miercuri, 12 iunie 2013

Profetiile de la Cambridge - 2014 anul care va schimba lumea


2014 va fi un an crucial, care va decide un secol de saracie si razboaie sau o
 pace globala, 
crede un reputat profesor de la Cambridge. Conform acestuia, americanii vor decide soarta umanitatii.

Nicholas Boyle sustine ca evenimentele din urmatorii ani vor decide soarta umanitatii: fie un secol plin de razboaie si saracie, fie un viitor prosper, in pace. El crede ca recesiunea este un prim semn al schimbarilor care vor avea loc si ca viitorul nu mai e al natiunilor stat ci al organizatiilor globale. Totul depinde insa de reactia liderilor americani la schimbarile mondiale.

Boyle sustine ca in fiecare secol, in primii 20 de ani au avut loc evenimente care au schimbat lumea. In 1517, Martin Luther a scris Tezele de la Wittenburg, si de atunci a inceput Reforma si ascensiunea protestantismului. In1618 a inceput Razboiul de 30 de ani, conflict religios care a marcat Europa. In 1815 a avut loc Congresul de la Viena, dupa infrangerea lui Napoleon, congres care a marcat inceputul unei ere de relativa stabilitate in Europa. In 1914a inceput primul Razboi Mondial, conflict catastrofal pentru omenire.
 

Profesorul Boyle a scris in cartea sa “2014 – Cum va supravietui omenirea unei noi crize” ca fiecare secol are un caracter aparte, care se stabileste in primii 20 de ani, exact ca si la oameni. Conteaza si schimbul de generatii, care determina schimbarea ideilor vechi cu cele noi.

Boyle crede ca actuala criza economica poate fi doar inceputul unei crize globale mult mai grave, iar SUA au un rol central. In functie de ce vor decide liderii americani, omenirea poate intra intr-un secol de violente si saracie sau intr-un secol dominat de... Pax Americana.
 Profesorul sustine ca pacea globala va fi posibila doar daca organizatiile globale vor prelua din atributiunile statelor nationale.

"Marile schimbari economice duc la mari schimbari politice, iar noi inca nu le-am vazut pe acestea, inca. Cred ca va mai veni o criza, iar singurul lucru neschimbat este colosul american. Si-a pierdut puterea economica, dar pastreaza puterea militara, adica va avea un rol crucial in ce va urma. Depinde daca acest colos va cunoaste sa reactioneze mai bine decat Imperiul Britanic inaintea Primului Razboi Mondial. Singurul drum linistit inainte este continuarea Pax Americana, dar lumea trebuie sa vada altfel America si America trebuie sa se vada altfel pe ea insasi“, a declarat Nicholas Boyle.

Sursa: The Telegraph 







Descoperirea credințelor false


397843_539360219443358_176944714_n Credința noastră asupra a ceva sau cineva ne creează realitatea. Înainte de a da vina pe cineva sau ceva din exterior haideți să ne uităm în mintea noastră și vom vedea cine ne-a creat realitatea. Cum spunea Iisus Hristos „Crede și ți se va da, caută și vei afla, bate și ți se va deschide”. Foarte important acest verset care ne spune de fapt că ceea ce crezi aia vei primi iar în contextul acestui subiect dacă cauți credințele false le vei afla.
Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță
Voi încerca să vă redau câteva modalități de introspecție a minții prin observație pentru a afla ce credințe distructive aveți în spatele realității create inconștient. Astfel veți avea modalități practice prin care vă veți crea întreaga realitate conștient.
  1. Justificarea. Când te justifici pentru ceva, justificarea însăși  indică credința falsă pe care o ai în subconștient și care te-a ghidat pentru a nu acționa în direcția dorită de Sinele tău Divin. Aceste programe stau după cuvinte de genul: “pentru că…”, “deoarece…” , “așa se face…”. Când te justifici tu de fapt dai forță acelei credințe false și deschizi o linie de destin în care te manifești și se manifestă ceea ce crezi după cum spui. Dacă sunteți atenți și conștienți în conversațiile voastre veți descoperi câți balauri (programe distructive) aveți în subconștient, care vă înghit curajul și dorința de a crea sau de a vă bucura. Așa cum am mai spus creația și bucuria sunt cele două stări firești ale Sinelui Divin. Așa că e simplu, când vedeți că sunteți triști sau supărați intrați în starea de observator și descoperiți ce credințe vă blochează și nu faceți din ce vreți, deoarece (credința falsă)….
  2. Cuvintele rostite care activează credința falsă. Intră în poziția de observator și observă-ți fiecare gând sau cuvânt pe care-l rostești atunci când ești într-o situație în care ceva nu funcționează cum vrei tu. Vei remarca câte convingeri și păreri distructive ai vizavi de tine sau de ceva din exteriorul tău. De când predau cursul de dezvoltare personală și spirituală „regăsirea puterii interioare” sunt cursanți care au observat că unele dorințe se împlinesc relativ repede cu ajutorul tehnicilor învățate la curs iar altele nu se împlinesc sau se împlinesc mai greu, după multe luni de lucru. Răspunsul este dacă în subconștient ai programe opuse dorinței pe care vrei să o împlinești, prin tot ceea ce spui și faci tu lucrezi conform programului distructiv din subconștient (pe care l-ai preluat prin imitație în perioada 1-7 ani sau l-ai crezut când ți-a fost spus de cineva important afectiv sau cu autoritate din viața ta). Am o veste bună și pentru cei care încă nu și-au descoperit programele acestea care îi guvernează, după minim 6 luni în care introduci conștient un nou program constructiv în subconștient, programul vechi nu mai are forță deoarece nu îi mai dai energie. De aceea prin următoarea modalitate de descoperire a credințelor false, este foarte ușor să le aflați și să fiți prezenți și conștienți în tot ceea ce faceți și spuneți și să le transformași prin autocorectare.
  3. Descoperirea programelor distructive din subconștient. Pentru a le descoperi o modalitate simplă este să te înregistrezi într-o discuție sau alta și vei descoperi ce cuvinte folosești și vei afla ce programe distructive rulezi. Ce e interesant este că prin  aceste programe pe care le conții în subconștient îți determini o realitatea sau alta. Și dacă ești conștient și responsabil că tu ești creatorul realității tale și încetezi să mai dai vina în exterior, vei ști întotdeauna ce să faci pentru a te dezvolta și a evolua. Evoluție înseamnă să crești și să manifești în materie(prin minte și corp) potențele divine din Spiritul tău Divin. Când am aplicat această modalitate am rămas stupefiată că după atâta cunoaștere și practică conștientă încă mai conțineam suficienți balauri prin care mă autosabotam. Astfel am luat exemplul Sf. Gheorghe și m-am înarmat cu “lancea” conștienței iar prin starea de prezență am început să-i descopăr și să nu le mai dau mâncare adică să nu le mai dau energie prin focusarea pe ele.
Așa cum știți deja puterea este în interiorul nostru, iar prin tot ceea ce gândim, vorbim și facem ne creăm propria realitate.
Mai jos vă voi reda niște învățături minunate ale unor maeștri conștienți de Sine.
Credinţa este puntea care leagă văzutul de nevăzut. Este adesea tot ce ne rămâne când totul pare a fi împotriva noastră”. - Kevin Todeschi
„Ceea ce este adus în conştiinţă prin activitatea forţelor spirituale, manifestându-se şi prin Forţa Spirituală a individului devine însăşi esenţa credinţei.” - Kevin Todeschi (din citirile lui Edgar Cayce)
“Măsura credinţei este măsura vieţii. Dacă vrea cineva să ştie câtă credinţă are şi cum îi este credinţa de lucrătoare, trebuie să se cerceteze pe sine în privinţa credinţei şi să ia aminte la viaţa pe care o duce. Viaţa sa este mărturisirea credinţei sale. Deci atâta credinţă avem, câtă manifestăm în viaţă. Dacă nu manifestăm în viaţă credinţa noastră nu avem credinţă, chiar dacă mărturisim că avem credinţă”. – Pr. Teofil Pârâianu
Credem şi pe măsura credinţei cunoaştem, şi pe măsura cunoaşterii iubimpe Dumnezeu şi pe măsura iubirii ajungem să fim fericiţi”. – Pr. Teofil Pârâianu
„Credinţa este o continuă asceză a raţiunii, fiindcă Dumnezeu este de altă natură decât existenţa creată şi cunoaşterea lui Dumnezeu ne cere şi pe noi, în întregime, într-un alt mod de a fi”. – Pr. Arsenie Boca
„La porţile sufletului omenesc Dumnezeu îşi încetează stăpânirea: îi vrea manifestarea iubirii omului. Aici El vrea să fie primit din iniţiativa noastră. Prin urmare, la împlinirea sensului sau destinului nostru în creaţie suntem aşteptaţi de Dumnezeu ca făpturi ale Sale conştiente de rudenia noastră cu El”. –Pr. Arsenie Boca
Spor la lucru cu voi și ajutați-vă pentru a fi fericiți. Nimeni din exterior nu te poate face fericit. Tu ești singurul responsabil de fericirea ta. Cu drag

10 Mudre pentru o sănătate de fier

Mudrele provin din gesturile rituale folosite în Hinduism și în Budism. Câteva mudre specifice implică întregul corp, dar cele mai multe se execută cu mâinile și degetele. Mudrele sunt gesturi spirituale care dirijează în anumite moduri specifice energiile corpului. În India aceste gesturi iconografice sunt tradiționale în Daoism și Taoism. 108 mudre sunt folosite în ritualurile Tantrice, iar în Yoga se folosesc în special împreună cu tehnicile de respirație Pranayama pentru a aduce prana în corp.
Astăzi vă oferim o selecție subiectivă de 10 mudre ce considerăm că pot oferi o sănătate trainică.

 
Arti


COPIII NOSTRI SPECIALI

 Dragii mei,

Imagini ca cele din videoclipul de mai jos ati mai vazut si cuvinte ca acolo ati mai citit. Oricum, sunt rascolitoare.
Ce este interesant si remarcabil insa, in aceasta expunere, este ca tot ceea ce vedeti scris, reprezinta mesaje primite prin channeling, prin scriere, de catre un baietel pe nume Mihai, ce acum cateva zile, a implinit doar 11 ani.
Ii urez cale plina de lumina, iar Bunul Dumnezeu sa il aiba in Paza Sa Divina!

Ma bucur din inima ca exista astfel de copii printre noi si stim prea bine ca mai toti cei nascuti in ultimii ani de zile, sunt foarte speciali. Sunt spirite foarte inalte, venite sa ajute Pamantul. De aceea este bine sa luam in seama cuvintele lor, gesturile lor, caci de fapt ele reprezinta in multe cazuri mesaje trimise de Sus. Ar fi cazul sa ignoram cat putem de mult varsta aceasta fizica de pe Pamant, caci oricum, la nivel de spirit, multi dintre ei sunt mult mai batrani decat multi oameni ce au o varsta venerabila pe Pamant.

1.     Primii care au sosit pe Pamant au fost copiii Indigo. Au inceput sa vina pornind cam de acum 55-60 de ani. In consecinta, multi dintre adultii de acum, pot fi indigo. Acestia se caracterizeaza prin faptul ca par niste razvratiti, sunt total impotriva regulilor si a birocratiei. Acestia nu executa nimic la ordin, pentru ca asa ar vrea cineva. Lor trebuie sa li se dea permanent o explicatie, de ce trebuie sa fie asa si daca au sentimentul ca nu exista nici un fundament solid care sa argumenteze acea actiune, pur si simplu refuza sa o faca, indiferent care ar fi consecintele. Copiii Indigo s-au nascut ca sa rastoarne regulile. Ei sunt spirite luptatoare si scopul colectiv este acela de a schimba radical sistemele invechite. Ei stiu in strafundul sufletului lor ca aceste legi si reguli pamantene, nu se aliniaza de multe ori cu Legile Divine. Acestea ar trebui sa fie legile dupa care sa se ghideze toti oamenii, unele simtite pur si simplu si nu scrise si impuse.
2.     Mai tarziu, acum vreo douazeci de ani, au inceput sa vina pe Terracopiii de cristal. Acestia sunt copii fragili precum cristalul. Multi dintre ei sunt catalogati ca avand autism. Chiar si cei ce nu sunt autisti, ajung sa vorbeasca abia dupa varsta de 4 ani, dar cand o fac, este la perfectie. Se demonstreaza ca practic ei si-au insusit limba in interiorul lor, dar pur si simplu nu au vrut sa o graiasca cu glas tare. Prefera comunicarea telepatica. Parintii acestor copii se inteleg foarte bine telepatic cu ei. Acesti copii sunt unii care accepta cu greu viata de pe Pamant, de aceea multi refuza sa se integreze si raman cu diagnosticul de autisti. Ei sunt empatici, iubitori de pace si demonstreaza intelepciune, dincolo de varsta lor. Ei sunt pregtiti sa faca in orice moment calatoria schimbarii.
3.     Incepand de prin anul 2000, au venit la intrupare copiii curcubeu.Acestia sunt copii de o vitalitate si energie peste medie. Nu stau locului o clipa. Ei aduc vindecare pe Pamant, prin bucuria vietii pe care o emana in permanenta. Personal, am descoperit multi copii de cristal si curcubeu care nu au fost intrupati vreodata pe Terra, dar nici macar in galaxia noastra. Multi sunt veniti de prin alte galaxii din Univers.

Am tinut sa precizez toate acestea, in ideea de a veni macar cu o farama de informatie in sprijinul unor parinti de astfel de copii. Privesc cu amaraciune cum in continuare, in invatatamantul nostru, persita metode de educatie perimate si aproape nimeni nu se trudeste sa schimbe ceva. Multi copii au rezultate proaste la scoala, insa de cele mai multe ori, eu percep acest lucru ca pe o urmare a faptului ca felul in care li se cere sa invete este neconform cu ceea ce ei simt si pot. Nu se mai poate continua ca acum 30 de ani. Ii felicit din tot sufletul pe acei profesori care au constientizat lucrul acesta si au inceput sa aplice metode, care sa stimuleze creativitatea si imaginatia copiiilor, aducand in acest fel la suprafata, tot ce este mai valoros in fiecare dintre ei.



Toate cele bune tuturor!

6 tesuturi ale corpului la care nu te-ai gandit ca se pot regenera prin nutritie | regenerarea

S-ar putea sa vina ca o surpriza pentru unii, in special cei cu pregatire medicala conventionala, dar starea implicita a corpului este una de neincetata regenerare.  Fara procesul similar flacarii, de preschimbare celulara continua in cadrul corpului – viata si moartea intretesute fara incetare – miracolul corpului uman nu ar exista.
Totusi, pe timpul bolii, procesele regenerative sunt depasite de cele degenerative. Acesta este locul unde medicina poate realiza cea mai nobila trasatura a ei, impingand
regenerarea
 corpul inapoi in echilibru cu alimente, plante, nutrienti, energii vindecatoare, adica intentie de a vindeca. Astazi totusi, medicina bazata pe medicatie foloseste invariabil substante chimice care nu au nici macar un pic de potential regenerativ; dimpotriva, ele aproape intotdeauna interfereaza cu autoinnoirea corporala cu scopul de a suprima simptomele impotriva carora sunt ele aplicate.

In ciuda naturii de-a dreptul eretice a lucrurilor care stimuleaza vindecarea si regenerarea vizavi de care sistemul medical conventional incrunta din sprancene, sau fata de care este neincrezator – a remisiei spontane in favoarea suprimarii simptomelor si a managementului bolii, in decursul ultimilor cativa ani s-au inregistrat o serie de studii remarcabile asupra subiectului.


Regenerarea nervilor – Exista actualmente o larga gama de compusi naturali cu efecte dovedite de regenerare a nervilor. Un studiu din 2010 publicat in jurnalul medical Rejuvenation Research (Cercetari asupra Reintineririi), a gasit de exemplu ca o combinatie de afine, ceai verde si carnosina au efecte neuritogenice (promovand regenerarea neurala) si de celula stem in modelul animal al bolii neurodegenerative . Alte substante neuritogenice includ:

