marți, 18 iunie 2013

Luna Neagra in Rac (iunie 2013- martie 2014). Vindecarea radacinilor

LUNA PLINA IN CAPRICORN – 23 IUNIE 2013 ORA 14:32 ORA ROMANIEI – “ REALITATI KARMICE”

Luna Plina este un moment in care Soarele se afla in opozitie cu Luna, este o Luna stralucitoare, este un moment incarcat de energii imense ce poate inlatura lucrurile gresite intr-un mod destul de dur, poate aduce recompense, ne poate umple “sacul “ daca meritam. In faza de Luna Plina, Luna este luminata in totalitatea ei de catre energia Soarelui ( luna este un corp ceresc fara lumina proprie), de aceea emotiile sunt extrem de vizibile, pot iesi in lumina stari emotionale incredibile, viata capata in aceste zile un ton mai nervos, oamenii sunt mai nervosi in special cei care nu stiu in ce directie sa-si foloseasca imensa energie .
Luna Plina in Capricorn pe gradul 2:10 este apogeul actiunilor incepute in trecut, daca la Luna Noua in Capricorn  ( 11 ianuarie 2012) am plantat ” semintele “, acuma culegem roadele, depinde cum am  “udat si ingrijit gradina  “.
Luna Plina, opozitia dintre Luna in Capricorn gradul 2:10  si Soarele in Rac  gradul 2:10  activeaza  axa III-IX, o axa ce tine de comunicare si studii. Casa III energizata de aceasta Luna Plina este o casa naturala a Gemenilor si a lui Mercur iar Jupiter in Gemeni termina tranzitul lui prin semnul Gemenilor iar pe 26 iunie incepe tranzitul prin semnul Racului. Tot pe 26 iunie, Mercur , guvernatorul natural al casei III intra in miscare aparent retrograda in semnul Racului.
Luna Plina in semnul de pamant al Capricornului, un semn practic, un semn ce are respect pentru traditii, fundatii solide, planificari pe termen lung, stabilitate, autoritate, rigiditate, reflecta lumina Soarelui in Rac, un semn ce nu este foarte diferit de semnul Capricornului doar ca Racul este preocupat mai mult de domeniul emotional pierzand astfel din vedere planurile pe termen lung.
Opozitia dintre Luna in Capricorn si Soarele in Rac poate fi privita ca un examen astral, un examen pe care il trecem sau il putem pica, asta in functie de cat de bine ne putem stapani emotiile, sensibilitatea. In casa III, Luna Plina ne pune sa vorbim despre planurile noastre, despre esecurile noastre.

In astrologie, opozitia este un aspect major dinamic ce arata o  problema interpersonala ce cere un compromis intre fiecare dintre noi si partenerul nostru sau un grup de persoane. Este un aspect ce aduce instabilitate, tensiuni interioare care daca sunt controlate si directionate in mod creativ, atunci putem canaliza impulsul coplesitor de a invata ceva nou, de a dezvolta o serie de talente. In acest moment de Luna Plina, Saturn, Neptun ne sunt asistenti de nadejde, sunt energii ce mediaza conflictul Luna-Soare, iar prin aceasta mediere ne ajuta si pe noi,  ne sprijina sa nu “ ne rupem de tot craca de sub picioare”.  De fapt , pe cer se formeaza o configuratie astrala Zmeu, o configuratie ce este formata din opozitia Luna –Soare iar Saturn face un aspect de trigon cu Soarele si un aspect  de sextil  cu Luna, Neptun face un aspect de trigon cu Soarele in Rac si un aspect de sextil cu Luna in Capricorn. Este  o configuratie dinamica prin aspectul de Luna Plina iar aspectele benefice si planeta focar –Soarele in Rac in casa IX arata calea de urmat.

Saturn in aspect benefic cu Luna in Capricorn si Soarele in Rac ne invata despre utilizarea corecta a energiei noastre emotionale, a resurselor noastre comune, a relatiilor de familie. Pe de alta parte, Neptun in Pesti are un rol de adjuvant prin influenta lui pozitiva in acest concert astral, este ca o muzica care face bine sufletului, este un ghid ce ne ajuta sa facem descoperiri in noi insine dar si in cei din jur.
Neptun retrograd in casa V in acest moment astral este ca un “ adevar divin “ in iluziile unei iubiri, in iluziile unui proiect creativ, in relatia cu copii vostri.
Soarele in Rac in casa IX ne cere sa ne extindem intelegerile noastre, sa exploram ideile, culturile, conceptele noi. Daca ati visat sa calatoriti, sa traiti in alta tara, faceti din acest vis o realitate. Putem straluci prin tenacitatea noastra de a ne proteja sistemul de credinta, familia, indiferent de ceea ce cred altii. Puterea personala o putem descoperi atunci cand ne implicam si emotional in cautarea adevarului, in cautarea libertatii de gandire.

Aceasta Luna Plina in Capricorn este intr-o conjunctie destul de larga cu Pluto retrograd in Capricorn. Pluto este planeta transformarii, regenerarii dincolo de orice control al nostru iar in semnul Capricornului, aceasta energie are de a face cu reguli, regulamente, constructii, modalitati demodate ce trebuiesc transformate. Pluto retrograd in casa III pune un accent deosebit pe “cuvantul dat” in trecut, poate fi o pedeapsa pentru cei care tot timpul  nu se tin de cuvant, care nu sunt constanti in actiunile lor, care nu se bat pentru ideile lor.
Scopul acestei energii este sa iesim din ideile nerealiste, din relatiile manipulatoare. Pluto in conjunctie cu Luna in Capricorn in casa III poate aduce  traume emotionale legate de distrugerea ireversibila a unor idei nerealiste. Este un timp in care ideile, gandurile, mediul apropiat, relatia cu fratii, vecinii sunt testate iar adesea, acest test poate sa se manifeste in forme imprevizibile cum nu ne-am fi asteptat niciodata. Realitatea vazuta de noi este distrusa iar gradul de dezamagire poate induce o stare de devastare emotionala absoluta. Multi pot crede ca sufletul lor ( luna ) este distrus ( Pluto ), dar de fapt acest aspect astrologic ne poate ajuta sa scapam  de tot ce este vechi si nefolositor in modul nostru de a ne comunica trairile, ideile, cum convietuim cu ceilalti, cum facem schimbul de informatii.
Asa cum am spus, focarul configuratiei Zmeu este totusi Soarele in Rac chiar daca Luna in Capricorn este vedeta astrala in acest moment.
In conjunctie cu Soarele in Rac si in opozitie cu Luna in Capricorn se afla Lilith-Luna Neagra.

Lilth este ca un “ vartej “ ce ne pune fata in fata cu ceea ce trebuie trait  adesea cu o teama subtila, ne conduce spre dorintele cele mai primitive ale subconstientului nostru, ne dezvaluie care este cea mai puternica dintre nevoile noaste imediate. In mitologie, Lilth a fost prima sotie a lui Adam. Spre deosebire de Eva, Lilith a fost creata din acelasi material ca si Adam. Ea a refuzat sa se supuna lui Adam, ea a vrut egalitate iar acest lucru l-a infuriat  peste masura pe Adam. Acest conflict mitologic s-a terminat doar cand Lilith a parasit Raiul.
Lilith a fost inlocuita ulterior cu Eva cea supusa barbatului. Lilith vrea dreptate, egalitate chiar si intr-o plata karmica, ea este “ judecatorul” care nu face rabat de la nici o regula. Deoarece un aspect de opozitie pune un accent deosebit pe relatii, cu Lilith in conjunctie cu Soarele si in opozitie cu Luna, acest moment astral cantareste relatiile triunghiulare. Nu trebuie uitat ca Lilith nu este sotia ci este amanta, cealalta femeie, vrajitoarea, seducatoarea , este cea care merge impotriva regulilor stabilite de barbati, de traditii.
Cele mai mari frustrari si dificultati vin din alegerile sarace cedand tentatiei sau gandirii confuze. Lilth este adesea privita ca “  un fruct interzis “, se poate ca aceasta Luna Plina sa-i puna in lumina pe toti cei care au “ muscat din fructul oprit “. Lilith este deseori furioasa desi ea reprezinta adesea si solutionarea conflictelor prin intelepciunea instinctuala, prin refuzul ei unic de a renunta la putere , egalitate, dreptate. Daca va uitati la simbolul lui Lilith, acesta pare a fi mana ce poate arata un avertisment, un salut, o despartire si asta in functie de ceea ce trebuie rezolvat, solutionat.
Simbolul Sabian al  gradului 3 Capricorn: “ Sufletul, ca un spirit care planeaza, dornic sa castige experienta.”  Este un mesaj in acord deplin cu mesajul acestei Luni Pline in casa III, o casa ce vorbeste despre ceea ce facem pentru a ne imbogati mintea, comunicarea cu ceilalti.  Doar prin cunoastere putem evolua. In casa III, cunoasterea este dobandita prin experiente personale, prin implicarea directa in experientele cu mediul apropiat.
Simbolul Sabian al  gradului 3 Rac: “ Un explorator arctic mana un ren prin canioanele de gheata” . Este un simbol in acord deplin cu casa IX, casa energizata de Soarele in Rac, o casa ce ofera extinderea cunostintelor prin medii indepartate, prin calatorii lungi, prin contacte stranse cu alte culturi. Renul este un fel de cerb care traieste in regiunile arctice.  In India, Cerbul este simbolul lui Brahma, Dumnezeul creator. Coarnele reprezinta extinderea mintii conducandu-ne dincolo de orizontul cunoscut , in regiuni care ne insingureaza dar asa sufletul nostru  devine pioner. Numarul 3 este un numar al trecerii de la o orientare fizica la una spirituala.
Ingluenta majora a acestei Luni pline va fi asupra semnelor cardinale Berbec, Rac, Balanta, Capricorn, in special asupra celor nascuti in jurul datei de 23.
Este o Luna Plina in Capricorn care face parte din configuratia astrala Zmeu, o configuratie foarte dinamica dar de cele mai multe ori sinonima cu succesul.

Adriana Tudosa

Oracolscop Astrocafe.ro 17 – 23 iunie 2013. Ce spun cartile de Oracol „Enchanted Map”

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
astrocafe.ro
Iata mesajele pentru saptamana 17 – 23 iunie 2013.


Berbec – Making a Choice
Acum nu este momentul potrivit sa renunti la responsabilitatea pentru viata ta si sa-i lasi pe ceilalti sa decida ce este mai bine pentru tine. Chiar daca ti-e teama sa te confrunti cu rezultatele alegerilor tale, aminteste-ti ca o poti lua oricand pe un alt drum. Marea putere sta in a-ti asuma consecintele a ceea ce alegi. Priveste cu onestitate la ce se afla in spatele optiunilor tale, si observa daca e necesar sa le schimbi. Cheama Ingerii vindecarii sa ghideze, chiar si in cazul in care corpul tau fizic necesita o ingrijire in acest sens. Daca esti ingrijorat de sanatatea unei persoane apropiate, cere-le ingerilor sa te indrume si sa te asiste in a trimite energie vindecatoare persoanei in cauza.


Taur – Spark
E posibil ca persoane din anturajul tau sa incerce sa-ti “stinga” flacara pasiunii in ceea ce vrei sa intreprinzi. Ar fi de dorit sa nu le mai permiti sa iti invadeze viata cu tot felul de sugestii si sfaturi, si sa iti asculti intuitia. Orice ganduri, sentimente sau situatii care iti consuma din energie, in acesta perioada, reprezinta un semnal de alarma ca esti pe cale sa te epuizezi peste masura. Tempereaza-te si lasa lucrurile sa se aseze un pic, pentru a gasi cea mai buna solutie pentru tine. Aminteste-ti, la nivelul sufletului, ca toate acestea vor trece, si acest lucru va avea loc intr-un timp mai scurt cu ajutorul Ingerilor bucuriei. Ei iti pot aduce lumina in viata si te pot sprijini in a-ti creste vibratia, astfel incat tu sa ai parte de ce e mai bun.



Gemeni – Sad Embrance
Se pare ca intri intr-o perioada in care “pierderea” devine tema zilei. Poate ca este timpul sa dai drumul unui vis pe care il ai de foarte mult timp. Lasa deoparte tristetea, frustrarea si gandeste-te ca tot ce se intampla este pentru binele tau cela mai inalt. Un alt vis, mai bun, se va materializa in viata ta, atunci cand vei accepta acesta pierdere. Chiar si relatiile construite pe baza greselilor sunt menite sa ia sfarsit acum. Sentimentul de dezamagire, lacrimile, si toate starile prin care treci sunt menite sa te faca cresti si sa treci la un alt nivel de constientizare. Doar lasa-le sa se manifeste si fii deschis la darurile care te asteapta dincolo de ce stii, acum.



Rac – Mountain
In ceea ce-ti doresti sa intreprinzi, este un mic obstacol si ca urmare, acum nu e momentul potrivit pentru a merge inainte, pe drumul propus. Asteapta un pic, ai rabdare si calea potrivita de a “ocoli muntele” ti se va revela. E de dorit sa eviti orice fortare sau incercare de escaladare a situatiei, caci exagerarea ta in depasirea limitelor iti poate face rau. Ramai deschis catre o noua varianta, in loc sa te incapatanezi in a urma aceeasi cale. Acorda-ti un timp pentru a te relaxa, fara a mai fi conectat la ce se intampla in lume, si astfel vei putea sa-ti incarci bateriile si sa accesezi vibratii mai inalte si subtile. “Uneori, cel mai puternic lucru pe care il poti face este nimic.” Acum este un astfel de moment, pentru tine!




Leu – Metamorphosis
Te afli intr-un proces de profunda transformare, iar sentimentul de pierdere pe care e posibil sa il experimentezi, tine de modul in care privesti si iti traiesti viata. Asa cum “moare” omida, pentru a se naste un fluture, asa si tu poti renunta la idei vechi pentru a imbratisa schimbarea necesara. E momentul sa renunti la stima de sine scazuta, sau la un vis care nu te mai serveste, sau la o relatie care nu mai functioneaza, sau la obiceiuri nesanatoase. Desi e posibil ca frica sa iti dea tarcoale, accepta ca esti in plin proces transformational, si ca, in ciuda unor pierderi suferite, in final vei fi multumit de rezultat. Noteaza-ti intr-un carnet toate ideile, senzatiile, intrebarile, pe care le ai in acesta perioada si fii atent la ele.



Fecioara – Field of Dreams
Visele pe care le ai, sunt ale tale sau ale altora? Ai urmarit sa ai bani, bunuri si prestigiu? Ai nevoie de aprobarea celorlalti in motivatia ta de a reusi? Acum e o perioada potrivita pentru tine de a-ti evalua validitatea viselor si a talentelor. Intra fara frica in acest Taram al Viselor, caci ai puterea de a crea orice iti doresti cu adevarat. Pentru a te conecta cu usurinta la fluxul spontaneitatii si al sincronicitatilor, ingerii te indeamna sa ii ierti pe toti cei care te-au ranit si sa-ti eliberezi atentia si energia de trecut. Nimic pozitiv nu poate intra in viata ta atat timp cat te agati de ranile trecutului – ele te tin departe de a experimenta binecuvantarile si ghidarea momentului prezent.


Balanta – Gold Palace
In loc sa tii strans de ceea ce crezi tu ca inseamna sa fii in siguranta, e de dorit sa iti conservi energia si sa iei in calcul binecuvantarile din viata ta. Intotdeauna vor fi destui bani, va fi destula iubire, tinerete, mancare si un adapost in care sa stai, iar renuntarea la gandurile bazate pe frica si lipsuri te deschide catre fluxul abundentei. Fa-ti curatenie in ganduri si in casa, debaraseaza-te de toate acele obiecte vechi care nu-ti mai sunt de folos si astfel vei permite unor noi energii pozitive sa intre in viata ta. O baie intr-o cada in care ai pus cateva picaturi de lavanda iti echilibreaza vibratia, aducandu-ti o stare de pace si relaxare.



Scorpion – Solitude
Aceasta carte iti sugereaza ca momentele de meditatie ar fi benefice pentru tine, in aceasta perioada. Elibereaza-ti mintea de gandurile inutile, si permite-i linistii sa curga prin toata fiinta ta. Renunta la a pune intrebari sau la a forta lucrurile sa se miste intr-o anumita directie. Mai degraba, acum e timpul pentru o retragere constienta. In final vei fi surprins sa observi cum toate se aseaza la locul lor, in timp ce tu iti canalizezi energia catre odihna mult-asteptata si necesara. Ingerii iti transmit ca poti incepe ca in fiecare zi sa “astepti” ghidarea Divina, pentru a te directiona, ajuta si surprinde cu bucurie. Asuma-ti riscul si fii pregatit pentru vibratii bune – isi vor face aparitia cu siguranta!



Sagetator – Moonlight
Iti asculti corpul? Esti atent la toate semnalele pe care ti le trimite? Acorda o atentie marita acestor semne, caci corpul tau iti vorbeste, si ceea ce are sa-ti transmita e important. El are un limbaj propriu, unic si consistent, si cu putina constientizare vei incepe sa descifrezi ce vor sa-ti transmita vibratiile din corpul tau – daca este o atentionare sau o vibratie benefica. Renunta la a analiza orice situatie mai mult decat este cazul si ai incredere in abilitatea ta de a face alegeri potrivite. Chiar daca in trecut ai facut greseli, ele nu au fost altceva decat piese din puzzle-ul experientei tale de viata. Cheama Ingerii si cere-le ajutorul pentru a te eibera de toate gandurile bazate pe frica si atasamente, si da-ti voie sa ai succes.



Capricorn – Encouragement
Aceasta carte iti transmite ca esti incurajat si ghidat cu blandete sa faci primii pasi intr-o noua etapa a vietii tale. Te asteapta lucruri noi, iar ajutorul de care e posibil sa ai nevoie, iti va fi la indemana. Doar aminteste-ti sa respiri, caci respiratia este poarta de acces a unor vibratii inalte. Respirand, incet si profund, inspirand pe nas si expirand pe gura, ramai conectat la ghidarea Divina, si la o protectie inalta atunci cand te simti in pericol sau amenintat. Nu e nevoie sa stii ce ai de facut acum sau sa ai vreun plan de actiune. Doar continua sa respiri si ramai deschis, in inima si mintea ta, catre o calauzire inalta.



Varsator – Dragon’s Lair
Tot primesti semnale de averizare, si ar fi bine sa le iei in seama, caci e posibil sa te trezesti intr-o situatie similara cu o alta din trecut. Tentatia si intriga sunt in jurul tau, dar e de dorit sa eviti aceasta confruntare, sansele de castig nefiind de partea ta. In acesta perioada iti poti ridica vibratia fiind generos, daruind celorlalti in loc sa ramai temator si sa refuzi sa impati cu cei din jur. Secretul generozitatii sta in a darui cu usurinta fara a astepta ceva in schimb. Cu cat iti golesti cupa pentru a o imparti cu ceilalti, cu atat mai repede aceasta se va umple cu tot ce iti este necesar. Imparte timp, talent, entuziasm si iubire, si astfel vei atrage in mod exponential aceeasi vibratie catre tine.



Pesti – Intention
Universul iti aduce un dar, aratandu-ti ca ti-ai atins tinta si ca intentiile tale clare se materializeaza acum. Fii recunoscator pentru sustinerea primita de la cei din jurul tau, caci ei te-au ajutat sa iti co-creezi realitatea. Probabil ca bunele intentii ale altora te vor inspira sa trimiti in Univers si unele pentru tine. Bucura-te de viata pe care ti-o doresti, traieste in mod deliberat, cu claritate si detasare. Lasa in grija ingerilor frica ca nu ai resurse sau suficient timp pentru ce vrei sa faci, si bucura-te de liniste. Ai incredere in intuitia ta si rabdare pentru a surprinde momentul potrivit in a face cea mai buna alegere.

In serviciu si iubire, Cristina Ciobanu

astrocafe.ro

Sursa: sfatulparintilor.ro

Numerologie: Numarul Minor al Inimii -cheile catre destinul tau cel bun

Descopera Numarul Minor al Inimii tale. El te calauzeste pe calea destinului tau bun. Acest numar sta ascuns in numele tau scurt si reflecta intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet.

Numarul Minor al Inimii este un numar al numerologiei mai putin cunoscut, venind insa ca o completare necesara si fireasca a Numarului Dorintei Inimii. In timp ce Numarul Dorintei Inimii are in vedere in calcularea sa numarul intreg al unei persoane (asa cum i-a fost dat la nastere si cum apare in bulletin), Numarul Minor al Inimii are in vedere numele cel mai comun al unei persoane, numele sau scurt, numele prescurtat, numele curent, numele dupa care este strigata sau dupa care este cel mai bine cunoscuta.
Spre ex., o persoana cu numele Daniela poate fi cunoscuta in anturajul sau ca Dana, o persoana cu numele Alexandra poate fi strigata Alex, o persoana cu numele Mariana poate fi strigata Mari, o persoana cu numele Ana Maria poate fi cunoscuta ca si Ane. La fel de bine, poate fi cunoscuta precum Daniela, Alexandra, Mariana, Ana Maria. Numarul Minor al Inimii este strict legat de numele tau prescurtat, insa in anumite cazuri in care prescurtarea lipseste (precum in cazul numelui Irina), se are in vedere si prenumele complet, cu conditia sa fie prenumele dupa care esti cel mai cunoscuta in grupul tau.numerologie, numarul minor al inimii, inima
Numele scurt, pe nedrept neglijat, prezinta o importanta colosala in numerologie. El reduce numele complet al unei persoane, reflectand intr-un mod mai condensat si micro energiile si vibratiile transmise de numele complet. Numele prescurtat scoate in evidenta si intensifica anumite aspecte ale fiintei tale lasate in umbra in numele intreg, lasand in schimb in umbra aspecte care sunt puternic accentuate de numele intreg. Numele scurt iti ofera perspective si unghiuri de vedere a ceea ce iti doresti cu adevarat de la viata. El revela preocuparile tale interioare minore si ascunse bine in inima, care scapa vederii celor multi.
Pentru a-ti afla Numarul Minor al Inimii, calculul este extrem de simplu. Se aduna cifrele corespunzatoare vocalelor din numele tau scurt. Daca te chema Alexandra si cunoscutii tai te striga efectiv Alexandra, fara nicio alta prescurtare, atunci ai in vedere prenumele tau intreg. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand rezultatul este redus la o singura cifra.
In tabelul de mai jos, ai vocalele si cifrele corespunzatoare lor:

a-1
e-5

i-9
o-6
u -3

Spre exemplu pentru un nume scurt precum Mira (prescurtare de la Mirabela), calculul se va face astfel. Dupa cum se observa, in acest nume scurt sunt prezente 2 vocale: i + a adica 9+1. 9+1 =10. Fiindca 10 este format din doua cifre, rezultatul se va reduce la una singura. 10 = 1+0= 1. Numarul Minor al Inimii pentru numele Mira este 1.
Odata ce ti-ai calculat Numarul Minor al Inimii, poti citi mai jos interpretarea sa:

1 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce atitudine si incredere in sine, aduce o constientizare a unei personalitati puternice. In adancul inimii tale esti o invingatoare si ai o fire rebela, care nu poate fi supusa.numarul minor al inimii 1Inauntrul tau, stii ca esti puternica si ca vulnerabilitatea pe care o afisezi uneori nu este decat temporara. Nu te lasi intimidata de nimic asa usor. Crezi in spiritul dreptatii si esti mai independenta si mai sigura pe tine decat lasi sa se vada. Simti ca te-ai nascut pentru ca altii sa te urmeze si nu pentru ca tu sa-i urmezi pe altii. Iti place sa faci lucrurile pe cont propriu. Uneori, propria fire independenta te sperie.

2 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce un vant al pacii si al linistii in inima ta. Cu un astfel de nume, nu poti gasi implinirea si satisfactia decat in a fi o persoana mai pacifista, mai intelegatoare, mai buna si mai blanda cu ceilalti. Esti atasata de ceilalti si ai tendinta de a te baza pe ceilalti in cele mai multe lucruri. Dai dovada de diplomatie, tact si sensibilitate in relatiile cu cei din jurul tau. Nu iti place sa faci lucrurile de una singura si nici sa stai prea mult singura. Esti inclinata catre arta muzicii si catre activitatile muzicale.Au un efect linistitor asupra sufletului tau.

3 ca Numar Minor al Inimii

In adancul inimii tale, indiferent de cat de suparata ai fi, indiferent de greutatile pe care le intampini, constientizezi ca iubesti viata atat de mult…. Numele tau scurt intensifica pofta ta de viata, pasiunea de a trai si de a fi, creativitatea, insufletirea. numarul minor al inimii 3Cu acest Numar al Inimii, simti un imbold interior de a te distra, de a te bucura de viata si de compania oamenilor, de a cauta in permanenta surse de distractie, de a trata viata intr-un mod pozitiv, istet si plin de umor. Adeseori, cu un astfel de nume, te poti transforma intr-o sursa de motivatie si de inspiratie pentru ceilalti.

4 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt iti aduce profunzime, pragmatism, capacitatea de a vedea viata asa cum este ea si de a-ti asuma responsabilitatile ei. In adancul inimii tale, stii ca multe lucruri in aceasta viata, lucruri care sunt legate atat de propria persoana, cat si de cei dragi, depind de tine si numai de tine. In adancul inimii tale, stii ca ai bine definite notiunile de bine si rau si nu faci rabat de la ele. Ai simtul realitatii si un mod mai serios, mai grav si mai filozofic de a vedea viata. Pe altii rutina vietii ii oboseste. Pe tine te motiveaza insa si iti da puterea de a merge mai departe. Nu esti o persoana foarte sociabila si iti place sa faci lucrurile ca la carte.

5 ca Numar Minor al Inimii

Vibratia transmisa de numele tau scurt poate fi, la nivel energetic, o explicatie a dorintei tale interioare de libertate, de zbor, de descoperire. In adancul inimii tale visezi ca zbori, visezi ca esti libera. numarul minor al inimii 5Visezi cu ochii deschisi la aventura si la cautarea unor senzatii si emotii necunoscute si neexplorate inca. Ai o imaginatie bogata si o inteligenta nativa. Fire dinamica si flexibila, te poti adapta mai usor decat isi imagineaza ceilalti la schimbarile din jurul tau. Nu iti place sa stai in rand cu lumea si simti un imbold interior de a fi neconventionala, de a iesi din multime, de a te face intr-un fel mai indivualist si mai nonconformist remarcata. Acesta este un aspect al fiintei tale care va iesi la suprafata mai ales inspre perioada maturitatii.

6 ca Numar Minor al Inimii

Numarul tau scurt aduce rabdare, toleranta si capacitatea de a-i asculta pe ceilalti. In adancul inimii tale, esti o fire domestica, calda, buna, preocupata de binele celor dragi si de a-i face pe ceilalti sa se simta confortabil. Totodata numele tau scurt indica si o capacitate crescuta de a lua pe umerii tai responsabilitati si greutati, usurandu-i in schimb pe cei dragi. Iti place armonia si te porti intr-o maniera grijulie si atenta cu cei din jur. Ai un al saselea simt atunci cand vine vorba de a domoli spiritele si de a calma conflictele. Acest nume te face sa visezi cu ochii deschisi la un camin linistit si armonios, la o familie frumoasa.

7 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt este legat de setea de cunoastere, de studiu, de aprofundare, de descoperire a informatiei, de dezvoltare a intuitiei tale innascute.numarul minor al inimii 7 In adancul inimi tale, esti pasionata si atrasa de tot ceea ce are loc dincolo de suprafata si scapa vederii celor mai multi. Vibratia numelui tau te duce foarte aproape de interiorul tau. Iti place sa-ti explorezi sinele si sa arunci priviri introspective asupra a ceea ce se intampla in sinea ta. Ai un fel boem si extravagant de a fi, care ii atrage pe multi. Ai o inteligenta ascutita care tine mai ales de simturi, intuitie si perceptie.

8 ca Numar Minor al Inimii

Numele tau scurt aduce o dorinta arzatoare de a realiza ceva in aceasta viata, de a lasa ceva concret si palpabil in urma ta. In adancul inimii tale, stii ca limitele puterii personale... nu au limite de fapt. Iti doresti sa faci ceva in aceasta viata, ceva care sa aduca numele tau si abilitatile tale pe buzele multa. Este un nume care te face sa constientizezi bunastarea materiala in sensul in care este conectata cu recunoasterea sociala si statutul. Esti incapatanata, hotarata, muncitoare, ambitioasa, capabila sa conduci. Ai tarie interioara. Nu te dai batuta cu una cu doua, nici nu renunti usor atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Ai un spirit critic excelent si poti evalua de la o prima vedere caracterul cuiva.

9 ca Numar Minor al Inimii

Vibratia numelui tau este una umanitara, care te face sa iti conectezi fiinta la binele general al umanitatii. Energia numelui tau este una pacifista si arzatoare in acelasi timp, continand in ea o dorinta ardenta de a avea un impact benefic asupra lumii intregi. numarul minor al inimii 9Ai vederi largi si deschise asupra vietii pe pamant. Esti preocupata de binele omenirii si adesea te trezesti prinsa luptand pentru un scop mai mare, acela de a schimba lumea in mai bine.
Nu vrei sa traiesti oricum, ci stiind ca ai luptat sa lasi in urma ta o lume mai buna. Idealista, sensibila si uneori atat de atasata de idealul tau incat te desprinzi usor de realitate, lasi de multe ori fericirea personala pe un loc secundar. Dragostea nu face in mod expres parte din cautarile tale. Daca este posibila si intervine benevol in viata ta, este foarte bine. Daca nu, tot este ok. Ai atata capacitate de daruire si te daruiesti lumii intregi, incat nu simti nevoia de a darui unei singure persoane in mod expres. Esti dispusa sa iti sacrifici planurile personale precum a-ti intemeia o familie daca stii ca viata ta poate servi unui scop general mult mai mare.

Moldova il plange pe parintele Justin. Miracole dupa moartea sa.(foto -video)

O zi trista in care cuvintele parca au incremenit 




MINUNE Din ochii pãrintelui Justin Pârvu au început sã curgã lacrimi frumos mirositoare. Mâinile sale si obrajii lucesc precum mirul, iar preotii si toti cei care sunt acum la cãpãtâiul Duhovnicului, privind toate acestea, sunt convinsi cã e o minune si un semn al Pãrintelui, de dincolo de viatã.

La cãpãtâiul Pãrintelui Justin Pârvu, adus la Mãnãstirea “Petru Vodã”, pe care a ctitorit-o, cu gândul si cu sufletul la totI cei care au chinuit în temnitele comuniste, a început pelerinajul a sute de oameni, care vor sã se închine Duhovnicului. Însusi IPS Teofan al Moldovei, a venit sã îi citeascã rugãciunile de dezlegare, iar zeci de preoti i-au stat alãturi, de la ceasul trecerii sale la cele vesnice. Conform site-ului   http://apologeticum.wordpress.com/, minunile au început sã se arate multimii. “Vã împãrtãsim minunea ce are loc pe osemintele Pãrintelui: Încã din timpul noptii mai multe persoane, printre care si din corpul medical ce l-au îngrijit cu total devotament pe Pãrintele, au observat cã din ochii Pãrintelui curg ca niste lacrimi cu bunã mireasmã. La fel si pe obraji si pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmã deosebitã. E semn cã bunul nostru Pãrinte vrea sã ne mângâie si sã ne întãreascã cã este printre noi si va veghea mai cu osârdie la continuarea lucrãrii sale din mãnãstiri si din locurile ce le-a ctitorit. Multumim, iubite Pãrinte, si pentru acest dar”.
Înmormântarea va avea loc joi, 20 iunie, în incinta Mãnãstirii Petru Vodã. Pentru aceasta, s-a hotãrât ca Sfânta Liturghie sã înceapã la ora 9 dimineata, iar Slujba Înmormântãrii la ora 12.00, în continuarea Sfintei Liturghii.

“Îi pãsa de viata celorlalti”

Mina Dobzeu despre pãrintele Iustin Pârvu:

REGRETE “Ceea ce multi nu cunosc despre acest mare Duhovnic al nostru, al tuturor, acest tãmãduitor de rãni si mare îndrumãtor, este cã la el alergau toti politicienii din tara asta. Cuvântul lui era greu, era curat. Eu l-am sfãtuit însã sã nu se mai bage în problemele sociale, ci sã rãmânã la lucrurile duhovnicesti. Dar lui îi plãcea mult si cunostea bine principiile sociale. Si îi pãsa de viata celorlalti”, a spus pãrintele Mina Dobzeu, ieri, la aflarea vestii despre moartea lui Justin Pârvu. Pe ambii i-a legat pentru totdeauna suferinta si prigoana înduratã în timpul comunistilor, dar si modul în care au supravietuit ororilor, devenind Duhovnici pentru mii si mii de oameni.
“Eu l-am cunoscut pe pãrintele Iustin Pârvu la Mãnãstirea Bistrita, mai demult, în anii din urmã. Si eram prieteni. Fãcuse si el închisoare ca si mine, dar din motivul cã regimul spunea despre el cã ar fi fost legionar. Dar nu stiu eu sã spun sigur acum, dacã a fost sau nu legionar, dar stiu cã îl acuzau de acest lucru. Apoi, dupã un timp, la mãnãstire la Bistrita a venit un alt staret, iar el a plecat de acolo. S-a dus la o mãnãstire unde era pãrintele Bãlan, iar de acolo s-a orientat singur sã îsi gãseascã o vatrã, unde sã facã o mãnãstire. S-a dus la Neamt, unde stiu cã era totul pe umerii lui. A fãcut el o mãnãstire acolo, în libertatea si în gândirea lui, de mare Duhovnic. Era cu inima la atâtia care am suferit prin închisori si a vrut pentru ei un loc de rugãciune, de mântuire. El – si trebuie sã spun – avea niste principii sociale hotãrâte, cam asemãnãtoare cu ale legionarilor, care, cred eu, au gresit doar când au pus mâna pe revolver, cãci pânã acolo, principiile lor nationale nu erau rele. Lui îi pãsa de viata socialã, tinea sã stie traiul oamenilor si viata lor, asa cum e, iar lumea de asta îl simtea foarte, foarte aproape”, îsi aminteste pãrintele Mina, care, desi duce pe umeri povara celor 92 de ani, gândurile sale sunt limpezi.
Mina Dobzeu: “La el alergau toti politicienii acestei tãri”!
“Ca Duhovnic, era cãutat de multã lume, era multã lume pe urmele lui. La el alergau si politicienii cei mai mari din tarã. Cãci el, dacã vreti sã credeti, era în sinea lui, un politician bun, foarte bun, prin aceea cã el cunostea foarte bine principiile sociale, principiile bune pentru oameni. Cunostea omul si întelegea nevoia si limitele lui. De aceea, politicienii toti alergau la el si îi cereau sfatul. Domnul mi-a spus mie într-un gând, sã îl îndemn pe Iustin Pârvu sã fie mai mult Duhovnic, ca sã nu alunece pe partea cealaltã, spre politicã si spre probleme sociale, mai mult. Cã, i-am spus eu, Sfântul Apostol Andrei nu s-a ocupat de treburile sociale, ci de propovãduirea cuvântului lui Dumnezeu. Si i-am transmis lui Iustin Pârvu treaba asta. Am fost acolo, la Mãnãstirea <<Petru Vodã>>, ca sã îi învãt <<Rugãciunea Inimii pentru toti>>, acum vreo 10 ani în urmã. Am fost si i-am învãtat <<Isihasmul>>. Apoi, mi-a trimis aici vreo trei cãlugãri de la el, de la <<Petru Vodã>>, ca sã îi învãt Rugãciunea Isihastã. Nu stiu cum a primit îndemnul meu, dar noi cunosteam regulile unei altfel de comunicãri, care trece de întelegerea lumeascã. El era preocupat mult, vã spun, pe latura asta socialã. Se implica mult. Da, a venit si la Husi, la mine aici, acum vreo sase ani. În treacãt a venit, împreunã cu pãrintele Vichentie, de la Negresti. Era în treacãt, dar m-a bucurat venirea lui”, a povestit pãrintele Mina Dobzeu.
“Eu nu mã tem de moarte, nici Justin Pârvu nu cred cã s-a temut vreodatã. Noi o asteptãm”!
“Este adevãrat cã a sustinut mult Mãnãstirea de la Bujoreni, dar si pe cea de la Alexandru Vlahutã, sã stiti. Ajutorul sãu însã era acela cã, având personal bun acolo, la el, la <<Petru Vodã>>, fii duhovnicesti de-ai lui, crescuti si luminati în spiritul ortodoxiei si al dãruirii, buni, vrednici, avea de unde trimite ca sã se populeze mãnãstirile. Acesta era marele lui ajutor! Poate cã si bani a trimis, nu stiu, dar stiu cã se îngrijea de cele douã mãnãstiri. De altfel, multe locase din tarã a sustinut asa. A fost o luminã pentru Biserica noastrã, o flacãrã aprinsã! Era un bun îndrumãtor de tineri monahi. Stia sã sãdeascã în inima lor dragostea ortodoxã. Lângã el, cãlugãrii învãtau sã iubeascã haina monahalã, sã îsi înteleagã rostul si sã clãdeascã pentru Biserica noastrã ortodoxã”.
Pãrintele Mina: “Iertati mult, mult de tot, iertati-vã unii pe altii, ca sã vã mântuiti!”
“Monahismul este coloana vertebralã a Bisericii, iar pãrintele Iustin a fost unul dintre acestia care a sustinut mult viata duhovniceascã si a îndrumat pe tineri sã trãiascã viata duhovniceascã. S-a dovedit un bun îndrumãtor, deci a fost o coloanã vertebralã pentru Bisericã. Nu stiu câti vor mai fi asa cum a fost el, cãci, iatã, mor, unul câte unul, Duhovnicii, Duhovnicii principali. Dumnezeu va fi cu el, asa cum a fost viata toatã. Si plata în ceruri va fi pentru toti. Un sfat as da credinciosilor. Un sfat si o rugãminte: cititi cu totii Rugãciunea Inimii si iertati mult, mult de tot, iertati-vã unii pe altii, ca sã vã mântuiti!”.
Pãrintele Iustin Pârvu a decedat duminicã
Pãrintele Arhimandrit Iustin Pârvu, de la Mânãstirea Petru Vodã din judetul Neamt, a murit, duminicã seara, dupã ce în urmã cu câteva sãptãmâni fusese operat de cancer la stomac. “La ora 22:40, ora României, dupã o suferintã de mai multe sãptãmâni si dupã un chin care s-a acutizat în ultimele ore, pãrintele Iustin Pârvu a încetat din viata aceasta trecãtoare si s-a mutat la cerestile cete, la Sfintii Mucenici si Mãrturisitori pe care atât i-a iubit si dupã care atât a jinduit”, se aratã într-un comunicat al Mânãstirii Petru Voda, pe care a ctitorit-o si a închinat-o martirilor români din închisorile comuniste. Nãscut pe 10 februarie 1918, în satul Poiana Largului, judetul Neamt, a îmbrãcat rasã monahalã în 1936, la Schitul Durau, fiind hirotonisit preot la 22 de ani. A participat împreunã cu Divizia 4 Vânãtori de Munte la luptele din cel de-al Doilea Rãzboi Mondial, ajungând pânã la Don. Dupã lãsarea la vatrã, urmeazã seminarul din Roman, absolvindu-l în 1945, an în care a fost arestat si condamnat politic la 12 ani închisoare, pedeapsa prelungindu-se pânã în 1964, pentru cã nu s-a lãsat de credintã. Dupã iesirea din închisoare, pãrintele Iustin a slujit ca monah la Mãnãstirile Secu si Bistrita. În 1992 a început constructia la Mãnãstirea Petru Vodã, mânãstire unicat în România, fiind dedicatã martirilor din temnitele comuniste.
Un negrestean a încercat sã-l ucidã pe pãrintele Iustin Pârvu
În 2005, Mihai Coisin din localitatea Cioatele, suburbie a orasului Negresti, a ucis cu sânge rece un preot în vârstã de 81 de ani, Panaite Fuica, la Mânãstirea Petru Vodã din judetul Neamt. Se afla acolo în calitate de viitor cãlugãr, însã ce l-a adus în sfântul lãcas era de fapt ura împotriva staretului, preotul Iustin Pârvu. Coisin vroia sã se rãzbune deoarece, dupã numeroase scandaluri, fusese alungat din mânãstire. Sub privirile îngrozite a zeci de enoriasi veniti la spovedanie, tânãrul i-a înfipt cutitul în abdomen victimei sale de trei ori. Si-a cerut iertare când si-a dat seama de confuzie si a rupt-o la sãnãtoasa. A fost oprit la timp de oameni si a fost internat la Spitalul de Psihiatrie de la Grajduri, pentru cã expertiza medicalã a stabilit cã nu a avut discernãmânt în momentul comiterii faptei. Mihai Coisin a fost externat de la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, la solicitarea familiei. Instanta l-a obligat însã sã-si ia tratamentul pentru boala psihicã de care suferã. Ulterior, tânãrul a cerut judecãtorilor sã i se ridice aceastã obligatie. În luna ianuarie a acestui an, a primit rãspuns negativ la solicitarea sa si de atunci a devenit din ce în ce mai agresiv.
Cuvioase Părinte Justin, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi
și neamul românesc!

Melodie de aur - Alpha...Un nou inceput - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Dragii mei,
Vin timpuri minunate, vin timpuri extraordinare pentru noi. Saptamana aceasta un val de energie va aduce evolutie. Sufletele care au cunoscut adevarul si dorinta de a evolua, dorinta de a intra in comuniune cu Dumnezeu si toate entitatile benefice care sunt in jurul nostru vor cunoaste un extraordinar salt. Incepem sa ne acordam din ce in mai mult la noua lrealitate, incepem sa intelegem din ce in mai mult lumea si Universul. Incepem sa ne detasam de micimea problemelor si minciunilor, pentru ca am realizat ca nu mai suntem singuri pe drumul nostru in viata. Si este atat de minunat sa poti sa fi in comuniune cu Ingerii si cu Ghizii tai spirituali, sa poti sa te acordezi pe fregventa cea inalta a lui Dumnezeu. 
Asa nu te consideri singur in fata problemelor si nu iti mai este teama, deoarece esti tot timpul gata sa asculti indrumarile si argumentele. 
Pentru mine azi a fost o zi miraculoasa. O zi in care am realizat mai mult decat de obicei ca langa mine sunt Dumnezeu si Ingerii Lui si ei au grija de mine la fiecare pas pe care il fac. 
Desi am reusit sa plec din casa la orele amiezii, cand Soarele ardea, am ajuns sa repar instalatia de aer conditionat de la masina si am primit vestea ca trebuie sa ii cumpar radiator. De obicei o asemenea veste m-ar fi scos din tot echilibrul meu. Spre surprinderea mea am constatat ca nu simteam suparare si nici furie ca in alte dati. Eram linistita. Pana am plecat de la service, Soarele a intrat in nori si aerul a devenit respirabil. Am simtit atingerea Ingerilor imediat si am stiut ca ei au grija de mine, caci urma sa ma misc mult prin Soare, fara masina. O ora si jumatate cat am avut treaba, norii au persistat pe cer. Apoi, venind incet inspre casa, am intrebat Ingerii, de ce tocmai acum, cand fac economii pentru tabara de medicina germanica in care vreau sa ajung in iulie, mi s-a intamplat asa ceva. Raspunsul a venit prompt ca de obicei:
"CA SA TE OBISNUIESTI CU CALDURA."
Atunci am inteles ca asa trebuia sa se intample si ca practic tot cea ce patim acum, chiar daca ni se pare ciudat si poate nedrept, este doar pentru a ne pregatim sa putem trece usor peste furtuna energetica care va veni, se pare foarte curand. 
Pentru "sufletele incuiate" (am luat expresia de la Harry Potter, mi s-a parut cea mai buna comparatie ) acestea sunt lucruri de neinteles, caci ei continua sa vada greutatile nu ca pe o oportunitate pentru introspectie si evolutie, ci ca pe un ghinion, ca o neimplinire personala, etc. Din pacate pentru ei va fi greu, foarte greu! 
Nu stiu de ce sau stiu de ce, dar ingerii nu imi mai mai arata predictii rele, decat la nivel de informatie si de altfel este de inteles, caci nu ma vor mai afecta pe mine si pe toti cei ce ne dorim sa evoluam continuu, atata timp si pana acolo unde Dumnezeu ne permite. 

Cu aceasta saptamana, pentru noi va venii un " Alpha...Un nou inceput"!

Multumesc celor care zi de zi la ora 18.00 mi se alatura in rugaciune. Uitati-va la framantarile care sunt la suprafata societatii si a clasei politice  de la noi si din lume si veti vedea cum Dumnezeu ne asculta rugaciunea. 
Va astept in fiecare zi, sufletele mele dragi !


Urmariti clipul aici:

http://www.youtube.com/watch?v=9n49-W3cX8g

Un timp pentru noi "


Un timp pentru noi 
într-o zi nu va mai fi 
cand  lanțuri sunt rupte 
de curaj născut 
o dragoste care este gratuita 
Un moment în care visele 
atât de mult timp refuzat 
să poată înflori ca putem dezvălui 
dragostea pe care acum trebuie să ascundă 
un timp pentru noi 
în trecut pentru a vedea o viață 
util pentru tine și pentru mine 
si cu iubirea noastră prin lacrimi și spini 
Vom îndura ca vom trece cu siguranță 
prin fiecare furtuna 
O dată pentru noi într-o zi 
nu va mai fi o nouă lume 
O lume de strălucitoare speranță pentru tine si mine ... 
Un timp la trecut pentru a vedea o viață 
util pentru tine și pentru mine
si cu iubirea noastră prin lacrimi și spini 
Vom îndura ca vom trece cu siguranță prin fiecare furtuna 
O dată pentru noi într-o zi nu va mai fi o nouă lume 


O lume de strălucitoare cu speranță pentru tine și mine ...








Urmariti clipul aici:

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea