vineri, 17 mai 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 17 mai 2013 (2)


17mai 2013


Polul nord îşi SCHIMBĂ POZIŢIA. Consecinţele GRAVE ale fenomenului

Un nou studiu realizat de cercetători arată că Polul Nord al Pământului a început să se deplaseze semnificativ spre Groenlanda, ca urmare a topirii calotelor glaciare.


Polul nord îşi SCHIMBĂ POZIŢIA. Consecinţele TRAGICE ale fenomenului
Polul nord îşi SCHIMBĂ POZIŢIA. Consecinţele TRAGICE ale fenomenului / FOTO: nytimes.com

Poziţia polilor este determinată de distribuţia masei planetei pe suprafaţa acesteia. Deoarece Pământul nu este perfect sferic, ci uşor ovoid, Polul Nord este întotdeauna puţin „descentrat”, scrie Descoperă.ro

De asemenea, el s-a tot deplasat lent către sud, ca urmare a schimbărilor climatice pe termen lung, care au început la sfârşitul ultimei Ere Glaciare, pe măsură ce uriaşele scuturi de gheaţă care acopereau Pământul s-au topit şi distribuţia masei de suprafaţa planetei s-a schimbat treptat.

Dar, în 2005, Polul Nord a început deodată să se deplaseze mai marcat către Groenlanda, mişcându-se cu câţiva centimetri pe an.

Cauza? Topirea rapidă a calotei galciare groenlandeze, susţin autorii unui studiu publicat recent în jurnalul Geophysical Research Letters.

Micşorarea volumul de gheaţă şi fenomenul corelat cu ea - creşterea nivelului apelor mării -  contribuie în proporţie de 90% la această deplasare.

Topirea gheţii determină schimbarea distribuţiei masei planetei, prin faptul că măreşte volumul de apă din ocean şi reduce greutatea calotelor de gheaţă care apasă asupra scoarţei terestre în zonele de uscat.

Sursa:  REALITATEA.NET

Cutremure în Vrancea şi la graniţa cu Serbia


Cutremur în Vrancea, al 12-lea de la începutul acestei luni, anunţă infp.ro.

Cutremur
Cutremur
Seism cu magnitudinea 3 în zona Vrancea după trei zile în care nu a fost înregistrat nici un cutremur, anunţă Institutul Naţional de Fizică a Pământului.  Cutremurul a avut loc la o adâncime de peste 100 kilometri, în apropierea localităţilor: Covasna (32 km), Targu Secuiesc (46 km), Ramnicu Sarat (56 km), Sfantu Gheorghe (57 km), Sacele (57 km).
Un alt seism, de 2.6, a avut loc în această dimineaţă în Serbia, în imediata apropiere a graniţei cu România.

Sursa:  REALITATEA.NET

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 17 mai 2013


17mai 2013

Un asteroid URIAŞ va trece pe lângă Terra pe 31 mai. Fenomenul nu se va mai repeta în următorii 200 de ani (VIDEO)

Un asteroid URIAŞ va trece pe lângă Terra pe 31 mai. Fenomenul nu se va mai repeta în următorii 200 de ani (VIDEO)
La sfârşitul lunii, asteroidul 1998 QE2 va trece la cea mai mică distanţă din istoria sa de planeta Pământ, scrie The Verge. Roca spaţială, care măsoară 1.7 mile, va trece la o distanţă de 3.6 milioane de mile de Terra. Specialiştii spun că nu există niciun fel de pericol de impact.

Fenomenul nu se va mai repeta în următorii 200 de ani. "De fiecare data cand un asteroid trece pe langa planeta noastra, este o sansa importanta sa studiem corpul, marimea, rotatia, forma sa si sa aflam care ii sunt originile.", au declarat expertii NASA.



Provenienţa extraterestră a ADN-ului uman - adevarata origine a speciilor (2)

Citeste aici partea I:
http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/05/provenienta-extraterestra-adn-ului-uman.html




Istoria aşa cum este ea prezentată în Biblie se suprapune peste descoperirile antropologilor şi ale arheologilor. Astfel, în primul capitol din Geneză aflăm că a fost creată o proto-rasa umanoidă, care trăia în sălbăticie ca şi celelalte animale şi vâna în hoarde.

Capitolul se încheie prin a spune că "acestei rase i s-a dat orice plantă verde pentru a se putea hrăni". În al doilea capitol însă ni se spune deja că Adam a fost creat pentru a fi grădinar, iar Eva este creată din coasta lui Adam, după care "zeii" le-au oferit haine şi conştiinţa faptelor lor.

Cronologia elementelor din al doilea capitol este însă complet diferită de aceea din primul capitol.

Acest fapt reprezintă un punct critic în naraţiunea din Biblie. Nu numai că cele două relatări (din primul şi din al doilea capitol) diferă fundamental, dar în plus aflăm că Adam nu trăieşte printre hoardele de sălbatici şi oameni primitivi, ci este destinat să fie un îngrijitor şi fermier. Dacă vom compara cele două capitole punct cu punct, diferenţele apar ca fiind evidente: Adam şi Eva nu aparţin rasei despre care se vorbeşte în capitolul 1; capitolul 2 şi 3 din Geneza nu elucidează evenimentele descrise în primul capitol, care este predat la orele de religie în şcoli.

Ceea ce este descris în primele trei capitole din Geneza poate fi astfel rezumat: 1. crearea unei proto-rase umane, pre-Neandertalienii şi Neandertalienii care trăiesc în sălbăticie, în peşteri, adunaţi în hoarde sau cel mult în triburi; 2. crearea omului modern Homo Sapiens (Adam), care este potrivit pentru revoluţia agriculturii. Aceasta este istoria exactă care este prezentată în Biblie şi ea concordă cu ceea ce ştiinţa modernă a stabilit despre cronologia pre-istoriei umane.
Cu această ocazie se clarifică de asemenea cine sunt "aceia" ("noi") la care se referă Biblia, atunci când afirmă brusc că Dumnezeu era de fapt la plural şi că "ei" au intervenit şi au alterat genetic zestrea vieţii pe Pământ. Tocmai de aceea se afirmă că aceste elemente stabilesc foarte clar fundamentul teoriei intervenţiei extraterestre în trecutul îndepărtat al omenirii. Arheologia nici măcar nu a ridicat problema cum de au apărut aşa brusc agricultură şi civilizaţiile foarte avansate din Sumer şi din Mesopotamia; cu atât mai mult ea nu a răspuns la numeroasele întrebări stânjenitoare care au apărut pe parcursul timpului, referitoare la o mulţime de descoperiri ce nu au putut fi explicate prin niciuna dintre teoriile moderne "oficiale".

Din punctul de vedere al gândirii convenţionale a arheologilor şi antropologilor, originea omenirii şi evoluţia civilizaţiei noastre din Epoca de Piatră reprezintă o enigmă. Există deja dovezi irefutabile că locuitorii de atunci ai Egiptului n-ar fi putut construi nici măcar pe departe ceva asemănător piramidelor de la Gizeh, utilizând uneltele, cunoştinţele şi metodele de care dispuneau atunci. Aceste construcţii nu pot fi proiectate şi construite ca atare nici măcar în ziua de astăzi, darmite în acele vremuri. Cu toate acestea, ştiinţa oficială ignoră cu desăvârşire aceste aspecte, ori încearcă cu disperare să dovedească faptul că în realitate acei oameni aveau capacitatea să construiască asemeanea coloşi, utilizând ciocane din piatră, frânghii, forţa manuală şi scripeţi. Putem spune că acesta reprezintă apogeul prostiei ştiinţifice actuale, mai ales atunci când aceasta incredibilă prostie şi manipulare pe faţă caută să fie transpusă şi în "documentare ştiinţifice" ori aserţiuni penibile ale unor "savanţi" avizaţi.
Pe lângă aceste aspecte fundamentale există însă altele care merită cel puţin tot atâta atenţie din partea noastră, aspecte care au fost documentate şi demonstrate de cercetări şi studii realizate în ultimii ani. Ele se referă la studiile genetice ale originii domesticirii câinelui şi la dieta omului din perioada paleoliticului şi a neoliticului. 

Aceste două aspecte par a fi departe de soluţia enigmei ce priveşte originea rasei umane. Şi totuşi, rezultatele sunt surprinzătoare. Până de curând se credea despre câini (canis familiaris) că provin dintr-o varietate de alte specii canine, cum ar fi lupii, coioţii, câinii dingo, şacalii etc. Cercetări de ultimă oră ale ADN-ului acestor animale atestă însă în mod clar că doar lupul este strămoşul tuturor raselor de câini.

Acest lucru ridica însă o serie de probleme dificile. Primul câine ar fi trebuit să fie un caine-mutant. Totuşi, se ştie că lupii sunt foarte sensibili la formă şi structura fiecărui membru din haită şi nu ar fi tolerat niciodată un mutant printre ei. În viaţa lor socială există o constantă testare a capacităţilor exemplarului alfa, pentru ca transmisia genetică să fie cea mai puternică. Până în prezent nu s-a reuşit nicio încrucişare mutanta a unui lup.
Prin urmare, aceasta pare a fi cu adevărat o problemă în istoria de demult a omenirii. Dacă presupunem că triburile de oameni primitivi au îmblânzit lupi şi i-au transformat în câini, ne confruntăm de asemenea cu un scenariu imposibil, căci cum ar fi putut şti oamenii primitivi că era posibil să încrucişezi selectiv un animal sălbatic, astfel încât să rezulte un specimen care să prezinte doar calităţile pe care omul le dorea la el? Un câine este întruchiparea doar acelor caracteristici ale unui lup, pe care oamenii le consideră a fi folositoare, atrăgătoare şi sigure. Cum au putut oamenii peşterilor din Epoca de Piatră să obţină această încrucişare genetică dificilă? Această problemă se adânceşte atunci când descoperim că vechii câini de vânătoare ai faraonilor şi regilor din antichitate existau deja în Sumer şi Egipt. Cum era deci posibil ca oamenii primitivi ce tocmai se spune că ieşiseră din peşteri să fi obţinut deja rase pure de câini, specializate pe anumite activităţi?

Mai mult decât atât, câinii şi lupii difereau deja nu doar temperamental, ci şi fiziologic. Un cuplu alfa de lupi se împerechează doar o singură dată pe an, în timp ce câinii au oricând aceasta disponibilitate. Lupii năpârlesc, schimbându-şi blană, pe când câinii nu. Pentru a se ajunge la aceste caracteristici, în mod normal ar trebui să fie parcurs un drum de-a lungul multor generaţii. Cum au reuşit să facă acest lucru oamenii primitivi?

Ştiinţa nici măcar nu şi-a pus aceste probleme, cu atât mai puţin să încerce să le explice. Cum explică savanţii transformarea lupului în câine acum mai bine de 100 000 de ani? Rasele pure de câini au apărut brusc în în descoperirile arheologice, că prin magie.
Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte principalele cereale cultivate în agricultură, căci grâul, porumbul, fasolea şi orezul ridică şi ele un set noi de enigme cu privire la provenienţa lor.

Cercetările asupra dietei oamenilor preistorici au arătat că aceştia consumau plante cu frunze şi carne. Aceste alimente erau la îndemână şi nu necesitau preparare complicată. Problema cu recoltele de cereale în acele timpuri era ca boabele lor erau atât de mici, încât nu erau prea atractive. În plus, ele necesitau o atenţie specială, etape diferite până la obţinere, precum şi procesare îndelungată prin fierbere. Aceasta era deja o tehnologie pe care omul primitiv din Epoca de Piatră nu o avea.

Motivul pentru care cerealele trebuie gătite este acela că sistemul digestiv uman nu este potrivit pentru a le digera aşa cum trebuie dacă ele sunt ingerate crude. Prin urmare, oamenii din paleolitic nu se bazau pe ele. Aceasta înseamnă că hrana ce conţine cereale are o provenienţă mult mai recentă. Dar, dacă oamenii primitivi nu foloseau cerealele în hrana lor, atunci cum au putut ei să încrucişeze şi să obţină speciile cunoscute astăzi? Fără nenumărate generaţii de încercări şi experimentări - bazate pe o profundă cunoaştere a agriculturii şi a geneticii plantelor - este practic imposibil să se realizeze aşa ceva.

Ştiinţa oficială încearcă să explice evoluţia hoardelor primitive de vânători nomazi în triburi sedentare care se ocupau cu agricultura afirmând că aceştia au descoperit culturile de cereale în mod accidental. Aceasta nu explică însă cum au fost în stare oamenii primitivi care au făcut aceasta, să selecteze cele mai bune specii sălbatice de cereale pentru a le folosi mai apoi că bază a revoluţiei agriculturii? Există mii şi mii de plante sălbatice ce au potenţialul de a fi transformate în culturi agricole. Cum se face însă că oameni primitivi, lipsiţi practic de orice experienţă, au putut alege cele mai bune şi eficiente specii pentru a le încrucişă şi pentru a obţine recolte masive şi foarte hrănitoare?

Acesta reprezintă un gol serios în cunoaşterea istoriei. Ceea ce ni se cere să credem este că oamenii primitivi din zorii civilizaţiei noastre, care în mod evident erau lipsiţi de orice experienţă în domeniu, au fost totuşi capabili să selecteze şi să încrucişeze cele mai bune specii de plante sălbatice pentru a obţine astfel cerealele cunoscute astăzi. Cum ştim că acest lucru este adevărat? Pentru că noi cultivăm chiar şi în zilele noastre exact aceleaşi tipuri de cereale pe care ei le-au cultivat în urmă cu 5000 de ani, deşi agricultura s-a dezvoltat continuu, atât în metode cât şi în posibilităţi.

Prin urmare, întrebarea fundamentală este: unde se afla antecendentele şi unde sunt predecesorii tututor acestor transformări? Să ni se arate în aceste cazuri etapele lente pe care le presupune şi pe care le afirmă teoria darwinista. Cum se explică deci apariţia bruscă a speciilor alterate de cereale sau a metodelor inginereşti extrem de avansate de construcţie în zorii civilizaţiei umane?
De unde cunoşteau oamenii primitivi metodele de inginerie genetică a plantelor sau de construcţie planificată a oraşelor? Cum au putut să iasă oamenii cavernelor direct din peşteri şi din colibele lor de lut şi să intre în construcţii monumentale, precum ziguratele sau templele magnifice din antichitate, ori să folosească băi comunale, sisteme de canalizare, cuptoarele de pâine sau procese complicate metalurgice? Unde se află dovada - adică verigile lipsa - care demonstrează că teoriile ştiinţei oficiale sunt confirmate de descoperirile arheologice, încadrându-se în standardele bunului simţ şi ale logicii?

Misterul se adânceşte însă şi mai mult atunci când scrierile şi textele provenite de la primele civilizaţii dezvoltate ale omenirii (Sumer, Mesopotamia, Egipt sau Peru) afirmă unanim că toate aceste realizări de excepţie nu le aparţin lor, ci "zeilor" care au venit la ei şi i-au învăţat cum să procedeze sau le-au adus aceste tehnologii. Este contrar specificului şi naturii firii umane să acorde credit altcuiva pentru ceea ce ea însăşi a făcut. De pildă, vechii egipteni au lăsat înregistrări fidele a tot ceea ce au realizat în toate domeniile. Cu toate acestea, în toată istoria lor înregistrată, veche de 3000 de ani, nu găsim nici măcar o singură referinţă legată de motivul pentru care au construit piramidele sau despre felul în care au făcut-o. Ştiinţa, savanţii şi arheologii cauta să ne convingă de faptul că piramidele au fost construite ca morminte pentru faraonii timpului, dar omite să explice cum de nu s-au găsit deloc mumii în ele.

Acestea, precum şi numeroase alte erori fundamentale ale ştiinței moderne sperăm să fie deconspirate definitiv peste foarte puțin timp, în transformarea ce va marca profund şi pentru totdeauna omenirea întreagă.

Preluare de la http://edituradaksha.ro

Sursa: http://roaim.co.nr

Provenienţa extraterestră a ADN-ului uman - adevarata origine a speciilor (1)


Unele dintre marile mistere ale istoriei, cum ar fi modul în care au fost construite piramidele de pe platoul Gizeh de lângă Cairo (Egipt) au fost rezolvate în ultimii 40 de ani, chiar dacă această cunoaştere este împărtăşită doar de foarte puţin persoane.

A pretinde în continuare, într-un mod prostesc, că aceste construcţii magnifice au fost concepute şi realizate de către oameni care - în conformitate cu afirmaţiile aceleiaşi ştiinţe "atotcunoscătoare" - se aflau atunci în epoca neolitica, la un nivel primitiv de manifestare şi gândire a vieţii, reprezintă apogeul orgoliului şi al penibilităţii. Pe de o parte ni se spune că în acea perioadă fiinţele umane abia ieşiseră din peşteri, trăind şi hălăduind în triburi răzleţe, iar pe de altă parte aceleaşi triburi se pare că au proiectat şi construit un ansamblu arhitectural (piramidele de la Gizeh) care nici măcar în prezent nu poate fi realizat, prin mijloacele tehnologice actuale.

Informaţiile despre interacţiunile civilizaţiilor umane cu cele extraterestre în trecutul omenirii şi chiar în prezent abundă; în această direcţie, unul dintre cei mai cunoscuţi autori este Erich von Daniken, care prin cartea sa Carele Zeilor a prezentat numeroase dovezi arheologice în susţinerea ideii că Pământul a fost vizitat adeseori în trecut de extratereştri, care au împărtăşit oamenilor o parte dintre cunoştinţele şi tehnologia lor.
Daniken a fost mai apoi urmat de o pleiadă de alţi scriitori care au împărtăşit aceeaşi idee, aprofundând studiile şi observaţiile în acest domeniu. Lucrările acestor autori sunt greu de acceptat de ştiinţa modernă, pentru că ele susţin - pe bună dreptate şi cu dovezi de multe ori incontestabile - elemente istorice care sunt negate cu îndârjire de concepţia lumii moderne: vechile civilizaţii ale Atlantidei şi Lemuriei, provenienţa civilizaţiilor Egiptului şi Sumerului din Atlantida, precum şi ingineria genetică a ADN-ului uman. Cel mult, toate acestea sunt considerate ca fiind mituri sau legende.

Gama largă de aspecte care sunt puse în discuţie atunci când abordăm acest subiect poate fi sintetizată în două mari grupe de probleme: 1. cum a apărut şi cum s-a dezvoltat viaţa pe Pământ? (se ştie demult că teoria darwinsta a evoluţiei şi teoria ştiinţifică modernă asupra originii vieţii reprezintă cel mult un surogat de idei şi presupuneri, cu numeroase lacune şi erori); 2. cum au apărut aşa brusc civilizaţiile avansate (ale căror dovezi şi artefacte s-au transmis peste milenii) din stadiul primitiv pe care îl avea umanitatea?

Dacă teoria darwinista s-ar dovedi a fi corectă, atunci teoria intervenţiei extraterestre ar fi falsă. Desigur, ştiinţa modernă caută să ne convingă de faptul că acest lucru a fost deja demonstrat, dar lacunele sunt atât de multe, încât doar ignoranţa majorităţii oamenilor face ca această bizară idee a evoluţionismului să mai dăinuie.

Teoria intervenţiei extraterestre în destinul omenirii include, în general vorbind, ideea pe care o regăsim în primul capitol din Geneza, în care se spune că "zeii" au conceput prima rasa umană. Acolo se spune: "Să facem pe om după chipul şi asemănarea noastră".

Dacă teoria lui Darwin ar fi adevărată, această replică ar fi falsă. Al doilea apect este că teoria darwinistă nu a fost aplicată doar în biologie, ci ea a fost folosită de asemenea pentru a explica dezvoltarea civilizaţiei umane printr-un proces ce a fost denumit "evoluţie culturală".
În esenţă, teoria lui Darwin se bazează pe un concept simplu: viaţa evoluează încet şi gradat, printr-un proces de adaptare cumulativa la o mare varietate de stimuli exteriori. Darwin a aplicat teoria lui în ştiinţa biologiei şi de aici au preluat-o antropologii, arheologii şi istoricii, care i-au aplicat principiile în cultura şi istoria umanităţii. Dacă această idee ar fi într-adevăr corectă, atunci înseamnă că nu ar trebui să descoperim nicio transformare abruptă în evoluţia omenirii ori în istoria ei.

O cercetare mai amănunţită ne duce însă la o descoperire uluitoare: teoria lui Darwin nu numai că este nedemonstrată, ci ea este şi complet eronată! Cartea Rasa Originară scrisă de Will Hart expune foarte clar aceste adevăruri despre teoria lui Darwin, arătând că ea a eşuat exact acolo unde Darwin s-a temut că o va face, adică în fosilele descoperite. În aceste fosile (vegetale sau animale) putem găsi - în loc de confirmări unanime - o multitudine de verigi lipsă.

De pildă, opiniei publice i se serveşte doar ideea unei singure "verigi lipsă", care există la trecerea dintre maimuţă şi om, însă acest lucru este complet fals. În realitate, fosilele descoperite indica sute de verigi lipsă şi "goluri" între regnul vegetal, animal şi uman din genunile istoriei şi până în zilele noastre.
Însuşi Darwin se referea la "golul" ce separă plantele care nu fac flori de cele care fac flori ca la un "gol abominabil", pe care nu a putut niciodată să-l explice prin intermediul teoriei sale. De ce? Pentru că plantele care nu fac flori (cum ar fi ferigile, de exemplu), au existat din cele mai vechi timpuri, de sute de milioane de ani şi continuă să existe şi în zilele noastre.

Plantele care fac flori, de pildă trandafirul, au apărut acum aproximativ 150 de milioane de ani şi există de asemenea şi în zilele noastre.

Unde este deci evidenţa faptului că feriga a evoluat printr-o serie de modificări lente în trandafir? În conformitate cu teoria darwinistă, plantele cu flori au provenit din plantele fără flori. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci unde se găsesc verigile intermediare, care fac legătura între cele două tipuri foarte diferite de plante, pe care le găsim şi în zilele noastre? Ele nu au putut fi găsite în fosilele descoperite şi nu există nici în prezent. Prin urmare, teoria darwinista este imposibilă, dar cu toate acestea ea este impusă cu forţa mentalităţii oamenilor.
De asemenea, oamenii de ştiinţă nu au nicio explicaţie pentru faptul că ambele tipuri de plante (cu flori şi fără flori) cresc una lângă cealaltă. Logica ne face să spunem că primele (plantele fără flori), odată ce au evoluat în plantele cu flori, ar fi trebuit să dispară. Şi totuşi, ele continuă să existe şi să prospere şi în zilele noastre, alături de plantele cu flori.

Chiar şi acest singur fapt, fără a mai pomeni şi altele, ar fi de ajuns pentru a arunca definitiv la coş teoria darwinistă, dar se pare că prostia, manipularea şi orgoliul ştiinţific modern sunt atât de accentuate, încât ele covârşesc raţiunea şi bunul simţ al oamenilor. 

Manipularea ştiinţifică modernă vrea să facă lumea să creadă că opozanţii darwiniştilor, adică creaţioniştii, nu sunt demni de a fi luaţi în seamă deoarece ei îşi bazează ideile şi atacurile pe surse religioase. Există însă numeroase dovezi prezentate în cartea indicată ce nu se încadrează neapărat în acest curent, dacă acesta îi deranjează pe cei sensibili ori pe atei.

Marele punct de interes pentru cei care caută dovezi ştiinţifice ar trebui să fie lucrările lui Francis Crick şi Fred Hoyle, care prezintă adevărul despre originile omului şi despre dezvoltarea civilizaţiei umane. Cărţile lor demontează punct cu punct teoria darwinistă şi arată că în realitate viaţa pe Pământ îşi are originea în spaţiul cosmic. 



În una dintre cărţile lui, laureatul Nobel Francis Crick şi totodată unul dintre pionierii studiilor realizate asupra moleculei de ADN uman afirmă fără echivoc faptul că o civilizaţie extraterestră a adus "sămânţa umanităţii" din cosmos. Pe de altă parte, celebrul astronom Fred Hoyle avansa ideea că viaţa a ajuns pe Pământ prin intermediul cometelor sau cu ajutorul sporilor purtaţi de felurite tipuri de unde şi radiaţii cosmice.

Faptul trist este că argumentaţiile lor elaborate au fost neluate în seamă de "ştiinţa oficială" sau chiar ridiculizate. Acelaşi tratament a fost aplicat şi lucrărilor lui Erich von Daniken, considerate ca fiind neştiinţifice. 


(va urma) 

Sursa: http://roaim.net.tf

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 16 mai 2013 (3)

16 mai 2013 

Pământul a fost zguduit de numeroase cutremure în ultimele 72 de ore cauzate de creşterea tensiunilor între plăcile tectonice. Aceeaşi cauza a determinaterupţia a doi vulcani activi din Alaska, unde au fost observate scurgeri de lavă. Tot în zona Alaska a fost descoperit un nou vulcan submarin, în urma unor cercetări asupra zonei platoului oceanic. Să aibă aceasta legătură cu recentele 4 ejecţii de masă coronară ale soarelui (în ultimele zile) care au fost clasificate ca "uriaşe"? Sau toate aceste manifestări au o cauză comună? 

Sursa: http://roaim.de.vu/

RECLAMA - PE ARIPILE INGERILOR – ANUNT PENTRU CURS



angel1
 
Dragii mei,
In urma cu mai bine de un an, la cererea Fiintelor Celeste, am pus pe hartie un manual de instructiuni menit sa ajute omul sa paseasca intr-o lume absolut magnifica, respectiv aceea a Ingerilor. Acest manual a fost distribuit gratuit prin internet si asa va ramane si in continuare, insa am primit ca feed-back o multime de solicitari in sensul sutinerii efective a acestui curs.
Este foarte adevarat ca informatiile din manual sunt prezentate la nivelul cunoasterii de la acea vreme si sunt multe alte date suplimentare primite de atunci pana in prezent, ce nu apar scrise acolo si nicaieri in alta parte, cel putin in documentatia cu suport similar, pe care eu am parcurs-o vreodata. In acelasi timp, lipseste ceea ce ar veni ca si dar din partea Ingerilor, in timpul meditatiilor de grup, ce s-ar putea face in cadrul unei intalniri fata in fata.
A existat insa o problema. Desi imi doream foarte mult sa pot face asta, Sfanta Treime nu mi-a permis, iar eu nu incalc niciodata deciziile Sale. La acea vreme nu intelegeam de ce, acum insa imi este foarte clar. La misiunile pe care le-am avut de indeplinit pana in prezent, a fost necesar sa stau in umbra. Nu cred ca trebuie sa mai fac comentarii suplimentare asupra acestui lucru.
Sunteti multi cei ce stiti ca desi imi vad si simt ghizii prin preajma, totusi acestia nu imi mai raspund la intrebari de ceva vreme incoace. Nu am stiut cum sa interpretez exact acest lucru, insa pe parcursul timpului, am putut afla ca la multi altii se intampla cam la fel. Veti vedea in articolul ce am promis ca il voi publica foarte curand, ca nu este deloc intamplator acest aspect.
Saptamana trecuta, la serviciu fiind, am pus sa ruleze pe calculatorul meu o melodie a lui Mihail. Am fost absolut surprinsa, dupa atata timp de tacere, sa primesc de la Mihail mesajul ca dupa Paste, Sfanta Treime a permis sustinerea de catre mine a cursului despre Ingeri. A fost atat de mare emotia acestei vesti incat nu aveam lacrimi suficiente ca sa imi pot exprima recunostinta.
Deja imi este foarte clar ce am de facut. Desi nu am avut permisiunea pana in prezent, de atatea ori mi-am facut scenariul acestui curs de nici nu imi mai aduc aminte.
Cu ajutorul dragei Profa de Geogra, careia ii multumesc pe aceasta cale, avem la dispozitie o sala de clasa, la scoala unde dansa preda. Data fiind capacitatea unei sali, iata ca s-a stabilit si efectivul ce poate participa la curs, intr-o prima runda: 25, adica din nou 5×5. Va invit sa recititi articolul din blog, „Sub semnul lui 5” si veti intelege mai bine de ce punctez acest aspect. Drept urmare, in cazul in care cererea depaseste 25 de persoane, se vor forma grupe noi si se vor stabili date ulterioare de sustinere a cursului, exact in ordinea inscrierilor. Daca sunt mai putini, nu este nici o problema, cursul se va desfasura oricum. Cine trebuie sa fie prezent, va fi.
Data sustinerii va fi: 26 mai 2013, intre orele 10 si 16.
Locatia este: Scoala Gimnaziala „Herastrau”, str. Borsa, nr.27, langa statia de metrou „Aurel Vlaicu” , Bucuresti.
Pretul cursului este de 100 lei / persoana, insa o parte importanta din aceasta suma vi se va intoarce, veti vedea atunci in ce fel.
Inscrierile se vor face pe adresa: federatia.galactica@gmail.com
Modul de derulare a cursului va fi o alternanta intre partea teoretica, cu accentuare pe informatii asupra a 16 Ingeri, cunoscuti peste tot ca si Arhangheli, dar pe care eu m-am obisnuit deja sa nu ii mai numesc in acest fel, pentru ca in realitate veti vedea ca Ei au evoluat la grade angelice mult mai inalte decat atat si partea de meditatii, evident cu intercalarea catorva perioade de pauza.
Meditatiile pe care m-am gandit sa le fac vor fi pe subiecte foarte precise. Tot ce pot sa va specific in acest moment este ca ultima meditatie va fi aceea in care, dupa ce in cele anterioare vom face curatari, taieri de cordoane energetice, initierea inimii spirituale, incursiuni in vieti anterioare si altele, veti primi initierea celor 16 Inalti Ingeri, condusa de asa maniera incat sa fie data de la Ei direct, pentru fiecare. Asa am primit-o si eu intr-o noapte, la fel imi doresc sa fie si pentru voi.
Aseara, Dan Gaucan, care va mari bucuria participantilor si nu in ultimul rand a mea, prin prezenta sa la acest curs, mi-a trimis un link pe e-mail, ce m-a directionat catre un articol in care am citit, ca pe data de 25 mai (ce se poate scrie si 5X505, o insiruire foarte interesanta, nu-i asa, unde iar ne intalnim de trei ori cu cifra 5, X – simbol runic al Darului Divin si 0 – insusi Universul), se va deschide un foarte important portal pentru Terra. Am aflat practic faptul ca nu intamplator „s-a nimerit” sa fie data primului curs, in ziua imediat urmatoare acestui maret eveniment. De asemeni, ne va bucura cu prezenta sa Titel Vlad, administratorul blogului „Sapte vieti”. Atat Dan cat si Titel va vor putea oferi posibilitatea sa va achizitionati daca doriti, fie din cristalele energizate prin ale sale secrete de catre Dan, corepondente cu diferiti Ingeri, fie din obiectele vindecatoare pe care cu pasiune le manufactureaza Titel, conform indicatiilor catorva dintre cei 16 Cinstiti Ingeri.
Va astept cu toata iubirea si daruirea si stiu sigur ca nu doar eu, ci si minunatele Fiinte Celeste ce sunt Ingerii. Va promit ca imi voi da toata silinta, sa va amintiti de aceasta intalnire, ca de una in care v-a fost dat sa traiti unele dintre cele mai frumoase si emotionante clipe ale vietii voastre, ce nu le veti putea uita niciodata.
Doamne ajuta! 
P.S. Va adaug si o harta a locatiei

Trairi 16.05.2013


Gandalf_the_White_by_AbKi
Devine totul din ce in ce mai interesant si din ce in ce mai puternic.
Aseara in jurul orelor 23:30 mi s-a intrerupt alimentarea cu energie electrica(a fost pentru a treia oara).Aveam multa treaba la calculator, dar m-am impacat cu ideea si m-am bagat la somn :)
Cum m-am bagat in pat, corpul a inceput sa tremure fiind inundat de o energie foarte puternica.Era o senzatie placuta…mi s-a mai intamplat de multe ori acest lucru(deobicei atunci cand urmeaza niste trairi intense).
In cateva minute m-am trezit pe o pajiste in intuneric alaturi de foarte multi oameni cu hainele rupte pe ei.Aceasta traire am mai vazut-o si anul trecut, insa acum a fost cu mult mai ampla si puternica.Are dreptate Ashtara cand zice ca se cam repeta “treburile” de anul trecut.
Eu eram imbracat intr-o roba alba cu gluga.Aveam barba si par alb.Semanam foarte bine cu Gandalf din filmul Stapanul Inelelor :)
Pe acest camp se aflau oameni din toate natiile existente pe Pamant.Fiecare natie aveau calareti pe cai albi costumati ca mine(deci nu eram singurul).
Toti oamenii erau rupti de oboseala, campul era plini de spini si le ingreuna deplasarea.In fata mea a aparut un rasarit de Soare si un munte.Era Varful Toaca din Ceahlau.Aici era formata o “pelicula” imensa cat tot muntele…era ditamai Portalul.
Calaretii in alb conectau foarte usor intre ei telepatic.Am simtit semnalul ACUM ESTE MOMENTUL!!!Toti calaretii au inceput sa mobilizeze oamenii si sa-i directioneze spre Portal.
moshu
Eu am inceput sa tip foarte tare “Inainteeee, romanii mei!!!”Si am inceput cu totii sa alergam inspre Portal.Multi cadeau si se impiedicau.Ma intorceam catre ei sa-i ajut sa se ridice.Multi se tineau de cal, de hainele mele…nu renuntau, ma ascultau si alergau inainte.
In spatele multimii se forma o furtuna devastatoare ca un uragan si se indrepta spre noi.Trebuia sa ne miscam inspre portal cat mai repede…simteam ca acolo este salvarea noastra.
Am inceput sa tip mai puternic si mai des “Inainteeeee!!!”Stiam ca daca ne ajunge aceea furtuna va fi rau pentru oameni.La un momentdat am simtit ca nu reusim sa ajungem la timp.M-am uitat in sus si am cerut ajutorul “Doamne Ajuta-ne sa ajungem cu bine!!!”
S-au deschis cerurile si au inceput sa coboare foarte multi ingeri, lupi albi, dragoni.Acestia se apropiau de oameni si care intindeau mana spre ei, ii ajutau sa se ridice in picioare.Nu-i deplasau mai in fata sau spate, ci exact in punctul in care cazusera la pamant.Lucrurile au inceput sa se miste cu mult mai bine…ne deplasam cu mult mai usor.Insa multi renuntasera sa inainteze si au ramas intinsi pe camp.M-a durut sufletul pentru ei, dar mi-am dat seama ca este alegerea lor, iar eu trebuia sa-i duc pe cei care doreau sa ajunga la Portal…si mi-am revenit repede.
Ne-am apropiat cu pasi foarte repezi.Eu am trecut primul prin pelicula.Oamenii se oprisera in fata lui si se uitau cu teama.Dupa ce am trecut eu, m-au urmat cu totii.
Dincolo totul era minunat.Nu se poate descrie in cuvinte cum ma simteam dincolo de Portal. Nu se mai facea diferenta de natie intre unii si altii…cu totii eram la fel.Foarte multa lume a renuntat la lupta si au ramas pe campul cu maracini…chiar si din randul calaretilor in alb.
M-am asezat pe o piatra si am inceput sa plang de bucurie.Acest lucru l-am facut si in planul fizic…am plans cam 10-15 minute in continuu.Eram bucuros ca mi s-a  luat o piatra de pe inima.
Cam asta a fost…cuvintele sunt de prisos, cine are ochi de vazut vede, cine are urechi de ascultat asculta si cine are inima de simtit SIMTE.
Eu insa vreau sa va transmit un lucru: cand esti cazut la Pamant, nu te uita in stanga, nu te uita in dreapta, nu te uita in spate…ridica-te in picioare si mergi INAINTEEE.
A doua chestie interesanta ce mi s-a intamplat aseara este urmatoarea.Am vizualizat o sfera rosie care efectiv m-a absorbit in ea.Prima data m-am speriat, dar mi-am revenit foarte repede si am inceput sa ma simt minunat.Corpul fizic tremura din toate balamalele :) Mai cunosc persoane care au avut parte de aceasta “aspiratie” si le multumesc ca au facut publice aceste trairi(ce-i drept in cercuri restranse).Eu va anunt pe toti sa nu va speriati.Multi dintre voi veti trece prin aceasta “aspiratie” a corpului fizic.Face parte din procesul ascensional al fiecaruia.
Mult Succes!!!
Dan Gaucan
P.S. Nu uitati…Inainteee romanii mei!!! :)
Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

Lupii paznici la oi plantati “sa modifice” Constitutia


Romania este in stare de razboi. Unul nevazut si fara scrupule. Fara reguli si fara prizonieri. Miza: pe termen scurt – resursele subsolului, sistemul energetic, terenul arabil, padurile, etc. Pe termen lung – disolutia unei natiuni care trebuie sa curete locul acesta frumos ca sa aiba alte natiuni “mai aplicate” solutii de back-up. Soldatii din acest razboi sunt agentii de influenta infiltrati in toate structurile de decizie si in ONG-ueile din societatea “in civil”, politicienii cumparati sau santajabili, “presa” aservita, etc. Tinta: poporul roman. O sa va prezentam mai jos un caz emblematic in acest sens. Cristian Pirvulescu, presedintele ONG-ului domnului Soros, Pro Democratia(sic!) are misiunea de a veghea la buna derulare “a modificarii” Constitutiei. Nu ne spune nimeni de ce este nevoie sa fie neaparat modificata si in alte privinte in afara celor legate de regionalizare, dar treaca de la noi.

Aseara in studiorile TVR a fost invitat domnul Pirvulescu, alaturi de alta poama a politicii romanesti, domnul Tudor Chiuariu, omul de casa al domnului Relu Fenechiu ca sa-si dea cu parerea, in calitate “de specialisti” despre modificarea Constitutiei.

La inceputul emisiunii, moderatorul a tinut sa precizeze ca printre solicitarile imperative ale romanilor legate de revizuire se numara reintroducerea pedepsei cu moartea si acordarea dreptului de a detine arme de foc letale.
Solicitarile sunt legitime daca ne gandim la intensitatea agresiunilor la adresa poporului roman, dupa principiul “si oaia incepe sa muste de la atata lup”.
Surprins de intrebare, Pirvulescu a raspuns sec si, oarecum, stanjenit ca nu se poate tine cont de aceste solicitari ale romanilor pentru ca, nu-i asa, s-ar incalca articolul 152 din Constitutie(vezi mai jos), care prevede ca nu se poate modifica Constitutia in sensul restrangerii sau lezarii drepturilor cetatenilor.
Cu alte cuvinte, dupa logica inversata a domnului Pirvulescu, introducerea pedepsei cu moartea pentru coruptii care ne-au adus la sapa de lemn si pentru agentii straini cu nume romanesti, precum si dreptul de a te apara in fata agresorilor, restrange cumva drepturile cetatenilor romani.
Cu alte cuvinte, pentru acest agent plantat sa “revizuiasca” Constitutia, pentru acest lup pus mare sef la stana, cele doua solicitari legitime ale romanilor sunt rele si le lezeaza drepturile. Iar el se vede nevoit sa le apere!? Ciudata logica, ca sa folosim un eufemism.
Articolul 152 Limitele revizuirii
(1) Dispozitiile prezentei Constitutii privind caracterul national, independent, unitar si indivizibil al statului roman, forma republicana de guvernamant, integritatea teritoriului, independenta justitiei, pluralismul politic si limba oficiala nu pot forma obiectul revizuirii.
(2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi facuta daca are ca rezultat suprimarea drepturilor si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora.
(3) Constitutia nu poate fi revizuita pe durata starii de asediu sau a starii de urgenta si nici in timp de razboi.
Aceste doua solicitari nu vor fi luate niciodata in seama pentru ca scopul modificarii Constitutiei este, de fapt, slabirea poporului roman si legalizarea jafului resurselor tarii. Adevaratele interese se concentreaza pe modificarea articolului “economic”, Art. 135, care spune acum ca resursele tarii nu pot fi exploatate decat in interesul poporului roman.
Cu alte cuvinte, vor sa legalizeze jaful si sa nu mai stea cu frica ca, cine stie, pot fi judecati la un moment dat pentru inalta tradare si subminarea economiei. Au mai fost cazuri…
Bineinteles, vor mai modifica si ceva articole care vor da putere mai mare Parlamentului, aceea adunatura de borfasi manipulabili si santajabili in bloc, atat de urata de romani, ca sa dea satisfactie unor decerebrati care, chipurile, conduc Romania.
Nu ne ramane decat sa le spunem, ca buni crestini, ca, de obicei, “de ce ti-e frica, de-aia nu scapi”, dupa cum spune o vorba romaneasca. Pirvulescu trebuie, asadar, sa-si invinga frica si sa tina cont de dorintele romanilor, pentru ca altfel o vom mai modifica o data peste un an cand va veni la putere un partid nationalist. Si va da socoteala. Asa “consultativ” cum e…
Titlul IV – Economia si finantele publice
Articolul 135 Economia 
(1) Economia Romaniei este economie de piata, bazata pe libera initiativa si concurenta.
(2) Statul trebuie sa asigure:
a) libertatea comertului, protectia concurentei loiale, crearea cadrului favorabil pentru valorificarea tuturor factorilor de productie;
b) protejarea intereselor nationale in activitatea economica, financiara si valutara;
c) stimularea cercetarii stiintifice si tehnologice nationale, a artei si protectia dreptului de autor;
d) exploatarea resurselor naturale, in concordanta cu interesul national;
e) refacerea si ocrotirea mediului inconjurator, precum si mentinerea echilibrului ecologic;
f) crearea conditiilor necesare pentru cresterea calitatii vietii;
g) aplicarea politicilor de dezvoltare regionala in concordanta cu obiectivele Uniunii Europene.
Articolul 136 Proprietatea 
(1) Proprietatea este publica sau privata.
(2) Proprietatea publica este garantata si ocrotita prin lege si apartine statului sau unitatilor administrativ-teritoriale.
(3) Bogatiile de interes public ale subsolului, spatiul aerian, apele cu potential energetic valorificabil, de interes national, plajele, marea teritoriala, resursele naturale ale zonei economice si ale platoului continental, precum si alte bunuri stabilite de legea organica, fac obiectul exclusiv al proprietatii publice.
(4) Bunurile proprietate publica sunt inalienabile. In conditiile legii organice, ele pot fi date in administrare regiilor autonome ori institutiilor publice sau pot fi concesionate ori inchiriate; de asemenea, ele pot fi date in folosinta gratuita institutiilor de utilitate publica.
(5) Proprietatea privata este inviolabila, in conditiile legii organice.

Cum influenţează Google şi Bilderberg deciziile mondiale


Hotelul Grove este locul unde se ţin conferinţele secrete ale Grupului Bilderberg FOTO grove.com.uk
Discretul Grup Bilderberg trece acum printr-o transformare majoră, în urma căreia se va rebrandui sub sigla Google, alături de alte reţele majore, informează „Infowars“.
Săptămâna trecută, reporterii de la „Infowars“ au vizitat un hotel de lux din Marea Britanie. Grove Hotel din Watford este locul unde se va ţine conferinţa anuală a Grupului Bilderberg, care va avea loc între 6 şi 10 iunie. Această conferinţă este o adunare clandestină a celor mai influenţi oameni ai lumii din diverse domenii: tehnologic, politic, academic, bancar.
„Bilderberg va fuziona cu Google sub conducerea directorului Google, Eric Schmidt (un participant activ la conferinţele Bilderberg). Conferinţa anuală a Google, ţinută tot la hotelul Grove din Watford, încă din 2007, are loc imediat după conferinţa Grupului, la doar câteva zile distanţă“, spun cei doi reporteri „Infowars“.

Influenţa Bilderberg şi Google
Bilderberg va fi, într-adevăr, redenumit „Google-Berg“, parţial datorită eforturilor de a scoate la lumină activitatea învăluită în mister a Grupului, şi ca un mijloc de rebranduire a întâlnirilor autocrate, nedemocrate şi secrete a elitei. Conferinţele, cândva secrete, vor deveni la modă, liberale, filantropice, chiar după modelul „Google Zeitgeist“ sau TED.
De fapt, în spatele cortinei, Google se foloseşte de aceste forumuri pentru a influenţa lumea. Reporterii „Infowars“ susţin că li s-a spus direct că „organizatorii aşa-zisei Primăveri Arabe care a început în Tunisia şi în Egipt au fost recrutaţi de Google şi, ca urmare, au participat la conferinţa Zeitgeist de la hotelul Grove“.   „Este foarte bine documentat faptul că angajatul Google Wael Ghonim este omul din spatele izbucnirii revoluţiei din Egipt, revoluţie care a condus la instalarea la putere a unei dictaturi a Frăţiei Musulmane, pe care Occidentul o poate folosi ca justificare pentru intervenţiile următoare“, continuă „Infowars“.
Influenţa în creştere a companiei Google în cadrul guvernului britanic şi al celui american este, şi ea, foarte bine documentată. Eric Schmidt a fost consilier şi donator al campaniilor electorale ale lui Barak Obama. Se spune şi că i s-a oferit un post de Secretar de Trezorerie în cadrul administraţiei Obama.

Oameni de seamă care au participat la conferinţele Bilderberg şi Google  
În Marea Britanie, reprezentanţii Google s-au întâlnit de cel puţin 23 de ori de la alegerile generale din 2010, cu oficiali ai Partidului Conservator. Premierul britanic David Cameron a susţinut un discurs la conferinţa inaugurală Zeitgeist din 2006 şi, ca urmare, a devenit premier patru ani mai târziu. Cancelarul britanic George Osborne a făcut o vizită la conferinţă cu doar câteva săptămâni înainte de a participa şi la Bilderberg în 2011, în staţiunea St. Moriz din Elveţia.
Şi fostul preşedinte american, Bill Clinton, curtat de Grupul Bilderberg, a ţinut discursuri la Zeitgeist, dar şi prinţul Charles al Marii Britanii.

Poziţionarea Google
Un reportaj al publicaţiei „The Telegraph“ descria conferinţa Zeitgeist ca fiind „una dintre cele mai puternice adunări ale liderilor lumii afacerilor, ale gânditorilor şi a acelora care sunt consideraţi ca făuritorii viitorului mondial“.
Este clar faptul că Google devine o forţă mai mare decât a guvernelor în controlarea şi în monitorizarea comportamentului oamenilor din jurul lumii, prin diverse mijloace: de la maşinile care se conduc singure (şi care sunt urmărite constant într-o bază de date centralizată a Google) şi Google Glass, care poziţionează un fel de microcip pe fruntea utilizatorului, până la implicarea în manipularea mişcărilor populare prin reţelele media, cum au făcut în Egipt şi în Tunisia.
Direcţia în care se duce totul este foarte clar explicată de însuşi Eric Schmidt, care a declarat în repetate rânduri că intimitatea este o relicvă a trecutului şi că plănuieşte să transforme Google în cel mai puternic „Big Brother“ (Fratele mai Mare), care îl va face de ruşine pe cel imaginat de scriitorul George Orwell în „1984“.
„Nici nu trebuie să scrieţi. Ştim unde sunteţi. Ştim unde aţi fost. Mai mult sau mai puţim, ştim la ce vă gândiţi“, spune Schmidt. Într-o altă declaraţie susţine că „oamenii nu vor ca Google să le răspundă la întrebări, ci vor ca Google să le spună ce ar trebui să facă în continuare“.
În numeroase discursuri ţinute la Zeitgeist, Schmidt a subliniat viziunea sa pentru o lume interconectată permanent, colectivistă, în care individualitatea şi intimitatea sunt ostracizate, o nouă religie a transhumanismului, în care cei care refuză să adere sunt extrădaţi, sunt consideraţi păgâni, sălbatici.


Agenda Bilderberg pentru 2013



Cel puţin câteva, dacă nu toate subiectele de mai jos, vor fi discutate şi agreate în cadrul conferinţelor Bilderberg din 2013, susţin reporterii „Infowars“.
  • Distrugerea dispozitivelor nucleare iraniene, prin atacuri aeriene, în cazul în care Teheranul refuză să renunţe la programul nuclear.
  • Prelungirea conflictului din Siria, prin înarmarea rebelilor.
  • Ameninţarea cu o pandemie globală, cauzată, în parte, de rezistenţa în creştere la antibiotice.
  • Revoluţionarea tehnologiei de imprimare 3D şi găsirea de moduri prin care să poată fi controlată şi prevenită democratizarea producţiei.
  • Mai mult control al statului asupra internetului.
  • Înfiinţarea unui Minister al Adevărului pentru internet, similar cu cel susţinut de Bill Clinton. Acest Minister ar controla tot ce este publicat pe internet (a apărut pentru prima dată în romanul „1984“ al lui George Orwell şi acolo avea funcţia de a modifica toate datele istorice pentru a se potrivi cu ce se susţinea în prezent).
  • Dezvoltarea aşa-numitelor „oraşelor inteligente“, care spionează orice aspect al comportamentului public. Instalarea de sisteme electronice care să înregistreze conversaţiile de pe stradă. Netezirea drumului către tehnocraţie.
  • Ameninţarea stabilităţii sociale, prin scăderea standardelor de trai şi a averilor.
  • O ultimă mişcare disperată pentru a opri Marea Britanie să părăsească UE, distrugând visul unei federaţii europene centralizate.
  • Mai multe ajutoare financiare pentru ţările cu probleme, pentru susţinerea monedei euro.
  • O creştere economică minimă în 2013.
  • Mărirea puterii obţinute de băncile centrale, prin „reformă bancară“.
  • Mai multe taxe şi impozite.
  • Organizarea unei „bule“ de credite în creştere, care să adâncească inflaţia pe cale de dispariţie din Europa.


Sursa: adevarul.ro