marți, 29 octombrie 2013

BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: “Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!


BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: “Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!
Un laborant neamt a scapat pe jos singurul craniu mayas dotat cu puteri magice, care mai proteja omenirea de Apocalipsa.

In momentul in care Quauthemoc a cazut de pe biroul din laborator barbia acestui craniu – facut din roca vulcanica – s-a spart, atragand furia superstitiosilor care considera ca acest craniu era singurul care mai proteja omenirea de dezastru, scrieThe Local.
“Cred ca a fost pus intr-un loc nesigur pentru ca, dintr-o data, am vazut cum craniul s-a prabusit pe podea, iar o bucata mare din barbie s-a spart. Acest fapt poate avea consecinte tragice”, a declarat un martor.
Potrivit legendei mayase acest artefact este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea magica de a ajuta umanitatea sa treaca cu bine peste Apocalipsa programata in acest an pe 21.12.12.
“Profetia spune ca, in acea zi, cele 13 cranii vor dezvalui o cunoastere secreta si unitara a umanitatii. Mai multe lucruri despre aceasta lume nu sunt cunoscute. Este posibil ca ele (craniile) sa inceapa sa vorbeasca”, a explicat Thomas Ritter, proprietarul artefactului.
1craniu
Sursa: antena3.ro

TOP ZECE lucruri INCREDIBILE despre PREMONITII!


TOP ZECE lucruri INCREDIBILE despre PREMONITII!


Probabil cei mai multi dintre cititori sunt curiosi sa afle ce este aceea o premonitie, cu toate ca multi dintre noi am avut parte de ea cel putin odata. Premonitiile sunt doar anumite avertismente pe care le primim. Acestea, contrar a ceea ce se crede, nu sunt doar de natura negativa, ci si de natura pozitiva. Cu toate ca premonitiile sunt o unealta foarte folositoare care ne poate ajuta sa supravietuim si sa preintampinam anumite dificultati, majoritatea dintre noi nu le acordam atentia necesara. Iata zece lucruri pe care ar trebui sa le cunosti despre premonitii, potrivit celor de la dosseydossey.com:
10. Premonitiile sunt un indicator al sufletului si un pod catre dimensiunea transcendenta
download (2)
Valoarea premonitiilor depaseste cu mult beneficiul acestora doar de a ne avertiza in cazul in care ne asteapta un pericol. Acestea ne descopera prezenta unui aspect al constiintei noastre. Si uite asa ne indreapta, precum o sageata, catre viata fara de moarte, eternitate, si o descoperire a ceea ce suntem de fapt. Se vorbeste tot mai mult ca premonitiile ar fi stat la originea imortalitatii…
9. Tine un jurnal al viselor
2988317064_e91e8fd616_o
Tine un jurnal al viselor in care sa scrii imediat dupa ce te-ai trezit. Acest lucru o sa fac posibil ca premonitiile sa fie mai usor amintite si sa-ti poti da seama de acestea inainte ca acestea sa se transforme in realitate.
8. Cel mai eficient mod prin care poti sa devii mult mai supus premonitiilor este prin dezvoltarea anumitor discipline prin care iti poti mentine linistea mentala.
Honesty
Astfel vei deveni mult mai constient de mesajele subtile pe care le primesti in interiorul si in afara ta. Cand spunem “anumitor discipline”, facem referire la meditatie, contemplare, la timpul petrecut in natura sau poti face acest lucru doar ascultand linistea.
7. Cu toate ca nu putem avea premonitii la comanda, putem sa le invitam in viata noastra facand pregatirea necesara pentru acestea, astfel FACEM mult mai posibil ca acestea sa apara. Putem sa devenim mult mai dispusi premonitiilor.
Meditation
6. Premonitiile ne ofera alerta de care avem nevoie in cazul in care anumite probleme si pericole sunt pe cale sa se abata asupra celor dragi.
baby-and-dad-sleeping
Aceste avertismente sunt extrem de comun intalnite intre relatiile de tipul parinte-copil, intre sot si sotie, rude apropiate (in special in cazul gemenilor), prietenilor foarte apropiati si al indragostitilor. Empatia, dragostea si compasiunea fac ca aceste premonitii sa se faca cunoscute.
5. Exista patru categorii de dovezi stiintifice in ceea ce priveste premonitiile:
surrender2
presentimentele in care corpul tau raspunde in fata unui eveniment viitor inainte ca tu sa devii constient de acel eveniment
teste prin care un individ primeste anumite cunostinte din partea anumitor persoane cu pana la o luna de zile inainte ca acea persoana sa-i fi transmis ceva
- teste online de functionare inaintea cunoasterii
efectele constiintei generale sunt detectate de surse care se afla pe acesta planeta inainte ca evenimentul sa se fi petrecut in realitate
4. Cinci reguli generale ne ajuta sa stim care sunt premonitiile pe care ar trebui sa le luam in serios:
gty_man_in_street_premonition_thg_121022_wblog
-cazul in care premonitia ne avertizeaza in legatura cu o problema de sanatate sau chiar moarte
-cazul in care premonitia pare sa fie mai reala decat realitatea si cazul in care este de o claritate extraordinara
-cazul in care un vis se petrece de mai multe ori in aceeasi noapte sau se petrece succesiv in mai multe nopti diferite, ca si cand incearca sa ne atraga atentia
-cazul in care premonitia este asociata cu simptome fizice
-cazul in care premonitia este experimentata independent de o ruda apropiata, partener de viata sau un prieten apropiat
3. Premonitiile pot fi reale sau simbolistice
WG-2010-Birth-of-Dreams
Acestea pot avea loc de cele mai multe ori in timpul viselor, dar sunt cazuri in care acestea au fost experimentate in timp ce o anumita persoana era pe deplin constienta
2. Premonitiile reprezinta un avertisment
chaiten-lightning_1207917i
Acestea indica de cele mai multe ori evenimente neplacute care urmeaza sa ni se intample, de exemplu o criza de sanatate sau un dezastru natural. Cu toate ca nu este neaparat sa fie asa, premonitiile pot sa apara si inaintea unei promovari la locul de munca sau chiar si in cazul unui lucru banal precum gasirea unui loc de parcare.
1. Premonitiile sunt experiente extrem de comune
Ancient-Times
Acestea au o istorie foarte veche. Premonitiile s-au facut cunoscute inca din vremuri de mult apuse, deoarece acestea reprezentau o unealta spirituala si le ofereau stramosilor nostrii un sprijin in vederea supravietuirii si a reproducerii. Cel mai probabil acestea au fost mostenite din generatie in generatie, pastrandu-se pana in zielele noastre. Se spune ca acestea au devenit un echipament de protectie cu care am fost nascuti, precum o unealta in plus de care ne putem folosi pentru a supravietui si a ne reproduce.

Mercur retrograd in Scorpion (21 octombrie- 10 noiembrie). Daca nu stii, mai intreaba-TE o data!


frumos
Mercur si-a inceput astazi, 21 octombrie 2013, a treia si ultima perioada de retrogradare din 2013, de aceasta data in semnul Scorpionului. Timp de 3 saptamani, respectiv pana pe 10 noiembrie, avem ragaz sa aprofundam segmente de viata in care fie ne-au scapat detalii importante, fie le-am abordat superficial, fie nu am evaluat corect consecintele unor alegeri.
Dincolo de a pune in carca lui Mercur tot ce nu ne place in aceasta perioada, sa fim constienti de ceea ce poate aduce fiecare experienta pe care o primim, in viata noastra. Pentru ca urmeaza cateva saptamani de profunda transformare la nivel de constiinta, accesibila mai ales celor prezenti in viata lor, angajati intr-o calatorie interioara continua si intr-un proces mereu generator de oportunitati de crestere si eliberare.
Mercur retrograd in Scorpion pare sa blureze exteriorul, sa-l acopere cu o copertina, fortandu-ne sa ne incredem mai mult in interior. Putem avea senzatia ca nu auzim bine, sau nu vedem prea clar, la propriu si mai ales la figurat. Cumva, nu ne mai putem baza pe imaginile exterioare, pe realitatea fizica, pe circumstante, si sigura cale este sa reinvatam cum sa ne cuibarim in interior si sa ne regasim credinta, puterea, adevarul propriu.
Intrebarile vor curge in cascada in mintea noastra, mai ales cand inversunarea aferenta oricarui blocaj intampinat se va da la o parte: “ce rol am eu in lumea asta?”, “care este mesajul adecvat?”, “Cu ce am gresit, unde nu am fost atent?”, “de fapt, ce-mi doresc cu adevarat si de ce nu am ajuns inca acolo unde am vrut?”, “de ce ma tem sa fiu cine sunt?”, “de ce sunt suparat pe x?” si… de fapt “pe cine sunt suparat?”
Oricum, activarea energiei Scorpionului, inca din toamna lui 2012, ne forteaza sa ne triem dorintele si sa eliberam tot ceea ce nu ne reprezinta si nu ne e util. Acum, odata cu Mercur retrograd, chiar suntem chemati sa facem curatenie, sa ne revizuim crezurile, dorintele, aspiratiile.
Ne putem simti precum un computer care are in el prea multe informatii si din acest motiv merge foarte greu. Sau precum dulapurile in care adunam foarte multe lucruri, care in timp devin inutile, inadecvate, nefunctionale… La fel cum, din cand in cand e nevoie de ordine si reorganizare in fisierele computerului si in dulapurile din casa, si noi e necesar sa renuntam la informatii care nu ne folosesc sau nu ne sunt potrivite, la resentimente, puncte de vedere toxice, atasamente.
Acum e momentul nu pentru inceputuri noi, ci pentru revizuire, reorganizare, reajustare, redresare si toate cele care incep cu “re”. Ne intoarcem in trecut, la alegerile facute. Ne intoarcem in situatii pe care nu le-am clarificat, nu le-am rezolvat. Apar oameni din trecut care au nevoie de lamuriri de la noi, sau noi de la ei. Ne putem repozitiona fata de o serie de oameni si experiente, de fapt este recomandat sa o facem. Putem sa ne eliberam acum de energia care nu ne este utila, putem pune capat unor famantari interioare care s-au datorat lipsei de claritate.
Fiecare intra in propriul malaxor interior, cunoscandu-si temerile, limitele si inhibitiile. Cei care au curajul sa stea acolo, in ei insisi, chiar daca nu e deloc confortabil sa afle ce vor afla, si vor avea incredere in sansa redescoperirii propriilor resurse si raspunsuri, pot renaste pur si simplu. La final, vor fi altii, mai liberi, mai increzatori, mai puternici, pe drumul lor. In schimb, cei care vor alege sa-si ancoreze aceasta durere a transformarii, in ceilalti, cautand tapi ispasitori sau rasucind cutitul in ranile altora, nu vor obtine decat si mai multa confuzie, durere, neliniste.
Este si o perioada a recastigarii autoritatii, acolo unde ne-am cedat-o altora prin propriile temeri si judecati. Acest lucru va fi posibil prin renuntarea la infatuare, aroganta, rigiditate. Prim smerenie, naturalete si mai ales flexibilitate. Evident, relatiile cu persoanele autortare se va schimba, raportul de forte se poate rasturna, mai ales in sfera profesionala.
Vom avea revelatii, vom primi raspunsuri din interior, dar e necesar sa avem incredere in ele, in noi, pentru a le recunoaste si a le urma. Vom sti ce este potrivit sa facem intr-o anumita imprejurare, dar prin ceea ce simtim si nu din ce gandim si analizam. Prin urmare, e nevoie de atentie si ascultare, de receptivitate, de incredere in sentimentele noastre. Lucrurile vor deveni din ce in ce mai clare, incepand cu 2 noiembrie.
Invatam acum, nu cum sa cautam raspunsuri in afara, ci cum sa ne punem noua insine intrebari cat mai clar, direct si onest.
In alta ordine de idei, in aceasta perioada sunt de evitat investitiile, semnarea de contracte cu bataie pe termen lung, achizitionarea de aparatura electrica si electronica, autoturisme etc. Informatia circula cu dificultate, de aceea e bine sa ne asiguram ca transmitem clar orice mesaj si ca suntem bine intelesi. Nu strica sa ne facem back-up pentru documente, mai ales pentru cele electronice si sa verificam de doua ori ceea ce scriem si dam mai departe. De asemenea, sa ne luam marja mai mare de timp pentru intalniri.
Mercur retrograd revelator si clarificator!
Nicoleta Svârlefus




DESPRE AJUTORUL EUROPEAN PENTRU, ROMÂNIA.

A fost odată un ţăran român, sărac şi cinstit. În sătucul său natal, izolat de lume, se zvonise că undeva departe, peste nouă mări şi nouă tări, s-ar fi aflat o baroneasă înstărită, cu dărnicie fără seamăn, care s-ar fi numit Uniunea Europeană. Şi zvonul nu era numai zvon, căci văzuse omul prin vecini, ba pe unul, ba pe altul, fălindu-se cu darurile acesteia.

Intr-o bună zi şi-a luat toiagul şi a purces la drum. A bătut la poarta palatului şi i s-a deschis. Doamna cea mare l-a primit, l-a poftit să şadă şi, fiindcă era peste măsură de ostenit, l-a imbiat cu Coca-Cola şi gumă de mestecat. Tăranul a gustat cu măsură din bucate şi, nerăbdator, şi-a spus păsul:

"Mărită Doamnă Uniune, am auzit că faci daruri celor nevoiaşi. Eu am acasă pământ bun, ape limpezi, am şi păduri. Iarna însă-i cam lungă la mine în ţinut, aproape patru-cinci luni pe an. Ca să lucrez bine, aş avea nevoie de o pereche de încălţări. Sunt desculţ şi mi-e frig. Doar atât iţi cer".

Doamna Uniune Europeană l-a măsurat din cap până în picioare şi a rămas cu privirea pironită la degetele acestuia, vineţii, înfrigurate, bătătorite şi prăfuite de drum. Apoi a glăsuit:

"Omule, eşti desculţ şi eu te înţeleg... Dar, tot ce-ţi pot oferi este o bască. Una nouă şi de calitate europeană - Armani. Ţine de frig, de ploaie."

Omul a luat basca, a oftat dezamăgit, a mulţumit şi a făcut calea-ntoarsă zicând:

"Totuşi e doamnă bună. Putea să nu-mi dea nimic".

A trecut iarna şi, din gerurile sale cumplite, omul a ieşit destul de bine, doar cu un deget degerat la picior. Apoi vara a purces iar pe lungul drum al Doamnei Uniuni, spunându-i păsul vechi:

"Sunt desculţ. O pereche de încălţări mi-ar prinde tare bine".

Doamna l-a privit cu înţelegere, l-a ospătat cu Coca-Cola, oferindu-i iar o bască nouă-nouţă.

"Dacă-i degeaba, merită s-o iau", îşi spune la întoarcere ţăranul cel sărac.

Iarna a trecut cu chiu cu vai şi, în afara altui deget de la picior, degerat şi amputat de doctor, omul n-a avut de suferit. A urmat primăvara, vara, iar toamna tăranul şi-a amintit de Doamna cea darnică, pornind iar spre ea, să-şi încerce norocul. Dinaintea acesteia şi-a băut cu poftă paharul de Coca-Cola, ba a mai şi cerut unul, căci începuse să-i placă, dar de întors s-a întors tot cu o bască.

Totuşi nu s-a dat bătut. An după an, a străbătut calea plin de speranţă, primind cu politeţe ştiutul dar. Până într-o iarnă, când zăpezile şi gerurile au fost mai amarnice ca niciodată, picioarele i-au degerat şi doctorul a trebuit să i le amputeze.

Purtat pe braţe de vecini, omul a bătut la poarta Doamnei Uniune, care, iute, şi-a dat seama de trebuinţe, făcându-i cadou un cărucior de invalid, cu rotile, nou şi strălucitor, având douăzeci şi una de viteze şi telecomandă.

Omul a mulţumit, şi întorcându-se în satul său cu maşinăria cea arătoasă a stârnit mari invidii. De aici i s-a tras un necaz:  într-o noapte a fost călcat de hoţi. Aceştia nu găsiseră mare lucru, dar plecaseră acasă cu saci întregi de băşti. Oameni cu frica de Dumnezeu, îi lăsaseră, totuşi, căruciorul. În prag de iarnă, ţăranul s-a pomenit astfel fără nicio bască.

Aşezat comod în căruciorul său silenţios, a pornit iar cale de nouă munţi şi nouă ţări, s-a înfăţişat Doamnei Uniune şi i-a spus:

"Mărită Doamnă, m-au călcat hoţii şi, acum, la căderea zăpezii, sunt cu capul descoperit. Fii bună şi dă-mi o bască, fiindcă ştiu că ai şi poţi".

Doamna l-a măsurat din cap până la brâu (acolo unde începea căruţul) şi, gânditoare, i-a spus:


"Bade dragă, eu te înţeleg. Dar, tot ce-ţi pot dărui acum este o pereche de încălţări. Apropo, aşa cum te văd, cred că tu nu mai poţi munci. Nu-mi vinzi mie pământul dumitale? Cu banii primiţi ai putea să-ţi cumperi cea mai bună bască!"





Cu deosebita consideratiune,
UNIUNEA EUROPEANĂ


Sursa: primit pe mail,
Multumiri CS

DOVLEACUL


(DAȚI DOVLECI PORCILOR DAR CONSUMAȚI ȘI VOI!)

Dovleacul este considerat a fi originar din America Centrala.
Seminte ale acestui fruct, datand din anii 7.000 i.e.n., au fost descoperite in Mexic.

 Delicios si parfumat, dovleacul este preferatul multora si folosit intr-o varietate de retete, fiind extrem de hranitor si benefic pentru sanatate.
Dovleacul poate fi consumat:
- copt sau sub forma de placinta;
- crud si ras in salate cu rosii, castraveti, conopida, condimente;
- inabusit in supe;
- sub forma de decoct de seminte;
- suc - folosit in tratarea cancerului, a maladiilor vasculare.
Beneficiile dovlecilor
Culoarea galben-portocalie este o dovada clara a faptului ca dovleacul este plin de antioxidanti si betacaroten.
Datorita antioxi­dantilor, dovleacul impiedica aparitia bolilor cardiovasculare.
Betacarotenul din compozitie confera dovleacului proprietati antiinflamatoare si antioxidante. Astfel, betacarotenul din dovleac diminueaza riscul aparitiei diabetului, regland valoarea glicemiei in sange.
Betacarotenul este o provitamina ce va fi convertita de catre organism in vitamina A.
Dovleacul este una din legumele sarace in calorii. Furnizeaza doar 26 kal pe 100 g si nu contine grasimi saturate sau colesterol, insa este o sursa bogata de fibra dietica, anti-oxidanti, minerale, vitamine, fiind recomandata de dieteticieni in programele de control al colesterolului si de reducere a greutatii.
Dovleacul este un adapost al multor vitamine antioxidante precum vitamina A, vitamina C si vitamina E.
Cu 7384 mg pe 100 g, este una din legumele familiei cucurbitacee cu cel mai inalt nivel de vitamina A, furnizand aproximativ 246% de RDA. 100 g de dovleac asi­gurand 70% din necesarul zilnic de vitamina A.
Vitamina A este un antioxidant natural puternic si este solicitat de catre corp pentru mentinerea integritatii pielii si a membranelor mucoase. Este de asemenea o vitamina esentiala pentru vaz. Studiile de cercetare arata ca mancarurile naturale bogate in vitamina A ajuta corpul sa se protejeze impotriva cancerului la plaman si la cavitatea bucala.
Pulpa de dovleac contine vitamine, in special provitamina A, vitaminele E si C, saruri minerale, hidrati de carbon, protide, iar semintele contin ulei, protide, lecitina, rezine si enzime cu proprietati antihelmintice. Dovlea­cul este o sursa de liteina si zeaxantina, doi antioxidanti din familia carotenoidelor.
Dovleacul este recomandat persoanelor cu afectiuni cardiovasculare, dar si celor cu risc crescut de a dezvolta tumori canceroase.
Dovleacul copt este indicat in special persoanelor anemice, deoarece este bogat in acid folic (vitamina B9).
In cazul intepaturilor de insecte se pot folosi cataplasmele din pulpa zdrobita. Aceste cataplasme se schimba zilnic pana la vindecare.
Este de asemenea o sursa excelenta a multor compusi naturali flavonoizi polifenolici precum carotenii alpha si beta, cryptoxanthin, lutein si zeaxanthin. Carotenii se transforma in vitamina A in interiorul corpului.
Zea-xanthin este un antioxidant natural care filtreaza razele UV (ultra-violet) in macula lutea in retina ochiului. Astfel, ajuta la protejarea de "boala maculara legata de varsta" (BMLV) la oamenii batrani.
Este de asemenea o sursa bogata de vitamine din grupul B - complex precum folati, niacin, vitamina B-6 (piridoxin), thiamin si acid pantothenic, precum si minerale precum cupru, calciu, potasiu si fosfor.
100 g de seminte de dovleac furnizeaza:
- 559 kal
- 30 g de proteine
- 110% RDA de fier
- 4987 mg de niacin (31% RDA)
- seleniu (17% RDA)
- zinc (71%)
- fara colesterol.
100 g de dovleac contine:
- Carbohidrati 4 g
- Proteine 1 g
- Fibre 1,3 g
- Vitamina E 1,06 mg
- Zinc 0,32
- Magneziu 0,12 mg
- Calciu 21 mg
- Fier 0,8 mg
- Betacaroten 2 mg
- Vitamina C 9 mg
De la dovleac se folosesc aproape toate partile componente, fiind foarte bogat in vitamine. Principalele elemente nutritive sunt luteina, alfa si beta-carotenul, vitamina A, proteinele, zincul si au rolul de a distruge colesterolul si de a regenera organismul. Semintele sunt o sursa excelenta de aminoacizi tryptofan, buni pentru sanatate. Contin si lecitina si protide.
Semintele de dovleac sunt o sursa buna de fibra dietara si de acizi grasi mono-nesaturati care sunt buni pentru inima. In plus, sunt plini de proteine, minerale si multe vitamine benefice pentru sanatate.
Este recomandat in caz de leucemie, cancer ,avand un rol energizant.

Cataplasmele cu seminte sunt folosite in caz de inflamatii, plagi sau arsuri. Acestea trebuie sa fie schimbate zilnic pana se vindeca zona afectata.
Magneziul din seminte alunga oboseala si lecitina imbunatateste memoria. Mancati cateva seminte (sa fie neprajite) si veti observa efectul lor pozitiv de-a lungul zilei.
Cele mai puternice efecte terapeutice le au semintele de dovleac. Ele ajuta la:
- eliminarea parazitilor intestinali;
- desfunda vasele de sange;
- regleaza colesterolul;
- stimuleaza activitatea rinichilor.
In curele de cruditati recomandate in cancer, leucemie, scleroza in plagi sau diverse boli greu vindecabile, semintele de dovleac sunt de mare ajutor, prin rolul energizant.
Alte beneficii:
- elimina parazitii intestinali;
- regleaza nivelul colesterolului;
- ajuta la buna functionare a rinichilor;
- combate constipatia;
- arde grasimile;
- combate insomnia;
- previne tulburarile de vedere;
- asigura functionarea muschiului cardiac;
- elimina pietrele de la rinichi (sucul obtinut din dovleac).
Incercati sa folositi dovleacul pentru supele de legume. Veti vedea ca rezultatul va fi unul extrem de apreciat. Consumati cat mai des dovleac si nu uitati de beneficiile acestuia. Acesta poate fi foarte usor congelat in cazul in care nu aveti pofta de el. Atentie, daca suferiti de alergie la castraveti sau dovlecei se poate sa fiti alergic si la dovleac.
Pentru uzul extern, dovleacul este un bun remediu in cazul arsurilor, inflamatiilor si abceselor. Totodata, o varietate de creme hidratante si antirid contin dovleac.
Dovleacul ascunde si o parte frumoasa in el. Mai exact, o masca pregatita din suc de dovleac si faina fac tenul mult mai moale si fin.
Indicatii si efecte terapeutice:
Dovleacul reduce riscul de cancer de colon datorita pe de-o parte continutului bogat in fibre alimentare care protejeaza mucoasa colonului de actiunea carcinogenilor, precum si datorita continutului crescut in vitamina A care ofera o buna protectie antioxidanta locala si generala.
Persoanele care sufera de diabet sau afectiuni cardiovasculare daca au in dieta lor supe sau mancaruri cu dovleac crud se vor vindeca mult mai repede.
Dovleacul combate viermii intestinali. 1 gram de seminte de dovleac contine tot atatea proteine cat un pahar cu lapte. In plus, este stiut faptul ca un consum regulat de seminte de dovleac, in stare cruda, tine departe viermii intestinali. In caz de oxiuri, la copii se dau cate 10-15 seminte de dovleac descojite zilnic, iar adultii vor lua cate 20-30 de seminte pe zi. Acestea trebuie sa ramana neaparat cu pielita fina si uscata pe ele si se mesteca foarte bine. Dupa o ora se ia o lingurita cu ulei de ricin.
In ceea ce priveste semintele crude de dovlecel, acestea sunt o sursa buna de magneziu, mangan si fosfor, ce cresc imunitatea ficatului.
Dovleacul duce la regenerarea celulelor pancreatice. O descoperire recenta sugereaza faptul ca dovleacul, prin compusii chimici ce ii detine, ajuta la regenerarea celulelor pancreatice deteriorate, ducand la cresterea nivelului de insulina in sange. Acesta este un produs destinat persoanelor predispuse diabetului, dar si celor care sufera deja de aceasta boala. Pentru a beneficia de proprietatile acestui miracol al naturii, trebuie consumat fiert, copt, prajit, adaugat in mancaruri sau preparat ca un piure. Dovleceii ce sunt inca mici si verzi pot fi mancati in acelasi mod.
Dovleacul este bun si in afectiunile prostatei. Din semintele de dovleac se extrage un ulei verde, gros, utilizat cu succes pentru gatit. Acesta se foloseste in general in amestec cu alte uleiuri vegetale, deoarece are un gust aspru. Ca si remediu popular este consumat de persoanele care sufera de prostata, fiind cunoscute proprietatile acestuia de a combate tumorile benigne (canceroase) ale acestei boli. Acizii grasi continuti de uleiul semintelor de dovleac ajuta la mentinerea sanatoasa a vaselor de sange, a tesuturilor si nervilor.
Este bine de stiut ca dovleacul galben copt are proprietati terapeutice deosebite intr-o serie de afectiuni digestive. Acesta se prepara sub forma de suc, iar la sfatul specialistului este consumat in cura pe o anumita perioada.
Un dovleac copt bine se curata de coaja si seminte, se taie bucatele, se da pe razatoare sau prin masina de tocat si apoi se stoarce sucul. Lichidul astfel preparat se consuma imediat.
Este calmant usor al sistemului nervos, bun pentru insomnii si somn agitat. Cred ca vi se intampla adesea sa veniti acasa obositi de la munca, visand la un somn adanc si odihnitor. Dar cand va culcati, somnul nu mai vine ore intregi. Incercati o metoda batraneasca: se beau inainte de culcare 50 ml de suc de dovleac proaspat, amestecat cu o lingurita de miere de albine. Tratamentul are si o reactie secundara placuta: puteti sa scapati de pungile de sub ochi, care apar in timpul somnului.

Sucul de dovleac este diuretic. Poate reduce edemele, poate fi utilizat in afectiunile cardiovasculare insotite de congestii, afectiuni ale ficatului, rinichilor si constipatii rebele. In functie de afectiune se pot consuma de trei ori pe zi cate 100 ml suc.
Se fierbe 500 g dovleac taiat cuburi in apa cat cuprinde. Cand dovelacul s-a muiat se scurge apa si se pastreaza, iar fructul se face piure apoi se adauga apa in care a fiert. Se poate bea in doua reprize, dimineata si seara. Acest preparat este recomandat in afectiuni hepatice, afectiuni ale cailor biliare, afectiuni renale, constipatii rebele.
Fibrele din dovleac au rolul de a usura tranzitul intestinal. Actiunea sti­mulanta a fibrelor este accentuata de prezenta manitolului, un laxativ usor. De aceea, dovleacul te ajuta sa ai o digestie usoara si sa previi in mod natural constipatia. Asadar, daca te confrunti cu aceasta problema, mananca dimineata, inainte de masa, doua linguri cu varf de dovleac crud, ras. Se dau pe razatoare 300-400 g de dovleac crud si se mananca zilnic, pe stomacul gol, cu putin ulei nerafinat sau amestecat cu o lingura de tarate cernuta prin sita de malai si prajita putin pe tigaie uscata (fara ulei). Se adauga si o lingurita de seminte de in, facute pulbere in rasnita de cafea.
Supraponderalilor le vor fi de mare folos dietele cu 1,5 kg de dovleac pe zi, fiert sau copt la cuptor. Se mananca impartit in 5 doze, cald sau rece. Se poate servi stropit cu suc de grapefruit sau lamaie. Pentru arderea mai rapida a grasimilor se condimenteaza cu boia de ardei iute.
Astm bronsic. Se dau pe razatoare 500 g de dovleac crud, se amesteca cu 100 g de petale de trandafir, 5 frunze de patlagina taiate marunt, 2 linguri de miere de albine si un litru de vin rosu sec. Amestecul se pune pe foc, se aduce pana la punctul fierbere, dar nu se lasa sa dea in clocot. Se infuzeaza 24 de ore sub capac, apoi se strecoara si se stoarce bine. Se bea cate o lingura, de cinci ori pe zi, 2-3 saptamani.

Imagini ÎN PREMIERĂ: A surprins momentul în care sufletul părăseşte trupul omului, după moarte. Un savant rus explică fenomenul (VIDEO)

Un savant rus susţine că a reuşit să fotografieze sufletul omului, care părăseşte trupul după moarte. Konstantin Korotkov a realizat imaginile folosind o tehnică specială de fotografiere, cu un aparat bioelectrografic ce utilizează metoda vizualizării unui obiect în urma descărcării de gaze.

Savantul rus pretinde că a reuşit imposibilul: a captat momentul în care sufletul unui muribund părăseşte trupul acestei persoane.

Potrivit site-ului International Business Times, citat deantena3.ro, metoda utilizată de Korotkov este similară fotografiei Kirlian - ce captează "energia vitală" a unui om. Se pare că "sufletul" omului este redat în aceste fotografii de culoarea albastră, iar în momentul morţii, sufletul părăseşte prima dată zona capului, iar la final pleacă din zona inimii.

O ipoteză sugerată de savantul rus arată că în cazul persoanelor care au avut parte de o moarte violentă, sufletul se întoarce în trup după câteva zile de la moarte, sub forma unei energii vitale, deoarece există un "surplus" energetic ce nu a fost folosit
.

Sursa: http://jurnalul.ro

Din casuta inimii (2)

 In aceste zile cand inca multi mai orbecaie in intuneric am sa va spun urmatoarele:                                                                     
e cazul sa nu mai fiti orbi,surzi,autisti sau  cum mai vreti letargici,blazati,plini de
"spleen"occidental sau desnadajduiti sau fara directie,ci sa porniti in cautarea
Luminii lumii si sa-l intalniti pe Hristos si sa-i oferiti gazduire in inima voastra.
Numai asa puteti gasi echilibrul,pacea si veti cunoaste lumina hristica plina de duh,lumina taborica,lumina divina a creatiei.
Ei bine sa ne lepadam de intunericul faptelor,de ceea ce este necuviincios si stricacios si sa pastam aceasta lumina intru bucuria noastra si mereu sa avem
gravate in sufletul nostru cuvintele:"Eu sunt Lumina lumii;cel ce Imi urmeaza mie
nu va umbla in intuneric,ci va avea lumina vietii(Ioan8,12) si iarasi"Eu,lumina am
venit in lume,ca tot cel ce crede in Mine sa nu ramana in intuneric(Ioan12,46).
Si pe langa ce v-am spus va mai atrag atentia ca Halloween-ul este o sarbatoare
de care nu avem nevoie,e o parere personala,dar vin si cu argumente.
Aceasta sarbatoare este una de imprumut,surogat,de import precum siValentine'Day.Este o sarbatoare dupa toate probabilitatile importata din paganismul celt(druid).Greu insa de convins un om rational ca aceasta sarbatoare ar avea duh crestinesc...
Adevarul este altul.Este sarbatoare 100% pagana,oculta,"ziua cand mortii,fantasmele parasesc mormintele".Ea e cea mai mare sarbatoare a slujitorilor satanei:vrajitori,spiritisti sau satanisti.Americanii au dezvoltat o adevarata industrie legata de aceasta sarbatoare.Se achizitioneaza cu aceasta
ocazie accesorii macabre:masti,costume de vampiri,diavol,dragoni,zombi,leprosi,
schelete si nelipsitii dovlecei,ajungandu-se la vanzari enorme.De asemenea vanzarile fimelor horror cresc in aceasta perioada,exploatand la maxim setea de
senzatii tari,dovedind nepasare fata de psihicul uman,caruia nu-i ofera nimic altceva decat angoase si cosmaruri.Impactul asupra societatii este unul devastator,dar neglijat.Cel mai grav este pentru copii,strecurandu-le pe neobservate gustul pentru macabru,ocult,sadism si violenta,in acest sens sunt
desenele animate cu monstrii,jocurile agresive pe calculator,filmele horror si cartile,deja clasice,din seria Harry Potter etc.
Pacat ca eroii basmelor romanesti stau la naftalina,iar traditia romaneasca este
neglijata si lasata in derizoriu.Poate de aceea si suflul nostru romanesc e incremenit.Poate cei patrunsi de o credinta autentica isi vor da seama de 
desertaciunea acestei false sarbatori si o vor ocoli.
Sa speram ca vom iesi de la intuneric la Lumina si ne vom bucura de tot ce ne
apartine si nu de lucruri de imprumut.Avem multe  de invatat de la energia saturniana care ne goleste de tot ce este nefolositor si neadecvat,iar energia
transformatoare plutoniana pana in 2024 ne va da o alta identitate a spiritului in
lumina noii ere a Varsatorului.

Pace si iubire!



Sursa: primit pe mail
Multumim MB

DATA POSIBILA A VIITORULUI CUTREMUR - MESAJ SFATUITOAREA TRANSMIS DE INGERI


AVERTISMENT! Acest mesaj nu trebuie citit de cei care sunt influentabili, pentru ca va contine informatii care pot dauna celor labili psihic!





Dragii mei, 
Ieri am primit un mesaj, care m-a uimit si in acelasi timp m-a pus intr-o situatie ciudata. Cum legatura mea cu Ingerii a devenit permanenta, nu mai este nevoie sa meditiez pentru a primi mesaje de la ei. De dimineata, am primit de la ei urmatorul mesaj:

"27 noiembrie 2013, 7,2, Vrancea, unda merge spre Basarabia!"
Va dati seama ca am inteles ce reprezenta. Mi-am zis ca nu am inteles eu bine si am cerut confirmare. Mesajul s-a repetat identic. 

Initial nu am vrut sa-l fac cunoscut, pentru a nu creea panica, mai ales ca intr-un mesaj anterior dadusem avertizare pentru in jurul datei de 29 noiembrie 2013, dar azi, am primit semne, ca trebuie sa il fac cunoscut si mai ales, de ce trebuie sa il fac cunoscut. Raspunsul este foarte simplu: daca se va intampla, atunci va fi karmic. Noi avem datoria sa nu ne speriem, ci sa ne rugam, fara frica, si cu incredere in Dumnezeu si in Ingerii nostri protectori si astfel poate magnitudinea i se va atenua sau, cum s-a mai intamplat si anul trecut, poate chiar il vom anula. 
Deci, nu va temeti, in loc sa va umpleti sufletele cu frica si groaza, umpleti-le cu iubire si credinta, ca nimic nu se intampla fara voia Domnului si ca rugaciunea, credinta si iubirea pot face minuni si pot schimba destine.

Deci sa ne rugam Domnului Dumnezeu sa ne fereasca de cutremur sau sa ii reduca magnitudinea si daca va fi sa se produca, atunci sa fie totul conform Vointei Divine! 

Doamne ajuta-ne si fereste-ne de cutremur si trimite-ne Ingeri protectori pentru a ne feri de el!


La biserica din Mogoșoaia craniul de la Aiud izvorăște mir

sfinte-moaste_aiud_mir
La biserica din Mogoșoaia (Ilfov), craniul de la Aiud izvorăște mir. Jumătate de litru de azi dimineață. Cine vrea să vină, repede! Trimiteți și la alții!
primit pe email

Chevron aruncă în aer Marea Neagră | Bomba “Marea Neagră”


O bombă atomică la Marea Neagră - Chevron aruncă în aer România

O bombă atomică la Marea Neagră: Chevron aruncă în aer România

Guvernul de la Bucureşti şi magnaţii de la Chevron ascund opiniei publice efectele catastrofale ale exploatării gazelor de şist din Marea Neagră

Concentraţia ridicată de hidrogen sulfurat din depozitele de gaze de şist expune Marea Neagră la riscuri imense

Jurnaliștii de la ZiuaNews.ro vin cu dezvăluiri referitoare la exploatările care vor avea loc în perimetrele concesionate de Chevron în Marea Neagră.

Cea mai mică scânteie poate provoca cea mai mare explozie

Bucureştiul cunoaşte aceste informaţii şi, în complicitate cu Chevron, ascunde opiniei publice efectele catastrofale ale contractului cu magnaţii americani. Acestea nu au fost dezvăluite, fiind clasificate ‘strict secret‘, tocmai pentru că sunt în contradicţie cu normele şi au efecte devastatoare asupra mediului şi populaţiei.

Emil Străinu: Explozia hidrogenului sulfurat este echivalentă cu cea a unei bombe atomice

Adâncul Mării Negre este un rezervor uriaş de hidrogen sulfurat (H2S), un gaz solubil în apă, care se aprinde în contact cu oxigenul din atmosferă, la cel mai mic declanşator, şi care are o valoare energetică mai mare decât cea a gazului metan. În caz de cutremur major, sau în cazul unei intervenţii umane, acest rezervor de miliarde de metri cubi, ar putea ieşi la suprafaţă şi s-ar putea aprinde la prima scânteie.

Datele au fost clasificate de Chevron

Contactat de ZIUAnews, prof. Univ. Dr. Ing. Marian Rizea, ne-a dezvăluit faptul că datele obţinute de Chevron ca urmare a operaţiunilor de prospectare a zonelor din Marea Neagră în care există resurse de gaze de şist, „nu au fost dezvăluite, fiind etichetate strict secrete“.
Clasificarea unor astfel de informaţii nu este o noutate.
Discuţiile asupra prezenţei în spaţiul românesc, mai ales în Platforma Moesică, Bazinul Transilvaniei, Platforma continentală a Mării Negre, nord-estul şi nord-vestul ţării, a unor posibile zăcăminte de gaze, au fost ascunse publicului şi în trecut.
În perioada ceauşistă:
„în conformitate cu legislaţia în vigoare (Legea 23/ 1971, HCM 18 şi 19), aceste date erau clasificate, fiind considerate secrete de stat. Doar ca exemplu, rezultatele cercetărilor cunoscutului geolog Marius Bârlogeanu, incluse într-o anexă , au interesat serviciile de informaţii ale unor state vestice şi estice”
- a afirmat profesorul Marian Rizea.
Prin urmare, clasificarea unor informaţii de acest gen nu este ceva nou. În acest sens, putem considera că Chevron ascunde anumite date. De asemenea, nu ştim în ce măsură politicienii români, care au aprobat contractul cu magnaţii americani, s-au asigurat că au cunoştinţă despre toate datele pe care le implică proiectul Chevron. Ceea ce ştim cu certitudine, este că autorităţile române au ignorat semnalele de alarmă pe care le-au tras statele civilizate, printre care şi Bulgaria direct afectată, în legătură cu exploatarea prin fracturare hidraulică.
Este la fel de probabil ca autorităţile române să posede informaţii complete şi, în acelaşi timp, nedeformate, dar, de dragul afacerii şi a profitului, să ascundă de ochii lumii efectele catastrofale pe care le implică exploatarea gazului de şist.
Nu trebuie scăpat din vedere faptul că până la finalizarea unui studiu de impact asupra mediului înconjurător, cerut de Comisia Europeană, statele din Uniune sunt extrem de reticente în ceea ce priveşte exploatările de acest gen.

Prin aprobarea proiectului Chevron, România riscă să încalce atât normele europene, cât şi acordurile internaţionale din care face parte

Dedesubturile pe care Chevron nu are interesul să le facă publice şi asupra cărora politicienii români, dacă aceştia au cunoştinţă de ele, nu insistă, de dragul profitului, sunt strâns legate de compoziţia zăcămintelor şi de substanţele şi compuşii aflate în adâncurile Mării Negre. În acest sens, tot specialiştii în chimie, geologie şi foraje au fost cei mai avizaţi să ne lămurească.
Gazul de şist, denumit şi gaz neconvenţional, este depozitat la adâncimi mult mai mari decât gazul convenţional. În cazul Mării Negre, fracturarea hidraulică pentru exploatarea gazului de şist se va efectua la adâncimi de până la 2.000 de metri, a declarat, pentru ZIUAnews, Marian Rizea.
Specialistul a precizat că exploatările Chevron au în vedere, în principal, depozitele de gaz metan, dar, lucru foarte important, există posibiliatatea ca acest compus să aibă:
“urme semnificative de hidrogen sulfurat (H2S), situaţie în care trebuie facută o desulfurare a gazelor. (…) Chevron nu ne-a spus despre ce e vorba”, a declarat profesorul Rizea. “Mai mult, România nu are infrastructura de intervenţie în cazul unei catastrofe”
- a continuat acesta.

Despre proprietăţile hidrogenului sulfurat şi efectele acestuia asupra omului

Hidrogenul sulfurat aflat din mediul marin a cauzat, potrivit unor ipoteze emise de specialişti, dispariţia dinozaurilor şi sfârşitul unei epoci.
Hidrogenul sulfurat (H2S) este un gaz foarte periculos şi extrem de otrăvitor, de ce le mai multe ori fiind fatal pentru cei care intră în contact cu el. Gazul este foarte uşor inflamabil, reacţionează cu metale şi agenţi oxidanţi, iar în condiţii de temperatură ridicată provoacă ardere violentă.
Expunerea la H2S se poate face prin piele, ochi sau inhalare. H2S este mai greu decât aerul, prin urmare, copiii pot fi afectaţi mai mult decât adulţii, deoarece sunt mai scunzi şi se expun la concentraţii mai mari ale gazului toxic.

Chevron nu face cunoscute rezultatele înregistrate de experţi cu privire la cantitatea de hidrogen sulfurat din depozitele din Marea Neagră

Marian Rizea a lăsat să se înţeleagă că procentul de hidrogen sulfurat din depozitele de gaze de şist este ascuns opiniei publice, tocmai pentru că acesta este suficient de mare, iar riscul producerii unei explozii catastrofale în Marea Neagră, există cu adevărat. Acesta a precizat că depozitele de gaze de şist din Marea Neagră se situează în jurul valorii de 40, până la 60 de miliarde de metri cubi.
Specialistul a adăugat că ţara noastră, în condiţiile economiei actuale, are nevoie de circa 10 miliarde de metri cubi, anual, pentru a nu fi nevoită să importe, menţionând, totodată, că în perioada de maximă industrializare, mai exact în anul 1974, statul român a consumat 32 – 34 de miliarde de metri cubi de gaz.
“Rezervele identificate în Marea Neagră ar ajunge pentru câţiva ani, nu mai mult de zece, astfel încât nu se justifică angajarea României în proiecte atât de riscante.”
- a declarat profesorul Marian Rizea.
Sursă: http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/guvernul-de-la-bucuresti-si-magnatii-de-la-chevron-ascund-opiniei-publice-efectele-catastrofale-ale-exploatarii-gazelor-de-sist-din-marea-neagra-14075