duminică, 23 iunie 2013

VIDEO DRAMATIC! GAZELE DE SIST POT ADUCE APOCALIPSA! ATENTIE, IMAGINI INCREDIBILE!

Distribuie acest Mnifest pe Facebook. Click peimagine apoi da LIKE + SHARE
Distribuie acest Manifest pe Facebook. Click pe imagine apoi da LIKE + SHARE

Rugamintea mea este sa urmariti acest documentar cap-coada

Acelasi documentar varianta pe yt

Te rugam sa dai like paginii “CETATENII UNITI” (click pe link – necesita cont Facebook)

Izvoare otravite pentru sute de ani, peisaje lunare,  alunecari de teren, apa care arde pur si simplu, case care pot exploda oricand de la acumularile de gaze, posibilitatea ca zeci de mii de romani sa sufere boli al caror final este moartea in chinuri cumplite, aceasta este realitatea care sta in spatele prosperelor exploatari ale gazelor de sist. Daca va imaginati ca exagerez, puteti sta nelinistiti, adevarul este mult mai crunt. Toate scuzele si chemarile la calm nu pot schimba urmele pe care le-a lasat  exploatarea gazelor de sist in diverse state ale lumii. Suntem vanduti, sacrificati, nu doar noi ci si acest pamant, de o gasca de mafioti cu putere de decizie care pentru imbogatirea lor, nu tin cont de nimic, de genocidul pe care il produc.
Gas Land 2010
Gas Land 2010
Romania, face rapid, dubios de rapid, pasi extrem de importanti spre inceperea unor astfel de exploatari si numai. Dumenzeu ne poate pazi de pericolul care ne asteapta. La cum au decurs lucrurile in ultimii zeci de ani, si la cata responsabilitate a dat dovada romanul si guvernele care s-au perindat pe la putere, ma indoiesc ca vom scapa  cu bine. Sutem incredibil de iresponsabili.
 Guvernul României a concesionat suprafețe mari din unele dintre cele mai frumoase zone ale țării, pentru începerea fracturării hidraulice în vara lui 2013. Locuitorii acestor zone au protestat vehement, dar toate aceste proteste au fost până acum ignorate de presă și de autorități.
  • Fracturarea hidraulică e o metodă extrem de periculoasă de extragere a gazelor naturale, care ne poate otrăvi apa, aerul și solul.
  • Chimicalele (peste 500 de substante chimice ce pot provoca diverse tipuri de moarte) folosite pentru forare sunt toxice și pot contamina apa în urma unor scurgeri sau accidente; pentru foraj sunt necesare milioane de litri de apă, ceea ce poate epuiza rezervele locale.
  • Apa reziduală rezultată în urma fracturării conține substanțe radioactive și chimicale toxice și este extrem de periculoasă, ceea ce face depozitarea ei extrem de dificilă și riscantă.
  • În urma fracturării hidraulice, gazul natural poate “migra” în rezervele de apă potabilă, punând locuințele și fântânile din vecinătate în pericol de explozie. În SUA au fost documentate peste 1.000 de cazuri de contaminare a apei în apropierea zonelor de extracție.
Mai multe state – printre care Franța, Bulgaria și câteva landuri germane și cantoane elvețiene – au interzis fracturarea hidraulică sau au instituit moratorii împotriva acestei metode.
Va propun un documentar care va va face pielea de gaina si pe care ar trebui sa il descarcati si sa il postati pe conturile voastre pentru-ca toata lumea sa vada odiosul pericol al acestui tip de exploatare.
Gas land 2010 trailer fracturare
Gas land 2010 trailer fracturare
Indiferent ce scuze, ce justificari si planuri marete, ce minciuni scot misionarii si ambasadorii companiilor care vor face profituri astronomice prin acest timp de exploatare, nu trebuie sa ii credeti. Sunt platiti sa minta iar cei care vor avea ghinionul sa se afle intr-o astfel de zona in care vor fi exploatate gaze de sist, vor trai pe pielela lor aceste nenorociri ce le pot pricinui moartea. Nu aveti incredere in politicieni mincionosi, odiosi, care sunt platiti cu bani grei (alta explicatie nu exista, din moment ce ei cunosc realitatea) pentru a reprezenta interesele acestor companii in dauna intereselor umane si ale tarii. Urmariti acest documentar de la inceput pana la sfarsit si trageti voi concluzia.
Documentarul a fost realizat in SUA, in zonele in care exista exploatari ale gazelor de sist. Realitatea este debusolanta: peisaje lunare, apa precum petrolul, oameni care sufera sau au murit datorita expunerii pe timp indelungat la aerul din aceste zone sau dupa ce au consumat apa din panza freatica etc. Mai bine urmariti acest documentar si ganditi-va cum au putut politicienii romani sa accepte asa ceva…

SEMNEAZA PETITIA AICI

Gas Land 2010 rauri contaminate
Gas Land 2010 rauri contaminate
Zonele din România programate pentru exploatare prin fisurare hidraulică:
BARLAD (VASLUI)
VOIVOZI (BIHOR)
TRIA (BIHOR)
BAILE FELIX (BIHOR)
TULCA (BIHOR)
ADEA (ARAD)
CURTICI (ARAD)
PERIAM (TIMIȘ)
BILED (TIMIȘ)
PAULIS (TIMIȘ)
PARȚA (TIMIȘ)
BUZIAȘ (TIMIȘ)
CRAI (TIMIȘ)
MACIN (TULCEA)
BABADAG (TULCEA)
CAPIDAVA (CONSTANTA)
EFORIE (CONSTANTA)
COSTINESTI (CONSTANTA)
VAMA VECHE (CONSTANTA)
ADAMCLISI (CONSTANTA)
Sursa: Război întru Cuvânt ( http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/02/06/gasland-documentar-despre-efectele-nocive-ale-fractionarii-hidraulice-folosita-in-exploatarea-gazelor-de-sist-video-subtitrare/ )
Gas Land Apa potabila
Gas Land Apa potabila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu