miercuri, 2 octombrie 2013

3 modalitati de a alege fericirea

Scris de 

Cred ca fericirea este o alegere. Ne alegem hrana, hainele, partenerii de viata, slujbele. Putem alege cum vrem sa ne simtim. (Pe bune!)
Am mai scris si mai inainte despre alegerea de a fi fericit si cum sa aduci mai multa bucurie si calitate in viata ta zilnica. Dar aici sunt inca trei modalitati de a aduce fericire in viata ta.
1. Inceteaza sa te amortesti si simte-ti propriile sentimente.
Incercarea de a scapa de temeri si indoieli a devenit o parte normala a conditiei umane. Si avem asa de multe lucruri de ascuns: prea multele cheltuieli, prea multa mancare, muncitul prea mult, supra-analizarea. Facem prea mult din orice pentru a nu experimenta nimic negativ!
Pentru a fi cu adevarat fericiti, avem nevoie sa ramanem in legatura cu sentimentele noastre — bune SI rele. Cateva modalitati usoare de a face asta:
Tinerea unui jurnal
Vorbitul despre ele (sentimente) cu un/o prieten/a
Ascultatul muzicii
Alearga, plimba-te, misca-ti corpul
Mergi in cadrul naturii
Mediteaza
Intreaba-te pe tine: cand te simti cel mai mult tu insuti? Ce faci atunci? Fa deci acest lucru!fericirea
Coboara-ti focalizarea de la cap la inima, si apoi incepe sa actionezi pe baza adevaratelor tale sentimente. Vei ajunge la o sursa nelimitata de fericire.
2. Renunta la ce nu iti mai serveste.
Nu este nimic de castigat prin atasarea de esecurile trecute si vechile ranchiune. Ele iti otravesc inima si iti irosesc timpul. Iarta pe oamenii care te-au ranit, pe prietenii care te-au dezamagit, pe rudele care nu au fost chiar ceea ce tu aveai nevoie ca ele fie ele. Daruieste hainele la care nu tii, sterge numerele de telefon ale oamenilor cu care nu vorbesti, curata-ti lista de prieteni de pe Facebook. Daca te deprima ceva, spune adio acelui lucru.
3. Iubeste-te pe tine insuti si fii confortabil in propria ta piele.
Conecteaza-te la ceea ce este cel mai important pentru tine. Daca iti place sa socializezi cu prietenii la o mancare bune, fa-ti timp pentru o petrecere cu cina o data pe luna. Daca ai vrea sa inveti o limba straina, inscrie-te la un curs. Alege prieteni care sa te iubeasca pentru ceea ce esti tu – nu conteaza daca sunt prostuti sau demodati. \
Viata este plina de lucruri minunate. Ar trebui sa te afunzi in ele si sa te bucuri ca esti fericit
Treci la treaba!
Surse pentru acest articol cuprind:
Articol preluat de pe viataverdeviu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu