duminică, 21 aprilie 2013

PLACUTELE DE LA SINAIA

Frumos

Noul ADN al Pamantului



Priviti lumea din jurul vostru pentru doar un moment. Ce vedeti? Punctele de vedere ale media inca raporteaza razboi, crime, dezastre si prevad colapsuri economice. Si ceea ce este difuzat este ceea ce se vede in 3D. 
Cu toata aceasta energie veche care nu se da batuta usor, Noul Pamant poarta acum o matrice prin Reteaua Cristalina care va permite umanitatii sa fie mult mai constienta de adevarata ei natura din cadrul multidimensionalitatii. Ascensiunea in masa a Umanitatii (care va avea loc in timp de 300 de ani), incepe acum in 2013! Planeta Pamant se afla acum pe varful “ Anului Unu al Noului Pamant” si umanitatea o va urma si in timp rapid, va Ascende si ea.
Chiar daca multi dintre oameni nu recunosc acest lucru in constiinta 3D, Pamantul s-a schimbat cu adevarat, absolvind gradat noua paradigma. Asa ca este timpul sa ne eliberam de vechile energii ale FRICII. Profetiile osandei, dezastrele cataclismelor globale NU vor avea loc. Economia nu va cadea in haos. La ce ar servi asta? Nu aceasta este calea in Noua Planeta. Va asiguram ca in 2013 va rasari un nou soare si este, intr-adevar, soarele schimbarii. Aduce lumina magnificului Pamant Nou.

In aceasta noua era, acest lucru este in sarcina cautatorilor sa proiecteze bucurie, sa proiecteze lumina, pentru ca in extinderea Armonicilor Cristaline este amplificat fiecare foton al luminii mentale pe care il proiectati. Rolurile voastre sunt duse catre o noua bunavointa pe masura ce cresc puterile voastre de creatie.
2013 este un nou inceput, in toate sensurile. Noul Pamant contine acum, in interior, propriul curs al secventelor lineare, punctele de intersectie multidimensionale si portile de timp. De fapt, este vorba despre punctele de consolidare ale timpului colector care a permis Ascensiunii sa aiba loc. Aceste puncte sunt porti prin care au intrat multi dintre voi care sunt calatori din viitor, Siriusieni-Pleiadieni-Navigatori Arcturieni si Purtatori de Coduri care au intrat prin aceste portaluri pentru a se afla pe planeta pentru Ascensiune.

Acesti Purtatori de Coduri vor amesteca energiile a ceea ce este denumita ca fiind emisfera nordica cu emisfera sudica. Anumite culmi cheie din sud, cum ar fi Patagonia, Uluru, Islanda de Est si Kilimanjaro vor fi ancorate la Noul Firmament de-a lungul anilor urmatori. Astfel. Noul Firmament este de o vitala importanta pentru Ascensiunea umanitatii si este, cu adevarat, o extensie a retelei complete iar anumite puncte de pe planeta voastra au energii rare care le permit sa fie puncte de conexiune ( ex: Newgrange, Islanda de Est). Aceste puncte de pe glob sunt Portaluri care transcend dimensiunile si timpul. Ambele au fost conectate direct la punctele speciale ale penta-dodecaedrului dublu stelat al Retelei Cristaline 144.
Este important de notat faptul ca procesul de ascensiune a avut loc la data de 12-12-12. Data de 12-12-12 a permis ca energia Cristalina sa se manifeste in Noul Pamant si permite noului ADN al planetei sa se racordeze in campul cristalin, sa se conecteze la Noua Retea si sa se contopeasca cu “Reteaua Umana”.

Noul Firmament (Intindere) Planetar se va exterioriza ca doua benzi eliptice de arcuri frecventiale iridiscente care vor inconjura Pamantul, asa cum a facut cu eoni in urma. Una dintre aceastea este un inalt rafinat Electro-Magnetic in sinergie rezonanta si emite o nuanta aurie. Cealalalta este Cristalina si emite o culoare stralucitoare de platina. Noul Firmament va transforma valuri puternice de energie celesta intr-o forma benevolenta care poate fi mai usor primita in Planul Terestru, un imens transformator dar si un val protector in acelasi timp! Va “lustrui”, forma si rafina energiile celeste in aplicarea acestora in dimensiunea a 12-a a Pamantului. Cele doua benzi eliptice vor crea un camp de frecventa OM si vor straluci pe cerul noptilor din 2038, aparand cumva similar cu Aurora Boreala.

Veti vedea Noul Firmament desavarsit in anul vostru 2038. Nu este scris in Piramide? Edgar Cayce a facut cu adevarat aluzie la acest an 2038. Este un alt punct de referinta major in Ascensiunea umanitatii. Unii dintre voi nu vor mai fi prezenti fizic in 2038, insa veti avea misiuni cheie in asistarea celor care au fost chemati pentru aceasta munca. Veti darui pre-ansamblarea in conectarea punctelor cheie si veti inspira cautatorii Copiiilor de Cristal pentru desavarsirea Noului Firmament din 2038. Vedeti voi, multi dintre voi ati experimentat ASCENSIUNEA ALTOR PLANETE SI A ALTOR LUMI, DE MULTE ORI; si cunoasteti pericolele. Voi intelegeti mecanismele. Iar ceea ce ramane este stabilirea noii directii, ancorarea Noului Firmament.


Eu sunt Metatron, si impartasesc cu voi aceste Adevaruri. Sunteti Iubiti. …Si asa si este…si este asa.

Arh. Mihail- Dezvoltarea nonatasamentului



Preaiubiti maestri, fiecare nivel avansat al ascensiunii contine adevaruri superioare, alaturi de provocari si oportunitati, in vederea ajungerii la maestria de sine.



Autodisciplina, constientizarea si hotararea sporite sunt necesare; cu cat mai mult aduceti corpul dorintei-ego sub control si permiteti Sinelui Superior sa va indrume, cu atat mai usor va deveni procesul. Cand va extindeti constiinta si incepeti sa vedeti viata dintr-un punct de vedere avantajos, mai inalt, perspectiva voastra se schimba. Nu va mai concentrati pe negativ sau pe ceea ce este gresit in viata voastra, atunci cand va dezvoltati un punct de vedere pozitiv si incepeti sa vedeti binele in ceilalti…


Invatati sa apreciati frumusetea naturii si ceea ce este potrivit in lume si va veti dezvolta un simt al inocentei si recunostintei fata de multiplele miracole care se manifesta pentru voi.


Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru voi de realizat este sa eliberati tiparele si obiceiurile invechite, preconcepute. Obiceiurile inradacinate, standardele traditionale, atat sociale, rasiale si influentele religioase ale trecutului alcatuiesc doar lanturile pe care trebuie sa le eliberati, atunci cand deveniti “Spirite libere” intr-o realitate noua, ce apare. Omenirea ca intreg, cat si ca individ, este inca prinsa in jumatati de adevaruri si concepte, care isi au originea cu mii de ani in urma.


Fiecare dintre voi este un amestec din toate experientele voastre, nu doar din vietile trecute, ci si experientele pe care le-ati avut din momentul in care v-ati exteriorizat, intr-un aspect al Creatorului de constiinta individualizata. Majoritatea dintre tiparele acelea de gandire, nu au loc in noua voastra lume a constiintei expansionate si trebuie sa eliberati acele influente negative, daca doriti sa continuati ascensiunea in taramurile superioare ale luminii/intelepciunii.


Este momentul ca, din nou, sa faceti un inventar, inimi indragite! Revedeti ce ati eliberat pe durata ultimilor cinci ani, din timpul vostru! Ce idei/obiceiuri/responsabilitati invechite ati eliberat si cu ce le-ati inlocuit? De ce aveti inca nevoie sa va eliberati sau sa va deconectati?


• Ati invatat ca nu mai sunteti o victima a sortii si ca aveti control asupra destinului vostru? Ce faceti voi cu nou-gasita putere?


Nu exista nimeni si nimic “inafara”, care sa faca ceva impotriva voastra sau sa faca ceva pentru voi. Ati fost daruiti cu toate uneltele creatiei si aveti dreptul asupra intregii frumuseti a darului si opulentei acestui univers. Este dreptul vostru prin nastere! Noi va putem asista, indruma si inspira; voi sunteti arhitectul si constructorul lumii si realitatiilor voastre in care existati.


In fiecare zi voi proiectati forme-gand, sentimente si intentii care vor influenta si vor construi realitatea de maine. Daca nu va place ceea ce ati creat, ceea ce experimentati in acest moment, schimbati-va atitudinea si tiparele voastre de gandire spre o frecventa superioara si priviti lumea voastra care se va schimba spre mai bine. Reamintiti-va, cand veti obtine perspicacitati in a va concentra pe ganduri si practici deliberate/la alegere, prin actiuni pas cu pas, puterea voastra de a crea se va accelera exponential, in ambele directii, pozitiv si negativ.


• Va simtiti mult mai confortabil, stiind ca sunteti co-creator al experientelor vietii voastre si doriti voi acum sa preluati responsabilitatea pentru ambele tipuri de experiente, pozitive si negative, din viata voastra?


Puteti monitoriza ce fel de forme-gand radiaza dinspre voi catre oamenii pe care ii atrageti in constiinta voastra! Experimentati voi o multime de raspunsuri negative sau de interactiuni cu cei din jurul vostru? Permiteti voi oamenilor sa aiba avantaje de pe urma voastra, ca sa va simtiti demni/valorosi? Cand faceti lucruri pentru ceilalti, cat de des va simtiti armoniosi si plini de iubire, ulterior? Cat de des va simtiti plini de resentimente si exploatati?


Ar fi mai bine sa nu faceti nimic pentru o alta persoana, decat sa o faceti din motive gresite! Reamintiti-va, este vorba despre tipare vibrationale pe care le proiectati, care determina “corectitudinea” actiunii, nu actiunea-insasi! In procesul revenirii la echilibru si armonie, trebuie sa existe un echilibru in orice! Exista o “energie de schimb” pentru fiecare gand pe care il aveti si in orice faceti. Daca, in mod constant, voi daruiti unei alte persoane fara sa primiti un anumit fel de energie pozitiva in schimb, se va dezvolta un dezechilibru care, curand, se va manifesta ca resentiment sau vinovatie si adesea se va manifesta ca un sentiment de superioritate sau inferioritate. Este imposibil sa radiati iubirea neconditionata spre o alta persoana, in aceste conditii!


• Ati trecut prin procesul eliberarii oricarui lucru si a oricarei persoane din lumea voastra, pentru binele lor cel mai inalt? Acesta este unul dintre testele pe care trebuie sa le experimentati pe durata calatoriei voastre spre maestria de sine!


Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la orice si la oricine, dar veti fi testati pentru a se vedea daca intr-adevar are semnificatie ceea ce spuneti! Mentinandu-va legati de lucruri si de oameni, si opunand rezistenta schimbarii reprezinta cauze majore ale durerii si suferintei umane. Cu adevarat, voi nu detineti nimic si cu siguranta nu sunteti stapani pe nimeni! De tot ce sunteti asigurati este momentul acum sau prezentul.


Orice sau oricine din viata voastra poate disparea dintr-o privire, asa cum si voi puteti disparea! Nu dorim sa va inspaimantam; totusi, ceea ce dorim sa instalam in constiinta voastra este ca totul din realitatea voastra de azi este trecator.


De ce va mentineti in ceea ce inca va provoaca durere sau discomfort? Ce lectii mai sunt de invatat din durerea pe care v-o provoaca aceste lucruri? Nu este momentul sa eliberati suferinta si sa cereti usurinta si gratia?


• Stapaniti voi posesiile voastre sau ele va stapanesc pe voi?


Sunteti voi asa de prinsi in datorii sau atat de obligati celorlalti, incat nu aveti timp sa va bucurati de viata? Va petreceti tot timpul ingrijind, curatand, aranjand si platind posesiunile voastre? Reamintiti-va, v-am spus, lucrurile nu va fac fericiti; cel mai adesea ele aduc doar un moment de satisfactie si apoi voi cautati altceva sau pe altcineva ca sa va satisfaca corpul dorintei-ego. Fericirea, bucuria, satisfactia provin din interior! Cea dupa care tanjti voi este “calitatea vietii” sau “starea de A FI”.


Cat de mult a trecut de cand v-ati plimbat in natura, de cand ati petrecut un timp ca sa priviti stelele sau la minunatele formatiuni de nori de pe cer; de cand n-ati mai umblat descult prin iarba si v-ati acordat la bataia inimii Mamei Pamant? Cat timp a trecut de cand ati stat in liniste si ati ascultat cantecul pasarelelor sau ati privit oamenii din jurul vostru, incercand sa simtiti ce sentimente aveau sau frecventa tiparelor pe care ei le emanau?


In existenta voastra rapid-accelerata, nu exista timp sa incetiniti si sa experimentati perfectiunea momentului? Incetinind, voi creati mai multe momente perfecte, in schimbul stilului de viata frenetic, care a devenit standardul pentru majoritatea oamenilor din lumea de azi!


• Trebuie ca in mod constant sa fiti intretinuti (prin conversatii) sau sa aveti stimulari exterioare, pentru a nu va plictisiti de situatia din viata voastra?


• Ce puteti elibera, ca sa va simplificati viata si sa va faceti experientele zilnice mult mai placute?


• Cat de des petreceti timp in singuratate, bucurandu-va de propriile ganduri sau de propria companie?


• Trebuie ca mereu sa ascultati muzica, sa va uitati la TV sau sa aveti distragerea atentiei in exterior, pentru a va impiedica sa “ganditi” si sa ajungeti sa va cunoasteti?


Va face placere sa fiti singuri cu voi insiva?


Trebuie sa invatati “Linistea Sinelui” ca sa va conectati cu Spiritul! Sinele vostru Superior si Sinele Divin asteapta ca voi sa accesati torentul Luminii magice a Constiintei Divine. Noi simtim dorinta profunda a multor suflete dragi care doresc sa comunice cu Sinele lor Divin si cu noi si deja acest lucru este atat de simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa va afirmati intentia si apoi sa practicati, patrunzand in tacerea si in linistea din interior, ca noi sa putem curata caile si sa intarim conectarea, care deja se afla acolo, o conectare care a fost atrofiata prin folosire gresita sau nefolosire.


• Ce obiceiuri negative ati eliberat? Cu ce obiceiuri pozitive le-ati inlocuit si care sunt efectele pe care le-ati observat?


Veti afla ca va fi mai usor sa eliberati obiceiuri si forme-gand negative, atunci cand incepeti sa observati rezultatele actiunilor voastre pozitive. In mod automat, veti incepe sa va acordati fin actiunile constiente zilnice, atunci cand deveniti un “observator” al gandurilor si intentiilor voastre si sunteti “constienti” de tiparele de gandire pe care le proiectati, cat si de cuvintele pe care le folositi. Intotdeauna sa folositi cuvinte de imputernicire si monitorizati-va “flecareala mintii!”


•A devenit mai usor sa practicati “iubirea neconditionata”, decat iubirea cu conditii? Mai intai trebuie sa va iertati pe voi si sa practicati iubirea neconditionata de Sine, inainte de a putea practica iubirea neconditionata fata de altii. Nu puteti proiecta sau darui ceea ce nu aveti in interior! Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa va straduiti sa fiti mai bun sau sa atingeti un nivel mai inalt al maestriei de sine. Acest lucru inseamna ca va acceptati si va iubiti asa cum sunteti, in acest moment, in timp ce incercati sa integrati mai mult din Divinitatea voastra si din Radianta Spiritului.


• Reamintiti-va, vindecati-va trecutul, scrieti-va viitorul, traiti in prezent! Frica de viitor este rezultatul neincrederii in sine si in deciziile pe care le-ati luat sau le veti lua. Acestea reprezinta amintiri profund localizate, referitoare la experiente nereusite sau dureroase din trecut (din aceasta viata sau din cele trecute). Vinovatia si rusinea sunt emotii puse in miscare de ego, legate de nerealizarea scopurilor sau a perfectiunii in trecut. Frica, vinovatia si rusinea sunt directionate spre ceilalti oameni din viata voastra, care reflecta pentru voi tipare vibrationale pe care trebuie sa le echilibrati, ca sa eliberati acele experiente trecute. Cand invatati sa radiati energie echilibrata, plina de iubire, aceasta va fi reflectata inapoi la voi de ceilalti oameni cu care interactionati si in experientele voastre de fiecare zi.


•Stabiliti ce atasamente care nu mai servesc scopului vostru cel mai inalt va tin in urma! Faceti un efort concertat pentru a elibera acele atasamente si umpleti locurile vacante cu substanta luminii cristaline pure!


• Reamintiti-va sa folositi Flacara Violet a Transformarii! Folositi acest elixir magic, adesea, pentru a va ajuta in transmutarea tiparelor vibrationale negative sau dezechilibrate!


•Cautati sa taiati toate “cordoanele atasamentelor” pe care inca le aveti cu oamenii din viata voastra! Prin viziune interioara, vedeti acele cordoane ale atasamentului revenind la cealalta persoana si fiti constienti cand cineva incearca sa strapunga centrul solar al puterii voastre! Cu intentie plina de iubire, reintoarceti energia spre cel care o trimite!


• Straduiti-va sa priviti viata si circumstantele din jurul vostru cu detasare! Fiti un observator si retineti-va de la judecata! Cautati si traiti prin propriul adevar, asa cum il stiti voi!


Preaiubitilor, va aflati intr-o faza intensa a tranzitiei in care eliberati toata negativitatea trecutului, din cel mai profund centru al fiintei voastre! Energii vechi, simptome, forme-gand vechi si posibil durere apar in constiinta voastra si in interiorul formei corpului vostru ca sa fie transmutate.


Ati construit un viitor puternic prin intentia voastra si sunteti provocati sa vedeti daca sunteti pregatiti sa va aduceti visele/dorintele la indeplinire! Petreceti ceva timp pentru a determina ce fel de viitor probabil v-ati construit si daca nu va place proiectul lui, schimbati-l, caci daca nu va place, la fel de sigur cum va exista un maine, tot asa ceea ce ati imaginat va deveni realitatea voastra!


Am fost cu voi de cand v-ati nascut in constiinta, in acest univers, si vom fi cu voi pentru eternitate! Din centrul inimii parintilor nostri divini se revarsa peste voi binecuvantari fara sfarsit! Sunteti iubiti in mod profund!


.
EU SUNT Arhanghelul Mihail!
..
Tradus de Gratia


Experienta nemarginita a lui Mellen-Thomas Benedict


Mellen-Thomas Benedict povesteste in carte sa “Journey Through the Light and Back”:




În 1982 am murit de cancer in faza terminala. Boala mea era inoperabila si orice fel de chimioterapie pe care mi-ar fi prescris-o nu ar fi facut altceva decat sa ma transforme, din ce in ce mai mult, intr-o leguma. Mi se dadusera intre sase si opt luni de viata. În anii ‘70 eram un consumator ahtiat de informatii si ma intristam din ce in ce mai mult din cauza crizei nucleare, a crizei ecologice si asa mai departe. Asa ca, in lipsa unei baze spirituale, am inceput sa cred ca natura facuse o greseala si ca noi eram, de fapt, asemenea unui organism canceros aflat pe planeta. Percepeam oamenii ca fiind un soi de cancer si cu asta m-am ales. Asta m-a ucis. Aveti mare grija cum vedeti lumea. Acest lucru se rasfrange asupra voastra, mai ales daca viziunea voastra este negativa. Acest lucru m-a dus pe mine la moarte. Am incercat diverse metode alternative de vindecare, dar nimic nu mi-a folosit.



Asa ca am stabilit ca totul era, de fapt, intre mine si Dumnezeu. Nu ma mai confruntasem niciodata pana acum cu Dumnezeu, 
de fapt nu avusesem niciodata de-a face cu El. Nu aveam niciun fel de preocupari spirituale la vremea respectiva, dar am inceput o calatorie pentru a afla despre spiritualitate si despre modurile alternative de vindecare. M-am apucat sa citesc tot ce se putea despre subiectul respectiv, pentru ca nu voiam sa am vreo surpriza dincolo. Asa ca am inceput sa citesc despre diverse religii si filosofii. Toate erau foarte interesante si mi-au dat speranta ca exista ceva dincolo.


Îmi amintesc ca m-am trezit intr-o noapte, acasa, pe la 4:30 si am stiut ca venise timpul. Asta era ziua in care aveam sa mor. Asa ca mi-am chemat cativa prieteni si mi-am luat la revedere. Mi-am trezit ingrijitoarea si i-am spus. Facusem o intelegere cu ea ca imi va lasa cadavrul in pace sase ore, pentru ca citisem ca se intampla tot soiul de lucruri interesante atunci cand mori. Am adormit la loc.Urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este inceputul unei experiente tipice in apropierea mortii. Dintr-o data, am fost perfect constient ca stateam in picioare, dar corpul meu era asezat in pat. În jurul meu era un fel de intuneric. Ma simteam mai viu in afara corpului decat in viata obisnuita. Totul era atat de viu, incat puteam vedea fiecare camera din casa. Puteam vedea si acoperisul casei, imprejurimile ei si chiar dedesubtul casei.


Era o Lumina care stralucea. M-am intors spre Lumina, care era foarte asemanatoare celei descrise de alti oameni in experientele lor din apropierea mortii. Era atat de minunata. Este tangibila, o poti simti. Este ademenitoare; vrei sa te duci spre ea, asa cum te-ai arunca in bratele tatalui sau mamei tale ideale. Pe masura ce am inceput sa ma misc catre Lumina, am stiut intuitiv ca, daca merg catre Lumina, voi muri. Asa ca mergeam spre Lumina si spuneam: „Te rog sa astepti un minut; stai doar o secunda. Vreau sa ma gandesc la asta, as vrea sa-ti vorbesc inainte sa plec”. Spre surprinderea mea, in acel punct, intreaga experienta s-a oprit. Va puteti controla experienta de dupa moarte. Nu va aflati intr-un vartej incontrolabil. Asa ca dorinta mea a fost respectata si am avut o discutie cu Lumina. Lumina lua permanent diferite forme, Iisus, Buddha, Krishna, mandale, imagini si semne arhetipale. Am intrebat-o: Ce se intampla aici? Te rog, Lumina, explica-mi.



Chiar vreau sa stiu care este realitatea situatiei. Nu pot pune exact in cuvinte, pentru ca era un fel de comunicare telepatica.


Lumina mi-a raspuns. Informatia care mi-a fost transferata era ca, in timpul experientei tale de dupa moarte, credintele tale sunt cele care dau forma feedback-ului pe care il primesti in fata Luminii. Daca esti budist sau catolic sau fundamentalist, primesti feedback legat de ceea ce era credinta ta. Ai ocazia sa o privesti si sa o examinezi, dar majoritatea oamenilor nu o fac. Dupa cum mi-a revelat mie Lumina, mi-am dat seama ca ceea ce vedeam cu adevarat era matricea Sinelui nostru Superior. Cu totii avem un Sine Superior, sau o parte suprasufleteasca a fiintei noastre. El mi s-a revelat in cea mai adevarata forma energetica a sa. Singurul fel in care o pot descrie cu adevarat este ca Fiinta Sinelui Superior este mai mult un canal. Nu arata asa, dar este o conexiune directa la Sursa, pe care o avem fiecare dintre noi. Suntem direct conectati la Sursa. Asa ca Lumina imi arata matricea Sinelui Superior. Eu nu eram angajat in nicio religie anume. Prin urmare, asupra acestei stari de fapt primeam feedback in 
timpul experientei mele dupa moarte.


Continuand sa cer Luminii sa ma lamureasca, sa-mi explice, am inteles ce este matricea Sinelui Superior. Avem o retea in jurul planetei, la care sunt conectate toate Individualitatile Superioare. Este precum o companie grozava, un nivel urmator, subtil de energie care ne inconjoara, nivelul spiritului, ca sa spunem asa. Apoi, dupa cateva minute, am mai cerut lamuriri.



Chiar doream sa stiu despre ce este vorba in Univers si, de data asta, eram gata sa plec. Am spus: Sunt gata, ia-ma! Atunci, Lumina s-a transformat in cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata: o mandala de suflete umane de pe aceasta planeta. Adusesem aici viziunea mea negativa a ceea ce se intampla pe planeta. Asa ca am intrebat Lumina, rugand-o sa ma lamureasca si am vazut, in aceasta mandala magnifica, cat de frumosi suntem cu totii in esenta noastra, in nucleul nostru. Suntem cele mai frumoase creatii.


Sufletul uman, matricea umana pe care o formam impreuna este absolut fantastica, eleganta, exotica, orice. Nu pot spune destul despre felul in care mi s-a schimbat parerea despre Fiintele umane in acel moment. Am spus: O, Doamne, nu stiam cat suntem de frumosi! La orice nivel, sus sau jos, in orice forma v-ati afla, voi sunteti cea mai frumoasa creatie. Revelatiile primite de la Lumina continuau fara oprire. Apoi am intrebat Lumina: Asta inseamna ca Omenirea va fi salvata? Atunci, asemenea unei explozii de trambite cu o ploaie de lumini spiralate, Marea Lumina a vorbit:
Ţine minte asta si nu uita niciodata; voi va salvati, voi va rascumparati si voi va vindecati. Ati facut-o intotdeauna. O veti face intotdeauna. Ati fost creati cu puterea de a face asta, inca dinainte de inceputul lumii.


În acea clipa am inteles si mai mult. Am inteles ca AM FOST DEJA SALVAŢI, si ne-am salvat pe noi insine, pentru ca am fost proiectati sa ne corectam, asemenea intregului Univers al lui Dumnezeu. La asta se refera “a doua venire”. I-am multumit Luminii lui Dumnezeu, din toata inima. Cel mai bun lucru pe care am putut sa-I spun au fost urmatoarele cuvinte simple de multumire: O, draga Dumnezeule, draga Universule, draga Sine Superior, Îmi Iubesc Viata. Lumina parea sa ma aspire si mai profund. Era ca si cum Lumina m-ar fi absorbit complet. Lumina Iubirii este ceva de nedescris. Am intrat intr-un alt taram, mai profund decat cel precedent, si am devenit constient de ceva mai mult, mult mai mult. Era un suvoi enorm de Lumina, vast si plin, adanc in Inima Vietii. Am intrebat ce era. Lumina mi-a raspuns: Acesta este fluviul vieții. Bea din aceasta apa bogata, dupa dorinta inimii. Asa am facut. Am luat inghitituri, una dupa alta. Sa bei Viata insasi! Eram in extaz. Atunci Lumina a spus: Ai o dorinta. Lumina stia 
totul despre mine, trecutul, prezentul si viitorul. Da! am soptit.



Am cerut sa vad restul Universului, dincolo de sistemul nostru solar, dincolo de toate iluziile omenesti. Lumina mi-a spus atunci ca pot sa merg odata cu Şuvoiul. Am facut-o si am fost purtat prin Lumina, catre capatul tunelului. Am simtit si am auzit o serie de explozii sonice foarte blande. Ce mai goana! Dintr-o data, mi s-a parut ca sunt lansat de pe planeta, pe acest suvoi de Viata. Am vazut Pamantul disparand. Sistemul solar, in intreaga lui splendoare, a trecut usor pe langa mine si a disparut. Cu o viteza mai mare decat cea a luminii am zburat prin centrul Galaxiei, absorbind din ce in ce mai multa cunoastere, pe masura ce inaintam. Am aflat ca aceasta Galaxie si intreg Universul sunt pline de diferite forme de VIAŢĂ. Am vazut multe lumi. Vestea buna este ca nu suntem singuri in Univers! Pe masura ce calatoream pe suvoiul de constienta prin centrul Galaxiei, suvoiul se desfacea in extraordinare valuri fractalice de energie. Supraaglomerarile Galaxiei, cu toata intelepciunea lor straveche, zburau pe 
langa mine. 


Primul gand a fost ca mergeam undeva, chiar calatoream. Dar apoi mi-am dat seama ca, pe masura ce suvoiul se marea, propria mea constienta se extindea si ea, pentru a cuprinde tot ce era in Univers! Toata creatia trecea pe langa mine. Era o minune de neimaginat! Eram cu adevarat un Copil Minune; un prunc in Lumea minunilor! În acel moment, m-am regasit intr-o tacere profunda, dincolo de limitele linistii. Puteam vedea sau percepe VECIA, dincolo de Infinit. Eram in Vid. Eram in pre-creatie, inainte de Big Bang (Marea Explozie). Trecusem dincolo de inceputul timpului/ Primul Logos/ Prima Vibratie. Eram in Ochiul Creatiei. Am simtit ca atingeam Fata lui Dumnezeu. Nu era un sentiment religios. Pur si simplu, am fost una cu Viata si Constienta Absoluta. Cand spun ca am putut vedea sau percepe vesnicia, spun ca am putut experimenta modul in care Creatia, in intregimea ei, se autogenereaza. Era fara inceput si fara sfarsit. Acesta e un gand care iti largeste mintea, nu-i asa?



Oamenii de stiinta percep Big Bang-ul asemenea unui eveniment unic, ce a dat nastere Universului. Am vazut, in timpul experientei mele de viata dupa moarte, ca Big Bang a fost doar unul dintr-un numar infinit de alte Big Bang-uri care creeaza Universuri, incontinuu si simultan. Singurele imagini care se pot apropia oarecum de asta, in termeni umani, ar fi acelea create de supercomputerele ce folosesc ecuatii de geometrie a fractalilor. Oamenii din antichitate stiau toate astea. Ei spuneau ca Dumnezeu crease periodic noi Universuri, expirand si recrease alte Universuri, inspirand. Aceste epoci erau numite Yuga. Ştiinta moderna a numit asta Big Bang. Ma aflam in constienta absoluta, pura. Puteam vedea sau percepe toate marile explozii Big Bang sau Yuga, cum se creau si se recreau. Am intrat instantaneu, simultan, in toate. Am vazut ca absolut fiecare particica a creatiei are, la randul sau, puterea de a crea. Este foarte dificil de explicat. Înca nu am cuvinte sa descriu lucrul asta.



Mi-au trebuit ani intregi, dupa ce m-am intors din experienta mea in preajma mortii, sa gasesc cuvinte care sa descrie experienta Vidului. Pot sa va spun acum asa: Vidul este mai putin decat nimic si totusi, mai mult decat orice exista! Vidul este zero absolut, haosul ce da nastere tuturor posibilitatilor. Este Constienta Absoluta, cu mult mai mult decat Inteligenta Universala. Vidul este golul sau nimicul dintre manifestarile fizice. Este SPAŢIUL dintre atomi si componentele lor. Ştiinta moderna a inceput sa studieze acest spatiu. Ea il numeste punctul Zero. Ori de cate ori se incearca sa fie masurat, instrumentele depasesc scala, sau, cum s-ar spune, tind spre infinit. Pana acum nu a fost gasita o modalitate de a masura, cu precizie, infinitul. În corpul vostru si in Univers exista mai mult spatiu zero decat orice altceva! Ceea ce misticii denumesc Vid, nu este un vid. Este atat de plin de energie, un alt fel de energie, care a creat tot ceea ce suntem. Totul, incepand de la Big Bang, este vibratie, de la 
primul Cuvant care este prima vibratie. Biblicul EU SUNT in realitate are un semn de intrebare dupa el. EU SUNT- Ce sunt eu? Astfel, creatia este Dumnezeu care exploreaza Sinele lui Dumnezeu, in orice fel imaginabil, intr-o explorare continua prin fiecare dintre noi. Am inceput sa vad, in timpul experientei mele in preajma mortii, ca tot ceea ce exista este Sinele, literalmente Sinele vostru, Sinele meu. Totul este marele Sine. De aceea stie Dumnezeu chiar si atunci cand cade o frunza. Lucrul acesta este posibil pentru ca, oriunde te-ai afla, acolo este centrul Universului. Oriunde se afla orice atom, acela este centrul Universului. Exista Dumnezeu in acela si exista Dumnezeu in Vid.



Atunci cand exploram Vidul, in timpul experientei mele in preajma mortii, si toate acele Yuga sau creatii, ma aflam complet in afara timpului si spatiului, asa cum le cunoastem noi. În aceasta stare extinsa am descoperit ca, de fapt, creatia inseamna Constienta Absoluta Pura, sau Dumnezeu, care intra in Experienta Vietii, asa cum o stim noi. Vidul insusi este lipsit de experienta. Este inaintea vietii, inainte de prima vibratie. Dumnezeirea inseamna mai mult decat Viata si Moarte. Prin urmare, exista chiar mai mult de experimentat in univers decat Viata si Moartea! Cand am inteles acest lucru, incheiasem cu Vidul si doream sa ma intorc la Creatia sa, sau Yuga. Parea lucrul cel mai normal de facut. Atunci m-am intors brusc prin cea de-a doua Lumina, sau Big Bang, si am auzit mai multe explozii de catifea. Am mers pe suvoiul constientei, inapoi prin intreaga Creatie, si ce mai calatorie a fost! Supraaglomerarile Galaxiilor au trecut prin mine, aducandu-mi si mai multa intelegere. 



Am trecut prin centrul Galaxiei noastre, care este o gaura neagra. Gaurile negre sunt marile procesoare sau reciclatoare ale Universului.


Ştiti ce se afla de cealalta parte a unei gauri negre? Suntem noi; Galaxia noastra, care a fost reciclata dintr-un alt Univers. În intreaga ei configuratie energetica, Galaxia arata asemenea unui oras fantastic al luminilor. Toata energia de pe aceasta parte a Big Bang-ului este Lumina. Fiecare subatom, atom, stea, planeta, chiar si constienta insasi sunt alcatuite din Lumina si au o frecventa si/sau o particula. Lumina este vie. Totul este alcatuit din Lumina, chiar si pietrele. Asa ca totul este viu. Totul este alcatuit din Lumina lui Dumnezeu; totul este foarte inteligent. Atunci cand eram purtat pe suvoi, am putut vedea, in cele din urma, ca se apropia o Lumina imensa. Am stiut ca era Prima Lumina; Matricea Luminoasa a Sinelui Superior a Sistemului nostru Solar. Apoi, intregul nostru Sistem Solar a aparut in Lumina, insotit de una dintre exploziile acelea de catifea. Am putut vedea toata energia pe care o genereaza acest Sistem Solar si este un spectacol incredibil de Lumina!



Am putut auzi Muzica Sferelor. Sistemul nostru Solar, asemenea tuturor corpurilor ceresti, genereaza o matrice unica de Lumina, sunet si energii vibrationale. Civilizatiile avansate de pe alte sisteme stelare pot detecta in Univers Viata, asa cum o stim noi, dupa amprenta energetica si vibrationala a matricei. Este o joaca de copii. Copilul minune al Pamantului (Fiintele umane) face chiar acum o gramada de zgomot, asemenea copiilor care se joaca in curtea Universului.


Lumina mi-a explicat ca nu exista moarte; suntem Fiinte nemuritoare. Suntem vii dintotdeauna! Am inteles ca facem parte dintr-un sistem natural viu, care se recicleaza permanent. Nu mi s-a spus niciodata ca trebuie sa ma intorc. Am stiut ca va trebui. Era firesc, dupa tot ceea ce vazusem in timpul experientei mele in preajma mortii. Nu stiu cat timp am fost cu Lumina, in timp uman. Dar a venit momentul in care am inteles ca toate intrebarile mele isi primisera raspuns si ca intoarcerea mea era iminenta. Cand spun ca toate intrebarile mele capatasera raspuns dincolo, chiar asta vreau sa spun. Toate intrebarile mele au primit raspuns. Fiecare om are o viata diferita si intrebari diferite, la care cauta raspuns. Unele dintre intrebarile noastre sunt universale, dar fiecare dintre noi exploreaza acest lucru pe care il numim Viata in felul sau personal unic.


Asa se intampla cu orice forma de viata, de la munti, pana la orice frunza din vreun copac. Acest lucru este foarte important pentru noi, cei din acest Univers. Pentru ca totul contribuie la Imaginea Generala, la deplinatatea Vietii. Noi suntem, literalmente, Dumnezeu care exploreaza Sinele lui Dumnezeu, intr-un Dans infinit al Vietii. Unicitatea noastra sporeste intreaga Viata. Cand am inceput intoarcerea catre ciclul vietii, nu mi-a trecut nicio clipa prin minte, nici nu mi s-a spus, ca ma voi intoarce in acelasi trup. Am avut incredere deplina in Lumina si in procesul Vietii. Atunci cand suvoiul s-a unit cu marea Lumina, am cerut sa nu uit niciodata revelatiile si sentimentele legate de ceea ce am invatat dincolo. A urmat un da. L-am simtit ca si cum sufletul mi-ar fi fost sarutat.



Apoi am fost dus inapoi prin Lumina in taramul vibrational. Întregul proces s-a repetat, cu si mai multe informatii care mi-au fost transmise. M-am intors acasa si mi s-au dat lectii din experienta mea in preajma mortii, legate de mecanismul reincarnarii. Mi s-au dat raspunsuri la toate micile mele intrebari: Cum se face asta? Cum se face ailalta? Am stiut ca ma voi reincarna. Pamantul este un mare procesator de energie si constiinta individuala se dezvolta din asta, in fiecare dintre noi. Ma gandeam la mine ca devenind om pentru prima data, si eram fericit sa fiu asa. Din ceea ce am vazut, as fi fericit sa fiu si un atom in acest Univers. Un atom. Asa ca, sa fiu o parte umana a lui Dumnezeu‚ asta este cea mai minunata binecuvantare. Este o binecuvantare dincolo de orice ne inchipuim noi ca poate fi o binecuvantare. Pentru fiecare dintre noi, sa fim partea umana a acestei experiente este ceva teribil si magnific. Fiecare dintre noi, oriunde si oricum ar fi, ratat sau nu, este o binecuvantare pentru planeta, 
exact in locul in care se afla.



Am trecut prin procesul reincarnarii, asteptandu-ma sa ajung un bebelus undeva. Dar mi s-a dat o lectie despre cum evolueaza identitatea si constienta individuala. Am fost atat de surprins cand am deschis ochii. Nu stiu de ce, pentru ca o intelesesem, dar a fost totusi o surpriza atat de mare sa ma intorc in acest corp, inapoi in camera mea, cu cineva care ma privea, plangand in hohote. Era infirmiera mea. Ea renuntase sa mai spere dupa o ora si jumatate dupa ce ma gasise mort.



Corpul meu era rigid si inflexibil. S-a dus in cealalta camera. Atunci m-am trezit si am vazut lumina afara. Am incercat sa ma ridic si sa ma duc spre ea, dar am cazut din pat. Infirmiera a auzit zgomot, a venit in fuga si m-a gasit pe podea. Cand mi-am revenit, am fost foarte surprins si, in acelasi timp, plin de veneratie fata de ceea ce mi se intamplase in timpul experientei mele in preajma mortii. La inceput, toate amintirile calatoriei mele pe care le am acum, inca nu existau.



Continuam sa alunec din lumea asta si intrebam intr-una: Traiesc? Lumea asta parea mai ireala decat cealalta. Dupa trei zile ma simteam din nou normal, mai clar si totusi diferit de felul in care ma mai simtisem vreodata in viata. Amintirile experientei mele au revenit mai tarziu. Nu vedeam nimic rau in nicio Fiinta umana pe care o vazusem vreodata. Înainte, eram cu adevarat plin de prejudecati. Credeam ca multi oameni erau niste ratati. De fapt, credeam ca toti, in afara de mine, erau niste ratati. Dar acum am scapat de toate astea.


Cam dupa 3 luni un prieten mi-a sugerat sa fac niste analize, asa ca m-am dus sa ma scaneze si asa mai departe. Ma simteam cu adevarat bine si ma temeam sa nu primesc vesti proaste. Mi-l amintesc pe medicul de la clinica privind scanarile dinainte si cele dupa, zicand: Ei bine, nu mai este nimic aici. Am spus: “Cu adevarat este un miracol”. El a raspuns: “Nu, astfel de lucruri se mai intampla, se numesc remisii spontane.” Parea destul de neimpresionat. Dar aici era vorba de un miracol si eu eram impresionat, chiar daca nimeni altcineva nu era. În timpul experientei mele in preajma mortii am coborat in ceea ce s-ar putea numi Iad si a fost foarte surprinzator. Nu am vazut Satana sau raul. Coborarea mea in Iad a fost o coborare in mizeria umana, in ignoranta si intunericul lipsei de cunoastere. A parut a fi o eternitate jalnica. Dar fiecare dintre milioanele de suflete din jurul meu avea o mica stea de Lumina, care ii statea oricand la dispozitie. Dar nimeni nu parea sa-i acorde atentie. Erau atat de prinsi in 
propria durere, trauma si suferinta. Dar, dupa ceea ce mi-a parut o eternitate, am inceput sa chem Lumina aceea, asemenea unui copil care isi striga parintii in ajutor.



Atunci, Lumina s-a deschis si a format un tunel care a venit direct la mine si m-a izolat de toata frica si durerea. Asta este, in realitate, Iadul. Asa ca, ceea ce facem este sa invatam sa ne tinem de mana, sa ne apropiem unii de altii. Portile Iadului sunt acum deschise. Ne vom uni, ne vom prinde de maini si vom pasi impreuna afara din Iad. Lumina a venit la mine si s-a transformat intr-un Înger auriu, imens. Am spus: Esti Îngerul Mortii? Mi-a transmis ca era suprasufletul meu, matricea Sinelui meu Superior, o parte foarte veche a noastra. Apoi am fost dus in Lumina. Curand, stiinta noastra va cuantifica spiritul. Va fi minunat, nu-i asa? Reusim sa facem acum dispozitive care sunt sensibile la energia subtila, sau la energia spiritului. Fizicienii folosesc acceleratoare de particule pentru a zdrobi atomii si a vedea din ce sunt formati. Au ajuns pana la nivelul quarcilor si asa mai departe. Ei bine, intr-o buna zi vor ajunge pana la acel lucru mic ce tine totul laolalta si il vor numi: Dumnezeu.



De abia acum incepem sa intelegem ca si noi cream, pe parcurs ce avansam. Cum am vazut aievea, in timpul experientei mele am ajuns pe un taram unde exista un punct in care ne transmitem intreaga cunoastere acumulata si incepem sa cream urmatorul fractal, urmatorul nivel. Avem puterea de a crea, pe masura ce exploram. Acesta este Dumnezeu, care se extinde prin noi.



De la intoarcerea mea, am trait experienta Luminii in mod spontan si am invatat cum sa ajung in acel spatiu aproape oricand in timpul meditatiei mele. Fiecare dintre voi poate face asta. Nu este nevoie sa muriti sau sa aveti o experienta in preajma mortii pentru a face acest lucru. Sunteti dotati pentru asta, aveti deja tot ce va trebuie. Corpul este cea mai minunata Faptura de Lumina din cate exista. Corpul este un Univers de Lumina incredibila. Spiritul nu ne forteaza sa anulam acest corp. Nu asta se intampla. Nu mai incercati sa deveniti Dumnezeu; Dumnezeu devine voi. Aici. L-am intrebat pe Dumnezeu: “Care este cea mai buna religie de pe planeta? Care este cea corecta?” si Dumnezeirea a spus, cu multa iubire: “Nu-mi pasa.” A fost o gratie incredibila. Cand Dumnezeirea a spus nu-mi pasa, am inteles imediat ca e treaba noastra sa ne pese. Este important, pentru ca noi suntem Fiintele carora le pasa. Conteaza pentru noi, iar in asta rezida importanta. Aici avem ecuatia energiei in spiritualitate.


Dumnezeului Absolut nu ii pasa daca esti protestant, budist sau orice altceva. Toate reprezinta fatetele unui intreg. Mi-as dori ca toate religiile sa-si dea seama de asta si sa se lase unii pe altii in pace. Nu e vorba de sfarsitul religiilor, ci ca vorbim despre acelasi Dumnezeu. Traiti si lasati-i si pe altii sa traiasca. Fiecare are o alta viziune. Şi toate fac parte din imaginea globala; toate sunt importante.



Am trecut dincolo, in timpul experientei mele in preajma mortii, plin de temeri legate de deseurile toxice, rachetele nucleare, cresterea exploziva a populatiei si de distrugerea padurii amazoniene. M-am intors, iubind fiecare problema. Iubesc deseurile nucleare. Iubesc norul urias in forma de ciuperca; acesta reprezinta cea mai sfanta mandala pe care am manifestat-o pana acum, ca un arhetip. El, mai mult decat orice religie si filozofie de pe Pamant, ne-a adus impreuna, dintr-o data, la un nou nivel al constientei. Ştiind ca am putea arunca planeta in aer de 50 de ori, sau de 500 de ori, realizam in cele din urma, poate, ca ne aflam cu totii aici, impreuna. Pentru o perioada de timp, a fost nevoie sa se adune mai multe bombe. Atunci am inceput sa spunem: nu mai vrem asa ceva. Acum ne aflam, de fapt, intr-o lume mai sigura decat a fost ea vreodata, si va deveni si mai sigura. Asa ca m-am intors din experienta mea in preajma mortii iubind deseurile toxice, pentru ca ne fac sa ne apropiem unii de altii.



Aceste lucruri sunt atat de mari. Dupa cum ar spune Peter Russel, aceste probleme sunt acum de dimensiunea sufletului. Avem solutii de dimensiunea sufletului? DA! Taierea padurii amazoniene va incetini si, in cincizeci de ani de acum incolo, vor fi mai multi copaci pe planeta decat au fost demult. Daca va ocupati de ecologie, faceti-o in continuare; sunteti acea parte din sistem care devine constienta. Faceti-o cu toata puterea, dar nu fiti deprimati. E o parte din ceva mult mai mare.



Pamantul se afla in plin proces de imblanzire. Nu va mai fi niciodata un loc atat de salbatic cum era altadata. Vor ramane locuri salbatice marete, rezervatii in care natura sa prospere. Gradinaritul si rezervatiile vor constitui preocuparile viitorului. Cresterea populatiei a ajuns foarte aproape de optimul energetic care sa determine o schimbare a constientei. 



Aceasta schimbare in constienta va conduce la schimbari in domeniul politicii, banilor si energiei. Dupa ce am murit o data, trecand prin experienta in preajma mortii si intorcandu-ma, respect cu adevarat viata si moartea. În experientele noastre cu ADN-ul s-ar putea sa fi deschis poarta unui mare secret. În curand, vom putea trai in acest corp cat de mult vrem. Dupa ce veti fi trait in jur de 150 de ani, veti simti intuitiv ca vreti sa schimbati canalul. Sa traiesti o vesnicie intr-un singur trup nu este la fel de creativ ca si reincarnarea, ca si transferul energiei in acest vortex fantastic de energie in care ne aflam. Vom vedea cu adevarat intelepciunea vietii si mortii si ne vom bucura de ea. Dupa cum stau lucrurile, suntem vii dintotdeauna. Acest corp in care va aflati a fost viu dintotdeauna. El vine dintr-un suvoi de Viata care isi are originea in Marea Explozie (Big Bang) si chiar dincolo de ea. Acest corp da viata vietii urmatoare, atat ca energie densa, cat si subtila. Acest corp este viu deja de 
o vesnicie.


Sursa: esoterism.ro

Cel mai mare mister din Univers, descifrat




Cel mai mare mister din Univers, descifrat. "Este uluitor, va deschide o usa catre o lume complet noua !



Vanatoarea celui mai dorit lucru din Univers a luat o intorsatura neasteptata saptamana trecuta odata cu rezultatele obtinute de detectorul de materie intunecata. Rezultatele sunt incomplete, insa combinate cu o teorie recenta duc la ceva extraordinar, ceva ce ar putea rescrie legile fizicii, scrie newscientist.com.



Un savant american sustine ca exista un alt Univers, o "oglinda" a lumii noastre, ascuns de misterioasa “materie neagra” din spatiu.


“Acolo ar putea fi o lume diferita, unde se petrec lucruri interesante. Natura este mult mai bogata decat credem noi”, a declarat James Bullock, de la Universitatea din California, citat de New Scientist.


Astfel, ar putea exista o alta galaxie Calea Lactee, care inconjoara "ca un nor intunecat" galaxia noastra.


“Ar fi ceva uimitor, ca descoperirea unui nou continent. Va deschide o usa catre o lume complet noua”, a spus fizicianul Pauline Gagnon de la CERN.


Existenta acestui "Univers-oglinda" ar explica de ce savantii nu au putut observa aceasta materie pana acum. Potrivit specialistilor, peste 80% din materie este “intunecata”. Aceasta nu interactioneaza cu materia obisnuita, insa o influenteaza prin forta gravitationala si poate fi detectata pentru ca nu reflecta lumina.


din ziar

Previziuni sumbre. VAL DE CUTREMURE în următoarele luni în România. Suntem pregătiţi? Cand s-ar putea produce un seism de peste 7?


Mircea Radulian, directorul Institutului de Fizică a Pământului dezvăluie în exclusivitate cum se explică lanțul de seisme care au zguduit întreg Globul în ultimele zile.
Cutremurele din Vrancea și Buzău resimțite azi dimineață cu magnitudinea de 2,8 și respectiv 4,2 grade pe scara Richter, crede specialistul, sunt doar primele dintr-un val care urmează în următoarele unul-două luni.
Polul" seismelor din România a provocat un seism de 4,2 grade pe scara Richter. De asemenea, un alt cutremur, de mică intensitate, a fost resimţit în judeţul Buzău.

Cutremurele au avut loc la un interval de o oră unul faţă de celălalt. Potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului (INFP) primul cutremur, de 2.8 grade, a avut loc în Zona seismica Vrancea, judetul Vrancea la ora şapte dimineaţa, la o adâncime de 87 de kilometri. Cel de al doilea, de 4.2 grade, a avut loc în Zona seismica Vrancea, judetul Buzău la ora opt, la o adâncime de 119 kilometri.
Activitatea seismică a Planetei este în creştere în ultima vreme, înregistrându-se cutremure devastatoare în mai multe părţi ale lumii, printre care Iran şi China.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,4 a fost înregistrat azi, la ora 17.05 (ora Beijingului) în regiunea Sichuan din sud-vestul Chinei, potrivit agenţiei Xinhua, citând Centrul chinez pentru cutremure. Cel puţin 203 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 11.227 au fost rănite, dintre care 1.000 grav, în cutremurul care a zguduit provincia centrală chineză Sichuan, a anunţat Comandamentul local pentru situaţii de urgenţă.
Seismul, cu magnitudinea 7, s-a produs, ieri, la ora locală opt şi două minute (00.02 GMT, 02.02 ora României) şi a afectat regiunea Lushan, în zona municipală din Yaan, situată în centrul provinciei, potrivit primelor date difuzate de Centrul de Reţele Seismologice din China.

Ulterior, s-au înregistrat 1.165 de replici, cea mai mare având magnitudinea 5,8, potrivit centrului de seismologie.


Ultimul seism serios care a stranit panica in Romania s-a inregistrat in 1986 si a avut de 7,1 pe scara Richter.
Mircea Radulian, director stiintific Institutul pentru Fizica Pamantului: "Cutremurele acestea mari cumva sunt legate totusi si de un proces de acumulare. Adica, daca, de exemplu, intervalul de timp este destul de mare de la cutremurul precedent, atunci este o probabilitate mai mare ca acel cutremur care va veni sa fie si mai mare ca magnitudine. In urmatorii 10-20 de ani m-as astepta sa apara un cutremur de 7".
Astfel de miscari tectonice se produc de cel mult doua ori intr-o suta de ani.

Sfantul Gheorghe are aura unui sfant universal


Biserica ortodoxa il praznuieste in fiecare an,la data de 23 aprilie ca pe un mare
purtator de biruinta.Dar,Sf.Gheorghe este venerat in tot occidentul catolic,mai ales
in Italia,dar si in Franta,Anglia,Spania si chiar in tarile protestante.De o mare
consideratie si slujire se bucura si in lumea ortodoxa la Constantinopol,muntele
Athos,Grecia,Bulgaria,Albania,Serbia,Ucraina,Rusia si in special in Romania.
In Transilvania,Moldova cat si in Dobrogea i s-au zidit biserici,manastiri cat si orase
care ii poarta numele.Pentru romani Sf.Gheorghe este patronul celor care cultiva
pamantul,al pastorilor,al ziditorilor de biserici,dar si al ostasilor romani.Aura Sf.
Gheorghe straluceste atat in lumea crestina de Rasarit cat si in cea de Apus si prin
imaginea sa statuara a fost intotdeauna si va ramane un sfant universal.Trebuie
precizat ca Sf.Gheorghe s-a manifestat ca martir in numele lui Iisus Hristos atunci
cand ajunge militar de mare faima,general in armata romana pe timpul imparatului
Diocletian.Sf.Gheorghe este un purtator de biruinta atat pentru faptele sale de arme
care le-a facut ca pamantean,dar si pentru minunile sale care au uimit lumea de
atunci.Dar pentru muritorul de rand imaginea sfantului se pastreaza indeosebi 
pentru scena luptei cu balaurul asa cum il vedem pictat in mai toate icoanele,
un veritabil simbol pentru credinta crestina.
La noi in tara Sf.Gheorghe este incarcat de o aura poetica cu totul aparte.
Este sfantul cu care incepe primavara si da startul pentru semanatul ogoarelor
ce apartin pamantului nostru stramosesc.De asemenea Sf.Gheorghe este legat
de pastoritul oilor si de transhumanta.In aceasta zi ciobanii urca oile la munte.
Se numara oile,si cele cu lapte si cele sterpe,dar si mieii fatati in primavara.
Drumul de urcare spre munte si stane are popasuri si carari ascunse astfel incat
viata solitara a acestor pastori cu tarie de caracter si inima larga a devenit sursa
de inspiratie pentru multi poeti populari,dar si pentru literatura culta a neamului
nostru.Celebra este balada "Miorita",dar si tragedia lui Nechifor Lipan din romanul
"Baltagul"-scris de Mihail Sadoveanu.
Stefan cel Mare in toate bataliile purtate impotriva turcilor l-a avut ca sfant 
ocrotitor pe marele mucenic Gheorghe.Pe campul de lupta Stefan cel Mare purta
alaturi de steagul Moldovei,pe cel al Sfantului Gheorghe.Balaurul de la picioarele
sfantului nu reprezinta altceva decat dusmanii tarii si ai crestinismului,adica
intreaga paganatate.Nu intamplator Papa Sixt al IVlea l-a numit aparator al
crestinatatii si atlet al lui Iisus Hristos.De a lungul timpului putine marturii autentice au mai ramas.Una dintre ele,steagul de lupta cu chipul Sfantului
Gheorghe se afla intr-o biserica zidita de domnitori romani la sfantul munte Athos.
Pentru mine aceasta zi de 23 aprilie este o zi speciala in care spectacolul pomilor infloriti si glasul cucului singuratic imi aminteste de poarta luminata a
Paradisului.Acolo sa-i cautam pe cei plecati in vesnicie in Raiul fermecat al inimilor si sufletelor noastre.Acolo lumina si viata nu are sfarsit.
Iar celor ramasi inca pe Pamant si poarta acest nume sfant le doresc sa-si faca
din credinta,lumina si adevar un crez in razboiul contra intunericului.
Amin!

Sursa: primit pe mail 
Multumim  Mira

După Cipru urmează România?

Herman van Rompuy, preşedintele Consiliului European (guvernul UE), va face o scurtă vizită la Bucureşti, săptămâna viitoare, având programate întâlniri cu preşedintele Traian Băsescu şi cu premierul Victor Ponta.

Preşedintele Traian Basescu a conferit preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, Ordinul Naţional "Steaua Romaniei" (în grad de Mare Cruce) pentru sprijinul acordat României, decorarea fiind făcută la propunerea ministrului de Externe, Titus Corlăţean.
Există comentarii cu privire la această vizită-surpriză a lui Rompuy: deşi pe agenda oficială de discuţii se află subiecte ce vor fi amintite în declaraţiile de presă ce vor avea loc la final, se pare că adevăratul subiect "fierbinte" al întâlnirilor bilaterale va fi implementarea noului mecanism financiar european care a fost deja adoptat în cazul Ciprului (şi care a adus o ţară întreagă în pragul dezastrului). 

Vizita este surprinzătoare pentru că nu era programată, singurul motiv pentru care această vizită să aibă loc acum, şi nu peste câteva luni, fiind urgenţa adoptării măsurilor "Cipru" în România, până în luna iulie. 

Să ne amintim că Sorin Frunzăverde a declarat că "în ţară situaţia este dramatică - nu ştim dacă vom putea plăti următoarea tranşă de rambursare a împrumutului de la FMI; dacă vom plăti salariile şi pensiile, să fim fericiţi!". "Vreau să vă spun că Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi în iunie - iulie ce se va întâmpla cu România", a precizat mai tarziu Adriean Videanu. 

Dacă avem în vedere că Fruzăverde este un cunoscut francmason, şi că dispune de "canale" de informare ne-oficiale foarte puternice, atunci ne putem imagina că poporul român este singurul care încă nu ştie ceea ce i-a fost plănuit pentru începutul verii 2013 de către cei care se află la pârghiile puterii (europene şi naţionale).

În continuare iată un fragment extras de la http://www.razbointrucuvant.ro/...farage-catre-comisia-europeana-sunteti-niste-criminali.../ în care se arată că există şi voci curajoase ce spun adevărul despre "construcţia" europeană care a început deja să se prăbuşească:

Nigel Farage către Comisia Europeană: "Sunteţi nişte criminali de drept comun! Această UE este NOUL COMUNISM, este PUTERE FĂRĂ LIMITE!"

Parlamentul European, Strabsourg, 17 aprilie 2013 / Parlamentarul European Nigel Farage, liderul UKIP (UK Independence Party), co-preşedinte al grupului parlamentar "Europa libertăţii şi democraţiei" / Dezbatere: Situaţia din Cipru



"Cu ani în urmă, M. Thatcher a văzut adevărul din spatele proiectului european. A înţeles că este vorba despre confiscarea democraţiei de la statele independente şi de înmânarea puterii unor oameni care nu răspund faţă de popor. (...) Doamna Thatcher a văzut clar că proiectul este unul foarte periculos. (...)

Noi, UKIP, am avut aceeaşi viziune şi am încercat, la rândul nostru, să prevedem următoarele evoluţii pe măsură ce dezastrul euro avansa. Dar nici măcar eu, în cele mai pesimiste discursuri, nu-mi puteam imagina, d-le Rehn, că dvs. şi ceilalţi din Troică veţi ajunge la nivelul unor criminali de drept comun şi că veţi fura bani din conturile oamenilor din bănci pentru a mai pune o proptea la acest eşec total care este Euro. 

Aţi încercat, chiar, să luaţi bani de la micii investitori, încălcându-vă flagrant promisiunile făcute în 2008.

Acum precedentul a fost stabilit, şi, dacă ne uităm la ţări ca Spania, unde falimentul afacerilor are o rată de 45% pe an, vedem care anume este planul vostru cu celelalte falimente pe măsură ce acestea se produc.

Trebuie să spun ca mesajul transmis investitorilor este unul foarte răspicat: scoateţi-vă banii din Eurozonă înainte să vină după voi! 

Ce aţi făcut în Cipru a fost să trageţi clopotul pentru înmormântarea euro. Nimeni din comunitatea internaţională nu va mai avea încredere să-şi lase banii acolo. Şi cât de ironic este să-l vezi pe premierul Rusiei, D. Medvedev, comparând acţiunile voastre şi spunând: "nu le pot compara decât cu unele decizii luate de autorităţile sovietice". 

Şi avem şi o nouă propunere germană care ne spune că ar trebui să confiscăm o parte din proprietăţile celor din eurozonă din sudul Mediteranean. 

Această Uniune Europeană este noul comunism. Este putere fără limite. Va crea un val de sărăcie umană şi, cu cât va fi spulberată mai repede, cu atât va fi mai bine.


Acest parlament are abilitatea de a ţine Comisia răspunzătoare [de actele sale]. Am pus la bătaie o moţiune de cenzură. Mă întreb dacă are vreunul din voi curajul să o recunoască şi să o sprijine. Mă îndoiesc profund de acest lucru.

Şi ştiu că există o nouă Thatcher în Europa care se numeşte Frits Bolkenstein (Olanda). El a spus despre acest parlament - nu uitaţi că este vorba despre un fost comisar european: 'Nu mai este reprezentativ pentru cetăţeanul olandez sau european. Parlamentul European întreţine o fantezie federală care nu mai este sustenabilă'."

După acest extras vă propunem să ne amintim şi de un alt eveniment petrecut, de data aceasta, în parlamentul Belgiei. Dată fiind situaţia din Cipru unde depozitele financiare ale populaţiei au fost taxate ilegal cu 30%, deputatul belgian Laurent Louis îl solicită pe Prim-Ministrul belgian Elio di Rupo să promită că NICIODATĂ nu se va atinge de depozitele poporului belgian. 

Dar prim-ministrul doar râde în hotote şi se distrează pe seama lui Louis... O camuflare pentru a ascunde planurile sale sinistre? În orice caz, Laurent Louis invită pe toţi belgieniisă îşi retragă imediat banii din bănci şi cere guvernului Belgiei să iasă din zona euro şi din Uniunea Europeană care a devenit o organizaţie criminală!

Sursa: http://roaim.net.tf