marți, 18 iunie 2013

Oracolscop Astrocafe.ro 17 – 23 iunie 2013. Ce spun cartile de Oracol „Enchanted Map”

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
astrocafe.ro
Iata mesajele pentru saptamana 17 – 23 iunie 2013.


Berbec – Making a Choice
Acum nu este momentul potrivit sa renunti la responsabilitatea pentru viata ta si sa-i lasi pe ceilalti sa decida ce este mai bine pentru tine. Chiar daca ti-e teama sa te confrunti cu rezultatele alegerilor tale, aminteste-ti ca o poti lua oricand pe un alt drum. Marea putere sta in a-ti asuma consecintele a ceea ce alegi. Priveste cu onestitate la ce se afla in spatele optiunilor tale, si observa daca e necesar sa le schimbi. Cheama Ingerii vindecarii sa ghideze, chiar si in cazul in care corpul tau fizic necesita o ingrijire in acest sens. Daca esti ingrijorat de sanatatea unei persoane apropiate, cere-le ingerilor sa te indrume si sa te asiste in a trimite energie vindecatoare persoanei in cauza.


Taur – Spark
E posibil ca persoane din anturajul tau sa incerce sa-ti “stinga” flacara pasiunii in ceea ce vrei sa intreprinzi. Ar fi de dorit sa nu le mai permiti sa iti invadeze viata cu tot felul de sugestii si sfaturi, si sa iti asculti intuitia. Orice ganduri, sentimente sau situatii care iti consuma din energie, in acesta perioada, reprezinta un semnal de alarma ca esti pe cale sa te epuizezi peste masura. Tempereaza-te si lasa lucrurile sa se aseze un pic, pentru a gasi cea mai buna solutie pentru tine. Aminteste-ti, la nivelul sufletului, ca toate acestea vor trece, si acest lucru va avea loc intr-un timp mai scurt cu ajutorul Ingerilor bucuriei. Ei iti pot aduce lumina in viata si te pot sprijini in a-ti creste vibratia, astfel incat tu sa ai parte de ce e mai bun.



Gemeni – Sad Embrance
Se pare ca intri intr-o perioada in care “pierderea” devine tema zilei. Poate ca este timpul sa dai drumul unui vis pe care il ai de foarte mult timp. Lasa deoparte tristetea, frustrarea si gandeste-te ca tot ce se intampla este pentru binele tau cela mai inalt. Un alt vis, mai bun, se va materializa in viata ta, atunci cand vei accepta acesta pierdere. Chiar si relatiile construite pe baza greselilor sunt menite sa ia sfarsit acum. Sentimentul de dezamagire, lacrimile, si toate starile prin care treci sunt menite sa te faca cresti si sa treci la un alt nivel de constientizare. Doar lasa-le sa se manifeste si fii deschis la darurile care te asteapta dincolo de ce stii, acum.



Rac – Mountain
In ceea ce-ti doresti sa intreprinzi, este un mic obstacol si ca urmare, acum nu e momentul potrivit pentru a merge inainte, pe drumul propus. Asteapta un pic, ai rabdare si calea potrivita de a “ocoli muntele” ti se va revela. E de dorit sa eviti orice fortare sau incercare de escaladare a situatiei, caci exagerarea ta in depasirea limitelor iti poate face rau. Ramai deschis catre o noua varianta, in loc sa te incapatanezi in a urma aceeasi cale. Acorda-ti un timp pentru a te relaxa, fara a mai fi conectat la ce se intampla in lume, si astfel vei putea sa-ti incarci bateriile si sa accesezi vibratii mai inalte si subtile. “Uneori, cel mai puternic lucru pe care il poti face este nimic.” Acum este un astfel de moment, pentru tine!




Leu – Metamorphosis
Te afli intr-un proces de profunda transformare, iar sentimentul de pierdere pe care e posibil sa il experimentezi, tine de modul in care privesti si iti traiesti viata. Asa cum “moare” omida, pentru a se naste un fluture, asa si tu poti renunta la idei vechi pentru a imbratisa schimbarea necesara. E momentul sa renunti la stima de sine scazuta, sau la un vis care nu te mai serveste, sau la o relatie care nu mai functioneaza, sau la obiceiuri nesanatoase. Desi e posibil ca frica sa iti dea tarcoale, accepta ca esti in plin proces transformational, si ca, in ciuda unor pierderi suferite, in final vei fi multumit de rezultat. Noteaza-ti intr-un carnet toate ideile, senzatiile, intrebarile, pe care le ai in acesta perioada si fii atent la ele.



Fecioara – Field of Dreams
Visele pe care le ai, sunt ale tale sau ale altora? Ai urmarit sa ai bani, bunuri si prestigiu? Ai nevoie de aprobarea celorlalti in motivatia ta de a reusi? Acum e o perioada potrivita pentru tine de a-ti evalua validitatea viselor si a talentelor. Intra fara frica in acest Taram al Viselor, caci ai puterea de a crea orice iti doresti cu adevarat. Pentru a te conecta cu usurinta la fluxul spontaneitatii si al sincronicitatilor, ingerii te indeamna sa ii ierti pe toti cei care te-au ranit si sa-ti eliberezi atentia si energia de trecut. Nimic pozitiv nu poate intra in viata ta atat timp cat te agati de ranile trecutului – ele te tin departe de a experimenta binecuvantarile si ghidarea momentului prezent.


Balanta – Gold Palace
In loc sa tii strans de ceea ce crezi tu ca inseamna sa fii in siguranta, e de dorit sa iti conservi energia si sa iei in calcul binecuvantarile din viata ta. Intotdeauna vor fi destui bani, va fi destula iubire, tinerete, mancare si un adapost in care sa stai, iar renuntarea la gandurile bazate pe frica si lipsuri te deschide catre fluxul abundentei. Fa-ti curatenie in ganduri si in casa, debaraseaza-te de toate acele obiecte vechi care nu-ti mai sunt de folos si astfel vei permite unor noi energii pozitive sa intre in viata ta. O baie intr-o cada in care ai pus cateva picaturi de lavanda iti echilibreaza vibratia, aducandu-ti o stare de pace si relaxare.



Scorpion – Solitude
Aceasta carte iti sugereaza ca momentele de meditatie ar fi benefice pentru tine, in aceasta perioada. Elibereaza-ti mintea de gandurile inutile, si permite-i linistii sa curga prin toata fiinta ta. Renunta la a pune intrebari sau la a forta lucrurile sa se miste intr-o anumita directie. Mai degraba, acum e timpul pentru o retragere constienta. In final vei fi surprins sa observi cum toate se aseaza la locul lor, in timp ce tu iti canalizezi energia catre odihna mult-asteptata si necesara. Ingerii iti transmit ca poti incepe ca in fiecare zi sa “astepti” ghidarea Divina, pentru a te directiona, ajuta si surprinde cu bucurie. Asuma-ti riscul si fii pregatit pentru vibratii bune – isi vor face aparitia cu siguranta!



Sagetator – Moonlight
Iti asculti corpul? Esti atent la toate semnalele pe care ti le trimite? Acorda o atentie marita acestor semne, caci corpul tau iti vorbeste, si ceea ce are sa-ti transmita e important. El are un limbaj propriu, unic si consistent, si cu putina constientizare vei incepe sa descifrezi ce vor sa-ti transmita vibratiile din corpul tau – daca este o atentionare sau o vibratie benefica. Renunta la a analiza orice situatie mai mult decat este cazul si ai incredere in abilitatea ta de a face alegeri potrivite. Chiar daca in trecut ai facut greseli, ele nu au fost altceva decat piese din puzzle-ul experientei tale de viata. Cheama Ingerii si cere-le ajutorul pentru a te eibera de toate gandurile bazate pe frica si atasamente, si da-ti voie sa ai succes.



Capricorn – Encouragement
Aceasta carte iti transmite ca esti incurajat si ghidat cu blandete sa faci primii pasi intr-o noua etapa a vietii tale. Te asteapta lucruri noi, iar ajutorul de care e posibil sa ai nevoie, iti va fi la indemana. Doar aminteste-ti sa respiri, caci respiratia este poarta de acces a unor vibratii inalte. Respirand, incet si profund, inspirand pe nas si expirand pe gura, ramai conectat la ghidarea Divina, si la o protectie inalta atunci cand te simti in pericol sau amenintat. Nu e nevoie sa stii ce ai de facut acum sau sa ai vreun plan de actiune. Doar continua sa respiri si ramai deschis, in inima si mintea ta, catre o calauzire inalta.



Varsator – Dragon’s Lair
Tot primesti semnale de averizare, si ar fi bine sa le iei in seama, caci e posibil sa te trezesti intr-o situatie similara cu o alta din trecut. Tentatia si intriga sunt in jurul tau, dar e de dorit sa eviti aceasta confruntare, sansele de castig nefiind de partea ta. In acesta perioada iti poti ridica vibratia fiind generos, daruind celorlalti in loc sa ramai temator si sa refuzi sa impati cu cei din jur. Secretul generozitatii sta in a darui cu usurinta fara a astepta ceva in schimb. Cu cat iti golesti cupa pentru a o imparti cu ceilalti, cu atat mai repede aceasta se va umple cu tot ce iti este necesar. Imparte timp, talent, entuziasm si iubire, si astfel vei atrage in mod exponential aceeasi vibratie catre tine.



Pesti – Intention
Universul iti aduce un dar, aratandu-ti ca ti-ai atins tinta si ca intentiile tale clare se materializeaza acum. Fii recunoscator pentru sustinerea primita de la cei din jurul tau, caci ei te-au ajutat sa iti co-creezi realitatea. Probabil ca bunele intentii ale altora te vor inspira sa trimiti in Univers si unele pentru tine. Bucura-te de viata pe care ti-o doresti, traieste in mod deliberat, cu claritate si detasare. Lasa in grija ingerilor frica ca nu ai resurse sau suficient timp pentru ce vrei sa faci, si bucura-te de liniste. Ai incredere in intuitia ta si rabdare pentru a surprinde momentul potrivit in a face cea mai buna alegere.

In serviciu si iubire, Cristina Ciobanu

astrocafe.ro

Sursa: sfatulparintilor.ro

2 comentarii: