miercuri, 24 iulie 2013

Atmosfera astrala a saptamanii 22-28 Iulie 2013

Luni 22 Iulie 2013
  • Marte se afla in conjunctie cu Jupiter si favorizeaza afirmarea pe plan profesional. Se pot concretiza acum idei sau planuri mai vechi. Actiunile desfasurate vor avea succes. Marte ofera energie pentru sustinerea efortului intens, iar Jupiter rasplateste munca. Si profitorii au parte de succes intr-o prima faza dar apoi vor suporta consecintele.
 
  • Venus intra in semnul Fecioarei  aduce ordine, control si analiza in sentimente. Vom fi mai retinuti, mai calculati si rigizi in ceea ce priveste relationarea cu partenerul. Fecioara aduce energiei venusiene caractere critice, cicalitoare. Se vor impune standarde inalte in relatiile afective. Este posibil sa devenim intolerenti, sa nu mai empatizam cu ceilalti si sa ne concentram doar pe nevoile noastre.
  • Soarele intra in semnul Leului si ne pune intr-o lumina mai buna, ne putem afirma pe diverse planuri, putem primi recunoastrere pentru efortul sustinut pana acum. Soarele confera vitalitate, optimism, charisma, generozitate. Creativitatea este sustinuta.
 

  • Luna plina in Varsator. Am sa expun trei articole despre Luna plina :
  1. Articol realizat de Ana Gabriela Tautu :Luna Plina 1
  2. Articol relizat de Adriana Tudosa: Luna Plina 2
  3. Articol realizat de Valeriu Panoiu: Luna Plina3
Marti 23 Iulie 2013

  • ATENTIE la Luna Vida din perioada 17:01 (23 iulie)- 21:24 (24 iulie)Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.
 
Miercuri 24 Iulie 2013
  • Luna intra in Pesti si confera profunzime sentimentelor. Atentie la starile depresive, melancolice sau de confuzie intrucat si acestea se amplifica si ne pot induce actiuni pe care nu am dori sa le facem. Este o perioada buna pentru a creea, a filozofa si deasemenea este un moment benefic pentru spiritualitate si lagatura cu divinitatea.
 
Joi 25 Iulie 2013
  • ATENTIE la Luna Vida din perioada 21:43 (25 iulie)- 00:29 (27 iulie)Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.
Vineri 26 Iulie 2013
 
  • Venus in sextil cu Saturn (aspectul acesta face parte din „Steaua lui David”), aduce autocontrol si diplomatie in relatii. Sunt avantajate relatiile profesionale, iar cele sentimentale sunt dezavantajate intrucat actiunile se canalizaza pe asocierile in urma carora se obtin castiguri materiale. 
 
Sambata 27 Iulie 2013
  • Luna trece in Berbec si aduce energia inceputului, este bine sa intreprindem actiuni noi, insa dupa  Luna Vida care se terimina la 0ra 00:29 (27 Iulie). Avem energie, suntem capabili de a desfasura mai multe actiuni in acelsi timp.
 
Duminica 28 Iulie 2013
 
  • Soare careu/cuadratura Saturn, se constientizeaza limitarile si constrangerile care nu ne lasa sa evoluam. Energia este risipita si folosita in actiuni care nu duc la niciun rezultat. Se pot intalnii probleme cu autoritatea. Nu dispunem de o prea mare vitalitatea, insa acest aspect ne obliga sa ne rezolvam anumite probleme karmice sau ne poate ajuta la renuntarea obiceiurilor proaste.
 
  • Venus relizaza un sextil cu Jupiter (aspect participant la „Steaua lui David”) si amelioreaza efectele careului/cuadraturii Soare-Saturn. Sunt bine sustinute activitatile artistice si cele care implica creatia, distractia si calatoriile.
  • ATENTIE la Luna Vida din perioada 05:19 (28 iulie)- 07:47 (29 iulie)Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.
 
O saptamana echilibrata energetic va doresc!
 
Ne gasiti si pe Facebook la adresa:  www.facebook.com/AstroParanormal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu