miercuri, 5 iunie 2013

Imagini INCREDIBILE. Un OZN aterizează în craterul vulcanului Popocatepetl din Mexic (VIDEO)


Un nou videoclip postat pe YouTube arată cum un obiect zburător neidentificat pare că se apropie de vulcanul Popocatepetl, din Mexic, încetineşte, face un ocol al vulcanului, după care intră deliberat direct în craterul acestuia, scrie Huffington Post.

Materialul video a fost înregistrat la 30 mai, în jurul orei 20:30. De la sfârşitul anului 2012, vulcanul activ Popocatepetl a fost scena mai multor astfel de evenimente inexplicabile. 

Despre această înregistrare, unii spun ar fi vorba despre un meteorit.




Simptomele Inaltarii: Corpul si Mintea

inaltare'
Urmatorul articol face parte dintr-o serie de materiale consacrate simptomelor Inaltarii, iar informatiile prezentate nu trebuie considerate recomandari medicale.

Vor aparea senzatii ca si cand v-ar trece un curent electric prin membre, in sus si in jos. Unii oameni vor transpira mai mult si pot avea migrene. Veti observa o afluenta de energie, atunci cand aveti vreun gand. Este bine sa fiti precauti cu aceste energii si cu gandurile voastre, fiindca ele pot deveni foarte intense in timpul tranzitiei, din cauza transformarilor ce se petrec la nivel celular.

OBICEIURILE LEGATE DE BAUT APA

Pe parcursul transformarii, cantitatea de apa pe care o beti va fi si ea extrem de importanta pentru voi. Apa pe care o bem le permite particulelor subatomice sa circule prin intregul corp, a carui lumina este diminuata ca densitate, pe masura ce patrunde in masa corpului. Cu cat beti mai multa apa, cu atat mai usor ii este energiei luminoase (pranei) sa patrunda in corpul vostru si sa se miste prin corpul fizic, intinerind organele acestuia. In timpul transformarii celulare, ar fi intelept sa beti multa apa (cel putin 3,7 litri pe zi). Apa bauta in cantitate mare ii permite luminii sa se miste mai rapid prin corp. Lumina este o forta electrica din densitatea noastra, iar mai multa apa bauta ii faciliteaza miscarea. Din perspectiva voastra, va curatati corpul cu mai mult lichid. Surplusul de apa ii permite luminii (pranei) sa se miste prin corpul vostru, aducand forta vietii in si prin el. Pentru ca procesul de transformare sa fie cat se poate de lin, trebuie sa beti cat mai multa apa. Daca nu veti face acest lucru, corpul vostru va retine lichidul, pentru a se asigura ca circulatia prin sistemul vostru este mentinuta. De ce este important acest lucru? Deoarece, in timpul procesului de transformare, inlaturati in mod constant intregul lant de proteine. Sisteme intregi sunt indepartate si reconstruite, cu ajutorul unor substante structurate diferit, pe care le primiti prin intermediul apei, aerului si hranei, care sunt si ele re-formate, la randul lor. Cu alte cuvinte, vor fi eliminate mari cantitati de proteine, prin lichidele corpului, cum ar fi urina. Literalmente, voi va spalati vechiul corp, reconstruindu-l prin felul in care traiti, respirati si va miscati.
Este benefic sa adoptati o dieta care contine mai multa apa – nu doar in starea ei pura, dar si din fructe si legume. Astfel, se creeaza mai multa lumina in corpul vostru, care isi poate reorganiza cu mai multa usurinta, structura sa electrica. De fapt, este cat se poate de simplu, este mai mult o debarasare de densitatea si complexitatea lumii moderne si trecerea la o stare de puritate, prin care veti putea beneficia de gratia acestei transformari.

FLUXUL DE ENERGIE IN INTERIORUL CORPULUI

In timpul transformarii celulare din corpul vostru, fluxul de energie isi va intensifica miscarea – proces ce este resimtit mai ales in sistemul parasimpatic al corpului (de exemplu, in membrele inferioare, in jonctiunile situate de-a lungul sirei spinarii si mai ales in ganglionii lombari), dar si in umeri. Senzatiile de trecere a unui curent electric se vor deplasa in sus si in jos, prin membrele corpului.

ESTE IMPORTANT SA FACETI MISCARE

De asemenea, este foarte important sa faceti mai multe exercitii fizice (plimbari, jogging, alergari, drumetii, inot etc.), care va vor fi de mare ajutor, in timpul acestor schimbari. Si dansul este un exercitiu foarte puternic, pentru ca multe cai energetice pot fi scurtate si integrate in intregul corp, prin miscarea pe care o implica dansul.

OCHII

Albul ochilor isi poate schimba treptat-treptat culoarea, se poate inrosi sau poate capata o nuanta mai inchisa. In unele cazuri, acest lucru poate crea o usoara tenta maronie sau verzuie, dar, in cele mai multe cazuri, culoarea va fi rozalie. Aceasta schimbare este legata de viteza crescuta a sangelui la suprafata ochilor, efectul devenind vizibil. Campul vizual al ochilor se va modifica, iar voi veti incepe sa vedeti in mod diferit, dimensiunile, pe masura ce vederea voastra fizica se adapteaza in interactiune cu deschiderea celui de-al treilea ochi.

UNGHIILE

Pot aparea pete albe la baza unghiilor, iar aceasta parte a unghiilor poate deveni striata.

PARUL

Pot aparea schimbari in zonele cu pilozitate ale corpului si in grosimea firelor de par, care, in cativa ani, vor deveni mai subtiri. Aceasta schimbare va putea fi observata cu usurinta.

CAPUL

Odata ce incepeti procesul de transformare, va debarasati de unele componente ale structurilor din corp, iar anumite parti din tesuturi se desprind. In capul, in craniile celor care se transforma si chiar ale celor care se pregatesc pentru acest proces, sunt multe structuri care sunt deversate in lichidul cerebrospinal. Acest material se deplaseaza prin coloana vertebrala, prin nervi si in afara, prin tesuturi, astfel incat, daca reciclati acest material de care v-ati lepadat, este posibil sa nu va simtiti prea bine. Puteti resimti unele senzatii perturbatoare la nivelul capului, ochilor, sirei spinarii si nervilor, cum ar fi ameteala, durerile de cap, o presiune in cap (de obicei, din partea dorsala a capului, catre partea frontala, dar si dintr-o parte a capului in cealalta).
Primul loc in care apar transformari este in ADN-ul creierului. Ceea ce inseamna ca anumite functii ale creierului pot deveni mai greoaie. Perspicacitatea poate fi afectata; pot aparea dureri de cap si chiar unele probleme legate de auz; puterea de concentrare poate fi si ea afectata. Capul vostru incepe literalmente sa contina materia ce se elimina, care poate genera aceste scurtcircuite. Daca aveti senzatia ca va pierdeti limpezimea mintii, ca se petrec anumite lucruri in cap, inclusiv durerile de cap, care va fac sa simtiti ca aveti scurcircuite in creier, toate acestea apar din cauza evacuarii acestei materii.
Dispozitia oscilanta este si ea simptomatica pentru incercarea corpului de a integra mai multa lumina. Pot aparea momente in care va simtiti minunat si aveti o energie debordanta – stare ce poate fi brusc urmata de o prabusire emotionala si depresie, pe masura ce traiti experienta desprinderii de vechea lume.

AUZUL

Capacitatea auditiva va creste, astfel incat veti putea auzi sunete pe care in prezent nu le puteti percepe, sunete ale Creatiei lui Dumnezeu, in interiorul si in jurul vostru. Aceasta schimbare va va ajuta sa aveti credinta in Dumnezeu, cand veti auzi noile sunete in urechi. Tiuiturile sau tonurile pe care le auziti pot fi mesaje sonore de la entitati spirituale din alte dimensiuni. Informatii provenite din aceste surse, vi se fac cunoscute la timpul potrivit, in conformitate cu nivelul vostru individual de evolutie spirituala

INIMA

Din cand in cand, puteti avea palpitatii, atunci cand inima voastra se sincronizeaza cu ritmul batailor inimii Mamei Pamant. Se pot petrece schimbari si in tesutul muschiului inimii, iar striatiile din acest tesut vor incepe sa sufere mai multe schimbari. Tesutul va parea ca se dilata spre exterior, pe masura ce muschiul inimii devine mai dens. Aceasta transformare ii va permite inimii sa functioneze mai mult timp si sa creeze o durata de viata normala, de 150 de ani. In urmatorii 10 – 12 ani, ritmul normal al pulsului va creste cu aproximativ trei sau patru batai,.
Este posibil sa observati o comprimare mai mare in jurul inimii, deoarece multi oameni reactioneaza la energia iubirii si a luminii, care se amplifica foarte mult. Se pot manifesta atacuri de cord sau diferite boli cardiace, in cazul unui flux restrans de energie in jurul centrului inimii. Acestea pot fi evitate printr-o constientizare mai profunda a acestei energii si o mai mare deschidere fata de emotii, care trebuie eliberate, fara a mai fi retinute in corp, prin descoperirea unor modalitati de a le trai in mod armonios. Emotiile trebuie simtite, nu negate, iar apoi ele pot crea un flux mai abundent al fortei vietii si nu un blocaj al acesteia.

SENZATII DE CALDURA SI RACEALA

Aceste senzatii vor fi simtite de multi oameni, pe masura ce are loc transformarea celulara in corp. Este ca si cand motoarele voastre sunt reconstruite, iar indicatorul de caldura este inlocuit.
Toate aceste transformari au loc in toate fiintele – indiferent daca ele sunt sau nu sunt constiente de ele. Iar cei care aleg sa nu ramana pe planeta, chiar daca nu constientizeaza alegerea pe care au facut-o, au decis sa nu treaca prin acest nivel de accelerare si prin aceste schimbari in corpul lor. Cei care au ales sa fie aici, in aceste vremuri, in timpul acestei accelerari rapide a schimbarilor din interiorul corpului lor fizic, al mintii lor si al sistemului lor emotional, vor trece prin aceste schimbari – unii in mod inconstient, iar altii in mod constient. Dar toti vor fi, in mod cert, influentati de aceste energii. La un anumit nivel, cu totii vor trai experienta transformarii corpului, care se deplaseaza in mod natural la un nivel mai inalt de receptivitate si aliniere cu Sursa noastra.

SCHIMBARI LEGATE DE MEMORIE

Tot mai multi oameni sunt acum capabili sa isi armonizeze constiinta, astfel incat sa simta forte nevazute sau sa receptioneze lungimi de unda din univers, pe care sa le foloseasca pentru a se transforma intr-un nou mod de a fi. Aceste noi impulsuri de energie, care vin acum, influenteaza celulele ce alcatuiesc corpurile mentale, emotionale si spirituale. Oamenii manifesta, la fiecare nivel, in intreaga lor fiinta, influenta acestui flux de lumina. Vor veni vremuri in care veti fi inspirati cu flash-uri de memorie, cand va veti aminti situatii din trecut, vieti trecute si veti avea si alte revelatii. Cunoasterea eterna si cosmica incepe sa vi se infiltreze in corp si sa ilumineze mintea umana, intr-un mod care va activa celulele din interiorul corpului. Pe parcursul transformarii celulare, capacitatea mentala a oamenilor va creste considerabil.
Va puteti trezi ca uitati ce voiati sa spuneti, dupa ce incepeti sa vorbiti despre un anumit subiect. Pe masura ce intrati intr-o stare de gratie, in timpul transformarii celulare, va fi din ce in ce mai greu sa va raportati la trecutul vostru, prin intermediul sistemului de memorie. Cand erati tributari limitarilor, raportarea la trecut era utila, fiindca realitatea acceptata de voi se baza pe credintele si experientele voastre trecute. Aceasta raportare la trecut se naruie, iar oamenii nu vor mai trebui sa-si mentina memoria vie.

 DURERILE LA CICLU

Femeile pot observa o diminuare a fluxului de sange, dar si a durerilor menstruale. Unele femei insarcinate vor avea sarcini si nasteri mai usoare, cu un travaliu mai scurt si mai putin dureros.
Sursa: editura foryou
Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

6 lucruri pe care poate nu le stiai despre ceaiul de musetel

Pentru ca este inca o perioada in care minunata planta Matricaria recutita, cunoscuta mai bine pe numele ei comun “musetel”, se regaseste din plin prin gradinile si campiile inverzite, m-am hotarat sa scriu cate ceva despre proprietatile minunate ale acesteia.In primul rand v-as incuraja sa nu ezitati sa va gasiti timp si rabdare pentru a culege aceste magnifice floricele de musetel. Este o placere si o binecuvantare sa poti sa-ti culegi leacul cu mana ta direct din natura, iar cum musetelul creste salbatic pe unde te astepti sau nu , intalnirea cu el este o adevarata bucurie ce trebuie profund speculata.Beneficiile ceaiului de musetel sunt cunoscute si recunoscute de mii de ani. Florile de musetel au fost folosite pentru ceai sau pentru aroma , parfum inca din antichitate, iar calitatile sale terapeutice si-au castigat o reputatie de netagatuit.
In Egiptul antic, de exemplu, florile de musetel erau considerate un panacea, raspunsul la toate afectiunile. Iar ceea ce credeau pe atunci egiptenii incepe sa fie sustinut si de stiinta moderna. Tot mai multe studii arata ca florile de musetel sunt intr-adevar un remediu pentru o serie larga de afectiuni.
Ceea ce s-a descoperit in ultimile studii este ca un consum regulat de ceai de musetel este corelat cu o crestere semnificativa a nivelurilor in urina de hipurat (un produs rezultat din descompunerea unor compusi pe baza de plante si de glicina (un aminoacid).
 Prezenta acestor elemente pare sa contribuie la urmatoarele beneficii pentru sanatate ale musetelului:
ceai de musetel
  • Stimuleaza sistemul imunitar si lupta cu infectiile asociate cu gripa.
  • Relaxeaza spasmele musculare si crampele menstruale la femei.
  • Relaxeaza nervii.
  • Linisteste stomacul
  • Reduce inflamatia
  • Imbunatateste functia ficatului
  • Ajuta la ameliorarea durerilor de spate
  • Ajuta la ameliorarea reumatismului
Nivelele atat de hipurati cat si de glicina au ramas ridicate in organism timp de doua saptamani dup a ce participantii la studiu au incetat sa mai bea ceai de musetel. Acest lucru indica faptul ca acesti compusi raman activi pentru o buna bucata de timp dupa ce se consuma ceaiul de musetel.

6 lucruri pe care poate nu le stiati despre ceaiul de musetel!

  1. Ceaiul de musetel este probabil cel mai popular ceai terapeutic pe care oamenii il folosesc pentru a se relaxa si a dormi. Proprietatile sale sedative bine cunoscute il fac sa fie o alegere populara si pentru cei care vor sa scape de anxietate.
  2. Ceaiul de musetel este bogat in antioxidantul quercentin. Quercentinul este un fitochimical care da culoare fructelor si legumelor. Querce
    ntinul este cunoscut pentru faptul ca lupta impotriva deteriorarilor facute de radicalii liberi si astfel este un aliat impotriva cancerului.
  3. Musetelul are nivele ridicate de fosfor. Fosforul joaca un rol important in multe din procesele chimice care se petrec in organismul uman. O lipsa de fosfor este asociata cu letargia si sanatatea precara a oaselor printre altele.
  4. Ceaiul de musetel este foarte bogat in aminoacidul glicina. Acesta joaca un rol important in mentinerea unui sistem nervos sanatos. Dulce la gust, glicina are cea mai simpla structura dintre toti aminoacizii.
  5. Ceaiul de musetel are proprietati puternice antiinflamatoare. Abundenta de antioxidanti din musetel ajuta la reducerea inflamatiei. Musetelul este astfel un aliat foarte bun in lupta impotriva durerilor legate de artrita si reumatism printre altele.
  6. Calitatea apei folosite la ceaiul de musetel este foarte importanta. Cu cat este mai curata si mai pura apa cu care este facut ceaiul de musetel, cu atat mai puternice vor fi efectele sale de sanatate.
Musetelul este unul din darurile nenumarate ale pamantului pentru noi. Este un dar neconditionat si extrem de valoros. Tot ce trebuie noi sa facem este sa il primim cu bratele deschise!
Surse pentru acest articol cuprind:

Stirea Zilei- 3 iunie 2013


mihail
1.- DIN INIMA VOASTRA, TRIMITETI RAZE sau SFERE de LUMINA formate din IUBIRE NECONDITIONATA spre cei INTUNECATI.
 

 
Mai Gicu.
Pe net si facebook vad numai stiri cu nori bulbucati prin toata tara .
Mai in gluma mai in serios, cam seamana cu ce am vazut eu in vis si ma gandesc daca n-or fi produsi de oameni ??? Vorba fie oameni ..
Dar stai ca imi vine un Raspuns CELEST:
Norii bulbucati sunt prefabricate(de cei INTUNECATI).
Rolul lor este sa acopere tot felul de nave din cele care masoara nivelul de Constiinta umana.
Acolo unde Constiinta umana este e prea sus, ei trimit unde ca nivelul sa-l scada.
Norii acestia nu trebuie sa va speriati de ei.
Trimiteti-le energia focului sacru.
Le va defecta putin aparatura dar nu-i nimic.
Nu le faceti rau .
Se vor retrage si atat.
Suntem Energiile primordiale ale sursei ceresti.
Cu drag. Anca.
 
Mai Anca.
E Ultima lor Solutie si sunt intr-o disperare fara de margini.
Sunt Calare pe Romania si pe noi, iar reprezentantii lor la sol urmaresc efectele.
Ne Radiaza cu Unde de Sus din Nori, dar si de aici de la sol, iar Printul Charles Lauda Ospitalitatea Romanilor cind de fapt este cu alte scopuri pe aici.
Intunecatii vor sa ne scada Nivelul de Constiinta, dar nu vor reusi.
Sa le Trimitem(in fiecare zi) DIN INIMA NOASTRA RAZE sau SFERE de LUMINA formate din IUBIRE NECONDITIONATA(Focul Sacru) spre toti cei INTUNECATI.
Iata o Modalitate de a Fi (cu Totii) UNA, o UNIME.
Cu drag. Gicu.
 
2.- INCEPUTURI VECHI si NOI despre ROMANIA SI TERRA.
 

 
Si inca Ceva Gicu.
Romania a fost taramul zeilor, al nectarului, al florilor mari care vorbeau o limba precum a oamenilor, se inaltau pana la stele unele si altele coborau pana in taramurile de sub pamant.
La vremea aceea la inceputuri, Pamantul era deschis in toate usile lui .
Asta inseamna ca toate portile intergalactice si interdimensionale se aflau disponibile si deschise pe Planeta Pamant.
Era ca un glob urias asa cum e cubul cu care se joaca copiii.
Acest glob era facut ca un puzzle multidimensional.
Puteai intra pe o usa si sa iesi pe alta in alta dimensiune.
Asa e si acum.
De ce credeti ca se bat intergalacticii intre ei? Lumina si intuneric?
Pentru ca cine pune mana pe aceasta planeta detine tot siragul de chei multidimensionale.
In fapt, aceasta batalie e o prostie.
Mult timp lumina a luat o forma razboinica si nu a reusit, asta pana de curind cand a inteles ca numai Iubirea conteaza si ca nu exista nici o lupta.
De accea pamantul pare ca e cotropit de intuneric.
Pentru ca lumina doar lumineaza si atat.
Lumina nu mai lupta!
Aceste portaluri care pe vremuri erau deschise, au fost inchise de mult timp.
Ele sunt acoperite, ferite, nebanuite, tainice porti catre alte lumi .
Doar cei ce nu lupta, doar cei luminosi si cu inima pura le sunt pasii indrumati catre ele.
Unele sunt atat da mari ca e incredibil ca inca nu le vedeti.
Stau ca si muntele in mijlocul casei.
In timp ce unii cauta prin munte, portalul e chiar muntele.
Tine de viziunea voastra.
Cu cat mai mare cu atat mai multe deschideti.
Cum accesati un portal mare el va produce un fel de vid.
Multi vor fi absorbiti in acest vid.
Nu e nimic rau in asta.
Doar ca ei nu vor sti cum sa faca fata.
Nu le va fi usor.
Se va dezloca o mare cantitate de energie cand acest munte-portal se va deschide (Retezat ?) si acest vid e facut ca atunci cand valul se retrage si va atrage o cantitate egala cu el de energie joasa.
Va fi ca un Vacuum.
Va prinde tot ceea ce va trebui prins si(va) va lansa pe culmi inalte si interdimensionale pe toti cei care vor fi pe val.
Inca nu ati ajuns sa va uniti in Unul pentru a va face mai usoara calea voastra de natiune.
Nu va uniti puterile, nu va contopiti ca si Unul.
De aceea mai poate dura pana muntele se va deschide.
Dar se poate intampla oricand.
E de-ajuns o mica unda vibrationala in sufletul unui singur om care poate ca la domino sa porneasca sirul lui UNU.
De-ajuns pentru azi.
Energiile primordiale ale sursei ceresti .
Cu drag. Anca.
 
Fi atenta Anca.
DE CE PINA CUM NU NE-AM UNIT PUTERILE SI NU NE-AM CONTOPIT CA SI UNUL?
Pentru ca pe de o Parte datorita Simptomelor Acensionale care ne creaza tuturor disconfort, pe de alta Parte datorita scaderii Nivelului nostru de Constiinta pe care Intunecatii ni-l produc cu undele lor, pe de alta parte Limitarii noastre la o spiritualitate de grup, iata citeva din circumstantele care fac in acest moment ca noi sa nu fim CONTOPITI IN CONSTIINTA CA si UNUL.
Si aici este punctul nostru slab.
Dar, inca nu este timpul pierdut si avem solutia la indemina.
Fiindca din anul 2003 eu mai stiu o Informatie-Solutie la care toata ziua de azi m-am gindit si iata ca in mod Sincron aceasta Solutie imi apare in mesajul tau sub formularea: E de-ajuns o mica unda vibrationala in sufletul unui singur om care poate ca la domino sa porneasca sirul lui UNU.
Draga Anca.
In acest Moment in Romania exista ca potential un OM al carui suflet poate Emite acea Unda Vibrationala si prin efectul de domino sa porneasca sirul lui UNU.
NU stim cine este acest Om, dar EL SIGUR EXISTA, fiindca Mesajul tau si Informatia mea veche din anul 2003 il Confirma ca Aparind la Momentul potrivit pentru a crea efectul de Domino si Materializarea UNIMII NOASTRE.
In acest context, Propun ca fiecare dintre noi(NOI Toate Luminile Mari si Mici ale Spiritualitatii Romanesti de pretutindeni) sa Trimitem in fiecare zi din SUFLETUL si din INIMA NOASTRA SPRE ACEST SUFLET DESCHIZATOR DE SIR AL LUI UNU, O UNDA VIBRATIONALA prin care il Anuntam si Il Imputernicim sa DESCHIDA SIRUL lui UNU in NUMELE nostru al tuturor.
Iata o alta Modalitate de a Fi (cu Totii) UNU, o UNIME, sustinind CONSTIENTI prin impulsul nostru Energetic si IMPUTERNICIND pe cel mai Indreptatit dintre noi care sa deschida Sirul lui UNU in NUMELE nostru al tuturor.
Cu drag. Gicu, 
 
3.- MESAJUL MAMEI TERRA/GAIA/GEEA.  
 

 
Azi dimineata pe la 9.30 ma gandeam la Gaia, si am simtit sa cobor la ea si m-a imbratisat, si m-a tinut asa un timp.
Am simtit doar echilibru.
Si a spus: A INCEPUT PRAPADUL. Atat.
Cand m-am gandit ce prapad, mi-a venit: dualitatea si 3D
Cu drag. Marcela.
 
Fi atenta Marcela.
Ne aflam acum in situatia in care INTUNERICUL si LUMINA STAU FATA IN FATA.
LUMINA NU MAI LUPTA cum spunea si Mesajul lui Anca de mai sus.
INTUNERICUL LUPTA fiindca doar asta stie sa faca.
Iar Rezultatul pentru INTUNECATI este Efectul de Oglinda/de BUMERANG: PRAPADUL SE INTOARCE SPRE CEI CARE SUNT IN REZONANTA CU VIBRATIA PRAPADULUI; ACUM EI CULEG CE AU SEMANAT.
Noi CEILALTI TRIMITEM numai IUBIRE NECONDITIONATA si cu COMPASIUNE doar OBSERVAM MAREA CURATIRE SI INEVITABIL APARITIA REZULTATELOR MULT ASTEPTATE ALE SALTULUI NOSTRU in UNIMEA CRISTICA.
Cu drag. GICU.
 Sursa: mail Dan Gicu

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com