marți, 9 iulie 2013

Lanţ de coincidenţe mistice legate de cifra şapte în accidentul aviatic de la San Francisco

Prăbuşirea aeronavei Boeing 777 a companiei Asiana Airlines, din cauza unei aterizări ratate pe aeroportul din San Francisco, este legată de un lanţ de coincidenţe mistice, relatează mass-media sud-coreene, care citează reţele sociale, potrivit agenţiei de presă RIA Novosti.
Dezastrul zborului 214 de la Seul la San Francisco s-a soldat cu moartea a două adolescente de 16 ani din China, cu peste 180 de pasageri răniţi, care au fost spitalizaţi, dintre care zece se află în stare critică.
Primele informaţii cu privire la anumite coincidenţe mistice din jurul cifrei “şapte” în istoria cu avionul companiei aeriene din Coreea de Sud au apărut pe Twitter, iar apoi au fost preluate de marile agenţii de presă şi ziare.
‘La 7 iulie /luna a 7-a/ la bordul aeronavei Boeing 777 se aflau 77 de cetăţeni sud-coreeni, plus 142 de pasageri din China şi Japonia /suma numerelor “unu”, “patru”şi “doi ” dă numărul “şapte”) încă 61 de pasageri americani /suma numerelor “şase” şi “unu” este 7/ şi 16 membri ai echipajului /”unu” plus “şase” este egal cu 7/. Peste tot apare numărul şapte. Credeţi că este o coincidenţă?’ – scrie pe microblogul său utilizatorul @jh991129.
La rândul său, ziarul sud-coreean JoongAng Ilbo a detectat cifra şapte şi în numărul zborului 241 (adunate acestea dau cifra 7).
La aceste speculaţii se adaugă noi elemente cu privire la acest incident. Luni s-a aflat că la manşa aeronavei se afla Lee Kang-Kuk (43 de ani), care zburase pe acest model de avion doar 43 de ore, suma celor două numere în ambele cazuri echivalează cifra şapte. Agenţia France Presse scrie însă în ştirile sale despre catastrofa aeriană de la San Francisco că pilotul are 46 de ani. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu