marți, 18 iunie 2013

Misterul extraterestrilor deslusit in trecut?

Confirmarea existenței civilizațiilor extraterestre care vizitează și supraveghează activitatea umană de pe Terra este negată cu vehemență de guvernele din întreaga lume. Această atitudine este foarte de înțeles și digerat de milioanele de oameni care de nenumărate ori au fost martorii unor evenimente inexplicabile și șocante. Experiențele și relatările martorilor oculari nu lasă loc interpretărilor pentru că farfuriile zburătoare ale diferitelor specii extraterestre au fost zărite de-a lungul timpului în diverse locuri de pe glob.
Dacă filmările din prezent, care demonstrează cel mai clar existența OZN-urilor pe Terra, sunt de cele mai multe ori considerate un fals, atunci cele mai potrivite mărturii sunt desenele pe care oamenii le-au lăsat moștenire de-a lungul timpului.
Începând cu picturile rupestre, descoperite în zeci de peșteri din lumea întreagă în care s-au adăpostit oamenii primitivi și ajungând până la filmările și imaginile captate în ziua de astăzi, sunt cele mai de preț mărturii.
Pictura de mai jos a fost descoperită în peștera Val Camonica, Italia, și indică faptul că acum 10.000 de ani, atunci când a fost efectuată, oamenii primitivi erau conștienți că diverse obiecte zburătoare le tulbură existența. Pentru a lăsa moștenire generațiilor următoare, ei le-au desenat cât de bine au putut. După cum se poate observa diverse aparate de zbor stranii se mișcă în voie pe cer și cu siguranță că artistul preistoric nu înțelegea despre ce este vorba.
Val Camonica
Desenul  următor a fost descoperit într-o peșteră de lângă Kiev, Ucraina. Sunt evidențiați mai multi extratereștri care participă la o procesiune misterioasă. Pe lângă aceste creaturi venite din inima Universului se mai zăresc și diverse animale de pe Terra, dar și Soarele sau Luna.
kiev
Această tapițerie se intitulează Triumful Verii și a fost creată în Bruges în 1538. Probabil că artistul era conștient de faptul că farfuriile zburătoare fac într-un fel sau altul parte din lumea în care trăiește, încât nu a uitat să le evidențieze în locul potrivit, adică pe cer.
tapiterie
Artistul flamand, Aert De Gelder, a vrut să arate omenirii legătura directă între Iisus și Ioan Botezătorul cu ceea ce înseamnă extratereștrii. Acest aspect a fost consemnat într-o pictură celebră, care a fost executată în 1710 și după cum se poate observa, lumina sacră este transmisă de o navă spațială spre cei doi sfinți. Oare De Gelder avea mai multe informații despre adevărul absolut decât deținem noi în prezent?
racheta
Fresca alăturată a fost descoperită în Kosovo și arată cum un om de statură mică zboară într-o rachetă cu o formă asemănătoare cu avioanele din timpul nostru. Oare ce căuta acel personaj într-un asemenea obiect zburător?


Cititi articolul integral aici: 
http://www.efemeride.ro/misterul-extraterestrilor-deslusit-in-trecut

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu