joi, 29 august 2013

Antiinflamatoare naturale care vă scapă de durerile ARTICULARE

Se pare că cel mai nou leac descoperit împotriva inflamaţiei şi a durerilor articulare se bazează pe un extract din fructele unui arbust comun inclusiv la noi în ţară.



Artrita este cauza majoră a durerii cronice în cazul adulţilor, iar câteva studii au confirmat puterile tămăduitoare ale pudrei extrase din măceşe.

Conform unei analize efectuate la Centre of Sport & Exercise Science din cadrul Sheffield Hallam University, Marea Britanie, anumite substanţe ce se găsesc în acrişoarele fructe au capacitatea de a îmbunătăţi mobilitatea articulaţiilor, în special pe cele ale genunchilor, previn distrugerea cartilajelor şi durerile articulare şi, pe termen lung, cresc rezistenţa articulaţiilor şi mobilitatea. Un alt studiu, danez de această dată, a demonstrat că seminţele măceşelor reduc inflamaţia în cazul pacienţilor cu artrită inflamatorie. 

Iar în Australia, măceşele au fost trecute în mod oficial, pentru al doilea an consecutiv, pe lista componentelor terapiilor complementare în tratamentul artritei, cu efecte inclusiv în cazul persoanelor suferind de osteoartrită. 

Suntem cu toţii EXTRATEREŞTRII!

Viaţa terestră îşi are originea pe Marte, susţine un savant. Cum a ajuns la această concluzie.

Un compus chimic esenţial pentru apariţia materiei vii era disponibil doar pe Marte, iar germenii vieţii ar fi sosit de pe Planeta Roşie pe Terra „la bordul” unor meteoriţi, afirmă un om de ştiinţă.
Geochimistul Steven Benner, de la Westheimer Institute for Science and Technology, Gainesville, SUA, susţine că oxidul unui element numit molibden a acţionat drept catalizator pentru formarea structurilor primordiale ale materiei vii.
Numai într-o stare puternic oxidată molibdenul şi-ar fi putut îndeplini acest rol, crede omul de ştiinţă.
Pe Pământ, acum 3 miliarde de ani, nu existau asemenea oxizi, deoarece la vremea aceea la suprafaţa Pământului exista foarte puţin oxigen. În schimb, condiţiile pentru formarea acestui compus au existat şi există încă pe Marte.
Ulterior, meteoriţii desprinşi din planeta Marte în urma unor erupţii vulcanice violente au ajuns şi pe Terra, unde oxidul de molibden a contribuit la formarea structurilor organice specifice materiei vii.
Dintre meteoriţii colectaţi pe Pământ până în prezent, se consideră că aproximativ 100 ar fi originari de pe Marte.
Comunicarea în cadrul căreia prof. Benner urmează să-şi prezinte ipotezele abordează două dintre paradoxurile care îi pun în dificultate pe oamenii de ştiinţă când e vorba să explice modul în care a apărut viaţa pe Pământ.
Unul dintre ele este poreclit de prof. Benner „paradoxul gudronului”: toate fiinţele vii sunt formate din materie organică, însă, dacă i se furnizează energie, sub formă de lumină sau căldură, unei cantităţi de substanţă organică şi este lăsată să se transforme liber, asta nu duce la apariţia a ceva viu; materia organică se transformă, în timp, în ceva de genul gudronului, petrolului sau bitumului.
”Anumite elemente – în special borul şi molibdenul - par să aibă capacitatea de a ţine sub control tendinţa materiei organice de a se trasforma în gudron, de aceea credem că mineralale care conţin ambele aceste elemente ar fi fost esenţiale pentru apariţia materiei vii”, a declarat savantul.
„Analizele meteoriţilor marţieni au arătat recent că a existat bor pe Marte; acum, credem că şi forma oxidată a molibdenului era de asemenea prezentă”.
Cel de-al doilea paradox este legat de faptul că ar fi fost foarte dificil ca viaţa să apară pe Terra, deoarece planeta ar fi fost acoperită în întregime de apă. În asemenea condiţii, nu numai că apa ar fi împiedicat acumularea borului în concentraţie suficientă – concentraţiile mari de bor se găsesc în locuri foarte aride -  dar fi avut ca efect şi degradarea ARN-ului, care, cred oamenii de ştiinţă, ar fi fost prima moleculă cu rol genetic care a apărut. În schimb, pe Marte, apa acoperea suprafeţe mult  mai mici decât pe Pământ, în etapa când a apărut viaţa.
După spusele prof. Benner, „se adună tot mai multe dovezi în sprijinul ideii că suntem cu toţii marţieni, că viaţa a început pe Marte şi a sosit pe Pământ adusă de o bucată de rocă.”
„Oricum, suntem norocoşi că am ajuns aici, deoarece, dintre cele două planete, Pământul era cu siguranţă mai potrivit pentru a susţine viaţa. Dacă ipoteticii noştri strămoşi marţieni a fi rămas pe Marte, probabil că n-ar mai fi fost nimic de spus”.
Sursa: Mail Online

Cat de mult noroc ai si care sunt numerele tale norocoase, in functie de zodie


Fiecare dintre noi este nascut sub un semn zodiacal care se pare ca ii stabileste punctele de reper ale destinului, mai ales cand vine vorba de noroc.
Multi cercetatori in domeniu considera ca perioada anului in care este nascut un om poate determina cantitatea de noroc sau numarul de sanse pozitive care i se vor ivi in viata, in functie de zodie.
Asa ca, in cele ce urmeaza, vom vedea care zodii sunt favorizate astral din punct de vedere al norocului si mai important, care sunt numerele norocoase care influenteaza zodiile.
Berbec
Berbecii incep sa aiba noroc dupa o perioada in care depun un efort destul de mare pentru a obtine ceea ce vor. Berbecii trebuie sa munceasca mult pentru a ajunge sa fie satisfacuti iar rezultatul final, in cazul in care este cel dorit, este cea mai puternica motivare pentru a continua. Berbecii nu considera ca norocul este cu adevarat relevant fiind convinsi ca tot ceea ce realizeaza trebuie sa fie facut de ei insisi. Tocmai de aceea nu sunt considerati ca fiind nativi norocosi ai zodiacului. Cu toate acestea, au o serie de numere care le sunt favorabile.
Numere cu noroc: 1, 9, 13
Taur
Taurii sunt iubitori ai confortului material si le place sa traiasca pe picior mare. Obtin ceea ce isi doresc prin multa munca insa, spre deosebire de berbeci, au si destul de mult noroc. Astfel, planurile Taurilor se realzieaza lesne si nu dau de mari impedimente in ducerea la bun sfarsit a proiectelor care le vor aduce beneficii. Cu toate acestea, daca incep sa se bazeze prea mult pe noroc, Taurii risca sa nu mai realizeze nimic, fiind nevoie, in cazul lor, sa puna si osul la treaba.
Numere cu noroc: 17, 2, 40
Gemeni
Gemenii reprezinta semnul zodiacal la care norocul joaca un rol cat se poate de important. Fiind persoane carora le place sa comunice foarte mult, sociabile si care se inconjoara de foarte multi prieteni, Gemenii sunt unii dintre cei mai norocosi nativi ai horoscopului. Este si logic sa fie asa, avand in vedere cat de multa lume ii indrageste si cat de multa lume cauta sa le acorde ajutorul. Astfel, ceea ce doresc se realizeaza lesne datorita faptului ca sunt norocosi in primul rand la oamenii care le stau aproape.
Numere cu noroc: 6, 2
Rac
Majoritatea nativilor din aceasta zodie au o viata plina de suisuri si coborasuri. Rareori gasesc echilibrul de care au nevoie si trec prin perioade in care soarta nu le surade aproape deloc si perioade in care un le vine sa creada cate lucruri bune li se intampla. Cu toate acestea, desi norocul lor oscileaza foarte mult, racii stiu sa fie optimisti. De aceea, de fiecare data cand se afla la pamant, se bazeaza pe norocul ce urmeaza sa vine si astfel au puterea sa mearga inainte.
Numere cu noroc: 10, 5, 7
Leu
Leii sunt unii dintre cei mai mandri nativi ai horoscopului si se simt de parca tot norocul de pe lume li se cuvine. Tocmai de aceea, datorita faptului ca simt acest lucru, sunt si foarte norocosi. Le place sa traiasca in jurul celor care ii apreciaza si aproape ii venereaza, iar energia acestor oameni se transforma cu fiecare ocazie, in noroc pentru Lei. Ei sunt constienti de faptul ca sunt privit ca niste superiori si de aceeadestinul le surade.
Numere cu noroc : 4, 1, 11
Fecioara
Nativii acestei zodii sunt considerati poate cei mai ghinionisti din tot zodiacul. Pe langa faptul ca trebuie sa munceasca din greu pentru absolut tot ceea ce isi doresc, li se intampla de multe ori sa piarda ce au mai drag fara sa fie vina lor. Cu toate acestea, fecioarele au o putere interioara de invidiat care le face sa mearga inainte orice ar fi. La un moment dat al vietii lor nativii acestei zodii se vor impotrivi destinului lor si vorlupta necontenit cu acesta. Atunci va fi si momentul in care norocul le va surade in sfarsit.
Numere cu noroc: 2, 6
Balanta
Balantele sunt pragmatice din fire insa au o mare slabiciune: dragostea! Nativii acestei zodii se considera norocosi in special atunci cand viata amoroasa merge bine. Pentru ei, iubirea este unul dintre cele mai importante lucruri din viata si daca au parte de ea sunt cat se poate de fericiti. Le place sa creada ca le este destinat sa iubeasca foarte mult si sa fie foarte iubiti si de fiecare data cand simt fiorul dragostei se simnt norocosi.
Numere cu noroc: 3, 7, 9
Scorpion
Scorpionii au perioade in care isi doresc liniste si perioade in care isi doresc mult mai multa agitatie in viata lor. Destinul le ofera aceste perioade pentru ca ulterior nativii din scorpin sa se sature de ele. Sunt momentele in care se autocompatimesc si spun ca nu au noroc, fara sa isi aduca aminte ce anume si-au dorit initial. Asadar, desi sunt unul dintre semnele zodiacului caruia destinul ii ofera cam tot ce le este pe plac, din cauza faptului ca sunt foarte nemultumiti, Scorpionii se simt adevarati ghinionisti.
Numere cu noroc: 8, 20, 5
Sagetator
Sagetatorii sunt unii dintre cei mai puternici nativi, din punct de vedere al destinului. Desi tocmai destinul ii supune unor grele incercari, Sagetatorii nu se dau niciodata batuti. Nu cred in noroc tocmai din cauza incercarilor de pe parcursul vietii, insa, in putinele momente cand sunt cu adevarat la pamant, norocul le surade. In acele momente, neavand alta optionu, accepta sansele salvatoare, desi nu si-ar dori acest lucru.
Numere cu noroc: 2, 9, 3
Capricorn
Nici Capricornii nu sunt tocmai cei mai norocosi nativi din zodiac. Spre deosebire de Sagetatori insa, lor le surade norocul mai des datorita optimismului care-i caracterizeaza. Astfel, datorita faptului ca reusesc sa isi mentina o stare psihica pozitiva, si destinul pare sa tina cu ei, atunci cand au nevoie.
Numere cu noroc: 0, 10, 14
Varsator
Varsatorii sunt genul de persoane care obtin cam tot ceea ce isi doresc. Mai mult decat atat, sunt destul de bune pentru a oferi ajutor si celor care sunt in jurul lor. De aceea, destinul le zambeste deseori si le ofera posibilitati pe care sa le urmeze pentru a avea o viata mai linistita si mai implinita. Varsatorii sunt considerati norocosi cand vine vorba de bani si dragoste si sunt constienti de acest lucru. Astfel, daca se gasesc intr-o situatie favorabila, vor face tot posibilul sa o fructifice la maxim.
Numere cu noroc: 17, 22, 2
Pesti
Personalitatea nativilor din aceasta zodie este dominata de planeta Jupiter, aceea a norocului. Astrele insa inzestreaza Pestii cu o anumita nehotarare nativa, care ii poate impiedica sa isi realizeze visele. Pentru a accesa norocul cu care sunt inzestrati, Pestii trebuie sa invete sa se avante in societate si sa nu le fie frica sa se exprime.
Numere cu noroc: 1, 7, 4

Alimente diet-freindly recomandate in functie de zodie


Semnul tau zodiacal poate dicta alimentele pe care ar trebui sa le consumi sau, din contra, sa le eviti in alimentatia ta. Daca te gandesti ca zodia ta iti determina personalitatea, compatibilitatea cu ceilalti oameni si ce fel de persoana esti in general, atunci o sa iti dai seama ca determina si alimentele care iti sunt recomandate.




Berbec

Mananca aceste alimente: orez brun, banane, bea sucuri din fructe, masline, rosii, ceapa, salata verde (laptuci), conopida, castraveti, spanac, ridichi, broccoli, fasole, linte, dovleac, nuci, smochine, caise uscate, usturoi si mustar.

Evita urmatoarele: alimentele picante, sarea si alcoolul.

Taur

Mananca aceste alimente: merisoare, sparanghel, sfecla, conopida, castraveti, spanac, ceapa, ridichi, dovleac, diverse nuci, fasole, hrean.

Evita urmatoarele: alimentele grele si consistente, dar si cantitatile mari de carbohidrati.

Gemeni

Mananca aceste alimente: prune, portocale, grapefruit, bea suc de struguri, stafide, mere, salata verde (laptuci), conopida, spanac, morcovi, telina, fasole verde, rosii, iaurt vegan, migdale, ardei iute rosu, usturoi si ghimbir.

Evita urmatoarele: cafeaua, legumele radacinoase (de exemplu: cartofi, ridichi), alimentele care contin drojdie si alimentele ce contin zahar rafinat.

Rac

Mananca aceste alimente: grau, secara, cereale integrale, orez, ovaz, fructe, banane, legume fierte, broccoli, varza, conopida, rosii, sfecla, dovleac, castraveti, alge marine, iaurt vegan, fasole, zaharuri naturale.

Evita urmatoarele: alimentele uleioase, sarea, dulciurile si zaharul rafinat.

Leu

Mananca aceste alimente: cereale integrale, orez, citrice, mere, piersici, legume radacinoase (de exemplu: cartofi, morcovi si ridichi), spanac, broccoli, verdeturi amare (de genul salatei Kale si boabelor de mustar), nuci, migdale, seminte de floarea soarelui si smochine.

Evita urmatoarele: alimentele picante si produsele lactate.

Fecioara 

Mananca aceste alimente: cereale integrale si grau integral, ovaz, salate de fructe, bea sucuri de fructe, bea suc de lamaie; banane, portocale, verdeturi cu multe frunze mari, legume cu condimente, germeni/lastari/muguri, supe, ceaiuri, migdale.

Evita urmatoarele: alimentele prea grele pentru stomacul tau sau prea consistente si ciocolata. 



Balanta

Este indicat sa consumi: tarate de ovaz, cereale integrale, mere, capsune, stafide, legume fierte, spanac, rosii, fasole, morcovi, porumb, branza, iaurt degresat, nuci si migdale.

Evita: alcoolul, bauturile carbogazoase, zaharul rafinat.

Scorpion

Mananca: fructe, banane, cirese, legume fierte, salata, praz, conopida, ceapa, ridichi, rosii, sparanghel, castraveti, sfecla, mazare, linte si migdale.

Este bine sa eviti: uleiurile, sarea, dulciurile si zaharul rafinat.

Sagetator

Este recomandat sa consumi: cereale integrale, pere, mere, portocale, capsune, cartofi, morcovi, ridichi, ceapa, masline si usturoi.

Evita: mancarea picanta, dulciurile si alcoolul.

Capricorn

Consuma: orez, salata de frucxte, sucuri de fructe, portocale, lamai, condimente, varza, porumb, cartofi, varza de Bruxelles, supe, ceaiuri, alune, smochine si seminte de in.

Consuma cu moderatie: mancarea grasa si ciocolata.

Varsator

Mananca: mere, portocale, pere, varza, telina, morcov, rosii, broccoli, iaurt de soia, ghimbir, usturoi si batoane proteice.

Evita: cafeaua, zaharul rafinat.

Pesti

Mananca: cereale, orez, ovaz, mere, lamai, piersici, nectarine, prune, spanac, alge, indulcitori naturali.

Evita: cafea, ulei, sparanghel, sare, dulciuri. 

Sursa foto: kootation.com

Horoscop 28 August - 3 Noiembrie 2013: Ceres in semnul Fecioarei

Horoscop Ceres in Fecioara
 







Nevoia de protectie si aparare este ceva comun atat oamenilor cat animalelor si plantelor. Fiecare entitate vie are ca scop primordial protejarea propriei sale integritati precum si a celor din jur - in special copii sai.
A te proteja pe tine este un lucru pozitiv si sanatos. Daca tu nu ai grija de tine atunci nu te astepta ca ceilalti sa o faca. Fiecare vede lumea prin propriile filtre si din acest motiv un ajutor extern tot timpul va fi incomplet fara spijinul nostru direct, fara deschiderea constienta catre acel sprijin.
Problema care se pune legat de protectie este data de evaluarea riscurilor. Ne dezvoltam metode de protectie, unele defensive iar altele bazate pe atac si surpriza. Dar de fiecare data noi folosim aceasta protectie atunci cand simtim ca suntem in pericol.  Atunci actionam pentru a elimina potentialul pericol. Dar adesea se intampla sa evaluam gresit anumite pericole si sa luam ca atacuri anumite actiuni inofensive ale altor persoane si care nu au legatura cu noi.
FIecare dintre noi are alte setari legate de modul in care evalueaza riscurile. Fiecare dintre noi are senzorul de pericol programat la valori diferite. Unii considera pericol simpla apropiere a unui strain iar altii pot considera doar un atac fizic direct ca fiind o reala amenintare.
Calibrarea acestui senzor de pericol este importanta. Orice setare la extrem poate avea efecte periculoase. Multe razboaie si conflicte pleaca de la o nevoie de aparare.  Atunci cand senzorul este setat pe maxim putem intalni persoane extrem de agitate si care au tendinta sa se panicheze la orice potentiala schimbare. Cand senzorul este setat la minim atunci avem tendinta de a ne lasa calcati in picioare si a nu reactiona la lucrurile care care vin peste noi. O calibrare corecta a acestui senzor duce la o abordare echilibrata a riscurilor si a gestiune mai buna a lucrurile care ni se intampla in viata noastra.
Ceea ce e important sa intelegem este ca viata se desfasoara in jurul nostru si de multe ori ceea ce se intampla langa noi nu are legatura cu noi! Noi putem fi atrasi de evenimente cu care rezonam la nivel subtil dar acel eveniment nu are obligatoriu legatura cu noi. Nimic nu este intamplator dar la fel nimic nu e 100% programat.
Uitandu-ne intr-o harta - astrograma - putem obtine informatii importante despre setarile intiale ale acestui senzor de pericol daca ne aplecam atentia asupra asteroidului Ceres. 
Ceres, sau Demetra in mitologia greaca, a fost una dintre Zeitele care au ales sa traiesca pe Pamant alaturi de oameni. Ea simbolizeaza fertilitatea , agricultura si roadele pamantului.
Dar in acelasi timp este este un semnificator al 'ingrijorarii' si fricii de a nu pierde. Ea a fost in permanenta ingrijorata ca fiica ei, Persefona, sa nu pateasca ceva. Persefona este rapita de Hades cu complicitatea lui Zeus. Demetra in acel moment porneste in cautarea fetei si devine extrem de agresiva. Pana la urma o gaseste si se ajunge la un armistitiu astfel incat Persefona isi va petrece parte din timp cu ea si o parte din timp cu Hades, cel care devenise sotul ei. Nu insist cu toate povestea aici dar pentru cei interesati va recomand sa cititi Legendele Olimpului.
Ideea este ca in astrologie, folosind pozitia lui Ceres, putem sa analizam care este zona cea mai sensibila pentru noi si unde vom cauta sa ne protejam foarte bine. Ceres , asa cum scriam mai sus, este si un semificator la 'senzorului de pericol'.
Am ales acest subiect pentru ca in data de 28 august 2013, Ceres va parasi semnul Leului si timp de 2 luni il va tranzita pe cel al Fecioarei.
Trecerea lui Ceres prin fiecare semn aduce noi calibrari ale 'senzorului de pericol' si activeaza noi zone sensibile in horoscopul nostru. Pe parcursul unui tur complet ce dureaza 4,6 ani noi avem ocazia de a ne reseta acest indicator de pericol si de a ne da seama de atasamentele si fricile noastre. Lectia lui Ceres este ca daca iti este teama ca vei pierde ceva atunci acel lucru se va intampla iar o pierdere va fi inevitabila. Pe final ai ocazia de a recupera ceea ce ai pierdut. Doar ca lucrurile nu vor mai fi la fel.
In urmatoarele 2 luni, din 28 August pana pe 3 Noiembrie 2013, Ceres va traversa semnul Fecioarei si va induce urmatorul tipar energetic:
- o stare de agitatie mentala la modul in care mintea va fi inundata cu informatii lipsite de valoare si care ne va face sa nu mai vedem ceea ce este real si bun pentru noi. Pur si simplu vom avea tendinta de a acorda importanta unor lucruri lipsite de valoare. Sfatul meu este ca tot timpul sa puneti sub semnul intrebarii orice informatie primita, buna sau rea. Pe acest fond pot apare foarte usor dezinformari sau stiri false.
- ingrijorare legata de respectarea regulilor. Ea poate duce si la o tendinta unora de a se ascunde in spatele unor reglementari si proceduri. Unii dintre noi vor simti cum regulile si regulamentele le sufoca viata - fie ca sunt legat de campul muncii sau lucruri de natura personala, relatioanala.
- atentie si preocupare sporita legata de sanatate, dieta si stil de viata.Este o perioada foarte buna pentru a ne revizui modul in care ne traim viata. Avem ocazia de a ne schimba rutina vietii si a aduce lucruri noi in viata noastra. Pot apare probleme de sanatate care ne indica faptul ca nu ducem o viata echilibrata sau ca nu ne hranim corespunzator.
- nevoie de a pune ordine in viata noastra. Haosul va fi greu de suportat si putem folosi acest moment astral pentru a ne face ordine in acte si documente, fisiere pe calculator, dulapuri si debara etc.
Pe parcursul celor 2 luni , Ceres va realiza unele aspecte importante cu celelalte planete. Astfel din toate perioada aceasta unele momente de timp sunt mult mai incarcate si au o semnificatie mult mai puternica:
a) 2-6 Septembrie 2013 : Ceres opozitie cu Neptun din Pesti
Perioada in care putem fi foarte usor indusi in eroare si putem reactiona complet aiurea. Este bine sa evitam sa luam decizii importante in aceasta zi. Cel mai bine este sa stam calmi si sa adunam mai multe informatii.
b) 10-15 Septembrie 2013: Ceres in sextil cu Saturn/NN/Venus din Scorpion si trigon Pluto din Capricorn
Aceste zile vor fi foarte interesante pentru ca Ceres este parte a unuei configuratii multe mai puternice. Voi reveni asupra acestui subiect in zilele ce urmeaza. Dar in principiu este vorba de clarificarea unor aspecte delicate din viata noastra si avem ocazia de a spune si face lucruri pe care pana acum nu am avut curajul de a le manifesta. Este o etapa de depasire a unei dureri si initierea unui proces de vindecare.
c) 18-24 Septembrie 2013: incojunctie cu Uranus din Berbec
Perioada plina de surprize si schimbari bruste care ne vor face sa devenim mai agresivi si imbufnati. Este o etapa in care vom fi fortati sa facem unele ajustari in relatiile noastre sau vis-a-vis de proiectele pe care le avem in desfasurare. Pozitiv putem folosi acest moment pentru a schimba anumite lucruri in rutina vietii noastre. Ceea ce credeam ca ne este greu sa schimbam acum se poate dovedi mult mai usor.
d) 5-13 Octombrie 2013: sextil cu Jupiter din Rac
Un aspect favorabil care ne va ajuta sa lucram la sanatatea noastra. Perioada buna pentru a rezolva aspecte practice si de pus ordine in hartii si documente. Similar moment bun pentru a incepe un tratament nou , medical sau cosmetic.
Acum haideti sa vedem ,pe scurt, zonele din viata noastra influentate de catre Ceres in Fecioara plecand de la pozitia Soarelui ('zodia' sub care suntem nascuti) si/sau Ascendent. Este bine sa cititi la ambele semne zodiacale. Mai important este cel al Ascendentului.
Horoscop Berbec 
Sanatatea este pe primul loc. Poate fi vorba atat de propria sanatate cat si a celor din jur. Nu ignorati micile probleme de sanatate dar in acelasi timp evitati sa va panicati. Moment bun pentru a face analize si teste. O alta zona sensibila este la locul de munca: pot apare tot felul de provocari si zvonuri care sa va creeze confuzie. Probleme de sanatate ale animalelor de companie.
Horoscop Taur
Planul afectiv este cel mai sensibil in aceasta perioada. Va puteti simti ca partenerul nu va apreciaza si ca sentimentele lui nu sunt la fel de puternice ca ale dvs. Acest lucru va poate inchide. Orgoliul este si el pus la grea incercare. Exista o sensibilitate crescuta vis-a-vis de orice critica si comentariu. Foarte usor puteti avea senzatia ca cineva are ceva cu dvs. Pentru parinti poate fi o perioada putin mai dificila cu copii.
Horoscop Gemeni
Gradul de securitate interioara este destul de instabil si va va fi mai dificil sa va bazati pe lucrurile care pana acum va dadeau putere. Pot apare probleme si in relatia cu familia sau probleme de sanatate ale membrilor familiei. Aceste probleme creeaza ingrijorare si nu sunt neaparat situatii grave. Mai pot apare defectiuni sau probleme legate de locuinta dvs si care sa va oblige la reparatii. Moment bun pentru a face o curatenie mai ampla sau a renova.
Horoscop Rac
Relatiile cu prietenii si vecinii pot fi mai dificile si foarte usor se pot genera animozitati. Este bine sa nu reactionati imediat la ceea ce se intampla ci sa astepti o perioada pentru a analiza la rece intreaga situatie. Atentie si la drumurile pe care le faceti pentru ca pot apare provocari. Moment bun pentru a purta discutii sensibile si a face curatenie in acte si hartii. Sunteti foarte sensibil(a) la vestile si informatiile care vin. De aceea va recomand sa evitati sursele de stres (gen stirile de la ora 5).
Horoscop Leu
Situatia financiara va va preocupa in mod special in aceasta perioada. Pot exista plati pe care trebuie sa le faceti si inca nu stiti exact de unde veti scoate banii. Evitati sa va panicati pentru ca puteti lua decizii in pripa si sa va complicati situatia. Pot apare ingrijorari legate de anumiti bani pe care trebuie sa-i primiti. Este bine sa va preocupati mai mult de starea dvs de sanatate din perspectiva alimentatiei si modului in care va hraniti.
Horoscop Fecioara
Ceres va sensibilieaza foarte mult si veti avea senzatia ca intreg Universul are ceva cu dvs. Veti avea tendinta a lua lucrurile foarte personal si puteti reactiona foarte dur si violent fata de oamenii din jur. Trebuie sa intelegeti ca perspectiva dvs este gresita si ca senzorul de de pericol este la maxim sau chiar dat peste cap.Recomandarea este sa va preocupe mai mult propria persoana si sa faceti acele schimbati in propria viata. Puteti incepe de la aspectul fizic si pana la elemente de stil de viata.
Horoscop Balanta
Perioada sensibila pentru ca foarte multe din frici si temeri pot iesi la suprafata. Apare un sentiment de ingrijorare care cu greu poate fi legat de ceva concret. Se poate manifesta sub forma unei frici de abandon, de a nu va imbolnavi sau de a nu pierde ceva sau pe cineva. De asemenea poate apare si o teama ca nu sunteti pe directia buna si ca acolo Sus nimeni nu va iubeste. Recomandarea este de a petrece mai mult timp singur(a) si sa incercati sa va canalizati atentia/energia pentru a-i ajuta pe ceilalti. Implicarea intr-un proiect umanitar sau aplecarea spre Spiritualitate indiferent de forma este binevenita.
Horoscop Scorpion
In aceasta perioada va va fi mai greu sa va gasiti locul in cercul de prieteni. Pot fi anumite activitati sau zvonuri care sa va ingrijoreze si sa aveti impresia ca imaginea va este afectata. Este bine sa evitati a reactiona imediat si sa aveti rabdare. De asemenea anumite proiecte pot fi puse sub semnul intrebarii si un sprijin pe care-l asteptati sa intarzie. Pozitiv puteti folosi aceasta perioada pentru a va redefini relatiile cu cei din jur si de a vedea ce anume din interiorul dvs, ce frici , va tin pe loc in implementarea unor proiecte.
Horoscop Sagetator
Planul profesional este o zona sensibila pentru dvs in aceasta perioada. Poate apare un sentiment de insecuritate vis-a-vis de locul actual de munca si/sau de o tema de schimbare. Sfatul meu este sa evitati sa actionati in pripa si sa fiti foarte atenti pentru ca puteti fi destul de agresivi fata de superiori. Ar fi mai bine sa va orientati spre propria persoana si sa vedeti ce anume ar trebui sa imbunatatiti la dvs pentru a va fi mai bine. Poate o schimbare de atitudine sau de mod de lucru v-ar ajuta sa deblocati o situatie dificila.
Horoscop Capricorn
In aceasta perioada puteti fi ingrijorat de anumite aspecte legale, juridice cu impact in viata dvs. Pot si unele aprobari pe care le asteptati si de care nu sunteti sigur. Puteti avea impresia ca nimeni din jur nu va da dreptate si ca sunteti victima unei mari injustitii.Este necesar sa aveti mai mult rabdare si sa nu deveniti agresivi in exprimarea punctului de vedere. Actionati cu calm si cautati sa ajungeti la un numitor comun. Atentie si la calatoriile in strainatate pentru ca pot apare mici probleme si neplaceri.
Horoscop Varsator
Aceasta perioada este una in care va recomand sa evitati sa faceti mari tranzactii financiare, sa cumparati sau sa vindeti ceva. Frica de a nu fi furat si de a pierde este atat de mare incat puteti lua decizii gresite. Exista si riscul unor pierderi materiale. Aveti talentul ca atunci cand sunteti nervosi si agitati sa stricati aparatele electronice din jur. Atentie si la partea de sanatate pentru ca scade mult imunitatea pe fondul grijilor si agitatiei interioare. Perioada buna pentru a negocia si cauta sa rezolvati anumite datorii pe care le aveti. Anumite persoane din jurul dvs pot suferi mici accidente.
Horoscop Pesti
Reactiile si actiunile celor din jur reprezinta un motiv serios de ingrijorare pentru dvs. Acordati o prea mare atentie celorlalti si astfel va puteti dezechilibra usor. Cautati sa nu va agatati de ceilalti si sa va concentrati mai mult pe propria persoana. Relatiile parteneriale, afective sau profesionale, sunt puse la incercare. Teama de a nu-l pierde pe celelalt va poate face sa actionati in pripa si sa creati probleme mai mari.
Toate bune,
Dan