luni, 19 august 2013

25 AUGUST 2013, DESCHIDEREA PORTALULUI PACII - MESAJ SFATUITOAREA


Dragii mei,
La fel ca multora dintre voi, in ultimele zile mi s-au intamplat lucruri minunate,  chiar miraculoase as putea spune. Am avut parte de cateva revelatii care au venit ca o amintire a ceea ce sunt, cine sunt si care este misunea mea in acesta viata.
Nu doar eu am avut parte de asemenea daruri minunate, ci multi dintre voi. Cum bine intuiti, toate au legatura cu Activare Portalului de Pace din 25 august 2013. 
In noi toti, in momentul de fata apar fel de fel de transformari, iar in jurul nostru apar schimbari din cele mai ciudate. Nu va impotriviti si lasati-va purtati de ele, caci trebuie sa deblocati anumiti centri spirituali si sa inlaturati anumite programe  care impiedica upgrad-ul care va veni odata cu deschiderea portalului.


Este posibil sa va primiti mesaje sau pur si simplu sa va vina sa plecati in anumite locuri. Nimic nu este intamplator, dupa cum stiti si singuri. Nu va impotriviti, oricat de ciudat vi s-ar parea. Megeti in acele locuri, caci acolo trebuie sa fiti in momentul deschiderii portalului. 
Este timpul sa capatati acele unelte supreme necesare in "lupta" care va veni. In curand va veti trezi din somnul in care ati dormit si veti deveni LUCRATORII DE LUMINA AI TATALUI CERESC.


Cei are nu simt nimic sa nu dispere, caci probabil timpul lor nu a venit inca sau mai au de renuntat la anumite " programe " la care tin foarte mult din nestiita. E timpul sa renute si sa lase iubirea si lumina sa intre in sufletul lor, caci altfel ii asteapta timpuri grele. 

Pentru voi toti ceilalti, amintiti-va pilda pasarelelor din Sfanta Evanghelie si veti intelege ce urmeaza.
"25. De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiţi pentru sufletul vostru ce veţi mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veţi îmbrăca; au nu este sufletul mai mult decât hrana şi trupul decât îmbrăcămintea?  
26. Priviţi la păsările cerului, că nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în jitniţe, şi Tatăl vostru Cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai presus decât ele?  " (SFÂNTA EVANGHELIE DUPĂ MATEI: CAPITOLUL 6  )


Asemeni acestor pasari trebuie sa fim si noi cu toţii si sa ne scuturam de zidul desertaciunii in care traim si sa incepem sa ne implinim misiunea pe care Domnul Dumnezeu ne-a dat-o. 
De aceea, in urmatoarele zile voi fi plecata intr-un loc unde Domnul Dumnezeu vrea sa fiu, fara sa imi dau inca seama de ce acolo si nu in alta parte. 

Va imbratisez pe toti cu mare drag si va trimit toata iubirea mea!
Sa ne intalnim treziti cu totii din somnul in care am zacut atat de mult timp!



PS: Mi s-a propus ca din toamna sa tin cursuri impreuna cu oameni initiati. Mi-ar face mare placere sa incepem sa ne intalnim si sa discutam fata in fata. Am ceva timp de gandire.

Cu tot dragul si iubirea,
Sfatuitoarea