duminică, 2 iunie 2013

Trezeste-te America - Deşteaptă-te, Române!

de Paul Balles
traducere, adaptare si comentarii de mario6925

Acest titlu pe care l-am ales nu reprezinta poporul roman, dar nu este intamplator... In globalizarea actuala fiecare identitate nationala nu valoreaza prea mult, totul tinde spre o uniformizare sociala, economica, etnica, lingvistica, militara, astfel incat omenirea sa fie foarte usor de condus si controlat in interesul corporatiilor si elitei care manevreaza totul din "umbra". 

Si totusi, acolo unde este varful piramidei, in momentul de fata exista o oponenta fatisa si activa impotriva actualului sistem. Oponenta si speranta concreta de a schimba acest sistem corupt, impotriva oamenilor si impotriva planetei exista, iar poporul american, asa cum este considerat de unii ca "niste copii mai mari", ne pot da lectii de viata si verticalitate pe care sa le multiplicam si asimila in vietile noastre, dar mai ales in presa. 

America s-a trezit cu adevarat !
Iata ce scrie acest ziarist, care nu este aservit intereselor politice, corporatiste, religioase, etnice, stiintifice, sau de orice alta natura : 

"M-am saturat de politica, de nedreptati, coruptie, asasinate, comportament brutal ilegal, razboaie, jefuirea celor saraci si umilintele ce le suporta cei slabi. 

In timp ce oamenii merg la munca lor decenta, isi pierd casele datorita schemelor Ponzi de pe Wall Street a manipulatorilor de piata care sunt platiti cu milioane de dolari si bonusuri scandaloase. 

Milioane de copii din intreaga lume sufera de foame dupa aprobarea Senatului de a interveni militar in diverse zone pe glob, in care se cheltuiesc miliarde de dolari.

Potrivit unui raport al Pentagonului, inchisoarea Guantanamo Bay a SUA din Cuba este cea mai scumpa inchisoare de pe Pamant. Costurile anuale ale fiecarui prizonier se ridica la 903.614 USD / fiecare prizonier (sa nu va-nchipuiti ca aceste costuri se refera la lux gen Adrian Nastase). 

In timp ce milioane de copii din America de Nord si Sud, Africa, Asia mor de foame, 150 de milioane USD sunt cheltuite anual pentru operarea inchisorii Guantanamo. 

Intr-un articol din New York Times, Scott Shane in urma unei interogari independente in detentie, afirma ca : "este incontestabil faptul ca SUA sunt angajate in practica torturii si inalti oficiali ai Natiunilor poarta responsabilitatea pentru asta". 

Organizatiile sarbatoresc drepturile omului, dezaprobarea lor fata de aceste acte si nimeni nu asculta, nimic nu se schimba, cu exceptia celor bogati, care se imbogatesc si mai mult, iar prizonierii din Guantanamo mor de foame sau sub tortura, decat sa ramana nevinovati, sub amenintarea "interogarii imbunatatite". 
Copii irosesc viata fara ingrijire medicala sau hrana, in timp ce SUA toarna cu bucurie miliarde de dolari in vistieria militara a Israelului. Acordul actual al Americii fata de Israel a crescut de la 2,1 miliarde de dolari, la 4 miliarde de dolari pe an. 8000 de poduri au deficit structural in SUA si au nevoie de reparatii urgente, iar politicienii aproba dotarea cu "drone" (aeronave fara pilot, telecomandate, sau auto comandate, care supravegheaza teritoriul SUA cu posibilitate de anihilare instantanee a unui eventual inamic).

In timpul activismului Occupy Wall Street, sute de jurnalisti, oameni cu aparate foto si telefoane mobile au fost arestati pentru fotografierea actiunilor politiei. 

Americanii sunt ignoranti, dar nu prosti. Au fost prostiti in scoli si la domiciliu de catre mass-media. 

Ei merg la lupta, in razboaie in locuri de care nu au mai auzit, nu stiu mai mult de o limba, si nu sunt constienti de asta. Cand vor descoperi ca vom lupta cu arabii, mintea lor raspunde conform spalarii pe creier de catre filmele islamofobe vizionate acasa din fotoliu cu coca-cola si bags-ul mare de popcorn sau chips-uri.

Americanii iubesc violenta, pana si desenele animate gen Tom si Jerry ". 
In acest context totul este orchestrat si planificat din umbra, Hollywood-ul este orchestratorul planurilor cabalei de a tine oamenii in frica, teama, teroare de orice fel prin mijloace proprii. Astfel, gandind ca implicit prin scaderea vibratiei fiintelor, masa critica necesara pentru realizarea marilor schimbari nu se va mai produce si astfel aceste fiinte malefice isi vor duce la indeplinire planul de sclavizare a omenirii. 

Aceasta nu se va-ntampla, cei care sunteti cititori fideli ai acestui site stiti si de ce. Sunt multe articole pe acest subiect aici. 

Problema care doresc sa o pun voua este ca prin exemplu personal, americanii, asa multi spalati pe creier cum sunt, in momentul identificarii adevarului, ei trec la actiune. La noi, la romani, nu ne este caracteristica aceasta atitudine. Poate vine genetic (desi, personal nu cred), poate evolutiv de-a lungul istoriei, poate karmic la nivel de natiune, oricum cauza este poate profunda, dar concluzia este ca TRECEM LA ACTIUNE GREU.

Acest ziarist pe langa faptul ca reda niste informatii curate, nemanipulate, simt ca are si o implicare interioara, sufleteasca cand vorbeste despre milioanele de copii care mor de foame pe glob in schimbul cheltuirii nebunesti pe arme si tehnologii daunatoare planetei. In presa romaneasca greu gasesti asa ceva. 

Acum la noi sunt cateva actiuni pozitive impotriva implementarii gazelor de sist. Prea mica oponenta impotriva acestor corporatii, devastatori mortali ai ecosistemelor tarii. Exista destule informatii despre efectul devastator al acestora care vizeaza apa freatica si corpul planetei-mama in cutremure de mica intensitate. Acolo unde au fost, nu au lasat decat MOARTE, pamant steril, apa poluata nepotabila, oameni cu diverse boli interne si de piele, copii nascuti cu malformatii, etc. Este vorba de cateva state din SUA printre care Mississippi, trei din America Latina si de Sud, etc. Se gasesc multe informatii si documentare cu aceasta tema pe internet. 

Celor constienti si implicati spiritual, propun sa facem macar o data pe zi meditatie pentru anihilarea acestor planuri malefice, care cu emfaza ne sunt acum vehiculate ca un bine suprem de catre actualul guvern, ca vor creea locuri de munca si energie mai ieftina. Este o alta minciuna !

Nu sunt implicat politic si nu sprijin niciun regim politic, religios, tehnocrat sau de alta natura. Complacerea romanilor in a nu face nimic stiind ca aceste actiuni sunt impotriva propriei tari, a propriului popor, si a viitorului nostru, este ca si cum am participa la savarsirea raului asupra propriei mame. Un aforism sanscrit spune :"A sti si a nu actiona este Suprema Lasitate !"

Drum drept spre Lumina !
Sursa : http://www.veteranstoday.com 

http://roaim.co.nr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu