duminică, 16 iunie 2013

Inaltarea inseamna Viata traita in Bucurie - Arhanghel Metatron



Cand vorbim despre imbolnavire, ne gandim doar la microbi si alimente.
Dar nivelul emotional si spiritual sunt la fel de importante pentru
sanatate, avand adesea un rol crucial in echilibrul organismului.
Microbii sunt respinsi de sistemul imunitar, dar sentimentele provin
din interior, unde nu avem atat de multe mijloace de aparare – pentru ca
suntem singuri cu noi insine si pentru ca educatia pe care o primim e
adesea lacunara in domeniul emotional.


Filosofia chineza afirma ca fiecare organ are un suflu specific, sau
spirit, care salasluieste in el, corelat cu un anumit aspect al vietii
psihice.


*Inima* este considerata lmparatul Organismului, salasul sufletului,
organul care conduce si imparte dreptatea in imparatie, adica in corp.
Inima e invelita de pericard, numit inteleptul corpului – sfetnicul de
incredere al Imparatului Inima. Fara acest invelis, inima ar receptiona din
plin socurile emotionale si nu ar putea evita imbolnavirile. Inima regleaza
viata spirituala si emotiile. Bucuria o caracterizeaza, dar in exces ii
poate face rau.


*Ficatul* este asemeni unui general care elaboreaza strategiile de
lupta impotriva a tot ceea ce este nociv pentru noi pe toate
planurile. El elimina toxinele fizice, iar in plan energetic pe cele emotionale, 
fiind afectat de manie si oboseala.


*Vezica biliara* regleaza temperamentul, puterea de a lua decizii si
curajul inceputului. Orice stres puternic sau indelungat loveste in vezica
biliara, ceea ce duce la manifestarea unui temperament coleric. Persoana
devine irascibila, nervoasa, ia greu decizii, are dureri de cap si ameteli.


*Pancreasul si splina* sunt puternic afectate de ingrijorare. Oamenii care
despica firul in patru si sunt mereu tematori isi slabesc pancreasul si
splina. Si reciproc, oamenii care au probleme cu aceste organe sunt
mai mereu ingrijorati. Se adapteaza mai greu, putand ajunge la fobii si
obsesii.


*Plamanul si intestinul gros* sunt organele meditatiei si ale gandirii
reflexive. Un om trist si melancolic secatuieste astfel energia acestor
organe.Data fiind legatura lor cu imunitatea, cand aceste doua organe sunt
perturbate, la fel este si apararea organismului. Persoana devine mai
vulnerabila la agresiunile din mediu. Deseori un bolnav de plamani este
trist si melancolic, ceea ce se observa la pacientii cu astm si tuberculoza.


*Rinichii* reprezinta in organism rezervorul de energiecare ne ajuta sa
traim si sa ne vindecam. Cand scade energia rinichilor apar sentimente
de panica si anxietate care ne epuizeaza. Bolnavii de rinichi sunt adesea 
tematori, vointa lor scade sau sunt inflexibili si incapatanati.


Echilibrul adevarat nu consta in lipsa sentimentelor, ci in controlul
aparitiei si al intensitatii acestora. Atunci cand starea noastra
interioara evolueaza intre bucurie si tristete fara sa exageram, cand
melancolia ne ajuta sa patrundem mai profund in noi insine si sa vedem in
cele din urma frumusetea vie si, cand nu ne mai lasam doborati de teama, am
facut pasi importanti pe drumul controlului emotional. Nu putem schimba
lumea, dar putem schimba modul in care ne raportam la lume.


Adevaratul secret al sanatatii inseamna sa inveti sa te vindeci singur,
inclusiv prin gandurile si emotiile pe care le cultivi in “gradina”
sufletului tau!


Metode pentru tâmpirea populaţiei

V-aţi întrebat vreodată de ce nu vă ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, de ce vă vine mereu să vă certaţi cu toată lumea, de ce vă simţiţi neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui să vă servească, de ce nu sunteţi fericit şi nici măcar mulţumit, sau pur şi simplu de ce fetele poartă de aproape 2 ani cizme în miezul verii? Sunt convins că v-aţi întrebat. 

Dar v-aţi întrebat de ce nu faceţi nimic pentru ca aceste nemernicii să nu mai continue? În cele ce urmează voi încerca să vă ofer 5 motive pentru care răspunsul la această ultimă întrebare este, de obicei, "Nu pot".

Le-am numit Metode pentru Tâmpirea Populaţiei pe scurt MTP-uri. Precizez că în cele ce urmează cuvintele "citititor" , "telespectator" şi "cetăţean român" au fost înlocuite cu "bizon" şi/sau "fraier"

MTP - 1

În fiecare zi pe toate canalele media oferă-i fraierului un exemplu de personaj realizat d.p.d.v. financiar şi insistă pe câţi de mulţi bani are respectivul, câte chestii mişto îşi cumpără în fiecare zi, cu ce femei sau bărbaţi bine umblă, în ce casă luxoasă trăieşte şi cât de simpatic e în discuţiile cu presa. În acest fel, puţin câte puţin, fraierul ajunge să fie, în mod real, interesat de viaţa acestui personaj. 

Apoi oferă-i informaţii despre situaţii conflictuale din viaţa acestui personaj realizat, de genul: divorţ cu scântei sau despărţire violentă, dispute pe moşteniri, corupţie, exprimări colorate. Nu la fel de bine dar destul de eficiente sunt şi informaţiile despre aspecte pozitive: căsătorie, o nouă cucerire, un act caritabil. Toate aceste situaţii au menirea de a fi comentate de către fraier împreună cu ceilalţi fraieri din lumea lui. 
Astfel bizonul se regăseşte în acele situaţii, iar distanţa între el şi acel personaj i se pare insignifiantă, deşi duhoarea de la ghenă îi ia nasul, rahaţii de câini din faţa blocului i se lipesc de tălpi, se sufocă în autobuz, şeful urlă la el ca la un animal, iar la cumpărături face calcule mai abitir decât Gheba.

MTP - 2

În fiecare zi pe toate canalele media explică-i bizonului de unde să îşi ia cel mai avantajos credit, care sunt bancile care au comisioane ascunse şi, prin excludere, care sunt cele mai sigure şi unde trebuie să dea fuga să ia bani. 

Apoi, spune-i ce lucruri rele i se pot întâmpla dacă nu îşi plăteşte ratele. După ce te-ai asigurat că a înţeles toate astea combină totul cu MTP - 1 astfel: Dan Bitman, personaj de succes, consilier al Ministerului de Finanţe este garanţia pentru creditul tau imobiliar (deşi în reclama TV, el cântă şi se scălămbăie împreună cu o babă sclerozată şi cu nişte spălaţi pe creier), doctoriţa lu' peşte este cea care te sfătuieşte să cumperi medicamentul de cap chiar dacă nu te doare atât de tare încât să te îndopi cu antinevralgice, Anna Lesko, cântăreaţa de succes (deşi o parvenită, complet lipsită de talent artistic) sau marele baschetbalist Gică Mureşan(un semianalfabet care abia zice două vorbe) îţi arată de ce trebuie să vorbeşti aiurea de sute de euro pe lună la mobil. 

Apoi nu uita să mănânci margarină de care Nadia Comăneci nu s-ar atinge în veci, dar pe care ţi-o recomandă cu căldură. După asta ia-ţi haine ca piţipoanca cu fruntea îngustă şi ţăţe mari la preţuri de trei ori mai mari decât în orice ţară din occident, dar produse sub franciză la noi.

MTP - 3

În fiecare zi pe toate canalele media dezvăluie-i bizonului prin ştiri repetitive sau talk-show-uri interminabile ce răutăţi fac autorităţile, cât de mult şi prin ce metode ingenioase fură banul public. După ce îi întipăreşti asta în minte uimeşte-l : fă un spectacol din orice realizare a ministrului sau primarului prezentat drept hoţ în zeci de rânduri. 

Arată-i de o sută de mii de ori ce bine se circulă pe podul sau şoseaua abia inaugurate, ce sisteme de siguranţă super-performante pentru siguranţa bizonului a cumpărat, ce evenimente artistice de înaltă ţinută şi popularitate va organiza. În acest mod, fraierul, deşi îndrăcit de zecile de nereguli prezentate în legătură cu acel politician, nu va simţi că e totul pierdut, ci dimpotrivă, că acolo sus, cineva lucrează şi pentru el. 

Totul se poate rezuma prin fraza cretinoidă: "A furat el dar şi face!" Prin această metodă, se legitimează deturnarea sistematică a banilor publici în buzunarele unora, prezentă în toate structurile de stat de la noi. Apoi, ca toate lucrurile să aibă un pic de sare şi piper arată-i fraierului câţiva barosani încătuşaţi, dar uită subiectul sau tratează-l cu superficialitate când aceştia sunt achitaţi de justiţie sau primesc pedepse cu suspendare.

MTP - 4

În fiecare zi pe toate canalele media arată-i fraierului informaţii ultra-detaliate despre clanuri de cămătari, tâlhari, bătăuşi, spărgători de banci, elevi bătuţi de alţi elevi sau de profesori, pietoni omorâţi de şoferi recalcitranţi. 

Arată-i bizonului că nu mai este în siguranţă nicăieri şi că nu mai trebuie să îşi lase copilul în faţa blocului. După aceea combină această metodă cu MTP - 2 şi MTP - 3. 

Vei obţine un mesaj beton prin care fraierul va întreprinde treptat următoarele acţiuni: îşi va cumpăra o uşă metalică, va face contract de monitorizare cu o firmă de pază, îşi va lua pistol cu bile, îşi va asigura casa, maşina, partenerul de viaţă, copilul şi pe sine. 

Apoi, acesta aparent liniştit se va uita cu aviditate la cum îi explică Ciocan despre eficienţa oamenilor legii atunci când au descins în casa traficanţilor din Ferentari şi au confiscat "uriaşa" cantitate de 200 de grame de cocaină (deşi anual la noi se trafichează tone)

MTP - 5

În fiecare zi pe toate canalele media convinge fraierul că toată lumea este îngrijorată de soarta educaţiei. Apoi arată-i prin mii de alte exemple de ce în România nu are rost să faci şcoală. Combină cu MTP - 1 şi prezintă-i "vedeta" (o femeie independentă care ţine la principii) care are de toate pentru că a fost sponsorizată de "iubi" cel potent financiar, bătrân dar generos. 

Arată-i profesoare de română care dansează la bairamuri organizate de Vanghelie, sau care fac striptease la webcam. Apoi, îndrumă fraierul să se culturalizeze cu un roman imbecil de-al divei Mihaela Rădulescu şi să citească cărţi despre: cum să ajungi bogat, vedetă sau fotomodel când el e de fapt un sărăntoc, un nimeni şi un urât.

Aceste lucruri consider că descriu cel mai bine parteneriatul "stat + privat + media" care acţionează, de ani buni, pentru indobitocirea indivizilor din această ţară. 

Lista de MTP-uri poate continua aproape la nesfârşit dar sper că prin acestea am surprins o parte din esenţial. Aş dori să precizez că nu aş avea aroganţa să pretind că eu nu mă încadrez în această categorie a "fraierilor". 

Ce îmi place să cred este însă că aceste metode nu m-au prins în totalitate. Mulţumesc "pe această cale" propriei mele conştiinţe care m-a ajutat să fiu măcar un "fraier conştient". 

Dacă nu v-am plictisit deja, voi reveni pe viitor şi cu alte Metode pentru Tâmpirea Populaţiei şi vă invit şi pe dumneavoastră să povestiţi în ce mod v-aţi simţit fraieriţi. Unii vor spune că nu ajută la nimic să ne dăm seama. Eu zic că ajută, şi ajută chiar unde doare mai mult: la cap şi la buzunar.

Articol preluat integral de la angel.org.ro


Sursa: http://roaim.net.tf

RIDICA-TE pentru sanatatea ta: infricosatorul adevar despre pozitia sezut | jos

Astazi la locul de munca, majoritatea oamenilor stau pe scaun pentru mai mult de opt ore pe zi. Credeti ca lucrul la birou nu va afecteaza sanatatea? Mai ganditi-va. Un stil de viata sedentar, acasa sau la munca, are un impact negativ asupra sanatatii in multiple feluri. Fumatul, alcoolul, lipsa de exercitiu fizic si junk food-ul(mancarea gunoi, gen fast-food, cu multe grasimi si sare) sunt cu toate daunatoare sanatatii voastre… si trebuie sa adaugam pe aceasta lista si statul pe scaun. “Bolile statului pe scaun” ne scurteaza rapid durata vietii si sporesc costurile cu ingrijirea sanatatii.

Ce se intampla cand stam jos?

Statul jos cere foarte putina energie sau deloc, “arderea de calorii coboara la una pe minut”, reduce foarte mult activarea muschilor inferiori ai spatelui, “activitatea
jos
 electrica din picioare se intrerupe, enzimele care ajuta la descompunerea grasimilor coboara cu 90%”. Dupa doua ore, colesterolul bun coboara cu 20% si dupa 24, eficienta insulinei coboara cu 24%; riscul de diabet creste. “Oamenii cu slujbe sedentare au de doua ori mai mare rata de boli cardiovasculare decat cei cu slujbe care ii fac sa stea in picioare. Statul josmai mult de sase ore pe zi face cu 40% mai probabil ca sa muriti cu 15 ani mai devreme ca cineva care sta jos mai putin de trei ore pe zi, chiar daca faceti exercitii fizice”(MedicalCoding&Billing.org). Unii dintre noi petrecem mai mult timp sezand decat dormind.

Statul jos ne afecteaza sistemele corporale interne in mod negativ musculatura spinala si forta fizica. Ramanerea in pozitia sezut pentru perioade prelungite de timp face ca muschii dorsali inferiori sa ia “forma spatarului”.  Daca muschii nu lucreaza adecvat, alte structuri, ligamente si discuri intervertebrale trebuie sa lucreze suplimentar. (Morl, 2012). Muschii trunchiului isi pierd conditia fizica si lenevesc. Sporirea timpului in care stam jos si a durerilor muschilor dorsali inferiori sunt corelate. Muschiul flexor al soldului (iliopsoas) se scurteaza si se contracta odata cu sederea si joaca un rol major in durerea muschilor dorsali inferiori. Pacientii cu aceste dureri au “atrofia muschilor lombari”, in special ai longissimus si multifidi; inactivitatea si inactivarea unor astfel de muschi este de condamnat, statul jos fiind principalul vinovat (Morl, 2012). Studiul a mai gasit ca “activarea muschiului lombar nu difera atunci cand se sta jos sau pe o minge de gimnastica, pe diferite scaune dinamice de birou sau pe un scaun obisnuit”(McGill et al., 2006; Ellegast et al., 2012).
Jurnalul Diabetologia a intreprins o meta-analiza pentru a vedea corelatia dintre statul jos si boala. Jurnalistii au tras concluzia ca “timpul sedentar este asociat cu un risc sporit de diabet, boli cardiovasculare si mortalitate cauzata cardiovascular sau din alte cauze; forta asocierii este mai consistent pentru diabet” (Wilmot, et al., 2012).
Cu obezitatea atingand un maximul al tuturor timpurilor, cauza ei este pentru ca mancam mai mult si ne miscam mai putin? Obezii stau jos in medie cu 2,5 ore mai mult pe zi decat cei “supli”. Rata exercitiului fizic a ramas aceeasi intre 1980-2000, dar timpul petrecut stand jos s-a dublat, ajungand la 8% si in consecinta si taliile noastre au urmat aceeasi tendinta.

Misca-te! Nu deveni statistica!

Ridica-te la cel putin 30 min. si mergi, sporeste-ti circulatia sanguina, intinde-te, hidrateaza-te, etc. Pune-ti un cronometru pe telefonul/calculatorul tau pentru a-ti reaminti sa te ridici… sansele sunt ca sa uiti daca nu faci asta. Nu poti parasi biroul? Cel putin ridica-te si misca-te prin jur.
Micsoreaza la minim timpul in care stai jos acasa, la o intalnire, petrecere, pe tren/autobuz; daca stai jos toata ziua la serviciu, apoi stai jos tot timpul acasa pentru a te “relaxa”, nu faci nici un fel de favoruri corpului tau. Uitatul la televizor pentru trei ore pe zi iti mareste sansele de a muri de boli de inima cu 64%. Daca simti ca este o “necesitate” sa privesti la TV, incearca sa faci sarituri/genoflexiuni/ridicari de greutati/yoga sau doar sa stai in picioare in timpul show-lui; cel putin in timpul reclamelor. Viata este prea scurta pentru a o petrece in fata televizorului, murind incet.
Foloseste oricand este posibil scarile, nu cauta cel mai apropiat loc de parcare, mergi pe jos/pe bicicleta in loc sa mergi cu masina; orele pe care le petrecem conducand se aduna. Multe birouri acum trec la statii de lucru in picioare pentru a micsora timpul petrecut stand jos si inevitabilele probleme de sanatate. Activarea muschilor lombari se va imbunatati cu miscarea si sarcinile indeplinite in picioare; cele de pe scaun nu vor face ca sa iti misti spatele. Nici un scaun nu poate inlocui sarcina exercitiului fizic si a miscarii.

Miscarea inseamna viata.

Surse pentru acest articol cuprind:
J Electromyogr Kinesiol. 2012 Nov 1. pii: S1050-6411(12)00172-1. doi: 10.1016/j.jelekin.2012.10.002. [Epub ahead of print] Lumbar posture and muscular activity while sitting during office work. Morl F, Bradl I. Source Forschungsgesellschaft fur angewandte Systemsicherheit und Arbeitsmedizin mbH, Dubliner Strase 12, 99091 Erfurt, Germany. Electronic address: falk.moerl@apz-erfurt.de
Physiol Meas. 2012 Nov;33(11):1887-99. doi: 10.1088/0967-3334/33/11/1887. Epub 2012 Oct 31.The measurement of sedentary patterns and behaviors using the activPAL? Professional physical activity monitor.
Dowd KP, Harrington DM, Bourke AK, Nelson J, Donnelly AE.Source Centre for Physical Activity and Health Research, University of Limerick, Limerick, Ireland.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/417749_700b.jpg
Meta-analysisSedentary time in adults and the association with diabetes, cardiovascular disease and death: systematic review and meta-analysis E. G. Wilmot, C. L. Edwardson, F. A. Achana, M. J. Davies, T. Gorely, L. J. Gray, K. Khunti, T. Yates and S. J. H. Biddle
http://www.sciencedaily.com/releases/2012/10/121015090048.htm
http://www.boston.com – statul jos

Rugaciunea - Mesaj de la Iisus Hristos primit de Sfatuitoarea

 Dragii mei,
Nu va temeti, caci Eu voi fi intotdeauna langa voi. Indiferent ce spun unii si altii, nu ii ascultati, caci nu veti fi singuri inaintea furtunii. Faceti ceea ce i-am invatat si pe apostoli si v-am invatat si pe voi: rugati-va si pastrati-va sufletul curat, caci doar asa puteti trece si prin focul purificator al gheenei de va fi nevoie si tot veti scapa, daca aveti credinta-n inima. Umpleti-va sufletul de iubire si lasa-ti in urma orice pizma, orice frica, orice invidie si astfel sufletul vostru va fi liber sa se inalte si sa treaca prin evenimentele ce va asteapta fara sa sufere nici un pic. 
Fiti iubire, fiti bunatate, fiti darnicie. Puneti-va in slujba semenilor si astfel veti fi in slujba voastra si veti dobandi comorile nebanuite ale Universului. 
Inarmati-va cu armele primordiale cu care Tatal a inzestrat omul: iubirea, credinta si rugaciunea. Ele sunt singurele care va vor folosi in timpurile de tranzitie catre Epoca Luminii. 
Rugaciunea este cel mai simplu mod de a va acorda cu Mine. Rugaciunea simpla, spusa din inima, este cel mai simplu mod de a va face ascultati in ceruri.

Din pacate, multe din darurile facute oamenilor de catre Dumnezeu Tatal au fost ascunse pentru a sluji diferite interese. Daca nu s-ar fi intamplat asa, multe ar fi fost astazi altfel, acest fapt nu va mai dura mult. Aceste daruri au fost ascunse de religii si de oameni aserviti lui Satan si au fost inlocuite apoi cu neadevaruri si blocaje in mintea voastra. Pentru a ajuta aceasta eliberare a adevarurilor ceresti, veti trece printr-o furtuna de energie,care va bloca tot ceea ce voi oameni ati creat cu intentii bune sau nu. Va urma o perioada in care veti trai precum primii crestini si astfel veti vedea ce inseamna sa ai mintea fara blocaje care poate intra in comuniune cu Dumnezeu. 
Acea perioada veti ajunge sa o considerat cea mai frumoasa perioada a vietii voastre, unii, iar altii cea mai grea pe care au trait-o vreodata. 

Si nu uitati: Iubiti ca fiti iubiti si daruiti ca sa primiti!

Lumina sa va inconjoare fiinta si iubirea sa va incalzeasca inima! 

Acesta este mesajul pe care ni l-a trimis Iisus Hristosi in seara aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea


Comentariu Sfatuitoarea:

Dragii mei, va propun ca in fiecare seara la ora 18.00, cei care doresc sa contribuie cu o jumatate de minunt la ridicarea lor si a tarii noastre, sa mi se alature in rugaciune si sa ne oprim din activitatile pe care le facem si oriunde ne-am afla, sa rostim rugaciunea de mai jos. Este o rugaiune simpla, dar deosebit de folositoare, care mi-a fost inspirata de Domnul Iisus astazi, in timp ce ma rugam. 
Va multumesc pentru ajutorul vostru si ma rog pentru voi si pentru tara noastra, sa reusim sa scapam de tot ceea ce ne opreste din drumul nostru pentru dobandirea fericirii!

Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

Iata rugaciunea;

"Doamne, intoarce-ti fata catre mine si asculta putina mea rugaciune. Eu....(nume) vin in fata ta si te rog cu inima curata, sa ma indrumi sa fac ceea ce imi este sortit sa fac pentru a-mi indeplini misiunea divina si a dobandi armonia, pentru ajutorarea semenilor mei si a ridica tara mea acolo unde-i este destinat!
Iti multumesc Doamne pentru ca ma asculti!
Amin! "





Ma rog ca tu sa fii ochii nostri

Sa ne supraveghezi incotro ne indreptam
Si ajuta-ne sa fim inteleptzi
In momentele in care nu stim...



Aceasta sa fie rugaciunea noastra
Cand ne pierdem calea.
Condu-ne intr-un loc ghideaza-ne cu gratzia ta
Catre un loc unde vom fi in sigurantza...



(el) Lumina ce oferi



(ea) Ma rog sa ne gasim lumina, 



(el) In inima va ramane



(ea) Si sa o pastram in inimile noastre



(el) Pentru a aminti



(ea) Cand stele ies in fiecare noapte



(el) Eterna stea tu esti



(el) In rugaciunea mea



(ea) Aceasta sa fie rugaciunea noastra



(el) Cata incredere este



(ea) Cand umbrele ne stau in cale



(el) Condu-ne intr-un loc



(ea) Ghideaza-ne cu gratzia ta



Da-ne credintza si vom fi in sigurantza.
Visam la o lume fara violentza, 
O lume de dreptate si sperantza...
Fiecare sa dea o mana de ajutor aproapelui sau, 
Simbol de pace si fraternitate.



(el) Forta ce ne-o dai-



(ea) Cerem ca viatza sa fie blanda



(el) Si dorinta ca



(ea) Si sa ai grija de noi de acolo de sus



(el) Fiecare-si gaseste dragostea



(ea) Noi speram ca fiecare suflet va gasi



(el) In jurul si in interiorul sau



(ea) Un alt suflet sa iubeasca.



Aceasta sa fie rugaciunea noastra
(ea) Aceasta sa fie rugaciunea noastra...
(el) Exact ca fiecare copil
(ea) Exact ca fiecare copil...
Avem nevoie sa gasim un loc
Ghideaza-ne cu gratzia ta
Da-ne credintza si vom fi in sigurantza...
Este increderea ce ai aprins in noi, 
Simt ca ne veï salva...








Monahul Paulin Clapon (fost detinut politic timp de 22 de ani): Eminescu a fost creştin! Sa-l citim integral!


Eminescu trebuie citit integral. Este mai mult decât un martir!

- Ne-aţi spus că aveţi o apreciere deosebită pentru Eminescu. Cum ar trebui receptat astăzi Eminescu?
- Eminescu trebuie citit integral. Bietul de el, a fost omorât. La moartea lui n-au fost decât cinci persoane. A fost înmormântat ca un câine. Eminescu a fost cel mai mare om politic al neamului românesc şi pentru asta l-au redus la tăcere!
- Putem afirma că Eminescu a fost martir?
- Poate mai mult ca un martir! În primul rând, numai suferinţele pe care le-a îndurat din cauza bolii pe care ei i-au creat-o cu medicamentele pe care i le-au administrat. Asta trebuie să ştie românii!
Cea mai mare poezie a neamului românesc, Doina, Eminescu a scris-o. Nu-l poate înlocui nimeni pe Eminescu. Există o conspiraţie împotriva lui Eminescu. Presa noastră a fost străină şi este străină şi azi, fiind condusă de masonerie.
Pentru execuţia lui Eminescu a intervenit Apusul, prin acest sistem satanic, care cerea „să-l mai potolească pe Eminescu”.

Eminescu a fost creştin. Hai să citim Rugăciunea lui către Maica Domnului!

- Sunt unii care afirmă că Eminescu nu ar fi fost un credincios creştin. Cum priviţi aserţiunile lor?
- Susţin contrariul celor afirmate de ei. Hai să citim Rugăciunea lui Eminescu! Sau Oda (în metru antic)!
Eu cred că din moment ce Eminescu s-a spovedit şi împărtăşit, a avut ceva bun în el. Aşa cred! Ca să nu mai spun de suferinţele pe care le-a îndurat!

fragment dintr-un interviu acordat revistei Veghea, nr. 4, 2009


Dor de Eminescu-15 iunie 2013



DE PARCĂ TE ASCULTĂ EMINESCU de Vasile Romaniuc Asemeni ramului ce ţine Lumina fructului în pom, Cuvântu-i osul sfânt pe care Trăieşte sufletul în om. În grai istoria încape, Ne-arată-aşa precum suntem: Cu tot cu dúşmani, cu prieteni, Cu ce-am avut, cu ce avem. Câţi au trecut străini pe-aicea În veacuri ce au asfinţit, Ei n-au ochit numai pământuri – Şi-n graiul nostru au ochit. De-aceea-n veacuri zbuciumate (Destinul nu ne-a răsfăţat), Strămoşii, apărându-şi glia, Şi graiul şi l-au apărat. Au poţi să-ţi uiţi pe-o clipă graiul, Au poţi să-l treci la amintiri? Fără de grai – ca fără casă: Cum să trăieşti? Cum să respiri? Să-ţi fie-atât de drag cuvântul, Încât, atunci când îl rosteşti, Să crezi că însuşi Eminescu Ascultă ce şi cum vorbeşti…
Precum un meteor pe care destinul nu l-a rasfatat,dar care ne-a lasat o opera
inegalabila,un fagure de miere inepuizabil pentru limba si cultura romana nu trebuie sa ne lase indiferenti.Si apoi e un mare patriot ce a platit cu viata pentru
crezul si idealul sau.Geniul nostru national nu trebuie uitat.E mai viu ca niciodata.
RUSINE celor ce l-au dus in derizoriu.Un gand, o floare si o candela vesnic aprinsa pentru sufletul sau.LUMINA SI PACE,ADEVAR DIVIN INTRU VESNICIE.

Primit pe mail 
Multumim Mira

De-ar fi de ajuns un cântec frumos să facă să plouă cu iubire - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Urmariti clipul aici:

De-ar fi îndeajuns un cântec

De-ar fi de ajuns un cântec frumos
să facă să plouă cu iubire,
s-ar putea cânta de un milion,
de un milion de ori.
(De) ar fi de ajuns,
(de) ar fi de ajuns,
N-ar mai fi nevoie să învățăm
să iubim mai mult.
De-ar fi de ajuns un cântec adevărat
pentru a-i convinge pe ceilalți,
l-am putea cânta mai tare,
având în vedere că nu sunt și altele.
Poate astfel, poate astfel,
n-ar mai fi nevoie să luptăm pentru a ne face ascultați.
De-ar fi de ajuns un cântec bun
ca să dăm o mână de ajutor,
l-am putea găsi în inimă,
fără să mergem prea departe.
Ar fi îndeajuns, ar fi îndeajuns,
n-ar mai fi nevoie să cerem milă.
Dedicat tuturor celor care
rătăcesc pe alt drum,
dedicat tuturor celor care
încă nu au avut nimic
și sunt dintotdeauna lăsați în afară,
dedicat tuturor celor care
rămân niște visători
și rămân, stfel, și mai însingurați.
De-ar ajunge un mare cântec
pentru a vorbi despre pace,
l-am putea striga pe nume
alăturându-i o voce,
iar apoi o alta, iar apoi o alta
până ia o culoare mai vie decât oricând.
Dedicat tuturor celor care
rătăcesc pe al drum,
dedicat tuturor celor care
au arătat că pot crea
un cântec care să poată schimba,
dedicat tuturor celor care
sunt în așteptare,
dedicat tuturor celor care...




Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea