marți, 1 ianuarie 2013

2013 etapa karmica pentru Romania


   Romania anului 2013 va veni cu o nuanta nu chiar atat de placuta. In primul rand vreau sa mentionez de la bun inceput ca tot ceea ce urmeaza sa cititi se reflecta doar in plan astrologic si orice coencidenta cu realitatea nu este intamplatoare.
   Daca anul 2012 pe care l-am lasat in urma a venit cu schimbari, o nuanta de tensiune in sfera politicului adusa de Nodul Destinului, anul care bate la usa 2013 si care practic s-a declansat treptat treptat din a doua jumatate a lunii noiembrie va veni si va intensifica trairile si situatiile pentru intreg parcursul anului.
   Va trebui sa stim pentru inceput ca principalele evenimente din timpul anului vor avea o conotatie karmica pentru tara noastra dar si pentru noi, locuitorii acestor meleaguri. O serie de blocaje, impedimente, greutati si dincolo de contextele internationale, Romania ca tara se va confrunta cu o serie de dezavantaje, ingreunari ale situatiilor si aspecte care vor adduce in mod vizibil anumite etape existentiale pentru fiecare roman in parte, dincolo de pozitia si ierarhia pe care o ocupa in societate, o nuanta a “apasarilor” si nemultumirilor dar si a incercarilor. Ca si stare de spirit, o nuanta a dezamagirilor si sentimental tradarii va fi citit pe chipurile romanilor. Anul karmic 2013 va veni sa ne intareasca credinta si prin eveneimentele la care vom fi supusi, vom sti fiecare dintre noi sa ne alegem calea si drumul de urmat in evolutia noastra. Va trebui sa dam dovada de sustinere si de ajutor reciproc. Sa lasam deoparte invidiile, latura negativa si rautacioasa din noi, san e apropiem mai mult de Univers si Dumnezeu. Daca prin circumstantele si evenimentele prin care vom trece si vom fi incercati ca si natiune in prima jumatate a anului, noi nu vom invata nimic, atunci cu siguranta continuitatea si aspectele pozitive nu vor fi vizibile din cea de a doua parte a anului. Saturn va veni si va incerca sa aduca in prim plan, o maturitate, in care si oamenii politici sa fie implicati si sa coboare la statutul omului normal. Mai mult, Destinul s-a mutat din casa politicului in casa natiunii si a personalitatii cetatenilor ce alcatuiesc aceasta tara. Astfel, majoritatea incercarilor vor fi aduse in prim plan de catre Destin, Univers si Dumnezeu. Va trebui sa nu ne sperie blocajele, intarzierile si faptul ca evolutia nu va fi vizibila in prima etapa. Va fi un an al transformarilor sau care va impune acest lucru si fiecare roman va trece printr-o serie de evenimente neplacute, pana acolo, de unde va ajunge sa cunoasca, sa devina mai ntelept si sa renasca din proria-i cenusa. Nu vreau sa fiu negativist, insa conform studiilor efectuate de-a lungul anilor, am observat anumite coencidente intre relatarile mele din punc de vedere astrologic si cum au evoluat lucrurile.
   Si chiar daca Romania este predispusa la o moarte colectiva, acest lucru nu va trebui sa ne sperie. E ca si cum, daca acest lucru s-ar intampla, cel putin din punct de vedere astrologic, este asemenei zicalei din popor: “se va alege graul de neghina”.
   Planul financiar nu va recunoste o redresare pe tot parcursul anului 2013. Oricat s-ar incerca reevaluarea situatiilor, inaintarea si evitarea anumitor situatii mai putin placute, tara noastra va fi in imposibilitatea de a mentine echilibrul monedei nationale. Va trebui sa ne asteptam la fluctuatii finaciare mari si imediat din luna ianuarie sa nu ne mire faptul daca vom asista la un nou val de modificari, scumpiri sau fluctuatii negative ale monedei nationale. Va fi greu de mentinut un echilibru si situatia tarii noastre va fi sau mai corect va avea legatura cu modificarile survenite in tarile puternic dezvoltate dar care se vor confrunta cu dificultati si posibilitatea unui colaps financiar. Anul 2013 pentru intreaga lume va fi deficitar la capitolul investitii, castiguri, achizitii si modificari care sa aduca in prim plan prosperitatea si echilibrele economice. Va fi un al doilea moment al declinului in lume si dincolo de toate aceste stari, reactii si manifestari, dincolo de panica, razboaie si tergiversari, nimeni nu va putea reechilibra situatiile creeate la un moment dat. Vom asista la caderi ale burselor importante care dau ritmul in lume, nuante ale ingrijorarilor si anumite aspecte care aduc in prim plan nuante si valente negative. Astfel incat, tara noastra va fi puternic afectata de aceasta criza mondiala si sansele de a mai primi imprumuturi, sunt mult diminuate. Va trebui sa ne descurcam singuri in anul 2013 si factorii decizionali din tara noastra sa isi faca datoria in adevaratul sens al cuvantului, insa ma tem ca nu prea se va poate interveni in acest segment de activitate. Sa nu ne mire faptul daca la un moment dat Romania nu va mai face fata cerintelor si nevoilor sau solicitarilor din partea cetatenilor.Un an in care fiecare dintre noi va fi incercat, tnand cont si de destinul Romaniei pentru anul 2013.
   Sistemul politic din tara noastra va cunoaste o imbunatatire si Pas-ul Fortunei va predispune la mai multa liniste in acest an. Si chiar daca vor mai fi lupte interne si nemultumiri, in ceea ce priveste institutia prezidentiala anul 2013 va veni cu schimbari, ceea ce aduce un compromis, care de altfel a si avut loc intre actuala Institutie Prezidentiala si Guvern. Va fi anul luptelor si relansarilor in partidele politice si anumite nuante se vor transforma se va incerca reorganizarea si refunctionarea anumitor criterii si standarde insa lucrurile nu vor sta chiar asa.
   Se va aduce in discutie o nou situatie de reevaluare a regionalizarii si de aici pana la anumite discutii sau aspecte intre cetatenii romani si minoritatile de pe teritoriul tarii noastre poate aduce nuante si aspecte care sa deranjeze prin atitudine sau agresivitatea verbala!
   Un an deficitar si al conflictelor dintre tara noastra si celelalte state. Int-un cuvant sa nu ne mire faptul daca pe intreg parcursul anului 2013, Romania va primi sanctiuni si va fi aratat cu degetul de catre statele mebre Uniunii Europene sau alte structuri internationale. O serie de acuze grave ce pot fi aduse Romaniei ca tara si conducatorilor acestora. Insa si actele de violenta si anumite gesturi ale cetatenilor romani aflai pe teritoriul altor state care vor aduce o imagine negativa si impunerea unei marginalizari ca si contrareactie. Va trebui sa ne asumama consecintele faptelor conationalilor noastri si aspectele din a doua jumatate a anului isis vor mai reveni la normalitate. Se va incerca o reorganizare in planul politicilor internationale, dar slabe sanse si aspecte care vor veni si vor contribui la o imaine negativa a Romaniei la care vom asista cu fiecare cu o nota de dezgust si mahnire in acelasi timp.
   In planul sanatatii vom asista la o intensificare a afectiunilor de natura karmica cum ar fi diferitele forme grave de cronicizare ale unor maladii cum ar fi cancerul si nu numai. Totusi acest aspect va fi vizibil in primul trimestru din an, ulterior aspectele isi vor reveni la normalitate si vom cunoaste protectia lui jupiter si tranzitul sau prin casa a douasprezecea a Romaniei.
Medicina sau o echipa de medici din Romania vor contribui la o descoperire care poate aduce inprim plan solutionarea anumitor afectiuni grave. Medicina va cunoaste o reorganizare si sistemul medical va trece printr-o transformare de bun augur.
Referitor la economia si investitiile in tara noastra, sa nu ne mire faptul daca, anumite circumstante ne vor favoriza din toate punctele de vedere si de ce nu o reorientare a investitorilor straini importanti pe teritoriul tarii noastre. Insa toate aceste aspcte le vom recunoaste atunci cand nimeni nu se va mai astepta. Si chiar daca pare imposibil, inRomania se va intampla ceva benefic si ceva va veni sa revolutioneze sitemele in economie, insa va trebui sa ne asteptam la castiguri catre final de an 2013.  
   Aspectele care au directa legatura cu a patra casa in plan astrologic, aici poate aduce si de aici se poate eveidentia acea nuanta de incercare karmica si moarte colectiva. Fie ca vom asista la un eveniment minier sau din acest capitol. Anumite aspecte care pot avea legatura cu pamantul, mineritul, apa si fenomenele meteorologice extreme. De aici extrag urmatoarea informatie in plan astrologic: anul 2013 va fi un an capricios din punct de vedere al fenomenelor meteorlogice si incercarile din acest punct de vedere. Sa nu ne mire faptul ca vom avea parte de o iarna grea si ca in toiul verii vom asista la inundatii si cantitatea crescuta a precipitatiilor. Spuneam la un moment dat de mineri, insa si in agricultura aspectele se pot complica si nuanta negativ. Nu doresc sa insist asupra acestor aspecte, desi pe parcursul anului vom resmti din plin anumite consecinte, insa din a doua jumatate a anului, aspectele se vor regla in intesitate!
   Nu sunt singurul astrolog care a mentionat faptul ca anul 2013 poate aduce o moarte colectiva. Ca se va intampla acest lucru sau nu, dincolo de bine si de rau majoritatea aspectelor in anul 2013 vor fi dirijate direct de Destin asa cum a fost si pana in acest moment, dar cu predilectie cum va fi si va avea continuitatea in anul 2013.
   Concluzionand, cu siguranta in si spun ca vom asista la transformari si manifestari in care putem sa ramanem inerti pentru ca fie nu ne putm pune cu natura, fie nu putem regla fluctuatiile financiare din lume fie nu putem evita aspecte neplacute pricinuite de catre marile puteri sau state. Este bine pe deoparte ca in anul 2013 nu vom mai asista la acele carnagii in tarfic, asta nu inseamna ca accidente nu vor mai fi insa comparativ cu anul 2012 numarul lor va fi redus. Nu vom mai asista la acele arestari si schimbari din sistemul Justitiei Roamane, aspectele ne vor avantaja mai mult si datorita unui eveniment, locuitorii acestei tari, romanii, putm da dovada de mai multa intelegere si ajutor reciproc!
   Un an karmic care va veni prin evenimentele lui sa schimbe in pozitiv ceea ce numim Drstinul Romaniei si se pare ca incepand din acest an cu siguranta vom fi martorii unor evenimente majore dar importante prin natura lor care sa vina sa schimbe modul de a gandi, actiona si a supravietui!

Sursa: constelatiadestinului.blogspot.ro