  1. Curcumina
  2. Ciuperca coama leului
  3. Apigenina (compus din vegetale precum telina)
  4. Afinele
  5. Ginsengul
  6. Huperzina
  7. Natto (soia fermentata, metoda japoneza)
  8. Salvia rosie
  9. Resveratrol
  10. Laptisor de matca
  11. Teanina
  12. Ashwaganda (ginsengul indian)
Exista o alta clasa de substante vindecatoare de nervi, cunoscute ca si compusi de remielinare, care stimuleaza repararea tecii protectoare din jurul axonului neuronilor, cunoscuta ca mielina, si care este adesea vatamata in afectiunile sau disfunctiile neurologice, in special in tulburarile de demielinare autoimune sau induse de vaccinare. Ar trebui de asemenea notat ca pana si muzica si  indragostirea au fost studiate ca posibile stimulente ale neurogenezei, regenerarii si/sau repararii neuronilor, indicand ca medicina regenerativa nu cere in mod necesar ingerarea a ceva; mai degraba ar putea fi intrebuintat un larg spectru de actiuni terapeutice pentru a imbunatati sanatatea si bunastarea corpului.
[Vedeti citatele din domeniul biomedical asupra acestor substante neuritogenice vizitand pagina de cercetare Neuritogenic despre acest subiect, lb. eng.]
Regenerarea ficatului  – Glicirizina, compus gasit in lemnul dulce si care este si un puternic agent antiviral impotriva SARS, a fost gasit ca stimulând regenerarea masei si functiilor hepatice in modelul animal de hepatectomie (extirpare a ficatului).  Alte substante regeneratoare ale ficatului includ:
  1. Carvacrol (un compus volatil din oregano)
  2. Curcumina
  3. Ginsengul coreean
  4. Rooibos
  5. Vitamina E
  6. Armurariul
Regenerarea celulelor beta – Din nefericire comunitatea medicala mai are inca pana sa stapaneasca potentialul de inversare a predispozitie spre diabet pe care o poseda compusii naturali. In timp ce terapiile scumpe cu celule stem, transplant de celule pancreatice, si un sir de medicamente sintetice aflate pe cale de a fi dezvoltate sunt punctul focal a miliarde de dolari destinate cercetarii in fiecare an, dulapurile noastre din bucatarie si plantele din spatele curtii ar putea deja contine cura indelung cautata pentru diabetul de tip 1. Urmatorii compusi au fost demonstrati in mod experimental ca regenerand celulele beta producatoare de insulina, care sunt distruse in diabetul insulinodependent, si care odata refacute, ar putea (in teorie cel putin) restaura sanatatea pacientului pana la punctul in care nu mai are nevoie de insulina:
  1. Gymenna Sylvestre (“distrugatorul de zahar”)
  2. Nigella Sativa (“chimen negru”)
  3. Vitamina D
  4. Curcumina (din condimentul turmeric)
  5. Arginina
  6. Avocado
  7. Berberina (gasita in plantele amare precum Goldenseal and Barberry)
  8. Castravetele amar
  9. Sfecla mangold (da, partile verzi ale acestei)
  10. Matase de porumb
  11. Stevia (planta sud-americana, nu cea de la noi)
  12. Sulforafanul (concentrat in special in inflorescentele broccoli)
Regenerarea hormonilor – exista secretagogi, care sporesc abilitatea glandelor endocrine de a secreta mai mult hormon, si exista substante care cu adevarat regenereaza hormonii care s-au degradat (prin emiterea electronilor) in metabolitii “hormoni tranzitorii” cu potential cancerigen. Una dintre aceste substante este vitamina C. Un puternic donator de electroni, aceasta vitamina are capacitatea de a contribui cu electroni pentru a reanima forma si functia estradiolului (estrogen; E2), progesteronului, testosteronului, de exemplu. In tandem cu alimentele capabile sa sprijine functia glandelor, cum ar fi rodia, vitamina C ar putea reprezenta un supliment excelent sau o alternativa la terapia de inlocuire hormonala.
Regenerarea celulelor cardiace – Nu cu prea mult timp in urma, se credea ca tesutul cardiac era in mod unic incapabil de a fi regenerat. Cercetari experimentale noi si tot mai sporite  acum indica faptul ca acest lucru pur si simplu nu este adevarat, si exista o clasa de compusi ce regenereaza tesutul inimii, compusi cunoscuti ca substante neocardiogenice.  Neocardiogenicele sunt capabile sa stimuleze formarea de celule progenitoare cardiace care se pot diferentia in tesut cardiac sanatos, aceste substante incluzand:
  1. Resveratrol
  2. Ginseng siberian (Eleuthero)
  3. Geum Japonicum
  4. N-acetil-cisteina
Un alt exemplu remarcabil de regenerare a celulelor cardiace este cunoscut ca traficul de celule fetomaternale prin placenta. Un alt lucru extraordinar este si “microhimerismul fetal” prin care fetusul contribuie cu celule stem la tesuturile materne, celule capabile de regenerare a celulelor materne cardiace afectate, si posibil sa contribuie cu o larga gama de alte tipuri de celule.
Regenerarea cartilagiilor/articulatiilor/coloanei vertebrale – Curcumina si resveratrolul s-au aratat a imbunatati recuperarea dupa vatamari ale coloanei vertebrale.  Cat despre boala degenerativa a articulatiilor, osteoartrita, exista un larg spectru de substante potential regeneratoare. Cat despre boala degenerativa a articulatiilor, osteoartrita, exista un larg spectru de substante si alimente potential regeneratoare precum bromelaina, avocado, ghimbir, namol de techirghiol, gheara pisicii, MSM si altele.
In cele din urma medicina regenerativa ameninta sa submineze insasi infrastructura economica ce sustine sistemul medical modern, bazat pe medicamente, si sincer nominalizat ca degenerativ. Suprimarea simptomelor este profitabila, deoarece garanteaza atat perpetuarea bolii aflate initial la baza respectivelor simptome, cat si generarea unui sir in permanenta expansiune de simptome suplimentare induse de tratament.
Acesta este modelul de crestere nesustenabil si infinit ce impartaseste trasaturile caracteristice ale insusi procesului de cancer – un model care prin insasi natura lui, este sortit pierii si in cele din urma colapsului.

Stimularea dietelor, stilurilor de viata si atitudinilor ce duc la regenerarea corpului poate intrerupe acest circuit patologic si ne poate ajuta sa atingem libertatea trupeasca si care este de asemenea o conditie preliminara pentru eliberarea sufletului si spiritului uman.

Surse pentru acest articol cuprind:
NT-020, o abordare terapeutica naturala pentru optimizarea performantei memoriei spatiale si sporirea proliferarii celulelor progenitoare neurale si scaderea inflamatiilor la cobaii batrani (NT-020, a natural therapeutic approach to optimize spatial memory performance and increase neural progenitor cell proliferation and decrease inflammation in the aged rat). Rejuvenation Res. 2010 Jun 29. Epub 2010 Jun 29. PMID: 20586644
Regenerarea foto-indusa a hormonilor prin procese de transfer de electroni: potentiale consecinte biologice si medicale(Photo-induced regeneration of hormones by electron transfer processes: Potential biological and medical consequences). Radiat Phys Chem Oxf Engl 1993. Updated 2011 Aug ;80(8):890-894. PMID: 21814301

Cavalerul Negru, satelitul extraterestru care ne spioneaza de 80 de ani

În urmă cu 80 de ani, a fost descoperit un obiect misterios care gravitează în jurul Pământului. Acest fapt misterios a fost ținut secret chiar dacă mai multe imagini au ajuns în centrul opiniei publice. Denumit Cavalerul Negru, obiectul misterios este de origine artificială și de-a lungul anilor a fost monitorizat de agențiile guvernamentale din întreaga lume.
De asemenea, stațiile de monitorizare din întreaga lume au raportat că acest obiect misterios transmite semnale neregulate pe anumite frecvențe în diverse momente ale zilei. Aceste rapoarte au fost reconfirmate chiar anul acesta de către o agenție australiană de monitorizare a gunoiul din spaţiu.
Conform unor surse neoficiale se crede că misteriosul obiect este un satelit extraterestru care monitorizează activitatea terestră. Semnalele emise de acest satelit sunt ținute sub supraveghere de către toate puterile lumii, dar până în prezent nu s-au putut decodifica.
Apariția Cavalerului Negru în mass-media s-a produs undeva pe la mijlocul anilor ’50 când guvernul american a presupus că este un satelit rusesc. În același timp și rușii au crezut că sunt spionați de americani. În cele două națiuni, Cavalerul Negru a devenit unul dintre cele mai controversate subiecte. Unii se temeau de forța tehnologică a celorlalți, dar fără să existe motive reale de panică.
cavalerul negru
Primele fotografii oficiale au fost efectuate de către Sputnic I atunci când satelitul extraterestru se afla deasupra Venezuelei. Ciudat este că acest satelit extraterestru gravitează în jurul Terrei de la est la vest. Apoi, în anii ’60, când astronautul american, Gordon Cooper, a fost lansat în spațiu la bordul unei navete, a transmis către bază că are contact vizual cu un obiect neidentificat, de dimensiuni foarte mari, care orbitează în jurul planetei noastre. Atunci când misiunea s-a terminat, la conferința de presă la care a participat, Cooper a declarat că a avut halucinații și că totul a fost închipuirea sa.
cavalerul negru2
Nimeni nu poate preciza cu exactitate ce caută acest obiect misterios pe orbita Pământului, dar conform calculelor efectuate, Cavalerul Negru ne spionează de mai bine de 80 de ani. Proiecțiile efectuate pe calculator arată că satelitul extraterestru are o orbită de 11,456 ani în jurul sistemului nostru solar după care orbitează în jurul Terrei.

Sărbătoarea Înălţării Domnului, zi de pomenire a eroilor neamului românesc în Biserica Ortodoxă Română

Biserica Ortodoxă Română (BOR) va marca, joi, sărbătoarea Înălţării Domnului, ziua dedicată pomenirii eroilor neamului, prin slujbe de pomenire, care vor fi oficiate după Sfânta Liturghie şi la cimitirele, troiţele şi monumentele dedicate cinstirii eroilor, a informat, marţi, Biroul de presă al Patriarhiei Române.

La sărbătoarea împărătească a Înălţării Domnului, în toate catedralele, bisericile şi mănăstirile ortodoxe din ţară şi străinătate sunt pomeniţi eroii, ostaşii şi luptătorii români din toate timpurile şi din toate locurile, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, libertatea şi demnitatea poporului român.
Prin hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române din anii 1999 şi 2001, sărbătoarea Înălţării Domnului a fost consacrată ca Zi a Eroilor şi sărbătoare naţională bisericească.
Totodată, Legea 379/2003 privind regimul mormintelor şi operelor comemorative de război a proclamat cea de-a patruzecea zi de la Sfintele Paşti, sărbătoarea Înălţării Mântuitorului Iisus Hristos – Ziua Eroilor, ca sărbătoare naţională a poporului român.
Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc, joi, la 40 de zile de la Paşte, Înălţarea Domnului la cer, fapt petrecut, potrivit Scripturilor, pe Muntele Măslinilor de lângă Ierusalim, unde Iisus şi-a chemat apostolii pentru o ultimă binecuvântare.
Deşi prin Înălţarea Domnului activitatea Sa pământească lua sfârşit, Iisus le-a spus ucenicilor chiar în momentul Înălţării: “Iată, Eu sunt cu voi până la sfârşitul veacurilor”.
El s-a înălţat pentru a trimite în lume Duhul Sfânt, aşa cum promisese: “Voi ruga pe Tatăl să vă trimită un alt Mângâitor ca să fie cu voi în veac”.
Acest lucru se va întâmpla zece zile mai târziu, de Rusalii sau Cincizecime, când, prin pogorârea Sfântului Duh peste Sfinţii Apostoli, aceştia s-au transformat din oameni timizi şi simpli în misionari îndrăzneţi şi înţelepţi, care au răspândit învăţătura creştină în toată lumea.(Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Bancul zilei: Predicţii despre viitor

Vrăjitoarea, foarte concentrată, închide ochii şi îi spune :
- Vă văd trecând pe un bulevard foarte mare, într-o maşină decapotabilă şi lumea strigând de bucurie.

Băsescu zâmbeşte şi o întreabă :
- Deci mulţimea este fericită ?
- Da, ca niciodată !

- Şi oamenii aleargă după maşină ?
- Da, aleargă în jurul maşinii, ca nebunii. Poliţiei îi este foarte dificil să facă loc maşinii.

- Sunt şi oameni care poartă drapele ?
- Da, drapele şi bannere cu cuvinte de speranţă pentru un viitor mai bun.

- Chiar aşa ? Şi oamenii strigă,… cantă… ?
- Da, oamenii strigă fraze de speranţă ! De-acum încolo totul va fi mai bine !!! Poporul este în sărbătoare.

- Şi eu, eu cum reacţionez la toate astea ?
- Nu pot să văd ! Coşciugul este închis…


Horoscop săptămânal: Luna Nouă ne ajută să facem alegeri bune!

Am intrat într-un interval de timp în care avem ocazia să demonstrăm că ştim să alegem şi să dezvoltăm parteneriatele potrivite, pentru a construi planurile noastre pe termen lung.
Luna Nouă s-a format sâmbătă, 8 iunie, în semnul Gemenilor(gradul 18) şi nu formează aspecte astrale, în afară de un trigon cu Junon şi o conjuncţie foarte largă, la limita admisibilă teoretic, cu Jupiter
Ar fi potrivit să fim atenţi la oamenii pe care-i întâlnim, sau la cei care ne vizitează gândurile şi vom înţelege la momentul potrivit dacă şi cum avem sau nu avem de realizat ceva împreună.
Starea interioară pe care ne-o dă experienţa comună, ne arată dacă ne conjugăm sau nu eforturile în continuare.
Săptămâna aceasta suntem sub influenţa trigonului Saturn - Neptun format la grad perfect, cu ambele planete aflate în mers aparent retrograd.
Această influenţă se resimte de ceva vreme şi o vom simţi în continuare, pentru că este vorba de două planete lente, care realizează o interacţiune energetică într-un interval mai mare de timp şi cu impact pe terman lung.
Acest aspect s-a mai format anul trecut, pe 12 noiembrie, cu Saturn în mers direct (abia intrat în semnul Scorpionului) şi cu Neptun pe finalul perioadei de mers aparent retrograd, chiar pe primul grad din semnul Peştilor.
Traversăm un proces de recunoştere (identificare) a facultăţilor intuitive şi înţelegem aplicabilitatea lor practică.
În continuare, până în iunie 2014, cele două planete vor reveni în mers direct şi apoi din nou în mers retrograd şi vor relua aspectul de trigon dar la un orb de 10 grade.
Teoretic, strict matematic, nu putem considera că se va forma din nou trigonul în iunie 2014.
Dar este posibil ca cei care nu-şi clarifică acum imaginea de ansamblu, şi nu acţionează în sensul valorificării acestui potenţial, să se reîntâlnească cu acelaşi tip de experienţă, cumva de la distanţă, ca o adiere care le aduce aminte că ar mai putea înţelege şi chiar face ceva.
Prin urmare, planeta Neptun ne ajută cu influenţa sa energetică să percepem un înţeles mai subtil al lecţiei prin care ne creşte şi ne căleşte Saturn, prin tranzitul său pe semnul Scorpionului - este legat de acel domeniu de viaţă găzduit pe harta natală a fiecăruia dintre noi, de acest semn zodiacal.
Acolo se cere o transformare importantă, o reevaluare a experienţei precum şi a reperelor la care raportăm experienţa.
Acum este posibil să înţelegem substratul spiritual al lecţiei şi să acţionăm în sensul în care putem debloca eventualele blocaje sau, în sensul în care chiar construim ceea ce este de făcut.
Planetele personale (Mercur şi Venus) au interacţionat deja cu acest aspect astral în cursul săptămânii trecute, astfel că mintea şi inima noastră au preluat potenţialul ce poate fi dezvoltat în continuare.
Urmează să conştientizăm inspiraţia şi să aducem în planul concret ideea, soluţia, îndemnul care să ne poarte către rezultat. 

Cei care au depăşit faza de dezvăluire a capacităţilor aşa-zise paranormale şi lucrează în mod curent cu ele, pot realiza un salt evolutiv deosebit. Este posibil să se manifeste simultan extinderea acestor capacităţi precum şi o putere mai mare de concentrare.

Chiar în ziua de 12 iunie
, când se formează acest aspect astral, influenţa energetică a planetei Venus interacţionează cu cuadratura Uranus - Pluton, prin opoziţie la Pluton şi cuadratură cu Uranus. Este un moment important pentru noi, pentru că vom experimenta plierea orgoliului pe scopul sufletului.
Pentru a putea valorifica la maxim potenţialul trigonului Saturn - Neptun şi al colaborărilor astrale pe semnele de apă din această lună, este important să ne deschidem inima, să ne eliberăm de orice constrângere egoistă, deoarece potenţialul intuitiv şi spiritual funcţionează prin inimă şi se materializează pe calea inimii.

Aceste aspecte formate de Venus cu vestita cuadratură ne solicită o prudenţă deosebită privind acţiunile din planul financiar - ar fi important de evitat investiţiile şi cheltuielile majore, şi/sau paşii importanţi în afaceri.

Duminică, spre seară, se formează primul pătrar, cu Luna în semnul Fecioarei şi Soarele în semnul Gemenilor. Atât Soarele şi cât Luna se află sub influenţa energetică a planetei Mercur, care se desprinde din interacţiunea cu perechea Uranus-Pluton şi construieşte trigon cu Nodul Nord.
Tensiunea caracteristică acestei faze lunare poate fi descărcată prin dialog şi ne vor fi de folos înţelesurile dobândite în aceste zile pe care le traversăm până atunci.

Începând cu această săptămână semnul Racului este tranzitat de Lilith, pentru următoarele nouă luni. Zona din harta natală care găzduieşte acest semn zodiacal va aduce la suprafaţa cele mai profunde temeri ale noastre.
Scopul este să le recunoaştem şi să le transformăm, trecând printr-un proces de vindecare interioară. Amploarea şi duritatea acestor experienţe depinde de măsura în care deja ne-am detaşat de emoţiile negative şi le-am eliberat. Nativii Rac au nevoie de sprijinul şi înţelegerea noastră.
Astrolog Ana Gabriela Tautu

"Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. A fost ÎNFRICOŞĂTOR!" Ce a fotografiat o femeie deasupra unui castel din Amsterdam (VIDEO)


"Nu am mai văzut niciodată aşa ceva. A fost ÎNFRICOŞĂTOR!" Ce a fotografiat o femeie deasupra unui castel din Amsterdam (VIDEO)


O femeie din Olanda, de meserie fotograf, a fost de-a dreptul şocată în momentul în care s-a uitat mai atent la una dintre fotografiile făcute unui castel din Amsterdam, scrie Daily Mail. Corinne Federer susţine că a imortalizat un OZN.

Luna trecută, Corinne împreună cu mama ei au vizitat castelul Muiderslot. Femeia în vârstă de 43 s-a hotărât să facă şi câteva fotografii. Mai târziu, uitându-se mai atent la poze, a observat un obiect ciudat deasupra castelului.

"Era un obiect în formă tubulară. Nu am auzit nimic. Era linişte totală. Cu cât m-am uitat mai mult la acea poză, cu atât era mai înfricoşător. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva", a declarat Corinne.

"Faptul că apare şi soarele în această imagine este un lucru bun, deoarece ne indică unde ar trebui să fie umbrele. Astfel, se poate demonstra că obiectul a fost fotografiat în acel moment, şi nu adăugat ulterior", a declarat Ben hansen, un fost agent special care a analizat fotografia. El a precizat că fotografie nu pare să fie modificată.