marți, 6 august 2013

Luna Noua in semnul Leului – 7 august 2013

porumbel
Ne pregatim pentru Luna Noua in semnul Leului, de miercuri 7 august, ora Bucurestiului 00:50.
Soarele este in domiciliul sau astrologic, la el acasa, in zona sa de confort maxim si de manifestare libera, de unde emite cel mai puternic potential transmisibil de catre astrul zilei pe parcursul intregului an.
Acest moment al fazei de Luna Noua  ar putea sa ne orienteze catre propria creativitate, catre o cale de expansiune, catre dezvaluirea unui nou potential creator.
Ar fi potrivit sa privim catre acest eveniment astral, in contextul influentelor energetice cu care am interactionat pe parcursul verii si, cu un ochi macar, indreptat catre cuadratura Uranus-Pluton.
Dupa ce am primit darurile piramidei pe semne de apa (Jupiter –Saturn-Neptun), steaua formata pe 29 iulie ne-a oferit un moment de sincronizare a celor doua planuri –energetic si fizic. Avem ocazia sa alegem intre a realiza un salt evolutiv sau, de a continua derularea experientei de viata pe acelasi nivel ca si pana acum.
Luna Noua in semnul Leului lanseaza o etapa noua de exprimare a creativitatii in viata noastra, in care suntem invitati sa ne recunoastem si  ne manifestam LUMINA.
Este posibil sa dezvoltam o viziune noua asupra trecutului, asupra modului in care am trait, tocmai pentru a intelege si a accepta acest mod nou de viata, in care materializam din ce in ce mai constient, ceea ce suntem fiecare si cu totii impreuna.
Luna Noua in casa a IV-a a momentului fazei lunare, construieste o cuadratura cu Nodul Nord si un trigon cu Uranus care, la randul sau este angrenat in configuratia generatoare de schimbare, cuadratura cu Pluton (care se afla in opozitie cu Jupiter si Lilith) si cuadratura cu Marte.
Alegem (sau nu) o cale noua de a construi  si de a dezvolta ceea ce inseamna pentru noifamilia  - mica si marea familie, societatea. Dezvoltam (cine alege asta) un nou concept al caminului, o noua constructie pe termen lung.
Cum ? Prin alinierea constiintei (a viziunii) la vointa divina, asa cum o percepem fiecare dintre noi si, pe care eu am numit-o drumul optim.
Putem alege in fiecare moment binele cel mai inalt, chiar daca nu avem reprezentarea acestuia.
Dar prin aceasta alegere, facuta cu convingere, aliniem efortul propriu pe directia actiunii Universului.
Astfel, folosim energia pentru a face pasii necesar a fi facuti in fiecare moment acum.
Dar exista pericolul de neasumare a unei alegeri, de a refuza potentialul momentului.
Aceasta este proba noastra de incredere in mesajul sufletului – facem sau nu facem un bilant si o reevaluare a programului prin care dorim sa ajungem la scopului stabilit.
Suntem pregatiti pentru aceasta oferta astrala.
Inca de anul trecut ne-am deschis, progresiv, canalele de comunicare –interactiune, pana la momentul culminant al formatiunii astrale Steaua lui David formata la sfarsitul lunii iulie, cand, ne-am resetat conexiunea energetica, pe toate directiile.
Acum incepe practica materializarii in noua lume. Unii deja au exersat si s-au perfectionat, altii refuza in continuare sa iasa din confortul unui tipar de gandire.
Planeta Mercur – care este simbolul gandirii si comunicarii – nu formeaza aspecte cu alte planete, in tema Lunii Noi. Cumva, cerul ne lasa sa alegem singuri, liberi, fara sa ne ofere nici orientare si nici indrumare. Insa inspiratia pluteste in aer, iar tendinta noastra este sa o percepem si sa o urmam.
Pasim intr-un potential al punerii in lumina a propriei persoane dar si a scopului ales, un potential al manifestarii puterii interioare precum si a maretiei omului prin propria sa stralucire.
Pana la Luna Noua, avem la dispozitie un timp de pregatire a spatiului energetic in care primim si mai apoi dezvoltam potentialul accesat. Este important sa incheiem acele experiente care nu ne mai cresc frumos, pentru a nu mai irosi energie prin ele. Astfel vom putea folosi energia pe directia pe care ne dorim sa mergem mai departe.
Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Leului

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Leului.
Vibratia energetica a semnului Leului reprezinta lumina, aspectul spiritual al fiintei, dar si personalitatea, in cea mai puternica forma de manifestare.
Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne descifra si a ne intelege mai bine caracterul, pentru a ne exprima deplin si pentru a invata sa ne manifestam creativitatea . Energia sustine lupta pentru atingerea scopului ales.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :
Cine sunt si cine vreau sa devin eu acum?
Si cum ma dezvalui lumii ?
Care este sursa creativitatii mele ? si cum o manifest?
Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Leului formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa reactiveze capacitatea creatoare prin conexiunea cu aspectul spiritual al fiintei . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.
“Recunosc si eliberez sursa iubirii din interiorul meu,
Ma exprim deplin manifestand aceasta sursa.
Las creatorul din mine sa materializeze scopul ales. ”
Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.
Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu