joi, 6 iunie 2013

A fost elucidat misterul apariției vieții pe Terra. A fost adusă din spațiu!


Viața terestră a apărut în urma unor impacturi cu asteroizi pentrecute cu 3,5 miliarde de ani în urmă, susțin cercetătorii americani de la Universitatea Florida de Sud și Universitatea Washington. 


Viața pe Terra a apărut datorită unor asteroizi, susțin cercetătrii americani
Viața pe Terra a apărut datorită unor asteroizi, susțin cercetătrii americani / FOTO: NASA
Unul dintre cele mai mari mistere pe care oamenii de știință încearcă să-l elucideze este cel al originii vieții. Acum, cercetătorii de la  Universitatea Florida de Sud și Universitatea Washington susțin că au găsit în sfârșit un răspuns la această întrebare, scrie HNGN.com
Ei susțin că viața pe Terra a apărut datorită fosforului adus de asteroizi cu 3,5 miliarde de ani în urmă. Fosforul adus de asteroizi a fost încorporat în molecule prebiotice la contactul cu apa. 
Oamenii de știință susțin că asteroizii au adus pe Terra fosfor în compuși minerali care n-au fost găsiți până acum pe Terra. 


Sursa:  REALITATEA.NET

VIDEO Un OZN a fost filmat deasupra Buzăului. Vezi imagini!

VIDEO Un OZN a fost filmat deasupra Buzăului. Vezi imagini!
Un obiect luminos care zbura pe cerul orașului Buzău a fost filmat, miercuri seară, de un cameraman al unui post local de televiziune. Obiectul, de forma unei sfere luminoase, se deplasa cu viteză mare.
Un obiect zburător neidentificat a fost filmat deasupra orașului Buzău, de un cameraman al postului Campus TV. Acesta a văzut sfera incandescentă pe cer si a avut inspirația sa înregistreze evenimentul. După cum se poate observa, obiectul incandescent se deplasează cu o viteză considerabilă.
Un obiect asemănător a fost filmat deasupra oraşului Buzău, în urmă cu exact un an, de nişte turişti români care tocmai se întorceau cu autocarul dintr-o excursie în Croaţia.

Prezentare Video


Nimic altceva nu conteaza...Dragostea e pretutindeni - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea

Ieri cand am primit mesajul Ingerilor am crezut ca am inteles exact ceea ce au vrut ei sa imi transmita, dar parca in interiorul sufletului ceva imi spunea ca nu am inteles bine. De aceea am preferat sa aman sa scriu si sa public materialul. Asteptam sa se produca acel clik in care sa-mi dau seama ce anume  au dorit Ei sa imi transmita.
Pe masura ce gaseam materiale si le publicam pe blog, dar recunosc si ca se facuse liniste in casa, caci scumpelele mele se culcasera, am ajuns sa ma uit si pe blogul Pazitorului meu astral, Dan Gaucan si dintr-o data totul mi s-a luminat in minte. Sensul mesajului era mult mai profund: era de fapt o deslusire si un raspuns a unei mari intrebari pe care ne-o punem cu totii:

CE TREBUIE SA FACEM CA SA EVOLUAM?

Dar de fapt ce inseamna sa evoluezi? Cu toii ne-am intrebat si de cele mai multe ori, ne-am intrebat in situatii foarte grele si neplacute, ce trebuie sa facem ca sa evoluam? Unii din noi nu au gasit raspunsul, altii au avut marea sansa sa afle despre reincarnari si despre lectiile de viata. Da dragii mei, acesta este marele mister al vietii omenesti, desi nu pare. Dumnezeu ne-a oferit sansa sa evoluam in spirite avansate urmand "un program" extraordinar de simplu, in care noi, fiecare ca individ, trebuie sa ne invatam lectiile de viata. Cum le descoperim? De obicei ele sunt cel mai greu lucru de realizat pentru noi insine si cel mai simplu pentru cei din jur.
Sa va dau doua exemple:
- pentru un peste este foarte greu sa zica cuiva si cu atat mai mult celor din familie NU, chiar daca stie ca da-ul de riguare ii va auce o multime de belele;
- pentru un berbec este foarte greu sa renunte la a mai reactiona violent verbal sau cum ar zice o expresie romaneasca " sa sara de fund in sus".

Astea sunt doar doua exemple. Altele le puteti descoperi aici:



Pe  restul le desoperiti analizand ce anume nu este bine la voi si va este foarte greu de schimbati. 
Intrebarea pe care si-o pune fiecare om aflat pe drumul evolutiei, este :
BINE, SI CU CE MA AJUTA ASTA?

Atunci cand lectia de viata a fost insusita, se dezactiveaza acel progam mental care te facea sa reactionezi asa si astfel se creeaza altul care nu va mai initia energii negative, energii care te faceau sa intampini acele situatii sau oameni care te determinau sa reactionezi astfel. Era un cerc vicios, care iti dadea impresia ca nu mai ai iesire. 

Asadar, Ingerii ne-au dat acest mesaj, pentru a ne ajuta sa intelegem ca suntem intr-un cerc vicios, ca trebuie sa ne oprim, sa ne analizam cu sinceritate pe noi si sa schimbam acea parte din noi care ne-a adus in situatia asta. 

Daca ne schimbam pe noi, acele situatii  vor disparea si nu ne vom mai confrunta cu ele niciodata. 
Asta este evolutia, caci daca ne schimbam pe noi ca individ, vom schimba LUMEA!
Asa va disparea raul! 
Daca noi  ne invatam lectiile de viata, atunci si lumea isi va invata lectia de viata si astfel toate situatiile negative existente vor disparea.

Nimic altceva nu conteaza...Dragostea e pretutindeni!

DARUITI IUBIRE SI VETI DOBANDI IUBIRE!
DARUITI IERTARE SI VETI DOBANDI IERTARE!
DARUITI SPERANTA SI VETI DOBANDI BINECUVANTARE!
AVETI CURAJUL DE A VA PUNE VIATA IN MAINILE DOMNULUI SI VETI DOBANDI FERICIREA SI ARMONIA!



Atat de aproape, indiferent cat de departe
fara a putea fi mai mult din inima
mereu avand incredere in cine suntem
si nimic altceva nu mai conteaza

nedeschizandu-ma niciodata in acest fel
viata e a noastra, o traim in felul nostru
toate aceste cuvinte pe care nu doar le spun
si nimic altceva nu mai conteaza

caut increderea si o gasesc in tine
ceva nou pentru noi in fiecare zi
deschide mintea pentru o vedere diferita
si nimic altceva nu mai conteaza

fara sa-mi pese de ceea ce ei fac
fara sa-mi pese de ceea ce ei stiu
dar eu stiu

atat de aproape, indiferent cat de departe
fara a putea fi mai mult din inima
mereu avand incredere in cine suntem
si nimic altceva nu mai conteaza

fara sa-mi pese de ceea ce ei fac
fara sa-mi pese de ceea ce ei stiu
dar eu stiu

nedeschizandu-ma niciodata in acest fel
viata e a noastra, o traim in felul nostru
toate aceste cuvinte pe care nu doar le spun

caut increderea si o gasesc in tine
ceva nou pentru noi in fiecare zi
deschide mintea pentru o vedere diferita
si nimic altceva nu mai conteaza

fara sa-mi pese de ceea ce ei zic
fara sa-mi pese de jocurile pe care le jaoca
fara sa-mi pese de ceea ce ei fac
fara sa-mi pese de ceea ce ei stiu
si eu stiu

atat de aproape, indiferent cat de departe
fara a putea fi mai mult din inima
mereu avand incredere in cine suntem
nu, nimic altceva nu maï conteaza
(Metallica - Nothing else matters )







Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Povestea celor trei mari porti



Un rege avea un fiu deştept şi curajos. Ca să-l pregătească pentru a înfrunta viaţa, îl trimise la un bătrân înţelept.
- Luminează-mă: ce trebuie să ştiu în viaţă?
- Vorbele mele se vor pierde precum urmele paşilor tăi pe nisip, dar o să-ţi dau totuşi câteva sfaturi. În drumul tău prin viaţă vei întâlni trei porţi. Citeşte ce scrie pe fiecare dintre ele. O dorinţă mai puternică decât tine te va împinge să le urmezi. Nu încerca să te întorci, căci vei fi condamnat să retrăieşti din nou şi din nou ceea ce încerci să eviţi. Nu pot să-ţi spun mai mult. Tu singur trebuie să treci prin asta, cu inima şi cu trupul.
Acum du-te! Urmează drumul acesta drept din faţa ta.
Bătrânul înţelept dispăru şi tânărul porni pe drumul vieţii. Nu după mult timp, se găsi în faţa unei porţi mari, pe care se putea citi: SCHIMBĂ LUMEA.
“Asta era şi intenţia mea”, gândi prinţul, “căci chiar dacă sunt lucruri care îmi plac pe această lume, altele nu-mi convin deloc.”
Atunci începu prima sa luptă. Idealul său, abilitatea şi vigoarea să îl împinseră să se confrunte cu lumea, să întreprindă, să cucerească, să modeleze realitatea după dorinţă să.
El găsi plăcerea şi beţia cuceritorului, dar nu şi alinarea inimii. Reuşi să schimbe câteva lucruri, dar multe altele îi rezistară. Anii trecură. Într-o zi îl întâlni din nou pe bătrânul înţelept care-l întreba:
- Ce-ai învăţat tu pe acest drum?
- Am învăţat să deosebesc ceea ce e în puterea mea de ceea ce îmi scapă, ceea ce depinde de mine de ceea ce nu depinde de mine.
- Bine, zise bătrânul. Utilizează-ţi forţele pentru ceea ce stă în puterea ta şi uită ceea ce-ţi scapa printre degete.
Şi dispăru. Puţin după această întâlnire, prinţul se găsi în faţa celei de-a două porţi pe care stătea scris: SCHIMBĂ-I PE CEILALŢI.
“Asta era şi intenţia mea”, gândi el. “Ceilalţi sunt sursa de plăcere, bucurii şi satisfacţii, dar şi de durere, necazuri şi frustrări.”
El se ridică deci contra a tot ce-l deranja sau nu-i plăcea la cei din jurul său. Încerca să le pătrundă în caracter şi să le extirpeze defectele. Aceasta fu a doua luptă a sa. Într-o zi, pe când medita asupra utilităţii tentativelor sale de a-i schimba pe ceilalţi, îl întâlni din nou pe bătrânul înţelept, care-l întrebă:
- Ce ai învăţat tu, deci, pe acest drum?
- Am învăţat că nu ceilalţi sunt cauză sau sursa bucuriilor sau necazurilor, a satisfacţiilor sau înfrângerilor mele. Ei sunt doar prilejul, ocazia care le scoate la lumină. În mine, prind rădăcina toate aceste lucruri.
- Ai dreptate, spuse bătrânul. Prin ceea ce ceilalţi trezesc în tine, ei te descoperă în faţa ta. Fii recunoscător celor care fac să vibreze în tine bucuria şi plăcerea, dar şi celor care fac să se nască în tine suferinţa sau frustrarea, căci prin ei viaţă îţi arată ce mai ai încă de învăţat şi calea pe care trebuie s-o urmezi.
Nu după multă vreme, prinţul ajunse în faţa unei porţi pe care scria: SCHIMBĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI.
“Dacă eu sunt cauza problemelor mele, atunci înseamnă că asta îmi rămâne de făcut”, îşi zise el şi începu lupta cu el însuşi. El cauta să pătrundă în interiorul său, să-şi combată imperfecţiunile, să-şi înlăture defectele, să schimbe tot ce nu-i plăcea în el, tot ce nu corespundea idealului său. După câţiva ani de luptă cu el însuşi, după ce cunoscu câteva succese, dar şi eşecuri şi rezistenţa, prinţul îl întâlni iarăşi pe bătrânul înţelept, care-l întreba:
- Ce ai învăţat tu pe acest drum?
- Am învăţat că există în noi lucruri pe care le putem ameliora, dar şi altele care ne rezista şi pe care nu le putem învinge.
- Aşa este, spuse bătrânul.
- Da, dar m-am săturat să lupt împotriva a tot, a toţi şi chiar impotiva mea! Oare nu se termină niciodată? Îmi vine să renunţ, să mă dau bătut şi să mă resemnez.
- Asta va fi ultima ta lecţie, dar înainte de a merge mai departe, întoarce-te şi contemplă drumul parcurs, răspunse bătrânul şi apoi dispăru.
Privind înapoi, prinţul văzu în depărtare spatele celei de-a treia porţi pe care stătea scris: ACCEPTĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI. Prinţul se miră că n-a văzut cele scrise atunci când a pătruns prima dată prin acea poartă, dar în celălalt sens.
“În lupta devenim orbi”, îşi spuse el. Şi mai văzu zăcând pe jos, peste tot în jurul lui, tot ce a respins şi a învins în lupta cu el însuşi: defectele, umbrele, frică, limitele sale. Le recunoscu pe toate şi învaţă să le accepte şi să le iubească. Învăţă să se iubească pe el însuşi, fără să se mai compare, să se judece, să se învinovăţească.
Îl întâlni din nou pe bătrânul înţelept, care-l întreba:
- Ce-ai învăţat în plus pe acest drum?
- Am învăţat că urând sau detestând o parte din mine înseamnă să mă condamn să nu fiu niciodată de acord cu mine însumi. Am învăţat să mă accept în totalitate, necondiţionat.
- Bine, acesta este primul lucru pe care nu trebuie să-l uiţi în viaţă, acum poţi merge mai departe.
Prinţul zări în depărtare cea de-a doua poartă, pe spatele căreia scria ACCEPTĂ-I PE CEILALŢI. Şi în jurul lui recunoscu toate persoanele pe care le-a întâlnit în viaţa sa, pe cei pe care i-a iubit şi pe cei pe care i-a urât, pe cei pe care i-a ajutat şi pe cei pe care i-a înfruntat. Dar spre surpriza sa, acum era incapabil să le vadă imperfecţiunile, defectele, lucrurile care altădată îl deranjau enorm şi împotriva cărora luptase.
Bătrânul înţelept apăru din nou şi-l întrebă:
- Ce-ai învăţat mai mult decât prima dată pe acest drum?
- Am învăţat că fiind în acord cu mine însumi, nu mai am nimic de reproşat celorlati şi nici nu mă mai tem de ei. Am învăţat să-i accept şi să-i iubesc aşa cum sunt.
- Bine, acesta este cel de al doilea lucru pe care trebuie să-l ţii minte. Continuă drumul.
Prinţul zări prima poartă, prin care trecuse cu mult timp în urmă, şi văzu ceea ce era scris pe spatele ei: ACCEPTA LUMEA.
Privi în jurul său şi recunoscu acea lume pe care a dorit s-o cucerească, s-o transforme, s-o schimbe. Fu izbit de lumină şi frumuseţea tuturor lucrurilor, de perfecţiunea lor. Era totuşi aceeaşi lume de altă dată. Oare lumea se schimbase, sau privirea să? Atunci se ivi bătrânul, care-l întreba:
- Ce-ai învăţat pe drumul acesta?
- Acum am învăţat că lumea este oglinda sufletului meu. Că eu nu văd lumea, ci mă văd în ea. Când sunt fericit, lumea mi se pare minunată, când sunt necăjit, lumea îmi pare tristă. Ea nu este nici veselă, nici tristă. Ea există, atât. Nu lumea mă necăjea, ci starea mea de spirit şi grijile pe care mi le făceam. Am învăţat să o accept fără să o judec, fără nici o condiţie.
- Acesta este cel de al treia lucru important pe care nu trebuie să-l uiţi. Acum eşti împăcat cu tine, cu ceilalţi şi cu lumea! Eşti pregătit să porneşti spre ultima încercare: trecerea de la liniştea împlinirii, la împlinirea liniştii, spuse el şi dispăru pentru totdeauna.
           “Dacă vrei să trezeşti întreaga umanitate, atunci trezeşte-te tu pe de-a-ntregul;        dacă vrei să elimini suferinţă din lume, atunci elimina tot ce este întunecat şi negativ în tine.  Cu adevărat, cel mai mare dar pe care îl ai de oferit este propria ta transformare!
Lao Tzu
(material primit prin email)

Lectia de viata

nterpretarea Nodului Nord in zodii

lectia-de-viata
Lectia de viata a unei persoane reprezinta misiunea pe care a primit-o persoana la nastere si pe care va trebui sa o rezolve pe intreg parcursul vietii. Ea se identifica prin analiza pozitiei Nodului Nord Lunar in zodie si in casa astrologica. 

Lectia de viata este motivul pentru care o persoana a venit pe Pamant si pentru care va trebui sa dea socoteala Divinitatii, dupa ce va parasi Planul Fizic. Nerealizarea lectiei de viata duce la repetarea ei in viata urmatoare. Daca persoana nu isi cunoaste lectia de viata, sau nu se preocupa de realizarea ei, atunci va primi avertismente sub forma de boli.

Prezentam un tabel cu pozitiile Nodului Nord, care indica lectiile de viata.

tabel-cu-pozitiile-nodului-nord

Nodul Nord in Berbec: In aceasta viata nativul trebuie sa-si dezvolte constienta si vointa. Este necesar sa actioneze independent pentru a-si realiza telurile prin mijloace proprii. In viata anterioara frica l-a impiedicat sa-si exprime personalitatea si sa isi atinga scopurile. In prezent trebuie sa renunte la compromisuri si sa invete sa ia decizii individuale si sa-si asume responsabilitati fara a arunca vina pe altii.

Nodul Nord in Taur: Persoana are una dintre cele mai grele karme posibile. S-a nascut cu un puternic sentiment de culpabilitate si are o mare dorinta de purificare. Trebuie sa renunte la goana dupa avere si putere. Trebuie sa creeze liniste si armonie in mediul in care traieste si sa fie un sprijin solid pentru ceilalti. Este necesar sa-si indeplineasca misiunea in viata de zi cu zi incepand cu cele mai banale lucruri. 

Nodul Nord in Gemeni: Persoana are o judecata corecta si logica, dar are dificultati in comunicare si ii este greu sa-si modifice parerea sau sa accepte sfaturile celorlalti. In viata anterioara a trait numai dupa ideile si conceptiile sale si nu a acceptat sa dea socoteala nimanui. Are de invatat lectia comunicarii : prezentarea logica, stiintifica si corecta a tuturor informatiilor. De obicei, o astfel de persoana se inchide in sine si refuza comunicarea, sau spune orice numai adevarul nu.

Nodul Nord in Rac: Persoana si-a negat originea in viata anterioara si a refuzat sa-si asume obligatii afective. S-a straduit sa actioneze cat mai impersonal, cenzurandu-si sentimentele. Si-a indeplinit sarcina fata de societate, dar nu a facut nimic pentru viata sa afectiva sau pentru familie. Realizarea echilibrului intre profesie si viata afectiva constituie scopul propus pentru aceasta viata. Trebuie sa-si orienteze energia pentru a-i face fericiti pe partenerul de viata si pe copii.

Nodul Nord in Leu: Viata actuala reprezinta o proba continua a vointei pe care o are persoana. S-a nascut cu misiunea de a-si dezvolta creativitatea si aceasta numai prin fortele proprii. Trebuie sa-si puna in aplicare gandurile pentru a putea deveni o persoana puternica si hotarata. Sarcina actuala cere formarea unei gandiri proprii, care presupune actiuni individuale fara a beneficia de nici un ajutor din partea altora. Trebuie sa renunte la interesele colectivului in favoarea celor personale. Trebuie sa invete sa fie un sef corect si intelept, indiferent de domeniul pe care il abordeaza. 

Nodul Nord in Fecioara: Persoana a suferit foarte mult in vietile anterioare si in prezent retraieste unele din vechile spaime. Ii va fi greu sa scape de ideea ca este intr-un permanent pericol. A vazut multa suferinta in jurul sau si acum este foarte sensibila la emotii. In trecut, datorita lipsei de simt practic, nu a fost in stare sa acorde un ajutor eficient si prompt. Sarcina sa karmica ii cere sa devina utila in viata celorlalti, sa-si aleaga o profesie prin care sa-i poata ajuta direct, concret si palpabil. 

Nodul Nord in Balanta: Persoana are sentimentul ca sacrifica prea mult fata de cat primeste, in special in relatiile umane. Sarcina karmica a vietii actuale este autosacrificiul in favoarea fericirii altora. Persoana trebuie sa creeze o legatura afectiva armonioasa, si sa invete sa imparta succesele cu altii. 

Nodul Nord in Scorpion: Nativul a trait in belsug in viata anterioara si a fost un om comod. Scopul sau era dorinta de posesiune. Se agita foarte mult pentru a-si aduna si pastra averea. Acest lucru l-a impiedicat sa se dezvolte afectiv si spiritual. Opunea rezistenta la schimbari si nu-si asuma nici un fel de risc, chiar daca se ivea posibilitatea unui castig. In prezent trebuie sa renunte la posesiune si la teama de a nu-si pierde averea. Va fi nevoit sa-si schimbe deseori modul de viata. In trecut era prizonierul traditiilor si al obisnuintelor. Va fi nevoit sa-si daruiasca bunurile materiale. Sarcina sa karmica este acceptarea valorilor spirituale pentru a putea sa se dezvolte continuu prin relatiile umane. Trebuie sa schimbe scara de valori si sa puna elementele spirituale inaintea celor materiale.

Nodul Nord in Sagetator: In viata anterioara persoana si-a dezvoltat o mare capacitate intelectuala avand probabil o profesie in sfera comunicarii. Mintea agera si luciditatea le are si in prezent. A avut probleme deoarece nu putea sa ia hotarari asupra celei mai bune variante. Nu reusea sa se decida asupra celei mai bune solutii si deseori intra sub influenta altora, executand deciziile lor. In prezent trebuie sa isi formeze o conceptie corecta despre lume si viata in care sa fie prezent si Dumnezeu.

Nodul Nord in Capricorn: Mai multe vieti la rand persoana s-a impotrivit maturizarii, cerand celor din jur sa o trateze ca pe un copil care are nevoie de o totala daruire emotionala si afectiva. Era foarte legata de familie si acest lucru ii ingradea independenta. Chiar si acum incearca sa paseze celor din jur problemele pe care le are. In trecut acorda acest rol familiei, parintilor, fratilor sau prietenilor apropiati. Personalitatea sa este cea a “copilului vesnic” care se impotriveste duritatii vietii, dar fara sa faca nimic in acest sens. In viata anterioara i-a manipulat pe altii pentru a se situa ea in centrul atentiei. In prezent, cand da de greu, foloseste manipularea sau se refugiaza intr-o boala. Sarcina sa karmica cere afirmare in plan social, profesional, prin efort propriu, refuzand orice forma de ajutor. 

Nodul Nord in Varsator: Persoana refuza sa colaboreze cu anumiti oameni. Are necazuri deoarece se considera mult prea deosebita si speciala. In viata anterioara si-a creat un orgoliu puternic si un sentiment de superioritate. Nu este dispusa sa accepte pe oricine in preajma sa. Trebuie sa renunte la egoism si sa-si sacrifice interesele personale in favoarea celor colective. Adevarata implinire o va gasi numai in cadrul unei comunitati. Scopurile pe care si le propune persoana trebuie sa fie exclusiv in beneficiul colectivitatii. Persoana va trebui sa realizeze ca este doar o parte a unui intreg si ca are aceleasi drepturi si obligatii ca si ceilalti. Trebuie sa se integreze intr-un grup social si sa aiba aceleasi obligatii si drepturi ca si ceilalti, fara nici un privilegiu.

Nodul Nord in Pesti: Persoana a avut foarte multe vieti si a acumulat o experienta mare. Este posibil sa fi ajuns la un final de ciclu evolutiv, iar aceasta viata sa fie ultima, dar si cea mai grea. Misiunea sa actuala consta in dezvoltarea cunoasterii spirituale. Trebuie sa acumuleze cat mai multe cunostinte si experiente in acest domeniu. Toate nemultumirile si bolile sale isi au cauzele in greselile spirituale pe care le-a facut si le face. 
  
O persoana care vrea sa aiba o stare de sanatate buna, trebuie sa se straduiasca sa isi realizeze lectia de viata si sa se preocupe de greselile karmice indicate de planetele sale retrograde. Pentru a afla mai multe detalii va recomandam studierea cartii ”Astrologia karmica”. 

Pluto - pasarea Phoenix a astrologiei: Descopera energia interioara care iti schimba viata radical!

Pluto in astrograma natala poate fi asemanat cu un profesor mai dur, dar care intotdeauna reuseste sa ne invete cele mai bune lucruri pentru evolutia noastra. Metoda prin care acesta actioneaza este curatarea totala de energiile si tiparele invechite ori toxice pentru noi – cu sau fara voia noastra. Partea cea mai buna este ca, odata ce am realizat potentialul plutonian intens transformator si in ce sector de viata se manifesta, putem intampina schimbarea cu bratele deschise, bucurandu-ne de o sursa inepuizabila de forta interioara.


Nu intamplator, planeta Pluto este asociata in astrologie cu mitul pasarii Phoenix ce renaste din propria-i cenusa. Si asta deoarece, in sectorul de viata in care actioneaza, Pluto ne cere sa dam drumul complet la ceva pentru a lasa loc acolo unor energii mult mai bune pentru noi si pentru drumul nostru in viata.
pluto in case in astrogramaDe altfel, iluzia controlului este una dintre temele la care face referire Pluto in harta natala, alaturi de lupte pentru putere, razvratire, de-construire pentru a ajunge la regenerare, transformare si vindecare. Descopera mai jos ce iti dezvaluie pozitionarea lui Pluto in case astrologice si pregateste-te sa te bucuri de potentialul sau intens transformator!
Pentru aceasta, afla care este pozitia planetei Pluto in harta ta natala, introducand data, ora exacta si locul nasterii tale in rubricile din tabelul acesta. In pagina generata iti vor aparea trei noi tabele. In cel de-al treilea tabel (intitulat Planets in the houses) vei regasi pozitia planetei Pluto in harta ta natala (Pluto in...). Afla in continuare in ce sector de viata (dat de casa astrologica a lui Pluto) schimbarea va fi mereu de partea ta!

Astrograma cu Pluto in casa 1

Atunci cand Pluto se afla in casa I in harta ta natala, personalitatea ta este puternic influentata de nevoia plutoniana de control si auto-transformare. Dai dovada de multa determinare si esti pregatita sa-ti aperi idealurile cu orice pret, uneori in detrimentul dorintelor si nevoilor celor de langa tine. De aceea, lectia ta plutoniana se refera la a invata sa devii mai flexibila in viata.
pluto in case in astrogramaLatura ta razboinica poate ascunde uneori momente de neincredere si frica de a nu fi respinsa de ceilalti. Insa ceilalti te vor vedea mereu drept o persoana puternica si vor fi iremediabil atrasi de aura de mister pe care o proiectezi in jurul tau.

Astrograma cu Pluto in casa 2

Daca Pluto se afla in casa II in harta ta natala, atunci securitatea materiala este de o mare importanta pentru tine si dai dovada de un instinct financiar puternic. Te poti dovedi destul de posesiva in ceea ce priveste lucrurile tale personale si nu accepti ca ceilalti sa se atinga de ele fara sa fii intrebata mai intai [...]

pluto in case in astrograma

Lectia ta plutoniana se refera la a invata sa dai drumul pe parcurs la controlul strict pe care il exerciti asupra posesiunilor din viata ta. Pana la urma, cand ajungi sa-ti recunosti pe deplin valoarea interioara, iti dai seama ca nu exista nimic important pe lume care sa-ti poata fi luat cu adevarat.

Astrograma cu Pluto in casa 3

Daca Pluto se afla in casa III in astrograma ta natala, atunci esti inzestrata cu o putere de observatie si de analiza iesita din comun. Tot ceea ce te inconjoara este trecut prin filtrul gandirii tale si nu accepti nicio informatie de-a gata.
Iti place sa descoperi intelesurile ascunse din spatele realitatii aparente si nu te dai batuta pana nu obtii raspunsurile de care ai nevoie. Lectia ta plutoniana se refera insa la a da drumul asupra controlului strict exercitat asupra realitatii prin gandire, spre a gasi raspunsurile cautate acolo unde te astepti mai putin.

Astrograma cu Pluto in casa 4

Atunci cand Pluto se afla in casa IV in harta ta natala, el indica o personalitate marcata semnificativ de atitudinea unuia dintre parinti sau a amandurora. Familia natala si caminul ocupa un loc foarte important in viata ta, insa efectul lor poate fi atat pozitiv, cat si inhibitor.
Este de asemenea posibil sa simti nevoia de a-ti exprima tendinta de control in sanul familiei tale. Oricum ar fi, lectia ta plutoniana se leaga de acest sector de viata, a carui influenta se va dovedi profund regeneratoare pentru tine.


Astrograma cu Pluto in casa 5

pluto in case in astrograma
Atunci cand Pluto se afla in casa V in astrograma ta personala, te caracterizeaza o mare nevoie de autoexprimare, care poate fi implinita atat prin mijloace artistice sau hobby-uri neobisnuite, cat si prin intermediul vietii tale amoroase [...]
De asemenea, relatia cu copiii tai se poate dovedi uneori provocatoare pentru tine. Daca este cazul, probele aici sunt legate de tema plutoniana a renuntarii la control si a transformarii de sine. Pana la urma, important pentru tine este sa recunosti intensitatea implicarii tale in aceste domenii (artistic, amoros si/sau familial) si sa le permiti celorlalti sa se implice doar atat cat este pentru ei sanatos.

pluto in case in astrogramaAstrograma cu Pluto in casa 6

Atunci cand Pluto se afla in casa VI in astrograma ta natala, munca (in special cea de detaliu) ocupa un loc foarte important in viata ta. Pui multa pasiune in tot ceea ce lucrezi si esti extrem de perfectionista in privinta rezultatelor. Uneori poti avea tendinta de a controla stilul de munca al colegilor sau subordonatilor tai si de a cere prea mult de la ei.
De asemenea, aceeasi tendinta de control o ai si fata de tine, fiind capabila de mari stradanii fizice si mentale spre a fi pe deplin multumita de rezultatele tale. Totusi, lectia ta plutoniana se refera la a renunta la controlul pe care il exerciti asupra ta si asupra celorlalti prin perfectionismul in munca. Astfel, vei putea accesa in modul cel mai bun cu putinta puterea de (auto)vindecare cu care esti inzestrata nativ.

Astrograma cu Pluto in casa 7

Daca Pluto se afla in casa VII in astrograma ta natala, atunci esti inzestrata cu capacitatea de a-ti descoperi puterea interioara prin intermediul relatiilor apropiate (de dragoste sau de parteneriat) in care esti implicata. Este foarte posibil sa atragi mai multi parteneri puternici, posesivi sau dominatori in viata ta si sa-ti reclami puterea in urma unor confruntari relationale.
pluto in case in astrograma
In plus, ai nevoie de implicare intensa in acest capitol al vietii tale, iar influenta pe care o exerciti asupra partenerilor tai este la randul ei extrem de importanta. De aceea, lectia ta plutoniana se refera la a invata sa cooperezi cu iubitul sau partenerul tau si sa renunti la propriile tale tendinte de a controla in relatie.

Astrograma cu Pluto in casa 8

Daca Pluto se afla in casa VIII in astrograma ta personala, atunci ai o atractie innascuta catre lucrurile ascunse, intunecate sau considerate tabu. Esti foarte buna la descifrarea psihologiei celor de langa tine si ai nevoie de relatii profunde si transformatoare in viata ta, inclusiv pe plan sexual [...]

Foto@
pluto in case in astrogramaDaca nu accepti in totalitate aceasta latura intensa si misterioasa a ta, este posibil sa atragi in viata ta parteneri prin intermediul carora sa te confrunti cu fricile, dar si cu nevoile tale adanci. Oricum ar fi, potentialul imens de interiorizare si (auto)vindecare cu care esti inzestrata nativ te va ajuta sa depasesti cu bine toate probele pe care viata ti le scoate in cale.

Astrograma cu Pluto in casa 9

Atunci cand Pluto se afla in casa IX in harta ta natala, esti inzestrata cu multa intuitie si cu capacitatea de a primi mesaje subtile prin intermediul viselor. Ai o minte patrunzatoare si un sistem de credinte bine definit. Uneori ai tendinta de a-ti impune opiniile si viziunea despre lume asupra celor de langa tine.
Ai o buna capacitate de convingere si puterea de a-i inspira pe ceilalti. Totusi, lectia ta plutoniana se refera la respectarea libertatii de gandire si de credinta a celorlalti. Contactul cu strainatatea, cu lumile subtile sau studiile inalte pot avea efecte profund regeneratoare pentru tine in aceasta viata.

Astrograma cu Pluto in casa 10

Daca Pluto se afla in casa X in astrograma ta, atunci esti inzestrata cu inclinatia nativa catre a detine puterea pe plan social, chiar daca este vorba despre cea mai mica unitate sociala - familia. Esti ambitioasa si dai dovada de multa determinare in tot ceea ce faci, mai ales pe planul carierei. Te poti intalni uneori cu probe neasteptate pe plan profesional, care iti dau insa sansa de a-ti descoperi in totalitate resursele interioare.
Deseori, cariera aleasa este o vocatie si ea iti va da sansa de a te bucura de succesul mult-ravnit, atata timp cat pastrezi mereu in tine dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. De altfel, modalitate in care reusesti sa depasesti provocarile vietii poate deveni un model demn de urmat pentru cei din jurul tau.

Astrograma cu Pluto in casa 11

pluto in case in astrograma
Atunci cand Pluto se afla in casa XI in harta ta natala, prietenii si grupurile cu viziuni comune joaca un rol foarte important pentru tine. Vei cunoaste multi oameni interesanti de-a lungul timpului, care te vor invata lectii importante legate de idealurile tale. Uneori ei pot iesi destul de brusc din viata ta, insa toate aceste schimbari sunt benefice pentru evolutia ta [...]
pluto in case in astrograma
Implicarea ta in diverse asociatii poate aduce mult bine pentru multi oameni, mai ales dupa ce devii pe deplin constienta de intensitatea aspiratiilor tale sociale.

Astrograma cu Pluto in casa 12

Foto@Sxc.hu
Daca planeta Pluto se afla in casa XII in astrograma ta natala, atunci lectia ta plutoniana se refera la descoperirea tariei tale interioare. Este posibil sa fii nevoita sa treci prin anumite probe existentiale spre a-ti scoate la iveala si vindeca fricile cele mai profunde. Odata insa acest pas facut, vei descoperi un imens potential de regenerare, atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.
Esti atrasa de elucidarea misterelor vietii si ale mortii si ai posibilitatea de a intelege lucruri care raman ascunse multor oameni. De-a lungul vietii vei avea posibilitatea de a deveni pe deplin constienta de contactul cu lumea ta interioara si cu energiile subtile, ceea ce va avea un efect profund regenerator asupra psihicului si idealurilor tale.
Andreea Peticaru

Foto homepage si interior@Sxc.hu

Când Dumnezeu mi-a făcut semn (2)

20 aug.2012; channeler Kathryn E. May, PsyD)
(În loc de preambul la prima parte)
 
Editez împreună cu ….. Hemingway
Nu pot explica cele ce urmeazăNimic în formarea mea sau în educația mea nu poateexplica ceea ce am învățat și
Kathryn E.
 experimentatSunt de formațiepsiholog și am fost totdeauna interesată de științăși nu amsimțit o afinitate față de nicio religie anume. De faptefectulnegativ al religiei dogmatice este unul dintre subiectele pe care le-am tratat în cărtea mea.
Poveștile pe care le voi spune și experiențele pe care le voi descrie se bazează pe ceea ce știu, pentru că toate mi s-au întâmplat mie și n-au avut legătură cu niciun sistem de credințe.
 
Este pur și simplu povestea mealucrurile pe care le-am văzut și simțit personal. Nu am nicio explicație pentru ceea ce am descris aicicu excepția faptului că 40 de ani am muncit pentru a obține clarificări asupra a tot ceea ce am trăit și mi s-a întâmplat. Știu că evenimentele și întâmplările din viața mea au operat asupra creierului meu central, mintea și inima mea deschizându-se empatic spre comunicare într-un nou mod, diferit de ceea ce cunoșteam până atunci.
În ultimii 10 ani, sau cam așa cevaam fost într-un proces conștient de creștere a abilităților mele psihice pe care le-am abandonat temporar din tema de a nu deveni "diferită" față de semenii mei. Ideiimaginifraze întregi sau coloane muzicale intrau în mintea mea, instantaneu, fără o pregătire sau o intenție prealabilă.
 
Am început să folosec aceste neobișnuite capacități în terapia cu pacienții mei. Asta m-a ajutat frecvent să obțin informații asupra unor probleme de familie, speranțele și viselepacientuluisau, mai ales, asupra obstacolelor emoționale înmagazinate în subconștientul investigatului. Această ”prospectare” avea asupra corpului meu un anumit efect. De exemplu, dacă la o întrebare de-a mea, pusă pentru a mă edifica asupra unei cauze, simțeam un fior care-mi străbătea corpul, fără a avea senzația de ”rece”, interpretarea corectă era ”da”, adică mă aflam, în acea investigație, pe drumul cel bun.
 
Am început să explorez cu mai multă atenție fenomenele psihice și am luat parte la mai multe sesiuni de canalizare cu un mediu care se punea în legătură cu o entitate pe numeMakartacare, ulterior, a devenit mentorul meuși cu care am dezvoltat, în cele din urmă, orelație strânsă de lucru.

Cu aproximativ un an și jumătate în urmă, am petrecut multe ore la biroul meu pentru a scrie, corecta și edita cartea mea intitulată"Cine are nevoie de Lumină". În acest timp, cu mine s-a produs o schimbare uriașă, în ceea ce privește volumul și calitatea unor informații pe care le-am primit. Informațiile le primeam prin computer, care părea că lucrează independent, de parcă avea o minte proprie. Nu știu cum și prin ce mecanisme, uneori, în timpul redactării, computerul meu revenea asupra unor pasaje pe care le depășisem, pentru a face unele marcaje, atrâgându-mi parcă atenția că acolo trebuia să corectez ceva. Exact în acele momente, în mintea mea apărea o altă formulare a frazei sau propoziției, ceea ce îmi ușura foarte mult munca de corectare.


Din ce în ceam constatat că atunci când încercam  fac formularea finalăliniile se deplasau astfel încât mi se evidențiau titlurile cele mai indicate. La începutm-am luptat opresc acest proces ieșit de sub controlul meu, dar totul părea că se amestecă în mintea mea, până ajungeam să mă enervez. Mă tot întrebam ce se întâmplă și dacă nu cumva vechiul meu calculator dă semne de obosealăRepetatele mele încercări au început să mă conducă la ideea că o forță din afara mea intervine cu un anumit scop, deși o făcea într-un fel cidat și, oricum, inexplicabil. În cele din urmă, mi-am retras scaunul
, mi-am ridicat mâinile și am spus: "În regulă. Cine se joacă cu computerul meu" Atunci, o voce extrem de clară, de parcă cineva s-ar fi aflat în acea cameră, a grăit: Hemingway". 

CeCa și în Ernest", am întrebat eu. 
"Dae Ernie" 
Imediat am simțit mai multe prezențe în camera mea.
"Am cumva un comitet de editare a cărții mele?" 
"Da" 
"Și, tu te-ai folosit de computerul meu?"
Da, mă temeam că nu-mi mai pui întrebarea asta o dată." 
"Bine, arată-mi cum faci asta”. 
Am tastat o linie sub un cuvânt care subit a dispărut. L-am scris din nouA disparut din nouși din nou. 
"Bine, m-ai convins. Am nevoie de ajutorul vostru”.
Și, de atunci încolo, Ernie a preluat conducerea asupra corectării frazelor pe care le scriam,printre altele. 

Citisem despre Frăția Albă (ca luminănu culoare a pielii), reprezentând un grup de ghizispirituali care erau acolo pentru a acorda ajutor medicaldar nu am fost conștientă de alte grupuriMi s-a spus că au fost numiți să mă ajuteși că, daei făceau parte din Frăția Albă.

În acel momentam decis să mă relaxez și să fac o plimbareAm fost încântată să aflu din grupul de ”asistență” mai făceau parte: Frieda și Eric FrommEmily Bronteși, mai târziuee cummings (?)care a ajutat cu poezii.

Ce a urmat a fost o activiate destul de greoaie, dar frecvent hilară, ce s-a transformat treptat într-o colaborare intimă. Mi-am păstrat întotdeauna autoritatea asupra deciziilor finale, în ceea ce privea materialul editat, dar, practic, fiecare capitol a fost comentat de ”comisie” și s-au făcut recomandări asupra formei și conținutului. Mereu am fost uimită să aud discuțiile lor privind denumirea unui anumit titlu, ca, în final, să mi se recomande un cu totul alt titlu. Alteoricomunicarea părea vagă sau distorsionatăca o conexiune proastă petelefonul mobil. 

În cele din urmăHemingwayMakarta și Amosentitatea care m-a îndrumat și pe care-l cunoșteam de opt ani de zileau devenit tovarășii mei permanenți în procesul de scriere a cărții. Mă simțeam ca și cum aș fi fost un membru al unei familii mari și iubitoare  care m-a provocat, m-a incitatdar m-a și mângâiat, când eram obosită sau frustrată.

Frecventconversațiile noastre se prelungeau mult după miezul nopțiichiar dacă, uneori, ațipeam sau îmi plimbam câinele. I-am întrebat dacă ei pot comunica cu Gaia, dacă văd în întuneric, dacă îmi pot auzi gândurile, dacă pot simți parfumul unei flori, dacă simt nevoia să doarmă (nu), dacă au pătrus în corpuri și s-au rătăcit, ce gândesc, ce speranțe au etc. Pe măsură ce colaborarea noastră s-a adâncit și timpul a trecut, am început să simt o mare afecțiune pentru acele ființe neaflate în corp fizic și care m-au ajutat atât de mult și de eficient.

 

De fiecare dată când am crezut că m-am apropiat de final cu cartea pe care o scriam, mi se propunea o activitate la care nu mă gândisem. De exemplu: "Acum trebuie să rescrii toatepoeziile, pentru a obține o rimă mai bună”. Dar, Walt Whitman nu a scris piezii cu rimă, obiectam eu. "Tu nu ești Walt Whitman ", mi se răspundea.  Bine, bineo voi facedar vadura luni de zile ... ".Nu conteazăcartea asta trebuie să iasă foarte bună”.

Alteori, mi se sugera să înființez un nou capitol care să fie intitulat.....etc

 

Deși am acceptat această aventură ciudată și fascinantăuneori, aveam un sentiment de neîncredere. Mă gîndeam: ” Doamne, e real ce mi se întâmplă sau am luat-o razna? Este cumva totul doar un vis?” Apoi, îmi aminteam de unele idei și sugestii despre care eram sigură că nu mi-au aparținut și nu puteau fi un joc al unei imaginații bogate sau bolnave.

 

De multe ori am fost uimită, confuză sau deranjată de intervențiile membrilor ”comisiei”, mai ales atunci când eram trezită brusc din somn pentru a mi se comunica ceva care-mi ”suna” în minte. Uneori se declanșa un râs irezistibil, alteori îmi dădeau lacrimile (cum a fost cazul când grupul a început să cânte "tuuu, trimite-mi, dragă, tuuu, trimite-mifii sinceră, fii sinceră.... " , cântec pe care nu-l mai auzisem de ani de zile și care, cu siguranță, nu face parte din repertoriul meu preferat. Totul se făcea însă cu atât de multă iubire și sinceritate....
În cele din urmăam vorbit cu ghizii mei spirituali cu privire la posibilitatea de a mi se deschide canalele, astfel încât am putut auzi mai bineAm vrut  fiu în măsură să amconversații clare și depline pentru a nu pierde timpul și pentru a nu înțelege greșitMi sa spus că voi avea o recepție clară încă din acea noapte.

Imediat s-a declanșat în mintea mea un proces neurologic uimitor, care a necesitatsăptămâni de vindecare și de muncă grea din partea meadar care a dus la realizarea unor legături profunde și clare cu ceea ce eu cred că reprezintă ”partea cealaltă”.

Procesul meu de învățare continuă și în prezent. Învăț cum să vorbesc despre lucrurile pe care le-am văzut și am auzitfără teama de a fi considerată ”o ciudată”, de cei din jur.(Consider că nu sunt unică, în această privință, dar constat că nu prea sunt mulți dispuși să se destăinuie altora, în ceea ce privește transformările prin care trec și abilitățile pe care le-au căpătat, ca urmare a acestor transformări). Oamenii de științăîn special fizicienii de prim planîncep să recunoască timid prezența în ființa umană a ceea ce ei numesc uneori"particula lui Dumnezeu". Unii dintre ei încep să fie interesați și curioși de conexiunilenoastre cu alte planuriinclusiv cu cei dragi, care au părăsit acest tărâm fizic.

 

În ultimele săptămâniconstat faptul că larma provenită de la diferitele voci care vin din alte planuri s-a estompat treptatiar la întrebările mele primesc răspunsuri în liniște. În același timpsimt o amplificare a ceea ce am numit mereu "intuiție" - un sentiment care mă face SĂ ȘTIU  ceea ce trebuie să fac, fără a trece gândul prin filtrul judecății. 

Cu promptitudine știu ce trebuie să fac, unde trebuie să mă deplasez și ce trebuie să spun.Este un sentiment ciudat, dar liniștitor. La instalarea acestor însușiri am avut parte și de unele manifestări în corpul fizic, cum ar fi: crampe musculare, valuri de căldură prin corp, sentimente de dragoste euforică față de toți și de toate.

 

Săptămâna trecută m-am trezit în timpul nopții cu o durere atroce la un deget de la mâna dreaptă. În noaptea trecută, durerea a revenit și am înțeles că trebuie să o accept deoarece ea are un scop și o explicație. Simultan, am devenit conștientă de o conversație care se purta în creierul meu și care era în limba...franceză(!) M-am hotărât, totuși, să îmi continui somnul. Durerea, însă, a devenit chinuitoareM-am târât afară din pat, am luat un pix șihârtie și am început să scriu ceea ce auzeam. 

Voi întrerupe acum povestirea mea pentru a căuta pe computer un amic pe care să-l rog să-mi traducă ceea ce am scris eu în limba franceză. Voi reveni cu traducerea. 

 

SURSA: http://www.whoneedslight.org/index.html

 

(C.M.)