duminică, 30 iunie 2013

ÎNGERI ELECTRICI




FOTOGRAFIA CARE A FĂCUT ÎNCONJURUL LUMII  
       
“Îngerii se hrănesc cu electricitate.”         
            Aceasta este concluzia grupului de experţi angelologi americani de la universitatea particulară californiană Angelheart University care au studiat fenomenul vreme de trei ani. Ideea de a afla adevărul despre natura îngerilor le-a venit studiind diverse documente, fotografii, înregistrări video şi declaraţii ale unor martori oculari care îi descriau ca “luminoşi”. Deşi studiile de specialitate arată că îngerii, sau mesagerii, sunt acele entităţi divine create de Dumnezeu odată cu toată lumea celor văzute şi nevăzute din nimic şi cunoscându-se şi faptul că ei nu au trup fizic, totuşi, au constat experţii, în anumite credinţe populare, foarte mulţi oameni erau, şi sunt în continuare convinşi, că ei se hrănesc şi cu alimente de natură fizică. De Buna Vestire sau Blagoveştenii, cum mai este cunoscută la ortodocşi această mare sărbătoare religioasă, se ştie bunăoară că oamenii pun în pragul casei pâine şi sare pentru a hrăni îngerii. Credinţele lor, întemeiate pe religia creştină iudeo-creştină se bazeză pe faptul că dacă  Iisus, care după cum se ştie era de natură duală, umană şi divină se hrănea cu astfel de hrană, atunci şi îngerii, care pot lua oricând înfăţişare omenească, o pot face. Sunt binecunoscute în acest sens cazurile de îngeri care în vechime au luat înfăţişare omenească, precum cei doi bărbaţi care l-au vizitat pe Lot şi l-au convins de stricăciunea sexuală a locuitorilor Sodomei şi care au distrus Sodoma şi Gomora (Fac19.1-29)sau cazul lui Iacov care s-a întâlnit cu nişte îngeri în locul pe care avea să-l numească Mahanaim (Fac 32.1-33.11) sau al lui Aravna Iebusitul care a văzut îngerul ce ucisese prin ciumă 70 000 de oameni în Israel, ca pedeapsă pentru păcatul lui David(1Cron. 21.20) sau al lui Balaam, a cărui măgăriţă era înzestrată cu darul vorbirii şi care l-a văzut pe îngerul Domnului stând în drum, cu sabia în mână şi cu care a purtat un dialog. (Numeri 22)      
            “Am fost foarte uimiţi să constatăm că cea mai mare aglomeraţie de îngeri, nu se-ntâmplă la canonizări, atunci când coboară nu mai puţin de trei miliarde de îngeri, aşa cum afirmă reputatul maestru ezoterist român, medicul Muşceleanu care i-a numărat, ci atunci când se produc aurorele boreale. Aceea este de fapt o mare sărbătoare a îngerilor, un festin cu electricitate şi o “baie” de electromagnetism, care face ca cele cinci miliarde de îngeri pogorâţi la “banchet” să se simtă viguroşi şi în plină formă şi să-şi reia cu forţe proaspete misiunile lor îngereşti pentru oameni .” 
a declarat profesorul universitar Dr. Doc. Dorin Vertu, angelolog de origine română de la Angelheart University, pentru renumita publicaţie catolică ezoteristă Angel Cried .          
            Desigur că declaraţiile şi concluzia membrilor grupului de experţi americani, ca şi cele câteva fotografii pe care le-au obţinut de la un înalt ofiţer superior CIA care lucra sub acoperire la NASA, al cărui nume din motive de securitate nu a putut fi dezvăluit şi în care se vedea limpede, că petele de lumină de pe ele nu erau nici de la lentilele aparatelor foto, dar nici OZN-uri nu păreau a fi, ci mai mult ca sigur erau îngeri, au fost primite cu scepticism de vindecătorii cu îngeri, aceştia neputând să admită faptul că ceea ce considerau ei până atunci a fi energie divină, cristică şi mistic-superfluidică, energie pe care ei înşişi o primeau direct de la îngeri, este de fapt banala energie electrică. 
Nici luarea de poziţie a monseniorului Gaspard II de Coligny, Consilerul pe probleme extraterestre al Vaticanului, nu a reuşit să-i convingă de noua evidenţă.     
            Nici reacţiile nutriţioniştilor nu au fost pe măsura aşteptărilor, căci aceştia au tras imediat concluzia că îngerii sunt de natură electrică, adică fenomene electrice, pentru că, ziceau ei, “eşti ceea ce mănânci”, ceea ce a făcut să se scandalizeze aproape toate bisericile creştine care îşi vedeau dogmele periclitate, mulţi ezoteriştii de renume care scriseseră tratate despre îngeri şi acum nu le mai puteau vinde, precum şi comunitatea oamenilor de ştiinţă, comunitate care oricum nu credea în îngeri. Companiile de energie listate la bursă însă şi-au frecat mâinile de satisfacţie, deoarece au putut astfel justifica, pierderile de energie de pe reţea care conduseseră la ridicarea preţului pe kilowat şi care, explicau purtătorii lor de cuvânt, s-au concretizat în diminuarea profitului şi a scăderii cotaţiilor acţiunilor lor.
            Iată însă că o nouă dovadă, a făcut ca afirmaţia grupului de cercetători să fie însă validată, ceea ce a înfierbântat şi mai tare spiritele, de data aceasta fiind vorba despre o fotografie a unui înger despre care se ştie că a fost făcută chiar în centrul Bacăului, în Piaţa Catedralei, de către un fotograf amator, pe nume Paul Ilie, student în anul trei al Facultăţii de Teosofie Ortodoxă din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, atunci când se afla în weekend la prietena sa. Fotografia însă, imediat ce a apărut în mainstream media internaţională a devenit foarte repede un subiect de scandal şi de muşamalizări la nivel guvernamental. Şi lucru ciudat, reprezentantul BOR-ului se face că plouă şi declară că nu ştie nimic despre nicio fotografie “şi în orice caz, a zis el, să afirmi că îngerii mănâncă electricitate e ca şi cum ai zice că Moş Crăciun este femeie.”. Cât despre presa românească ce să mai vorbim...!? Ea ca de obicei, tace. Adevărul însă, oricât de dureros sau neconvenabil este pentru cei care ne conduc vieţile, credinţele şi destinele trebuie totuşi să iasă la suprafaţă. Iată  ce a  declarat Paul Ilie:
        
            “Stătusem toată noaptea în pat cu prietena mea Maria, citind Biblia la lumânare şi vorbind despre îngeri. Pe la miezul nopţii se produsese o pană de curent, aşa că a fost foarte romantică noaptea aceea de taină şi sfinţenie petrecută la lumina lumânării, cu Biblia şi cu damigeana între noi. Când s-a luminat de ziuă Maria a dat fuga la baie să facă duş iar eu am ieşit să fumez o ţigară pe balcon. Nu-mi era somn şi mă bucuram ca un copil de aerul proaspăt al dimineţii. Şi cum mă uitam eu aşa la minunea de zi pe care ne-o aducea Dumnezeu, privirea mi-a fost atrasă de o formă luminoasă care stătea nemişcată în capul stâlpului de peste drum.. Nu mi-am putut da bine seama ce poate să fie dar mi s-a părut foarte ciudată, căci răspândea o lumină auriu-violetă cum nu mai văzusem până atunci, iar din lampa stâlpului săreau scântei de ziceai că e un scurtcircuit.  
             Am strigat-o pe Maria să vină sa vadă şi ea, dar nu m-a auzit deoarece cânta de mama focului “Fericirile” în baie, aşa că am luat Nikon-ul pe care-l primisem cadou de la tata când am intrat la facultate, şi am făcut trei poze consecutive. Doar atâtea am apucat să fac, iar când am luat aparatul de la ochi, forma aceea nu mai era. Dispăruse. În schimb atunci când m-am uitat să văd ce a “văzut” aparatul, doar în prima fotografie apăruse ceva, celelate două fiind complet întunecate, de parcă mi le ştersese cineva. Am pus zoom pe poză şi... mi s-au înmuiat picioarele. În vârful stâlpului era înfipt un înger. “Ptiu drace !” mi-am zis şi mi-am  făcut sfânta cruce, crezând că este o lucrare diavolească, după care văzând că Maria tot nu mă aude l-am sunat imediat pe duhovnicul meu care-mi este şi profesor de doctrina pastoraţiei antroposofice contemporane. Când a auzit ce poză am făcut mi-a zis să vin imediat la el cu aparatul.       
             Am făcut ascultare, am pus degrabă poza pe un stick, m-am suit în primul tren de Iaşi şi pe la orele unşp’ce eram la el acasă cu patrafiru pe cap şi i-am spus tot. După spovedanie am băgat stick-ul în laptopul lui şi a rămas siderat! “ Nu ştiu ce să zic... Când îl văd aşa înfipt în stâlpul ăla aş zice că este unul dintre marii sfinţi stâlpnici, ori Simeon, ori Alipie... dar parcă n-ar fi ei, că ăştia nu aveau aripi.” “ Dar ce este un stâlpnic dom’ profesor ?” l-am întrebat şi mi-a răspuns: “ O să afli la anu că asta-i materie de anul patru, Ia să vedem în Sinaxar”, mi-a răspuns el luând o carte groasă din bibliotecă.        
             “Alipie a trăit în zilele împăratului Eraclie, în anii 608, şi se trăgea din cetatea Adrianopolei paflagonilor. Mai înainte de a se naşte el, s-a arătat prin nişte semne dumnezeieşti maicii sale în ce chip vrea să fie. Şi după naştere a mirat atât pe oamenii cei de atunci cât şi pe cei de acum, cu vederea şi cu auzirea lui. Că se arată maică-sa când era grea cu dânsul, că ţinea în braţe un mieluşel frumos, care avea în corniţele lui făclii aprinse. Acesta era semn al virtuţilor şi strălucirii ce avea să aibă el mai pe urmă, căci s-a luptat cu toată nevoinţa şi a întrecut pe mulţi cu răbdarea, că a stat pe stâlp în soare 53 de ani. De aceea rănindu-l şi pe el vicleanul diavol, ca şi pe Iov, cu rană, pentru aceasta sfântul în pizma vrăjmaşului s-a rezemat întru acel stâlp numai pe o parte de a răbdat 13 ani, de nu s-a mai întors pe cealaltă parte, până când şi-a dat cinstitul său suflet în mâinile lui Dumnezeu. Iar toată vremea vieţii lui a fost o sută de ani.”             
             “Nu, mai zise profesorul, nu este acesta, stai să-l vedem pe Simeon, deşi, dacă mă gândesc mai bine, sunt vreo trei stâlpnici cu numele acesta, şi-apoi mai e şi un Daniel şi încă vreo trei eretici monofizişti anatemizaţi. Nu, categoric nu sunt stâlpnicii, că-s prea mulţi iar ăsta al tău are aripi cu pene, pe câtă vreme de pe urma stâlpnicilor nu ne-au rămas decât nişte moaşte. Cum îi zice la aparatul tău? m-a întrebat. “Nikon”, i-am răspuns eu. “Ăsta e ! Preacuviosul Părinte Nicon, numit şi "Pocăiţi-vă",  a zis el şi iar a-nceput să citească din Sinaxar.
             “Acesta se trăgea din ţara Armeniei, fiind fiu al unui oarecare om mare. Deci auzind dumnezeiescul glas ce zice: "Tot cel ce va lăsa pe tatăl şi său pe mama sa" şi celelalte, şi-a lăsat tot şi s-a dus la o mănăstire unde a arătat tot felul de nevoinţe şi a întrecut pe toţi monahii cei mai dinainte de dânsul, cu desăvârşita aspră petrecere. Iar tatăl său aflând că se află la mănăstire, cercetă toate locaşurile călugărilor. Iar sfântul ieşind din acea mănăstire, a colindat tot Răsăritul propovăduind tuturor şi zicând: "Pocăiţi-vă". Deci s-a dus şi în insula Creta la toate cetăţile şi oraşele din ea; apoi s-a dus la cetatea Lacedemoniei în care a făcut multe minuni şi a zidit o biserică în numele lui Hristos, Mântuitorul nostru. Unde aflându-se până în sfârşit, s-a mutat către Hristos cel dorit, luând cununa nevoinţei.”       
             ”Auzi, Paule, îmi zise profesorul, ia dă să văd Nikonu’ ăla al tău, că s-ar putea să fie nevoie de-o sfeştanie !” şi numai ce văd că-mi înhaţă aparatul de pe masă, îi desface capacul din spate şi mi-l stropeşte cu aghiazmă. În momentul în care s-a auzit un pârâit scurt şi un firicel de fum a ieşit din el, profesorul mi-a zâmbit satisfăcut: “Gata l-am scos! Ei ai văzut !? Ce ţi-am zis eu ! Acolo se pitise Ucigăltoaca !” după care a bătut o cruce mare. N-a fost chip să mă mai gândesc atunci că-i pârlise circuitele, pentru că a trebuit să-i ţin isonul şi găletuşa cu aghiazmă până la terminarea sfeştaniei. Şi oricum nu puteam să zic nimic, căci aveam şi un parţial pe care trebuia să-l dau cu sfinţia sa, şi-aunci el era cel ce făcea ascultarea. 
             “Dar acum să ştii că tot nu sunt lămurit dacă este lucrare diavolească sau duhovnicească ceea ce ai pozat tu aici, aşa că scrie-mi tu rogu-te trei CD-uri că trebuie să raportez şi eu mai departe superiorilor mei. Scrie ce mi-ai povestit mie la spovedanie şi-apoi pune şi poza! Uite, ai aici înregistrarea spovedaniei, mi-a zis el, întinzându-mi un reportofon. Fă-i şi o traducere în engleză, te rog. Rusă ştii ?” “Nu”. “Lasă atunci că traduc eu. Dar poza te rog să o pui pe toate trei CD-urile, bine !?” “Da” “A! Şi mai fă-mi şi mie încă o copie !”. “Da dom’ profesor.”, i-am răspuns şi m-am apucat de treabă.       
             Nu ştiu ce a făcut exact dom’ profesor cu CD-urile, dar n-au trecut nici trei zile şi a vuit presa locală de declaraţia unui grup de cercetători americani specializaţi în îngeri, iar poza făcută de mine am văzut-o într-un articol intitulat “An Angel în Paradise” al revistei americane Angels For All, pe care mi-a dat-o un coleg, ca să mă amuz. Nu m-am amuzat deloc, deoarece în articol era anunţat ca autor al fotografiei John Doe, un protosinghel african american de care nu auzisem în viaţa mea iar oraşul în care chipurile fusese făcută captura foto era din California şi se numea Paradise. Ceea ce m-a enervat însă cel mai tare nu a fost faptul că era evident că în poză erau nişte blocuri muncitoreşti şi o catedrală ortodoxă în piaţă, ca să nu mai vorbim de maşinile parcate în faţa blocului care numai americane nu erau, ci m-a enervat că protosinghelul povestea întâmplarea exact cu cuvintele mele de la spovedanie.       
             Nici n-am băgat de seamă că dom’profesor al meu de antroposofie a apărut după o săptămână la facultate într-un BMW, nou nouţ. Colegii mi-au atras atenţia.“   
                
            De-aici încolo lucrurile păreau că scapă de sub control. Ceea ce studentul Paul Ilie nu a mai cunoscut a fost faptul că şi în Rusia a apărut exact aceeaşi fotografie cu o poveste identică, al cărei protagonist era de data aceasta colonelul în retragere Ivan Cinzeakov, fost luptător în trupele de desant din Cecenia. Doar data pozei era modificată şi antedatată iar locaţia capturii ei, după cum pretindea autorul articolului, era parcul cartierului Butovo din Moscova, unde se droghează de obicei adolescenţii. Ştirea şi fotografia apărute în ziarul moscovit Krasnâie Angheli a încins atât de tare spiritele încât a fost preluată a doua zi de postul de televiziune Kanal Pervâi, prilej cu care care a fost prezentat un interviu cu “autorul” fotografiei, urmat apoi de o emisiune de dezbatere publică avându-i ca invitaţi speciali pe purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Moscovei, preşedintele Academiei Ruse de Ştiinţă precum şi paranormalii Anatoli Nasparovski şi Nina Kagulina.    
            Cuvântul de deschidere i-a fost acordat purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Ruse care s-a arătat sceptic în privinţa concluziei pripite avansată de presa rusă cu privire la natura electrică a îngerilor, dar care în schimb s-a arătat extrem de bucuros de faptul că miracolul apariţiei şi fotografierii îngerului a fost îngăduit de Dumnezeu să se producă pe pământul sfânt al Maicii Rusii, concluzionând că pe drept cuvânt Rusia poate fi considerată Grădina Maicii Domnului şi că Moscova este îndreptăţită să fie capitala creştinismului mondial. A vorbit apoi Preşedintele Academiei Ruse de Ştiinţe care a arătat cât de importantă este energia electrică şi atomică pentru omenire şi pentru apărarea Rusiei şi cât progres a adus ea umanităţii, dar că şi el, la rândul lui, ca apărător al darwinismului evoluţionist şi ca ateu, rămâne sceptic vizavi de existenţa îngerilor, considerând că imaginea îngerului înfipt în stâlp este doar un simplu efect optic, o iluzie cunoscută de ştiinţă drept Fata Morgana.   
            Emisiunea a durat mult mai mult decât s-au aşteptat redactorii deoarece, pentru întâia dată în istoria televiziunii a fost  transmis în direct un channeling efectuat în tandem de către cei doi mediumi celebrii cu Sfântul Dionisie Areopagitul, mărturisitorul celor nouă ierarhii cerești. În momentul în care Sfântul a început să vorbească prin gura Ninei Kagulina, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei s-a enervat, spunând că el nu poate accepta asemenea sacrilegiu infam şi a părăsit furios emisiunea aruncând anatema asupra celor doi paranormali şi a redactorului emisiunii care a permis ca această lucrare diavolească să se întâmple. Incidentul însă, care în alte circumstanţe s-ar fi putut transforma într-un scandal public de proporţii, a fost repede dat uitării atunci când Sfântul Dionisie Areopagitul a certificat autenticitatea fotografiei şi a locaţiei corecte, respectiv cartierul Butovo, recunoscând - fapt deosebit de important - că într-adevăr, atât îngerii cât şi arhanghelii se hrănesc cu electricitate pură, fie naturală, de la fulgerele globulare sau de la aurore, fie din cea produsă de om, absorbţia energiei electrice făcându-se de la stâlpii de înaltă tensiune. Întrebat de ce la vremea când a descris ierahiile de îngeri nu a specificat şi felul lor de hrană, Sfântul a răspuns că omenirea nu era atunci pregătită să afle informaţia tăinuită că electricitatea era deja cunoscută şi utilizată de către antici şi că nu venise încă momentul ca ea să fie redescoperită.          
            Şi de-aici a început scandalul internaţional. Fragmentele de emisiune cu interviul fotografului amator Cinzeakov şi cu channelingul Sfântului Dionisie Areopagitul a fost cumpărat de CNN-Heaven iar fotografia îngerului a putut fi văzută a doua zi de întreg mapamondul, fapt care a avut ca urmare protestele vehemente ale publicaţiei americane Angels For All, care a dat în judecată la Curtea Penală Internaţională de la Haga ziarul moscovit Krasnâie Angheli reclamând încălcarea dreptului de proprietate intelectuală asupra publicării fotografiei şi a istoriei capturării ei, şi cerând o dezminţire oficială şi o despăgubire de 10.000.000 de dolari.           
            La rândul ei publicaţia rusă a dat în judecată publicaţia americană pentru spionaj spiritual şi furtul de material fotografic şi idei, aducând ca probe depoziţia publică filmată a Sfântului Dionisie Areopagitul şi mai ales data executării fotografiei, cerând şi ea o dezminţire oficială şi daune materiale şi morale în valoare de 20.000.000 de euro şi interzicerea apariţiei publicaţiei pentru fraudă psihică.      
            Cum lucrurile începuseră să ia o turnură politică tot mai evidentă, Vaticanul s-a  oferit să medieze această neînţelegere şi se pare că manevrele de culise şi negocierile purtate cu ambele părţi, la toate nivelurile, au avut succes, deoarece în mai puţin de două săptămâni protosinghelul african american John Doe a fost numit episcop de Los Angeles, Cinzeakov a fost înaintat la grad de general locotenent în retragere, directorii celor două publicaţii, americană şi rusă, au devenit consilieri pe probleme angelologice ai Vaticanului,  iar  Preşedintele Academiei de Ştiinţe a Rusiei a fost scos la pensie şi înlocuit cu altul mai tânăr care a declarat imediat presei că îngerii există sunt de natură electrică şi că cercetătorii ruşi sunt pe cale să obţină unul pe cale de laborator. Deşi nu a fost uşor, autenticitatea fotografiei a fost atribuită definitiv ruşilor, fapt care a determinat o schimbare de luare de poziţie a patriahului Moscovei. Acesta a declarat în direct la CNN-Heaven, într-o emisiune la care a fost prezent şi Papa, că ecumenismul reprezintă  viitorul de aur al creştinătăţii şi că într-adevăr, deşi sunt de natură divină, îngerii se hrănesc cu electricitate.

Fotografie de Paul Ilie
 
 

http://rodulpamantului.blogspot.ro/2012/11/ingeri-electrici.html

Protestele din Bulgaria oglinda celor din Turcia, Egipt, Mexic, Spania și Brazilia


Guvernul bulgar a fost dizolvat oficial miercuri, cu demisia premierului BoikoBorisov.Mii de oameni au iesit in strada sa protesteze impotriva facturilor mari la energie electrica si nivelul de trai scazut care este in crestere.

Sunt o multime de oameni nefericiti pe intreaga planeta, asta ii face sa fie uniti pentru a schimba viata pe care o au.
 
 
Cetatenii bulgari sunt nemultumiti de guvernul lor,au aruncat cu rosii si oua in  parlamentari.Povestea este mult mai grava si nu se intinde doar la nivel de o tara.Toate aceste proteste sunt in oglinda,atat cele din Bulgaria,Turcia,Egipt,Mexic,Spania si Brazilia.Totul arata ca nivelul de trai la nivel global este foarte mic,ca saracia a pus stapanire pe marea masa a oamenilor si guvernele nu fac nimic sa schimbe aceste lucruri dramantice.
 
 
 
Protestele l-au obligat pe Boriko Borisov sa demisioneze,acest lucru a calmat multimea .Zeci de mii de bulgari au marsaluit de duminica prin orasele din tara balcanica pentru a denunta masurile de austeritate si coruptia care afecteaza cele mai sarace state ale Uniunii Europene

Semnele si virtutile imbatranirii

images (1)
Timpul ne este necesar intelegerii si evolutiei. Toate varstele unei vieti sut praguri necesare ale  desavarsarii sufletului nemuritor in trupul trecator.  Imbatranirea apare, asadar intr-o succesiune fireasca a derularii secventelor vietii. Sunt cateva semne si modificari produse de varsta, de exemplu scadem in inaltime cu aproximativ 1,6 mm pe an, incepand cu varsta de 30 de ani, depozitele de grasime se localizeaza in mai mare masura pe coapse si pe solduri, pielea se subtiaza si isi pierde din elasticitate, devenind din ce in ce mai laxa in jurul ochilor, in colturile buzelor. La barbati,parul capilar se rareste incepand cu varsta de 35-40 de ani, dar creste mai rapid in nari si in urechi. Dupa menopauza, femeilor le creste pilozitatea fetei. De la 30 de ani si unghiile cresc mai greu, vindecarea plagilor dureaza mai mult,plamanii isi pierd din capacitatea autoregenerativa si rezista mai putin exercitiilor fizice intense si infectiilor pulmonare.
Alte efecte al imbatranirii sunt: diminuarea masei musculare, scaderea capacitatii de memorare  a evenimentelor recente si a numelor, cresc timpii de reactie si sensibilitatea la temperturi extreme. Se modifica calitatea somnului si se altereaza toate simturile.Se modifica si obicieiurile alimentare, batranii avand necesitati din ce in ce mai reduse. Se ingroasa peretii arterelor provocand unul dintre simptomele generale ale imbatranirii: arteroscleroza. Oasele devin mi usoare si mai fragile dupa varsta de 50 de ani, iar creierul pierde 100 g din masa sa in intervalul 25-70 de ani.
Insa  aceste secvente ale filmului imbatranirii, nu ar trebui sa ne intristeze, caci toate isi gasesc sensul si ratiunea lor in evolutie, ci dimpotriva sa ne creeze o stare de confort psihic. Pe masura ce se naruie trupul, creste duhul. Iata cat de optimist se referea la batranete poetul si filosoful englez John Webster la sfarsitul sec al XVI: “Vinul vechi este cel mai bun, merele trceute sunt cele mai delicioase, lemnul vechi arde cel mai bine, panza invechita este cea mai alba dupa spalare, gaina batrana face supa buna, soldatii batrani sunt cei mai dejnadejde, iar amantii cu parul alb sunt cei mai fideli.”
Imbatranirea este un prieten de nadejde care aminteste din cand in cand sufletului nostru, ca experinta materialitatii este efemera si ca    este nevoie sa invatam sa murim. De fapt asa s-a definit si filosofia! Cand povestea trupului se apropie de sfarsit, incepe cu adevarat odiseea sufletului.

Clima în emisfera nordică se răceşte

планета Земля климат
© Foto: Flickr.com/nxtiak/cc-by-nc-sa 3.0
Mototaka Nakamura, specialist la Agenţia naţională pentru cercetări marine din Japonia, a ajuns la concluzia că începând cu 2015, clima în emisfera nordică a Pământului se va răci.
În timpul cercetărilor efectuate, savantul japonez a analizat schimbările de temperatură la suprafaţa Mării Groenlandei din 1957 şi până în prezent şi a comparat aceste informaţii cu schimbările climei în aceeaşi perioadă. El a stabilit că actualul ciclu de încălzire se încheie la mijlocul anilor 2010 şi va fi înlocuit cu o nouă tendinţă de răcire a vremii.

Mananca un curcubeu de vara pentru o mai buna sanatate!

Este vara si nu mai putem de nerabdare pentru toate fructele si legumele proaspete care vin odata cu anotimpul acesta – capsuni suculente, afine rotunjoare si caisele delicioase – toate coapte pentru mancat! Este timpul sa plecam la iarba verde si  sa impartasim de ce este asa de important sa avem fiecare culoare a curcubeului in cosuletele voastre de picnic.
Intocmai precum un pictor trebuie sa aiba o varietate de culori posibile pentru a alege dintre ele atunci cand isi creeaza capodopera, si voi veti beneficia de alegerea produselor alimentare din cea mai larga gama de culori. Ganditi-va la sanatatea optima ca la cea mai buna capodopera pe care o puteti picta. Pentru a o crea, veti avea nevoie sa consumati alimente de multe culori diferite.
Si tocmai se intampla ca respectiva culoare a unui fruct sau a unei legume iti poate spune multe despre ce micronutrienti binefacatori iti ofera. Culoarea cojii estecurcubeu sanatate determinata de compusii specifici pe care ii contine planta, si acele plante din aceeasi familie de culori vor oferi micronutrienti si beneficii similare de sanatate. Treaba ta este sa adaugi un pic din fiecare culoare paletei tale zilnice de culori dietare astfel incat sa poti obtine o gama ideala de micronutrienti in fiecare zi si sa-ti pictezi drumul catre sanatatea optima.

ROSU

Alimentele rosii isi trag culoarea de la doi antioxidanti – licopenul si antocianina. Licopenul este asociat cu incidenta redusa a cancerului, bolilor cardiovasculare si degenerarii maculare si se spune ca micsoreaza colesterolul rau si amplifica imunitatea. Antocianina s-a aratat a avea posibilitatea de alinare a durerii, depresiei si anxietatii.
Rosii: licopenul din rosii poate ajuta la micsorarea depresiei si reducerea inflamatiilor. Fierul si vitamina B6 gasite in rosii ajuta la crearea neurotransmitatorilor ce reglementeaza starile psihice, precum dopamina, serotonina si norepinefrina. Magneziul este de asemenea un element linistitor care reglementeaza nivelul energiei si reduce stresul.
Ardeii iuti: capsaicina ajuta la tinerea in frau a apetitului prin moderarea “hormonului foamei”, grelina, potrivit unui studiu din British Journal of Nutrition. Incearca sa adaugi ardei iuti micului tau dejun pentru a te ajuta sa te tii de dieta. De asemenea, capsaicina va determina corpul tau sa elibereze endorfine, ceea ce te va mentine calm in mod natural.
Capsuni: capsunile sunt o excelenta sursa atat de acid elagic, cat si de vitamina C, care ajuta la protejarea pielii de vatamarile mediului. Acidul ajuta pielea sa retina umiditatea, iar vitamina C este importanta pentru colagen. Fructele de padure contin acid salicilic, care este un inalbitor natural al dintilor.

PORTOCALIU

Alimentele portocalii au inalt nivel de betacaroten, care are calitati anticancer, antivirale si de imbunatatire a vederii.
Dovleacul: cel mai bine de consumat in ultima parte a verii si prima a toamnei, dovleacul este plin de carotenoizi. Cercetarile arata ca cei cu dieta plina de carotenoizi au cu 43% mai putine sanse sa dezvolte degenerare maculara  datorata varstei – o tulburare oculara comuna, care duce la orbire. De asemenea 36% dintre acesti consumatori de carotenoizi au mai putine sanse sa moara de infarct.
Caisele: o caisa pe zi ar putea sa tina kilogramele la distanta. Carotenoizii din caisa imbunatatesc capacitatea corpului de a detoxifica ficatul, ceea ce amplifica metabolizarea grasimilor.

GALBEN

Alimentele galbene au nivele inalte de beta-criptoxantina, un amplificator pentru creier.
Prune galbene: s-ar putea sa nu fi observat prunele galbene, dar daca vreodata dai cu ochii de ele in mijlocul verii – insfaca-le! Studiile arata ca prunele galbene contin acid clorogenic, o substanta naturala dovedita ca lupta impotriva stresului oxidativ care imbatraneste prematur pielea. Prunele galbene mai contin nivele inalte de provitamina A, care ajuta la sporirea producerii de celule ale pielii pentru a te feri de riduri – si vitamina C, care ajuta la construirea colagenului.
Ardei grasi galbeni: cand te gandesti la vitamina C, te gandesti la portocale, corect? Ei bine, ardeii grasi galbeni au aproape de cinci ori si jumatate (341 mg fata de 63 mg la portocale) continut de vitamina C pe portie comparativ cu portocalele. Cand Arizona State University a investigat oameni care consumau suplimente cu vitamina C, au gasit ca ei ardeau mai multe grasimi decat cei care erau deficienti. Ceea ce majoritatea oamenilor nu stie, este urmatorul fapt: corpul tau are nevoie de vitamina C pentru a sintetiza carnitina, un compus care exercita o substantiala actiune antioxidanta si ajuta la convertirea grasimii in energie.

VERDE

Alimentele verzi isi capata culoarea de la clorofila, care este antibacteriana si stimuleaza cresterea si mentinerea unui tesut muscular fara grasimi. Alimentele verzi mai sunt si cea mai bogata sursa a duetului dinamic compus din zeaxantina si luteina, despre care cercetarile arata ca reduc riscul de boli cronice oculare, inclusiv cataracta si degenerarea maculara  datorata varstei inaintate.
Avocado: nivelul inalt de acizi grasi esentiali din avocado sunt gasiti in mod natural in celulele pielii si te ajuta sa iti mentii pielea neteda si supla. Cand este aplicat local pe piele, avocado poate stimula producerea de colagen si elastina.
Legumele cu frunze verzi: asa este, un studiu vechi de 11 ani facut pe 1 360 de australieni adulti a gasit ca cei care au mancat cele mai multe legume cu frunze verzi, precum kale, frunze de sfecla rosie, si bok choi (varza chinezeasca), si-au redus riscul de a capata carcinomul celulelor scuamoase (cel de-al doilea cel mai raspandit tip de cancer al pielii) cu 54% comparativ cu cei care au mancat cele mai putine. Legumele cu frunze verzi sunt bogate in carotenoizi (luteina si zeaxantina) si intr-o larga varietate de alti micronutrienti care pot ajuta se te pazesti de vatamarile datorate radicalilor liberi indusi de razele UV si ar putea ajuta la blocarea dezvoltarii tumorale in pielea expusa la radiatia UV.

VIOLET SI ALBASTRU

Culorile violet si albastru din produsele vegetale provin de la flavonoizii numiti antocianine. Acestia sunt antioxidanti puternici care protejeaza celulele de vatamari si  reduc riscurile de cancer si infarct, imbunatatesc memoria si longevitatea.
Prunele/uscate: prunele uscate sunt pline de antioxidanti si contin bor, potasiu si vitamina K – toate acestea fiind micronutrienti ce consolideaza oasele. Un studiu al Florida State University sugereaza ca prunele uscate ar ajuta la sporirea densitatii osoase la femeile aflate la varsta post-menopauza. Inaltul continut de fibra ar putea de asemenea sa ajute la reducerea senzatiei de foame.
Afinele: o mana de afine confera un impuls energetic corpului prin moderarea insulinei si zaharului sanguin. Antioxidantii din fructele de padure cu boabe ajuta la sporirea fluxului sanguin catre creier, imbunatatind functia neuronala.
Strugurii: contin proantocianidine, care ajuta la stabilizarea colagenului si mentine elastina. Acesti compusi au fost evidentiati ca reparand si intarind venele si restrangand venele varicoase cu 41% in doar doua luni. Fenolii din struguri au fost cercetati pentru efectul lor anti-obezitate.

ALB

Fructele si legumele cu pulpa alba (usturoi, ceapa, cocos, banane, ciuperci) pot ajuta la reducerea riscului de infarct cu 52%. Un recent studiu pe 10 ani a concluzionat ca alimentele cu pulpa alba sunt bogate in flavonoidul quercetina si sunt mai bune decat toate celelalte produse vegetale colorate in ce priveste reducerea riscului de atac cerebral
Ceapa: cepele sunt pline de compusi ce consolideaza oasele si care ar putea inhiba activitatea celulelor responsabile pentru descompunerea oaselor. Quercentina si kaempferolul ar putea spori densitatea osoasa si inulina poate spori absorbtia calciului cu 33%.
Ciupercile: studii recente arata ca ciupercile crimini au mai multe beneficii antioxidante decat unele dintre ciupercile exotice. Palariile sunt o excelenta sursa de seleniu, zinc si mangan – toti acestia fiind nutrienti antioxidanti critici pentru corp. Ciupercile crimini ar mai putea contine niste molecule antioxidante neobisnuite, numite ergotioneine care ajuta in mod specific la prevenirea vatamarii oxidative a ADN-ului, care mai si furnizeaza mari beneficii cardiovasculare.
Surse pentru acest articol cuprind:
http://www.caltonnutrition.com/article.aspx?pid=123
http://www.hungryforchange.tv/article/eat-a-summer-rainbow-for-better-health – sanatate in curcubeu

PLANUL E GLOBAL: Fragmentarea statelor natiune si provocarea tulburarilor sociale sau PRIN HAOS LA NOUA ORDINE MONDIALA

Intr-o foarte recenta interventie in cadrul Scolii Ford, fostul secretar de stat Henry Kissinger a comentat situatia din Siria, exprimandu-si preferinta pentru o Siria destramata si “balcanizata” care sa inlocuiasca regimul Assad (de la min. 19.30).



“Sunt trei posibile rezultate. O victorie a lui Assad. O victorie Sunni. Sau un rezultat in care diferitele nationalitati sunt de acord sa co-existe insa in regiuni mai mult sau mai putin autonome, astfel incat sa nu se oprime reciproc. Acesta este rezultatul pe care il prefer. Dar aceasta nu este o perspectiva populara”.
[...] Cum actuala “revolutie” se transforma in haos, Kissinger a comentat, mai departe, pe marginea situatiei:
“In presa americana este prezentat un conflict intre democratie si un dictator – si dictatorul isi omoara propriul popor, deci trebuie sa-l pedepsim. Dar nu asta se intampla acolo. Poate ca a inceput de la cativa democrati. Dar, in ansamblu, este vorba despre un conflict etnic si sectar.
Acum este un razboi civil intre grupuri sectare. Si trebuie sa o spun ca nu am inteles asta de la inceput. Daca citesti media noastra gasesti ca spune:trebuie sa scapam de Assad. Si daca scapam de Assad, atunci formam un guvern de coalitie. E de neconceput. Sunt pentru a scapa de Assad, insa disputa intre noi si rusi pe acest subiect este ca rusii spun: voi nu doar o sa scapati de Assad, nu asta e la mijloc, ci veti distruge administratia si veti ajunge ca in Irak – unde nu mai e nimic care sa tina laolalta. Si atunci va fi un razboi civil si mai rau. Asa s-a ajuns la mizeria de acum”.
Kissinger a mai comentat si inainte despre dezirabilitatea destramarii natiunilor in fragmente mai mici, haosul emergent din aceasta situatie facilitand intrarea lor intr-o ordine globala. Aceasta este, in esenta, regula divide et impera. Aceste comentarii ale lui Kissinger consuna cu altbele, anterioare, in care avansa ideea ca tulburarile sociale si civile pot fi folosite ca mijloace de fuzionare a natiunilor (inclusiv SUA) intr-un “sistem international“.
“SUA trebuie sa faca parte dintr-un sistem international pe care l-am creat pe plan intern”, spunea Kissinger in The Harvard Crimson in 2012. Cand a fost intrebat care sunt cele mai importante probleme ale societatii americane in aceste vremuri, Kissinger a raspuns:
“Din punct de vedere international, problema este ca exista tulburari in desfasurare in orice parte a lumii, dar aceste tulburari nu au aceleasi cauze, deci SUA trebuie sa faca parte dintr-un sistem international pe care l-am creat [deja] pe plan intern”.
Conceptul de a profita de crize si tulburari ale caror cauze pot diferi de la natiune la natiune, pentru a impune o ordine internationala, este o consecinta evidenta a regulii de aur ce spune ca ordinea globala este creata din haos.
Mai departe, Kissinger ne ridica putin coltul perdelei pentru a vedea ce intentioneaza el si amicii sai bilderbergi, afirmand ca nelinistea civila – fie din motive economice, politice sau sociale – trebuie sa fie folosita pentru a integra natiunile in mult-doritul “sistem international”.
Intr-un articol din 2008 se arata ca H. Kissinger, intr-un interviu cu Charlie Rose “numeste haosul global adus de criza financiara si raspandirea terorismului ca oportunitate de a sustine noua ordine mondiala”, scria Steve Watson.
[...]
Aceasta discutie despre crize si tulburari ca mijloace specifice de a realiza o centralizare globala pot trimite catre existenta unui plan transnational - un concept sinistru ce urmeaza gandirea hegeliana dialectica clasica, anume ca:problema (fie reala, fie provocata, falsa) provoaca reactia ce, in schimb, permite celor puternici sa furnizeze solutia.
Mi se pare ca afirmatiile lui Kissinger aduc aminte de cele scrise de Alexander Wendt de la Univ. Chicago ce, in 2003, in tratatul sau intitulat De ce este inevitabil un stat mondial: teleologia si logica anarhieiscria astfel:
“Luptele nationaliste pentru recunoastere sunt, fara indoiala, depasite, si mai multe state noi - mai multa anarhie - pot fi create. Dar, in timp ce mai multa fragmentare este, intr-un anume sens, un pas inapoi, este, totodata, o preconditie pentru a merge mai departe, de vreme ce numai cand diferenta este recunoscuta, o identitate mai larga poate fi stabila. (…) Departe de a suprima nationalismul, statul mondial va fi posibil doar daca il va imbratisa.
Acest cuvinte pot arunca o lumina asupra cuvintelor rostite de Kissinger si prietenii sau supranationalisti, aratand, in esenta, ca sunt foarte constienti ca o simpla propunere a unui stat mondial nu va reusi – ba chiar va starni opozitie daca e propusa prea direct – si ca acelasi scop ar putea fi atins mai bine prin fragmentarea si balcanizarea statelor natiune, fie in Est, fie in Vest, pentru a integra aceste fragmente intr-un construct global, descris de regula sub termenul de noua ordine mondiala.
20090915-occult-11-300x232













TOTUL ARE LEGATURA CU ILUMINAREA



scrisoarea lunara a lui Geoffrey Hoppe

Cand Adamus a preluat conducerea de la Tobias acum 4 ani, el a anuntat ca se afla aici pentru un motiv: iluminarea noastra. El a subliniat faptul ca majoritatea shaumbra au ales sa realizeze iluminarea in aceasta viata, in timp ce raman prezenti in corpul fizic. El a mers atat de departe incat i-a invitat pe cei care nu si-au luat un angajament personal si clar pentru propria iluminare sa spuna la revedere Cercului Crimson, si multi dintre ei asa au facut.Invitatia a fost facuta pentru ca Adamus nu a vrut ca energiile Cercului Crimson si ale shaumbrei sa devina diluate de cei doar interesati de spiritualitate, in special atunci cand subiectul iluminarii este unul atat de profund, provocator si personal. E a recunoscut faptul ca ce cei care raman pot avea indoieli si ingrijorari despre iluminare, deasemenea ei au ales sa realizeze iluminarea in corp ”cu orice pret”. De-a lungul acestor ultimi 4 ani am vazut cum acest angajament personal ii face pe shaumbra sa fie diferiti de multe alte organizatii spirituale sau religioase. Nu este vorba despre a fi mai buni sau exclusivisti ci despre a avea un scop si a fi concentrati. Este diferenta intre cineva care canta la un instrument muzical din cand in cand de distractie si cineva care s-a dedicat muzicii ca un profesionist si acesta este scopul vietii sale. Aici in Cercul Crimson avem un grup de umani care, dupa multe vieti in care a invatat, cautat si sacrificat, a ales aceasta viata pentru a fi cea a iluminarii spirituale. Acest lucru se mai poate numi si ”trairea constientizarii lui Eu Sunt”. Cu siguranta nu este pentru cei cu probleme cardiace sau pentru cei frivoli in intentie. Este totul sau nimic. Multi shaumbra mi-au spus ca asta este…nimic altceva nu mai conteaza. Deasemena este si unul dintre motivele pentru care Adamus nu ne distrage atentia cu planurile extraterestrilor, conspiratii, procese emotionale sau modalitati la ordinea zilei. Desi unele dintre aceste subiecte pot fi reale si unele dintre produsele sistemului au valabilitate, Adamus ne incurajeaza sa stam in adevarul nostru decat sa ne distram cu distragerile. El declara ca majoritatea potentialelor pentru distrageri vin in ajunul iluminarii si ne implora sa fim concentrati in Sine si nu sa fim deistrasi de zgomotele lumii exterioare. Putini maestri ascensionati au fost inaintea noastra. Conform spuselor lui Tobias, exista doar 9000 de maestri ascensionati si toti au venit prin incarnari fizice aici pe pamant. Poate au avut experiente galactice in Pleiade sau pe Sirius, dar intr-un final ei vin pe pamant pentru a-si realiza iluminarea aici. Majoritatea maestrilor ascensionati au murit in corpul fizic la scurt timp dupa iluminarea lor, gasind ca este foarte dificil sa stai in biologie si aceasta realitate 3D. Ei deasmenea au vrut sa lucreze cu umanii de pe pamant la o calatorie spirituala cu unelte precum channeling si ghidarea in starea de vis. Recent, in timpul seriilor de intalniri din Sedona, Adamus a subliniat catorva grupuri de shaumbra ca au avut oportunitatea de a se ilumina intr-o viata anterioara, dar au ales sa astepte pana in aceasta viata si aceasta noua energie. Acum, in noua era, este mai usor sa ramai in corp dupa iluminare decat era in vietile trecute. El a spus grupurilor ca dorinta simtita in inima de a ramane pe pamant ca un maestru in viata a fost cauza intarzierii iluminarii lor pana acum. Si el a observat ca peste 1500 dintre maestrii ascensionati din trecut s-au intors pe pamant in ultimii patru ani pentru a avea experienta trairii in fericire in realitatea fizica, ceva ce majoritatea maestrilor ascensionati din trecut nu au fost capabili sa faca. Dinamicile iluminarii care vin acum la joaca pentru shaumbra sunt provocatoare dar deasemenea posibil existente atata timp cat nu va pierdeti pasiunea interioara sau simtul umorului. Presupun ca voi ati ales iluminarea si ca voi ii acordati o valoare mai mare decat oricarui alt lucru in viata.Vor exista timpuri de nesiguranta intensa despre acest lucru, dar odata ce aceste furtuni de indoieli dispar, voi veti deveni mai clari decat ati fost vreodata. Aceasta pasiune/dorinta/determinare este forta de ghidare din viata voastra. Presupuneti ca tot ce vi se intampla are legatura cu realizarea iluminarii. Nu exista greseli sau activitati frivole. Totul are legatura cu iluminarea. Shaumbra are dorinta de a trai o viata fericita si abundenta. De ce sa stai pe aceasta planeta daca sunteti nefericit, suferiti sau in lipsa? Cu totii am facut acest lucru in vietile trecute, dar astea nu mai functioneaza acum si nu se afla in aliniament cu maiestria in corp. Si totusi cand exista o asemenea dinamica evidenta, noi avem tendinta de a-i rezista. De ce? Dupa parerea mea exista doua motive. Primul, noi am uitat cum este sa fii fericit si abundent dupa o lunga succesiune de vieti cu suferinta spirituala si lipsa. Mai exista desigur si frica innascuta ca daca ne ”rasfatam” cu placerile vietii vom fi trasi inapoi in matricea materialistica si inca o data sa uitam dorintele noastre profund spirituale. Si astfel noi ne negam chiar lucrul pe care incercam sa il realizam: iluminarea fericita si abundenta, ne infometam de iluminare chiar inainte de a ne infrupta cu fericirile vietii. Aceasta este o dinamica a vechii energii. Infruptati-va din viata acum pentru ca acest lucru va va inspira in iluminarea voastra. Intrebati orice maestru ascensionat ce ar fi facut diferit in timpul iluminarii lor si va vor spune ca si-ar fi dorit sa fi imbratisat esenta vietii decat sa fi incercat  sa o nege.  O alta dinamica vine de la o intrebare pe care Adamus a adresat-o shaumbrei in timpul workshop-urilor. El a intrebat ”cine este responsabil pentru iluminarea voastra?” Raspunsul evident este ”Eu sunt…depinde de mine”. Dar raspunsul lui Adamus este ”sufletul vostru”. Apoi el explica: sinele uman poate simti o puternica pasiune pentru iluminare in interior. Ii poate simti toata gloria. Umanul isi poate dori iluminarea pentru ca el sau ea a terminat cu natura limitata a realitatii 3D dupa multe vieti si are un sentiment ca viata poate fi mult mai mult decat atat.  Dar mintea umana in nici intr-un caz nu poate sti ce este iluminarea, cum sa o obtina sau cum sa o experimenteze. Intr-un final, umanul nu poate decat sa fie capabil de a face alegerea constienta de a o realiza si apoi de a-i permite sa se desfasoare. Altfel, daca umanul ar fi responsabil, iluminarea ar fi doar conceptul uman limitat al iluminarii si nu constientizarea divina nelimitata. Intelegerea ca Sufletul/Divinul este responsabil pentru iluminare ridica o imensa greutate de pe umerii umanului.  Cate nopti ati stat intinsi fiind treji in pat intrebandu-va daca faceti acest lucru corect? De cate ori v-ati inchis pentru ca nu ati fost siguri de ce veti face in continuare? Punand iluminarea inapoi in mainile Sufletului acolo unde ii este locul, aduce un imens sentiment de usurare. Nu mai exista frecusuri, ingrijorari sau frici pentru a face miscarea gresita. Pur si simplu respirati profund si apoi permiteti-va sa experimentati iluminarea voastra. La un workshop recent din Sedona, Arizona, Adamus a spus participantilor ca vor experimenta un eveniment care le va schimba viata intre perioada de acum si echinoxul de toamna.  Cred ca acest lucru se aplica la mai multi shaumbra decat cei prezenti acolo.  Este pentru toti shaumbra care sunt pregatiti pentru a face un alt mare pas in iluminare. Voi v-ati pregatit pentru asta, energiile sunt la locul lor si timpul este potrivit. Deci respirati profund asa cum inaintati in urmatoarele luni si amintiti-va ca indiferent ce se intampla, totul are legatura cu iluminarea voastra. 

Iluminarea-
1. Realizarea constienta a lui ”Eu exist, Eu sunt cel ce eu sunt”.
2.Integrarea iubitoare a tuturor aspectelor Sinelui.
3.Constientizare.
4.Simplitate eleganta.
 Iluminarea intr-un final se intampla tuturor umanilor care au ales-o, fiecare experimentand-o intr-un mod personal profund. Este o minune naturala care este adusa in constiinta fiecaruia prin iubire de sine si incredere de sine. Perioada de gestatie poate fi scurtata negandindu-te la ea si mai degraba experimentand-o; si neplanificand-o ci permitandu-i desfasurarea sa divina.

sursa:www.crimsoncircle.com

Unii o numesc „dreptate divina”: Un vas cargo, ce transporta arme din SUA pentru rebelii FSA din Siria, s-a rupt in doua si s-a scufundat

Un container de mari dimensiuni, „Mol Comfort”, care transporta arme din SUA către rebelii FSA din Siria, s-a fracţionat brusc în două şi s-a scufundat în apele Oceanului Indian, pe ruta dintre Singapore şi Jeddah. La bordul său se aflau 4500 de containere, pline cu arme din SUA pentru rebelii sirieni.
„Cauza pentru acest accident neaşteptat continua să fie necunoscută până în prezent”, raportează laconic canalele de ştiri internaţionale.


Revolutia in desfasurare din Brazilia – o forta care acum trebuie sa fie recunoscuta

Revoluţiile, războaiele, mişcările sociale în general nu prea au multe în comun
cu sentimentul iubirii. Cu toate acestea, fotografia de mai jos arata adevăratul potenţial al oamenilor şi năzuinţele lor profunde...


Brazilienii „s-au trezit” şi, prin uluitoarele lor manifestaţii din ultimele zile la care au luat parte peste 3 milioane de oameni (în special din metropola Sao Paulo), arată lumii întregi că guvernarea putredă şi interesele pline de lăcomie ale unei elite restrânse nu pot dăinui mult timp. 
Videoclipul de mai jos este edificator pentru voinţa unei populaţii impresionante:

 

Interesant este că presa oficială internaţională prea puţin a mediatizat evenimentele din Brazilia, care au avut loc în ultimele zile, iar în unele ţări (printre care, bineînţeles, şi România), acestea nu au fost menţionate aproape deloc. 


Sursa: http://www.edituradaksha.ro

Cele patru legi indiene ale spiritualitatii


Prima lege :

“Persoanele pe care le intalnesti sunt persoanele potrivite."

Cu alte cuvinte, nimeni nu intra in viata noastra din intamplare; toate persoanele cu care interactionam se afla alaturi de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta sa invatam lectiile de viata care apar si sa continuam drumul personal.




A doua lege :

“Ceea ce ni se intampla este singurul lucru care ni se putea intampla."

Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce in viata noastra nu ar fi putut sa se intample in alt mod (nici detaliul cel mai nesemnificativ..)… Nu exista: “daca as fi facut cutare lucru….s-ar fi produs alt cutare lucru….” NU! Toate si fiecare in parte dintre situatiile care se produc sunt cele care ne sunt necesare... cu toate ca mintea si egoul nostru nu le accepta.



A treia lege :

“Orice moment in care se incepe este momentul corect”.

Totul incepe in momentul potrivit, nici inainte, nici dupa; cand suntem pregatiti pentru un ceva nou (bun sau rau...) sa apara in viata noastra, exact atunci apare (incepe).




A patra lege :

“Cand ceva se termina, se termina."

Daca ceva a luat sfarsit in viata noastra, este pentru propria noastra evolutie, deci cel mai bine este sa inchizi capitolul si sa mergi inainte imbogatit cu acea experienta.

Nu este intamplator ca citesti aceste randuri .... acest text ajunge la tine azi pentru ca esti pregatit sa intelegi ca “niciun fulg de zapada nu cade, niciodata, in locul gresit ...”


Horoscop: O săptămână a transformărilor de personalitate

Faza de Lună Nouă aduce o deschidere pentru care perioada premergătoare acestui moment ne ajută să eliberăm din structurile noastre energetice ceea ce nu mai are rost să ne ocupe spaţiul mental, emoţional, sentimental afectiv, potrivit etapei proprii de dezvoltare.

Contextul astral al săptămânii ne ajută din plin să facem această curăţenie şi reorganizare interioară.
Planeta Venus construieşte chiar luni, 1 iulie, o cuadratură la grad perfect cu Saturn.
Între timp, Soarele (din semnul Racului) se desprinde din piramida de semne de apă, pe care a contruit-o cu Saturn (retrograd încă în semnul Scorpionului) şi cu Neptun (din semnul Peştilor) şi simultan interacţionează cu cuadratura Uranus-Pluton. Astfel că marţi Soarele este în opoziţie cu Pluton, iar joi formează cuadratura cu Uranus.

Confruntarea şi eventual conflictul se pot produce în interiorul nostru, dar este posibil să răzbată până la exterior.
Vântul schimbării poate căpăta o direcţie precisă, iar nevoia interioară de clarificare şi de aranjare a lucrurilor pe un făgaş ales, ne poate motiva, în sfârşit, să ieşim dintr-o anumită rutină, să reorganizăm o ordine prestabilită, în care nu ne mai putem manifesta normal.

Există tendinţa de analiză superficială, care poate genera decepţia, fie în viaţa publică fie în cuplu.
Este important să privim derularea evenimentelor cu obiectivitate, să lărgim percepţia asupra experienţei şi să înţelegem natura consecinţelor.
Poate fi vorba despre o lecţie de asumare a unei responsabilităţi şi orgoliul ne poate sacrifica scopul în favoarea ambiţiilor.
În măsura în care înţelegem şi derulăm lecţia constructiv, ne putem bucura de o anume stabilitate, care ne ajută în procesul decizional.

Dar dacă ne confruntăm cu întârzieri, cu restricţii sub orice formă, poate însemna că evităm (ratăm) sensul experienţelor.
Astfel, este posibil să fim atraşi în răsturnări de situaţii care ne cer în mod tranşant să facem o schimbare profundă, fie asupra viziunii pe care ne-am construit-o asupra scopului ales, fie asupra modului în care am ales să atingem acest scop.

Este o săptămână a schimbărilor de personalitate şi mintea liberă de orice constrângere poate fi de mare ajutor.
Putem evita manifestările emoţionale explozive, adaptandu-ne din mers la solicitările din acel sector de viaţă, pe care îl tranzitează acum planeta Uranus pe harta natală (gradul 12-13 în semnul Berbecului).
Traversăm o perioadă în care, în acel sector de viaţă, putem încheia, mai uşor sau chiar cu succes, situaţii (proiecte) vechi , pe care ne dorim de mult să le finalizam şi să pornim în alte direcţii, sau pe aceeaşi direcţie dar altfel, în alt mod şi cu altă înţelegere a procesului.
Indiferent despre ce ar putea fi vorba, este importantă iniţiativa şi implicarea personală, prin depşirea emotivităţii.

Este ultima săptămâna de mişcare aparent retrogradă a planetei Saturn în acest an.
Astfel că ar fi potrivit să abordăm lecţiile acestei perioade cu maxim de seriozitate şi responsabilitate.
De asemenea, este important să revenim asupra preocupărilor noastre din octombrie anul trecut şi să urmărim acum dacă şi ce ar mai fi de înţeles, dacă şi ce ar mai fi de reaşezat într-o formă mai potrivită cu scopul acţiunilor.
După reluarea mersului direct al planetei Saturn, (8 iulie) vom reuşi să repotrivim lucrurile în acele situaţii cu care ne-am confruntat în perioadă retrogradării sale începând cu 19 februarie în acest an.
Astrolog Ana Gabriela Tautu