miercuri, 24 iulie 2013

Steaua lui David- Contopirea materiei in spirit

infinit
Steaua lui David este o configuratie formata din sase planete, toate interconectate prin sextile, implicand inca trei opozitii si sase trigoane. Este un aspect foarte rar si cu energie unica.

In luna Iulie cofiguratia acesta se va forma Luni, 29 Iulie 2013. Planete implicate sunt:
  1. Luna
  2. Jupiter
  3. Venus
  4. Saturn
  5. Pluton
  6. Neptun
Toate aceste planete sunt conectate prin aspecte de sextile, apoi se implica sase trigoane intre Jupiter-Saturn-Neptun (pe semne de apa) si intre Luna-Venus-Pluton (pe semne de pamant) si trei opozitii intre: Jupiter-Pluton, Luna-Saturn, Venus-Neptun. Prectic avem doua Piramide, una de Apa si una de Pamant conectate prin sextile.

Piramida de Apa

Se formeaza intre planetele Jupiter-Rac, Saturn-Scorpion, Neptun-Pesti. Acesta configuratie ne reconecteaza cu noi invine, cu divinitatea si credinta autentica. Se incearca o pragmatizarea si reformare a spiritualitatii,Saturn in trigon cu Neptun, o spiritualitatea proprie care sa se muleze pe conceptia noastra. Saturn a reintrat in mers direct si afla in trigon cu Jupiter iar astfel se darama barierele impuse de societate, se extinde perceptia intelectuala si se aplica gandirea in mod practic. Iar trigonul dintre Jupiter si Neptun aduce profunzime ratiunii si putem gasii raspunsuri acum la veghile anegdote.
Acest subiect este mai detaliat in articolul de aici: Piramida pe semne de Apa

Piramida de Pamant

Se formeaza intre Luna-Taur, Venus-Fecioara, Pluton-Capricorn. Energia acestei configuratii isi pune amprenta pe domeniu material, concret, palpabil. 

Luna ne mareste perceptia prin simturi, devenim mai atenti, tot odata intuitia ne este amplificata.
Venus ne face sa devenim mai rigizi sentimental, ne gandim prea mult la partea materiala iar emotiile nu sunt luate in considerare. Tindem sa intreprindem relatii analitice, care seamana mai mult cu parteneriate nu cu relatii emotionale.
Pluton se concentreaza pe subconstientul colectiv, pe doctrinele sustinute de societate si pe ideile preconcepute create de acesta. Trebuie sa ne gasim curajul de a fi diferiti, de a nu ne lovii de sabloanele impuse, trebuie sa devenim noi invine, asa cum ne invata si Piramida de apa.


Venus se afla in primul decan al Fecioarei, guvernat de Soare. Trebuie sa echilibram dorinta materiala pe care societatea ne-o inplimenteaza, ne cenzuram sentimentele si evitam sa empatizam cu ceilalti. Tindem sa ne detasam de ceilalti, sa fim insensibili si intolernati.

Pluton se afla in decanul lui Jupiter, si ne da acordul pentru a schimba si a reorganiza viata intr-un stil propriu. Actiunile noastre sunt prectice, pragmatice avand ca scop imbunatatirea starii sociale si materiale.

Luna este in decanul lui Mercur, astfel sentimentele pot fi exprimate mai usor, blocajele in comunicarea de cuplu nu mai sunt atat de mari, iar relatia ce sa cladit, acum trebuie consolidata.

Steaua lui David aduce oportunitati si facilitati in comunicare, in comunicarea cu partenerul, cu noi insine sau cu divinitatea. Comunicarea este acum canalul energetic pe care spiritul interactioneaza. Exisita totusi riscul de a ne risipii energiile intrucat ne concentram pe mai mult domenii. Insa opozitiile au ca scop inlesnirea alegerilor pe care trebuie sa le facem. Acum este momentul in care primim multe oportunitati, acestea pot viza planul spiritual sau/si cel material.  Relatiile cu ceilalti devin mai responsabile, gratie implicarii lui Saturn, sunt sustinute reintalnirile sau contactul cu peroanele cu o vasta  experienta. Venus confera buna dispozitie, oporunitati in viata sociala. Sunt favorizate preocuparile artistice, transpunerea sentimentelor in lucruri concrete, se pot ivi calatorii cu scopuri amoroase sau de afaceri.

S-ar putea sa resimtim o anumita confuzie in viata sentimentala, Venus este in opozitie cu Neptun,  sau ne concepem idealuri iluzorii. Aspectul ne indeamna sa punem ordine in sentimente si sa nu mai fim materialisti. Trebuie sa fim atenti in relatiile afective. Este un moment bun pentru a ne reexamina credintele si a ne raporta la conceptele divine.

Opozitia  Jupiter-Pluton implementeaza o dispozitie agresiva si o folosirea fortei de care dispunem in scopul distrugerii sau autodistrugerii. Acest aspect cere temperare, calmarea influentelor colerice si desfasurarea unor actiuni care sa nu conduca la o stare de agresivitatea.

Saturn in opozitie fata de Luna, concretizeaza sentimentele, cristalizeaza relatiile, dar poate sa ne face si putin prea egoisti si materialisti. Aspectul ne invata ca munca facuta din placere da mai multe roade decat cea facuta de nevoie.

Configuratia Stelei lui David este asemenea unui cutit, fie folosim acesta imensa energie pentru evolutie si echilibrarea planurilor material-spiritual, fie ne indreptam atentia spre noi insine, neglijand exteriorul si relatiile cu ceilalti.

Acesta configuratie este un moment pentru a armoniza evolutia noastra materiala cu cea spirituala, pentru ca o evolutie unitara se realizaza prin echilibrul planurilor pe care ne bazam.
Calea de mijloc este alegerea spre o destinatie mai buna.

Armonizare cu divinitatea si oportunitati multe va doresc.

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

2 comentarii:

  1. Multumim ca ati distribuit postarea noastra pe blogul dvs. Iar faptul ca ati precizat sursa arata ca sunteti o persoana onesta si cinstita, care apreciaza munca celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era normal si va multumesc pentru articolul extraordinar.

      Cu toata consideratia,

      Ștergere