duminică, 2 iunie 2013

Falsa plecare – Moartea clinică

Milioane de oameni din întreaga lume ne povestesc aceeași poveste tulburătoare: ei simt cum se detașează de propriul corp, asistă la propria reanimare, îi aud pe chirurgi vorbind între ei și văd un tunel la al cărui capăt se află o lumină. Această experiență le schimbă atât de mult viața încât ajung să nu se mai teamă de moarte. Considerat mult timp drept un subiect obscur, fenomenul morții clinice îi interesează astăzi pe mulți oameni de știință. În acest film documentar, cardiologi, neurologi, anesteziști, medici și psihologi care au realizat studii sau chiar au trăit o astfel de experiență își prezintă mărturiile despre moartea clinică. Aceste testimoniale ar putea schimba definitiv concepția noastră despre moarte și despre Viața de Apoi.




Pentru a putea viziona filmul, fara intrerurperi, dupa ce dati PLAY, puneti pauza timp de 2-3 minute, pentru a permite filmului sa se incarce.


Lumina pentru mortii de la Cotul Donului de Sfantul Ion de la Suceava


Nimic nu e intamplator in viata unui om.Ceea ce numim "intamplare" este efectul
unei cauze,semanata,cine stie de cand si cum in lume si-n subconstientul nostru.Privita atent viata unui om e un cantec,mai mult sau mai putin trist,mai
incet sau mai viu,doina tragic leganata de amintiri sau un mars continuu de a afla
anumite adevaruri ascunse intr-o istorie ce se vrea distorsionata si rau intentionata.Cantecul vietii are un inceput si un sfarsit,botezat cu tarana.
Dar tot ce e legat de episodul trist al istoriei noastre numit "Cotul Donului",de
"jocurile"acelea de viata si de moarte prin care au trecut acei 150000 de romani,
macar cei ramasi ar trebui intr-un final sa afle adevarul si el sa nu fie falsificat la infinit,acest lucru este dorit si de urmasii celor care si-au sacrificat viata acolo.
Macar un monument pe care sa fluture tricolorul si la care sa se poata duce
si sa se aprinda o lumanare,o lumina pentru sufletul lor ar fi o realizare..
Iar acesti eroi au murit cu un dor clocotitor,fierbinte de a se intoarce in tara,la vatra lor stramoseasca,la radacinile din care-si extrageau seva existentiala,acasa
unde erau asteptati continuu de cei dragi
"Panceatantra" spune citat:"nici in cer nu au parte muritorii de asa multumire.cum e aceea pe care o au,chiar si in saracie,in patria lor,in orasul lor,
in casa lor",iar C.V.Tudor in cartea sa "Mandria de a fi romani" scrie:"pentru ca 
toate sunt trecatoare,dorul de tara si de cei dragi de acasa este etern si arzator 
ca soarele de pe cer."
Adrian Paunescu le-a dedicat o poezie memorabila ca un elogiu asemeni unui
bocet de jale:

Adrian Paunescu Poezii - Bocet pentru Ioan cel fara de mormant

Sursa: primit pe mail

Mucii iti pot intari sistemul imunitar

Daca iti vezi copilul cu degetul in nas , probabil ca vei face in asa fel incat sa-l descurajezi sa mai faca asta vreodata. Dar este oare posibil ca acest obicei urat de a-ti baga muci sistemul imunitardegetul in nas si apoi in gura sa fie de fapt un obicei mult mai sanatos decat ne-am gandit vreodata?
Un biochimist de la Universitatea Saskatchewan, Canada,  a venit cu o teorie conform careia mucusul nazal , numit in mod comun muc, sau muci, are un gust dulce menit sa atraga copiii spre a-l manca. Insa acest lucru incurajeaza de fapt introducerea in corp de agenti patogeni, care vor intari sistemul imunitar si tot sistemul natural de aparare al corpului impotriva microbilor.
Alti experti nu cred insa in aceasta teorie  care nu a fost inca testata, deoarece, spun acestia, oamenii inghit secretii nazale in fiecare zi, chiar si in somn, fara sa fie nevoiti sa-si manance mucii.
Si totusi cultura noastra pare sa fie obsedata de curatenie mai ales atunci cand vine vorba de copii. Insa a-i indeparta pe copii de acest obicei in mod special s-ar putea sa fie o eroare.

Singurul microb bun este un microb mort! Corect? Poate ca nu…

O teorie interesanta -“Ipoteza igienei”- e posibil sa explice de ce anumite alergii si boli s-au inmultit foarte tare in ultimii ani. Premiza este ca majoritatea copiilor care sunt crescut intr-un mediu inconjurator lipsit de noroi si de microbi sunt mai putin capabili sa-si construiasca o rezistenta naturala impotriva bolilor.
Mai rau, tendinta in crestere de a administra copiilor antibiotice  afecteaza si mai mult aceasta abilitate naturala a corpului, distrugand flora microbiana din intestine. Dovezi stiintifice indica faptul ca aceste doua practici contribuie la cresterea vulnerabilitatii la boala pe parcursul intregii vieti.
Dar cum este posibil ca noroiul si microbii sa te tina sanatos?
Sistemul imunitar joaca doua roluri importante. Celule albe specializate numite limfocite Th1 ataca celulele infectate din tot corpul. Iar celulele albe numite limfocite Th2 produc anticorpii care blocheaza microbii periculosi de a ataca celulele corpului in primul rand, in timp ce foloseste alte celule albe pentru a activa raspunsuri alergice la organismele straine.

Modul in care noroiul intareste sistemul imunitar.

La nastere sistemul imunitar al noului nascut se pare ca se bazeaza numai pe Th2 in timp ce Th 1 creste mai puternic. Insa “ipoteza igienei” sugereaza ca sistemul Th1 creste mai puternic numai prin lupta impotriva infectiilor sau a intalnirilor cu microbii inofensivi. Fara o asemena stimulare sistemul Th2 infloreste si sistemul imunitar reactioneaza mult mai usor cu raspunsurile alergice.
In alte cuvinte, adultii care nu se expun pe ei sau nu permit copiilor lor sa se expuna la virusi, noroi, microbi si paraziti este foarte posibil sa nu isi dezvolte un sistem defensiv natural si de lunga durata.

Alergiile, bolile de inima, depresia sunt corelate cu tendintele de “curatenie obsesiva”

Daca esti sanatos, expunerea la bacterii sau virusi iti vor servi drept vaccinuri naturale care iti vor intari sistemul imunitar si iti vor oferi o rezistenta naturala de lunga durata. Daca nu vei beneficia de o expunere sanatoasa la microbii din mediul tau inconjurator , atunci eventual te vei imbolnavi.
Problemele de sanatate asociate cu ipoteza igienii includ:
  • Alergii
  • Astm
  • Eczema
  • Boli autoimune
  • Boli de inima
Un studiu a demonstrat ca expunerea in copilarie la infectiile virale poate reduce mai tarziu in viata riscul de a avea boli de inima cu 90%.
Chiar si depresia a fost corelata cu expunerea patogenica timpurie printr-o conexiune inflamatorie.
Neurologul Charles Raison a observat:
“Inca din timpuri antice microorganismele benigne, carora li se mai spune si „prietenii vechi”, ne-au invatat sistemul imunitar cum sa tolereze alte organisme nepericuloase si in acest proces cum sa reduca raspunsul inflamator care este legat de dezvoltarea majoritatii bolilor moderne de la cancer pana la depresie”.

Sistemul imunitar dicteaza daca te imbolnavesti sau nu!

Daca esti in cautare de mai multe dovezi ca ‘mancatul mucilor’ poate sa fie foarte folositor, gandeste-te ca starea in care se afla sistemul imunitar determina daca te imbolnavesti sau nu atunci cand esti expus la microbi. Intr-un studiu , cand 17 voluntari au fost infectati cu un virus de gripa, numai jumatate s-au imbolnavit. Cercetatorii au descoperit ca anumite schimbari s-au petrecut in sange cu 36 de ore inainte ca simptemele racelii sa apara.
In timp ce toti participantii au avut un raspuns al sistemului imunitar , chiar daca nu s-au imbolnavit, acest raspuns a fost diferit pentru fiecare in parte.
Participantii simptomatici au avut reactii antivirale si antiinflamatorii, care este posibil sa fi fost corelate cu stresul oxidativ legate de inducerea virusului. Insa participantii care nu au prezentat simptome au avut aceste raspunsuri reglate clar. Pe langa acest lucru acestia din urma au prezentat expresii ridicate ale unor gene care functioneaza ca si raspuns antioxidant si de mediere intre celule.
Oamenii de stiinta au notat: „Expunerea la gripa este necesara, dar nu suficienta, pentru ca oamenii sanatosi sa dezvolte boli simptomatice. Raspunsul gazdei este un factor important al progresiei bolii.”
Concluzia
Daca expunerea la bacteriile din muci poate ajuta sistemul imunitar, atunci aceasta activitate nu ar trebui descurajata. Din fericire bacteriile si microbii vin in contact cu noi si prin alte cai.

Cum sa eviti sa fii supra-igienic

Daca ipoteza igienei este adevarata, si exista un munte de cercetari care arata acest lucru, atunci, daca incercati sa mentineti mediul in care traiti ultra curat, acest lucru poate avea un efect advers asupra voastra si a copiilor vostri. Acest lucru este de fapt posibil sa va creasca serios sansele de boli acute si cronice. Important este sa stim sa tragem linia intre mizerie si „farmacie” . Pentru a fi siguri ca nu exagerati cu curatenie incercati urmatoarele lucruri:
  • Lasati-va copii sa se joage in noroi. Lasati-va copii sa se joace afara si sa se murdareasca. Iar daca se intampla sa manance muci , atunci nu e sfarsitul lumii.
  • Nu folositi sapunuri antibacteriale sau alte produse de ingrijire antibacteriale care omoare microorganismele de care corpul vostru are nevoie pentru a dezvolta si mentine un sistem imunitar puternic. Un sapun simplu si natural si apa este tot de ce aveti nevoie pentru a va spala mainile. Chimicalele antibacteriale precum triclosan sunt foarte toxice si au fost corelate cu cresterea de bacterii rezistente.
  • Evitati pe cat posibil antibioticele care nu sunt absolut necesare. Nu uitati, infectiile virale nu sunt afectate de antibiotice. Antibioticele lucreaza numai impotriva bacteriilor si a infectiilor cauzate de acestea.
  • Consumati mancare organica pe cat posibil. Cautati alimente a caror origine o cunoasteti.
  • Informati-va cat puteti de mult despre diferenta intre imunitatea artificiala si imunitatea naturala si luati decizii constiente despre folosirea sau nefolosirea vaccinurilor.
Surse pentru acest articol includ:

Cancerul de col uterin, depistat cu ajutorul oţetului

уксусная кислота банка
© Foto: en.wikipedia.org/ W. Oelen/cc-by-sa 3.0
Oamenii de ştiinţă indieni au elaborat o metodă rapidă şi ieftină de diagnosticare la femei a cancerului uterin cu ajutorului oţetului obişnuit.
Soluţia de oţet este aplicată direct pe col în timpul investigaţiei ginecologice. Daca acesta prezintă leziuni precanceroase, ele se vor colora în alb.
Noua metodă a fost elaborată de un grup de cercetători din Bombay, rezultatele studiului urmând a fi analizate la congresul internaţional al specialiştilor în oncologie, care se va desfăşura Chicago.

Bilderbergii imbratiseaza „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondiala

Strategul grupului Bilderberg, Henry Kissinger, a iesit in avans fata de intrunirea din perioada 6-9 iunie, cu niste dezvaluiri despre strategia ce ar dori sa fie adoptata pentru a implementa Noua Ordine Mondiala.

Intrucat popoarele lumii nu sunt deloc maleabile, Kissinger, intotdeauna un om fara sentimente cand e vorba de „chemarea” lui, politica globala, propune „stilul Mao”.
henry kissinger Bilderbergii imbratiseaza „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondiala












Henry Kissinger recunoaste superioritatea strategului Mao Zedong (foto jos)
mao zedong 350x275 Bilderbergii imbratiseaza „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondiala
Mao Zedong
China si SUA trebuie sa colaboreze
Marele strateg al globalismului crede ca numai o colaborare stransa intre SUA si China ar putea duce la un guvern mondial stabil, care sa conduca in stilul presedintelui chinez Mao Zedong, care a creat „o administratie dedicata”.  „Provocarea este cum sa construim o noua ordine care sa aiba, pentru prima data in istorie, baze globale!”, a spus Kissinger in fata auditoriului Societatii Asia. „Vorbim de comunitatea globala, dar aceasta n-a existat niciodata pana acum.” Insa ar putea deveni o realitate daca SUA si China ar face efortul de a colabora.
Experimentul lui Mao extins la nivel global
„Doctrina Mao” l-a fascinat intotdeauna pe mentorul lui Kissinger, David Rockfeller, fondator al grupului Bilderberg. „Indiferent cat a costat revolutia chineza (adica milioane de morti), a fost eficienta in a produce o administratie dedicata si o societate de inalta moralitate. Experimentul social al Chinei lui Mao este unul dintre cele mai de succes din istoria omenirii”, declara Rockefeller pentru New York Times in 1973. Nici nu se terminase revolutia culturala in China si „defaimatorii” deja anuntau ca sunt vreo 30 de milioane de victime. La scara mondiala, chiar nu mai conteaza cat „costa” stilul Mao.

Sursa: www.enational.ro

Tehnica Ştiinţă Asteroid GIGANT, aproape de TERRA. Fenomenul, transmis LIVE de NASA, nu se va mai repeta în următorii 200 de ani (VIDEO)


Asteroid GIGANT, aproape de TERRA. Fenomenul, transmis LIVE de NASA, nu se va mai repeta în următorii 200 de ani (VIDEO)
Un asteroid cu diametrul de 2,7 kilometri s-a apropiat de Terra la o distanţă de 5,8 milioane de kilometri, potrivit NASA. Roca spaţială, însoţită de un alt corp ceresc, a trecut pe lângă Pământ fără sa existe vreun risc de coliziune.

Agenţia spaţială americană anunţa că, în urma noilor observaţii astronomice, asteroidul 1998 QE2 este binar, adică are propria sa lună. Numai 16% din asteroizii aflaţi în apropiere Terrei sunt binari.

"Asteroidul 1998 QE2 reprezinta o tinta de mare interes pentru radiotelescopul Goldstone din California si pentru telescopul Arecibo din Puerto Rico, pentru ca speram sa obtinem imagini de inalta rezolutie, care ar putea sa dezvaluie multe caracteristici ale suprafetei sale. De fiecare data cand un asteroid se apropie atat de mult de Terra, el ofera o importanta ocazie stiintifica de a-l studia in detaliu, pentru a-i cunoaste marimea, forma, miscarea de rotatie si caracteristicile suprafetei sale, iar toate aceste lucruri pot sa ne lamureasca in legatura cu originile sale. Vom folosi totodata noile masuratori pentru a reevalua distanta fata de Terra si viteza lui de deplasare, fapt care ne va permite sa amelioram calculelele noastre despre oribita si traiectoria lui, departe, in viitor", a explicat astronomul Lance Benner, coordonator stiintific al radarului Goldstone, aflat la Jet Propulsion Laboratory, din Pasadena.

1998 QE2 a fost descoperit pe 19 august 1998, de astronomii din programul de cercetare a asteroizior apropiaţi de Terra iniţiat de Massachusetts Institute of Technology (MIT) din apropiere de Socorro, în New Mexico. 






Sursa:  http://jurnalul.ro

Adevarul despre protestele din Turcia: "Toată lumea trebuie să afle ce se întâmplă de fapt în Istanbul. Mass-media nu vrea să aflaţi aceste lucruri"

Evenimentele din Turcia au degenerat şi au devenit subiect de presă în toată lumea. Totuşi, mediul online, ca şi în cazul "Primăverii arabe", a avut un cuvânt greu de spus în concluzii şi analize. Coincidenţă sau nu, tendinţa se păstrează şi în cazul evenimentelor din Turcia.
Astfel, un tânăr turc a publicat, pe blog, un text în engleză prin care încearcă să explice ce se întâmplă în Turcia, de fapt, în aceste zile.
Iată ce scrie tânărul:


Scriu aceste rânduri pentru a informa în legătură cu evenimentele din ultimele zile din Istanbul. Trebuie să le scriu personal pentru că autorităţile închid majoritatea surselor mass-media şi am rămas doar cu puterea internetului şi a cuvântului rostit.



În urmă cu patru zile, un grup care nu are apartenenţă la nicio organizaţie sau ideologie, s-a reunit în Parcul Gezi din Istanbul. Printre aceştia se află şi mulţi dintre prietenii mei şi mulţi studenţi. Scopul lor este simplu: să stopeze demolarea parcului pentru un mall în centrul oraşului. Sunt nenumărate alte mall-uri în Istanbul, cel puţin unul în fiecare cartier.



Demolarea parcului trebuia să înceapă joi dimineaţă. Oamenii au plecat în parc, cu pături, corturi şi familii, inclusiv copii. Şi-au instalat corturile şi au petrecut noaptea în parc, sub copaci. Dimineaţă au venit şi buldozerele pentru a începe operaţiunea de demolare a copacilor bătrâni de sute de ani şi s-au lovit de rezistenţa oamenilor.



Oamenii nu au făcut nimic altceva decât să se pună în faţa buldozerelor.



Nu au existat ziare sau televiziuni care să relateze de la faţa locului. Evenimentul nu a fost relatat nicăieri în presă.



Apoi au ajuns şi forţele de ordine care au folosit autospeciale cu tunuri cu apă şi gaze lacrimogene. Au intrat în parc şi i-au împrăştiat pe cetăţeni.



Seara, numărul protestatarilor s-a înmulţit. La fel şi forţele de ordine. Între timp, guvernul a închis toate căile de acces către Piaţa Taksim. Metroul a fost închis, cursele de vapoare au fost anulate, drumurile au fost blocate.



Totuşi, din ce în ce mai mulţi oameni au venit la locul evenimentului. Au venit din toate părţile, oameni cu statut diferit, din medii sociale diferite, de ideologii şi religii diferite. S-au adunat pentru a preveni demolarea a ceva mai mare decât un simplu parc: A dreptului de a trăi onorabil ca cetăţeni ai acestei ţări.



S-au adunat şi au mărşăluit. Au fost alergaţi de poliţie, cu gaze lacrimogene. Doi tineri au fost călcaţi de autospecialele poliţiei şi au fost ucişi. O tânără, o prietenă de-a mea, a fost lovită în cap de un tub de gaze lacrimogene. Poliţia trăgea direct în mulţime. După o operaţie de trei ore, starea prietenei mele este încă critică. Scriu aceste rânduri sperând că va trece cu bine peste acest moment şi acest blog este îi este dedicat.



Oamenii aceştia sunt prietenii mei. Sunt studenţi, rude, nu au "agende secrete", cum relatează autorităţile. Agenda lor este clară, este în văzul tuturor.



(...)



În zilele ce au urmat, şcolile, spitalele şi chiar hoteluri de cinci stele din Piaţa Taksim şi-au deschis porţile pentru cei răniţi. Doctorii au umplut sălile de curs şi camerele de hotel, pentru a da ajutor. Unii poliţişti au refuzat să lovească oameni nevinovaţi şi şi-au dat demisia. În jurul pieţii au fost montate aparate de bruiaj pentru a tăia accesul la internet şi 3G. Locuitorii din zonă şi-au pus la dispoziţie conexiunile wireless pentru oamenii de pe stradă. Restaurantele au oferit mâncare şi apă gratis.



Oamenii din Ankara şi Izmir s-au adunat pe străzi pentru a susţine rezistenţa de la Istanbul.



Mass-media a continuat să relateze despre Miss Turcia şi "cea mai ciudată pisică din lume".



Scriu aceste rânduri pentru ca toată lumea să afle ce se întâmplă de fapt în Istanbul. Mass-media nu vrea să aflaţi aceste lucruri. Cel puţin nu în ţara mea.



Trezeste-te America - Deşteaptă-te, Române!

de Paul Balles
traducere, adaptare si comentarii de mario6925

Acest titlu pe care l-am ales nu reprezinta poporul roman, dar nu este intamplator... In globalizarea actuala fiecare identitate nationala nu valoreaza prea mult, totul tinde spre o uniformizare sociala, economica, etnica, lingvistica, militara, astfel incat omenirea sa fie foarte usor de condus si controlat in interesul corporatiilor si elitei care manevreaza totul din "umbra". 

Si totusi, acolo unde este varful piramidei, in momentul de fata exista o oponenta fatisa si activa impotriva actualului sistem. Oponenta si speranta concreta de a schimba acest sistem corupt, impotriva oamenilor si impotriva planetei exista, iar poporul american, asa cum este considerat de unii ca "niste copii mai mari", ne pot da lectii de viata si verticalitate pe care sa le multiplicam si asimila in vietile noastre, dar mai ales in presa. 

America s-a trezit cu adevarat !
Iata ce scrie acest ziarist, care nu este aservit intereselor politice, corporatiste, religioase, etnice, stiintifice, sau de orice alta natura : 

"M-am saturat de politica, de nedreptati, coruptie, asasinate, comportament brutal ilegal, razboaie, jefuirea celor saraci si umilintele ce le suporta cei slabi. 

In timp ce oamenii merg la munca lor decenta, isi pierd casele datorita schemelor Ponzi de pe Wall Street a manipulatorilor de piata care sunt platiti cu milioane de dolari si bonusuri scandaloase. 

Milioane de copii din intreaga lume sufera de foame dupa aprobarea Senatului de a interveni militar in diverse zone pe glob, in care se cheltuiesc miliarde de dolari.

Potrivit unui raport al Pentagonului, inchisoarea Guantanamo Bay a SUA din Cuba este cea mai scumpa inchisoare de pe Pamant. Costurile anuale ale fiecarui prizonier se ridica la 903.614 USD / fiecare prizonier (sa nu va-nchipuiti ca aceste costuri se refera la lux gen Adrian Nastase). 

In timp ce milioane de copii din America de Nord si Sud, Africa, Asia mor de foame, 150 de milioane USD sunt cheltuite anual pentru operarea inchisorii Guantanamo. 

Intr-un articol din New York Times, Scott Shane in urma unei interogari independente in detentie, afirma ca : "este incontestabil faptul ca SUA sunt angajate in practica torturii si inalti oficiali ai Natiunilor poarta responsabilitatea pentru asta". 

Organizatiile sarbatoresc drepturile omului, dezaprobarea lor fata de aceste acte si nimeni nu asculta, nimic nu se schimba, cu exceptia celor bogati, care se imbogatesc si mai mult, iar prizonierii din Guantanamo mor de foame sau sub tortura, decat sa ramana nevinovati, sub amenintarea "interogarii imbunatatite". 
Copii irosesc viata fara ingrijire medicala sau hrana, in timp ce SUA toarna cu bucurie miliarde de dolari in vistieria militara a Israelului. Acordul actual al Americii fata de Israel a crescut de la 2,1 miliarde de dolari, la 4 miliarde de dolari pe an. 8000 de poduri au deficit structural in SUA si au nevoie de reparatii urgente, iar politicienii aproba dotarea cu "drone" (aeronave fara pilot, telecomandate, sau auto comandate, care supravegheaza teritoriul SUA cu posibilitate de anihilare instantanee a unui eventual inamic).

In timpul activismului Occupy Wall Street, sute de jurnalisti, oameni cu aparate foto si telefoane mobile au fost arestati pentru fotografierea actiunilor politiei. 

Americanii sunt ignoranti, dar nu prosti. Au fost prostiti in scoli si la domiciliu de catre mass-media. 

Ei merg la lupta, in razboaie in locuri de care nu au mai auzit, nu stiu mai mult de o limba, si nu sunt constienti de asta. Cand vor descoperi ca vom lupta cu arabii, mintea lor raspunde conform spalarii pe creier de catre filmele islamofobe vizionate acasa din fotoliu cu coca-cola si bags-ul mare de popcorn sau chips-uri.

Americanii iubesc violenta, pana si desenele animate gen Tom si Jerry ". 
In acest context totul este orchestrat si planificat din umbra, Hollywood-ul este orchestratorul planurilor cabalei de a tine oamenii in frica, teama, teroare de orice fel prin mijloace proprii. Astfel, gandind ca implicit prin scaderea vibratiei fiintelor, masa critica necesara pentru realizarea marilor schimbari nu se va mai produce si astfel aceste fiinte malefice isi vor duce la indeplinire planul de sclavizare a omenirii. 

Aceasta nu se va-ntampla, cei care sunteti cititori fideli ai acestui site stiti si de ce. Sunt multe articole pe acest subiect aici. 

Problema care doresc sa o pun voua este ca prin exemplu personal, americanii, asa multi spalati pe creier cum sunt, in momentul identificarii adevarului, ei trec la actiune. La noi, la romani, nu ne este caracteristica aceasta atitudine. Poate vine genetic (desi, personal nu cred), poate evolutiv de-a lungul istoriei, poate karmic la nivel de natiune, oricum cauza este poate profunda, dar concluzia este ca TRECEM LA ACTIUNE GREU.

Acest ziarist pe langa faptul ca reda niste informatii curate, nemanipulate, simt ca are si o implicare interioara, sufleteasca cand vorbeste despre milioanele de copii care mor de foame pe glob in schimbul cheltuirii nebunesti pe arme si tehnologii daunatoare planetei. In presa romaneasca greu gasesti asa ceva. 

Acum la noi sunt cateva actiuni pozitive impotriva implementarii gazelor de sist. Prea mica oponenta impotriva acestor corporatii, devastatori mortali ai ecosistemelor tarii. Exista destule informatii despre efectul devastator al acestora care vizeaza apa freatica si corpul planetei-mama in cutremure de mica intensitate. Acolo unde au fost, nu au lasat decat MOARTE, pamant steril, apa poluata nepotabila, oameni cu diverse boli interne si de piele, copii nascuti cu malformatii, etc. Este vorba de cateva state din SUA printre care Mississippi, trei din America Latina si de Sud, etc. Se gasesc multe informatii si documentare cu aceasta tema pe internet. 

Celor constienti si implicati spiritual, propun sa facem macar o data pe zi meditatie pentru anihilarea acestor planuri malefice, care cu emfaza ne sunt acum vehiculate ca un bine suprem de catre actualul guvern, ca vor creea locuri de munca si energie mai ieftina. Este o alta minciuna !

Nu sunt implicat politic si nu sprijin niciun regim politic, religios, tehnocrat sau de alta natura. Complacerea romanilor in a nu face nimic stiind ca aceste actiuni sunt impotriva propriei tari, a propriului popor, si a viitorului nostru, este ca si cum am participa la savarsirea raului asupra propriei mame. Un aforism sanscrit spune :"A sti si a nu actiona este Suprema Lasitate !"

Drum drept spre Lumina !
Sursa : http://www.veteranstoday.com 

http://roaim.co.nr

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 31 mai, 2 iunie 2013

2 iunie 2013 
India este pe cale să recunoască delfinii ca "persoane non-umane"! Ministrul Mediului şi Pădurilor din India a decis să interzică menţinerea în captivitate a delfinilor pentru scopuri de distracţie. Ministrul a transmis guvernelor locale din India ca să refuze orice cerere de înfiinţare a delfinariilor, indiferent că solicitările vin din partea unor persone private, organizaţii, agenţii guvernamentale, firme private sau organizatori de spectacole. Ministrul a declarat: "Oamenii de ştiinţă care au studiat comportamentul delfinilor au sugerat că datorită înaltei lor inteligenţe (comparativ cu alte animale), delfinii ar trebui priviţi ca persoane non-umane, şi astfel să se bucure de drepturi specifice, şi moral este inacceptabil să îi menţinem captivi pentru scopuri de distracţie". Această recunoaştere este o uriaşă victorie pentru delfini, dar şi o mare speranţă pentru trezirea umanităţii. 

31 mai 2013 
Japonia a suspendat o parte din importurile de grâu în SUA, după ce a fost descoperit grâu modificat genetic în statul Oregon (SUA). "În multe ţări, grâul modificat genetic neomologat este o sursă de îngrijorare. Poporul japonez are îngrijorări similare", a declarat consilierul Ambasadei nipone de la Washington, Katsuhiro Saka, adăugând ca ţara sa aşteaptă mai multe informaţii din partea Departamentului Agriculturii (USDA) care investighează descoperirea. 

Sursa: http://roaim.de.vu/

Nu va faceti griji - Fiti fericiti - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea



Ingerii ne transmit ca Romania va fi afectata foarte putin de evenimentele negative care vor veni. La noi, atat colapsul bancar cat si cel economic nu vor avea efecte atat de devastatoare ca in celelalte parti ale lumii, pentru singurul motiv ca la noi, aceste sisteme nu prea mai au din ce sa functioneze, vorba lui Caragiale:"Sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire!".
Dupa cum ne-au arata Ingerii si eu am avut onoarea, sa surprind si sa va fac cunoscut voua in 

Inceputul furtunii in Buzau 23 mai 2013 - Ajutor Divin,

avem marele noroc de a fim feriti pe cat se poate de evenimente dramatice climatice, meteorologice si seismice sau vulcanice, care se intensifica din ce in ce mai mult pe planeta. 
Pana pe la inceputul toamnei sunt sanse destul de mari sa izbucneasca si un conflict armat major, care sa speram ca nu ne va implica prea mult. 
Totul depinde de ceea ce reusim noi sa transmitem. 
Aveti grija la influentele negative, ca sa nu  ne confruntam cu "inca o revolutie".
Sa speram si sa ne rugam ca Dumnezeu si Ghizii nostri spirituali ne vor tine la curent si ne vor indruma in ceea ce avem de facut, pentru a avea o tranzitie cat mai lina spre Noua Era de Lumina!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea






Cauzele Bolilor Karmice

Blesteme şi Farmece

Cum traim cel mai adesea?

download (1)
Fiecare dintre noi traversam in viata momente fericite, episoade triste, oceane de liniste sau furtuni ale disperarii. Putem imparti viata in secvente in care am fost in comuniune cu ceilalti, cu Natura, cu noi insine si in altele, in care ne-am comportat abuziv, sau am fost nedreptatiti.Cand ne situam in armonie cu tot ce este viu, cu intreaga creatie Dumnezeiasca, evoluam, crestem, progresam. Cand mintea ne joaca feste, cand sufletul “ingheata”, cand patimile trupesti si orgoliile ne risipesc blandetea si bucuria, atunci regresam. Cu alte cuvinte, tot pendulam intre integrare si dezintegrare, viata fiindu-ne cand progresiva, cand retrograda.
Integrare inseamana sa revenim intr-un ansamblu, in care sa formam totul. Suntem cuprinsi cu totii in Legea Unitatii in Diversitate, iar accesul la aceasta realitate duhovnoceasca se face prin impacare cu Dumnezeu, cu lumea si cu noi insine. Stresul si conflictul ne conduc inevitabil catre prabusire, regres, iar acestea definesc dezintegrarea.
Dar mai rea, decat prabusirea este nepasarea. Majoritatea oamenilor traiesc intr-un registru mediu, in care banalitatea, cliseul si  inertia sunt singurele constante. Printre pacatele indreptate asupra Duhului Sfant, se numara si deznadejdea, pentru ca acest sentiment intuneca posibilitatea ingerilor sa ne ajute. Desigur, nici increderea oarba ca ne putem mantui, oricate greseli am face fara sa le corectam, crezand ca Dumnezeu este bun si ne iarta pe toti, este un sentiment pacatos. Din nefericire, omul modern traieste cel mai adesea in dimensiunea nepasarii, a ignorantei si  a conflictului, toate mari consumatoare de energie.
Mesajul intelepciunii universale ne trimite pe toti in cautarea Fericirii, iar Mantuitorul ne-a dat cheia: “Iubeste pe Dumnezeul tau cu toata fiinta ta si pe aproapele tau, ca e tine  insuti!”

Europa - Numaratoarea Inversa




Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 

Un remediu pentru depresie si anxietate Isochronic binaurale Sesiunea B

528 Hz (45 de minute) Meditația pentru vindecare si repararea ADN-ului!

Dragos Argesanu - Karma si Dreptul Divin - Emisiune Oradea

Misiunea Noastră Personală

OZN deasupra Iranului - 30 mai 2013 - filmat din avion

Ingerii pazitori ai copiilor



Aceşti minunaţi îngeri protejează şi menţin tot ce apare nou în viaţă, în special pe nou-născuţi. Ei veghează asupra a tot ce are legătură cu creşterea, asupra a tot ce are nevoie de căldură şi ocrotire.

Funcţia îngerilor: veghează şi ocrotesc copiii.

Misiunea lor pe Pământ: ne ajută să redescoperim copilul din noi; se îngrijesc de orice nou început în viaţă.