luni, 13 mai 2013

Sănătatea din farfuria dumneavoastră


яблоко диета здоровое питание фрукты
© Foto: SXC.hu

Concluzia la care au ajuns oamenii de ştiinţă francezi este tristă. Dieta tradiţională occidentală care conţine multe grăsimi şi zahăr scurtează viaţa oamenilor. Alimentele pe care le consumăm în fiecare zi influenţează în mod direct apariţia bolilor la o vârstă înaintată.

O supă fierbinte cu pâine albă proaspătă, un steak suculent, iar la desert, cafea cu frişcă şi prăjituri pentru o stare bună de spirit. Este un meniu pe care îl ştie fiecare european. Însă cercetătorii au declarat că tocmai acest set de produse este cel mai periculos pentru sănătate. Specialiştii francezi au realizat un studiu: carnea roşie, pâinea albă, untul şi dulciurile pot reduce substanţial durata vieţii. Însă nu trebuie să renunţăm complet la alimentele care ne plac, consideră dieteticianul Maria Studenikina.
„Bineînţeles că trebuie să reducem consumul acestor produse. Carnea roşie este periculoasă prin faptul că are un conţinut bogat de purine. Sunt substanţe care sunt metabolizate în acid uric şi pot duce la dezechilibre şi depuneri ale acidului uric în rinichi şi articulaţii. Volumul lor trebuie să fie redus drastic prin consumul unor alimente folositoare: carne albă (în general, carne de pasăre) şi glucide complexe”.
Este foarte bine studiată influenţa dietei asupra dezvoltării bolilor. Însă nu s-a ocupat nimeni de starea sănătăţii la o vârstă înaintată. Cercetătorii au observat cinci mii de voluntari în decursul a 24 de ani. Când pacienţii au împlinit 51 de ani, specialiştii au efectuat bilanţul. Doar 4% şi-au menţinut starea de sănătate normală pentru vârsta lor şi nu au avut boli cronice. 12% din pacienţi au suferit un infarct sau atac cerebral, iar 3% din cazuri au fost letale.
O dietă occidentală tipică conţine multe grăsimi şi zahăr. Aceasta contribuie la dezvoltarea bolilor cardio-vasculare, principala ameninţare a sănătăţii după 40 de ani. S-a dovedit că dacă în tinereţe omul nu mănâncă mai mult decât trebuie şi consumă alimente naturale, el poate preveni bolile bătrâneţii. Trebuie să ne obişnuim să nu mâncăm ceea ce nu aduce nici un folos, a declarat dieteticiana Olga Perevalova.
„Pentru noi, zahărul este un produs îndrăgit, cu toate că nu conţine decât calorii. Zahărul nu conţine nici vitamine şi nici proteine. Zahărul ne place pur şi simplu pentru că este un deliciu. El este adăugat în toate felurile de mâncare, dacă este sau nu este nevoie, chiar şi în sosuri şi în toate produsele de patiserie”.
Dieta ideală este foarte simplă. La micul dejun dieteticienii ne recomandă să combinăm produse lactate şi cereale, preparate din ouă sau cereale. La prânz, este bine să consumăm o supă uşoară şi carne cu legume. Între micul dejun şi masa de prânz putem să mâncăm legume, iar după prânz, puţine alune. Masa de seară trebuie să fie luată nu mai târziu de ora 9 şi în mod ideal să conţină peşte şi legume. La fructe dulci, cartofi şi pâine mai bine să renunţăm. Dulciurile, mai bine să fie consumate în prima jumătate a zilei.

România sufletelor moarte (cum poate dispărea o ţară)


Motto: „Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar acest pământ e prea frumos şi prea bogat ca să-l puteţi păstra fără luptă. Vi-l vor lua!” (Jean-Marie Le Pen, om politic francez, în atenţia poporului român)
Specialiştii serviciilor inteligente din ţările foarte dezvoltate din Vest au tras următoarea concluzie: mai eficient de distrus o ţară este faptul de a-i infiltra guvernul cu zeci de neisprăviţi, sau nespecialişti, decât cu armate de spioni super-performanţi.
De la cultură la medicină până la agricultură, neisprăviţii ministeriabili vor lua deciziile cele mai aberante, automanipulându-se prin prostie.
Odată plasat în funcţia-cheie, adversarul din afara graniţelor va surâde satisfăcut. Ăsta îşi va distruge ţara mai puternic decât un bombardament cu arme din ultima generaţie. Ceea ce se întâmplă de fapt şi acum cu România. Dacă nu am simţi pe propria piele, şi am putea privi din exterior acest jalnic spectacol, poate am râde pe săturate de aceste marionete numite „miniştri”.
Diferenţa dintre realitatea cotidiană şi nepriceperea lor devine pe zi ce trece catastrofală. Şi să trecem acum la exemple concrete:
1. Actuala coabitare
Actuala coabitare nu este o surpriză pentru cei care cunosc bine biografiile actualilor potentaţi. Nu e nici o mirare că întâlnim în aceeaşi barcă un fost ministru FSN-ist al Transporturilor, Traian Băsescu, lângă un ginere de nomenclaturist, Victor Ponta.
Electoratul naiv a văzut în această aglomeraţie USL-istă salvarea de ultim moment. Salvarea nu va fi niciodată, atât timp cât interesele de clan şi mafiotice transcend naivitatea electoratului amăgit.
De un amuzament grotesc este şi declaraţia lui Varujan Vosganian că doreşte o remodernizare a industriei româneşti. Probabil că el se referea la noile mall-uri, care au luat locul vechilor fabrici, pentru că din vechea industrie s-a cam ales praful.
Tot astfel, o minciună sfruntată a fost şi aceea care privea repornirea unei întreprinderi strategice – Oltchim. Crudul adevăr este că Oltchim este falimentară şi falimentată de băieţii deştepţi, care s-au pierdut prin offshore-urile din Oceania.
Cu surle şi trâmbiţe, Victor Ponta, pe când era şi ministru al Justiţiei şi prim-ministru, se lăuda că nici un „băiat deştept” nu va scăpa de rigoarea justiţiei, dându-l ca prim exemplu pe apropiatul lui Băsescu, Adriean Videanu.
Nu a trecut mult timp şi Adriean Videanu contraatacă arătându-l cu degetul pe premier ca făcând parte din lotul extins al „băieţilor deştepţi”, buni pentru Jilava sau Poarta Albă.
În acest haos declarativ, omul de bun-simţ constantă că se prăbuşeşte totul: autoritatea statului, cursul leu-euro, producţia de mărfuri, lichidităţile care încep, curios, să dispară.
2. Unde sunt banii românilor?!
După renumita tăiere Boc-Băsescu, lumea se aştepta la o minimă revigorare a nivelului de trai. Din nefericire, coşul zilnic al cetăţeanului scade. În paralel asistăm la măriri exorbitante ale preţului kilowatului, ale preţului întreţinerii. Foarte mulţi dintre cetăţenii oraşelor, care nu au fost executaţi silit de către bănci, au trebuit să-şi schimbe locuinţele de trei sau două camere, pentru a se muta în condiţii improprii, salvându-se astfel, pentru o vreme, de întreţinerea galopantă. Mai mult, multe dintre asociaţiile de locatari s-au debranşat de la serviciile publice de întreţinere.
Mă întreb, pe bună dreptate, unde sunt banii lichizi ai românilor? Sumele provenite din tăierea salariilor, pensiilor şi ajutoarelor sociale unde s-au dus? În ce cont au intrat, ce destinaţie au avut şi, mai ales, cine a încasat dobânda uriaşă?
În paralel cu această sărăcie galopantă şi umilitoare, bişniţarii ideologici aserviţi mafiilor inter-partinice cheltuiesc în localuri de lux, plimbându-şi amantele în limuzine elegante. Iată un paradox pe care l-a observat un jurnalist britanic: interlopii români nu se prea tem nici de poliţie, nici de justiţie. Ei au soluţia extraordinară: primesc un an sau doi de puşcărie după care tot ce au furat le revine de drept şi adesea îi auzi spunând: „Am fost băiat deştept!”.
În Marea Britanie şi SUA, prima grijă a justiţiei este confiscarea averilor ilegal dobândite şi arestarea infractorului este etapa a doua. La noi, situaţia este inversă. Nu se urmăreşte confiscarea averii ilegal dobândite, se dă de ochii proştilor un an sau doi de închisoare iar mafiotul dispare în câteva luni din puşcărie pe motive medicale.
Reîntors din puşcărie, devine un demn „investitor”. Deci moralitate nu avem fiindcă legea lustraţiei nu e atât de necesară. Confiscarea averilor nu este trecută în Constituţie! Dar pe mulţi patrioţi ridicoli, de-a dreptul semidocţi, îi preocupă regionalizarea României!
3. Cum se distruge o ţară!?
Aş fi foarte curios să-mi răspundă şi mie un demnitar, de la Ponta la Crin Antonescu, şi să-mi explice astfel cum, printr-o simplă împărţire geografică a unei ţări, economia se revigorează brusc?! Iar nivelul de trai să ajungă la niveluri astronomice!
Explicaţia logică a împărţirii pe regiuni este mult mai simpă şi mai păguboasă. Vechii baroni de partid şi de stat vor o halcă şi mai mare din trupul ţării. Cu nici un gând de eficienţă, decât personală! În nici un caz, naţională!
Al doilea aspect al regionalizării îl reprezintă slăbirea statului naţional unitar român, deci un atentat important la integralitatea României. Serviciile de informaţii şi armata ţării nu au nimic de spus în acest sens?
Am fi foarte curioşi să aflăm opiniile unor adevăraţi specialişti, şi nu ale unor funcţionari burtoşi, încasând salarii ameţitoare, în comparaţie cu un medic sau un profesor univerisiar.
Nici contextul politic internaţional nu este favorabil României acum. Priviţi atenţi ce se întâmplă azi în Grecia şi Spania, unde numărul sinuciderilor şi omuciderile au crescut spectaculos din cauza sărăciei şi a şomajului; ţări altfel considerate superioare României ca nivel de trai.
Vă daţi seama la ce final ne va împinge această clasă politică coruptă şi stupidă, suflete moarte care vor o ţară încă vie la fel de moartă!
Numai o justiţie (poate utopic) corectă şi dusă la extrem va eradica această plagă a neo-nomenclaturii UTC-iste. 
Sursa : cotidianul.ro

Fotografie


Cam asa batea Soarele in  masivul Ceahlau ieri.Fotografia este facuta la Izvorul Muntelui- la poalele Ceahlaului, in data de 12 mai 2013.
halousoare
Sursa: Vladut Clapa.Multumim!!!

Restabilirea energiilor masculine și feminine în corp


paun
Dragi prieteni, eu sunt Mama Voastră, Pământul care vă susține! Eu curg prin voi în mod constant și vreau să vă hrănesc și să vă inspir cu energia mea. Noi suntem împreună și vom dansa acest dans împreună.
Viața într-un corp, de bărbat sau de femeie, este o interacțiune între sufletul vostru și cel al Pământului. Onorați-vă frumosul corp, corpul pe care Eu vi l-am dat! Este o expresie a energiei masculine sau feminine, așa că simțiți-i frumusețea! Observați-l din interior! Experimentați puternicele energii din corpul vostru: emoțiile, sentimentele, pasiunile, dorințele! Ele sunt energii puternice cărora uneori le opuneți rezistență. Totuși, încercați pentru o clipă să simțiți frumusețea pură a corpului vostru fără a dori să-l controlați! Simțiți câmpul de forță care sunteți ca ființă fizică!
Voi primiți în mod continuu informații de la corpul vostru, dar de multe ori ignorați aceasta, pentru că voi credeți că în mintea voastră știți mai bine ce este rău sau bine pentru voi. De multe ori vă ignorați corpul, darul meu pentru voi! Vă cer ca mai degrabă să vă întoarceți atenția în jos către pământul de sub picioarele voastre, temelia voastră pentru aceasta viață, și să reveniți la corpul vostru sacru – sălașul sufletului vostru. Faceți pace cu propriul vostru corp și nu mai opuneți rezistență acelor energii care se manifestă aici – respectați-le! Sufletul vostru este invitat să danseze cu energiile Pământului, cu energiile de a fi femeie, de a fi bărbat, de a fi împreună.
Haideți să facem acest lucru astăzi. Încercați să vă eliberați de convingerile în termeni de bine sau rău, convingeri legate de ceea ce este permis și ceea ce nu este permis. Încercați să vă eliberați complet de acele idei. Lăsați energiile să vorbească de la sine. Dacă priviți în jurul vostru în natură, veți vedea un joc continuu între energii și puteri: în vânt, în apă, în temperatură, în anotimpuri, în vreme. Totul se mișcă în mod constant, dar tinde în mod natural către un anumit echilibru atunci când lucrurilor li se permite să-și urmeze propriul curs. O nevoie arogantă de a controla și organiza duce în cele din urmă la dezechilibru, la o lipsă de echilibru. Și acest lucru se întâmplă de asemenea cu propria voastră natură umană, pentru că voi faceți parte din natura pământească. Eliberați-vă de tendința de a încerca să controlați și să manipulați totul. Uitați-vă la cine sunteți, aici și acum, în acest moment! Permiteți intuiției voastre să-și facă simțită prezența și să vă ”vorbească”.
Fiecare dintre voi, cei de față, tânjește după iubire. Iubire în relațiile cu ceilalți și iubire pentru voi înșivă! Iubire de dat și iubire de primit, și asta este așa cum ar trebui să fie, pentru că această dorință este sinceră. Chiar dacă aveți această dorință puternică, există o parte a voastră care este în frică și în întuneric. Această parte vă face să vă fie frică de iubire. Deci, deși o parte din voi tânjește după iubire și caută iubire, o altă parte a voastră, neintenționat, vă restricționează de la a da și a primi iubire.
Voi sunteți înaintașii unui nou timp, voi sunteți pionierii. Voi pășiți pe un nou pământ, un teritoriu neexplorat. Doriți să trăiți din inima și din sufletul vostru și doriți să vă familiarizați cu ceea ce este iubirea cu adevărat. Nu imaginile despre iubire care sunt portretizate prin intermediul mass-mediei, ci o iubire care este mult mai mare și mai vastă! O iubire care permite ambilor parteneri să fie în totalitate ei înșiși. O iubire așa cum a intenționat natura să fie!
Acesta este un moment de tranziție pe Pământ. Tot mai mulți oameni doresc profunzime în relațiile lor, o întâlnire adevărată cu o altă persoană, și într-acolo vă duce calea voastră. Dar nu este un drum care doar urcă, este un drum care poate coborî foarte adânc, deoarece pe acest drum vă întâlniți cu propriile voastre frici, cu prejudecățile părinților și strămoșilor voștri și cu durerile generațiilor dinaintea voastră. Aceasta este alegerea pe care voi o faceți odată ce ați ales o relație în noua eră. Atunci alegeți o altă cale de a fi. Alegeți o deschidere și o sinceritate care merg până în miezul ființei voastre și, prin urmare, această alegere vă provoacă să descoperiți cât mai mult din sufletul vostru, acea parte din voi care se ascunde încă în întuneric.
Haideți să privim azi în mod deschis și fără judecăți la ceea ce mai este de descoperit în voi înșivă! Ce durere, ce frică trăiește acolo? Ce vă împiedică să vă iubiți pe voi înșivă și pe ceilalți? Să ne uităm mai întâi la trecut și la felul în care s-au dezvoltat energiile feminine și cele masculine în secolele trecute. Vom vedea că energia masculină a jucat un rol dominant secole de-a rândul și că ambele sexe, atât femei cât și bărbați, au avut de suferit din această cauză. Energia masculină, care a fost dominantă în istoria voastră, a fost foarte mult o energie mentală care a dorit să direcționeze și să determine natura pământească, precum și natura umană. Această formă de energie dorește să limiteze și să controleze, de multe ori din dorința de putere.
Această energie s-a manifestat în toate straturile societății. În guverne, religii, iar în viața de zi cu zi energia feminină, emoționalul și intuitivul, a fost suprimată. Rezultatul a fost că femeile s-au simțit inferioare. Calitățile feminine au fost mai puțin, sau deloc, apreciate. Aceasta a fost imaginea dominantă. Femeile au fost privite ca cetățeni de rangul doi, ființe umane inferioare, iar energia feminină în general a fost privită cu suspiciune.
Dacă sunteți agresivi și vă concentrați pe control, putere și manipulare prin intermediul proceselor mentale, femininul va deveni în curând dușmanul vostru, pentru că femininul este prin natura sa mult mai curgător, mai flexibil, și mult mai conectat la calitățile sentimentului și emoției. Femininul este sursa întregii inspirații. Ea creează puntea de legătură cu Sufletul vostru. Sufletul vostru curge prin energia voastră feminină! Energia masculină este menită să susțină acea inspirație și să facă posibilă stabilirea acestei inspirații în lumea materială.
Așa s-ar petrece lucrurile dacă masculinul și femininul ar lucra bine împreună, dar de-a lungul istoriei această cooperare naturală a fost fragmentată, iar bărbații și femeile au devenit niște străini care stau vizavi unii de ceilalți. Iar acest lucru nu s-a petrecut doar în exterior între femei și bărbați, ci și în inimile bărbaților și femeilor.Bărbații s-au înstrăinat de propria lor viață emoțională, și-au  interzis-o, iar femeile au început să se simtă nesigure în ceea ce privește cine sunt și ce pot face. În ambele sexe dominația masculină a provocat răni.
Aș vrea să vă alăturați mie într-un exercițiu de vizualizare ghidată. Imaginați-vă că vedeți un bărbat și o femeie stând unul lângă celălalt. Aș dori să schițez aici o imagine a sufletului masculin și feminin la nivel colectiv. O imagine foarte sumară, dar totuși o imagine generală, ceva ce puteți recunoaște sau cu care v-ați putea identifica.
Când vedeți un bărbat cum se uită, istoric vorbind, la durerea pe care a suferit-o, atunci veți vedea un bărbat a căror emoții nu sunt lăsate să se manifeste suficient.Bărbații s-au identificat cu gândirea, cu A FACE, a acționa, dar conexiunea lor cu inima este ruptă sau dificil de găsit. Dacă vă uitați la figura unui bărbat, puteți vedea că o parte din el trăiește într-o carapace, într-o armură. Această armură îi dă, pe de-o parte, sentimentul de siguranță, dar pe de altă parte îl limitează, pentru că inima lui este sufocată. Puteți să-i vedeți valul de pasiune și de iubire, doar că acesta nu poate curge liber prin armura sa pentru că este sufocat din cauza blocajelor care există în interiorul său. Bărbații nu-și pot exprima foarte bine sentimentele pentru că ei trebuie să înfrunte o armură veche, care de fapt nu li se mai potrivește, dar puteți percepe fisuri care încep să apară în armura acestui masculin reprezentativ.
Bărbații luptă împotriva acestei vechi armuri, pentru că vor să-și exprime mai mult sentimentele spre exterior. Dar în această restricționare, care este rezultatul unor judecăți din trecut, lucrurile au rămas încă tot așa: ca bărbat nu vă puteți exprima din inimă anumite emoții și nu vă puteți conecta cu adevărat cu o altă persoană.Din punctul de vedere al acestor restricții, veți renunța la o anumită securitate atunci când vă veți elibera de inhibiții, iar acest lucru este periculos și înfricoșător pentru minte.
Să ne uităm acum prin intermediul acestei vizualizări cum arată o femeie ca rezultat al lungului ei trecut de durere și oprimare. Dacă vă uitați la această femeie reprezentativă, primul lucru pe care îl observați este că ceva lipsește. Ea nu este pe deplin prezentă, din cauza oprimării și violenței sexuale pe care a experimentat-o în ultimele mii de ani. Ceva a fost închis, în special în pântecele ei și în chakrele inferioare.
Durerea provocată de violență a fost prea grea pentru a fi procesată. Și ceea ce fac oamenii dacă traumele sunt prea mari,  pentru a le supraviețui, ei fug cumva de ele. Ei încearcă să-și părăsească corpul și nu mai sunt suficient de împământați și nu mai sunt conectați la puterea lor interioară, pentru că este prea dureros să fie complet prezenți în corpurile lor. Acest lucru este valabil la nivel global pentru femei.
Cereți acum ca în imaginația voastră să vă conectați cu ambele figuri și haideți să începem cu bărbatul. Imaginați-vă că mergeți cu conștiința voastră în interiorul acelui bărbat. Simțiți durerea care este vie acolo, precum și dorința din el de a fi capabil să simtă din nou, să trăiască din inimă. Vedeți dacă nu cumva recunoașteți în voi înșivă o parte din acea armură restrictivă. În ce măsură purtați și voi acea armură care pare să vă dea certitudinea controlului, dar care vă oprește totodată sufletul să radieze pe Pământ? Vedeți dacă-i puteți spune acelui bărbat, și astfel și vouă înșivă, că poate să-și dea jos acea armură, bucată cu bucată, eliberându-se din ce în ce mai mult. Puteți să vă eliberați de ceea ce este în exces și nu vă mai este necesar! Faceți acest lucru acum, dar nu forțați! Vedeți ce poate cădea de la sine.
Observați ce se simte mai liber în câmpul vostru energetic și în emoțiile voastre, și unde poate curge energia eliberată. Poate că există un loc în corpul vostru în care poate curge spontan. Totuși, este posibil ca o parte din armură să fi rămas sau să refuze să cedeze. Dacă este așa, lăsați-o pur și simplu să fie; nu trebuie să se dizolve totul dintr-o dată. În acest fel v-ați ajutat pe voi înșivă, precum și spectrul larg al întregii energii masculine de pe Pământ, care vrea să se transforme  în acest moment, vrea să se schimbe. Acum ieșiți din figura bărbatului pe care vi l-ați imaginat!
Acum aduceți-vă conștiința într-un punct de focalizare, părăsind figura acelui bărbat, și priviți femeia. Remarcați cum vedeți figura femeii, incertitudinea și nesiguranța, fragilitatea și delicatețea din ea, neîndrăznind să fie aici în întregime. Mergeți acolo pentru un moment cu conștiința voastră și lăsați-o să coboare în conștiința și în corpul ei. Vă puteți conecta cu frica și cu rezistența ei de a fi aici pe deplin, pentru a coborî în acea fragilă zonă a abdomenului ei, în pântecele ei.
Eu, Mama Pământ, sunt cu voi atunci când faceți acest lucru, așa că sunteți în siguranță. Vă voi susține, nu vă fie frică. Deveniți prezenți în energia din acea figură feminină. Lăsați-o să știe că sunteți acolo pentru ea, că o acceptați. Spuneți-i cât este de frumoasă, cât de binevenită este în această lume pe Pământ. Avem nevoie de darurile sale intuitive și de conexiunea pe care ea o creează cu sufletul, de cunoașterea sa interioară și frumusețea pe care ea o aduce la viață. Avem nevoie de ea din nou pe Pământ!
Imaginați-vă că un fel de scară apare din cer și că energia feminină, completă și autentică, coboară încet și faceți acest lucru atât pentru voi înșivă, cât și pentru întreaga energie feminină în acest moment! Ea are nevoie să se simtă binevenită pe Pământ, pentru că ea a fost îndepărtată de Pământ din cauza agresiunii și durerii pe care a experimentat-o.
Această durere este prezentă în voi toți, indiferent de faptul că acum sunteți femeie sau bărbat.
De aceea este atât de dificil să permiteți emoțiilor voastre libertatea de exprimare și să îndrăzniți să fiți cine sunteți în adâncul sufletului vostru. Încercați să vedeți dacă puteți aduce acea scară mai aproape, dar lăsați-i libertatea de a face cum dorește ea, nu trebuie să coboare dintr-o dată. Acum părăsiți această figură imaginară a femeii și întoarceți-vă la voi înșivă, în corpul vostru, în aici și acum.
Vă puteți vizualiza într-un triunghi cu aceste două figuri, energia masculină și energia feminină. Acestea sunt imagini care au de-a face cu voi, cu viața voastră ca indivizi și, în același timp, aceste imagini transcend viața voastră individuală, pentru că ele sunt câmpuri de forță care impregnează întreaga voastră societate.
Recunoscându-vă rănile din trecut prin aceste figuri imaginare din această vizualizare, vă vindecați o parte din voi și în același timp vă eliberați de trecut.Puteți deveni din nou un bărbat sentimental și inspirat, sau o femeie puternică, încrezătoare în sine, intuitivă și talentată. În acest fel vă eliberați de durerea din trecut și totodată aduceți vindecarea în conștiința colectivă.
Vă mulțumesc pentru munca pe care vreți să o depuneți în acest proces de transformare. Voi sunteți înaintașii unui nou timp!
 .
.
© Pamela Kribbe,  www.jeshua.net/ro
Traducerea: Póka Monica Luminița

Ce facem astazi ? 11-13 mai 2013


cheie
  Starea noastra poate oscila intre romantism si hipersensibilitate, intre mediumnitate si lipsa de simt practic – in functie de cum percepem propria realitate … prin jumatatea plina sau goala a paharului.
De asemenea exista tendinta de dispersie catre mai multe subiecte de interes. Este recomandata replierea catre interior, pentru o mai buna focalizare a atentiei catre exterior. Este important sa adaptam aceste (si orice) tendinte in folosul propriu.
Sunt zile in care comunicarea devine foarte importanta, mentalul devine mai activ, orientat catre lucrurile practice si, se adapteaza situatiilor existente. Avem puterea de a ne sustine ideile si deciziile dar, este important sa ramanem obiectivi.
Duminica poate fi o zi de sansa, oricum cu mai mult optimism si o mai mare disponibilitate de deschidere catre ceilalti, cu mai multa incredere si vointa, eventual cu vesti bune si/sau surprize placute. Insa, toate aceste lucruri bune s-ar putea sa fie plasate in penumbra atentiei noastre. Este important sa fim prezenti, in ceea ce facem, acolo unde suntem, in interactiunea cu lumea din jur, pentru a observa la timp ceea ce ar putea fi un potential benefic.
Saptamana viitoare ar fi potrivit sa o incepem cu atentie si rabdare.
Este important sa ne exprimam dar, sa nu dam buzna peste sufletul celorlalti si, sa avem rabdare sa ne observam emotiile noastre dar si pe ale celorlalti, sa incercam sa negociem orice situatie, cu mintea linistita si cu cuvantul cald.
Suntem pe faza de crestere a Lunii, chiar la inceputul ciclului lunar, astfel ca luni 13 mai, este potrivit sa implicam aportul propriu in derularea actiunilor, sa folosim propriile resurse, fie ca e vorba de cele financiare, fie despre capacitatile creatoare sub orice forma.  Dar este mai bine sa asteptam pana dupa pranz, deoarece Luna se afla in “mers in gol” pana la ora 13.00.
Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Bun la Casa Omului

Moscova sfidează Vestul şi Israelul. Siria va primi armament rusesc


С-300 зенитно-ракетный комплекс россия вооружение
Foto: RIA Novosti

În ultima săptămână, Moscova a devenit centrul politicii internaţionale în contextul conflictului sirian. Miza conflictului, dincolo de soarta Siriei este uriaşă. Dacă Vestul reuşeşte să lichideze Siria, urmează Iranul, iar apoi, valul de fanatici musulmani, înarmaţi de Occident şi finanţaţi de monarhiile salafite ale Golfului Persic, va fi îndreptat împotriva Rusiei.

De fapt, pe străzile Damascului se joacă viitorul multor ţări şi configuraţia sferelor de influenţă globală. În ciuda eforturilor curatorilor occidentali, mercenarii arabi din Siria sunt aproape de înfrângere totală, forţându-şi finanţatorii să caute opţiuni de intervenţie militară directă.
Presa turcă relatează că tentativele timide ale Ankarei de a se înscrie în conflict au fost sugrumate în faşă de intervenţia Moscovei. Ieri, o parte a politicienilor turci, care visează la refacerea grabnică a Imperiului Otoman, au încercat să demonstreze că un atentat terorist dintr-un oraş aflat în apropierea graniţei turco-siriene a fost organizat de serviciile lui Assad, dorind implicit să creeze o justificare pentru o intervenţie militară. Imediat, aripa raţională a guvernului turc, reprezentată prin ministrul afacerilor externe Davidoglu, a precizat că toţi teroriştii arestaţi în cadrul investigaţiei aparţin unei grupări radicale marxiste şi nu serviciilor siriene. La Ankara, meciul intern încă se joacă.
Săptămâna trecută, Israelul a încercat să provoace Siria printr-o serie de raiduri aeriene care în mod normal ar fi trebuit să genereze o stare de război. Regimul Assad a rezistat tentaţiei de a riposta, năruind planul strategilor de la Tel Aviv. Răspunsul asimetric al Moscovei a venit dintr-o zonă neaşteptată. Expertul militar israelian Alex Vexler, cunoscut pentru conexiunile sale în zona Mossad, a declarat pentru ITON TV că în cadrul recentei vizite la Beijing a premierului Netanyahu acestuia i-a fost transmis un mesaj din partea Moscovei în care se specifica în mod expres faptul că Rusia va livra Siriei sisteme anti-aer de tip S 300 şi „alte tipuri de armament avansat”.
Din acel moment a început frenezia mediatică şi diplomatică. John Kerry, secretarul de stat american a declarat că „SUA ar prefera ca Rusia să nu livreze Siriei armament ce ar putea ameninţa securitatea Israelului”. Apoi, John Kerry a plecat la Moscova, unde a fost forţat să aştepte trei ore în aeroport înainte de a fi primit în audienţă la Vladimir Putin. Rezultatul vizitei secretarului de stat american a fost nul. A doua tentativă de a convinge Moscova să renunţe la plan a fost întreprinsă de premierul britanic care a făcut o vizită-fulger la Moscova, dar s-a întors fără nici un rezultat. Acum, urmează tentativa premierului israelian Benjamin Netanyahu. Reacţia Moscovei a fost clară, dură şi directă. Ministrul de externe, Serghei Lavrov a declarat că Rusia va îndeplini în totalitate toate contractele asumate în privinţa livrărilor de armament pentru Siria, precizând că asemenea livrări nu încalcă legislaţia internaţională. Mai mult, surse din cadrul diplomaţiei ruse au declarat pentru Forbes că poziţia tranşantă a Rusiei a rămas complet neschimbată după vizita premierului David Cameron.
Vestul a demonstrat că este dispus să facă orice, inclusiv să ofere concesii geopolitice importante, pentru a garanta securitatea Israelului, ceea ce arată că mica ţară din Orientul Mijlociu este acum cea mai mare vulnerabilitate a sistemului occidental de alianţe. Exploatarea acestei vulnerabilităţi oferă ample posibilităţi creative pentru entităţi interesate de reformatarea configuraţiilor geopolitice. Timpul va arăta cine vor deveni principalii beneficiari ale acestei situaţii deosebite.

Un „tsunami de gheaţă” s-a abătut asupra SUA şi Canadei


цунами волна шторм ураган
© Foto: Flickr.com/machbel/cc-by-nc-sa 3.
Rafale puternice de vânt au provocat un „tsunami de gheaţă” pe malurile lacurilor din Canada şi Minnesota de Nord.
Vânturile puternice au bătut cu o viteză de aproximativ 50-60 metri pe secundă şi au împins sloiurile de gheaţă de pe lacuri.
În unele locuri, gheaţa a fost împinsă câteva zeci de metri, distrugând construcţii şi grădini. Pe ţărmul Lacului Dauphin au fost distruse 12 case. Înălţimea valului de gheaţă a ajuns la 10 metri.
Furtuna devastatoare a durat în jur de 15 minute. Nu se înregistrează victime printre localnici.

Locul şi rolul României în reconfigurarea Europei Centrale şi de Est. Partea I


глобус карта Россия карта россия Европа карта европа

© Foto: Flickr.com/duncan/cc-by-nc

Vă supunem atenţiei un comentariu de Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni, licenţiat în ştiinţă militară la Academia de Înalte Studii Militare din Bucureşti-promoţia 1992 despre ratarea de către România a participării la mari proiecte investiţionale.

„În urmă cu câţiva ani, experţii ruşi au conceput o modelare matematică a evoluţiei Uniunii Europene până în 2024. Concluziile lor arătau că austeritatea financiară dictată de Germania, Franţa şi Marea Britanie va face ca majoritatea fondurilor UE să fie direcţionate spre aşa-zisa „veche Europă". O mică parte din ele se estimează că vor ajunge la statele de graniţă ale vechii Europe (Polonia, Cehia, Slovenia şi Slovacia), în timp ce statele membre UE, aflate la est de acest aliniament, nu vor primi decât promisiuni. Acest lucru l-au înţeles ulterior Grecia, Bulgaria şi Ungaria. Singura care n-a înţeles nimic este România.
Profitând de situaţia creată, Rusia şi China au creat un vast plan de acţiune în Europa Centrală şi de Est, bazat pe crearea unui „coridor sanitar", alcătuit din 5 state din zona balcanică (Grecia, Macedonia, Serbia, Bulgaria, Ungaria). Esenţa acestui plan se rezumă la repornirea doar a economiilor statelor din acest coridor şi aducerea lor la un standard apropiat de cel al ţărilor occidentale. Cum? Prin furnizarea de gaze ruseşti la un preţ preferenţial prin gazoductul South Stream. Apoi prin investiţii în ramura construcţiilor de maşini.
De exemplu, compania chineză constructoare de autoturisme Great Wall Motor și-a deschis prima sa linie de montaj din Europa, la Loveci în nordul Bulgariei, unde produce SUV-uri, camionete şi microbuze, toate motorizate de Mitsubishi. Pe care le exportă în ţările UE. Compania BYD Co, produce deja cele mai performante autobuze electrice, autoturisme hibride şi troleibuze din lume, sub licenţă Daimler, la fabrica de la Breznik, din sud-vestul Bulgariei. De anul viitor axându-se şi pe construcţia de trenuri electrice de mare viteză pentru Bulgaria, Serbia, Ungaria şi Grecia.
O altă direcţie de acţiune pentru repornirea economiilor statelor din coridorul sanitar o reprezintă investiţiile masive în crearea unei moderne infrastructuri de transport rutiere, de cale ferată, fluvială şi aeriană. În Serbia chinezii construiesc de zor autostrăzi, poduri peste Dunăre şi modernizează toate aeroporturile. După ce directorul aeroportului Otopeni (specialist în termopane, numit pe post de Victor Ponta conform algoritmului politic, direct din funcţia de şef al organizaţiei judeţene PC Satu Mare) a refuzat oferta, aeroportul de la Budapesta a devenit staţia de întreţinere tehnică şi escală pentru cele 1.000 de avioane ale Air China, China Eastern Airlines şi China Southern Airlines, care vin din China, traversează oceanul Atlantic sau merg în Africa. Tot pe banii chinezilor, Ungaria s-a pricopsit cu prima linie rapidă care leagă Budapesta de aeroportul său internațional. 
La Belgrad a început construcţia unei linii de cale ferată de mare viteză (pe care se va circula cu viteze de peste 300 km/h) care va lega capitala sârbă de Budapesta. Urmează ca de la Belgrad chinezii se construiască noi tronsoane de cale ferată rapidă care să ajungă la Burgas prin Sofia şi de la Sofia mai departe în Grecia, la Salonic şi la Skopje în Macedonia.

Cireaşa de pe tort o reprezintă construirea unui canal navigabil care va face legătura între Belgrad şi portul grecesc Salonic, utilizând fluviul Dunărea şi râurile Morava şi Vardar. Acest proiect a fost încredinţat firmei chineze de stat CRBC, aceeaşi care a realizat şi podul Qingdao peste golful Jiaozhou (cel mai mare din lume), cu şase benzi auto şi cu lungimea de 42,5 km. Dacă ceea ce spun eu vi se pare fantezist, căutaţi articolul lui Bogdan Cojocaru din Ziarul Financiar al trustului Pro, cu titlul „Un canal navigabil între Dunăre şi Marea Mediterană, cale ferată de mare viteză şi autostrăzi sunt proiecte pe care Serbia le va realiza cu bani şi companii din China". 
Canalul Belgrad - Salonic permite chinezilor ca pe lângă o intensă mecanizare a agriculturii Serbiei (după metodele aplicate în trecut de Ceauşescu) să creeze şi o vastă reţea de irigaţii, transformând ţara vecină într-un veritabil grânar al Europei, cu o piaţă de desfacere 100% asigurată. Prin intermediul său, mărfurile chinezeşti ajung direct în inima UE, fără a mai trece prin marea Neagră, scurtând astfel peste 1.000 km.


Canalul Belgrad - Salonic creează însă o mare problemă României, întrucât reduce cu 50% din debitul, adâncimea şi distanţa între malurile Dunării, făcând canalul Dunăre - Marea Neagră impracticabil. Şi volumul de mărfuri tranzitate prin portul Constanţa se va reduce la jumătate. Cum reactoarele Centralei Nucleare de la Cernavodă sunt răcite cu apă din acest canal, ar cam trebui să ne luăm adio de la ele. Amintesc şi că din totalul de 6.325 MW energie hidro produsă de România, hidrocentralele Porțile de Fier I şi Porțile de Fier II asigură împreună 2.760 MW, iar unitățile I și II ale Centralei Nucleare de la Cernavodă produc împreună circa 18% din consumul de energie electrică al țării.
Ca să înţelegeţi cât de bine a fost gândit planul ruso-chinez, vă amintesc faptul că proiectul canalului Istanbul a apărut în 2011, el urmând să facă legătura între Marea Marmara şi Marea Neagră, în paralel cu strâmtoarea Bosfor, permiţând astfel navelor militare americane să eludeze restricţiile impuse de Convenţia de la Montreux referitoare la strâmtorile Bosfor şi Dardanele. După ce au fost realizate studiile de fezabilitate şi cele geologice, a fost stabilit traseul final în lungime de 48 km. Numai că imediat ce China a făcut anunţul referitor la canalul Belgrad - Salonic, turcii au sistat proiectul lor, întrucât a devenit inutil.
Gura păcătosului adevăr grăieşte, zice o vorbă din popor. În septembrie 2005, aflat în Statele Unite, preşedintele Traian Băsescu a susţinut un discurs la universitatea Stanford, în care a apreciat că Federaţia Rusă tratează Marea Neagră ca pe un „lac rusesc". Iată cum Marea Neagră chiar e pe punctul să devină lac rusesc, cu generoasa contribuţie a crasei incompetenţe a preşedintelui ales de români. Pe 2 aprilie 2008 la summit-ul NATO de la Bucureşti acelaşi Traian Băsescu recidiva afirmând că secolul 21 nu mai e secolul ameninţărilor aşa cum a fost secolul 20 şi că nimeni nu poate obliga pe vecin să aibă aceleaşi opţiuni ca el.
Acum ce mai contează ce vrem noi, ne-a întrebat Băsescu vreodată? Întrucât prin voinţa personală a lui Traian Băsescu am rămas în afara coridorului sanitar, nu cred că mai avem ceva de spus dacă vecinilor noştri le va trece prin cap, să-şi ia fiecare, câte o felie din România.

După ce aţi văzut cât de mult şi-au dorit Traian Băsescu şi Victor Ponta ca România să devină o insulă izolată şi bananieră în Europa, cum s-a ajuns aici, vă voi explica în partea a II-a a materialului”.

(va urma)

RECLAMA - Invataturile Arcturiene

" Când te relaxezi în conştiinţa ta multidimensională, poţi avea acces doar la realitatea tridimensională călătorind cu corpul tău fizic şi să alegi să accesezi realităţile tale mai înalte, odată cu ridicarea conştiinţei şi depăşirea gândirii tridimensionale. Mai mult decât atât, atunci când chemi sentimentul de iubire necondiţionată, care este din abundenţă în lumile mai înalte, eşti liber să gândeşti în orice dimensiune. Iubirea necondiţionată îţi permite să păstrezi realităţi multiple în Inima ta mai Inaltă, pentru că este forţa de legătură a universului şi uneşte toate realităţile ca fiind expresiile infinite ale lui Unu. De aceea, iubirea necondiţionată îţi permite să te eliberezi de separarea şi limitările spaţiului şi timpului din dimensiunea a treia. " Arcturienii
 

 


Ce inseamna de fapt potential multidimensional? Noi ca si suflet avem aspecte care se afla pe diferite trepte de evolutie, un sine care este ranit si dornic de iubire, un sine care este constient de ceea ce se intampla in viata lui, un sine care este mai avansat si ne poate ajuta sa trecem prin provocarile din prezent. Depinde catre ce ne uitam, spre cel care are nevoie de vindecare, spre cel care a invatat cateva lectii, sau catre amandoi in acelasi timp?

Potentialul multidimensional, merge mana in mana cu ideea ca noi avem vaste resurse, chiar si incorporate in creierul nostru fizic, care poate procesa acest potential. Cartea Invataturile Arcturiene este scrisa de Arcturieni, care sunt o constiinta de grup specializata in vindecare pe mai multe planuri: fizic, emotional, sexual. Noi citind astfel de informatii, deblocam gandirea multidimensionala, acest lucru putand fi posibil, fiindca suntem la un nivel de evolutie in care putem gandi holistic.

Arcturienii lucreaza f mult pe chakra inimii, transmitand iubire neconditionata intr-o forma pura. Ei reprezinta cea mai inalta forma de evolutie umana, idealul nostru, ceea ce putem deveni in viitor.

Informatiile din carte nu sunt neaparat noi, in schimb felul in care le transmit este nou, cel putin pentru persoanele care nu au mai citit materiale de la Arcturieni.
 


Deseori se spune, sau multe persoane spun, ca noi putem depasi limitarile materiale daca suntem in acea stare de iubire neconditionata, dar cat de des stam in acea stare? Ce este poate surprinzator la Arcturieni, este faptul ca ei stau in acea stare tot timpul si impartasesc iubirea neconditionata cu noi.

Cartea Invataturile Arcturiene este disponibila in format fizic la pretul de 25 de lei si ea poate fi comandata direct de pe site-ul nostru (unde gasiti o prezentare alterna): http://www.puterea-creatiei.ro/produs/invataturile-arcturiene/

O puteti oferi cadou unei persoane care are nevoie de ea, o pueti citi seara dupa o zi lunga de lucru pentru a va curata de tipare toxice proprii sau preluate de la altii, este o carte f buna care ne ajuta sa avem constientizari.

Comanda se poate face si trimitand un e-mail la adresaputerea_creatiei@yahoo.ro (sau la tel: 0742162067) cu numele, adresa si cate exemplare doriti, livrarea prin posta sau curierat la cerere, plata ramburs, se poate plati si prin paypal sau transfer bancar, cartile se pot livra si in afara tarii.

Va invitam sa cititi si sa cumparati si celalalte carti Puterea Creatiei, disponibile aici: http://www.puterea-creatiei.ro/categorie-produs/carti/

Cartile sunt disponibile si in format electronic, la pretul de 10 lei/carte, plata prin transfer bancar (va vom comunica contul), sau paypal.

Va dorim o zi excelenta si va asteptam pe site-ul nostru: http://www.puterea-creatiei.ro

Horoscopul Sanatatii in saptamana 13-19 Mai

In aceasta saptamana astrele aduc vesti bune pentru majoritatea zodiilor, atat in planul sanatatii, cat si in alte domenii ale vietii. Iata ce ne dezvaluie astrologul.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BERBEC

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este pentru nativii Berbec bine aspectata, in special in planul sanatatii fizice, dar si psihice.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Astfel ca, dragi nativi Berbec, sunteti deschisi invatarii, acumularii, iar organismul vostru rezista bine la stres si in fata bolilor.i
Este posibil insa ca in plan psihic sa resimtiti unele tensiuni legate de relatia cu cei din jur sau de starea materiala.

Sfatul astrologului: mizati pe o alimentatie sanatoasa si nu va neglijati somnul.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA TAUR

Nativii Taur traverseza o perioada pozitiva intre 13 si 19 mai, astfel ca influentele astrele aduc vesti bune in mai multe planuri, ca cel al muncii, al comunicarii, al dezvoltarii personale.
Nici in planul sanatatii vestile nu sunt rele, astfel ca organismul vostru este atat de puternic in aceasta saptamana, incat bolile stau departe de voi, dragi nativi Taur.
Sistemul imunitar functioneaza la cote maxime, iar daca suferiti de afectiuni cronice, simptomele obisnuite se amelioreaza in aceasta saptamana.
In plan psihic este favorizata comunicarea, munca pentru scopuri personale, dezvoltarea personala, pentru ca aveti idei bune si o capacitate mare de concentrare.
Sfatul astrologului: mizati pe intuitie in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA GEMENI

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemeni, perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este extraordinara pe toate planurile.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Comunicati excelent, dragi nativi Gemeni, sunteti motivati, aveti un tonus psihic excelent, putere de munca si chiar noroc. Prin urmare traversati o perioada cu impliniri, cu situatii care contribuie la dezvoltarea personala, dar este nevoie sa faceti si voi ceva pentru a pune in miscare toate aceste oportunitati astrale.
Din punct de vedere al sanatatii fizice rezistati excelent in fata stresului, organismul se regenereaza usor, iar sistemul imunitar functioneaza la cote maxime, tinand bolile departe.
Sfatul astrologului: nu va neglijati orele de odihna.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA RAC

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este pentru voi, dragi nativi Rac, una plina de provocari.
In plan psihic este posibil ca o serie de tensiuni nascute din conflictele cu cei din jur sa va strice buna dispozitie, insa foarte important este sa faceti o analiza a situatiilor cu care va confruntati in aceasta saptamana. Se pare ca traiti acum rezultatul unor actiuni mai vechi, iar daca le identificati, veti sti ce atitudine sa luati.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
In plan fizic sanatatea nu este puternic influentata astral in aceasta saptamana, nu se intrevad modificari majore, dar se pare ca ar trebui sa acordati o atentie mai mare alimentatiei si stilului de viata. Abaterile de la un stil de vita sanatos din aceasta perioada vor avea urmari in saptamanile viitoare.
fatul astrologului: adoptati un stil de viata sanatos si nu faceti excese de niciun fel.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA LEU

Pentru voi, dragi nativi Leu, aceasta saptamana aduce prilej de analiza, de reevaluare a situatiilor prin care treceti si mai ales de organizare a viitorului apropiat.
Aveti nevoie de anticipare si dati dovada de o diplomatie de invidiat. Reusiti sa va detasati de prezent si sa priviti in ansamblu intregul context al situatiilor din aceasta saptamana. Aveti un tonus intelectual bun si o intuitie fantastica.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, afectiunile nu par sa va creeze probleme in aceasta saptamana. Este posibil sa prezentati unele tulburari digestive, dar lipsite de gravitate.
Sfatul astrologului: mizati pe intuitie.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA FECIOARA

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este excelenta, plina de noroc, de vesti bune, de evenimente pozitive - excelenta am putea spune!
Toata acesta vibratie pozitiva va determina sa aveti un tonus psihic excelent, o intuitie foarte buna, o capacitate mare de memorare si multa creativitate.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, nici nu se pune problema ca organismul vostru sa prezinte vreo manifestare neplacuta. Ba mai mult, aceasta saptamana este considerata una a vindecarii sau a ameliorarii, prin urmare veti avea toate motivele de a va bucura de aceasta perioada favorabila.
Sfatul astrologului: nu amanati nicio activitate, sansa de reusita este fantastica!

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BALANTA

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 Mai este pentru voi, dragi nativi Balanta, una plina de provocari, in special in domeniul financiar si cel al relatiilor interumane.
Privind in ansamblu, aceasta perioada este una favorabila pentru ca va ajuta sa descoperiti falsii prieteni, punctele slabe ale unor relatii, precum si posibile zone slabe ale unei relatii sau situatii, zone slabe pe care le puteti intari, le puteti fortifica, astfel incat sa preveniti o ruptura sau un dezechilibru ce s-ar putea produce.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
In plan fizic, starea de sanatate este bine aspectata astral, se pare ca organismul vostru este puternic si rezistent in fata stresului si a bolilor, insa este loc de mai multa odihna.
Sfatul astrologului: aceasta saptamana este una a adevarului, aveti grija cum il gestionati.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SCORPION

Pentru cei nascuti in zodia Scorpionului aceasta saptamana este plina de evenimente cu efecte bogate atat in plan sentimental, cat si social ori financiar.
In planul sanatatii psihice aveti un tonus foarte bun, desi puteti intampina situatii care va suprasolicita, care va tensioneaza ori va cer eforturi emotionale puternice. Cu toate acestea, in aceasta saptamana aveti taria de a trece peste orice provocare, mai ales ca primiti toata sustinerea din partea celor dragi.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele va aduc numai vest bune. Organismul vostru este rezistent si nici nu se ridica problema unei imbolnaviri. Este posibil sa suferiti mici dezechilibre ale organelor sensibile in fata stresului, dar toate acestea sunt lipsite de gravitate.
Sfatul astrologului: aveti o sensibilitate artistica deosebita in aceasta saptamana, asadar este indicat sa o fructificati. De asemenea, in aceasta perioada este vreme propice sa concepeti un copil.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA SAGETATOR

Incepand cu aceasta saptamana urmeaza o perioada mai lunga de evenimente pozitive, cu rezultate care in sfarsit vor putea schimba mult in bine starea interioara a nativilor Sagetator.
Odata cu aceasta saptamana apar oportunitati de afirmare, de valorificare a cunostintelor, talentelor, priceperilor de care un Sagetator poate da dovada, dar si de exeperienta acumulata. Vesti bune se anunta pentru voi in toate planurile, dragi nativi Sagetator.
Asadar aveti un tonus psihic bun, sunteti mult mai motivati in tot ceea ce faceti si mai corect recompensati, sunteti activi, ingeniosi si dati dovada de o lucititate cutremuratoare in situatii critice.
In plan fizic organismul raspunde pozitiv tuturor trairilor interioare care in sfarsit sunt de bun augur, dupa o perioada in care ati fost profund incercati astral. Bolile va ocolesc, iar capacitatea de vindecare si regenerare a organismului este in continua crestere.
Sfatul astrologului: bucurati-va pe deplin de aceasta perioada.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA CAPRICORN

Pentru voi, dragi nativi Capricorn, perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai se anunta ca fiind excelenta din punct de vedere al sanatatii, desi alte planuri ale vietii de zi cu zi pot fi zdruncinate.
Psihic aveti un tonus bun, desi uneori va puteti simti obositi si lipsiti de energie. O serie de evenimente va suprasolicita si va tensioneaza in aceasta saptamana, dar gasiti solutii rapide pentru rezolvarea problemelor care va framanta.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Din punct de vedere al sanatatii fizice, afectiunile nu par sa va dea batai de cap in aceasta perioada.
Sfatul astrologului: analizati bine deciziile pe care le luati in aceasta saptamana.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA VARSATOR

Pentru nativii Varsator se anunta o saptamana extraordinara, mai ales pentru cei care isi desfasoara munca in domeniile unde prezinta aptitudini.
Asadar, dragi nativi Varsator, aveti un tonus intelectual fantastic, o capacitate de comunicare de invidiat, am putea spune chiar ca stiti sa rezonati cu cei din jur, adaptandu-va rapid nevoilor celorlalti. Empatizati puternic si sunteti apreciati de colaboratori. Tot in aceasta saptamana sunt avantajate si stdiile, prin urmare daca aveti de sustinut un examen, prezentat-va cu incredere.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
In plan fizic starea de sanatate este excelenta, desi in ultimele luni ati tot prezentat simptome mai... neobisnuite sa spunem. Saptamana aceasta insa bolile stau departe, iar sistemul imunitar functioneaza la cote maxime.
Sfatul astrologului: odihniti-va suficient.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA PESTI

Pentru voi, dragi nativi Pesti, perioada cuprinsa intre 13 si 19 Mai prezinta puternice vibratii interioare.
Sunteti centrati pe propria persoana, analizati relatiile cu cei din jur, situatiile actuale, dar si cele pe care le banuiti in viitorul apropiat, va temeti de inselare, astfel ca va mentineti mintea ascutita, fiind coplesiti de suspiciuni si neincredere. Se poate ca toate aceste senzatii si ganduri sa fie motivate de experiente anterioare. Din fericire astrele nu anunta evenimente negative.
horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Aveti o minte agera, o impaginatie de invidiat si sunt favorizate procesele de invatare, de memorare.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele nu aduc evenimente noi, starea de sanatate se mentine ca in ultimele saptamani.
Sfatul astrologului: pastrati-va diplomatia.
Sursa: Foto@Shutterstock.com