marți, 6 august 2013

SaLuSa, 30.07.2013

Channeler: MADAD

 

Lucrurile se precipită: în realitatea voastră se produce, fără îndoială, o accelerare în transformarea ființelor umane, în sensul creșterii conștiinței lor, așa cum este prevăzut în Planul Divin al acestei perioade.

 
SaLuSa
Suntem aici pentru a vă reaminti despre aceasta și despre alteschimbări care se produc, în vederea creșterii capacități voastre de a vă conecta la Sinelui vostru Superior. Odată realizată această reuniune, această contopire, vă veți aminti cum să vă adaptați mai bine și cum să folosiți toate oportunitățile care vi se oferă. Veți înțelege atunci imensitatea posibilităților care v-au stat mereu la dispoziție și veți afla cât de puțin le-ați folosit de-a lungul multelor voastre vieți anterioare.
 
Când vă veți contopi cu Sinele vostru Superior, veți fi pe deplin conectați la Sursa infinită a cunoașterii.
 
Acest proces de ascensionare nu se va opri aici ci va continua până când fiecare dintre voi va reveni la SURSĂ. Ce se va întâmpla după aceea?  Evoluția nu se va opri, de fapt, ea nu va avea sfârșit, dar veți urca noi și noi trepte care vă vor aduce încă și mai multă cunoaștere, și mai multe abilități, o mult mai înaltă conștiință. Voi ați fost creați pentru a fi ființe multidimensionalre, cu infinite posibilități de exprimare și cu o putere colosală. Acum, ascensionați în tandem cu Mama Pământ, a cărei evoluție va continua.de a semenea mereu și mereu.
 
În tărâmurile superioaretimpul nu mai este important, de fapt, timpul este doar o noțiune de utilitate particulară, și caracteristică dimensiunilor inferioare. Liniaritatea nu mai caracterizează înaltele dimensiuni, unde se întâlnesc înaltele vibrații. Dar el a fost important pentru voi, ca parametru al dimensiunilor joase în care v-ați ales să vă desfășurați experiențele care v-au ajutat să progresați. Fără acest popas, destul de lung, de altfel, nu ar fi fost posibilă evoluția voastră ca ființă universală, căci creșterea trebuia să fie continuă, fără posibilitatea de a se sări peste etape. Desigur, cât de lungi sunt aceste etape, ce trasee se străbat în anumite perioade, reprezintă o altă poveste. Acum, ca de altfel întotdeauna, important este modul cum veți ști să folosiți oportunitățile oferite de fiecare etapă, ce alegeri faceți, cât de accelerată doriți să vă fie evoluția. Dar nu există concurență, nu există mai bine sau mai rău, căci fiecare suflet își alege propriul său program, propriile experiențe, în așa fel încât, să ajungă ca în toate domeniile să devină un mestru. Toate lecțiile pe care le învățați v-au fodt și vă sunt necesare, chiar dacă, la nivelul corpului fizic, emoțional și mental, nu toate lecțiile oferă plăcere și satisfacție.
 
Când ceva neplăcut vi se întâmplă, vă întrebați:” Doamne, cu ce am greșit de trebuie să trec prin asta?”. N-ați greșit cu nimic; ați trecut doar prin condiționalitățile experienței pe care v-ați ales-o pentru că era necesară, chiar indispensabilă, evoluției voastre.
 
Pentru unii dintre voi, zilele acestei perioade extraordinare pot fi stresante, incomode, dezagreabile. Este consecința marilor cantități de Lumină care vin pe planetă, care vă pătrund și care scot la iveală totul, cu precădere ceea ce este vechi, fetid și necesar a fi înlăturat. De fapt vechile energii, lucrurile și toate materializările care au la bază aceste energii, suferă un amplu și profund proces de este  transmutare, de remodelare și schimbare structurală pentru a corespunde noilor vibrații, noului spectru luminos, noilor densități.                                        
 
Chiar și cele mai vechi probleme, dintre care unele au fost abandonate, apar acum în viața voastră, ies la lumină, își revendică recunoașterea și cer să fie eliberate. Ele vă solicităatenția. Dragilor, acceptați ca aceste probleme să iasă la suprafață, recunoateți-le, iubițil-le, după care, eliberați-le.  Ele vor avea existențe în veșnicie și, ca părinți care le-ați dat viață, trebuie să le acordați libertatea și dezlegarea de voi. Ele au nevoie să fie lăsate libere pentru a-și putea manifesta independența.
 
Așa cum am spus mai înainteeste nevoie ca voi să le tratați cu înțelegere și cu dragoste deoarece nu numai că voi le-ați creat, dar le-ați făcut promisiuni de eliberare, motiv pentru care le-ați cărat mereu cu voi, în inconștientul vostru, și le-ați adus în această viață. Negându-le existența și refuzându-le paternitatea și eliberarea, voi nu faceți decât să vă blocați propria evoluție și, din egoism, să le întârziați și lor propria identitate.
 

 
Ce ar trebui să faceți? Gășiți-vă timp în fiecare zi, interiorizați-vă, încercați să vă amintiți evenimente, întâmplări, în care ați trăit sau ați săvârșit fapte de care acum nu prea sunteți mândri. Luați fiecare eveniment, curățați-l de colbul depus pe el, aduceți-l în fața voastră și recunoașteți cu sinceritate că vă aparține, apoi, cu dragoste, eliberați-l. Despărțiți-vă de fiecare astfel de eveniment cu bucurie și iubire. Este vital ca pe parcursul acestei ”reevaluări” să vă păstrați calmul și hotărârea de a vă despărți de acel eveniment, lăsând universului posibilitatea de a înțelege că toate legăturile dintre voi s-au rupt, toate condiționările s-au șters și nu mai există nicio obligație reciprocă. În viitor, evitați să vă mai amintiți de acel eveniment. Dacă se întâmplă ca un anume eveniment să refuze să vă părăsească și încă vă ”bântuie” amintirile, refaceți procedeul până când simțiți că ”ați fost lăsat în pace”.
 

 
Vedem că mulți dintre voi și-au schimbat deja obiceiurile în ceea ce privește petrecerea timpului liber. Tot mai mulți vor trece prin această fază. Este o consecință a transformărilor interioare din ființa fiecăruia dintre voi.
 
Cu prioritate, se observă asemenea schimbări ”de macaz” la acele ființe care s-au înscris cu toată convingerea pe calea ascensionării spre dimensiunile superioare. Tot mai mulți începeți să vă eliberați de iluzie și să vă apropiați de o mai înaltă înțelegere. Asta vă va scoate, nici voi nu veți ști de ce, din localuri unde se consumă alcool, droguri și...”dragoste”. Tot mai mulți veți refuza să faceți jocul politicienilor și afaceriștilor corupți, tot mai mulți vă veți despărți de ”mogulii” care v-au manipulat, pentru a le apăra interesele în schimbul unor plăți ”compensatorii”.  Vă veți aminti că cinstea și corectitudine nu sunt de vânzare și veți avea un sentiment de jenă față de voi înșivă și față de cei cărora le-ați pricinuit necazuri. Vă veți aminti că dispuneți de Liberul vostru Arbitru și că este o mare eroare să vă dați libertatea de a gândi liber pentru câțiva arginți, care vă pot aduce oarecari satisfacții materiale aici pe Pământ, în lumea materială, dar că, la despărțirea de această viață, sufletul vostru va lua cu el numai energiile care au rezultat din faptele voastre bune.  Alegerea vă aparține și v-a aparținut totdeauna.
 

 
Cunoașteți că Mama Gaia a ales să-i "aștepte" pentru toți copiii ei dispuși să se trezească și să se schimbe. În plus, cu Dispensă Divină, ea a intrat în dimensiunea de tranziție cu toți copiii ei, treziți sau adormiți, pentru a le facilita ocazia ca în perioada care a urmat (n.m., după 21 dec. 2012 până pe 21 sept.2013) să-și ridice frecvența de vibrație pentru a li se acorda rezidență stabilă, nu provizorie, în dimensiunea IV.
 
Mulți s-au trezit, mulți s-au aliniat, dar, din nefericire pentru ei, mulți nu numai că nu au făcut nimic pentru evoluția lor dar nici măcar nu cred în acest proces al ascensionării.
 

 
Dragilor, suntem aici pentru a vă ajuta să atingeți acea stare de conștiință necesară continuării evoluției voastre. Acum, când lucrurile au început să se miște mult mai repede,noi suntem prezenți și vă ajutăm prin ajustarea vitezei de desfășurare a muncii pe care o prestăm în folosul vostru, astfel ca în timpul rămas până la trecerea în 5D, să puteți atinge nivelurile necesare de vibrație, care să vă alinieze la această dimensiune superioară.
 
Sunt SaLuSa de pe Sirius și mă declar fericită pentru că mulți dintre voi primiți cu plăcere și încredere mesajele noastre.
 
Știți foarte bine că nu sunteți singuri, în acest amplu proces evolutiv și în curând veți simțice înseamnă să faci parte, și la modul conștient, din unicitatea acestui Univers.
 
Rămâneți în pace și încercați să simțiți imensa noastră iubire și încurajare pe care vi le adresăm.
 

 
SURSA: http://spirittrainchronicles.com
 
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu