marți, 9 iulie 2013

Umanitatea a inviat! - Eroi! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea




Acest film a devenit un hit pe partea rusă a YouTube, care arată modul în care oameni buni și grijulii pot fi în viața reală. Scopul filmului este de a cere privitorului: când a fost ultima dată când ai făcut ceva frumos pentru cineva sau a făcut cineva fericit?


Urmariti clipul aic:



Acesti oameni ne fac sa speram ca UMANITATEA din noi incepe sa renasca sau in unii oameni nu a murit niciodata. Dar ar trebui sa ne gandim si sa ii cinstim pe EROII din Iasi, care nu s-au gandit nici o clipa la viata lor, ci doar cum sa il imobilizeze pe cel care le punea viata lor si a colegilor lor in pericol. 
Ei sunt adevarati Eroi! Ei sunt OAMENI! Ei ma fac sa trag nadejde, ca viitorul nostru se poate schimba si ca schimbarea incepe sa se vada. 
Din pacate nu am vazut in presa nici un material de lauda la adresa lor. Doar la posturile Tv de stiri am vazut interviuri cu ei,dar nu lauda, ci doar o narare a evenimentelor si interviuri cu ei. 
Daca acesti curajosi nu ar fi intervenit? Daca si ei ar fi iesit afara ca ceilalti si atacatorul ar fi avut timp sa isi  repare detonatorul si ar fi declansat bomba? Nu trebuie sa facem un efort prea mare pentru a ne inchipui ce s-ar fi intamplat. 
Asa incat, sa ii cinstim si sa le laudam curajul de a fi EROI! 
Sa invatam din exemplul lor si sa nu uitam ca un Erou poate fi oricine doreste sa faca bine, negandindu-se la securitatea vietii sale. 
Eroii sunt cei care au intors de multe ori cursul istoriei, iar Dumnezeu le-a intors actul de curaj daruindu-le lor fericirea vesnica si urmasilor lor ajutorul nemasurat in viata pamanteana. 
Frica nu vine de la Dumnezeu, ci din partea raului. Cine are curaj, nu cunoaste frica. Cine nu cunoaste frica, poate deveni Erou.
Sa ne gandim ca suntem urmasii dacilor si ca ei nu se temeau de moarte. Sa ne gandim la toti inaintasii nostri, la acei mari luptatori pentru dreptate si pentru neatarnarea tarii, care si-au jertfit tot, inclusiv viata pentru tara.
Sa nu uitam ca avem in ADN-ul nostru samanta curajului lor si atunci cand va fi nevoie sa ne demonstram noua si lor, ca putem fi Eroi!



Urmariti clipul aici:


Exista un erou
Daca te uiti inauntrul inimii tale.
Nu trebuie sa-ti fie teama
De ceea ce esti.

Exista un raspuns
Daca patrunzi in sufletul tau.
Si amaraciunea pe care o cunosti
Se va topi.

apoi un erou apare
cu puterea de a merge mai departe
si-ti pui temerile la o parte
si afli ca poti sa supravietuiesti
deci cand simti ca speranta a disparut
uita-te inauntrul tau si fii puternic
si vei vedea in sfarsit adevarul
ca un erou se afla in tine

e un drum lung
cand parcurgi lumea singur.
nimeni nu-ti da o mana de ajutor
de care sa te tii.

poti gasi iubire
daca cercetezi inauntrul tau.
si golul pe care-l simteai
va disparea.

Refren:

Domnul stie
visurile sunt greu de urmat
dar nu lasa pe nimeni
sa ti le distruga
tine-te bine
va fi un maine
in timp

vei gasï calea



Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu