miercuri, 26 iunie 2013

Asculta ploaia si ....Picteaza cerul cu stele! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea



In ultimul timp asistam la o intensificare a fenomenelor meteo si la o avalansa de eveniente care se sondeaza atat cu distrugeri materiale cat si cu victime. Oare de ce se intampla toate astea? Oare de ce trebuie sa trecem prin atatea incercari si distugeri? 
Multi oameni isi pun aceste intrebari in aceste zile. 
Dar oare, nu toate ne sunt date pentru a ne face sa ne gandim la adevarata menire pe care o avem pe acest Pamant, la misiunile vietii cu care ne-am intrupat si trebuie sa le indeplinim, la lectiile de viata pe care trebuie sa le invatam!
Ce bine ar fi daca omul ar putea sa invete din huzur si nu ar mai fi nevoit sa treaca prin toate acestea. Din pacate nimeni nu poate invata nimic in asemenea conditii, ba mai mult, uita si cea mai simpla si mai importanta, in acelasi timp, misiune a sa: aceea de a isi pastra credinta in Dumnezeu.
Dar, Domnul Dumnezeu, in nemasurata Sa iubire fata de noi oamenii, ne da sansa sa ne aduncem aminte de toate acestea si sa ne intoarcem fata catre rugaciune. 
Acum, cand zorii Noii Lumi de Lumina se vad la orizont, El ne ofera o serie de evenimente care ne fac sa ne schimbam. El doreste ca multi, cat mai multi sa pasim pragul spre armonie si fericire al Noii Lumi. 
In timpul si in urma acestor evenimente si fenomene meteo, care se vor intensifica din ce in ce mai mult, marea majoritate a oamenilor isi va intoarce fata catre cer si se va ruga Domnului pentru a-i arata unde a gresit si care este calea ce trebuie sa o urmeze pentru desavarsirea sa in aceast viata, pentru a devei OM.
Doar cei care sunt mult prea inlantuiti in materialitatea banului, nu vad si nu vor vedea calea cate trebuie urmata. Ma uit cu bucurie in jurul meu si vad cu din ce in ce mai multi se schimba si simt in suflet cum incepem cu totii sa  "Ascultam ploaia si ....sa Pictam cerul cu stele".
Faptul ca tot mai multi se roaga, ca multi, foarte multi isi ajuta semenii in cele mai diverse forme, inclusiv prin a dona sange, toate acestea ma fac sa cred ca OAMENII DEVIN OAMENI IUBITI DE DUMNEZEU si ca schimbarea este posibila si pe cale pasnica.
Doamne ajuta!





Urmareste clipul aici:

Asculta ploaia


Asculta,asculta,
Asculta,asculta,
Asculta,asculta,
Asculta,asculta,
Asculta,(asculta),asculta,(asculta)
Asculta,(asculta),asculta,(asculta)
Asculta,(asculta),asculta,(asculta)
Asculta,asculta

Asculta fiecare picatura de ploaie(asculta,asculta)
Aaah
Soptind secrete degeaba,
Innebunite c autand pe cineva sa auda
Povestea lor inainte ca ele sa atinga pamantul.
Te rog sa nu-mi dai drumul 
Nu mai putem sta asa o vreme?
Este prea greu sa spui adio!
Asculta ploaia

Aaaa....ahhh
Asculta,asculta,asculta,asculta,asculta,asculta plangand....
Oo...ooh oooh ooh oo...ooh 
Oo...ooh oooh oh oh

Asculta,(asculta),asculta,(asculta)
Asculta,(asculta),asculta

Stau singur in furtuna(asculta,asculta)
Deodata vorbele dulci i-au stapanirea
(asculta,asculta)
Grabit spui ca nu ai mult timp
Deschide ochii la dragostea din jurul tau
Poate simnti ca esti singur
Dar eu sunt inca aici cu tine
Poti sa faci ce ai visat
Dar amintestetzi sa asculti ploaïa.

oo...ooh oh oh oh oh 
ooh ooh oh oh oooh
Asculta

Versuri de la: http://www.versuri.ro/ 



Urmareste clipul aici:


http://lyricstranslate.com
Dintr-o dată în fața ochilor mei 
nuante de indigo apar 
Cu ei cum spiritul meu suspină 
Picteaza cerul cu stele.
Noapte doar va ști vreodată 
de ce cerul arata nu 
toate visele nu sunt pentru a ști 
Picteaza cerul cu stele.
Cine a pus cerul la miezul nopții 
Deci, un spirit trebuie să zboare? 
ca cerul părea atât de departe 
acum, care va atârna stea la miezul nopții?
Noapte a adus la cei care dorm 
doar visele ei nu pot ține 
Am arbitru adânc 
Picteaza cerul cu stele.
Cine a pus cerul la miezul nopții 
Deci, un spirit trebuie să zboare? 
ca cerul părea atât de departe 
acum, care va atârna stea la miezul nopții?
Puneți un nume pe noapte 
Unul a pus inima să coboare 
și să facă întuneric luminos 
Picteaza cerul cu stele.

Read more at http://lyricstranslate.com/ro/enya-paint-sky-stars-lyrics.html#aIjl0hVmGiMwegp6.99

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Cei care vor să doneze sânge pentru victimele din Muntenegru pot merge la Institutul de Hematologie


Cei care vor să doneze sânge pentru victimele din Muntenegru pot merge la Institutul de Hematologie
Persoanele care vor să doneze sânge pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, începând de miercuri dimineaţă, la Institutul Naţional de Hematologie, informează un comunicat al Ministerului Sănătăţii, potrivit mediafax.ro.

"Cetăţenii care doresc să doneze sânge pentru persoanele rănite în urma accidentului din Muntenegru sunt invitate începând de mâine dimineaţă la Institutul Naţional de Hematologie, strada Constantin Caracaş nr. 2 - 8, Sector 1, Bucureşti", se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii bucureşteni şi militarii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au decis, tot marţi, să doneze sânge, în semn de solidaritate cu victimele accidentului produs duminică în Muntenegru.

Potrivit reprezentaţiilor celor două instituţii, poliţiştii bucureşteni şi cadrele IGSU din Bucureşti şi judeţul Ilfov vor dona sânge la Spitalului Militar Central, în timp ce salvatorii serviciului pentru situaţii de urgenţă al judeţului Argeş, la Centrul Local de Tranfuzie Sanguină.

În acelaşi timp, au donat sânge, la două clinici din Bucureşti, şi mai mulţi suporteri ai echipei Rapid, tot pentru victimele accidentului, care vor fi aduse la spitale din Capitală în cursul zilei de marţi.

Aproximativ 50 de suporteri au donat sânge la Centrul de transfuzie sanguină al municipiului Bucuresti şi alţi 20 la o clinică din cartierul Titan, în cadrul unei campanii a Ligii Suporterilor Rapidişti (LSR) intitulate "Suflet alb - sânge vişiniu".

"Muntenegrenii au dovedit că sunt nişte oameni remarcabili. Indiferenţi la naţionalitate, mânaţi de bunătate, săritori, empatici şi îngrijoraţi, muntenegrenii şi-au dat sângele pentru românii implicaţi în dezastruosul accident rutier aşa cum ar face-o pentru unul de-al lor. Atinşi de acest gest aproape nefiresc în ziua de azi al muntenegrenilor, suporterii rapidişti au hotărât să se alăture iniţiativei lor donând sânge. Sânge românesc, sânge de rapidist, menit sa ajute pe oricine are nevoie, indiferent de culoare, rasă sau naţie", se menţionează într-un comunicat al LSR.

De asemenea, LSR precizează că va oferi ajutor oricărui muntenegrean care se află pe teritoriul României şi care se adresează Ligii Suporterilor Rapidişti.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.

Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului. 

Erou - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea

Adjunctul Poliţiei din Muntenegru: Autocarul nu poate fi scos din prăpastie. Un şofer a murit, celălalt e în stare gravă

Te numesti erou, daca te duci si lupti pe front cu insurgentii sau dusmanii tarii tale, dar te numesti erou si atunci cand iti pui viata in pericol pentru a-ti salva semenii aflati in suferinta si nu te mai gandesti ca tu insuti ti-ai putea pierde viata in aceasta operatiune. Te numesti erou si atunci cand miscat de suferinta semenilor te duci si donezi sange pentru a salva viata celor care au nevoie de ajutorul tau. Te numesti erou si atunci cand nu precupetesti nici un efort si iti lasi familia si veghezi la capataiul bolnavilor si victimelor unui accident si faci tot posibilul ca sa ii readuci la viata sau sa  ajuti sa se insanatoseasca. Te numesti erou si atunci cand te apleci asupra unui bolnav grav sau muribund si incerci sa-i alini ultimele clipe de viata. 
Sunt atatea moduri de a deveni erou, dar ce conteaza modul cum devii? 
Conteaza ca atunci cand vezi un om in nevoie sau suferinta, sa nu te mai gandesti la propria viata, ci doar cum il poti ajuta! 
Asta au facut localnicii din Muntenegru care au coborat in rapa aceea blestemata si au dat sansa celor care supravietuisera sa  scape cu viata, fara sa se gandeasca o clipa ca si ei isi pun viata in pericol. Asta au facut toti doctorii si personalul medical care a renuntat la timpul liber, pentru a fi langa niste straini si a-i  ajuta atunci cand aveau nevoie de ei. 
Asta au facut cei care nu aveau nici o legatura cu romanii din autocar si s-au dus imediat sa doneze sange pentru a le da ranitilor o sansa la viata. 
Ei au fost eroi. Noi am fi facut acelasi lucru in aceleasi conditii? Probabil ca da, acei dintre noi care ne-am fi amintit sa fim oameni.
Probabil ca exemplul lor ne va face sa nu mai trecem pe langa locul accident fara sa ne oprim si sa dam o mana de ajutor cat de mica si sa mergem sa donam sange ori de cate ori este nevoie pentru salvarea unei vieti. 

Urmatiti clipul aici:


Exista un erou
Daca te uiti inauntrul inimii tale.
Nu trebuie sa-ti fie teama
De ceea ce esti.

Exista un raspuns
Daca patrunzi in sufletul tau.
Si amaraciunea pe care o cunosti
Se va topi.

apoi un erou apare
cu puterea de a merge mai departe
si-ti pui temerile la o parte
si afli ca poti sa supravietuiesti
deci cand simti ca speranta a disparut
uita-te inauntrul tau si fii puternic
si vei vedea in sfarsit adevarul
ca un erou se afla in tine

e un drum lung
cand parcurgi lumea singur.
nimeni nu-ti da o mana de ajutor
de care sa te tii.

poti gasi iubire
daca cercetezi inauntrul tau.
si golul pe care-l simteai
va disparea.

Refren:

Domnul stie
visurile sunt greu de urmat
dar nu lasa pe nimeni
sa ti le distruga
tine-te bine
va fi un maine
in timp
vei gasï calea


Refren:



Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Obiect ciudat într-o fotografie NASA a Lunii

Aici este un obiect foarte ciudat într-o fotografie NASA a Lunii.
Fotografie originala aici ... http://www.hq.nasa.gov/alsj/a17/AS17- .
În această fotografie veți vedea un anumit tip de obiect plutitor peste luna. Chiar camera lunara este îndreptata spre acest obiect. Acest obiect a fost gasit pe site-ul ufosightingsdaily

URANIA: Intrarea lui Jupiter în semnul Racului va schimba pentru un an datele economiei la nivel național


În ziua de 26 iunie, Jupiter, numit în astrologie și marele benefic, părăsește zodia Gemenilor, în care a stat un an, și intră în semnul de apă al Racului, pe care îl va tranzita până pe 16 iulie 2014. Această planetă, care se bucură de un foarte bun renume în astrologie, prezintă două ipostaze.
Una celestă, care simbolizează puterea, autoritatea și forța dar care, în egală măsură, împarte dreptatea cu severitate, răsplătind sau pedepsind după caz; a doua ipostază, cea terestră, este mai plăcută și mai simpatică: Jupiter apare ca un protector, un binefăcător, un creator de șanse și oportunități; el induce blândețe, cumsecădenie și indulgență în varii circumstanțe și, nu în ultimul rând, aduce abundență, permițând sporirea averii personale (sau a economiei unei țări) și reabilitarea financiară și materială. Acestea sunt caracteristicile generale. Ele diferă însă în funcție de semnul zodiacal pe care îl tranzitează această planetă. În drumul său prin semnul Racului, Jupiter privește poporul, mulțimea sau diferitele categorii umane sub semnul unui interes comun, al unui scop, al unei cauze. Anticipăm că, de acum în acolo, se vor înmulți manifestările colective de revendicare a unor drepturi, de manifestare a nemulțumirii sau de exprimare a unor idealuri și tendințe.
Nu vă bazați pe super-Lună!

Circulă tot felul de denumiri și peceți date unor momente astronomice, care prin „mondenizare“ deformează sensul real astronomic sau astrologic. Acum e la modă să vorbești despre Lună și, nu ca să intrăm în rândul lumii, ci tocmai pentru a combate frivolitățile astrologice, ne oprim și noi, acum, asupra acestei formulări. Super-Luna este un termen care încearcă să dea unei faze de Lună Nouă sau de Lună Plină (cea mai apropiată de momentul Solstițiului de vară), statutul de mare eveniment. Din punct de vedere astronomic, această poziție ține de ordinul firescului mecanicii cerești care face ca, o dată pe an, Luna să se afle la cea mai mică distanță față de Pământ. Născută din senzaționalismul unor astrologi, interpretarea acestei poziții încarcă artificial cu un potențial de risc (evenimente colective grave, cutremure etc.) un tranzit care nu are nimic special, cel puțin astrologic. Așa încât faza de Lună Plină care se va produce în ziua de 23 iunie (la două zile după Solstițiul de vară), poate avea niște consecințe ce rezultă din însuși fenomenul opoziției din Soare și Lună, precum și din relația acestui aspect cu restul planetelor, dar nu din exaltarea apropierii Lunii de Pământ. Așadar, nu vă sperați că s-ar întâmpla ceva bun și nici nu speriați să se va deteriora o situație financiară în această perioadă din cauza super-Lunii.

Ziua de 23 iunie - moment astral vulnerabil din punctul de vedere al astrologiei financiare
Faza de Lună Nouă construită prin opoziția Soarelui la 2° 29‘ Rac și Lună la 2° 29‘ Capricorn este o poziție subtilă. Pentru că cele două Luminarii se află în poziții stresante, este dificil ca ele să-și manifeste întregul potențial benefic. De aceea, pentru că este vorba de o Lună Plină cu Luna în Capricorn, se poate anticipa instalarea în această perioadă a unei restricții ca disponibilitate bănească. Nici Soarele în Rac nu marchează vreo etapă de dezvoltare, ci fie una de stagnare, fie chiar de regres. Iată deci că cei doi aștri subliniază, în acest mijloc de an, o postură care va da nota în lunile următoare, din punctul de vedere ale evoluției economice, care se poate traduce prin economie, limitare a cash-ului, restricții cu privire la resursele de bază, mai ales cele rezultate din extracție (petrol, sare, cărbune, minereuri, metale prețioase) sau la cele care provin, în agricultură, din recoltele acestui an. Ceea ce dă o particularitate specială acestei situații, dincolo de semnificațiile ei directe, este conjuncția pe care o face Soarele cu Luna Neagră (în semnul Racului) și opoziția acestor două configurații astrale cu Luna în Capricorn. Marcajul lor depășește impactul strict energetic cu efecte asupra climei și atinge zonele mai profunde ale unor plăți karmice și ale unor semnificații ezoterice. Ele depășesc cadrul personal, individual și privesc grupurile mari de oameni, colectivitățile la nivel de țară, națiune sau zonă geografică. Este ca și cum ar suna gongul anunțând vremuri grele. Din perspectivă economică, sunt semne care prevestesc pierderi, pagube, stricăciuni și degradări ale unei civilizații materiale care se deteriorează în varii ipostaze, cele provocate de tulburările meteorologice fiind doar una dintre cauze.
Fenomenele meteorologice ciudate vor persista până la începutul lunii august
Deși pe noi, românii ne impresionează fenomenele de vreme severă care au loc în țara noastră, această realitate nu privește doar teritoriului României, ci tuturor continentelor, unde fenomenele extreme (caniculă, inundații, secetă, incendii, grindină, zăpadă etc.) provoacă pagube majore și perturbații în desfășurarea multor activități cu impact asupra economiei (agricultură, comerț, transporturi, cultivarea pământului, strângerea recoltelor). Rând pe rând, fiecare continent și fiecare țară, vor avea de suferit consecințele nefaste ale acestor perturbații meteorologice, iar momentul de Lună Plină nu va face decât să marcheze un punct critic în regimul apei prin cele două extreme (secetă și inundații) în ambele cazuri elementul pământ fiind cel viciat. Poate că, la un moment dat, țara noastră va scăpa de sub incidența acestor „crize“ de vreme rea, sau ele vor fi mai rare și mai puțin devastatoare ca altădată, dar alte regiuni vor continua să suporte consecințele unui impact astral determinat din punct de vedere climateric. Ceea se ce construiește în aceste zile pe semnul Racului (patronajul Soarelui, faza de Lună Plină, prezența de curând a Lunii Negre în același semn de apă, întrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Mercur - tot în Rac, precum și apropiata intrare în aceeași zodie a planetei Jupiter) nu face decât să amplifice și să radicalizeze potențialul de risc provenind de la apă.

Un tablou astral apăsător
Cinci planete în mers aparent retrograd care blochează capacitatea de a patrona un curs firesc al evenimentelor, care provoacă dese întoarceri la o stare anterioară de fapte, revizuiri și răzgândiri, care împiedică progresul și ne obligă pe toți, la nivelul fiecăruia, să regândim opțiunile, să renunțăm la o serie de decizii, să reformulăm strategiile de viață. Pentru domeniul comerțului, Mercur este cu deosebire păgubos.
Transporturile întârzie, marfa se strică, se pierde, este returnată, banii nu vin, nu vin la timp, nu vin toți odată. Opiniile celor care decid cu privire la faptele de comerț sunt marcate de impresii subiective, de ambiții personale, de o viziune particulară defectuoasă (frică de a opera cu sume mari de bani, spaimă de necunoscut). La toate acestea intervin, deloc profitabil, tot felul de „ieșiri“ care nu au ce căuta în domeniul financiar, exces de zel, crize de patriotism (sau de interese locale), politici la nivel guvernamental protecționiste prost gândite, prost gestionate etc.
Contextul astral patronează atitudini politice care iau în calcul un factor național, un interes etnic, un criteriu religios, o strategie militară. În acest fel, negocierile evoluează încet, stagnează, se complică prin intervenția acestor factori aleatorii sau sunt condiționate de un cumul de factori ce țin de particularitățile socio-politice, militare sau religioase ale câte unui stat, ce umbresc relațiile economice internaționale sau le complică prin măsurile economice și inițiativele legislative interne cu impact în relațiile externe.
La toate acestea se adaugă o particularitate a acestui moment astrologic: șase planete în cele trei semne de apă (Rac, Scorpion, Pești) sporesc în intensitate aspectele critice ale etapei prin care vom trece. Ceea ce se declanșează pe 26 și 27 iunie se va contura cu acuitate de-a lungul întregii luni iulie, cu consecințe dintre cele mai clare și lesne vizibile în plan economic. Se creează premisele unor evaluări greșite, unor judecăți de valoare marcate de un interes personal ascuns sau greu de identificat ca atare, de tentative de înșelare și păcălire. Dar, cel mai important aspect ce își va pune amprenta în domeniul economic, pe plan național sau internațional, este cel de constrângere sau de creare artificială a unor condiții de negociere viciate de situații-limită sau de crize provocate anume pentru a-i pune pe parteneri în dificultate și în imposibilitatea de a acționa, de a se apăra, de a cere explicații, de a ridica pretenții  ori de a se mai putea menține pe o poziție de negociere abordată anterior. În mod normal, într-o astfel de situație, legitim și înțelept ar fi să se întrerupă orice dialog, să nu se mai ofere plus de informații, de argumente și de puncte de vedere. Este un moment indicat pentru conservarea atuurilor sau pentru replierea fără grabă, într-o nouă direcție: se renunță la actualii potențiali parteneri de afaceri, se schimbă oamenii, țara sau chiar intenția unei afaceri. Aspectul este valabil atât în plan personal cât și la un nivel oficial (organisme internaționale, delegații oficiale, grupuri de lucru bilaterale etc.).
Cramponarea celor în dificultate momentană în legătură cu o afacere nu-i va conduce pe aceștia la succes chiar dacă contractul, cooperarea sau parteneriatul se va realiza; el va funcționa în beneficiul celor puternici, care fac jocul și impun condițiile dure și grele într-o tranzacție. În sfârșit, în măsura în care se poate, ar trebui să se aștepte măcar până la 1 septembrie pentru parafarea acestor negocieri sau, după caz, tratative.
Atenție! Orgoliul dăunează grav afacerilor
Demnitatea este una, poziția principială care ține cont de criterii juste este alta, și ambele sunt profitabile într-un parteneriat. În afaceri însă, orgoliul se identifică cu aroganța socială sau cu suficiența profesională și nu este un factor de succes, iar după 27 iunie el devine chiar un factor de risc. El sporește în intensitate cu cât ne apropiem de 1-2 iulie. Contextul astral al acelor zile le va pregăti celor care sfidează realitatea și umblă cu „artificii“ lecții de viață dintre cele mai dure. Vor funcționa mai multe principii: fie se va găsi cineva și mai lipsit de principii care să-l desființeze pe acel încrezut, fie sunt oameni care vor dori să plătească o poliță cuiva ori, pur și simplu, orgoliul le va întuneca unora mintea într-atât de tare, încât aceia nu vor mai ține cont de evidențe, de nuanțe, de avertismente, de sfaturi sau de astrolog și vor proceda cum le va dicta mai ales…orgoliul. Dacă ar fi vorba doar de un risc asumat și de o pierdere de bani, ar mai cum ar mai fi („pierzi, câștigi, negustor te numești“ spune o vorbă din bătrâni), dar riscul cel mai mare este pierderea unei afaceri, a unei firme, a unor procente deținute într-un acționariat sau a unei funcții de conducere într-o structură de interes economic ori chiar demiterea (cu scandal) pentru că au pus în pericol echilibrul financiar și renumele unei instituții prin decizii iresponsabile și periculoase.

Bob de grau-G.G. Ursu

Mai bine ma nasteam un bob de grau,
Batut de vant si ploi si ars de soare,
Sa ma dezmierde ciuturi de racoare
In nopti cand curge luna ca un rau.

As fi crescut,navala fara frau,
Sa darui rod intinselor ogoare
Si-a cerului vapaie,ca pe-o floare,
In limpezi dimineti s-o prind la brau.

Dar mi-a fost dat sa nu pot fi un bob,
De vesnicie,ci bicisnic rob
Ce ar vrea sa-si rupa lanturile manii,

Si doar cand noaptea-campuri dogoreste
Eu simt cum dragostea in mine creste,

Ca-n bobul graului belsugul painii.



Sursa: primit pe mail

Mai este România un stat suveran?! partea II


Schizofrenie pură sau corupție crasă?!

Fermierii: impozitul agricol îi va extermina pe micii agricultori
Varanul Dan Felix Voiculescu, tătucul micului mafio-capitalist de la Agricultura,este cel mai rapace cumpărător de terenuri din România după Porumboiu.
Dan Felix Voiculescu, a cărui pasiune pentru pământ este cunoscută, fiind deja cercetat într-un dosar de înșelăciune în acest sens, este, se pare, un neocapitalist cu acte în regulă. Adică, ia de la săraci, comasează, şi dă la bogați. Potrivit surselor din piața, Voiculescu, părintele spiritual al schnautzerului de la Agricultura, domnul Daniel Toxic Constantin, îşi trimite echipe de agenți pe la micii fermieri din ţară cu care negociază agresiv să le cumpere terenurile la preţuri de nimic. 
Terenuri pe care apoi să le comaseze şi să le vândă, evident, la preturi mult mai mari “fondurilor de investiții” cu care colaborează pentru vânzarea la hectar a României. În aceste condiții, nu este de mirare ca Daniel Toxic Constantin ne spune că “nu se mai poate face nimic” pentru oprirea vânzării terenurilor către străini, că “este prea târziu”, sau că “vânzarea terenurilor către străini este doar un subiect de presa”. Evident, acești lupi agresivi, extrem de ostili la adresa romanilor trebuie să-şi primească nota de plată, cu tot cu dobânda, mai devreme sau mai târziu. Preferabil mai devreme.


Cum reacționează masonii şi neocapitaliştii mafioţi la preconizata criză alimentară?
Mugur Isărescu (Guvernatorul Băncii Naţionale a României ), a venit zilele acestea cu o ipoteză-şoc, în condiţiile în care analiştii susţin că banca centrală a ratat deja ţinta de inflaţie în acest an, scrie EVZ. 
"Nu exclud ca, la începutul lui octombrie să avem o inflaţie de sub 4%, dacă preţurile la legume, cartofi, se reduc de la nivelurile exagerate de acum", a spus Mugur Isărescu, sugerând că, în una din ipotezele pe care le ia în calcul, inflaţia anuală ar putea coborî la 3,8% la începutul lui octombrie.
Acesta a spus că o inflaţie lunară similară cu cea din luna iunie, de -0,3%, nu este exclusă, in iulie, august si septembrie, în condiţiile în care vor exista corecţii la preţurile volatile, adică la legume şi fructe.
"Unii vor spune că banca centrală a fost ajutată de cartof. Vom accepta şi acest lucru", a comentat guvernatorul BNR.
Traian Băsescu – România trebuie să urmărească nu doar dezvoltarea producției agricole, ci și a industriei alimentare, mai spune președintele, mai ales că hrana se va vinde oricând. 
”Dacă va exista ceva ce se va vinde de acum și peste 1.000 de ani este hrana. Eu am convingerea că peste zece ani o să constatăm că nu se va mai cere la export ce dăm acum. Următoarea criza a lumii nu va fi cea de bani, ci de hrană, cu atât mai mult cu cât în Asia se trece tot mai mult la un sistem de alimentare apropiat de cel al europenilor sau al americanilor”, a precizat Traian Băsescu.
Cele mai mari exporturi în cel mai prost an agricol. Oare de ce?!
Am exportat cu 18% mai mult grâu şi porumb în 2012. Exporturi mai mari în cel mai secetos an din ultimii 60?! 
Marea criza alimentară care nu-i va ocoli pe romani este mult mai aproape decât ne-am putea închipui. Iar vânzarea terenurilor arabile către străini sunt ultimele cuie la coşciugul acestei nații. 
Iată un exemplu. 

Cum se face ca România a avut anul trecut cele mai mari exporturi, în condițiile în care am avut parte de unul dintre cei mai prosti ani agricoli? 

România a exportat în 2012 aproape 4,6 milioane de tone de grâu şi porumb, cu peste 18 procente mai mult decât în 2011, unul dintre cei mai buni ani, deşi seceta a înjumătăţit anul trecut producţiile acestor cereale, conform datelor furnizate AGERPRES de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).
Din cantitatea de cereale plasată pe pieţele externe (piaţa UE şi ţările terţe), grâul şi măslinul au reprezentat 2,314 milioane tone, iar porumbul 2,272 milioane tone. Din exporturile de porumb s-au obţinut 596,5 milioane euro, iar din cele de grâu 544 de milioane euro.
Conform MADR, încasările totale din grâu şi porumb au depăşit 1,14 miliarde de euro, în perioada ianuarie – decembrie 2012, reprezentând aproape o treime din suma totală încasată anul trecut din exporturile de produse agroalimentare, care s-a cifrat la 3,9 miliarde de euro.
Anul trecut, încasările din exporturile de grâu şi porumb au crescut cu 28%, de la 888,47 milioane euro în 2011, la 1,14 miliarde euro în 2012, datorită preţurilor avantajoase de export de pe piaţa mondială.
Explicația este cat se poate de simpla. Proprietarii străini din Romania îşi duc producția în ţările de origine, indiferent daca avem un an bun sau unul prost. Sau, mai ales daca avem un an prost. În aceste condiții însăși siguranța alimentara a românilor este pusă în pericol. Evident, CSAT-ul nu este preocupat de acest fenomen pentru ca, evident, nu-l percepe ca pe o amenințare la adresa securității naționale. 
Dacă străinii vor să facă agricultură să arendeze, nu să cumpere
Agricultorii propun ca străinii care chiar vor să facă agricultură în România să poată arenda terenuri fără să fie însă şi proprietari pe acestea. O soluţie simplă, care nu contravine directivelor UE, după cum agricultorii. 
”Dacă chiar vor să facă agricultură în România, şi nu speculă, străinii ar putea să arendeze terenuri, nu să fie proprietari. Arendarea terenurilor de către străini, fără posibilitatea acestora de a le cumpăra, nu ar contrazice directivele europene din moment ce fiecare stat are mecanisme de protecţie internă – italienii contra germanilor, germanii contra francezilor, cu atât mai mult după criza din 2007 când statele au înţeles că trebuie să-şi asigure siguranţa alimentară”, afirmă Daniel Ciobanu, preşedintele Asociaţiei Producătorilor Agricoli din Bacău. 


Unde dețin romanii terenuri in Europa?! E o gluma, desigur…

Aderarea României la UE a avut un singur scop – spolierea resurselor ţării. Şi ne referim, în special, aici la petrol, aur, alte resurse minerale şi teren arabil. Din câte se pare, planul de spoliere a funcționat perfect. Clica neocapitalist-masonică locală şi-a dat mâna cu gruparea internațională de crimă organizată(FMI,Banca Mondială) care a ajuns să terorizeze şi să spolieze întreaga lume. 
Ce am obținut, în schimb?! Mai nimic – romanii nu pot lucra liber niciunde în Europa, iar povestea cu libera circulație este o glumă idioată pentru majoritatea românilor, suficient de săraci chiar şi pentru a da o fuga până la mare, pe litoralul romanesc. 
În aceste condiții, dacă UE consideră că străini au cumpărat legitim terenuri în România şi că nu a fost un caz cras de concurenţă neloială, după cum apreciem noi, cum se face că românii de rând nu dețin nici măcar un hectar de teren arabil în alte ţări?! 
De ce nu lucrează românii terenuri în Germania, în Italia, în Spania, în Danemarca, dacă vorbim într-adevăr de o piața liberă, așa cum proclamă sus şi tare capitalacii UE?! Cred că sunt întrebări la care trebuie să răspundă urgent neocapitaliştii-mafioţi cocoțați în fruntea ţării. 
Poziţia României în raport cu UE

Agricultorii acuză Comisia Europeană de aplicarea unui dublu standard în relaţia cu România şi Bulgaria în raport cu celelalte state europene.

”În decembrie 2010 Comisia Europeană recomandă, la trei ani de la aderarea României la UE, doar României şi Bulgariei, să liberalizeze piaţa terenurilor agricole şi să permită nerezidenţilor să cumpere terenuri în România. Veneau cu nişte argumente de copii mici, că, vezi Doamne, străinii vor veni cu tehnologii de vârf şi va fi o adevărată revoluţie ştiinţifică. Atunci, noi agricultorii nu ne-am opus, pentru că n-am ştiut că am fost atât de proşti când s-a negociat tratatul de aderare. Spre deosebire de alte ţări europene, României şi Bulgariei le lipseşte articolul şapte din tratat cu privire la circulaţia terenurilor. Dacă nouă ni se impune să deschidem piaţa terenurilor agricole pentru străini de la 1 ianuarie 2014, nu aşa au stat lucrurile şi la alţii. Croaţilor (n. red.- Croaţia este în curs de aderare la UE) li s-a permis să prelungească tranziţia către liberalizarea pieţei terenurilor cu încă trei ani printr-o simplă notificare a Comisiei Europene. La fel şi în cazul Ungariei, care a notificat CE şi a fost prelungit termenul (n.red. -,ungurii au anunţat chiar că vor să interzică achiziţia de terenuri de către străini). Polonezii aveau negociat deja pe 12 ani de la aderare, până în 2016, deci n-au avut nevoie să notifice”, spune Ciobanu.

Schizofrenia de tip mafiot neocapitalist.

Declarații politice la 180 de grade faţă de acțiunile politice
Perversiunea criminalilor pripășiți la conducerea României pare sa nu cunoască limite. Diferențe dintre politici şi declarațiile politice a atins cel mai înalt grad de schizofrenie. Iată mai jos niște mostre:
Crin Antonescu: Agricultura şi Constituţia este prioritatea zero a României…(când nu-l ia somnul)
Băsescu: Vreau sa vad ca românii nu îşi vând pământul…(cu ochelari de soare aproape sigur)
Victor Ponta: Vom avea în continuare taxare inversă în agricultură(taxe…taxe…şi iar taxe)

Concluzie

Fermierii români susţin că lipsa de iniţiativă legislativă a guvernului USL şi în special a ministerului condus de Daniel Toxic Constantin este de neînţeles în condiţiile în care toate statele europene fac eforturi pentru a-şi proteja terenurile agricole în perspectiva preconizatei crize alimentare globale. 
Ei arată că românii şi bulgarii sunt forţaţi să permită cumpărarea terenurilor de către străini, în vreme ce altor ţări europene li se permite să se protejeze. 
Din analiza datelor statistice prezentate anterior se observă că deja o parte importantă a terenurilor agricole este deținută de cetățenii străini pe filieră masonică, ceea ce arată că există un interes în acest sens, și prin urmare, există riscul ca începând cu 1 ianuarie 2014 să se producă în România, pe fondul sărăciei, lipsei de capital și a unui sistem încurajator de creditare, un transfer masiv de proprietate către cetățenii străini, în special mafioţi sau masoni. 
Toate acestea arată că, cel puțin la acest moment, pentru cetățeanul român care nu este membru în vreo lojă masonică sau nu face parte din vreo grupare politico-mafiotă, nu există egalitate de șanse, principiu fundamental al UE, pentru acumulare de capital si dezvoltare, având în vedere că prețurile actuale ale terenurilor agricole sunt relativ mari în raport cu puterea de cumpărare, iar sprijinul acordat este mult sub cel mediu primit de fermierii din alte ţări UE. 
Un alt risc care ar putea interveni, este acela în care o parte din investitorii străini să folosească această oportunitate doar pentru a crea o piață speculativă cu terenurile agricole în România, ceea ce ar pune în pericol securitatea agricolă a statului român. 

Și în prezent cetăţenii străini pot cumpăra terenuri în România, însă prin intermediul firmelor înregistrate în România, care figurează ca persoane juridice şi care pot avea în posesie terenuri agricole. 
În lipsa unei agenţii de reglementare a vânzării terenurilor şi a unui cadru legislativ adecvat, singura şansă rămâne ca terenurile să fie cumpărate de români, însă aceştia sunt decapitalizaţi şi nu sunt sprijiniţi în niciun fel de stat, spre deosebire de fermierii străini care sunt încurajaţi de statele lor să cumpere terenuri în afara ţării de origine prin credite cu dobândă subvenţionată, fără dobândă sau chiar cu ajutorul fondurilor nerambursabile.
Așadar, considerați că este deplasat sa fie tratați ca niște teroriști, mafio-capitaliştii şi masonii care s-au tot perindat pe la conducerea României în ultimii 24 de ani?