.


Într-un organism sanatos, fiecare dintre aceste chakre se invarte cu o viteza foarte mare, creand astfel posibilitatea ca energia vitala, numita Prana (sau energia eterica), sa strabata intreg sistemul endocrin. Daca una sau mai multe chakre se invart mai incet, atunci fluxul de energie este blocat sau impiedicat, acest lucru ducand la imbatranire si la pierderea sanatatii. În mod obisnuit, in cazul unei persoane sanatoase, aceste chakre depasesc dimensiunea corpului, in timp ce la o persoana bolnava sau slabita, acestea abia daca strabat suprafata corpului. Cea mai buna metoda de a recastiga tineretea, sanatatea si vitalitatea este de a determina aceste centre de energie sa se invarta din nou cu viteza normala. Aceste 5 exercitii simple tibetane reusesc sa restabileasca aceasta situatie. Fiecare dintre ele este folositor dar, pentru a obtine cele mai bune rezultate, trebuie executate toate cinci. Preotii Lama le numesc "ritualuri", nu exercitii, pentru ca se executa incet, concentrat si respirand atent. 




Iata cum se procedeaza:


Primul ritual - are ca scop cresterea vitezei de rotire a chakrelor.



Procedeu: 



Stati in pozitie de drepti si intindeti bratele inainte, paralel cu solul. Va invartiti in jurul propriei axe, pana va cuprinde o usoara ameteala. Un lucru e important: trebuie sa va invartiti in sensul acelor de ceasornic, adica de la stanga la dreapta. Majoritatea adultilor nu se vor putea invarti la inceput decat de vreo 5-6 ori, inainte sa ii apuce mai tare ameteala. Daca sunteti incepator, nu trebuie sa incercati sa faceti mai multe. Daca simtiti nevoia sa va asezati sau sa va intindeti pentru a va reveni dupa ameteala, puteti sa o faceti linistit. Mai intai exersati acest ritual doar pana ametiti usor. Cu timpul, dupa ce faceti toate cele cinci ritualuri, veti putea sa va invartiti tot mai des si tot mai mult, iar senzatia de ameteala va fi tot mai slaba. Concentrati-va privirea la un punct inainte sa incepeti sa va invartiti, punct pe care il luati apoi ca reper. Pentru revenirea la pozitia de echilibru, asezati palmele impreunate la circa 30 cm distanta de fata, iar privirea va fi centrata pe degetul 
mare. Acest exercitiu poate fi executat la inceputul, dar si la sfarsitul celorlalte patru exercitii.



Rotirea in sensul acelor de ceasornic intareste campul aurei atat de mult, incat el incepe sa transmita semnale in exterior si putere de viata in corpul fizic. Rezultatul este, intr-adevar, o sanatate buna si o deosebita putere de decizie, toate acestea prin perceperea celulara a noilor niveluri energetice. 


Prin cresterea frecventei rotirilor chackrelor se accelereaza campul aurei noastre, in asa fel incat subconstientul nostru se deplaseaza spre un camp ridicat de cunoastere. Lipsa de miscare indusa de depresii si nehotarare se conserva. Atunci cand avem la dispozitie o cantitate mare de energie, suntem capabili sa simtim puterea hotaratoare care se instaureaza in noi. Celulele incep sa lucreze ca si cand ar fi o parte a unui corp tanar ce vibreaza. În acest mod sunt stimulate toate sistemele de reglare ale organismului: sistemul endocrin, cel circulator, aparatul digestiv, sistemul respirator si asa mai departe. Acest mod de fortificare a organismului are capacitatea de a modifica nivelul biochimic al enzimelor si hormonilor. Cu totii stim ca vitalitatea hormonilor influenteaza puternic sentimentul nostru de sanatate si chiar stabilitatea noastra emotionala.



Dervisii Lama se rotesc de 12 ori sau cel mult 21 de ori, destul pentru a stimula centrele de energie sa intre in actiune.


Al doilea ritual



Procedeu:
Stam intinsi pe podea, cu fata in sus (pe un covor gros sau o suprafata moale). Puneti mainile pe langa corp, cu palmele pe podea si degetele lipite unul de celalalt. Ridicati capul de pe podea si puneti barbia in piept. Ridicati in acelasi timp picioarele pana ajung la pozitia verticala. Spatele ramane in intregime pe podea. Daca este posibil, miscati picioarele pana ajung in dreptul capului. Genunchii trebuie sa fie intinsi. Coborati apoi concomitent capul si picioarele, incet, inapoi pe podea. Relaxati toti muschii, dupa care repetati ritualul, fara sa va suprasolicitati. De fiecare data cand repetati exercitiul, pastrati ritmul de respiratie. Inspirati adanc atunci cand ridicati capul si picioarele, expirati atunci cand le asezati inapoi pe podea. Între reluari, in timp ce va relaxati muschii, respirati in acelasi ritm.
Atentie: nu ridicati picioarele in acelasi timp cu spatele, pentru ca acest lucru ar slabi mult spatele. Este important sa fim atenti ca intregul spate sa ramana lipit de podea si numai picioarele sa fie ridicate. Şi acest exercitiu se poate repeta pana la maximum 21 de ori.




Al treilea ritual



Acest ritual trebuie facut imediat dupa al doilea.



Procedeu:
Stand cu corpul drept, asezati-va in genunchi, tinand degetele de la picioare in pozitie verticala. Mainile trebuie sa fie tinute lateral, indreptate inspre spate, pe cvadricepsul femural. Aplecati capul si ceafa in fata si trageti barbia in piept. Lasati apoi cu grija capul pe spate, indoindu-va in acelasi timp spatele spre inapoi, astfel incat coloana vertebrala sa fie cambrata. În timp ce va lasati spre spate, sprijiniti-va cu bratele si mainile de cvadricepsul femural sau de bazin. Întoarceti-va apoi la pozitia initiala, dupa care reluati ritualul. Stand ghemuit, degetele de la picioare trebuie sa fie asezate vertical. Încordarea muschilor dorsali este necesara pentru evitarea slabirii capacitatii de intindere a coloanei vertebrale. Pentru a evita indoirea in gol a mijlocului, se sprijina mainile de o parte si de alta a bazinului, cu degetele de la maini indreptate in jos. Aceasta pozitie va ajuta mai mult in momentul aplecarii spatelui, deoarece omoplatii se apropie unul de celalalt, deschizand zona 
sternului. Nu va fortati zona cervicala mai mult decat puteti. Fiti atenti la respiratie: inspirati profund cand va aplecati spre spate, expirati cand reveniti la pozitia verticala. Şi acest ritual se repeta de maxim 21 de ori.





Al patrulea ritual



Procedeu:
Va asezati in sezut, pe podea, cu ambele picioare intinse in fata, asezate la circa 30 cm unul fata de altul. Ţineti capul drept si va sprijiniti cu palmele de podea, fixandu-le langa sezut. Trageti barbia in piept. Lasati apoi capul pe spate. Ridicati in acelasi timp corpul, astfel incat sa indoiti genunchii, in timp ce bratele raman intinse. Trunchiul va forma cu coapsa o linie dreapta, paralela cu solul. Bratele si gamba sunt perpendiculare pe sol. Încordati apoi - fara sa va tineti respiratia - fiecare muschi al corpului, cateva momente. Reluati-va pozitia initiala in sezut, relaxati muschii si trebuie sa porneasca dinspre bazin, respectiv dinspre partea inferioara a spatelui. Deci bazinul se impinge inainte, in directia picioarelor. Inspirati adanc in momentul cand ridicati corpul, expirati si indreptati-va coloana atunci cand va asezati. Nu trebuie sa va tineti respiratia atunci cand incordati muschii corpului. Începeti cu putine repetari. Cu timpul o sa reusiti sa faceti chiar 21.




Al cincilea ritual



Procedeu:
Începeti cu bratele perpendiculare pe podea, astfel incat coloana vertebrala sa formeze un unghi ascutit cu solul. Lasati capul cit mai mult posibil pe spate, dupa care indoiti corpul in dreptul bazinului si il ridicati pana formeaza un "V" intors. În acelasi timp, trageti barbia in piept. Asta este tot ce trebuie sa faceti. Treceti iar in pozitia initiala, dupa care reluati executarea. Ritualul trebuie sa inceapa din pozitia stand pe burta (pentru a obtine distanta corespunzatoare dintre maini si picioare). Se aseaza mainile langa stern, degetele de la picioare fiind indreptate in sus si, sprijinindu-ne pe maini, ajungem in pozitia necesara expirarii cu ajutorul fortei spatelui. Toti muschii se incordeaza pentru a impiedica cedarea coloanei vertebrale in momentul intinderii. În pozitia "V"-ului intors se ajunge in momentul ridicarii sezutului, atunci cand se inspira. Astfel se obtine cambrarea dorita in zona de intindere. Acest exercitiu se practica neaparat descult, pe o suprafata care nu aluneca (pe o 
podea de piatra sau de lemn, spre exemplu). Dupa ce reusiti sa-l executati, lasati corpul sa alunece incet din pozitia arcuita, pana in punctul in care aproape atinge podeaua. Urmariti acelasi tipar de respiratie ca la exercitiile anterioare: inspirati profund cand ridicati corpul, expirati cand il coborati.




Aceste exercitii pot fi asimilate cu exercitiile izometrice, dar scopul lor nu este doar acela de a ne tonifia corpul, muschii si articulatiile, ci mult mai mult: normalizarea vitezei de rotire a centrilor de energie (a chakrelor). Acestia ajung sa se roteasca cu o viteza specifica unei persoane sanatoase aflate la varsta de 25 de ani.


De-acum, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa exersati zilnic cele cinci ritualuri. La inceput, de trei ori fiecare dintre ele, pentru ca apoi sa cresteti numarul de repetari pana ajungeti sa repetati fiecare ritual in parte de 21 de ori.


Ritualurile trebuiesc repetate in fiecare zi, pentru a fi intr-adevar folositoare. Puteti face repaus doar o zi pe saptamana, dar niciodata mai mult. Executarea celor cinci ritualuri nu necesita mai mult de 20 de minute, iar o persoana cu o conditie fizica buna le poate face in 10 minute sau chiar mai putin. Daca va este greu sa gasiti atata timp liber, treziti-va dimineata mai devreme sau culcati-va seara mai tarziu.


Scopul celor cinci ritualuri este de a reda corpului sanatatea si vitalitatea tineretii. Veti vedea rezultate uimitoare dupa doar o luna de la inceperea exersarii lor zilnice. Va veti simti, pe zi ce trece, tot mai tineri si mai energici.
Eu am inceput sa fac aceste ritualuri si dimineata, dupa ce imi fac un scurt automasaj pe tot corpul. Rezultatul imediat a fost urmatorul: la trezire, inainte de T5T, tensiunea mea era de 121/80. Dupa ce am terminat T5T, tensiunea a scazut la 117/70. Aceasta tensiune s-a mentinut constant scazuta toata ziua (dupa-masa aveam 109/68 si pulsul 69), chiar si dupa ce am baut o cana de cafea tare. Mentionez ca nu iau niciun fel de tratament medicamentos in momentul de fata, totul se regleaza natural, in ciuda varstei mature. Mai mult, am inceput sa am aceeasi stare de bine si dorinta de viata ca la 25 de ani. Sper ca exemplul meu sa fie relevant...


Obiecte realizate cu ajutorul nanotehnologiei acum 2 milioane de ani

În 1991, prospectorii din Ural au făcut nişte descoperiri extrem de ciudate. Mai precis nişte nano-obiecte, care au lansat o vie dispută de atunci privind originea lor.
Aceste artefacte minuscule au între 3 mm şi trei miimi de milimetru! Toate au fost găsite în straturile superioare din Pleistocenului. Obiectele minuscule sunt în general de forma unor spirale şi sunt construite din molibden şi cupru, după cum au stabilit cercetătorii de la Academia Rusă de Ştiinţe din Sykityvka, Moscova şi Sankt Petersburg.
Straturile unde au fost găsite aceste obiecte prețioase datează de acum două milioane de ani şi merg până la 10.000 de ani.
Observându-le structura, nu poţi să nu realizezi că ele sunt fabricate şi nu creația hazardului. Dar tungstenul sau molibdenul au temperaturi de fuziune de 3410 grade, respectiv 2650 de grade!
Evident, nu putem declara că ele ar fi fost realizate de către om, având în vedere teoriile actuale despre apariţia civilizaţiei umane pe planeta noastră. Dacă nu le-a confecţionat el, atunci cine putea, într-o epocă atât de îndepărtată?
Oamenii primitivi de atunci nu puteau niciodată să obţină o asemenea temperatură de topire! Le-ar fi fost imposibil! În plus, obiecte atât de mici şi fine, similare cu cele găsite în Ural s-ar obţine greu chiar şi astăzi.
nano1 Obiecte realizate cu ajutorul nanotehnologiei acum 2 milioane de ani
Există multe speculaţii privind creatorii lor. Fie o civilizaţie veche dar despre care nu ştim absolut nimic, fie extratereştrii care ne-au vizitat cândva planeta. Ne aflăm în faţa unui caz extrem de ciudat, care depăşeşte înţelegerea noastră actuală.

Sursa: primit pe mail

O completare la tandemul Jupitre-Lilith in Rac


26.06.2013-4.03.2014 – Jupiter şi Lilith tranzitează împreună Semnul zodiacal Rac
În acest interval este posibil să fie afectate în mod direct popoarele, naţiunile, fiinţele lor naţionale, tradiţiile lor spirituale autentice, societatea umană în general, în fiinţa ei intimă. Piaţa imobiliară este posibil să atingă pragul ei cel mai de jos dar, totodată, este posibil să-şi revină spectaculos, ca urmare a unor modalităţi antice dar foarte sănătoase de a construi. Pot apărea energizări foarte intense ale aurelor noastre energetice, pot apărea posibilităţile de comunicare directă cu dimensiunile astrale – benefice pentru aceia care se află pe o cale de evoluţie spirituală autentică, şi negative, pentru aceia care au dezvoltat rezonanţe cu planurile infernale. Oamenii se pot grupa în familii spirituale sau, dimpotrivă, se pot elimina singuri din familiile spirituale la care ar putea adera, dacă nu sunt interesaţi de dimensiunea spirituală a fiinţei. Rezultatele spirituale din această perioadă pot fi impresionante, deoarece ele vizează trezirea sufletului şi revelarea Sinelui, precum şi relaţia noastră directă, de inimă, cu bunul Dumnezeu. Foarte mulţi vor trăi aevea ceea ce Pascal a afirmat, şi anume, că “Dumnezeu este o sferă cu centrul pretutindeni şi cu marginile nicăieri”. Ghizii spirituali pot fi prigoniţi (aşa cum bine ştim de la Iisus: “nimeni nu-i profet în ţara lui”) dar, totodată, foarte mulţi care iniţial au fost împotriva acestor ghizi se vor căi şi se vor alătura celor care doresc cu adevărat întoarcerea lor acasă. Cei care au învăţătura (iniţierea) necesară, toţi terapeuţii de terapii complementare şi toţi aceia care practică divinaţia este bine să-şi facă aură de protecţie din timp, minimum 49 de zile înainte ca Jupiter-Lilith să intre în Semnul zodiacal Rac, deoarece atacurile energetice negative precum şi preluările de karmă pot fi nu doar foarte puternice, ci şi spontane.

mai-noiembrie 2014
În acest interval am putea spune că se va da bătălia finală dintre bine şi rău, purtată la nivelele cele mai înalte ale societăţii, acolo unde conceptul de “conducător” şi de “putere” este atât de alterat în zilele noastre. De altfel, testul puterii va fi activ aproape în mod direct pentru fiecare dintre noi, indiferent de locul nostru în societate şi de calitatea pe care o vom avea la acel moment. Cu alte cuvinte, vom fi testaţi din punct de vedere divin dacă am învăţat sau nu să ne abandonăm Voinţei Divine şi s-o urmăm în viaţa noastră zilnică. Totodată, vom cunoaşte atunci cu adevărat care sunt ghizii spirituali autentici ai acestei planete, deoarece un ghid spiritual autentic are o calitate unică faţă de toţi ceilalţi locuitori ai unei planete: el acţionează întotdeauna numai şi numai în conformitate cu Voinţa lui Dumnezeu. Tocmai de aceea foarte multe dintre faptele şi acţiunile lui par a fi altfel decât ce ne aşteptăm noi să fie, deoarece noi nu suntem capabili încă să cunoaştem această Voinţă Divină, pe când el, da. Totodată, acest test al puterii va fi dublat de testul iubirii. Discipolii care s-au abandonat cu totul Voinţei Divine exprimate prin ghizii lor spirituali vor cunoaşte adevărata iubire pe care aceştia o revarsă asupra lor şi vor înţelege de câte primejdii au fost scutiţi pe durata acestor teste. Cei care, dimpotrivă, au contestat întotdeauna comportamentul unui ghid spiritual autentic sau l-au judecat, este posibil ca de acum încolo să rămână complet singuri în faţa vieţii, deoarece protecţia ghizilor lor este posibil să li se retragă, cu tot cu investiturile acordate. Arta, iubirea, relaţia cu copiii (şi demografia în special), conceptul de “putere” şi ierarhiile sociale este posibil să fie reabilitate într-un mod divin, prim manifestarea directă în planul Terrei a Iubirii Dumnezeieşti.


Fotografie impresionanta,facuta de NASA! Mana lui Dumnezeu vazuta in spatiu

Mana lui Dumnezeu
Aceasta fotografie a fost facuta de Observatorul Chandra, al NASA si se pare ca este o stea neutron care este inconjurata de o masa nebuloasa cauzata de miscarea si radiatiile ei.
Cu toate acestea, fotografia a cauzat putina agitatie cand cercetatorii au observat ca se aseamana cu o mana care incearca sa apuce o sursa de lumina rosie.
Este acesta un semn al existentei divine? Sau doar un nor cu o forma ciudata?

Treimea Jupiter-Lilith-Marte cheamă Iertarea Îngerilor


Lunile noiembrie si decembrie ale anului 2013 deseneaza pe cer o conjunctie delicata intre Jupiter si Lilith in zodia Racului. Aspectul este in vigoare pana la final de 2013, dar efectele sunt de asteptat pana la iesirea lui Lilith din Rac, pe 4 martie 2014. Amploarea influentei acestei conjunctii este data de prezenta lui Marte in Balanta. In ianuarie 2014, numai ce trece conjunctia Jupiter-Lilith, Marte se apuca sa faca o cuadratura cu Jupiter. De bine ce trece careul Marte-Jupiter, Marte o ia la rand pe Lilith, cu care va sta in cuadratura pana pe 4 martie. Lilith pune paie pe foc si aduce restrictii, blocaje, greseli. Marte vine si grabeste, accelereaza, face sa se intample tot e prevesteste conjunctia Jupiter-Lilith.

Suntem spectatori la un spectacol al justitiei, Jupiter fiind cel care imparte dreptatea. Stim ca justitia este oarba dar, de data aceasta, pare si stramba. Mitologic, Jupiter era zeul suprem, cel care impartea dreptatea, numai ca era si un personaj subiectiv, care incalca regulile atata timp cat la mijloc erau interesele personale. Iar Romania este o tara jupiteriana, nascuta la 1 decembrie 1918  (Jupiter fiind patronul Sagetatorului).

Excesele lui Jupiter sunt stimulate de Lilith si de Marte. Prin urmare, sunt previzibile abuzurile de putere. In primul rand, liderii au de trecut acum un test al puterii. In aceasta categorie intra oricine detine o functie de conducere, de la patronii si sefii celor mai mici firme, pana la varful ierarhiei in institutiile mari. “Cine-mparte, parte-si face”, spune un proverb. Aceasta este capcana celor ce detin puterea asupra altora. Dar este doar o ispita! Cine isi insuseste mai mult decat merita, cine ia de la altul ca sa-si dea lui, cine nu se satura, poate chiar sa iasa in castig pe termen scurt. Dar, in urmatoarele luni, tot ce a fost castigat pe nedrept este pierdut cu viteza fulgerului din mana lui Jupiter.

Toti cei ce se cred atotputernici au de-a face cu o justitie mai presus de cea umana. Ei dau piept cu justitia Divina! Treimea astrala Jupiter-Lilith-Marte in care ne reflectam anunta o perioada plina de excese, care promite vindecarea de  lacomie a celor ce sufera de aceasta boala.

Este o perioada in care se genereaza foarte multa karma! Banii se afla tot sub influenta lui Jupiter. Cine face abuzuri, compromisuri sau manevre in numele unor castiguri financiare nemeritate s-ar putea, din nefericire pentru ei, sa reuseasca. Dar conjunctia amintita se formeaza in Rac. Prin urmare, pana pe 4 martie, abuzurile si lacomia lovesc in copii si in familie! Cine baga mana mai mult decat are nevoie, poate sa prospere. Dar asta nu e o veste buna. La orizont sunt probleme acasa: fie se destrama familia, fie parintii dau de greu, fie copiii au probleme, fie nu se pot naste copii. Excesele lui Jupiter atrag, asadar, plati karmice pe segmentul guvernat de Rac. In familile unde exista cineva care se crede Dumnezeu pe Pamant sau este murdar pe la gura de lacomie, Lilith are mana libera de Sus sa faca ravagii: sa distruga, sa impiedice, sa semene discordie.

Perioada care se incheie pe 4 martie 2013 accentueaza si interventii in forta ale autoritatilor religioase. Interesant este ca religia crestina ortodoxa predica invatatura lui Iisus Hristos, bazata pe iubire si blandete. Numai ca, din pacate, in numeroase lacasuri religioase, pelerinilor, credinciosilor, oaspetilor li se aplica un tratament aspru, arogant, autoritar. Frica in oase este bagata mai adanc decat iubirea de Dumnezeu si de aproapele in suflet! In acest interval, Biserica risca, prin pozitii de forta, dogmatice, inflexibile, sa straneasca controverse, indepartandu-i pe oameni in loc sa-i atraga. Tocmai din partea acestei institutii este nevoie de multa toleranta si acceptare neconditionata!

Este de mare actualitate conflictul dintre Biserica si autoritatile din turism pe marginea pelerinajelor. Turismul este, la randul sau, sub semnul lui Jupiter, guvernatorul calatoriilor lungi, al strainatatii, al excursiilor in locuri inedite. Din nou spunem “din pacate”. Vorbim despre sfere de influenta care se intersecteaza, deci la urma urmei, tot despre lacomie. Daca nu se cade la pace, se discrediteaza si unii si altii! Turismul oricum este amenintat si el de o crestere nemotivata  a preturilor, ceea ce poate scadea apetitul multora de a pleca la drum prin agentii.

Partea favorabila este ca oamenii devin mult mai selectivi in legatura cu cei de la care cauta indrumare spirituala, vindecare, pur si simplu, putina relaxare. Are loc un proces de selectie naturala in randul preotilor, ca si al medicilor! Cei cu har sunt cautati, cei care fac din preotie sau din medicina o simpla meserie sunt ocoliti. De asemenea, patronii de asezaminte turistice cu preturi exorbitante pusi pe capatuire fara sa ofere la schimb servicii pe masura, sunt si ei pe lista neagra. Este valabil si pentru serviciile se asistenta medicala. In turism si in sanatate rezista pe piata cine merita!

Sferele de influenta se impart si in lumea spirituala, unde miza principala sunt tot banii. Exista grupari care incearca sa atraga oameni, sa-i tina legati energetic, sa-i programeze sa vina la cursuri (ca sa dea bani, desigur), incalcand liberul arbitru! Cine se foloseste de asemenea practici va avea parte de o dulce scufundare. 

Vestile nu sunt incurajatoare nici pentru romanii aflati in strainatate in scopul inbogatirii, care au plecat destramand familii si generand copiilor complexe de abandon. Familia devine pentru ei centrul atentiei, evenimentele obligandu-i sa puna in perioada amintita oamenii mai presus de interesele financiare. Foamea de bani nu poate acoperi acum golul familiei. Se pune acum intrebarea: “La ce-mi folosesc banii daca nu am langa mine cei mai dragi oameni?”.

Toti ce ce renunta la sufletul lor in numele banilor sunt in plin sezon de plati karmice. Unde sunt de asteptat evenimente si incercari? La fel ca mai sus, tot dupa reteta lui Lilith in Rac: familie, copii, parinti, sterilitate, boala, pierdere.

Contextul astral incita, asadar, la framantari, tulburari, reactii, controverse, ostilitate. Suntem provocati la tot pasul sa luam atitudine fata de un abuz de putere, fata de ceea ce consideram nedreptate, fata de lacomia unora, fata de niste sfere de influenta. Ni se testeaza acum increderea in dreptatea Divina, care e mai aproape decat ar putea crede cei aflati in vizor.

Ne este pusa la incercare credinta. Dar cel mai greu in aceasta perioada care se incheie pe 4 martie 2014 este sa ne stapanim si sa-i iertam pe cei care ne stranesc reactii negative. Ne confruntam cu tendintele joase ale lui Jupiter de a-i condamna si de a-i judeca pe cei ce zicem noi ca sufera de lacomie. Dar oare n-om avea si noi lacomia asta in noi? Daca am fi in locul celor pe care-i judecam, oare am fi mai buni sau am ceda si noi ispitei? Chiar om fi mai buni decat ei? Nu le-avem si noi pe ale noastre? Mai bine sa ne bucuram ca nu suntem in locul lor. Pentru ca Dumnezeu, de vegheat, vegheaza, si ii da fiecaruia dupa cum merita, cat de curand.

Asa ca sa-l lasam pe El sa faca dreptate asa cum considera si atunci cand considera. Noi sa ne ocupam de ceea ce tine de puterile noastre. Tema ficaruia pentru acasa este Iertarea. In loc sa ne concentram pe greselile altora, mai bine sa facem noi ceva pentru a ne pastra o vibratie inalta. Iar daca nu putem sa-i iertam pe cei pe care dam vina si ii consideram vinovati, sa cerem calauzire tot din lumea ajutoarelor lui Dumnezeu.

M-a inspirat o citire cu Cartile Oracol cu Ingeri de Doreen Virtue. Treimea Jupiter-Lilith-Marte ar trebui sa ne indemne pe fiecare dintre noi la cateva clipe de meditatie si rugaciune zilnica in care sa rostim: “Las acum in grija ingerilor mania si tendinta de a-i judeca pe altii. Ii chem acum pe ingerii iertarii sa ma ajute!”.



Articol preluat de pe http://valeriupanoiu.blogspot.ro

13 semne ca traiesti in prezent o iubire dintr-o viata anterioara


Iata care sunt cele 13 semne care iti arata daca v-ati iubit si intr-o relatie anterioara! Multe din relatiile vietilor anterioare nu sunt predestinate 'sa fie' cu fericire in viata aceasta oricat de mult v-ati dori sa fie, oricat de sfasietor ar fi sentimentul ca nu puteti trai sau merge mai departe fara persoana respectiva.


Iata care sunt cele 13 semne care iti arata daca v-ati iubit si intr-o relatie anterioara:

1. Aveti un bagaj comun de informatii pe care nu aveati de unde sa le stiti din nicio sursa tangibila. Aceste informatii pot fi asociate cu o anumita perioada sau era din trecut.
2. Va cunoasteti dinainte de a va cunoaste. Este foarte posibil sa-l fi vazut pe celalalt prin intermediul viselor sau al ‘viziunilor’ sau pur si simplu sa-i fi ‘simtit’ prezenta dinainte de a-l cunoaste realmente.
3. Inainte de a-l cunoaste pe celalalt, ai senzatia ca cineva lipseste din viata ta si ca nu esti cu adevarat implinita fara el. In acelasi timp, simti, stii si esti convinsa ca exista cineva acolo pe care o sa-l intalnesti intr-o buna zi. Iar in momentul in care o sa-l intalnesti, viata ta o sa fie completa. Si il intalnesti.
Foto Pereche Flamingo via Shutterstock
4. Intre voi exista multa pasiune si dragoste, dar si o ardere intensa care uneori nu este usor de gestionat. Adesea o relatie in prezent cu cel pe care l-ai iubit intr-o viata anterioara te poate consuma foarte mult, aducand in acelasi timp confuzie si sentimentul de a fi “prea mult” pentru tine
5. Impartasiti amintiri comune si este foarte posibil sa aveti chiar flashback-uri cu experiente similare/ oameni si locuri pe care le-ati mai vazut impreuna intr-o viata anterioara. Se poate la fel de bine sa aveti momente in care sa va amintiti secvente din viata voastra anterioara in care ati interactionat unul cu celalalt. Totodata, se poate sa va incerce un coplesitor si covarsitor sentiment ca ati mai experimentat ceva, cumva, impreuna.
6. Desi este diferita de conexiunea spirituala dintre sufletele pereche, sufletele voastre se conecteaza si interconecteaza intr-un fel special. Simtiti aceasta conexiune imediat ce va intalniti si simtiti ca este o conexiune dincolo de aceasta lume, diferit si dincolo de ceea ce ati mai simtit pana acum. Prezenta celuilalt in viata ta pare atat de familiara incat aproape ca nu-ti vine sa crezi ca ai putut trai fara aceasta persoana in viata ta.
12. Multe din relatiile vietilor anterioare nu aduc fericirea in viata aceasta. Nu sunt destinate si predestinate “sa fie” in viata prezenta oricat de mult v-ati dori sa fie, oricat de sfasietor ar fi sentimentul ca nu puteti trai sau merge mai departe fara persoana respectiva.
13. Aceste relatii aduc de multe ori blocajul personal, dar si blocarea fericirii adevarate. Chiar daca nu va puteti concepe viata fara ca persoana respectiva sa se afle in ea, aceasta iubire nu este o iubire neconditionata. Este o iubire conditionata de multe chiar daca refuzati sa acceptati acest lucru.
Este drept ca este foarte greu de acceptat ca o persoana fata de care simtiti atat de puternic ca face parte din voi si din viata voastra nu este menita sa fie totusi in viata voastra pentru totdeauna. De ce sunteti atunci atat de puternic atrasi unul fata de altul? Daca nu sunteti meniti sa fiti impreuna, de ce simtiti atunci ca nu puteti respira unul fara celalalt? Pentru ca ai avut de-a face cu aceasta persoana inainte (in vietile anterioare) si pentru ca incerci iar si iar si iar (in vietile urmatoare) sa faci sa mearga ceea ce nu a functionat anterior. Pentru ca, dincolo de puterea noastra de intelegere, viata isi are sensul ei.

Sursa: www.garbo.ro

Declaraţiile halucinante ale unor fizicieni: "Universul cunoscut de pământeni este o hologramă!"

Universul cunoscut de pământeni ar putea fi o hologramă, o simplă proiecţie a unui alt cosmos, afirmă fizicienii japonezi de la Universitatea Ibaraki, informează dailymail.co.uk.

Universul cunoscut de pământeni ar putea fi o hologramă, afirmă fizicienii japonezi
Universul cunoscut de pământeni ar putea fi o hologramă, afirmă fizicienii japonezi / FOTO: www.marian-rujoiu.ro
"Universul este o hologramă şi tot ceea ce vedeţi - inclusiv acest articol şi dispozitivul de pe care îl citiţi - reprezintă doar o proiecţie", afirmă autorul acestui articol apărut pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail. Această concluzie are la bază un model teoretic controversat, propus în 1997 de fizicianul Juan Maldacena. Până acum, bizara teorie nu a fost niciodată testată, însă o serie de modele matematice recente sugerează faptul că acest principiu ar putea fi adevărat.
Potrivit teoriei menţionate, gravitaţia din Univers este provocată de o serie de coarde subţiri care vibrează. Aceste coarde sunt holograme ale unor evenimente care se produc într-un Univers mai simplu, plat. Modelul avansat de Juan Maldacena sugerează faptul că Universul există în nouă dimensiuni ale spaţiului în acelaşi timp.
Cercetătorii japonezi au abordat această teorie, încercând să ofere dovezi matematice care să ateste faptul că principiul holografic ar putea fi corect. Studiul lor a fost publicat în revista Nature. Principiul holografic sugerează că, la fel ca cipul de securitate de pe cardul de credit, există o suprafaţă bidimensională care conţine toate informaţiile necesare pentru a descrie un obiect tridimensional - în cazul de faţă, Universul cunoscut de pământeni.
În esenţă, principiul susţine că datele care conţin o descriere a unui volum din spaţiu - precum un om sau o cometă etc. - ar putea fi ascunse într-o regiune din acea versiune "reală" şi plată a Universului.

Într-o gaură neagră, de exemplu, toate obiectele care cad în ea ar putea fi conţinute în întregime în fluctuaţiile suprafeţei acesteia. Acest lucru înseamnă că obiectele sunt depozitate mai degrabă ca "amintiri" sau ca fragmente de date decât ca obiecte fizice care există cu adevărat. Într-un sens mai larg, teoria sugerează că întregul Univers poate fi considerat "o structură bidimensională proiectată într-un orizont cosmologic" - sau, în termeni mai simpli, Universul în care oamenii cred că trăiesc este de fapt o proiecţie 3D a unui Univers alternativ bidimensional.
Profesorul Yoshifumi Hyakutake, de la Universitatea Ibaraki din Japonia, a calculat energia internă dintr-o gaură neagră, încercând să aducă dovezi matematice pentru acest principiu holografic.

Acelaşi profesor nipon a explorat marginile unei găuri negre, ca şi efectele "particulelor virtuale", un tip de particule despre care oamenii de ştiinţă cred că intră şi ies în mod constant în şi din universul cunoscut.
Într-o analiză separată, profesorul Hyakutake a calculat energia conţinută în acel univers alternativ plat, lipsit de gravitaţie.

În mod surprinzător, calculele computerizate ale acestui univers teoretic şi cele referitoare la marginile găurilor negre au coincis, oferind astfel dovezi "copleşitoare" despre natura duală a Universului.
Profesorul Juan Maldacena consideră că aceste dovezi matematice potrivit cărora cele două lumi diferite sunt de fapt identice oferă cercetătorilor speranţa ca proprietăţile gravitaţionale ale Universului cunoscut de pământeni să poată fi explicate într-o bună zi cu ajutorul teoriei cuantice.

Sursa: www.realitatea.net

Jur ca le stiai deja: 25 de lucruri absolut banale ca sa ai o viata mai usoara!


In mod sigur ca le stiai deja, dar este bine intotdeauna sa ti le amintesti :). Iata prin urmare care sunt cele 25 de lucruri super super simple, dar extraordinare, care iti pot face viata mai buna, mai usoara si mai frumoasa.


Am primit aceasta lista prin intermediul mailului si am constatat ulterior ca a impanzit lumea internetului, fiind publicata pe multe din blogurile si site-urile din afara. Nu am gasit sursa originala si multi au catalogat autorul textului ca fiind anonim. Iata prin urmare care sunt cele 25 de lucruri simple care va pot ajuta sa aveti o viata mai buna si mai usoara!

25 de lucruri super simple, dar extraordinare, pentru a avea o viata mai frumoasa

  1. Fa o plimbare de 10 - 30 de minute in fiecare zi. Zambeste in timp ce mergi.
  2. Stai in liniste si tacere pentru cel putin 10 minute in fiecare zi.
  3. Cand te trezesti dimineata, completeaza urmatoarea propozitie: “Scopul meu astazi este sa_________________. “
  4. Hraneste-te cu cele 3 E-uri: Energie, Entuziasm, Empatie.
  5. Mananca mai multe plante si alimente care cresc in copaci si mananca mai putine alimente fabricate din plante.
  6. Bea ceai verde si multa apa. Mananca afine, broccoli, peste, migdale si nuci.
  7. Incearca sa faci cel putin 3 oameni sa zambeasca in fiecare zi.
  8. Nu iti irosi energia ta pretioasa pe barfa, vampiri energetici, probleme ale trecutului, ganduri negative sau lucruri pe care nu le poti controla. In schimb, investeste-ti energia in momentele pozitive ale prezentului.
  9. Mananca micul dejun ca un rege, pranzul ca o printesa si cina ca un student de facultate cu sold aproape minim pe card.
  10. Viseaza mai mult cand esti treaz.
  11. Viata nu este corecta, insa este tot buna.
  12. Viata este prea scurta sa iti pierzi timpul urand pe cineva. Iarta-i pentru tot!
  13. Nu te lua prea in serios. Nimeni altcineva nu se ia prea in serios.
  14. Aminteste-ti ca esti prea binecuvantat pentru a fi stresat.
  15. Fa pace cu trecutul tau ca sa nu-ti strice prezentul.
  16. Nu iti compara viata cu a altora. Nu ai nicio idee despre ce este calatoria lor prin viata.
  17. Nimeni nu este raspunzator de fericirea ta in afara de tine.
  18. Contracareaza fiecare asa-zis dezastru cu aceste cuvinte: “ In cinci ani, va mai conta asta?”
  19. Ajuta-i pe cei care au nevoie. Fii generos. Fii cel care da, nu cel care ia.
  20. Ceea ce cred ceilati despre tine nu este treaba ta.
  21. Adu-ti aminte ca timpul vindeca totul si Dumnezeu vindeca orice.
  22. Oricat de buna sau rea ar fi o situatie, se va schimba.
  23. Jobul tau nu va avea grija de tine cand esti bolnav. Prietenii tai da. Pastrati legatura.
  24. Invidia este o pierdere de timp. Deja ai toate lucrurile de care ai nevoie.
  25. In fiecare noapte, inainte de a te duce la culcare, completeaza urmatoarea propozitie: “Sunt recunoscator pentru____________"/ "Astazi am realizat _________________"
  26. Trimite aceasta lista tuturor celor la care tii. Eu tocmai am trimis.

Sursa: www.garbo.ro

Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!

Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!: Puterea prezentului

Puterea prezentului

Prezentarea cartii Puterea Prezentului de Eckhart Tolle via Elefant.ro:
„Multi dintre cititorii care mi-au scris si-au exprimat dorinta ca aspectele practice ale invataturilor cuprinse in "Puterea prezentului" sa le fie prezentate intr-un format mai accesibil, pentru a le putea folosi in viata lor de zi cu zi. Aceasta cerere a constituit imboldul pentru a scrie cartea de fata.“ - Eckhart Tolle
„Tin Puterea prezentului pe noptiera. Este una dintre cele mai de pret carti pe care le-am citit.“ - Oprah Winfrey
„Fiecare propozitie este plina de intelepciune si adevar, iar in urma lecturii vom descoperi seninatatea, linistea profunda si prezenta sacrului in viata noastra.“ - Deepak Chopra
Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!: Totul este bine

Totul este bine

Prezentarea cartii Totul este bine de Louise L. Hay, via Elefant.ro:
Louise L. Hay este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care: Poti sa-ti vindeci viata si Vindeca-ti corpul. Cartile ei au fost traduse in peste 30 de limbi si au aparut in 35 de tari de pe glob.
Daca vei citi aceasta carte, vei invata:
  • Sa te pui la unison cu vocea intuitiei tale interioare;
  • Sa repeti noi afirmatii incredibile, special concepute pentru a te ajuta sa iti rezolvi problemele de sanatate de care suferi;
  • Sa iti descoperi si sa iti elimini blocajele emotionale, astfel incat acestea sa nu se mai manifeste prin dezechilibre la nivelul corpului fizic;
  • Sa combini metodele medicinii occidentale cu terapiile alternative;
  • Si vei avea acces la numeroase povesti de viata inspirationale, ale unor oameni care s-au confruntat cu boala si care au reusit sa se vindece prin terapiile emotionale si fizice care le-au fost recomandate.
Vei invata asadar sa combini afirmatiile pozitive cu intuitia si cu cuceririle de ultima ora ale stiintei medicale, astfel incat sa te bucuri de o stare de fericire si bunastare optima. In final, vei putea rosti pe buna dreptate, asa cum face Louise: „Totul este bine.“
Top 3 carti spirituale care iti schimba viata!: Secretul

Secretul

Prezentarea cartii Secretul, de Rhonda Byrne, via Elefant.ro:
Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta in viata.
Parti din Marele Secret s-au aflat in traditiile orale, in literatura, in diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite intr-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.
Din aceasta carte, veti invata cum sa folositi Secretul in toate aspectele vietii dumneavoastra - obtinerea banilor, pastrarea si redobandirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si in orice interactiune pe care o aveti in aceasta lume. Veti incepe sa intelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla in launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.
Secretul cuprinde intelepciune de la invatatori din vremea noastra - barbati si femei care au folosit-o pentru a dobandi sanatate, bunastare si fericire. Aplicand cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina intamplari captivante de vindecare a unor boli, de redobandire a sanatatii, de depasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni ar considera imposibil.
Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult ravnit, ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost inteles de cativa dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein - alaturi de alti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari ganditori. Acum, Secretul a fost dezvaluit lumii.
„Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta in viata.“ - din Introducere.
Sursa: www.garbo.ro