duminică, 6 ianuarie 2013

Era Varsatorului, era transformatoare a umanitatii


Epoca Varsatorului reprezinta fara doar si poate faza fireasca si urmatoare a evolutiei umanitatii. Ea reprezinta schimbarea si colapsul structurilor patriarhale create in Epoca Pestilor, diminuarea controlului si a soliditatii materiale specifice acestei ere.
 
De-a lungul existentei sale, Pamantul a trecut prin mai multe ere. Cu siguranta am auzit cu totii despre Era Varsatorului si despre schimbarile pe care le-ar putea aduce. Nu putini sunt cei care sustin ca ne aflam deja in Epoca Varsatorului, iar aceasta idee a fost pusa in circulatie inca de la 1900. Alte teorii in schimb sustin ca noua Era va incepe odata cu 21 decembrie 2012. Carl Jung spre exemplu plaseaza debutul acestei epoci intre anii 1997- 2000, iar Isaac Newton in 2060. O noua epoca incepe la fiecare 2160 de ani, iar fiecare epoca este caracterizata de semnul astrologic al epocii respective. Exista unele teorii care sustin ca specia umana a luat nastere in constelatia Varsatorului, dupa potopul universal.
 
Ce schimbari va aduce Era Varsatorului pentru umanitate
 
Epoca Varsatorului este cea care aduce sfarsitul unei mari etape astrologice, Era Pestilor, si inceputul alteia noi. Epoca Varsatorului este cea care face trecerea de la epoca tehnologica (Epoca Pestilor) la cea spirituala. Epoca Varsatorului reprezinta fara doar si poate faza fireasca si urmatoare a evolutiei umanitatii. Ea reprezinta schimbarea si colapsul structurilor patriarhale create in Epoca Pestilor, diminuarea controlului si a soliditatii materiale specifice acestei varste. Spre deosebire de Epoca Pestilor, in Epoca Varsatorului Instinctul va domina din nou gandirea rationala. In Epoca Varsatorului vocea inimii va inlocui vocea mintii constiente. Daca Epoca Pestilor a fost caracterizata de lupta si sacrificiu, Epoca Varsatorului va dori instaurarea armoniei universale, realizari intelectuale remarcabile, descoperiri tehnologice incredibile, descoperirea unor adevaruri trecute, preocupare pentru mediu si natura inconjuratoare. Nici noua epoca nu va scapa insa de trasaturile negative ale Varsatorului: vor exista deseori oscilatii si nehotarari, vor domina uneori dorintele egoiste si inflexibilitatea.
 
In Epoca Varsatorului, medicina holistica va capata intaietate in fata medicinii alopate. De asemenea, accentul va cadea asupra egalitatii dintre barbati si femei. In Epoca Varsatorului va fi adus la lumina potentialul spiritual al fiintei umane. Vor fi puse in prim plan si darurile cu care am fost inzestrati ca si fiinte spirituale. Prin urmare, abilitatile de vindecare, cele legate de telepatie si clarviziune vor fi stimulate si pretuite in mod deosebit. Influenta Epocii Varsatorului se va manifesta mai ales la nivelul mintii si a spiritului, eliberand progresiv fiinta umana prin prisma acestor doua aspecte. In aceasta noua era, timpul are tendinta de devalorizare.
 
In “The Aquarian Age”, (Epoca Varsatorului) Elsa M. Glover este de parere ca pana acum fiinta umana si-a ignorat in mod constient potentialul sau creativ, a manifestat lipsa de respect fata de sine si a acceptat (voluntar sau involuntar) sa fie dependenta de ceilalti doar pentru a primi confirmare si aprobare exterioara. De asemenea, spune autoarea, frica omului de necunoscut a reprezentat un real impediment in explorarea si testarea ideilor noi. Insa Epoca Varsatorului “va ajuta fiinta umana sa se elibereze de sub carapacea ignorantei, a lipsei de autorespect si teama devenind astfel, pentru prima data in istorie, cu adevarat libera. Pe masura ce oamenii devin liberi sa-si exploreze natura interioara, lumea din jurul lor si alti oameni, avantaje fara precedent vor aparea in progresul individual, in aprofundarea cunostintelor stiintifice, in inventii, in iubirea universala.”, considera Elsa Glover.
Varsatorul si Epoca Varsatorului
 
Varsatorul este un semn astrologic care va indemna la constientizarea propriei identitati, a valorii de sine, a propriului potential, a libertatii spirituale si ideologice, a experimentarii noului. Chiar daca toate aceste lucruri nu exclud riscurile, greselile, esecurile, inceputuri luate de la zero, iluminarea este posibila sub guvernarea acestui semn. Varsatorul este un semn al aerului, inconjurat de o miscare energizanta, vibranta, aducand vitalitate, spiritualitate si renastere. Varsatorul propune accesul spre un nivel mai inalt al constiintei umane si universale. Varsatorul cultiva o constientizare mai profunda si mai radicala a spiritualitatii. Varsatorul aduce schimbare.
 
Varsatorul propune iubirea si acceptarea sinelui, ulterior iubirea si acceptarea celorlalti. In Epoca Varsatorului, oamenii vor incerca sa se apropie mai mult de propriul eu spiritual si sa caute raspunsurile marilor lor probleme in interior, iar nu in exterior (in bunurile materiale sau in prezenta altor oameni). Epoca Varsatorului este considerata drept Epoca de Aur a umanitatii deoarece va elibera intelectul de ignoranta, deziluzie, de sistemele religioase.
 
http://dei-matei.blogspot.ro

Evanghelia după Ioan - scena Botezului în Iordan - „botezul prin spirit şi foc”


Ce semnifică de fapt acest Botez?

 După cum se ştie, botezul era destinat de către vestitorul, de înainte-mergătorul lui Christos, Ioan Botezătorul, celor pe care el i-a pregătit să îl primească într-un mod corespunzător pe Christos. Putem înţelege ce se spune în Evanghelia după Ioan despre Botezul în Iordan doar dacă avem în vedere că Ioan boteza pentru a-i pregăti într-un mod corespunzător pe oameni pentru Christos. Dacă vă reprezentaţi un botez din ziua de azi, care este doar o imitaţie a celui originar, nu veţi ajunge la această înţelegere. Botezul nu era o simplă stropire cu apă. La botez, neofitul era cufundat cu totul în apă, unde trebuia să rămână un timp mai lung sau mai scurt. Pentru a înţelege ce înseamnă asta, să lămurim mai întâi ceva din misterul fiinţei omeneşti.
Să ne aducem aminte că omul este alcătuit dintr-un corp fizic, un corp eteric, un corp astral şi un Eu. În starea de veghe, acestea sunt strâns legate între ele. În timpul somnului corpul fizic şi corpul eteric rămân lungite în pat, iar corpul astral şi Eul sunt afară. La moarte corpul fizic rămâne pe Pământ sub formă de cadavru, corpul eteric se desprinde şi, pentru un timp destul de scurt, continuă să fie unit cu corpul astral şi Eul. Pentru cei care au ascultat măcar câteva din conferinţele mele este clar că în acest moment are loc o trăire interioară cu totul aparte: omul are în faţă întreaga sa viaţă trecută ca într-un vast tablou; evenimentele vieţii stau unul lângă altul, ca într-o panoramă, în jurul omului.
 Corpul eteric este şi putătorul memoriei, iar în viaţa de pe Pământ numai corpul fizic îl împiedică să le aibă pe toate în faţa sa. După moarte, corpul fizic este depus; acum, în conştienţă poate să apară tot ceea ce omul a vieţuit în ultima sa viaţă. Aşa cum am mai spus deja, faptul poate surveni şi în cazurile de pericol de moarte, sau când omul trece printr-o spaimă mare sau un şoc. Este ceea ce ştim din povestirile celor care au fost gata să se înece sau să cadă într-o prăpastie şi care, dacă nu şi-au piedut conştienţa, au retrăit într-un mare tablou toată viaţa lor trecută. Ceea ce vieţuieşte omul în cazul unui astfel de pericol, când, de pildă, este pe punctul de a se îneca, vieţuiau toţi cei care erau botezaţi de Ioan Botezătorul. Botezul consta în aceea că omul rămânea sub apă destul timp pentru ca să-şi retrăiască viaţa sa de până atunci. Ceea ce retrăia astfel era vieţuit ca un tablou spiritual. În această stare excepţională li se arăta faptul că ceea ce vieţuise spiritul se lega oarecum de restul lumii spirituale; cel ce primise botezul de la Ioan Botezătorul ştia: Există o lume spirituală! Cu adevărat, ceea ce trăieşte în mine poate exista şi fără trup. – După botez, omul era convins că există o lume căreia îi aparţine prin spirit. Ce făcea deci Ioan Botezătorul prin acest botez?
Până la acel moment oamenii ajunseseră să capete o atracţie tot mai puternică spre lumea fizică, o tendinţă tot mai mare în a crede că această lume fizică este adevărata realitate.
 Cei care veneau spre Ioan Botezătorul vieţuiseră însă propria lor viaţă ca ceva spiritual. În timp ce erau botezaţi, ei ştiau că sunt şi altceva decât sunt prin corpul lor fizic. Mintea oamenilor s-a metamorfozat treptat, în aşa fel încât a fost orientată către lumea fizică. Ioan provocase în cei pe care îi boteza conştienţa: Există o lume spirituală, şi eu aparţin cu o parte superioară din mine însumi acestei lumi spirituale. De aceea, nu trebuie decât să îmbrăcaţi în cuvinte foarte puţin schimbate discursurile lui Ioan şi veţi avea: Schimbaţi-vă felul de a gândi, care este îndreptat spre lumea fizică! Ei îşi schimbau felul de gândire dacă primeau botezul într-o dispoziţie cu adevărat justă. Ei ştiau atunci: În mine trăieşte ceva spiritual; Eul meu aparţine lumii spirituale. Omul dobândise această convingere în corpul fizic. Ceea ce avusese loc nu era o procedură specială, ca în iniţiere. El vieţuise aceasta în corpul fizic. De asemenea, prin modul de a fi receptată vechea revelaţie ce data încă de pe vrmea lu Moise şi prin felul în care ea se unea cu sufletele experienţa botezului lui Ioan căpăta şi un sens deosebit.
După botez, omul nu numai că avea conştienţa de a fi una cu lumea spirituală, ci el recunoaşte ce fel de lume spirituală cobora pe Pământ. Un astfel de om ştia că ceea ce i se revelase lui Moise drept „ehjeh asher ehjeh” în rugul aprins şi în focul de pe Sinai străbate întreg Pământul şi că prin cuvântul Iahve sau Iehova sau „ehjeh asher ehjeh” sau „Eu sunt eu sunt-ul” se denumeşte în mod corect această lume spirituală. – Astfel, prin botezul lui Ioan, omul nu numai că ştia că este una cu lumea spirituală, ci şi că în această lume spirituală trăieşte Eu sunt-ul, din care el s-a născut după spirit. – Aşa îi pregătea Ioan pe discipolii săi prin botez. Acesta era sentimentul pe care el îl trezea în ei. Fireşte, nu puteau fi decât foarte puţini cei care erau în stare să trăiască această experienţă la scufundarea în apă. Cei mai mulţi nu erau maturi pentru aşa ceva. Dar unii recunoşteau că Spiritul, care mai târziu a fost numit Christos, se apropia de Pământ.
Un gânditor modern din Est, executor testamentar al marelui filosof rus Soloviov Nota 10 ], a făcut afirmaţia: „Creştinismul este cel care trebuie să facă din noi un singur popor Nota 11 ]; altfel ne vom pierde Eul nostru şi, odată cu el, orice posibilitate de a deveni vreodată un popor!” Avem aici un cuvânt plin de forţă care pare să fie născut din interesul puternic nutrit faţă de creştinism. De aici mai vedem şi cât este de necesar ca creştinismul să pătrundă până în adâncurile sufletelor.
Ce le lipseşte deci, chiar în zilele noastre, tututor celor care invocă creştinismul şi proclamă necesitatea sa, dar care nu reuşesc totuşi să-l facă prezent. Le trebuie antroposofia, ştiinţa spiritului – calea actuală de a-L înţelege pe Christos! Căci Christos este atât de mare încât fiecare epocă trebuie să găsească mijloace noi pentru a-L recunoaşte. Odinioară s-au folosit alte forme şi modalităţi ale tezaurului de înţelepciune.
Şi antroposofia va rămâne încă mult timp metoda prin care putem să Îl înţelegem pe Christos, căci ea se va dovedi ceva ce vivifică şi stimulează toate facultăţile de cunoaştere omeneşti. Omul se va întări şi va creşte treptat în ce priveşte înţelegerea lui Christos.
Ioan boteza cu apă, efectul fiind acela că corpul eteric se despărţea pentru câteva momente de corpul fizic. Dar Ioan Botezătorul voia să fie înainte-mergătorul „Celui care botează cu foc şi spirit”. Botezul cu foc şi spirit a coborât pe Pământ prin Christos. Care este deci diferenţa între botezul cu apă al lui Ioan. şi botezul cu foc şi spirit al lui Christos? Acest lucru îl poate pricepe doar cel care învaţă să înţeleagă aşa ceva pornind de la cele dintâi principii elementare. Căci în ceea ce priveşte înţelegerea lui Christos noi nu suntem astăzi decât la primele începuturi. Această înţelegere va deveni din ce în ce mai mare, dar în epoca noastră omul nu poate face decât primii paşi.
Aici trebuie mai întâi să fim atenţi la faptul că efectiv îndărătul oricărui fenomen fizic se află un fenomen spiritual, chiar şi îndărătul proceselor fizice omeneşti. Omului modern îi vine foarte greu să creadă asta. Încet, încet lumea va învăţa acest lucru şi abia atunci va ajunge la deplina înţelegere a lui Christos. Astăzi chiar cei care vorbesc despre spirit nu cred cu adevărat că tot ceea ce se petrece fizic în om este, în cele din urmă, dirijat de către spiritual. Inconştient, chiar şi când se vor idealişti, ca să spunem aşa, ei refuză să creadă acest lucru.
Prin impulsul christic a intrat în lume ceva care îi permite omului să acţioneze asupra a ceea ce, lăuntric, face să pulseze sângele său. Ceea ce acţionează aici nu mai este o stare anormală, o scufundare în apă, ci pur şi simplu influenţa puternică a individualităţii lui Christos. Nu se botează cu materie sensibilă, ci prin influenţă spirituală, fără ca prin aceasta conştienţa obişnuită să sufere vreo modificare. Prin spiritul revărsat ca impuls al lui Christos coboară în corp ceva care în mod obişnuit nu poate fi provocat decât printr-o acţiune fizic-fiziologică: focul, focul interior, care se exprimă în circulaţia sângelui. Ioan Botezătorul încă îi scufunda pe discipoli în apă; atunci corpul eteric se desprindea şi omul putea privi în lumea spirituală. Când însă acţionează impulsul lui Christos, atunci vieţuirile corpului astral se revarsă în corpul eteric şi omul devine clarvăzător. Aveţi aici explicaţia expresiei: „botezul prin spirit şi foc”. Observaţi totodată şi diferenţa dintre botezul lui Ioan şi Botezul lui Christos şi corespondenţa cu ceea ce se întâmplă în realitate. Astfel, datorită impulsului lui Christos, apare o clasă nouă de iniţiaţi. Odinioară existau doar câţiva oameni care deveneau discipoli ai marilor instructori şi găseau accesul la Misterii. Lor li se detaşa corpul eteric pentru a putea deveni martori ai spiritului şi pentru a putea ieşi în faţa celorlalţi oameni şi a le spune: Există o lume spirituală, noi înşine am văzut-o. Aşa cum voi vedeţi pietre şi plante, aşa am văzut noi lumea spirituală! – Aceştia erau „martorii oculari”. 
Pentru a deveni un iniţiat şi a propovădui Evanghelia despre lumea spirituală în sensul nou, în sensul christic, a trebuit ca forţa existentă în Christos să se reverse asupra celor care urmau să fie discipolii şi mesagerii acestei forţe. Când s-a întâmplat să apară pentru prima dată un astfel de iniţiat creştin?
Întotdeauna în cursul evoluţiei vechiul trebuie unit cu noul. Tot astfel şi Christos a trebuit să facă în mod lent trecerea de la vechea iniţiere la cea nouă. El a trebuit să creeze o tranziţie, ca să spunem aşa. El trebuia să se bazeze încă pe anumite procedee ale vechii iniţieri, dar să facă în aşa fel încât tot ceea ce venea de la vechii zei să se reverse prin entitatea christică. Christos a săvârşit o iniţiere cu unul dintre discipolii săi, care avea după aceea să vestească lumii Evanghelia despre Christos sub forma cea mai profundă. O astfel de iniţiere se ascunde în spatele povestirii depre învierea lui Lazăr (capitolul II).S-au scris multe lucruri, incredibil de multe lucruri cu privire la această poveste a lui Lazăr. Ceea ce ascunde această povestire nu a fost însă înţeles decât de cei care ştiau ceva din şcolile esoterice şi din propria lor observaţie. Am să citez mai întâi un citat caracteristic din istorisirea privitoare la Lazăr. Când i se spune lui Christos că Lazăr este bolnav, El răspunde: „Această boală nu este spre moarte, ci pentru ca Dumnezeu să se reveleze în el!” Boala este spre revelarea lui Dumnezeu în el. Numai dintr-o neînţelegere cuvântul doxa din textul grecesc a fost tradus prin „slava lui Dumnezeu”. Nu spre slava lui Dumnezeu a venit această boală, ci pentru ca Dumnezeu să iasă din întunecime şi să se manifeste în mod palpabil în el! Iată adevăratul sens al acestui pasaj. El vrea să spună că divinul care se află în Christos trebuie să se transfere individualităţii lui Lazăr, divinul, divinitatea christică trebuie să devină vizibilă în Lazăr şi prin Lazăr. Vedem astfel înfăptuindu-se cu Lazăr un botez, un botez în sensul cel mai înalt, prin impulsul lui Christos: Lazăr a devenit un iniţiat în sensul nou al cuvântului, păstrându-se totuşi într-un anume fel formele vechi, letargia, prin aceasta făcându-se o trecere de la vechea la noua iniţiere. 
De aici puteţi vedea cu ce profunzime redau Evangheliile adevărurile spirituale care pot fi cercetate independent de documente. Cercetătorul spiritual trebuie să ştie că tot ceea ce se află în Evanghelii poate fi găsit de el mai înainte, independent de vreun document scris. Când el regăseşte însă în Evanghelia după Ioan ceea ce a descoperit mai înainte pe cale spirituală, atunci această Evanghelie devine pentru el un document, lăsat de cel pe care Christos Iisus însuşi l-a iniţiat. De aceea şi este atât de profundă această scriere.
Modul aparte de descriere a impulsului lui Christos adoptat de autorul Evangheliei după Ioan se explică prin faptul că autorul Evangheliei după Ioan a fost iniţiat de către Christos Iisus Însuşi.
 sursa
http://adevarul2012.blogspot.ro

Aparitie misterioasa in China..



Un barbat a filmat o aparitie misterioasa, pe un drum uitat de lume, situat pe un munte din regiunea Taitung.

Un grup de cercetatori din Taiwan incearca sa demonstreze existenta extraterestrilor si fac valva in China cu o inregistrare incredibila. Un politist le-a trimis o filmare in care o creatura transparenta, care merge in picioare, a fost surprinsa pe un drum de munte. 

Barbatul care a filmat spune ca nu a mai vazut asa ceva in viata lui. De cand au aparut aceste imagini, chinezii nu mai pot dormi de frica si se intreaba cu totii: “Ce este cu aceasta creatura?”

De ce se şpreiază prin lume (chemtrails)? doc



”Cu toţii ne-am obişnuit cu acelele dâre albe lăsate de avioanele cu reacţie. Din păcate puţin ştiu însă că acestea sunt de două feluri: contrails şi chemtrails.
Contrails sunt acele dâre de condensare normale care se formează datorită apei din gazele de evacuare ale motoarelor cu reacţie. Ele apar doar la înălţimi peste 9000 de metri unde temperatura exterioară este foarte joasă. Pentru a se forma contrails-urile este necesar ca temperatura gaselor evacuate de motoarele avionului să scadă, de aceea ele apar la o anumită distanţă de corpul avionului şi se dispersează foarte repede.

Chemtrails sunt acele dâre lăsate de avioane care seamănă cu dârele de condensare (contrails) dar spre deosebire de acestea sunt foarte persistente (pot dura câteva ore dacă nu bate vântul), de aceea le putem vedea brăzdând cerul dintr-o parte în alta şi de obicei acoperă cerul de-a lungul şi de-a latul ca un grilaj, de parcă cineva a dorit să acopere fiecare bucăţică de cer.
Sunt tot mai multe relatări ale unor persoane care, după apariţia acestor chemtrails, s-au simţit rău, s-au înbolnăvit şi au ajuns chiar la spital.
Cartea „ Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvaluit al darelor mortii (Chemtrails-uri) ” prezintă mai multe astfel de relatări dar şi metode pentru a contracara efectele chemtrails-urilor.
Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi.

Aceasta nu se petrece doar din cauza celor care urzesc din umbră planuri criminale monstruoase şi implementează acţiuni în mod evident satanice care vizează un genocid planetar şi fac multe alte răutăţi, ce sunt cel mai adesea nebănuite de masele de oameni naive, credule, ignorante şi atât de uşor manipulabile prin mass-media.
Toate aceste grozăvii, toate aceste aspecte foarte grave şi indadmisibile se petrec deja de ceva vreme şi există un mare pericol să continue să se petreacă (într-o proporţie din ce în ce mai mare) mai ales din cauza tuturor acelora care au descoperit între timp monstruoasa conspiraţie satanică ce se desfăşoară sub ochii noştrii, dar „se mulţumesc“ să privească la toate acestea cu o mare indiferenţă, lăsându-i pe aceşti criminali vicleni şi cameleonici să săvârşească nestingheriţi toate relele, crimele şi grozăviile pe care le-au plănuit.”



Sursa: http://www.romaniaafla.webs.com / http://fymaaa.blogspot.ro

http://dincolo-de-limite.blogspot.ro

Raspunsuri si confirmari


TRIUNGHIUL ASCENSIUNII

Bine v-am regasit Dragi Colegi de Ascensiune Cristica.
Astazi va spunem ATENTIEI si CONSTIENTIZARII VOASTRE deopotriva, doua Revelatii complementare apartinind colegilor nostrii Daniel Gaucan si Mihaela Asthara Tristar, o traducere detaliata al acestor revelatii de catre colega noastra Viorica Elisei din Iasi, si doar doua idei tot complementare, una de Prefatare si alta de Final, pe care eu Gicu Dan sunt predetrminat a le include in acest context Informational al acestui nou material, in calitate de Sef de Triaj Informational, rol jucat ca si in alte materiale spirituale in care majoritatea dintre voi v-ati regasit FIINDCA ATI SIMTIT: FELICITARI.
Prima idee: de PREFATARE.
Dragi Colegi.
Titlul acestui material denumit TRIUNGHIUL ASCENSIUNII, va este acum oferit dintr-o Perspectiva Ascensionala Noua, asa cum veti sesiza din lecturarea informatiilor de mai jos.
Cu toate acestea VOI Dragi Colegi, este Ideal sa va reamintiti faptul ca la Indrumarile existente in continutul TRIUNGHIULUI ASCENSIONAL care tocmai acum prin lecturarea si ACCEPTAREA Voastra devine un BUN PERSONAL in calitate de ASPECT INDIVIDUALIZAT al lui EU SUNT UNUL, va recomand sa suprapuneti OBLIGATORIU si PRIMUL TRIUNGHI CREATIONAL al Creatorului cu laturile: IUBIRE NECONDITIONATA, INTELEPCIUNEA si VOINTA DIVINA creatoare de MIRACOLE ca si CREATII NOI.
Recomandarea mea vine in mod firesc, deci natural, dar si ca o parafrazare la oferta Informationala a Invatatorului nostru IISUS CRISTOS:
,,UNDE DOUA TRIUNGHIURI SPIRITUALE
se ADUNA IN NUMELE MEU, EU SUNT acolo,,.
Si cu cit mai multi Oameni suntem adunati ca FAPTUITORI ai acestui indemn, EU SUNT UNUL este in noi si impreuna cu Noi in UNICA UNIME.
Lecturare Placuta . 
Gaucan Daniel
(Saturday, January 5, 2013 2:42 PM Subject: Primele mele trairi din 2013)

Totul ce va relatez eu acum, s-a intamplat ieri, vineri 4.ian.2013, intre orele 21-22.
Ma jucam cu Juniorul si in acelasi timp mai schimbam niste vorbe si cu sotia, care se afla la calculator.Pe fundal ascultam un colaj din aceste doua melodii:http://www.youtube.com/watch?v=KewfM7_EAmc si
Deodata am simtit cum vin niste energii foarte puternice…cele mai puternice simtite de mine anul acesta.
Ca prin minune, Juniorul a inceput sa se joace sigur, iar sotia a gasit ceva interesant pe net…deci m-au lasat in pace sa ma concentrez.
M-am intins pe pat si am inchis ochii…
Intr-o fractiune de secunda, mi-a aparut ceva foarte interesant.
Pamantul era impins catre o pelicula portal de catre niste oameni, care erau asezati in forma unui triunghi echilateral.
Acestia erau inconjurati si protejati de o energie galbena-aurie.
Primul din varf, care avea direct contact cu Pamantul, era imbracat in dac.
Dupa el erau multi români(i-am recunoscut dupa cum erau imbracati, in porturi nationale).
Dupa grupul de români, urma un grup mare de tibetani, apoi urmau toate natiile Pamantului.
Am vazut chiar si arborigeni, africani, etc…
Toti acestia impingeau Pamantul, sa intre prin acea pelicula.
Dupa pelicula, totul era de o culoare portocaliu-auriu.
Oamenii nu mai aveau acele straie populare, ci un soi de membrana pe ei…toti la fel(nu-i mai puteam sa-i deosebesc care-i român, tibetan, african).
Am inceput sa intreb, ce vad eu aici.
Am auzit o voce ,care mi-a spus: 
“Gata, s-a atins numarul 144000… Lucrarea se poate face!!!”
Am mai intrebat, cine este cel din varful triunghiului si mi s-a spus ca e Ioan Botezatorul(care e tot român ).
Cam asta este…
Sunt curios cum vor fi energiile luni 7 ianuarie 2013 
Cu respect si sa ne auzim cu bine.
Dan Gaucan.

Mihaela ashtara tristar To: Dan Gicu
(Saturday, January 5, 2013 4:29 PM  Subject: Re: ASPECTE)

Buna Gicu.
Daca ai primit si mesajul de la Dan Gaucan, cu viziunea lui de aseara, acelasi lucru am vazut si eu, cam pe la aceeasi ora si apoi multi oameni imbracati in straie populare ce stateau in fata unui triunghi auriu ce contine in el o usa, ceva ca un portal, pe care eu il tot vad de la sfarsitul lui decembrie incoace.
Doamne ajuta, pace si iubire tuturor!
Mihaela.

viorica elisei To: cornelia metatron
(Saturday, January 5, 2013 9:45 PM Subject: FW : Raspuns pentru Dan Gaucan)

Minunata viziune, cu energii foarte puternice si cu un mesaj deosebit pentru fiecare din noi.
Maestrii in ultima vreme ne dau informatii cu lingurita si vor sa vada cit intelegem noi din informatiile primite, mai ales ca ele tin de programul si misiunea noastra pe Pamint.
In decembrie  2012 Pamintul  impreuna cu intreaga umanitate a intrat pe Tonul vibrational 4(dimensiunea 4).
Inaltarea a inceput pe 12.12.12.
Noi cei treziti am intrat in functie de vibratie pe subtonurile vibrationale 11 si 12.
Restul umanitatii netrezite a intrat pe subtonul vibrational 10.
Tonul vibrational 4 – este un ton de trasnzitie.
Aici vom sta pina la maxim 2 ani si in functie de cum vom lucra pentru noi, pentru Pamint si Umanitate Saltul poate fi si mai repede.
Inaltarea va fi odata cu Pamintul, chiar daca sunt entitati care tin de tonuri vibrationale mai inalte.
Este un lucru hotarit in Lumina si scris in programele noastre la coborire pe Pamint.
Viziunea oferita de colegul nostru priveste munca de pregatire a Umanitatii si a Pamintului pentru intrarea pe Tonul vibrational 5.
Daca la intrarea pe Tonul vibrational 4 – erau diferente de vibratie, la intrarea pe Tonul vibrational 5 trebuie ca toti umanii care vor face Saltul sa fie UNUL.
Acest lucru este foarte bine redat simbolic de triunghiul echliateral vizionat de colegul nostru in meditatie.
Triunghiul echilateral este un simbol esoteric foarte puternic in Geometria  Sacra , dar si in spiritualitate si numerologia sacra.  
El este Triunghiul Sacru.
Triunghiul Sacru ajuta la vindecarea Pamintului si a Umanitatii.
El ajuta la tranzitia Planetei si a Umanitatii intr-un Ton vibrational superior.
Este o lucrare care se face cu extraterestrii si Marea Fratie Alba.
Cei care intra in contact cu triunghiul si lucreraza cu el, vor intelege legatura vitala care exista intre cele 3 aspecte ale Triunghiului Sacru. 
Triunghiul ajuta sa inaintam in constiinta si sa ridicam planeta si umanitatea  pe o treapta superioara.
Iar noi la rindul nostru completam un triunghi care ne ridica pe noi pe o treapta superioara si intr-o alta stare de constiinta.
Triunghiul reprezinta cele 3 forte care trebuie sa se uneasca pentru ca sa aiba loc vindecarea planetei si a umanitatii si trecerea pe Tonul vibrational 5.
Cele 3 forte, cele 3 aspecte ale fortei Triunghiului sunt : extraterestrii, Marea Fratie Alba si Umanitatea.
Fiecare forta aduce cu sine o energie foarte puternica.
Rolul nostru este sa activam oamenii sa inteleaga aceste lucruri.
Prima latura – o reprezinta fortele extraterestre evoluate, care lucreaza cu planeta.
Ei aduc cunoasterea, si experienta referitoare la : Iluminare, Constiinta, Inaltare, Tonuri vibrationale, etc.
Ei fac acest lucru pentru ca sa poata avea loc Inaltarea si pentru ca sa trecem prin acest proces trebuie sa intelegem Tonul vibrational 5 si ca exista modalitati diferite de a accesa acest Ton vibrational.
Ei au venit sa ne invete si sa aduca constiinta noastra mai aproape de a lor. Serviciul lor este devotat transformarilor si evolutiei spirituale.
A 2-a latura a triunghiului – se refera la Marea Fratie Alba, care este supervizata de Consiliul Galactic.
Marea Fratie Alba a primit responsabilitatea de a lucra cu oamenii, prin intermediul ingerilor, Arhanghelilor, Maestrilor, etc.
Marea Fratie Alba este foarte activa in indrumarea unor fiinte pe Pamint :
Sananda, Buddha, etc.
Ei sunt forte divine si concentreaza energii divine pentru umanitate si pamint.
Fiecare din aceste fiinte, este o puternica forta de energie dedicata acestei planete. Maestrii si-au luat raspunderea de a aduce pe oameni intr-o dimensiune(Ton vibrational) inalta.
Ultima parte a triunghiului - o reprezinta umanitatea de pe Pamint.
In cadrul umanitatii, un loc aparte il ocupa populatiile indigene de pe intreg globul, foarte evoluate spiritual, care au o cunoastere intima, si o legatura puternica  cu fortele si dinamica Mamei Pamint.
Dar ei nu pot continua sa faca munca singuri.
Ei toti trebuie adusi in aliniere cu restul umanitatii.
Toata umanitatea trebuie sa constientizeze ca face parte din acest triunghi.
Triunghiul nu se poate completa fara ei.
Fiecare latura are nevoie de celelate laturi pentru inaltare.
Diferiti oameni lucreaza pe diferite laturi ale triunghiului.
O persoana poate sa lucreze numai pe o latura a triunghiului si sa fie total aliniata.
O persoana care de ex., lucreaza numai cu latura lui Sananda, poate fi aliniata, pentru ca transporta energia laturii respective.
Sunt persoane pe pamint care si-au luat misiunea pentru unificarea energiilor celor 3 laturi.
Nu este necesar de un grup mare de oameni care sa fie unificatori.
Nu sunt multi oameni care sa poata lucra cu cele 3 laturi ale triunghiului.
Nu se pune problema de cit de buni suntem.
Dar mai ales este vorba cit de deschisi si sinceri sunt cei care vor sa faca acest lucru pentru Pamint si Umanitate.
Aceasta lucrare este o unificare energetica.
Maestrii din Lumina lucreaza cu noi la unificarea celor 3 energii.
Noi toti umanii de pe pamint trebuie sa fim UNUL energetic si vibrational inainte de Saltul pe Tonul vibrational 5.
In Numerologia  Sacra 3 – inseamna : ati rezolvat ce aveati de rezolvat si ati luat o decizie clara, in ceea ce priveste evolutia voastra spirituala personala.
Este o incheiere, dar si un nou inceput pe un nivel vibrational mai inalt.
Prima latura reprezinta culoarea aurie, a 2-a latura este culoarea alba(platina) – ce reprezinta impreuna, impletite Energia Christica care se impleteste cu energia noastra pentru Inaltare.
Acest triunghi trebuie vizualizat viu, vibrant, puternic incarcat energetic si incorporat, adus pe Inima Sacra de fiecare dintre noi.
Intram in Inima Sacra si ne exprimam deschis si calar  intentia da a unifica energetic  cele 3 laturi ale triunghiului.
Si ducem energia unificata in toate celulele corpurilor noastre.
Depinde doar de noi daca perioada de pregatire pentru Tonul vibrational 5 este de 2ani, sau este  o perioada mult mai scurta.
Portalul  de Inaltare este deschis pentru noi pina in 2015 cind se va inchide.
Adevarata inaltare va fi la trecerea pe Tonul vibrational 5.
Succese pe Drumul de Ascensiune Spirituala.
 NAMASTE ! Viorica Elisei – IASI

Dragi Colegi.
A doua idee: de FINAL.
Toti acei OAMENI pe pe care Daniel Gaucan si Mihaela Asthara Tristar i-au vizualizat linga TRIUNGHIUL ASCENSIUNII impigind Pamintul printr-o pelicula PORTAL, nu joaca doar Rolul Ridicarii Vibrationale a Pamintului ci si Rolul de membrii ai MARII ECHIPE CRISTICE TERESTRE CREATORI AI CREATIEI A DOUA, fiecare OM in felul lui, in Ritmul lui si dupa Sincronicitatea lui.
Iar Faptul ca Daniel Gaucan Vede clarvizionar in virful Triunghiului Ascensional pe IOAN BOTEZATORUL(am facut referire la el in materialul ASPECTE/PARTICELE DIVINE DE SINE), inseamna ca IOAN BOTEZATORUL va fi Virful de lance al Constiintei noastre Unificate Cristic, sau altfel spus, IOAN BOTEZATORUL isi va juca rolul de SPERMATOZOID CREATIONAL, asa cum veti gasi  explicatii intr-un material urmator cu acelasi nume.
TOATE INFORMATIILE ASCENSIONALE SUNT INTECONECTATE.
Imbratisari Celeste Tuturor.
 Sursa: Gicu Dan
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com