marți, 27 august 2013

Ganduri despre Portal

yn si yan
Buna dimineata!(a zilei de 26 august)
Inca mai suntem in aceasta dimineata in portalul format din nou in forma Stelei lui David. Va reamintesc ca e vorba de doua aspecte de trigon regal (triunghiuri), care se formeaza pe semne de apa, unul si pe semne de pamant, altul. Trigonul pe semne de apa e acelasi, dar trigonul pe semne de pamant are acum in componenta Soarele si Mercur in Fecioara, Pluto in Capricorn si, din nou, Luna in Taur, cea care a activat, si de aceasta data, portalul. Soarele in Fecioara aduce exact ce avem nevoie ca sa concretizam detaliile vietii noastre, de oameni noi. Mercur aduce idei foarte practice si bine organizate, legate de cei care am venit sa fim.
Acum este vremea punerii fiecarei piese la locul potrivit in MATERIE! E timpul concretizarii… si suntem in trecena lui Kan… hehe. Universul are un limbaj simplu si foarte clar. Cum ar fi sa incepem sa-l intelegem? Adica TOCMAI trecena FERTILITATII??? Ieri, cand a inceput portalul, a fost Cerb de ton 4. Cerbul este mana lui Dumnezeu iar 4 este cel care da forma, foarte concret, cubul care este … Pamantul. Iar azi avem Iepurele (abundenta) pe ton 5, tocmai cel care conduce manifestarea energiei in acesta trecena. Toate potrivirile acestea sunt, de fapt, cel mai natural lucru din lume. Asa ar trebui sa fie vietile noastre – sa curga totul armonios, intr-o sincronicitate permanenta. Si nu bat campii, cand spun asta, ci vorbesc din experienta personala. Iar serialul Touch tocmai despre asta vorbeste.
Despre faptul ca conexiunile exista si totul functioneaza in univers, ca un ceas elvetian. E timpul sa revenim in flux, in armonie, sa ne reconectam la TOTUL. Nu avem nevoie decat de putina atentie si deschidere, spre a VEDEA si ceea ce nu se vede, dar noi STIM ca e acolo. Sa incepem sa ne antrenam vederea sferica, despre care eu tot vorbesc la cursul 7 nivele de vindecare. E timpul sa ne punem intrebarea cum si ce pot sa fac CONCRET, in aceasta zi din viata mea, in detaliile marunte ale acestei zile, ca sa aduc armonie, adevar, bucurie, fiind constient ca tu esti un alt eu si ceea ce eu traiesc influenteaza viata ta, ceea ce eu gandesc creeaza forme care nu dispar si tot ceea ce eu sunt, lasa o amprenta in evolutia vietii pe Pamant. Cum fac AZI, acum, in urmatoarele 5 minute, sa contribui la o viata mai buna, pe Pamant??
Totul ne sustine cum nu a facut-o niciodata in istoria noastra si a stramosilor nostri. Daca incercam sa traim constient, in urmatoarea ora a vietii noastre, atenti la cei de langa noi, prezenti 100% in vietile noastre, celelalte ore ale vietii pe Pamant vor avea un plus de calitate, una dupa alta, fiecare mai buna decat precedenta. Cum ar fi daca ar fi sa traim fiecare ora, ca pe cea mai importanta ora a vietii noastre. Priviti sferic, dincolo de ceea ce incerc sa spun, incercati sa vedeti conexiunile, reteaua, felul in care fiecare viata cu care intrati in contact, ar fi atinsa.
Va doresc, in aceasta zi si in cele care vor veni, succes si PREZENTA in cel mai concret mod cu putinta! Urmariti-va ideile si semnele care vin spre voi, legate de ideile voastre si de cum puteti sa le concretizati.
Cu drag
Dana Erdei
Sursa: editura foryou



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu